Het was leuk om te zien dat alle aanwezigen actief deelgenomen hebben en hun mening hebben geuit over de verschillende keuzes op de panelen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het was leuk om te zien dat alle aanwezigen actief deelgenomen hebben en hun mening hebben geuit over de verschillende keuzes op de panelen."

Transcriptie

1 Verslag workshop De ontwikkeling van Het Zuiderterras bevindt zich nog in de ontwerpfase en omdat wij geïnteresseerden graag laten meedenken in het ontwerp, hebben wij afgelopen 18 april een workshop georganiseerd. Het was een succes! De aanwezige geïnteresseerden hebben een interactieve workshop gehad met de ontwikkelaar (Did Vastgoedontwikkeling) en de architect (Mopet Architecten). Het was een succesvolle avond Ruim 50 geïnteresseerden waren op 18 april 2018 in het Pop & Cultuurpodium P3 in Purmerend aanwezig waar de workshop voor het nieuwbouwproject Het Zuiderterras werd georganiseerd. Allereerst was er een presentatie van Marleen van den Broek (ontwikkelaar) van Did Vastgoedontwikkeling en Daniël Peters (architect) van MOPET architecten. Na de toelichting op het ontwerp, de architectuur, keuzemogelijkheden en het verdere proces konden bezoekers vragen en reacties delen bij de verschillende panelen. Op de panelen werd enthousiast gestickerd met oranje en roze post-its. De geïnteresseerden hebben actief meegedacht en hebben aangegeven of zij bijvoorbeeld interesse hebben in een gezamenlijk dakterras, een bezorg/pakketbox, zonnepanelen en verschillende indelingen v an woningen. Alle ideeën en reacties die tijdens de workshop zijn gedeeld, zijn input voor het verdere ontwikkelproces. Het was leuk om te zien dat alle aanwezigen actief deelgenomen hebben en hun mening hebben geuit over de verschillende keuzes op de panelen. Maar het ging niet alleen over de keuzes op de panelen, maar ook andere vragen kwamen aan bod: hoeveel parkeerplaatsen komen er? wat is de planning en het verdere precies? welke functie krijgt het plein? Stuk voor stuk interessante vragen. Bedankt! Veel dank aan alle geïnteresseerden voor de deelname aan de workshop en alle suggesties en feedback die jullie ons hebben gegeven. Wij houden jullie op de hoogte via de website, Facebook en mail. De presentatie en panelen die op de avond getoond zijn vind je op: - klik hier voor de presentatie - klik hier voor de panelen

2

3 De panelen De suggesties en opmerkingen van bezoekers zijn weergegeven per thema. Elk thema is tijdens de workshop gepresenteerd op een paneel. Op de panelen hebben bezoekers met roze en oranje post-its vragen en voorkeuren aangegeven. Geïnteresseerd in een kleine woning Geïnteresseerd in een grote woning Thema: parkeerdek Het parkeerdek bevindt zich aan de achterzijde (noordzijde) van het gebouw. Zonder collectieve terrassen geen last van de buren Voorkeur voor geen collectieve terrassen Voorkeur voor eenmalig ,- per woning voor een volledig terras (alleen voor de 8 aangrenzende woningen) Voorkeur voor eenmalig 3.000,- per woning voor een volledig terras (gemeenschappelijk voor alle woningen) Voorkeur voor eenmalig ,- per woning voor een volledig terras (alleen voor de 8 aangrenzende woningen) Alle parkeerplekken achter poort De reacties op dit thema zijn uiteenlopend. Wij zullen met de uiteindelijke kopers om tafel gaan om te overleggen waar de voorkeur van de meeste kopers naar uitgaat. Thema: inrichting parkeerdek Welke inrichting van het parkeerdek spreekt het meest aan? Voorkeur voor een inrichting met tegels: strak en leuk voor kinderen om te spelen Voorkeur voor een groen (kijk)dak Voorkeur voor een groen (kijk)dak Een dakterras is leuk als je geen penthouse hebt Een dakmoestuin is leuk maar moet je met elkaar onderhouden Een dakmoestuin heeft niet de voorkeur want het wordt snel een bende Uit de reacties op dit thema kunnen wij concluderen dat men de voorkeur heeft voor een onderhoudsarme inrichting. Of het een terras wordt met tegels of een groen (kijk)dak, zullen wij nader bepalen in overleg met kopers.

