Overzicht te leveren Software-Service

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht te leveren Software-Service"

Transcriptie

1 Bijlage 2 Overzicht te leveren Software-Service Overzicht van de door EPLAN Software & Services verleende service voor de producten EPLAN Electric P8*, Fluid, Pro Panel, Preplanning, EEC, EEC-One en Harness ProD *Voor EPLAN Electric P8 Compact is alleen de Software-Service Basic beschikbaar. EPLAN Software & Services B.V. Hengelder 56 Postbus 246 NL AE Zevenaar +31 (0) Sales +31 (0) Support +31 (0) sales@eplan.nl support@eplan.nl Service Omschrijving Software Service Basic Software Service Premium Software Service High Value Update Service Update Service Actuele releases, inclusief dcoumentatie Hotfi Download met actuele verbeteringen EPLAN Data Portal Artikeldata van gerenommeerde producenten Beta Version Toegang tot de betaversies vóór de officiële software versies Helpdesk Support Basic Support beschikbaar van maandag-vrijdag van u (in het Nederlands)*1 Antwoordtijd: 24 uur Premium Support beschikbaar van maandag-vrijdag van u (in het Nederlands)*1 Antwoordtijd: 4 uur High Value Ondersteuning door de Helpdesk van programmaversies Huidige en voorgaande versie Support beschikbaar van maandag-vrijdag van u (in het Nederlands)*1 24/7 ondersteuning in Engelse taal Antwoordtijd: 2 uur Support voor de huidige versie en de daaraan voorafgaande programmaversie Huidige en beide voorlaatste versies Huidige en drie daaraan voorafgaande versies EPLAN Solution Center Support voor de huidige en voor de beide daaraan voorafgaande programmaversies Support voor de huidige en de drie daaraan voorafgaande programmaversies Kennisbank Online beschikbaarheid van oplossingen Web Zoekopdrachten Online indienen van zoekopdrachten Call Tracking Online bekijken van het voortgangsproces

2 Uitleg tabellen 1. Definitie verzoeken om support Gedurende de overeengekomen tijd van ondersteuning zijn onze vakspecialisten beschikbaar om verzoeken om support van gespecialiseerde personeelsleden van klanten te behandelen, waarbij vooropgesteld wordt dat deze vragen betrekking hebben op de standaard software versie. Ondersteuning en tips voor de standaard software functionaliteiten maken onderdeel uit van deze service. Assistentie die de normale dienstverlening te boven gaat, zoals scholing, advies of dienstverlening met betrekking tot klantspecifieke aanpassingen, behoort daar niet toe. Houdt u als u zich wendt tot de support van EPLAN de volgende informatie beschikbaar om een snelle voortgang van de beantwoording te bewerkstelligen: - dongel nummer - klantnummer - nummer Software-Servicecontract. 2. Update Service De Update Service heeft ook betrekking op het verschaffen van nieuwe programmaversies. EPLAN maakt afhankelijk van de omvang van de veranderingen die zijn aangebracht in de nieuwe programmaversies onderscheid tussen hotfi en update. Bij een hotfi gaat het om een wijziging in de op dat moment geldende softwareversie. Bij een update gaat het om een nieuwe versie van de software. EPLAN stelt de onder Update Service genoemde versies ter beschikking van de klant. Klanten met een Premium of High Value service krijgen vroegtijdig informatie over betaversies. 3. EPLAN Data Portal Onze klanten hebben als onderdeel van het Software-Servicecontract toegang tot EPLAN Data Portal en kunnen gegevens van producenten voor het gebruik in de EPLAN-programma s downloaden. Daarvoor is het noodzakelijk dat de klant verklaart in te stemmen met de dan geldende gebruikersvoorwaarden van dit Portal; dit gebeurt elektronisch. 4. Helpdesk Support Omschrijving antwoordtijd: wij vinden het heel belangrijk om snel te reageren op vragen van klanten. De in de tabellen genoemde antwoordtijd is de tijd die gemoeid is met de beantwoording vanaf met moment van volledige vastlegging van de vraag door het EPLAN Solution Center tot aan het eerste contact met een gekwalificeerde EPLAN-medewerker. Wij zullen alle economisch verantwoorde maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat in 95% van de gevallen de verzoeken binnen deze antwoordtijd afgehandeld worden. U kunt voor uw verzoeken van de volgende contactmogelijkheden gebruik maken: - directe invoering van het verzoek in het Helpdesk System (EPLAN Solution Center) - telefonisch verzoek via de aangegeven telefoonnummers.

