De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management"

Transcriptie

1 De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

2 Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien in de behoeften van klanten moeten grenzen worden verlegd. En dat is precies wat wij hebben gedaan met AEOS; een revolutie in de beveiligingsindustrie.

3 Security Redefined Uniek in eenvoud. Eén volledig geïntegreerde applicatie voor alle beveiligingsbehoeften, ontwikkeld vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Klaar voor de toekomst. Aanpassingen zijn snel en eenvoudig te realiseren door het toevoegen van AEOS softwarecomponenten. De meest kosteneffectieve oplossing. AEOS verlaagt de onderhoudsuitgaven en garandeert lagere total cost of ownership in combinatie met een hoger beveiligingsniveau. Wij streven naar perfectie, om onze belofte van security redefined waar te maken.

4 Beveiliging kan zo eenvoudig zijn. Veel systemen bieden beveiligingsoplossingen, maar alleen AEOS biedt eenvoud op elk niveau. AEOS is één applicatie die alle taken vervult en die eenvoudig in elke bestaande infrastructuur te integreren is. Met AEOS kunt u snel reageren op elke behoefte die zich in de toekomst voordoet. Dit dankzij een uitgebreide bibliotheek met AEOSsoftwarecomponenten die direct beschikbaar zijn en die u op onze vrij configureerbare controllers kunt toepassen. De AEOS architectuur; uniek in eenvoud. Single Server Structuur Webclient Security Controller Camera Inbraaksensor Kaartlezer Intercom

5 Eén applicatie. Met conventionele systemen moeten meerdere applicaties samenwerken via speciaal hiervoor ontwikkelde interfaces. AEOS is één applicatie voor het beheer van IP-video, toegangscontrole en/of inbaakdetectie. Alle componenten werken naadloos met elkaar samen. AEOS maakt gebruik van open standaarden, waardoor het systeem compatibel is met vrijwel elk beveiligingsoplossing en elke IT-infrastructuur. De software kan een onbeperkt aantal gebruikers, carriers, voertuigen, kaarten, sensoren en gebeurtenissen verwerken die zich overal ter wereld kunnen bevinden. En omdat het systeem via een webbrowser werkt, kunt u AEOS overal beheren. Eén serveromgeving. Conventioneel geïntegreerde beveiligingsoplossingen zijn vooral gebaseerd op meerdere servers en controllers, die speciaal zijn ingericht voor elke specifieke functie. AEOS heeft een architectuur die veel simpeler is, waarbij één server samenwerkt met generieke, softwaregestuurde controllers en een reeks krachtige softwarecomponenten. Met deze benadering, die schaalbaarder is dan elk ander systeem, kunt u uw systeem moeiteloos uitbreiden naar meerdere locaties. Tegelijkertijd biedt AEOS uiterst geavanceerde end-to-end beveiliging die voldoet aan de strengste normen. Van de server tot elke afzonderlijke sensor: AEOS is veilig op elk niveau. Eén controller. De software bepaalt de functies van de controller. Daarom bent u altijd voorbereid op toekomstige wijzigingen. Met een breed scala aan beschikbare AEOS-softwarecomponenten kunt u het systeem exact conform uw behoeften configureren. U kunt in een handomdraai en zonder verlies van tijd functies toevoegen. Controllers communiceren peer-to-peer, waardoor het systeem sneller reageert en onafhankelijk van de centrale server functioneert.

6 AEOS softwarecomponenten De krachtigste toolbox ter wereld. Simpel, maar onvoorstelbaar krachtig; functionaliteit in AEOS is gebaseerd op softwarecomponenten waardoor het eenvoudig kan worden geconfigureerd, aangepast en uitgebreid. Met een ruim gesorteerde bibliotheek aan softwarecomponenten kunt u bovendien de perfecte oplossing geheel naar uw behoefte inzetten, zonder dat hiervoor extra ontwikkeling vereist is. Geen dure interfaces en buitensporige upgrades meer: u geeft eenvoudigweg aan wat onze generieke controllers moeten doen en u kunt direct aan de slag.

7 1 2 3 Inbraakdetectie Videomanagement Toegangscontrole Tourniquet Sluisfunctie Standaard deur Verificatie Vier ogen principe Integratie Monitoring Kies uit een uitgebreid scala softwarecomponenten. Sleep ze naar uw actieve systeem. Activeer de upgrade met één muisklik. Maximale flexibiliteit, minimale inspanning. De AEOS softwarecomponenten bepalen welke functies beschikbaar zijn. U kunt met één muisklik functies toevoegen en configureren, van antipassback tot inbraakdetectie. Door de mogelijkheid van remote configuratie en combineren van AEOS softwarecomponenten kunt u een zeer flexibel systeem creëren, dat precies doet wat u wilt. Wij bieden een breed scala aan softwarecomponenten waarmee een groot aantal verschillende configuraties mogelijk is, van zeer eenvoudig tot uiterst complex. Vervang niet uw hardware, maar update uw software. U kunt direct reageren op veranderende eisen. Als u een nieuwe kaartlezer wilt installeren of andere videocamera s wilt aansluiten, activeert u simpelweg een nieuw softwarecomponent, waardoor u niet te maken krijgt met uitvaltijd door het verwisselen van hardware. En dat is nog niet alles; we voegen constant nieuwe AEOS softwarecomponenten toe. Dat staat garant voor standaardisering van veelgevraagde functies en een vrijwel eindeloze levensduur van ons product.

