MEER WAARDEVOLLE KLANTEN TM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MEER WAARDEVOLLE KLANTEN TM"

Transcriptie

1 MEER WAARDEVOLLE KLANTEN TM INTENSIVEJAARPROGRAMMA 2013 Speciaal voor adviseurs, trainers, coaches zoals webdesigners, juristen, advocaten, accountants en andere dienstverlenende ondernemers Herontwerp je business en marketingmodel Breng (nieuwe) producten of diensten succesvol op de markt Zorg voor meer inkomen Start januari 2013 Het Meer Waardevolle Klanten (MWK) IntensiveJaarprogramma is een intensief, 12 maanden durend traject. Het helpt je om je bedrijf te laten groeien, meer en beter betalende klanten aan te trekken en meer omzet te krijgen. Terwijl je minder aan acquisitie hoeft te doen. BEN JIJ EEN DIENSTVERLENENDE ONDERNEMER EN Vraag je je af of je dit jaar wel genoeg zult verdienen met je bedrijf? Weet je niet hoe jij jezelf kan onderscheiden van je concurrenten? Is het vinden van voldoende betalende klanten een probleem? Of heb je wel klanten, maar betalen ze een discountprijs voor jouw expertise? 1 Helaas spreek ik bijna dagelijks ondernemers die dagindaguit worstelen om het hoofd boven water te houden. Ze hebben ontzettend veel kennis van hun vak, maar ze hebben niet de juiste kennis om zich te onderscheiden van hun concurrenten. Ze missen de kennis om hun bedrijf op een slimme en effectieve manier op te bouwen. Eén van de grote misverstanden over het krijgen van meer en beter betalende klanten en meer omzet is dat het vooral belangrijk is dat je overal zichtbaar bent. Veel ondernemers hebben zich al eens verdiept in de vele verschillende manieren om zichzelf en hun bedrijf te promoten. Om (meer) klanten en omzet te krijgen hebben ze geprobeerd de technieken en ideeën die ze online of tijdens een gratis training hebben opgedaan toe te passen in hun eigen bedrijf. Maar wat blijkt? De technieken werken niet. Althans, niet voor hun bedrijf. Ondanks alle inspanningen hebben ze nauwelijks tot geen extra klanten, laat staan omzet

2 Herken jij je daarin? Dan is de kans groot dat de technieken die je hebt uitgeprobeerd niet werken voor jou, omdat jij met je bedrijf in een heel ander fase zit dan degene die deze techniek succesvol toepast. Of omdat je de techniek niet op de juiste manier toegepast. Want het enige wat je ziet van de succesformule van een andere ondernemer, is de buitenkant van een fantastische sportwagen. En dat is wat je hebt geïmplementeerd de mooie buitenkant. Je mist dus een (of meer) van de essentiële basiselementen die er juist voor zorgen dat alle dingen die je doet om meer klanten en omzet te krijgen ook echt werken. De motor die er voor zorgt dat de sportwagen uiteindelijk kan rijden. En daardoor verdien je vaak te weinig. Gelukkig kan dat ook anders. Hoe je op een slimme en effectieve manier je bedrijf opbouwt, meer omzet krijgt en meer en beter betalende klanten aantrekt? Dat leer ik je in het MWK IntensiveJaarprogramma. HET MEER WAARDEVOLLE KLANTEN INTENSIVEJAARPROGRAMMA HELPT JE OM: Een rendabele doelgroep te kiezen. Jezelf krachtig te positioneren ten opzichte van je concurrenten. En hoe je de Eerste Keus wordt in de gedachten van je potentiële klanten. Een heldere marketingboodschap te creëren waardoor klanten naar jou toe komen. 2 Je producten en diensten succesvol in de markt zet. Samen bepalen we welke marketing je dit jaar gaat toepassen. En hoe je jouw dienstverlening zo kunt differentiëren dat het de aantrekkingskracht op klanten vergroot. Jouw website om te toveren tot een marketingtool waarmee je klanten aantrekt. Ik laat je exact zien wat je echt nodig hebt op je site om je producten te verkopen. Feit: veel ondernemers betalen al veel te veel voor het design van hun website. En zitten vervolgens in hun maag met een fancy grafisch ontwerp en slaapverwekkende teksten die niet doen wat ze moeten doen: klanten trekken. Belemmerende overtuigingen over het verkopen en promoten van je bedrijf en aanbod te overwinnen. Op een snelle manier geloofwaardigheid en vertrouwen te kunnen opbouwen bij je potentiële klanten. Hint: Kom je niet geloofwaardig over? Dan ben je wel zichtbaar voor je potentiële klanten.maar ze zullen nooit iets van je kopen. Meer en beter betalende klanten aan te trekken. Misschien merk je dat potentiële kopers afhaken op het moment dat je de prijs noemt. Dat maakt de verleiding om je prijs te verlagen erg aantrekkelijk. Onthoud dat een lage prijs niet per definitie zorgt voor meer verkopen! Veel mensen zien een lage prijs namelijk als een teken van lage kwaliteit. En ze zullen zelfs twijfelen aan jouw expertise en vermogen om de beloftes die je doet na te komen.