3 4.1 Basic Support Verzoeken kunnen in het Nederlands tot de Helpdesk gericht worden. EPLAN behoudt zich het recht voor om in uitzonderingsgevallen het verzoek ook in de Engelse taal te behandelen. Support is alleen mogelijk in landen met een EPLAN servicevestiging. Alle werkdagen van maandag tot vrijdagen gedurende de kantoortijden behoren tot de overeengekomen Support-uren. Niet tot werkdagen behoren: feestdagen (zowel nationaal als lokaal) en de gebruikelijke vakanties in de EPLAN-vestiging. Wij reageren binnen kantoortijd op uw verzoek binnen 24 uur nadat het verzoek is vastgelegd in het Helpdesk Systeem (EPLAN Solution Center). 4.2 Premium Support Naast de basis support faciliteiten bieden wij de hierna genoemde ondersteuning aan. Wij beantwoorden uw verzoek binnen vier uur nadat het verzoek is vastgelegd in het Helpdesk Systeem (EPLAN Solution Center). 4.3 High-Value Support Naast de hiervoor genoemde faciliteiten basis en premium support bieden wij de hierna genoemde ondersteuning aan. De antwoordtijd voor verzoeken in het Nederlands is twee uur. In aanvulling daarop kunnen verzoeken om support in het Engels 24 uur per dag, zeven dagen per week worden gesteld aan de Helpdesk. Wij beantwoorden uw verzoek binnen maimaal twee uur nadat het verzoek is vastgelegd in het Helpdesk Systeem (EPLAN Solution Center). 5. Door Helpdesk ondersteunde programmaversies EPLAN verzorgt ondersteuning afhankelijk van de volgens de overeenkomst te onderscheiden programmaversies. Een programmaversie wordt gekarakteriseerd door een wisseling in het versienummer, zoals van 2.2 naar 2.3 of van 2.9 naar 3.0 en wordt dan als een nieuwe versie geleverd. 5.1 Basic Support Ondersteund worden in het basiscontract: de actuele en voorlaatste programmaversie Premium Support Ondersteund worden de in de actuele en beide laatste voorgaande programmaversies. 5.3 High-Value Support Ondersteund worden actuele en drie voorgaande programmaversies. Ondersteuning voor de in dit artikel aangegeven programmaversies omvat alle verzoeken met betrekking tot applicaties. Andere vormen van dienstverlening, in het bijzonder voor zover deze effect hebben op de programmacode (bijvoorbeeld updates, hotfies) kunnen, voor zover schriftelijk niets anders is overeengekomen, alleen worden uitgevoerd voor de nieuwste, aan de klanten verschafte programmaversie.

4 6. EPLAN Solution Center (ESC) ESC Support omvat mede de invoer van verzoeken per web interface in het Helpdesk Systeem EPLAN Solution Center. 6.1 Kennis databank De kennis databank omvat oplossingen die altijd online ter beschikking staan. Bij de invoer van een aanvraag worden deze oplossingen als suggestie aangedragen om u te helpen bij het vinden van een snelle oplossing. 6.2 Web aanvragen Aanvragen kunnen op ieder moment online per web interface in het EPLAN Solution Center ingevoerd worden. 6.3 Call Tracking U heeft een online toegang naar de actuele status van uw supportaanvraag. Als gekozen is voor de versie High Value worden aan klanten uitgebreidere berichten ter beschikking gesteld. 7. Informatie EPLAN stelt regelmatig informatie over producten ter beschikking. Dit gebeurt per internet of per . Om gebruik te kunnen maken van deze informatiediensten moet de gebruiker zich eenmalig daarop abonneren. 7.1 Nieuwsbrief Er wordt regelmatig informatie over producten per verzonden. 7.2 Internetforum Het is mogelijk om via het internet informatie met andere gebruikers uit te wisselen. De inhoud wordt door de gebruikers zelf vormgegeven en alleen in uitzonderingsgevallen door EPLAN aangevuld. 8. IT Applicatie Support EPLAN voorziet u van ondersteuning in IT-gerelateerde thema s met betrekking tot onze EPLAN-applicaties. De beantwoording van vragen over IT-thema s in ondernemingen kan zeer comple zijn, omdat producten van meerdere leveranciers/producenten de oorzaak van het probleem kunnen zijn. In een dergelijk geval kan EPLAN Support u bij het vinden van een oplossing behulpzaam zijn door gebruik te maken van een analyse van economisch verantwoorde mogelijkheden. Afhankelijk van de compleiteit van het verzoek kan ook onze adviesafdeling betrokken worden bij de oplossing van het probleem. Deze assistentie kan leiden tot kosten die niet door het Software-Servicecontract afgedekt worden. Wij zullen uw toestemming vragen voordat wij deze assistentie verlenen. De klant is verplicht om zorg te dragen voor de infrastructuur, hiertoe behoren ook onder andere de back-up van data, het opnieuw installeren van data, de configuratie, de veiligheid van de server en cliëntsystemen waarop de EPLAN-applicatie is geïnstalleerd. De klant moet ervoor zorgen dat indien nodig het systeem opnieuw opgestart kan worden.