8 AEOS gebruikersinterface De gebruiker centraal. AEOS is ontwikkeld met de frequente gebruiker in gedachten. Het heeft een aantrekkelijke en intuïtieve gebruikersinterface waarvoor vrijwel geen training vereist is. Doordat er meerdere taken tegelijk kunnen worden uitgevoerd, neemt de productiviteit toe en en kan men klantvriendelijker werken. Door widgets te gebruiken is elk type functie snel en efficiënt toegankelijk. Als een taak extra aandacht vereist, worden alle overige functies naar de achtergrond geplaatst. Uiteindelijk zorgt AEOS voor lagere kosten en een hogere veiligheid. Gemaakt voor u. De AEOS gebruikersinterface is absoluut onvergelijkbaar met elke andere beveiligingsapplicatie. Aan elke gebruiker kan een specifiek profiel worden toegewezen. Daardoor blijft het systeem overzichtelijk en wordt alleen relevante informatie getoond. Omdat AEOS security management zoveel eenvoudiger maakt, beschikt u eindelijk over de vrijheid om u volledig op uw werk te concentreren. Of u nu een receptionist, beheerder of bewaker bent. Bekroond ontwerp. AEOS-producten zijn even prettig om naar te kijken als te gebruiken. Door te streven naar een voortreffelijk productontwerp hebben we niet alleen diverse design-prijzen gewonnen, maar ook vele harten veroverd.

9

10 AEOS voor security consultants Niet adviseren, maar inspireren. AEOS heeft een revolutie ontketend - en u kunt daar deel van uitmaken. Als u AEOS kiest, laat u de oude wereld van complexiteit en incompatibiliteit achter en kiest u voor een toekomst waarin u en uw klanten zich van de rest onderscheiden. AEOS kan eenvoudig worden geconfigureerd conform de exacte behoeften van al uw klanten. Het benut eerdere investeringen en garandeert dat u kunt inspelen op toekomstige behoeften. U zult altijd gezien worden als een vakkundige partner.

11 Ik beveel AEOS graag aan, want als ik klaar ben, beseft iedereen hoeveel beter het is dan alle andere systemen. Milton Davis, security consultant Adviseer slimmere oplossingen. Met AEOS kunt u eindelijk vooruitdenken. U wordt niet gehinderd door integratieproblemen en verschillende normen. Daardoor kunt u zich volledig concentreren op wat echt belangrijk is: het ontwikkelen van de beste oplossingen voor uw klanten. Zodra zij kennis hebben gemaakt met deze revolutionaire benadering, zullen zij al snel de ongeëvenaarde mogelijkheden ervan waarderen. U speelt op zeker door AEOS te adviseren. Iedere functionaliteit kan later nog worden toegevoegd, of het nu gaat om een functie die aanvankelijk werd weggelaten vanuit kostenoverwegingen of om een nieuwe functie door veranderende beveiligingsbehoefte. Op onze generieke controllers worden eenvoudig de juiste softwarecomponenten geconfigureerd en uw klant kan vervolgens direct weer verder. Met deze flexibiliteit bewijst u zichzelf als een professionele en betrouwbare partner. Begin klein, denk groots. AEOS kan eenvoudig in elke omgeving worden geïmplementeerd en kan integreren met bestaande beveiligingsinfrastructuren. De migratie naar AEOS kan geleidelijk plaatsvinden. Of u nu klein of groot begint, met AEOS kunt u voorzien in de behoeften van uw klanten, nu en in de toekomst.

12 AEOS voor security managers Meer beveiliging, minder investering. Als u kiest voor AEOS, kiest u voor een buitengewoon betrouwbaar systeem dat voorziet in al uw beveiligingsbehoeften. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in elke IT-infrastructuur, snel worden aangepast aan elke toekomstige beveiligingsbehoefte en werkt met vrijwel elk type beveiligingsapparatuur op de markt. Bovendien zijn de total cost of ownership tot wel 30% lager dan bij andere systemen.

13 Omdat AEOS voornamelijk software gedreven is, stelt het mij in staat om gemakkelijk te reageren op elke verandering. Dat geeft me een goed gevoel en is uitstekend nieuws voor ons budget. Christian Klein, security manager Een veilige keuze. Kiest u voor AEOS, dan kiest u voor de excellente kwaliteit van een revolutionair en modern beveiligingssysteem. Omdat het gebaseerd is op software, kunt u snel inspelen op alle nieuwe eisen. Als u besluit de beveiliging van uw RFID-kaarten te verhogen, kunt u de passen en lezers onmiddellijk bijwerken via het systeem, zonder uitvaltijd. Een groot voordeel. De total cost of ownership van een AEOS-systeem zijn tot wel 30% lager. Dat komt doordat de architectuur het systeem op drie niveaus aantrekkelijker maakt: initiële kosten, onderhoudskosten en upgradekosten. U krijgt precies wat u nodig hebt en kunt later eenvoudig andere functies toevoegen. U betaalt dus alleen voor de functies die u ook daadwerkelijk gebruikt. Een briljante architectuur. Omdat AEOS altijd past in uw bestaande IT-infrastructuur, kunt u geld besparen door te werken met wat u al hebt. U investeert niet in een product, maar in een beveiligingsarchitectuur. Bovendien maakt de architectuur gebruik van open standaarden. Daardoor kunt u vrijwel elk type beveiligingsapparatuur aansluiten. Nu en in de toekomst.