3 RESULTATEN DIE JE KAN VERWACHTEN; Meer omzet. Doordat je het aantal en soort klanten aantrekt dat hiervoor nodig is. Minder acquisitie. Minder acquisitie plegen betekent niet dat je rustig kunt afwachten totdat er iemand aan je deur klopt om iets bij je te kopen. Je moet de kunst van het verkopen beheersen om meer waardevolle klanten te krijgen. Punt. Maar op het moment dat je door je doelgroep wordt gezien als uniek, aantrekkelijk en onweerstaanbaar, kost het je veel minder moeite om mensen over de streep te trekken. Minder hard werken. Omdat je weet welk (marketing)systeem en business model werkt voor je bedrijf, en omdat je deze jaar na jaar kunt gebruiken. Het mooie is dat je niet langer je kostbare tijd hoeft te verspillen aan het uitvogelen hoe de nieuwste truc of tactiek werkt om klanten binnen te halen. Je kan hetzelfde systeem steeds opnieuw toepassen bij alles wat je doet. Dat betekent dat je dus veel minder hard hoeft te werken om meer klanten (en omzet) te krijgen. Succes voor de lange termijn. Welk type bedrijf je ook hebt. In welke branche dan ook. Het echte geld zit altijd bij de mensen die al eerder bij je hebben gekocht. En de enige manier om te zorgen dat deze groep vaker bij je koopt is door het opbouwen van een relatie met je klanten. 3 Nieuwe kansen en mogelijkheden creëren is een proces, een houding, een model dat je leert gedurende een langere periode. Tijdens het MWK IntensiveJaarprogramma word je persoonlijk door mij begeleid en ondersteund. Ik geef je kennis, richting, focus en een stok achter de deur. Ook ga je met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers werken aan je bedrijf. Alles wat je nodig hebt om op weg te blijven. De 7 stappen uit mijn Meer Waardevolle Klanten Model, vormen samen de snelste route naar meer en beter betalende klanten en meer omzet. In welke fase je met je bedrijf ook zit, als je de 7 stappen uit het model toepast maakt je bedrijf zeker een enorme sprong voorwaarts. In het MWK IntensiveJaarprogramma leer je niet alleen het model onder de knie te krijgen, maar ook alle details die nodig zijn om jouw succes zo groot mogelijk te maken. Bovendien krijg je alle hulpmiddelen, voorbeelden, templates en checklists die daarvoor nodig zijn en waarmee je jezelf veel tijd bespaart.