4 Thema: Duurzaamheid en diensten Voorkeur voor energieneutraal: aanschaf 4-8 zonnepanelen (EPC 0) Voorkeur voor energieneutraal: aanschaf 4-8 zonnepanelen (EPC 0) Voorkeur voor energieneutraal: aanschaf 4-8 zonnepanelen (EPC 0) Voorkeur voor eigen zonnepanelen (lage rekening) Voorkeur voor een pakketdienstlocker vanwege mijn leeftijd en het aantal pakketten dat wordt bezorgd Handig een pakketdienst locker, de indicatiekosten van 9,- per maand vind ik wel duur Leuk idee een pakketdienst locker, maar waarom is het 9,- per maand en niet een eenmalig bedrag? Geen interesse in een schoonmaker voor de eigen woning, dat doen we zo lang mogelijk zelf Een schoonmaakdienst voor de eigen woning is niet nodig Een schoonmaker voor de eigen woning is handig, maar hoe vaak voor 12,50 per maand? Over het algemeen bestaat er wel interesse in energiezuinige of energieneutrale woningen door aanschaf van zonnepanelen. Wij nemen dit mee als meerwerkoptie voor de uiteindelijke kopers. Verder blijkt er lichte interesse te zijn voor de pakketdienstlocker, maar de prijs per maand is (te) hoog. Dit wordt meegenomen en er zal gekeken worden of eenmalige aanschafkosten een optie is.

5 Thema: Mobiliteit en parkeren De eigen parkeerplaatsen zijn gelegen op het maaiveld aan de achterzijde van het gebouw. De parkeerruimte is afgesloten middels een elektrisch hek. Een groene erfafscheiding houdt de auto s uit het zicht aan de achterzijde. Voorkeur voor een laadpaal voor auto en fiets Wellicht geïnteresseerd in een deelauto maar gaat de indicatie van de kosten over een eigendeelauto op een eigen plek? Of over een bestaand concept zoals Greenwheels? Graag een eigen parkeerplaats maar waarom is de prijs daarvan niet inclusief? Voorkeur voor meer parkeerplaatsen Hoe groot zijn de parkeerplaatsen? Zeker elektrische auto s, denk aan een Tesla hebben ruimte nodig want zijn breed Wat als je nu een parkeerplaats koopt maar deze op een later moment niet meer nodig hebt? Is een parkeerkelder een optie in verband met het tekort aan parkeerplaatsen? Bij veel aanwezigen bestaat behoefte aan een eigen parkeerplaatsen. Er worden echter maar 18 parkeerplaatsen gerealiseerd bij het gebouw en 8 plekken op (openbaar) maaiveld. Aanwezigen vragen zich af of dit voldoende plekken zijn. Omdat er ook een groot aantal kleine woningen (studio s) wordt gerealiseerd, is de verwachting dat niet alle kopers ook een parkeerplaats willen kopen. Dit zullen wij t.z.t. bespreken met de kopers. Wellicht is voor de kopers van de studio s een deelauto interessant. Dat zullen wij nader onderzoeken.

6 Thema: Gemeenschappelijke ruimte De gemeenschappelijke ruimte is circa 20 m2 gelegen op de begane grond en op verschillende manieren in te vullen. De gemeenschappelijke ruimte is voor ouderen van minder belang Geen voorkeur voor een logeerruimte in de gemeenschappelijke ruimte, dit geeft alleen maar gedonder Voorkeur voor een lange tafel met stoelen en een printer, zo is er ruimte voor het vieren van een verjaardag en kan het worden gebruikt als werkruimte Voorkeur voor een zithoek of zitplek om te relaxen Geen voorkeur voor een fitnessruimte omdat de ruimte hiervoor te klein is Voorkeur voor een loungegedeelte met print faciliteiten Voorkeur voor een ruimte met levensloopbestendige indeling Voorkeur voor een fitnessruimte met kracht en cardio faciliteiten De reacties op dit thema zijn uiteenlopend, maar er blijkt wel dat men interesse heeft in een ruimte met een collectieve functie. Wij zullen bovenstaande reacties meenemen in het bouwteamoverleg en de precieze invulling van de ruimte bespreken met de kopers.

7 Thema: Indelingsvarianten studio s 28 studio s van circa 40m2 met één aparte slaapkamer met balkon (7m2) of loggia (4 m2). Voorkeur voor een basis indelingsvariant van de studio Voorkeur voor iets grotere woonruimte van bijvoorbeeld 50 m2 of 60 m2 Voorkeur voor de basis indelingsvariant voor de studio met indien mogelijk glazen schuifdeuren naar het balkon of een glazen voordeur Uit de reacties op dit thema blijkt dat men voorkeur heeft voor de basisvariant. Wij zullen deze variant dan ook meenemen in onze verdere uitwerking in het ontwerpteam. Thema: Indelingsvarianten hoekappartementen 4 hoekappartementen van circa 77 m2 met twee slaapkamers (optie: drie) en een buitenruimte van 9 m2. Voorkeur voor de variant met een derde slaapkamer in verband met het aantal gezinsleden Is ook ruimte voor een tweede toilet in de indelingsvariant met een derde slaapkamer? De hal is klein in de basis indelingsvariant Voorkeur voor tweede toilet in de basis indelingsvariant Voorkeur voor de basis indelingsvariant Voorkeur voor de basis indelingsvariant omdat je vanuit de woonkamer zo het kanaal op kijkt Voorkeur voor de basis indelingsvariant met de badkamer van indelingsvariant drie, behoefte aan een grotere badkamer! Voorkeur voor zelf bepalen indeling, dus een casco oplevering en scheelt dat dan in de prijs Voorkeur voor variant drie, deur kan normaal open in de badkamer Voorkeur voor leeg opleveren zonder scheidingswanden Is variant drie duurder vanwege de extra slaapkamer? Voorkeur voor daklicht in de badkamer Er blijkt interesse te bestaan in de verschillende getoonde indelingsvarianten. Wij zullen bekijken of wij deze varianten allemaal kunnen meenemen in de verdere uitwerking zodat de kopers uiteindelijk zelf kunnen beslissen welke variant hun voorkeur heeft.

8 Thema: Indelingsvarianten Penthouse 1 Penthouse van circa 78 m2 met twee slaapkamers en een dakterras van 30 m2. Perfecte woonruimte alleen jammer van de zon Voorkeur voor extra daklicht Kan er een serre gemaakt worden? Er zijn geen reacties gekomen op de indelingsvarianten. Wij zullen bovenstaande reacties meenemen in het ontwerpteamoverleg en kijken wat de mogelijkheden zijn. Thema: Indelingsvarianten Penthouse 2 Penthouse van circa 132 m2 met drie slaapkamers, twee badkamers en een dakterras van 30 m2. Ligt op de verkeerde hoek gezien de zon Geen, de woning zal middag- en avondzon hebben. Thema: suggesties en vragen Wat is de functie van het plein? Wanneer start de verkoop? Ik wil hier wonen! De genoemde vragen worden beantwoord op de volgende pagina onder Vragen en antwoorden.

9 Vragen en antwoorden Onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen tijdens de workshop. Worden er ook parkeerplaatsen gemaakt? Op de begane grond komen 18 parkeerplaatsen, deze zijn gelegen op maaiveld aan de achterzijde van het gebouw. De parkeerruimte wordt afgesloten met een elektrisch hek. De kosten van een parkeerplaats bedragen ca ,-. Daarnaast zijn er nog 8 parkeerplaatsen op openbaar gebied die gebruikt kunnen worden voor bezoekers. De gemeente Purmerend werkt aan een nieuw parkeerbeleid waarbij het ernaar uitziet dat er geen vergunning verstrekt wordt aan uiteindelijke bewoners. Komen er ook bergingen? De vier hoekappartementen en twee penthouses krijgen een eigen berging (ca 5 m2) op de begane grond. Er komen twee collectieve (fietsen)bergingen. Daarnaast hebben alle woningen een (beperkte) inpandige berging. Hoe worden de woningen afgewerkt? De woningen worden standaard opgeleverd met sanitair en tegels in badkamer en toilet. Er wordt geen keuken geplaatst. Krijgen de woningen een CV-ketel? En een gasaansluiting? Nee, de woningen worden aangesloten op stadsverwarming en krijgen geen gasaansluiting. Hoe worden de woningen verwarmd? Er komt vloerverwarming in de woonkamer en keuken. De overige ruimtes krijgen radiatoren. Staat het ontwerp al vast? Wij zijn op dit moment nog bezig met het definitief uitwerken van het ontwerp. De structuur van het ontwerp en de opzet met 34 appartementen staat wel vast. Komen er koop- of huurwoningen? Wij gaan uit van koopwoningen. Wat is de planning? Wij werken er hard aan om rond de zomer van 2018 het plan zo ver uitgewerkt te hebben dat wij de bouwaanvraag kunnen indienen. Vlak na de zomer kunnen wij dan hopelijk ook starten met de verkoop. Als de verkoop voorspoedig verloopt, kunnen wij eind 2018/begin 2019 starten met bouwen. De bouw duurt circa maanden en gestreefd wordt om de woningen begin 2020 op te leveren. Hoe wordt de toewijzing van de woningen gedaan? Geïnteresseerden kunnen zich straks inschrijven op bouwnummer. Na een financiële toets zullen de woningen worden toegewezen waarbij wij zullen proberen om zoveel mogelijk mensen te plaatsen op het bouwnummer van hun eerste voorkeur. Kan ik mij al inschrijven voor een woning? Als je interesse hebt in een woning, kun je dat laten weten door het interesseformulier in te vullen. Daarmee kom je op de geïnteresseerdenlijst. Dit betreft geen voorrangs- of inschrijvingslijst. Wel zorgen we ervoor dat je als eerste op de hoogte bent als meer bekend is over de woningen, de prijzen en de planning.

Wonen in Het Zuiderterras Purmerend

Wonen in Het Zuiderterras Purmerend Wonen in Het Zuiderterras Purmerend www.woneninhetzuiderterras.nl Ligging Het Zuiderterras ligt aan de Zuiderwal en de Kanaaldijk. Beide straatjes zijn autovrij, lekker rustig genieten dus van het uitzicht

Nadere informatie

Verslag startbijeenkomst cocreatie Laurentiushof 2 maart 2015

Verslag startbijeenkomst cocreatie Laurentiushof 2 maart 2015 Verslag startbijeenkomst cocreatie Laurentiushof 2 maart 2015 Aan de avond namen een kleine 50 mensen deel. Het merendeel isuit Weesp afkomstig en voor het grootste deel van een meer seniore leeftijd.

Nadere informatie

10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl

10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl Verslag workshop NOORDERHAVEN VELD 10 10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl Op woensdagavond 10 december is de eerste bijeenkomst voor Veld 10, aan de haven geweest. Op deze avond zijn zo n 140 geïnteresseerden

Nadere informatie

Verslag woonworkshop 17 juni 2015

Verslag woonworkshop 17 juni 2015 Verslag woonworkshop 17 juni 2015 Inleiding Op 17 juni 2015 heeft de woonworkshop plaatsgevonden voor De Heeren van Maerlant fase 2. Ontwikkelaar en ontwerper hebben belangstellenden gevraagd kritisch

Nadere informatie

appartement Plattegrond

appartement Plattegrond Woningtype A appartement Bouwnummer 190 Eerste verdieping Op de achterzijde: woningtype B Schaal 1:50 Renvooi Bouwkundig Installatietechnisch eerste verdieping verdieping 2, 4, 6, 8, 10 verdieping 3, 5,

Nadere informatie

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Verslag workshop 2 WONEN AAN DE HAVEN NOORDERHAVEN 4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Op woensdagavond 4 maart is de tweede workshop voor Veld 10 in de oude Broodfabriek gehouden. Op deze avond hebben

Nadere informatie

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen 12 maart 2016 Holy Résidence te Vlaardingen Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

WELKOM! Tweede bewonersbijeenkomst Ons Oostende over de uitgangspunten plan. 12 juli 2017

WELKOM! Tweede bewonersbijeenkomst Ons Oostende over de uitgangspunten plan. 12 juli 2017 WELKOM! Tweede bewonersbijeenkomst Ons Oostende over de uitgangspunten plan 12 juli 2017 Programma 19.00 uur Ontvangst 19.15 uur Inleiding door dagvoorzitter Stefan Herwig 19.30 uur Verschillende korte

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

t Veldje woningstichting Voerendaal wonen om te genieten van het leven

t Veldje woningstichting Voerendaal wonen om te genieten van het leven t Veldje woningstichting Voerendaal wonen om te genieten van het leven t Veldje Nieuwbouwproject D C B E E B C D Wonen om te genieten van het leven in het Heuvelland an t Veldje realiseert Woningstichting

Nadere informatie

Voor nu een hartelijke groet,

Voor nu een hartelijke groet, Op 29 maart 2016 vond de tweede co-creatiebijeenkomst plaats voor BergsLicht. Aan het begin van deze bijeenkomst presenteerden Blauwhoed en GeO architecten de verschillende te realiseren woningen. Tijdens

Nadere informatie

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort DE STERRE 35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort Hoge ramen Vrij uitzicht Gunstig geprijsd Vloerverwarming Compleet met sanitair Schuifpui naar balkon of terras Energiezuinig

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017 Holy Résidence te Vlaardingen januari 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

27 november 2015. Holy Résidence te Vlaardingen

27 november 2015. Holy Résidence te Vlaardingen 27 november 2015 Holy Résidence te Vlaardingen Partijen Ontwikkeling en realisatie: Ontwerp: Vereniging Boele & van Eesteren Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk De Vilder & Zonneveld architecten

Nadere informatie

Te koop: Plantage 149, OUDE WETERING. Vraagprijs k.k.

Te koop: Plantage 149, OUDE WETERING. Vraagprijs k.k. Te koop: Plantage 149, OUDE WETERING Vraagprijs 895.000 k.k. Riant penthouse aan het Braassemermeer Altijd op vakantie! Dat is het gevoel zodra u de auto parkeert op het afgesloten parkeerterrein en u

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. maart 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. maart 2017 Holy Résidence te Vlaardingen maart 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

Verzorgd wonen naast t Lelycentre

Verzorgd wonen naast t Lelycentre Nieuwsbrief 1 september 2018 Verzorgd wonen naast t Lelycentre Het voormalige kantoorpand aan Plaats 1, gelegen pal naast t Lelycentre, wordt herontwikkeld tot betaalbare appartementen voor senioren met

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

Te Koop. Noordstedeweg KC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Noordstedeweg KC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Noordstedeweg 74 3431 KC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Noordstedeweg 74 te 3431 KC Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen

Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen Eengezinswoningen Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen Eengezinswoningen met eigen voor- en achtertuin Achtertuin grenzend aan gemeenschappelijke

Nadere informatie

TE HUUR Oude Leidseweg 119. Utrecht

TE HUUR Oude Leidseweg 119. Utrecht TE HUUR Oude Leidseweg 119 Utrecht VERKOCHT Ruime woonark op rustige locatie Vraagprijs 349.000,-- k.k. Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen Niek van der Sluis EMCI gecertificeerd makelaar/

Nadere informatie

Bouw mee aan Kaap West

Bouw mee aan Kaap West Bouw mee aan Kaap West in de Houthaven, Amsterdam Kaap West is een uniek woonproject in de Houthavens in Amsterdam, waarin u zelf bepaalt hoe uw droomwoning er uit ziet. Het project wordt gerealiseerd

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

Raadsheer koopappartementen

Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Op zoek naar een comfortabel koopappartement in een sfeervolle omgeving? Het nieuwbouwproject t Ingse Hof beschikt over 6 driekamerappartementen

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium zomer 2013 Beste lezer, Met dit bulletin willen we u op de hoogte brengen van de plannen en bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium in Selwerd. Ik ben blij

Nadere informatie

Gelreweg 53 * - Harderwijk

Gelreweg 53 * - Harderwijk Huurprijs 695,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Gelreweg 53, 3843 AN Harderwijk Een groot voordeel : Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping, waardoor je vanuit de voordeur

Nadere informatie

Callantsoger Staete / Callantsoog

Callantsoger Staete / Callantsoog Callantsoger Staete / Callantsoog 1 Welkom in Callantsoog! Verscholen tussen de duinen. 2 3 Foto: Marcel Coltof 4 Beschrijving Appartement 0.7 (begane grond aan de Zeeweg!) Dit compleet ingerichte driekamerappartement

Nadere informatie

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017 Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat 7 maart 2017 Uitgangspunten Wat willen we bouwen? Ca. 70 appartementen 90% 3-kamerappartementen 10% ruime 2-kamerappartementen Gelijkvloers

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

kavel 2 type A TYPE A - KAVEL 2 behoort niet tot woning bijkeuken 4,7 m² gedeelde ruimte toilet 1,5 m² gang 6,2 m² toilet 1,3 m² wasem

kavel 2 type A TYPE A - KAVEL 2 behoort niet tot woning bijkeuken 4,7 m² gedeelde ruimte toilet 1,5 m² gang 6,2 m² toilet 1,3 m² wasem VERKOOP TEKENINGEN TYPE A - KAVEL 2 3.300 3.450 behoort niet tot woning th d 0 berging woning 2 6,4 m² 2.250 gemeenschappelijke ruimte 14,9 m² berging woning 3 6,5 m² 4,7 m² 1.540 3.190 1,5 m² gang 6,2

Nadere informatie

Locatie. Plantsoen, eind 19 e eeuw. Verpleeghuis vanaf jaren 50

Locatie. Plantsoen, eind 19 e eeuw. Verpleeghuis vanaf jaren 50 Leiden Locatie, eind 19 e eeuw Het in Leiden staat bekend om de historische uitstraling van zowel het stadspark, dat rond 1840 op de stadswallen werd aangelegd in de stijl van Zocher, als de aangrenzende

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Wilhelminastraat ET Bergschenhoek k.k.

Wilhelminastraat ET Bergschenhoek k.k. TE KOOP Wilhelminastraat 81 2661 ET Bergschenhoek 385.000 k.k. KENMERKEN Prijs 385.000 k.k. Adres Wilhelminastraat 81 Postcode 2661 ET Stad Bergschenhoek Ligging In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht

Nadere informatie

16 koopwoningen.