14 AEOS voor beheerders Eén muisklik verwijderd van betere prestaties. Met slechts één applicatie voor uw volledige beveiligingssysteem biedt AEOS u prestaties die u voorheen niet voor mogelijk hield. U kunt kiezen uit een uitgebreide bibliotheek met AEOS softwarecomponenten om de functies van de generieke controller direct aan te passen, zonder dat u hardware hoeft te vervangen. Dankzij de kracht van AEOS zijn veranderingen geen probleem en is het plezierig werken met het - door software gestuurd- beveiligingssysteem.

15 Aandacht voor beveiligingsoplossingen in plaats van integratieproblemen. In plaats van achter de beschikbare tijd, het budget en veranderende management inzichten aan te lopen, biedt de eenvoudigde AEOSarchitectuur u de vrijheid verder te denken dan enkel de behoeften van uw organisatie. Met één muisklik kunt u koppelingen tot stand brengen. Ik hoef niet langer wanhopig om te gaan met alle veranderende beveiligingsvereisten, maar kan ons systeem eindelijk van dag tot dag verbeteren. Peter van Buyten, applicatiebeheerder No longer... Generieke controllers vergroten flexibiliteit en schaalbaarheid. Dankzij de generieke, software gestuurde controllers is AEOS uitermate flexibel. Als twee afdelingen binnen uw bedrijf van ruimte moeten wisselen, kan het een ware nachtmerrie zijn om de aanpassingen in het beveiligingssysteem te begeleiden. Met AEOS bent u binnen een paar muisklikken klaar. Dit geldt ook als u een nieuwe functie wilt toevoegen: u kiest gewoon uit een breed scala AEOS softwarecomponenten, die u vervolgens configureert en activeert. Persoonlijke interface voor al uw gebruikers. Heeft u de gezichten van uw collega s wel eens zien stralen, enkel doordat u hen een nieuwe applicatie liet zien? AEOS biedt (u) deze mogelijkheid. Het overzichtelijke, ontwerp van de AEOSgebruikersinterface lijkt in niets op andere saaie en complexe oplossingen. De front-end kan aan ieders persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Zo worden alleen die items getoond die een gebruiker nodig heeft. Voor de belangrijkste rollen, zoals receptionisten en bewakers, bestaan er bovendien gebruiksvriendelijke dashboards en widgets.

16 AEOS voor receptionistes Uw glimlach is voortaan altijd oprecht. Met AEOS worden de taken van een receptionist zo eenvoudig dat u eindelijk tijd hebt om écht met mensen om te gaan. Het dashboard is volledig aangepast aan uw specifieke taken. Via een interface die zo eenvoudig is dat u niet eens een training hoeft te volgen, krijgt u snel toegang tot alle taken die u regelmatig moet uitvoeren. Door de mogelijkheid meerdere taken tegelijk uit te voeren, verbetert niet alleen uw efficiëntie, maar uiteindelijk ook de kwaliteit van uw service.

17 Aandacht voor de essentie. Aan elke receptionist kan een specifiek profiel worden toegewezen, waardoor het systeem overzichtelijk blijft en alleen informatie wordt getoond die relevant is. Het systeem kan hierdoor veel effectiever worden gebruikt. Hiermee verhoogt u de gastvrijheid van uw organisatie, want u heeft eindelijk de vrijheid om u te richten op het allerbelangrijkste aspect van uw werk: omgaan met mensen. Voor de meeste mensen ben ik het gezicht van ons bedrijf. Dankzij AEOS is dat nu een veel vrolijker gezicht. Ella Lindström, manager frontdesk Waar gebruiksgemak. We weten dat u elke dag met onze applicatie zult werken. Daarom hebben we de interface zodanig geoptimaliseerd dat het ook echt prettig is om mee te werken. Om u te helpen bij uw constant veranderende frontdesk-activiteiten, biedt AEOS bovendien een dashboard dat u in staat stelt meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren en waarin uw instellingen en invoer worden opgeslagen terwijl u wisselt tussen verschillende taken.

18 AEOS voor bewakers en supervisors Neem de control room overal mee naartoe. Als bewaker of supervisor weet u hoe belangrijk het is om altijd de controle te houden. Met AEOS heeft u een direct overzicht over alle sensoren. Als u een melding krijgt, weet u dat het geen vals alarm is en omdat AEOS een webapplicatie is, kunt u het systeem op vrijwel elk mobiele apparaat gebruiken. Zo kunt u onmiddellijk beginnen met de afhandeling van een incident, zelfs terwijl u door het gebouw loopt.

19 Reageer waar u ook bent. AEOS werkt op elk apparaat met een internetbrowser. Daarom heeft u toegang tot de applicatie via uw laptop, tablet of zelfs uw smartphone. U bent niet meer afhankelijk van een vaste of externe control room en kunt efficiënt reageren, waar u ook bent. Omdat u een direct overzicht heeft van al uw sensoren, kunt u de situatie bovendien al beoordelen nog voordat u ter plaatse bent en sneller reageren dan ooit. Ongeëvenaard vertrouwen in het systeem. Dankzij de gestroomlijnde architectuur van AEOS krijgt u veel sneller reactie van uw sensoren dan bij enig ander systeem. Alles wordt in één applicatie verwerkt zonder dat er overbodige controllers of servers bij komen kijken. Daarom kunt u echt vertrouwen op AEOS. Het aantal valse alarmmeldingen wordt tot een minimum beperkt en u heeft meer tijd om zich te concentreren op echte meldingen. Ik wil dat mensen zich veilig voelen op ons terrein. Met AEOS kan ik garanderen dat ze dat echt zijn. Barry Marsalis, hoofd beveiliging Dashboard voor bewakers en supervisors. Omdat u in het dashboard met widgets alleen ziet wat u moet zien, mist u nooit meer een belangrijke gebeurtenis. Met de grafische functie voor alarmmeldingen beschikt u bovendien over een krachtig hulpmiddel, waarmee u elk alarm naar behoren kunt afhandelen.