4 In maandelijkse modules implementeren we samen het Meer Waardevolle KlantenModel TM voor jouw bedrijf Het is een programma waarbij ik je begeleid, ondersteun en uitdaag. De technieken zijn maar één onderdeel daarvan. Die bied ik je deels bij de start, in de vorm van deelname aan de eendaagse MasterClass Meer Waardevolle Klanten en gedurende de 12 maanden daarna. Dit krijg je als je meedoet aan het MWK IntensiveJaarprogramma: 1 EENDAAGSE MASTERCLASS MEER WAARDEVOLLE KLANTEN (START) Het IntensiveJaarprogramma gaat van start met deelname aan de eendaagse MasterClass Meer Waardevolle Klanten. Je maakt in vogelvlucht kennis met het Meer Waardevolle KlantenModel dat we de komende 12 maanden samen in jouw bedrijf implementeren. Zo maken we meteen een vliegende start met jouw marketingactieplan. We sluiten deze fantastische dag af met een diner. Deze 1daagse MasterClass vindt plaats op een mooie locatie en is inclusief materialen, koffie, thee, versnaperingen en lunch. 4 4 WORKSHOPS & MASTERMINDBIJEENKOMST (VAN ÉÉN DAG) Het MWK IntensiveJaarprogramma biedt je 1x per kwartaal een krachtige combinatie van training, groep coaching en groepsinteractie. Tijdens deze inspirerende dagen krijg je complete trainingen voor effectieve marketing en extra strategieën aangereikt. Dit in combinatie met mastermindsessies waarin je met een kleine groep van maximaal 7 ondernemers werkt aan je bedrijf. Hierdoor sta je er niet alleen voor. Je kan gebruikmaken van de denkkracht van anderen. In deze sessies bespreek je met elkaar je voortgang en ondersteun je elkaar bij het realiseren van je doelen. Deze 1daagse bijeenkomsten vinden plaats op een mooie locatie en zijn inclusief materialen, koffie, thee, lunch en versnaperingen.

5 4 INDIVIDUELE PERSOONLIJKE STRATEGIESESSIES In deze 2 uur durende sessies diepen we stap voor stap je marketingstrategie uit. We gaan in op jouw specifieke vragen, mogelijkheden, kansen en actiestappen. En je krijgt mijn positieve en eerlijke feedback op de marketing van je bedrijf. De individuele bijeenkomsten zijn inclusief, koffie, thee en versnaperingen. 4 X TELEFONISCHE VOORTGANGSONDERSTEUNING Om optimale resultaten te kunnen bereiken nemen we in deze 4 individuele telefonische sessies van 60 minuten jouw voortgang door. We bespreken de zaken waar je tegen aanloopt. Zodat je nooit hoeft te blijven hangen als je steun nodig hebt. MP3 OPNAMEN VAN ALLE TELEFONISCHE SESSIES Dit geeft je de gelegenheid om alles wat we samen besproken hebben nog eens rustig na te luisteren. Waar en wanneer je maar wilt. Dit helpt je om zoveel mogelijk te kunnen leren en toepassen uit deze sessies. TRAININGSMATERIAAL Als ondersteuning van de acties die je gaat ondernemen ontvang je handige hulpmiddelen, voorbeelden, templates, checklists en Snel Start Gidsen. Zo wordt het extra gemakkelijk om de strategieën die je leert snel en goed te implementeren. En zorg je écht voor een transformatie van je bedrijf! 5 Je krijgt o.a.: Een werkboek met templates & tips De checklist vind je niche De Snel Start Gids vul je eerste virtuele seminar De Snel Start Actie Gids En nog veel meer Met de inhoud van dit intensieve programma heb je alles in handen om je bedrijf nog succesvoller te maken. Toch wil ik nog iets extra s geven En daarom ontvang je de volgende BONUSSEN: Samen ter waarde van ruim 880, BONUS #1: AUDIOOPNAME EXCLUSIEVE MASTERCLASS (TER WAARDE VAN 87,) Bij aanvang van het programma ontvang je de audioopname van de MasterClass 7 stappen naar meer en beter betalende klanten ter waarde van 87,