5 8.1 Premium/High-Value Support: op afstand verleende ondersteuning en analyse EPLAN biedt aan klanten met het Software-Servicecontract Premium en High-Value de mogelijkheid om het probleem via toegang op afstand te analyseren op hun computer. U moet de EPLAN-specialisten via de deze mogelijkheid van toegang op afstand toegang verlenen tot uw beeldscherm en, indien noodzakelijk, ook de mogelijkheid geven de besturing over te nemen om het probleem te lokaliseren. De EPLAN-specialist zal alle tot zijn beschikking staande mogelijkheden benutten om het probleem op te lossen en indien nodig verdere stappen met u te bespreken en te initiëren. Voordat wij toegang op afstand krijgen, wordt u geacht een back-up te hebben uitgevoerd in een zodanige mate dat herstel van de voorheen bestaande situatie te allen tijde mogelijk is. EPLAN is niet in staat deze data back-up te testen op volledigheid en correctheid; de data back-up valt in zijn geheel onder de verantwoordelijkheid van de klant. 8.2 Premium/High-Value Support: aanbevelingen voor hardware EPLAN doet aanbevelingen voor nieuwe hardware voor het gebruik van onze software oplossingen. 8.3 High-Value Support: systeem configuratie management EPLAN maakt back-ups van configuratiefiles van uw EPLAN-installatie op servers en klanten in uw relatieomgeving. 8.4 High-Value Support: klantenspecifieke informatie Tezamen met u maken wij rapporten op over de status van uw aanvragen en de kwaliteit en kwantiteit van de bewerking van die aanvragen. 9. Proactive Support EPLAN ondersteunt u op voorhand met informatie over onderwerpen die uit de ondersteuning naar voren komen en helpt u bij de voorbereiding en de installatie van updates. 9.1 High-Value Support: gekwalificeerde aanspreekpartner (Technical Support Manager TSM) Deze service staat eclusief ter beschikking van onze klanten met een High Value overeenkomst. Een speciaal daartoe aangestelde contactpersoon staat ter beschikking voor uw vragen met betrekking tot de ondersteuning van EPLAN-applicaties. Wij blijven met u in contact en wisselen regelmatig informatie uit. Verder zal de Helpdesk geïnformeerd worden over aanvragen van medewerkers via de contactmogelijkheden die hiervoor onder punt 4 genoemd zijn. De TSM overziet de lopende supportaanvragen van zijn klanten, coördineert de afhandeling van die klachten en legt zowel intern als naar de klanten toe verantwoording af over de voor de oplossing noodzakelijke informatie-uitwisseling. De TSM heeft een productoverstijgende kennis en is om die reden in staat om de door de klant ingezette workflows en probleemstellingen te begrijpen. Door die regelmatige communicatie en de afstemming met de klant, de verkoop en de advisering kent de TSM de EPLAN-omgeving en de workflows van de klanten die hij begeleidt. Ter vermijding van problemen bij voorgenomen systeemveranderingen (installatie van updates, uitbreiding van het systeem) zal de TSM de klant bij de implementatie adviseren en ondersteunen. Hij heeft de competentie om prioriteringen aan te brengen in aanvragen of problemen en een en ander te coördineren met de productspecialisten. 9.2 High-Value Support: coördinatie van uw technische vragen door de aangestelde Technical Support Manager Aanvragen met betrekking tot het EPLAN-platform en elke bestaande EPLAN interface Ruggespraak met vakafdelingen en productspecialisten, bewaking van de

6 kwaliteit, R&D, klantoplossingen, advisering (met betrekking tot het bestaande of reeds door de klant ingediende problemen) Het verschaffen van betaversies en gesprekspartners voor vragen in relatie met de kwaliteitsbewaking. Ruggespraak met een IT-partner bij IT-aanvragen en overdracht naar een IT-specialist bij complee IT-problemen in verband met EPLAN-producten. 9.3 High-Value Support: inrichting, uitbreiding en update van het EPLAN-platform Ondersteuning en advisering bij de installatie en de licentieverlening, indien van toepassing, door middel van een sessie op afstand in verband met de planning van een aanstaande installatie. Voorbereiding van de EPLAN-instellingen. Actualisering van bestaande documentatie met betrekking tot de EPLAN-installatie. 9.4 High-Value Support: uitwisseling van informatie met de klant op regelmatige basis Beschikbaar stellen van adviestijd voor de klant. De TSM maakt schema s voor een afspraak met de klant gedurende welke problemen en actuele onderwerpen telefonisch besproken kunnen worden ( per maand ongeveer 0,5-2 uur en indien noodzakelijk). Bezoek bij de klant op regelmatige basis (2 per jaar). Actieve informatievoorziening met betrekking tot aanstaande betaversies en updates voor de planning van de update installaties. Interface voor feedback met betrekking tot oplossingen voor reeds ingediende probleemstellingen. 9.5 High-Value Support: aanbevelingen voor hardware en software oplossingen Aanbevelingen op het gebied van hardware en software met betrekking tot een optimaal gebruik van het bestaande EPLAN Systeem in relatie met onze bevindingen. Aanbevelingen met betrekking tot platform producten en additionele modules ter realisering van de door u gewenste workflow. Doorgeven van verzoeken en aanbevelingen op het gebied van advies en ondersteuning, om deze indien mogelijk door service te implementeren. Ondersteuning bij de implementatie van IT-systeemanalyses in probleemgevallen met behulp van ter beschikking gestelde tools of een IT-partner. 9.6 High-Value Support: Remote Update Support Voorbereiding en hulp bij updates van onze producten inclusief de controle van bestaande installaties op afstand.