20 Identiteits- en autorisatiebeheer Hoe groot uw bedrijf ook is, AEOS kent iedereen. Van personenregistratie tot de uitgifte van kaarten, met AEOS heeft u slechts één applicatie nodig voor alles wat te maken heeft met identiteitsbeheer. Het systeem kan automatisch toegangsrechten verlenen op basis van een krachtige rule-engine en kan volledig tegemoet komen aan de behoeften van internationale bedrijven. Met AEOS kunt u eenvoudig identiteiten in verschillende landen en tijdzones beheren en het systeem waarborgt tegelijkertijd dat overal wordt voldaan aan het beveiligingsbeleid van uw bedrijf. Het is een intelligent systeem waarmee u tijd bespaart en fouten beperkt.

21 Meerdere identiteiten, één applicatie. Met AEOS kunt u alle aspecten van identiteits- en autorisatiebeheer in één applicatie beheren. Het maakt veilige en snelle registratie van uw bezoekers en medewerkers mogelijk. Daarbij is vrijwel elke identificatie- en verificatiemethode mogelijk, inclusief biometrie. Het systeem heeft zelfs een eigen beheerfunctie voor kaartuitgifte, waarbij meerdere kaarttechnologieën en het afdrukken van ontvangstbewijzen worden ondersteund. Met AEOS kunt u gegevens uitwisselen met bestaande databases binnen van uw bedrijf. Zo kunt u elke identiteit snel in het systeem invoeren, zonder elke naam handmatig op te hoeven geven. U kunt met het systeem niet alleen de rechten voor toegangscontrole beheren, maar ook voor inbraakdetectie en IP-videomanagement, waarbij u kunt definiëren wie opnames van de videocamera s mogen bekijken. Autorisatie zoals het hoort. In AEOS worden autorisaties niet toegewezen aan passen, maar aan personen of voertuigen. Dit is flexibeler, minder tijdrovend en veel minder foutgevoelig. De geautomatiseerde verlening van toegangsrechten kan worden aangestuurd door een geraffineerde, vrij configureerbare rule-engine. Hierdoor wordt autorisatiebeheer versneld en vereenvoudigd. Niet eerder was het zo gemakkelijk om toegangsautorisatie voor individuele personen of groepen snel te koppelen aan verschillende kenmerken, zoals leeftijd, afdeling of gebouw. Neem bijvoorbeeld medewerkers die van kantoorlocatie veranderen: hun toegangsrechten kunnen automatisch worden gewijzigd. Alle identiteiten en autorisaties kunnen worden gedistribueerd naar vestigingen van uw bedrijf over de hele wereld. Ze zijn onafhankelijk van tijdzones, wat betekent dat het systeem tijden automatisch aanpast. Ingebouwde compliance. AEOS zorgt dat het systeem voldoet aan uw interne beleid en alle externe voorschriften. Mensen die vooraf gedefinieerde beveiligingsregels schenden, kunnen automatisch op een zwarte lijst worden gezet. Ook kunt u opgeven dat mensen die niet in het gebouw aanwezig zijn, zich niet op uw bedrijfsnetwerk kunnen aanmelden. Een fraai voorbeeld van ingebouwde compliance in AEOS. Kenmerken Eén applicatie voor identiteits- en autorisatiebeheer. Autorisatie onafhankelijk van tijdzones en integratie van bestaande databases. Automatische aanpassing toegangsrechten (toegangscontrole op basis van regels). Ingebouwde compliance.

22 Toegangscontrole Toegang tot onbegrensde mogelijkheden. Toegangscontrole met AEOS biedt u de onovertroffen vrijheid om elke identificatie- en verificatiemethode, van pasjes tot biometrie, te combineren met een onbeperkt aantal medewerkers, contractors, bezoekers of voertuigen. U kunt hen toegang geven tot vrijwel alles wat u maar wilt, waaronder deuren, tourniquets, liften en lockers. Als u dan ook nog eens voorwaardelijke toegangsregels toepast, zijn de mogelijkheden letterlijk onbeperkt.

23 Vrijheid van identificatie. U kunt elke combinatie van identificatie en verificatie gebruiken om toegang te verlenen, zoals kaarten, pincodes, biometrische gegevens, kentekens en gewicht. Omdat AEOS open standaarden gebruikt, kunt u vrijwel elke lezer aansluiten. Met AEOS profiteert u van ongeëvenaarde end-to-end beveiliging doordat encryptiesleutels via het systeem in lezers en kaarten kunnen worden aangepast. Toegang tot alles. Passende regels voor elke situatie. U kunt gemakkelijk voorwaardelijke toegangsregels activeren, zoals globale anti-passback, telgroepen of het vierogenprincipe. Dit zijn belangrijke hulpmiddelen waarmee u uw systeem voor toegangscontrole zeer nauwkeurig kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. Met AEOS werken deze regels op controllerniveau waardoor deze, zelfs indien de server niet beschikbaar is, gewaarborgd zijn. AEOS gaat uit van een holistische benadering. U kunt toegang verlenen tot alles wat u maar wilt, zoals deuren, luchtsluizen, tourniquets, liften, sleutelkasten en kopieerapparaten. Ook kunt u makkelijk nieuwe apparaten en functies toevoegen. Stel bijvoorbeeld dat u voortaan uw lockers, printers of parkeerplaatsen wilt gaan beheren. Dit kunt u eenvoudig implementeren met AEOS, welke meegroeit met de grootte en behoeften van uw bedrijf. Kenmerken Vrijheid om elke identificatie- en/of verificatiemethode toe te passen en te combineren. Betrouwbare kaartbeveiliging met technologie en encryptiesleutels die u altijd kunt upgraden. Toegang tot vrijwel elk beveiligd gebied of fysiek apparaat, van deuren tot kopieerapparaten. Toegangscontrole op basis van vastgelegde voorwaarden.