6 BONUS #2: 3X FEEDBACK (TER WAARDE VAN 397,) Je krijgt drie keer feedback per op geschreven teksten, je marketingboodschap of andere zaken waar je tegenaan loopt. Want zodra je echt aan de slag gaat met iets nieuws zijn er altijd vraagtekens. BONUS #3: 1X FEEDBACK OP JE WEBSITE (TER WAARDE VAN 397,) Je krijgt de unieke kans op mijn feedback op jouw website. In deze feedback ga ik in op jouw specifieke vragen over je website. En geef ik je exact aan waar je kansen laat liggen en waar jij je website nog kan verbeteren. Durf jij het aan om jouw doorbraak te realiseren? Met deelname aan dit programma haal je het maximale uit jezelf en je bedrijf. Dat betekent dat je nieuwe en andere keuzes zult maken dan die je hiervoor maakte. Dat vraagt om stappen, actie en het nemen van beslissingen. En dat is precies wat succesvolle ondernemers onderscheidt: zij doen wat anderen nalaten. En dit programma is volledig gericht op DOEN! Dat betekent ook dat dit programma niet voor iedereen is. Het vraagt van je dat je bereid bent naar je bedrijf te kijken. Kritischer bent op de manier waarop je tot nu toe werkte. En dat je actie durft te nemen en over gaat tot implementatie. Het is fantastisch om te weten wat je moet doen, maar de kracht zit in het daadwerkelijk doen. 6 Dit programma is alleen geschikt voor ondernemers die vanuit hun tenen voelen dat ze een doorbraak nodig hebben en bereid zijn hierin te investeren. Weten hoe je klanten aantrekt is DÉ business skill for life! Mijn marketingondersteuning, advies en 100% commitment vraagt een investering van 2.997, excl. BTW voor 12 aaneengesloten maanden. Het tarief is inclusief materialen, koffie, thee, eventuele lunches en versnaperingen tijdens bijeenkomsten en mijn reiskosten. Maar exclusief eventuele telefoonkosten voor de telefonische sessies. Gezien de aard van dit programma vindt toelating plaats op basis van een intake. Zodat wij beiden zeker weten dat dit programma is wat je op dit moment nodig hebt. De intakeprocedure verplicht je tot niets. Samen beslissen we of dit is wat jij nodig hebt.

7 Betalingsopties IntensiveJaarprogramma; Voor de betaling van dit pakket bied ik 2 betalingsopties: Optie 1. Betaling ineens Ik betaal 2.997, excl. BTW en bespaar 500,00 exclusief btw in vergelijking tot de betaling in termijnen. Direct na acceptatie van het Meer Waardevolle Klanten Intensive Jaarprogramma doe ik een aanbetaling van 740, exclusief btw. Restitutie van dit bedrag is niet mogelijk. Het volledige bedrag betaal ik binnen 14 dagen. Ik begrijp dat tussentijdse afmelding voor het programma niet leidt tot terugboeking van de betaling. Optie 2. Maandelijkse betalingen Ik betaal in 10 termijnen. Direct na acceptatie van het Meer Waardevolle Klanten Intensive Jaarprogramma doe ik een aanbetaling van 740, exclusief btw. Restitutie van dit bedrag is niet mogelijk. Daarna betaal ik het resterende bedrag in 10 maandelijkse termijnen van elk 275,70 exclusief btw. De betalingen vinden voor elke 1 e van de maand plaats. Ik begrijp dat tussentijdse afmelding voor het programma niet leidt niet tot terugboeking van de reeds gedane betalingen. En mij ook niet ontslaat van mijn betalingsverplichting van de resterende maanden. 7 Speciale zomeraanbieding Beslis je vóór 1 oktober 2012 dat je wil deelnemen aan dit programma, dan kun je kosteloos gebruik maken van de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Je bespaard dan 500, exclusief btw. Ik maak gebruik van de speciale zomeraanbieding en betaal kosteloos in 10 maandelijkse termijnen. Direct na acceptatie van het Meer Waardevolle Klanten Intensive Jaarprogramma doe ik een aanbetaling van 740, exclusief btw. Restitutie van dit bedrag is niet mogelijk. Daarna betaal ik het resterende bedrag in 10 maandelijkse termijnen van elk 299,70 exclusief btw. De betalingen vinden voor elke 1 e van de maand plaats.