16 koopwoningen. Type A1 Rij- en hoekwoningen Nieuwbouwproject de Harmonie gelegen in Tegelen is een fraai opgezette woonwijk met aandacht voor bestaand en nieuw groen en voldoende parkeergelegenheid op terreinen aan de

Nadere informatie

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer Molenpad 97 1431 BZ Aalsmeer TE KOOP 489.000 V.O.N. Molenpad 97 1431 BZ Aalsmeer Inleiding MOLENSTAETE Móói wonen in het centrum, met mogelijkheden tot zorg op maat! Dat vindt u in het schitterend ontworpen

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

ZANDBERGSTRAAT 1M IJSSELMUIDEN

ZANDBERGSTRAAT 1M IJSSELMUIDEN ZANDBERGSTRAAT 1M IJSSELMUIDEN ZANDBERGSTRAAT 1 M, IJSSELMUIDEN Prachtig levensloopbestendig hoekappartement met verrassend ruim dakterras en balkon gelegen op centrale ligging nabij het centrum van IJsselmuiden

Nadere informatie

Koetshuislaan 855, Waalwijk

Koetshuislaan 855, Waalwijk Koetshuislaan 855, Waalwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 169.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Appartementen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject

Nadere informatie

Volkert Makelaardij - Achterdijk 14, 1441 DH, Purmerend - telefoon:

Volkert Makelaardij - Achterdijk 14, 1441 DH, Purmerend - telefoon: Ruim en rustig gelegen appartement (88m2) met twee grote slaapkamers, een woonkamer en een gezellige woonkeuken met een schuifpui naar het zonneterras (8m2). Het appartement is gelegen op de bovenste twee

Nadere informatie

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel.

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel. 15 appartementen in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT Leven in het hart van Bladel. MIDDEN IN BLADEL Midden in de bruisende kern Bladel wordt Het Parlement ontwikkeld. Aan de Rotonde

Nadere informatie

Ontwikkeling nisipa kerk

Ontwikkeling nisipa kerk De Bont c.s. Architecten b.v. te Breda www.debontcs.nl Ontwikkeling nisipa kerk Agenda a. Toelichting ontwikkeling kerk / Nisipa b. Toelichting ontwikkeling van het gebied Bergsebaan (Nisipa) en WGK gebouw

Nadere informatie

TE KOOP. Wijnhaven 71 m 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 134m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wijnhaven 71 m 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 134m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wijnhaven 71 m 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 134m² Vraagprijs 650.000 k.k. KENMERKEN Prijs 650.000 k.k. Postcode 3011 WJ Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Portiekflat Tuin Ja,

Nadere informatie

Informatie Penthouses

Informatie Penthouses Informatie Penthouses Algemeen Wonen in de luwte van Amsterdam en toch fiets je in een paar minuten naar de grachten van de binnenstad. Er worden 33 appartementen te koop aangeboden. Het nieuwe aanbod

Nadere informatie

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer TE KOOP 519.000 V.O.N. Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer Inleiding MOLENSTAETE Móói wonen in het centrum, met mogelijkheden tot zorg op maat! Dat vindt u in het schitterend ontworpen

Nadere informatie

22 mooie 3-kamerappartementen

22 mooie 3-kamerappartementen 22 mooie 3-kamerappartementen nieuw gebouwd aan de Geert Grootestraat, Dieze-Oost Wonen in een historische jaren '50 wijk, met hedendaags comfort? Dat kan in Dieze-Oost, waar SWZ verdeeld over vijf woonlagen

Nadere informatie

30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer.

30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer. 30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer www.woneninleeuwendael.nl Leeuwendael Basisschool de Wiltzangh Hofwijckstraat Hertspieghelplein Locatie Leeuwendael ligt op een rustige

Nadere informatie

van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Wat een unieke woning, dit 4-kamer hoek appartement met twee buitenruimten! Vanuit het grote dakterras én het aparte balkon een fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Hoflaan AD Vlaardingen k.k.

Hoflaan AD Vlaardingen k.k. TE KOOP Hoflaan 40 3134 AD Vlaardingen 389.000 k.k. KENMERKEN Prijs 389.000 k.k. Postcode 3134 AD Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Zonneterras, 410 707cm Garage Garage,

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs 650.000,- k.k. Welkom op Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken van Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

LOEVENHOUTSEDIJK 337 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LOEVENHOUTSEDIJK 337 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LOEVENHOUTSEDIJK 337 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LOEVENHOUTSEDIJK 337 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 259.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 72M2 INHOUD CIRCA 236M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Brochure. Dok van Perry 1 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Dok van Perry 1 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Dok van Perry 1 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 289.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Om een idee te krijgen,waar uw interesse naar uit gaat, verzoeken wij u vriendelijk deze vragenlijst in te vullen. Onder andere met behulp van deze antwoorden kan de