24 IP Video Management Het videosysteem dat meteen reageert. AEOS IP-videomanagement werkt met open standaarden en biedt u daarom de totale vrijheid om de allerbeste IP-camera s en opslagapparaten te kiezen die momenteel verkrijgbaar zijn. Alle gebeurtenissen en beelden kunnen via één gebruikersinterface worden bewaakt. Zo kunt u sneller reageren op incidenten, als ooit tevoren. Omdat bovendien alle cameragegevens binnen AEOS worden overgedragen, is het niet nodig eigen opslagmedia of externe software te gebruiken.

25 Beveiligingsplatform met unieke eenvoud. AEOS is ongekend efficiënt en combineert videomanagement met toegangscontrole en inbraakdetectie, via één controller en binnen één serveromgeving. Het enige wat u moet doen, is AEOS video softwarecomponenten toevoegen, daarmee kunt u direct aan de slag. Geen technologische compromissen. AEOS IP-videomanagement biedt ondersteuning voor alle camera s die compatibel zijn met MJPEG en H.264. Daardoor heeft u een maximale keuzevrijheid voor uw nieuwe en bestaande hardware. Het voldoet ook aan de ONVIF-specificatie voor camerabediening, waardoor u geen specifieke stuurprogramma s nodig heeft. In tegenstelling tot andere leveranciers, wiens beveiligingssystemen alleen hun eigen camerahardware ondersteunen, is AEOS een onafhankelijke oplossing. Gebruikers beschikken dus over een systeem dat klaar is voor de toekomst en altijd verbinding kan maken met nog te verschijnen camera s. Profiteer van wat u al hebt. Met AEOS IP-videomanagement beslissen beheerders zelf waar videobeelden worden opgeslagen. Dit kan centraal op de server zijn, lokaal op een harde schijf die via een USB-aansluiting is verbonden met een AEOScontroller, of op een ander apparaat voor netwerkopslag (NAS/SAN). Daarom maakt AEOS het aanschaffen van dure en gespecialiseerde opslagmedia, zoals een DVR of NVR, overbodig. Bovendien maakt AEOS gebruik van uw bestaande IPnetwerkinfrastructuur. Alles direct in beeld. Het beheer en de bediening van video beelden is direct beschikbaar via de web gebaseerde gebruikersinterface in AEOS. Bekijk live-beelden en opgeslagen video s van alle camera s in uw netwerk. Configureer de vensters in de videoviewer geheel naar eigen wens en selecteer opnamen door eenvoudigweg een specifieke gebeurtenis of een tijdstip te kiezen. Kenmerken Vrij keuze van camera s (MJPEG, H.264) zonder het gebruik van stuurprogramma s. ONVIF compliant. Gebruik van standaard opslagmedia, geen specifieke DVR s of NVR s meer nodig. Alle informatie over alarmmeldingen, gebeurtenissen en videobeelden in één gebruikersinterface. Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden voor camera s, opslagapparaten en gebruikers. Toegang tot camera s en opnames vanaf elk werkstation met een webbrowser.

26 Inbraakdetectie Altijd scherp. Zelfs bij uitschakeling. Het dilemma bij twee afzonderlijke systemen is vaak dat de toegangscontrole selectieve toegankelijkheid moet toestaan, terwijl de inbraakdetectie het hele bedrijf moet afschermen tegen onbevoegde personen. In AEOS worden beide systemen geïntegreerd, met slimme functiecombinaties als resultaat. Dit leidt tot minder valse alarmmeldingen, omdat deuren gesloten blijven op het cruciale moment dat het systeem wordt in- of uitgeschakeld. AEOS-inbraakdetectie biedt de meeste uitbreidingsmogelijkheden van alle oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn, namelijk voor een onbeperkt aantal gebruikers, zones en gebieden.