8 Aanmeldformulier MEER WAARDEVOLLE KLANTEN TM INTENSIVEJAARPROGRAMMA 2013 Door deze vragenlijst in te vullen en aan mij te mailen of per post aan mij te versturen, doe je een aanvraag om deel te nemen aan het Meer Waardevolle Klanten Intensive Jaarprogramma. Na ontvangst neem ik contact met je op. We nemen samen door of het voor jou zinvol is om mee te doen aan dit programma. Mail het ingevulde formulier naar Of stuur het per post naar: Melody Marketing, t.a.v.: Kirsten Kirchner, 7958 RX Koekange Datum: Bedrijfsnaam: Straat: Postcode: Tel.: Plaats: Skype: Website: 8 Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

9 1) Geef een korte beschrijving van je bedrijf c.q. dienstverlening (Toelichting: je successen, je aanbod en welke dienst zorgt voor de meeste inkomsten) 2) Hoe lang bestaat je bedrijf; Ik moet nog starten Minder dan 1 jaar 1 3 jaar 3 5 jaar 5 10 jaar Langer dan 10 jaar 9 3) Als je wordt toegelaten tot dit exclusieve programma, wat zijn dan je doelen voor de komende 12 maanden en voor de komende 5 jaar? A) 12 maanden: B) 5 jaar

10 4) Wat was je omzet in 2011? (je bent uiteraard niet verplicht deze vraag in te vullen doe je dat wel, wees er dan zeker van dat ik deze gegevens strikt vertrouwelijk behandel) minder dan meer dan ) Wat is je omzetdoel voor 2013? 6) Wat is je grootste uitdaging op het gebied van ondernemen en je bedrijf? 10 7) Wat zie je als je grootste hindernissen om deze doelen te behalen?

11 8) Hoe belangrijk vindt je het om deze hindernissen te overwinnen? (Toelichting: op een schaal van 110, waarbij 1 geheel onbelangrijk is en 10 heel belangrijk is) 9) Geef kort aan waarom je graag wilt meedoen aan het MWK Intensive Jaarprogramma. 10) Wat is er verder nog van belang voor mij om te weten? (Toelichting: wat kan je tegenhouden om dit programma met succes te volgen?) Welke betalingsoptie heeft jouw voorkeur: Betaling ineens Betaling in 10 maandelijkse termijnen Belangrijk: 11 Ik verklaar hierbij dat ik serieus geïnteresseerd ben in deelname aan het Meer Waardevolle IntensiveJaarprogramma. Dat ik de beschrijving van het programma zorgvuldig gelezen heb en dat ik akkoord ga met de voorwaarden. Ik ga tot betaling over zodra ik ben toegelaten tot het programma. Naam: Plaats: Datum: Handtekening:

AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM)

AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM) AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM) EMAIL WEBSITE NB. Vergeet niet je betalingsoptie aan

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Persoonlijk Salesprogramma - Adviesbureau TTM. Sterk in Sales! Start januari 2014

Persoonlijk Salesprogramma - Adviesbureau TTM. Sterk in Sales! Start januari 2014 Sterk in Sales! Start januari 2014 Het salesprogramma is bedoeld voor medewerkers en verkopers die zich in onderstaande situaties herkennen: Je denkt dat sales iets voor je is, of je directeur wil je graag

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Dit jaarprogramma is speciaal bedoeld voor ondernemers

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk Groepscoachingsprogramma voor (startende) coaches Maak een vliegende start met je coachingspraktijk De coachingsopleiding is voltooid, je bent klaar om je coachingspraktijk op te zetten. Maar waar begin

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Succesvol je verkooptargets halen!