7 9.7 Premium/High-Value Support: meeting van beheerders EPLAN nodigt uw beheerders eenmaal per jaar uit voor een vergadering. Wij wisselen informatie op technisch gebied met uw beheerders uit en geven aanwijzingen en suggesties ter optimalisering van de installatie van de EPLAN-omgeving. 10. Beperking van EPLAN Support EPLAN is niet verplicht support te verlenen in de volgende gevallen: 10.1 Wanneer de computer waarop de EPLAN software geïnstalleerd is niet werkzaam is onder de voorwaarden van de producent van de computer Wanneer het besturingssysteem niet overeenkomstig de EPLAN-voorschriften is Wanneer het personeel niet getraind is voor het inzetten van de EPLAN software Wanneer de hardware en de software van de computer niet conform de standaarden van EPLAN zijn Wanneer het besturingssysteem aan de basis niet langer ondersteund wordt door de producent. 11. Verplichtingen van de klant Om de support te kunnen geven, moet de u zorgdragen voor het volgende: 11.1 Informatie die normalerwijze voor de oplossing van een probleem noodzakelijk is moet aan het EPLAN Supportteam ter beschikking worden gesteld Voor de oplossing van het probleem noodzakelijke patches, hotfies of nieuwe programma versies moeten geïnstalleerd worden Er moet een back-up gemaakt worden van de gegevens op de computer, voordat de support wordt gegeven, zodat een herinstallatie te allen tijde mogelijk is.

INHOUD VAN SERVICE CALLS

INHOUD VAN SERVICE CALLS INHOUD VAN SERVICE CALLS door Welke service zit wel/niet in het Swiftpage abonnement? De technische support door Swiftpage als onderdeel van een actief abonnement of supportplan is onderhevig aan de systeemgebonden

Nadere informatie

EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur

EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur Het team van vandaag Martin Versteeg Productmanager Pro Panel Moderator Michiel van de Wiel It specialist Tips en tricks nieuwe stijl

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Hosting & support contract

Hosting & support contract Hosting & support contract FOCUSTOOL TRACK YOUR GOALS & BEHAVIORS 1. Inleiding FocusTool biedt online software voor het bijhouden van voortgang op doelen en gedrag voor teams.om meer grip te krijgen op

Nadere informatie

emaxx Systeem eisen ManagementPortaal voor de ZakenMagazijn database

emaxx Systeem eisen ManagementPortaal voor de ZakenMagazijn database emaxx Systeem eisen ManagementPortaal voor de ZakenMagazijn database Datum: 25-09-2007 Auteur: ing. E.L. Floothuis Versie: 0.1 Status: Concept Kopersteden 22-4 Postbus 157 7500 AD Enschede Tel: 053 48

Nadere informatie

24/7. Support. smart fms

24/7. Support. smart fms 24/7 Support Smart FMS vindt het van het grootste belang dat haar klanten helder inzicht hebben in de voorwaarden, zekerheid over gemaakte afspraken en het vertrouwen in haar als softwareaanbieder. Het

Nadere informatie

Functieprofiel Ondersteuner ICT Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Ondersteuner ICT Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Ondersteuner ICT Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICTgebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij

Nadere informatie

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2015, Editie 2 Nieuws BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 BeheerVisie geeft advies MeldDesk App Message Router MeldDesk Gebruikers Forum Nieuwe MeldDesk

Nadere informatie

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is PQR Lifecycle Services Het begint pas als het project klaar is IT wordt een steeds crucialer onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar u ook bent, het moet altijd beschikbaar en binnen bereik zijn.

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement INTRAMED September 2018 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Artikel 1: definities... 3 Artikel 2: verantwoordelijkheden... 3 Artikel 3: normen voor onderhoud, reparatie en doorontwikkeling...

Nadere informatie

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICT-gebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij te dragen aan efficiënt

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement INTRAMED Mei 2016 Versie 2.4 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Verantwoordelijkheden... 3 Normen voor onderhoud, reparatie en doorontwikkeling... 4 Normen voor klantenondersteuning...

Nadere informatie

Service Level Agreement WhiteVision B.V. Sept-2018

Service Level Agreement WhiteVision B.V. Sept-2018 Service Level Agreement WhiteVision B.V. Sept-2018 Copyright 2018 WhiteVision Alle informatie in dit document is strikt vertrouwelijk. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services Dienstbeschrijving voor Efficon Shared Services Datum: 7 juni 2012 Versie: 1.0 Uitgebracht door: 4Minds Services & Solutions Adres Duwboot 5 Email: support@4minds.nl Website: www.4minds.nl Support: 030-221

Nadere informatie

DIT DOCUMENT BEVAT: - ALLE VAN TOEPASSING ZIJNDE SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) PER DIENST OF PRODUCT

DIT DOCUMENT BEVAT: - ALLE VAN TOEPASSING ZIJNDE SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) PER DIENST OF PRODUCT DIT DOCUMENT BEVAT: - ALLE VAN TOEPASSING ZIJNDE SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) PER DIENST OF PRODUCT Service Level Agreement (SLA) - BC Online Boekhouden Artikel 1. Definities Leverancier: BusinessCompleet.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Service- en Supportvoorwaarden (Servicecontract software)

Service- en Supportvoorwaarden (Servicecontract software) Service- en Supportvoorwaarden (Servicecontract software) Inleiding: In deze voorwaarden is opgenomen wat klanten mogen verwachten van de service- en supportdienstverlening van TSD. Deze voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Client Management en Mobile Printing Solutions