27 Eén systeem voor alle taken. Inbraakdetectie wordt uitgevoerd op dezelfde controller die ook wordt gebruikt voor toegangscontrole en videomanagement met AEOS. Hierdoor zijn lokaal slimmere functiecombinaties mogelijk en worden exploitatiekosten maximaal gereduceerd. De gebruikersrechten en pincodes worden centraal beheerd en gedistribueerd, waardoor u tijd bespaart en het systeem altijd is bijgewerkt. Dit resulteert in lagere risico s. Blijf op uw hoede zonder slapeloze nachten. Intelligente alarmmeldingen. Alarmmeldingen worden sneller en grondiger afgehandeld dankzij de grafische weergave voor alarmmeldingen van AEOS. Zodra een pasje wordt geblokkeerd, kan AEOS ervoor zorgen dat de desbetreffende persoon niet langer het recht heeft om het systeem te bedienen. Wanneer het alarm op een bepaald tijdstip nog niet is ingeschakeld of als het op een ongebruikelijk tijdstip wordt uitgeschakeld, kan er bovendien een of sms worden verzonden. En wat misschien nog wel het belangrijkste is: het systeem kan u direct de relevante videobeelden tonen wanneer een alarm wordt geactiveerd. Maak een einde aan valse alarmmeldingen en beperk de gevolgen van verstoringen tijdens het in- of uitschakelen van de inbraakdetectie. Tijdens dit proces worden alle deuren geblokkeerd, zodat onbevoegde personen nooit het gebied kunnen betreden en een alarm kunnen veroorzaken. Daarnaast worden alle gebeurtenissen en gebruikers opgeslagen in één database. Hierdoor krijgt u betrouwbare informatie over wat echt is gebeurd en kan elk incident zeer snel worden geïnterpreteerd. Kenmerken Een wereldwijd toepasbare oplossing die voor meerdere gebouwen, landen en continenten kan worden gebruikt. Inbraakzones die rechtstreeks aan AEOS gekoppeld zijn. Gecertificeerd volgens EN , klasse 3. Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden voor zones, gebieden en gebruikers. Centraal beheer van gebruikers, pincodes en autorisaties.

28 Monitoring en rapportage Altijd een live-verbinding met de werkelijkheid. Met AEOS weet u precies wat op een bepaald moment gebeurt. Via de gebruiksvriendelijke grafische alarm handler kunt u elke sensor en camera direct bekijken. Zo krijgt u onmiddellijk inzicht in de daadwerkelijke status van gebouwen en terreinen. De mensenstroom wordt automatisch beheerd en de beveiligingsvoorschriften worden constant nageleefd. Met de krachtige rapportagehulpmiddelen kunt u zelfs bedrijfsprocessen verbeteren en geld besparen.

29 Real-time toezicht en controle. AEOS is goed voor uw gemoedsrust. Terwijl andere systemen bestaan uit meerdere lagen, tussenliggende interfaces en extra servers, biedt AEOS u een rechtstreekse verbinding met uw sensoren. U weet dat wat u ziet, ook echt gebeurt op het moment dat u het ziet. Alle sensoren en controllers zijn zichtbaar, zelfs wanneer de server is uitgevallen. De grafische alarm handler helpt de bewakers in de meldkamer om de juiste actie te ondernemen. Indien nodig wordt de situatie automatisch geëscaleerd naar andere locaties of personen. Bovendien zorgt de unieke architectuur van AEOS ervoor dat wijzigingen en uitbreidingen van het systeem ongekend snel en tegen zeer lage kosten zichtbaar worden gemaakt in de grafisch alarm handler. Optimale doorstroming en toezicht op uw beleidsregels. Met AEOS is het mogelijk bezoekers, medewerkers, bewakers en zelfs voertuigen op uw locatie te tellen en te volgen. Hierdoor kunt u waarborgen dat bezoekers een parkeerplaats kunnen vinden en dat de bezetting van alle parkeervakken optimaal is. Ook kunt u met AEOS het aantal hulpverleners beheren, afhankelijk van het aantal mensen in een bepaald gebied, zodat u bij noodgevallen voldoet aan de lokale voorschriften. AEOS biedt de mogelijkheid om bewakers te begeleiden en te monitoren tijdens hun rondes. U kunt er dus altijd op vertrouwen dat de overeenkomst met uw beveiligingsbedrijf ook daadwerkelijk wordt nageleefd. Bovendien kunt u met AEOS toezicht houden op uw beveiligingsregels en -voorschriften. Bij een onregelmatigheid ontvangt u een melding in de vorm van een rapport, sms of . Beveiligingsinformatie omzetten in nuttige bedrijfsinformatie. Dankzij het gebruik van één database en geavanceerde zoekopties is elke gebruikersactie, elke gebeurtenis, elk alarm en elk videobeeld snel terug te vinden in AEOS. Krachtige geïntegreerde rapportagehulpmiddelen helpen onderliggende relaties aan het licht te brengen en bieden u waardevolle informatie op basis waarvan u bestaande bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Op die manier wordt het beveiligingssysteem zoveel meer dan een onzichtbare kostenpost. Kenmerken Direct toezicht op sensoren en camera s zonder tussenkomst van een server. Betrouwbare grafische alarm handler die zelfs werkt wanneer de server is uitgevallen. Directe beschikbaarheid van systeemwijzigingen en -uitbreidingen in de grafische alarm handler. Altijd in control ; u ontvangt automatisch de alarmmeldingen of gebeurtenissen die u zelf hebt ingesteld. Alle informatie in één betrouwbare, krachtige database. Slimme optimalisatie van mensen- en voertuigstromen.

30 Services en contact Met Nedap bent u in veilige handen. Bij Nedap richten we ons vooral op de ontwikkeling van producten en oplossingen. Dat stelt ons in staat om het het wereldwijd beschikbare secuirty management systeem AEOS voortdurend te verbeteren. Voor de installatie en systeemintegratie hebben wij een netwerk van gekwalificeerde partners opgeleid en gecertificeerd. Met hun kwalificaties kunnen zij complete oplossingen aanbevelen, op basis van uw exacte behoeften.