Succesvol je verkooptargets halen! Succesvol je verkooptargets halen! Het programma is bedoeld voor beginnende en meer gevorderde verkopers en zelfstandige ondernemers die onderstaande situaties herkennen: Je werkt erg hard en maakt lange

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF GECERTIFICEERD COACH BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA DOOR LAURA BABELIOWSKY, TOONAANGEVEND BUSINESS-COACH VOOR ZZP-ONDERNEMERS Creëer een succesvol

Nadere informatie

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- /

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / communicatie- / salesmedewerkers et cetera Steeds meer taken

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Bouw een Bloeiend Bedrijf 4-maanden programma 2014 jaarprogramma 2014

Bouw een Bloeiend Bedrijf 4-maanden programma 2014 jaarprogramma 2014 Bouw een Bloeiend Bedrijf 4-maanden programma 2014 jaarprogramma 2014 Speciaal voor coaches/ trainers/adviseurs creëer en lanceer SucceSvol je eigen programma S Bereik een inkomen van 40.000 tot 250.000

Nadere informatie

voor coaches, trainers en adviseurs

voor coaches, trainers en adviseurs De 7 beste businessmodellen voor coaches, trainers en adviseurs om goed te verdienen met het werk dat je het allerleukste vindt door Laura Babeliowsky www.bouweenbloeiendbedrijf.nl Waarom een business-model

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS Belangrijk! Ik weet dat je het liefste gewoon direct aan de slag wilt, en zo snel mogelijk door deze blueprint heen wilt, maar je zult er veel meer uithalen als

Nadere informatie

10 x wijzer in 10 minuten

10 x wijzer in 10 minuten Alle links op de website werken Je hebt dit zelf vast wel eens ervaren. Zo n vervelende 404 Pagina niet gevonden melding als je op een link klikt. Wat doe je dan? Laat me raden je fronst je wenkbrauwen,

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

Bouw een Bloeiend Bedrijf 4-maanden programma 2014 Jaarprogramma 2014

Bouw een Bloeiend Bedrijf 4-maanden programma 2014 Jaarprogramma 2014 Bouw een Bloeiend Bedrijf 4-maanden programma 2014 Jaarprogramma 2014 Speciaal voor coaches/ trainers/adviseurs Creëer en lanceer succesvol je eigen programma s Bereik een inkomen van 40.000 tot 250.000

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Alsjeblieft! De sheets van het webinar De SuccesDriehoek Waarmee Je Bedrijf Sneller Groeit en Je Meer Verdient!

Alsjeblieft! De sheets van het webinar De SuccesDriehoek Waarmee Je Bedrijf Sneller Groeit en Je Meer Verdient! Alsjeblieft! De sheets van het webinar De SuccesDriehoek Waarmee Je Bedrijf Sneller Groeit en Je Meer Verdient! Succes & geniet! Linda Spaanbroek Theo Dobbehof 17 * 3762 XR Soest * Tel. 035 588 51 49 *

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl VRAGENLIJST JOnG JOnG is een initiatief van en voor jonge ondernemers. Tot de doelgroep behoren Ondernemers in de eerste 5 jaar van hun ondernemerschap. JOnG stelt zich tot doel de individuele ondernemers

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING BEDRIJFSLEVEN DIENST INNOVATIE MARKETING PROCES VERBETERING INTERNET MOGELIJKHEDEN JOUW TRAINING ONLINE INTERNET

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager De Extreem Productieve Ondernemer/Manager Jaarprogramma 2013 Speciaal voor ondernemers en ondernemende managers Maak elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei Verdubbel je omzet én je vrije

Nadere informatie

In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt

In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt Pak uw personeelsbeleid op een gestructureerde manier aan en creëer een werkplek waar uw business floreert en medewerkers met goesting en engagement komen