Client Management en Mobile Printing Solutions Client Management en Mobile Printing Solutions Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) Telefoon: 088 773 0 773 Email: Support@adoptiq.com Website: www.adoptiq.com Adres: Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam KvK nr: 61820725 BTW nr: NL.854503183.B01 IBAN

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting Service Level Agreement BRONZE Voor Business en Reseller Hosting 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Definities 3. Overeenkomst 4. Service Level Agreement BRONZE 4.1. Meldingen 4.2. Prioriteit Niveaus 4.3. Afhandeling

Nadere informatie

Voorwaarden en definities supportovereenkomst

Voorwaarden en definities supportovereenkomst Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Definities 2 2.1 Remote support 2 2.2 Spoedeisend correctief onderhoud 2 2.3 Bereikbaarheid 2 2.4 Updates 2 2.5 Lay-outs aanpassen 3 2.6 Rapportage 3 2.7 Consult online

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Mamut Business Software

Mamut Business Software Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 3 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Nieuwe licentietechnologie EPLAN Versie 2.8 Donderdag 10 januari Licensing EPLAN 2.8

Nieuwe licentietechnologie EPLAN Versie 2.8 Donderdag 10 januari Licensing EPLAN 2.8 Nieuwe licentietechnologie EPLAN Versie 2.8 Donderdag 10 januari 2019 Licensing EPLAN 2.8 1 Roger Scholtes Strategic account manager Martin Versteeg Helpdesk engineer (Pro Panel) Licensing EPLAN 2.8 2

Nadere informatie

Handleiding Migratie. Bronboek Professional

Handleiding Migratie. Bronboek Professional Handleiding Migratie Bronboek Professional Laatste wijziging: 25/02/2015 Inhoudsopgave Controles en acties vooraf pag. 1 Installatie en configuratie Microsoft SQL met de Bronboek Helpdesk Tool pag. 3 Migratie

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

Privacy voorwaarden Compressor Service Techniek (onderdeel van Voskamp groep)

Privacy voorwaarden Compressor Service Techniek (onderdeel van Voskamp groep) Onderdeel van Privacy voorwaarden Compressor Service Techniek (onderdeel van Voskamp groep) Introductie Dit zijn de privacy voorwaarden die van toepassing zijn op de verwerking van persoonsgegevens door

Nadere informatie

Installatie. Platform 2.2. Ver. <<versienummer>>

Installatie. Platform 2.2. Ver. <<versienummer>> Installatie Platform 2.2 Ver. Voorwoord Moderne automatiseringsprojecten stellen hoge eisen aan complete en kwalitatief hoogwaardige machine- en installatiedocumentatie. Tegelijkertijd

Nadere informatie

SKB Enterprise B.V. Service Level Agreement (SLA) Dedicated Server

SKB Enterprise B.V. Service Level Agreement (SLA) Dedicated Server Service Level Agreement (SLA) Dedicated Server Versie 1.0 1 Maart 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Definities... 4 Welke SLA s zijn er... 5 Voorwaarden... 6 Wanneer wel of geen aanspraak... 6 Afbakeningen...

Nadere informatie

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:...

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Herstel Service Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Inhoud HERSTEL SERVICE... 3 INLEIDING HERSTEL SERVICE... 3

Nadere informatie

HP CloudSystem Matrix Upgrade Implementation Services

HP CloudSystem Matrix Upgrade Implementation Services HP CloudSystem Matrix Upgrade Implementation Services HP Services Technische info Als u een upgrade van uw HP CloudSystem Matrix-omgeving uitvoeren, moet u ervan op aan kunnen dat alle componenten van

Nadere informatie

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen Monitoring SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat 19 2741SV Waddinxveen 1 Inhoudsopgave Monitoring...3 Introductie...3 Netwerkcomponenten...4 Back-up...4 Discovery...4 Poller...5 SNMP-traps...5 Maintenance...5

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Als u dit pakket installeert verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsonderhouds-

Als u dit pakket installeert verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsonderhouds- Als u dit pakket installeert verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsonderhouds- en licentievoorwaarden: Met het installeren van de demo-versie doet u geen bestelling en gaat u geen enkele financiële

Nadere informatie

BES Remote Install. Handleiding

BES Remote Install. Handleiding BES Remote Install Handleiding Welkom in de wereld van BlackBerry Hartelijk gefeliciteerd met uw aankoop. Vodafone BES Remote Install biedt installatieondersteuning op afstand, zodat u snel en makkelijk

Nadere informatie

Welkom. Christophe Limpens. Solution Consultancy Manager

Welkom. Christophe Limpens. Solution Consultancy Manager Welkom Christophe Limpens Solution Consultancy Manager Veranderende tijden For internal use only. Select your 'R' level. De huidige taal van onze klanten CLOUD Disaster Recovery MAART OKTOBER DECEMBER

Nadere informatie

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT Graafseweg 10 5213 AL - s-hertogenbosch KVK 71055657 SERVICE LEVEL AGREEMENT 1. PARTIJEN Deze Service Level Agreement

Nadere informatie

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren;

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; ONDERHOUDS- EN SUPPORTOVEREENKOMST Overwegingen A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; en B. de klant wenst onderhoud en support van WhiteVision te verkrijgen ten

Nadere informatie

FULL HOUSE INSTALLATIEPROCEDURE EN SYSTEEMEISEN Netwerkversie per oktober 2010

FULL HOUSE INSTALLATIEPROCEDURE EN SYSTEEMEISEN Netwerkversie per oktober 2010 FULL HOUSE INSTALLATIEPROCEDURE EN SYSTEEMEISEN Netwerkversie per oktober 2010 SAMENVATTING Een professioneel softwarepakket vraagt om een professionele installatie. Om te voorkomen dat op het moment van

Nadere informatie

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS SERVICE SOLUTIONS ADVISIE SERVICE SOLUTIONS Uw ERP systeem is van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De serviceverlening van Advisie is er daarom op gericht om verstoringen van het systeem

Nadere informatie

Voorwoord. Bekijk de mogelijkheden voor dienstverlening die wij voor u kunnen ver - zorgen. 4PS Business Software 03

Voorwoord. Bekijk de mogelijkheden voor dienstverlening die wij voor u kunnen ver - zorgen. 4PS Business Software 03 DIENSTEN CATALOGUS Voorwoord Met deze dienstencatalogus heeft u een overzicht van alle mogelijk heden die 4PS u biedt om u te onder steunen bij uw IT werkzaamheden. Bijvoorbeeld op het gebied van technisch

Nadere informatie

Installatie Remote Backup

Installatie Remote Backup Juni 2015 Versie 1.2 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 3 Gebruik op meerdere systemen... 3 Systeemeisen... 4 Support... 4 Installatie...

Nadere informatie

Alex Kuijpers 3 oktober 2018 ESCALATIE PROCEDURE

Alex Kuijpers 3 oktober 2018 ESCALATIE PROCEDURE Alex Kuijpers 3 oktober 2018 ESCALATIE PROCEDURE Inhoudsopgave 1.0 Initiatie escalatie... 3 1.1 Escalatie proces... 3 1.2 Gegevens... 4 1.3 Rapportage en afsluiting... 4 Service Level Agreement... 5 2.0

Nadere informatie

Lync Call Appliance Zijn er dan nog variabele kosten? Beheer interface

Lync Call Appliance Zijn er dan nog variabele kosten? Beheer interface Met de implementatie ervaring van de vele Microsoft UC projecten die Communicativ heeft uitgevoerd binnen de groot zakelijke markt zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om gelijkwaardige functionaliteit

Nadere informatie

Support overeenkomst Hosted diensten

Support overeenkomst Hosted diensten Support overeenkomst Hosted diensten Inhoudsopgave INLEIDING... 3 DEFINITIES... 4 AARD EN OMVANG VAN DE SUPPORT... 5 Algemeen... 5 Verschillende niveaus... 5 Afbakening... 7 SUPPORT WINDOWS... 8 2 INLEIDING

Nadere informatie

Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software

Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software Exact Ondersteuning Haal meer rendement uit uw Exact Software Exact ondersteuningscontracten In geval van storingen of vragen over uw Exact omgeving wilt u graag zo spoedig mogelijk geholpen worden. Arrix

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT MijnASP Versie 04-01-2008 Pagina:1 1 DEFINITIES Beschikbaarheid CPE Gepland onderhoud Responstijd Elipstijd Kantooruren Klant apparatuur Non-performance penalty Onderhoudsvenster

Nadere informatie

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten Rittal Service De juiste service waarborgt de betrouwbaarheid van uw industriële- & IT-applicatie en beschermt de gemaakte investeringen De werkelijke redenen waarom uw onderneming profiteert: Is het een

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

De richtlijnen ten aanzien van de service contracten voor de 6400 (geïntegreerd met een kassa) zijn slechts indicatief.

De richtlijnen ten aanzien van de service contracten voor de 6400 (geïntegreerd met een kassa) zijn slechts indicatief. 1 Inleiding Dit document beschrijft de nieuwe service contracten en is van toepassing op alle service contracten die afgesloten worden. De nieuwe contractvormen die gedefinieerd zijn, zijn de Premium en

Nadere informatie

Supportdesk Pro Basis Instructie

Supportdesk Pro Basis Instructie Supportdesk Pro Basis Instructie Inhoudsopgave 1 Supportdesk Pro 2 1 Inleiding 2 2 Werkwijze 2 2 Zaken 3 2.1 Introductie 3 2.2 Zaken beheren 3 2.3 Handmatig invoeren zaken basis 4 2.4 Verwerken zaken 4

Nadere informatie

NIS Notarieel Informatie Systeem

NIS Notarieel Informatie Systeem INSTALLATIEHANDLEIDING CONVISO ID-SCAN NIS Notarieel Informatie Systeem Sportlaan 2h, 818 BE Heerde T (0578) 693646, F (0578) 693376 www.vanbrug.nl, info@vanbrug.nl 2014 Van Brug Software B.V. Hoewel deze

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Service Level Agreeement (SLA) CyberNetworks

Service Level Agreeement (SLA) CyberNetworks Artikel 1. Definities 1. Leverancier: CyberNetworks - gevestigd te Maastricht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 14076253. 2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Ondersteuner ICT. Context. Doel

Ondersteuner ICT. Context. Doel Ondersteuner ICT Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICT-gebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij te dragen aan efficiënt en effectief functionerende

Nadere informatie

Voorwaarden Freez.it diensten Per 1/1/2017

Voorwaarden Freez.it diensten Per 1/1/2017 Voorwaarden Freez.it diensten Per 1/1/2017 Freez.it levert een groot scala aan ICT diensten. Alle diensten bevatten een bepaald servicecomponent. Werkzaamheden die binnen deze servicescope vallen worden

Nadere informatie

Client Management Solutions en Mobile Printing Solutions

Client Management Solutions en Mobile Printing Solutions Client Management Solutions en Mobile Printing Solutions Artikelnummer van document: 410173-331 Januari 2006 Inhoudsopgave 1 Client Management Solutions voor clientbeheer Configuratie en implementatie....................

Nadere informatie

Rent+ Pre-requirements

Rent+ Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

Installatiehandleiding release ADOMI 2014.1 ASD 6.10

Installatiehandleiding release ADOMI 2014.1 ASD 6.10 Installatiehandleiding release ADOMI 2014.1 ASD 6.10 Heeft u vragen over deze tekst, dan kunt u e-mailen naar support@tweesnoeken.nl. Algemeen Zorg ervoor dat u als beheerder (administrator) van de pc

Nadere informatie

In dit document is beschreven hoe u de exacte programma locatie van Compad Bakkerij kunt vaststellen.

In dit document is beschreven hoe u de exacte programma locatie van Compad Bakkerij kunt vaststellen. Compad Bakkerij Installatie Update Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 16 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 10 januari 2013 Defintief Carol Esmeijer Download locatie release

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand mypowerrouter.com beheren en monitoren op afstand the PowerRouter you re in charge mypowerrouter.com De PowerRouter webportal monitort en beheert alle PowerRouter systemen die zijn verbonden met het internet.

Nadere informatie

Releasenotes versie 1.1 VERSIE A

Releasenotes versie 1.1 VERSIE A Releasenotes versie 1.1 VERSIE 10. 06A Inhoud 1. Inleiding FORTUNA 10.06A 3 2. Systeemeisen FORTUNA 10 4 3. Installatie 5 4. FORTUNA App 6 5. Beveiliging 6 6. Besturingssystemen 6 7. App functionaliteiten

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2 NSi Output Manager Veelgestelde vragen Version 3.2 I. Algemene productinformatie 1. Wat is nieuw in Output Manager 3.2? NSi Output Manager 3.2 bevat diverse verbeteringen aan serverzijde, waarbij de meest

Nadere informatie

Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd veranderd. Hieronder vindt u informatie over de wijzigingen.

Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd veranderd. Hieronder vindt u informatie over de wijzigingen. ONLINE SUPPORT Januari 2018 - jrg14 no1 Rozis BV - Nieuwsbrief voor relaties Rozis ServicePortal - Online Support aanvragen Geachte klant, Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd

Nadere informatie

MyCareNet in uw Apotheek?

MyCareNet in uw Apotheek? MyCareNet in uw Apotheek? Met deze brochure willen we onze klanten informeren over de invoering van MyCareNet MyCareNet in uw apotheek MyCareNet is een initiatief van het NIC (Nationaal Intermutualistisch

Nadere informatie

IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR

IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR Wat is PIM? PIM staat voor PST Infrastructuur Monitoring. Met PIM realiseert u een volledige monitoring van uw servers, applicaties en netwerkcomponenten

Nadere informatie

SURFconext Cookbook. Het koppelen van Alfresco aan SURFconext. Versie: 1.0. Datum: 8 december 2013. 030-2 305 305 admin@surfnet.nl www.surfnet.

SURFconext Cookbook. Het koppelen van Alfresco aan SURFconext. Versie: 1.0. Datum: 8 december 2013. 030-2 305 305 admin@surfnet.nl www.surfnet. SURFconext Cookbook Het koppelen van Alfresco aan SURFconext Auteur(s): Frank Niesten Versie: 1.0 Datum: 8 december 2013 Radboudkwartier 273 3511 CK Utrecht Postbus 19035 3501 DA Utrecht 030-2 305 305

Nadere informatie

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie.

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. John Lieberwerth Agenda Even voorstellen Cloud Computing De tien Plagen Gebruikersorganisatie en ICT

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subsector:

Functiebeschrijving. Subsector: Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige Functiefamilie: deskundig-expert Functionele loopbaan: B1-B3 Cluster: ondersteuning & burger Sector: communicatie & ICT Subsector: Code: Doel van de

Nadere informatie

Service Level Agreement Versie 1.3 24 april 2012

Service Level Agreement Versie 1.3 24 april 2012 Service Level Agreement Versie 1.3 24 april 2012 1 Inleiding Deze Service Level Agreement (SLA) heeft betrekking op de Diensten die door ISP-Systems B.V. worden geleverd aan Opdrachtgever. Doelstelling

Nadere informatie

CareConnect Fin Pre-requirements

CareConnect Fin Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

Software Release Notes

Software Release Notes Software Release Notes dss V1.8.1 Met de Software Release Notes (SRN) informeert aizo ag over software-veranderingen en - actualiseringen van bestaande producten. Documentnummer SRN-2013-04 Datum/versie

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18.0 en 18.1

Nadere informatie

De continuïteit van uw business gewaarborgd

De continuïteit van uw business gewaarborgd De continuïteit van uw business gewaarborgd Assist & Care U rekent op een ICT-infrastructuur die perfect uw professionele behoeften vervult, meegroeit met uw noden en dag en nacht feilloos draait. Via

Nadere informatie

Bijlage 11 Programma van Eisen

Bijlage 11 Programma van Eisen Bijlage 11 Programma van Eisen Het betreft hier minimale eisen, waarbij geldt dat: Het niet voldoen aan een eis leidt onherroepelijk tot leidt tot het ongeldig verklaren en terzijde leggen van de Inschrijving

Nadere informatie

Client Management en Universal Printing Solutions

Client Management en Universal Printing Solutions Client Management en Universal Printing Solutions Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

Nadere informatie

Service Level Agreement Basic PRO XL

Service Level Agreement Basic PRO XL Service Level Agreement Basic PRO XL 1 Inleiding 2 2 Definities 2 3 Overeenkomst 2 4 Service levels en ondersteuning 3 4.1 Meldingen 3 4.2 Prioriteit niveaus 4 4.3 Incidentenafhandeling 5 5 5 Gepland onderhoud

Nadere informatie

Installatie EPLAN platform 2.3

Installatie EPLAN platform 2.3 Installatie EPLAN platform 2.3 Voorwoord Omdat er binnen de automatiseringstechniek steeds meer eisen aan de documentatie van machines en installaties worden gesteld, neemt de aandacht voor engineeringtools

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

Eaton Configurator Circuit Breaker

Eaton Configurator Circuit Breaker Eaton Configurator Circuit Breaker Handleiding installatie van licentie & databases maart 2014 Downloads Database gebruiken.matclass-bestand Na installatie bevat Configurator Circuit Breaker (materiaal)

Nadere informatie

Prinses Mariannestraat 18 1814 XH ALKMAAR Tel. +31 (0)6 1128 2920 www.taureau.nl

Prinses Mariannestraat 18 1814 XH ALKMAAR Tel. +31 (0)6 1128 2920 www.taureau.nl Contractbijlage: TAUREAU IT servicebegrippen en aanvullende bepalingen Bedrijfsgegevens: TAUREAU IT Prinses Mariannestraat 18 1814 XH ALKMAAR Tel. +31 (0)6 1128 2920 www.taureau.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden April 2018

Algemene Voorwaarden April 2018 Algemene Voorwaarden April 2018 Inhoudsopgave Over onze Algemene Voorwaarden... 3 Wijzigingen... 3 Beëindiging overeenkomst... 3 Procedure klantdata na beëindiging... 3 Beëindiging door klant... 3 Beëindiging

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA) Managed VPS: Premium

Service Level Agreement (SLA) Managed VPS: Premium Service Level Agreement (SLA) Managed VPS: Premium Met een managed VPS van Cyberfusion bent u verzekerd van het beste serviceniveau. In dit document vind u onze SLA waar u te allen tijde beroep op kunt

Nadere informatie

Bijlage I. 2. Kies : Weergave op kleine pictogrammen. 3. Kies Java en de tab General : Kamer van Koophandel Nederland

Bijlage I. 2. Kies : Weergave op kleine pictogrammen. 3. Kies Java en de tab General : Kamer van Koophandel Nederland Bijlage I Deel A: Schonen van de Java cache t.b.v. nieuwe versie KvK Handtekeningservice applet Bij de nieuwe release van de KvK handtekeningservice zal de browser op uw werkplekken moeten worden geschoond,

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V.

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. 1. Inleiding Naast het leveren van colocated servers bieden wij ook de mogelijkheid om een uitgebreide Service Level Agreement (SLA) af te

Nadere informatie

Education - voor de engineers van morgen

Education - voor de engineers van morgen Education - voor de engineers van morgen Geachte heer/mevrouw, U toont interesse in EPLAN Education. Een goede keuze. Want met EPLAN Education bereidt u uw studenten optimaal voor op hun latere carrière.

Nadere informatie

INSTALLATIEPROCEDURE EN SYSTEEMEISEN Netwerkversie per oktober 2011

INSTALLATIEPROCEDURE EN SYSTEEMEISEN Netwerkversie per oktober 2011 INSTALLATIEPROCEDURE EN SYSTEEMEISEN Netwerkversie per oktober 2011 SAMENVATTING Een professioneel softwarepakket vraagt om een professionele installatie. Om te voorkomen dat op het moment van installatie

Nadere informatie

HP Installation and Startup Service for HP Insight Control

HP Installation and Startup Service for HP Insight Control HP Installation and Startup Service for HP Insight Control HP Care Pack Services Technische informatie HP Installation and Startup Service for HP Insight Control biedt implementatie en basisconfiguratie

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens in engineering PRODUCTIEF direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens Naadloze engineering dat is high-end software PLUS de juiste apparaatgegevens. Gegevens 1:1 in het ontwerp overnemen

Nadere informatie