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

Groot Hoogwaak 225 NOORDWIJK Prijs: ,- kosten koper

Groot Hoogwaak 225 NOORDWIJK Prijs: ,- kosten koper Groot Hoogwaak 225 NOORDWIJK Prijs: 450.000,- kosten koper Parallel Boulevard 180 2202 HS Noordwijk Zh www.damenmakelaars.nl info@damenmakelaars.nl Noordwijk, Groot Hoogwaak 225 In het gebouw 'Nassau'

Nadere informatie

Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem

Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem www.move2kralingen.nl Binnenkort wordt gestart met de transformatie van het imposante gebouw in Kralingen-West aan de Gerdesiaweg 486-488. Bij de ombouw

Nadere informatie

Hoofdweg 209-a te Paterswolde

Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 290a te Paterswolde Wilt u ook optimaal genieten door te wonen in een penthouse met uitzonderlijk wooncomfort? Wonen in de kop van Drenthe, nabij de bruisende stad

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

MISSIE HUIS. Woningplattegronden

MISSIE HUIS. Woningplattegronden MISSIE HUIS Woningplattegronden BOK D BOK B 109 UXE APPARTEMENTEN BOK C BOK A Aan de noordzijde van het deels monumentale terrein waarop het Missiehuis Hoorn zich bevindt, bouwen wij met respect voor het

Nadere informatie

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal 5020 1950 4425 3225 2375 15490 3 e VERDIEPING TYPE A1 Deze woning heeft aan beide zijden het gemak van een buitenruimte, die vanaf elke kamer te bereiken is. De ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer

Nadere informatie

TE KOOP. Paltrokmolen K.K LH Waddinxveen

TE KOOP. Paltrokmolen K.K LH Waddinxveen TE KOOP 459.000 K.K. Paltrokmolen 8 2741 LH Waddinxveen Paltrokmolen 8 2741 LH Waddinxveen Inleiding Wonen aan de Gouwe Waddinxveen is een gezellig kleinschalig dorp, centraal gelegen aan de Gouwe, midden

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Stadswoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Stadswoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Stadswoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad GBO aantal Buitenruimte + Vraagprijs v.o.n. adres (m2) slaapkamers bezonning excl parkeren Eva Besnyöstraat

Nadere informatie

HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+

HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+ geldrop someren leende HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+ 77 APPARTEMENTEN (15 HUUR EN 62 KOOP) impressie C B A BLOK C 23 APPARTEMENTEN 4 WOONLAGEN PARKEREN 28 PARKEERPLAATSEN IN PARKEERGARAGE

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Genhoes 4 GGenhoes 4 Zeer charmante, aan het water gelegen, royale

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam Vrijblijvende objectinformatie Stadionkade 71-II Amsterdam Vraagprijs 500.000,- k.k. Deze tekening en bijbehorende informatie en gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Lindepark Amstelveen WONINGINFORMATIE

Nieuwbouwproject Lindepark Amstelveen WONINGINFORMATIE Nieuwbouwproject Lindepark Amstelveen WONINGINFORMATIE Lindepark In de wijk Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk direct ten zuiden van het Stadshart, ligt het project Lindepark. Het

Nadere informatie

Beeldemakerdreef TA Bergschenhoek k.k.

Beeldemakerdreef TA Bergschenhoek k.k. TE KOOP Beeldemakerdreef 2 2661 TA Bergschenhoek 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Adres Beeldemakerdreef 2 Postcode 2661 TA Stad Bergschenhoek Ligging Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht,

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Valleistraat 58 Aan de rand van het koopcentrum is dit jonge, luxe afgewerkte APPARTEMENT gelegen. Het app. ligt op de 3e verdieping van het moderne gebouw 'Silhouet'

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS)

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 1. Wat gaan we bouwen? 4 2. Plattegronden 5 3. Huurprijzen 11 4. Hoe komt u in aanmerking? 12 5. Extra informatie 13 Contactgegevens

Nadere informatie

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. Te Koop KATWIJK, Duinreepstraat 133 Vraagprijs 550.000,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2019 Woonoppervlakte: 99m² Verwarming:

Nadere informatie

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs 292.500 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 4-kamer appartement met een uitzicht om bij weg te dromen. Het appartement ligt op de 3e verdieping van het appartementengebouw

Nadere informatie

Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN

Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN Energiezuinig wonen in Midwoud De woningen worden gebouwd in plan Tripkouw-Oost. Midwoud is gelegen in de gemeente Medemblik.

Nadere informatie

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Laatste woning beschikbaar! CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Situatie Otto van Egmondlaan In het CPO project Schipluiden bouwen 9 buren samen aan hun nieuwe woningen. Sinds 2013 zijn

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN

Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3-8 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Contactgegevens 11 2 Algemene

Nadere informatie

Nieuwbouw Treffers 2 t/m 34 Bovenkarspel-Centrum TE HUUR 17 APPARTEMENTEN

Nieuwbouw Treffers 2 t/m 34 Bovenkarspel-Centrum TE HUUR 17 APPARTEMENTEN Nieuwbouw Treffers 2 t/m 34 Bovenkarspel-Centrum TE HUUR 17 APPARTEMENTEN Ervaar het gemak van wonen in Bovenkarspel Bovenkarspel is een gezellig dorp, gelegen in gemeente Stede Broec met vele voorzieningen

Nadere informatie

Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m.

Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m. Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m. Parallel Boulevard 180 2202 HS Noordwijk Zh www.damenmakelaars.nl info@damenmakelaars.nl Noordwijk, Beyaert 17 In het appartementencomplex "Beyaert" een uniek

Nadere informatie

Hof van Eden Oldenzaal Zo kan het worden

Hof van Eden Oldenzaal Zo kan het worden Oldenzaal Zo kan het worden Oldenzaal, 31 maart 2011 programma 01 Aftrap 02 Wat is er allemaal gebeurd? 03 Presentatie door architecten 04 Presentatie door Hegeman over prijzen 05 Hoe kunt u meedoen? PAUZE

Nadere informatie

Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 30 september 2015

Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 30 september 2015 Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 30 september 2015 Inleiding Op 30 september 2015 heeft de 2 e informatie- en codesignbijeenkomst plaatsgevonden voor Wonen in Helsdingen. Ontwikkelaar Blauwhoed

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Brochure. Dok van Perry 3 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Dok van Perry 3 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Dok van Perry 3 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 329.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173

Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173 Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173 Splinternieuw 4-kamerPENTHOUSE met prachtig uitzicht Woonkamer Keuken Terras met uitzicht Sliedrecht Prof. Kam. Onneslaan 173 Vraagprijs e 348.000,-- k.k. Op een

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur

wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur WijsWonen is een initiatief om in Apeldoorn een eigentijds collectief wooncomplex te realiseren. Niet alleen op financieel, maar ook op sociaal gebied is

Nadere informatie

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper Suiestraat 11 c ROTTERDAM Vraagprijs 112.500,00 kosten koper Perfect onderhouden en gemoderniseerd 3 kamer appartement op de derde verdieping, met twee balkons en een grote berging in de onderbouw. Ligging

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

COOGLIJDERSGASTHUIS Rijksmonumentaal wonen

COOGLIJDERSGASTHUIS Rijksmonumentaal wonen COOGLIJDERSGASTHUIS Rijksmonumentaal wonen 2 Juli 2019. Deze brochure bevat indicatieve indelingsmogelijkheden van uw woning, sommige getoonde opties zijn meerwerk. Aan de getoonde plattegronden en beelden

Nadere informatie

Havenstraat 1F te Volendam

Havenstraat 1F te Volendam Havenstraat 1F te Volendam Vraagprijs 469.000 k.k. Omschrijving: Penthouse in hartje Volendam! Appartementen in het centrum van Volendam zijn vrij zeldzaam. Wij zijn daarom verheugd op een toplocatie in

Nadere informatie

Gysbert Japicxstrjitte Kollum

Gysbert Japicxstrjitte Kollum P a g i n a 1 Gysbert Japicxstrjitte Kollum Nieuwbouw 15 levensloopbestendige huurwoningen P a g i n a 2 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Wat gaan we bouwen? 4 3. Plattegronden 5 4. Huurprijzen

Nadere informatie

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spaarwaterhof 17 2593 RS Den Haag Maisonnette, Appartement, 85m² Vraagprijs 315.000 k.k. Vraagprijs 315.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Maisonnette, Appartement

Nadere informatie

De Tuinen van Sion groeien verder SNEAK PREVIEW: FASE EENGEZINSWONINGEN

De Tuinen van Sion groeien verder SNEAK PREVIEW: FASE EENGEZINSWONINGEN De Tuinen van Sion groeien verder SNEAK PREVIEW: FASE 13 58 EENGEZINSWONINGEN Kindvriendelijk Groen Comfort Parkeren op eigen terrein Duurzaamheid op veel fronten NOORD Gasloos wonen Energieneutraal Lage

Nadere informatie

Pompenburg 266 Rotterdam

Pompenburg 266 Rotterdam Pompenburg 266 Rotterdam In het hart van Rotterdam bieden wij u een prachtig en goed onderhouden 3-kamer hoek-appartement op de 5e verdieping aan Met eventueel een garagebox in de onderbouw Keurig appartementencomplex

Nadere informatie