Nadere informatie

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF GECERTIFICEERD COACH BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA DOOR LAURA BABELIOWSKY, TOONAANGEVEND BUSINESS-COACH Creëer een succesvol bedrijf als

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Alexander Concept

Aanmeldingsformulier Alexander Concept Voorkeur trainingsdatum: Stuurt u deze vragen geheel ingevuld en ondertekend aan ons terug. Wanneer wij dit formulier ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om samen met u te bespreken of u klaar

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen Personal Branding Plus Programma 2011 voor zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening Een stevige impuls voor inspiratie, ideeën en realisatie. Voor wie: Voor alleen werkende of in - klein

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF 4-MAANDEN PROGRAMMA 2015 JAARPROGRAMMA 2015

BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF 4-MAANDEN PROGRAMMA 2015 JAARPROGRAMMA 2015 BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF 4-MAANDEN PROGRAMMA 2015 JAARPROGRAMMA 2015 SPECIAAL VOOR COACHES/ TRAINERS/ADVISEURS CREËER EN LANCEER SUCCESVOL JE EIGEN PROGRAMMA S BEREIK EEN INKOMEN VAN 40.000 TOT 250.000

Nadere informatie

BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF 4-MAANDEN (INTENSIVE) PROGRAMMA 2015 JAARPROGRAMMA 2015

BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF 4-MAANDEN (INTENSIVE) PROGRAMMA 2015 JAARPROGRAMMA 2015 BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF 4-MAANDEN (INTENSIVE) PROGRAMMA 2015 JAARPROGRAMMA 2015 SPECIAAL VOOR COACHES/ TRAINERS/ADVISEURS CREËER EN LANCEER SUCCESVOL JE EIGEN PROGRAMMA S BEREIK EEN INKOMEN VAN 40.000

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie

17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie Beste lezer, Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit e-book te downloaden, met daarin 17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie. Veel ondernemers worstelen met het maken van kwaliteitsafspraken

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Jezelf Vrijmaken Van De Business

Jezelf Vrijmaken Van De Business Jezelf Vrijmaken Van De Business Tijdens het Gold Class Seminar hebben we de zogenaamde vijversessie gedaan. Enkel de eerste 60 klanten van de OMM KIT waren welkom op dit Seminar (als bonus voor hun snelle

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Dit jaarprogramma is speciaal bedoeld voor ondernemers

Nadere informatie

Meer bereiken in projectteams Een online training voor ingenieurs en ontwerpers

Meer bereiken in projectteams Een online training voor ingenieurs en ontwerpers Leer je vakkennis overtuigend over te brengen in projectteams, om te gaan met conflicterende belangen en te bereiken wat voor jou belangrijk is! Ben je een adviseur, architect of projectleider, en werk

Nadere informatie

Voorwaarden coachingstraject

Voorwaarden coachingstraject Voorwaarden coachingstraject Inhoud VOORWAARDEN COACHINGSTRAJECT... 1 Inhoud coachingstraject en voorwaarden 3 Intake 4 Persoonlijke Coaching 5 Skype coaching gezonde leefstijl 6 NATUURLIJK GEZOND AFVALLEN...

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

MODULE 6. concept & positionering

MODULE 6. concept & positionering MODULE 6 concept & positionering OPDRACHT 6.1: JOUW MARKETING HOE JE MET MARKETING JE PLEK IN DE MARKT INNEEMT VANUIT JOUW CONCEPT Misschien herken je het wel. Te druk met het helpen van je klanten, en

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Waarom?... Als je het lastig vindt om te zeggen wat je wilt of denkt op je werk en daar wat aan

Waarom?... Als je het lastig vindt om te zeggen wat je wilt of denkt op je werk en daar wat aan MEER DURF EN ZELFVERTROUWEN IN JE WERK! MET DE WORKSHOP CREËER MEER ZELFVERTROUWEN een uitdagende en verdiepende workshop & coachserie voor jou die draait om de vraag: hoe krijg ik meer vertrouwen in mijzelf?

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Voorwaarden coachingstraject

Voorwaarden coachingstraject Voorwaarden coachingstraject Inhoud VOORWAARDEN COACHINGSTRAJECT 1 Inhoud coachingstraject en voorwaarden 3 Intake 4 Persoonlijke Coaching 5 Skype (online) coaching gezonde leefstijl 6 Personal Hormonal

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Inspirerend Presenteren

Inspirerend Presenteren Inspirerend Presenteren Door Kai Vermaas & Charis Heising Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Inleiding Wil je leren hoe jij een presentatie kunt geven waar je zeker bent van je verhaal? En

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

Je gedachten gestructureerd op papier

Je gedachten gestructureerd op papier Online training: Je gedachten gestructureerd op papier Start: 14 september 2015 Een online programma, mét coaching, voor ondernemers en werknemers Voor als je logisch opgebouwde teksten wil leren schrijven,

Nadere informatie

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals!

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! - Consulting Skills Training Pagina 1 van 6 De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! Los van de inhoud van je advies is het belangrijk om je advies zo goed mogelijk

Nadere informatie

HIGH LEVEL SALES SCRIPT

HIGH LEVEL SALES SCRIPT HIGH LEVEL SALES SCRIPT HIGH LEVEL SALES SCRIPT Met dit sales script heb je de vragen in handen waarmee je jouw klanten een high level aanbod doet. Je high level aanbod is het beste wat jij in huis hebt.

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER

KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER INBOUND TELEFOONCOMMUNICATIE Pieterman & Partners KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER RESULTAAT Efficiënt en klantgericht telefoonverkeer en representatieve

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert!

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert! HOE VERHOOG JE JE OMZET MET ONLINE TEKSTEN? Webinar: online teksten Online trainer en schrijfcoach Blogger Auteur Journaliste Webinar: online teksten Mijn waarom: Ik wil ondernemers helpen om hun verhaal,

Nadere informatie

BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF JAARPROGRAMMA 2016-2017

BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF JAARPROGRAMMA 2016-2017 BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF JAARPROGRAMMA 2016-2017 SPECIAAL VOOR COACHES/ TRAINERS/ADVISEURS CREËER, LANCEER EN VERKOOP SUCCESVOL JE EIGEN PROGRAMMA S BEREIK EEN INKOMEN VAN 100.000 PER JAAR START JANUARI

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

VOORDAT JE START ALS ZZP ER

VOORDAT JE START ALS ZZP ER www.damd.nl Voordat je start als zzp er Voordat je als zzp er gaat starten, is het verstandig om na te gaan of je inderdaad ondernemer wil zijn. Dit kun je doen door aan jezelf vragen te stellen als: zie

Nadere informatie

10 Tips. over Leiderschap voor startende Managers. 2014 zwaartekracht academie

10 Tips. over Leiderschap voor startende Managers. 2014 zwaartekracht academie 10 Tips over Leiderschap voor startende Managers 1. 1 Accepteer het feit dat jij nog steeds veel moet leren. Je hebt de afgelopen jaren keihard gewerkt om dit te bereiken. Op jouw vakgebied heb je de nodige

Nadere informatie

MET GEMAK MEER GASTEN

MET GEMAK MEER GASTEN MET GEMAK MEER GASTEN OVER IAMHORECA.NL Gratis horecanetwerk Online gesloten netwerk, geen leveranciers Leren dankzij delen van kennis en contacten Gratis en snel up-to-date blijven HALLO! VOOR WIE IS

Nadere informatie

Hoe je makkelijker geld verdient

Hoe je makkelijker geld verdient + Hoe je makkelijker geld verdient Met onlinemarketing-expert Linda Spaanbroek www.infomarketeers.nl + Hoe gaat dit Webinar in zijn werk?! Zet je e-mailprogramma en telefoon alsjeblieft uit! Sluit Skype,

Nadere informatie