31 Een globale oplossing die altijd up-to-date is. De beveiligingsindustrie is zeer gefragmenteerd, met veel lokale leveranciers die de wereldwijde markt niet van dienst kunnen zijn. Nedap biedt een oplossing die geschikt is voor de vereisten van internationale organisaties en die overal ter wereld beschikbaar is. We blijven AEOS continu verbeteren om aan die vereisten te kunnen voldoen. Eén aspect hiervan is dat wij de feedback van onze klanten verwerken in onze productontwikkeling. Ons upgrade assurance programma geeft u altijd toegang tot de allernieuwste functies. Een uitgebreid partnernetwerk. Nedap Security Management biedt klanten toegevoegde waarde doordat wij hun problemen en verwachtingen begrijpen, omdat wij hun problemen en verwachtingen al begrijpen. Deze kennis komt ook tot uiting in ons netwerk van capabele partners. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, toewijding en servicegerichtheid. Als partners zijn zij verantwoordelijk voor de integratie en installatie van AEOS-systemen tegen competitieve prijzen. Als lokale leverancier spreken zij bovendien de taal van onze klanten en begrijpen zij precies wat onze klanten nodig hebben. Alle partners hebben rechtstreeks toegang tot ons eigen support team. Hierdoor bent u altijd in veilige handen. International Security Management Institute. Het International Security Management Institute biedt cursussen aan voor iedereen die AEOS gebruikt, implementeert of verkoopt. Alle deelnemers profiteren van de ervaring van zeer bekwame professionals. Het instituut bevordert kennisuitwisseling met als doel het scheppen van een veiligere omgeving en het optimaliseren van beveiligingsprocessen. Trainingen worden op alle niveaus aangeboden, zoals strategie, implementatie, dagelijks gebruik en technische kwesties. Een overzicht van onze partners is te vinden op nedap-securitymanagement.com

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

Security solutions. AEOS Video. Alles onder controle. Security Management

Security solutions. AEOS Video. Alles onder controle. Security Management Security solutions AEOS Video Alles onder controle Security Management 2 Alles onder controle 3 Alles onder controle Onbeperkte mogelijkheden om uw bedrijf te beveiligen Dankzij betrouwbaar en, relevant

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem.

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. Security Solutions End-to-end security Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. www.nedapsecurity.com security common practice IT best practices toegepast op fysieke beveiliging Bedrijven

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem. security solutions

Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem. security solutions Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem security solutions Wat is Fore!? Toegangscontrole Inbraakdetectie Video-surveillance Intercom Smart Security begint bij Fore! Fore! is een volledig geïntegreerde,

Nadere informatie

Windows Server 2008 helpt museum met het veilig delen van informatie

Windows Server 2008 helpt museum met het veilig delen van informatie Windows Server 2008 helpt museum met het veilig delen van informatie Het Rijksmuseum Amsterdam beschikt over een collectie Nederlandse kunstwerken vanaf de Middeleeuwen tot en met de twintigste eeuw. Het

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Video Management Software. Productinformatie. Productbrochure

Video Management Software. Productinformatie. Productbrochure Video Management Software Productinformatie Productbrochure Flexibel, krachtig en intelligent Video Management Software is krachtige, geavanceerde en gebruiksvriendelijke videobewakingssoftware. Dankzij

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER A winning combination Onbegrensde mogelijkheden! Typische toepassingen Kantoorgebouwen

Nadere informatie

DE KRACHT VAN EENVOUD. Business Suite

DE KRACHT VAN EENVOUD. Business Suite DE KRACHT VAN EENVOUD Business Suite CYBERCRIMINALITEIT IS EEN REALITEIT Online bedreigingen zijn een zakelijke realiteit, wat u ook doet. Het aantal beveiligingsincidenten neemt zienderogen toe. Elke

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Uw zaak beschermen kan efficiënter

Uw zaak beschermen kan efficiënter Toegangscontrole Camerabewaking Uw zaak beschermen kan efficiënter www.dncs.be Bel voor een gratis security screening Innovators in security 014/40 45 94 2 DNCS Innovators in security 3 Wat is 9x Intercom

Nadere informatie

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN Nedap Luxon maakt ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam Slim licht brandt alleen wanneer het nodig is Wanneer u denkt aan energiebesparing

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

Fysieke toegangscontrole met de voordelen van open IP. AXIS A1001 Network Door Controller

Fysieke toegangscontrole met de voordelen van open IP. AXIS A1001 Network Door Controller Fysieke toegangscontrole met de voordelen van open IP AXIS A1001 Network Door Controller Èchte vrijheid is geen open deur. Met de AXIS A1001 Network Door Controller brengen we een ongekende vrijheid in

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

Fore! Security Management

Fore! Security Management NL EN DE FR ES Fore! Security Management 2 3 Wat is 9x Intercom pagina 13 16x Toegangscontrole pagina 8 Inbraakdetectie pagina 12 16x Videosurveillance pagina 10 5 gelijktijdige gebruikers 1000 kaarthouders

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

ivisit & iwork Identity & Access Management security solutions

ivisit & iwork Identity & Access Management security solutions ivisit & iwork Identity & Access Management ivisit Nog nooit was uw bezoekersregistratie zo overzichtelijk! Heeft uw bedrijf dagelijks een grote hoeveelheid bezoekers, contractors of leveranciers waarvan

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Pagina 1 Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Hub OS Malevich is een nieuwe stap in de historie van Ajax Systems. Dit volledig verbeterde operating system is nog betrouwbaarder en klaar voor

Nadere informatie

BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN.

BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN. SLIMMERE PERIMETER DETECTIE SYSTEMEN Hek Detectie systeem Gronddetectie systeem Digitale Radar detectie BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN. ONZE INTELLIGENTE SENSORS

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

SALTO CLOUD-BASED TOEGANGSCONTROLE

SALTO CLOUD-BASED TOEGANGSCONTROLE SALTO CLOUD-BASED TOEGANGSCONTROLE SALTO KS SALTO KS IS DE OPLOSSING VOOR SLIM BEHEER VAN TOEGANG VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF. De wireless online sluitoplossing heeft haar betrouwbaarheid en stabiliteit

Nadere informatie

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand

mypowerrouter.com the PowerRouter you re in charge beheren en monitoren op afstand mypowerrouter.com beheren en monitoren op afstand the PowerRouter you re in charge mypowerrouter.com De PowerRouter webportal monitort en beheert alle PowerRouter systemen die zijn verbonden met het internet.

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Nedap Varkens Prestatie Test

Nedap Varkens Prestatie Test Complete oplossingen voor varkenshouderij Nedap biedt middels elektronische individuele dieridentificatie efficiënte en slimme oplossingen voor dierverzorging in de gehele varkenshouderij. Nedap Varkens

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze

Nadere informatie

Betrouwbaar videomanagement met oneindig veel mogelijkheden

Betrouwbaar videomanagement met oneindig veel mogelijkheden Betrouwbaar videomanagement met oneindig veel mogelijkheden VDG Sense biedt u op eenvoudige wijze het beheer van alle live beelden en opgeslagen videodata van uw beveiligingssysteem, via een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie IVSR746D: 8 KAN. IVS DVR IVSR744D: 4 KAN. IVS DVR IVSR748D: 16KAN. IVS DVR USB-Muis bediening op het beeldscherm / VGA interface / PTZ

Nadere informatie

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest ABUS Security-Center www.abus.com Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest Nu met web, app en video Duurzaamheid en innovatie verenigd in een beproefd systeem Consequente doorontwikkeling van het al vertrouwde

Nadere informatie

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik 2 Eenvoudig en betrouwbaar Frank Moore, eigenaar van Keymusic 3 Eenvoudig

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties Versie: maart 2002 mei 2002 Beknopte dienstbeschrijving

Nadere informatie

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse

Nadere informatie

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Videobeveiliging via IP Waar alles samenkomt Bosch Video Management System (VMS) beheert al uw digitale video, audio en beveiligingsgegevens

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

Wijzigingen volledig onder controle en geborgd

Wijzigingen volledig onder controle en geborgd Installation Management Platform IMProve 2014 is het ultieme hulpmiddel om het beheer van uw (terminal) serverfarm continu, stap voor stap, op een hoger niveau te brengen. Gedocumenteerd, geborgd en reproduceerbaar

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze uitleg is ontwikkeld om u te helpen pictogrammen

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk 2 Access Easy Control System: de via het web toegankelijke toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE. Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie

WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE. Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie WIN-PAK WIN-PAK Een bewezen platform voor beveiligingsintegratie

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Heeft u elektronisch locker management overwogen? Een locker is niet compleet zonder een degelijk slot.

Heeft u elektronisch locker management overwogen? Een locker is niet compleet zonder een degelijk slot. Heeft u elektronisch locker management overwogen? Een locker is niet compleet zonder een degelijk slot. Een gebruiksvriendelijk slot dat gebruikers het gevoel geeft dat hun spullen veilig zijn. En een

Nadere informatie

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10 Overzicht Het instellen van Paxton10 als videomanagementsysteem is eenvoudig. Hiermee kunt u Paxton10 gebruiken om uw videobeelden en toegangscontrole gebeurtenissen

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole. Paxton Access

Net2 toegangscontrole. Paxton Access Net2 toegangscontrole Paxton Access Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem kunt u bepalen wie er toegang krijgt tot uw gebouw. Sleutels

Nadere informatie

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen SMART@OFFICE www.vxmanagedservices.com Baarnsche dijk 8 3471 LR Baarn Tel: +31 (0)35 30 35 400 info@vxmanagedservices.com

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen 1 INHOUDSOPGAVE PAGINA INTRODUCTIE 3 INFORMATIE 4 ANPR PARKEER MANAGEMENT SYSTEEM 5 2,1 MEGAPIXEL IR Bullet

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management.

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management. Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management www.emka-electronics.com Monitoring Service Toegangscontrole 2 Veiligheid voor alles Rack Management van EMKA Electronics De verscherpte voorschriften

Nadere informatie

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10 Overzicht In Paxton10 kan de status van brandmelders eenvoudig worden gemonitord. Er kan een specifieke alarmconnector worden geïnstalleerd en worden ingebouwd

Nadere informatie

Whitepaper. IP opent deuren naar een nieuwe wereld van fysieke toegangscontrole

Whitepaper. IP opent deuren naar een nieuwe wereld van fysieke toegangscontrole Whitepaper IP opent deuren naar een nieuwe wereld van fysieke toegangscontrole Inhoudsopgave 1. Een revolutie voor de deur 3 2. Kleine standaardsystemen 3 3. Grote en meer geavanceerde systemen 4 4. De

Nadere informatie

Zet de volgende stap in bedrijfsinnovatie met een Open Network Environment

Zet de volgende stap in bedrijfsinnovatie met een Open Network Environment Overzicht van oplossingen Zet de volgende stap in bedrijfsinnovatie met een Open Network Environment Wat u leert De opkomst van nieuwe technologieën zoals cloud, mobiliteit, sociale media en video die

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie Watermanagement is onontbeerlijk in een waterrijk land als Nederland. In het belang van veiligheid en milieubescherming

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie