Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf"

Transcriptie

1 Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

2 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele oplossing bij toegangen, die meegroeit met uw eisen Uiteenlopende toegangscontrole- en beveiligingsoplossingen voor diverse situaties Flexibele toewijzing van rechten aan operators en kaarthouders Tot 5 camera's mogelijk bij iedere deur Compatibel met standaard lezers en kaartformaten Presentielijst: Hier worden gegevens van kaarthouders weergegeven (bijv. huidige locatie of bedrijf). Access Professional Edition voldoet aan uiteenlopende beveiligingsbehoeften en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om uitgebreide videobewakings- of inbraakdetectiefuncties te integreren. beveiligingsfuncties, waaronder CCTV, inbraakdetectie en liftbeheer. U kunt het systeem ook eenvoudig upgraden naar een bedrijfsoplossing met de reeds geïnstalleerde hardware, waardoor geen investeringen of middelen verloren gaan. Access Professional Edition is gebruiksvriendelijke, schaalbare software voor toegangscontrole bij kleine tot middelgrote bedrijven die hoge eisen stellen aan beveiliging. Dit modulaire systeem groeit flexibel mee met uw eisen en kan worden geïntegreerd met uiteenlopende toegangs- en Access Professional Edition maakt gebruik van een client/server-structuur, waardoor u vanuit elke geautoriseerd werkstation toegang hebt tot de server. En een intuïtieve Windows-interface met intelligente functies helpt u bij het systeembeheer. De geoptimaliseerde processen en hoge kwaliteit van het systeem dragen bij tot een veilige investering.

3 3 Toepassingswerkbalk: Met deze pictogrammen kunt u diverse toepassingen starten, afhankelijk van uw gebruikersrechten. Informatiegebied: De inhoud hangt af van de geselecteerde toepassing, bijvoorbeeld kaarthoudergegevens, live-video op volledig scherm of quad-scherm etc. Apparaatstructuur: Kan worden gebruikt om video's in of uit te schakelen, deuren te bedienen en online kaartleesgegevens mogelijk te maken. Scherm voor videoverificatie: Biedt toegang tot de kaarthouderdatabase en het beeld van een ID-camera ter vergelijking, bewakingsvideostreams en bedieningsknoppen voor het verlenen of weigeren van toegang. Onlinekaartleesgegevens: De vijf meest recente kaarthouders die toegang probeerden te krijgen bij een deur.

4 Uiteenlopende oplossingen op maat Met Access Professional Edition kunt u uw systeem nog beter afstemmen op de eisen voor toegangscontrole en tegelijkertijd de investeringskosten onder controle houden. Er zijn talrijke hardwarecomponenten en functies leverbaar om te voldoen aan uw specifieke wensen. Dit, in combinatie met de gebruiksvriendelijke operator-interface en de mogelijkheid om tot kaarthouders en tot 128 lezers met bijbehorende in- en uitgangen te beheren, maakt het systeem uniek in zijn soort. Videoverificatie Videoverificatie zorgt voor nog meer veiligheid. Per deur kunnen maximaal vijf camera's worden gebruikt om bedreigingen en meesluipen direct te kunnen detecteren. Als iemand toegang vraagt wordt een beeld van de kaarthouder weergegeven om ervoor te zorgen dat alleen aan bevoegden toegang wordt verleend tot bepaalde gebieden. Alarmverificatie Als bij een deur een alarm wordt ontvangen, bijvoorbeeld als de deur te lang open blijft of een ongeldige identificatie wordt getoond, verschijnt het beeld van de betreffende locatie direct op het scherm van de beheerder. Dit beeld kan gelijktijdig worden opgenomen met een aangesloten DVR. De opgeslagen alarmarchieven zijn gemakkelijk met één muisklik toegankelijk vanuit het gebeurtenissenlogboek. Combinatie van toegangsgegevens met videoverificatie voor nog betere beveiliging. Bij elke deur kunnen tot vijf camera's worden gebruikt om bedreigingen en meesluipen onmiddellijk te signaleren, waardoor onbevoegden geen toegang krijgen tot beveiligde gebieden.

5 5 Het alarm van inbraakdetectiesystemen in-/uitschakelen Het alarm van inbraakdetectiesystemen die op het access controller-niveau van het systeem zijn uitgeschakeld, kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met een geautoriseerde toegangskaart en bijbehorende pincode. Aan te passen beheerdersfuncties en extra rechten voor kaarthouders Op het systeem kunnen maximaal 16 beheerders met eigen rechten tegelijkertijd aangemeld zijn bij het uitvoeren van verschillende taken. Zo kunnen bewakers bijvoorbeeld toestemming krijgen om alarmen en videologboeken te beheren, terwijl het IT-personeel het systeem en de toegewezen IDgegevens mag configureren en systeembeheerders toegang hebben tot alle functies. Door de uitgebreide flexibiliteit van het systeem kunnen personen gebruik maken van diverse methoden en technologieën voor identificatie, zoals een afstandsbediening, kaart of badge. Zo kan nieuwe en bestaande apparatuur tegelijk worden gebruikt, waardoor een geleidelijke, kostenefficiënte migratie van de ene lezertechnologie naar de andere mogelijk is.

6 6 Beveiliging die met u meegroeit Het grote voordeel is dat u het systeem kunt uitbreiden als de huidige limiet is bereikt. Access Professional Edition is gebaseerd op hetzelfde high-tech hardware-platform als het professionele toegangscontrolesysteem Access Modular Controller (AMC) van Bosch.

7 7 Installatievoorbeeld: Standaard toegangscontrole in combinatie met detectiesystemen met IP-videoapparatuur maakt een groot aantal beveiligingsfuncties bij deuren en zones mogelijk, zoals toegangscontrole, videocontrole en alarmverificatie of het in-/uitschakelen van het alarm in zones van een inbraakcentrale 1 Access Professional databaseserver 2 Access Professional Edition clientwerkstation, meldstation voor alarmen 3 AMC Access Controller, voor Wiegand of RS85 buslezers Toegangslezer, bijv. ARD-R10, -R30, -R0, Delta Serie 5 Toegangslezer met bedieningspaneel, bijv. ARD-RK0 6 IP-videoapparatuur, bijv. Dinion IP-camera, VIP-X, Videojet X 7 DVR (harddisk-recorder), bijv. Divar XF 6 Uw bestaande hardware en database zijn daarom al volledig compatibel, waardoor snelle en voordelige upgrades mogelijk zijn. AMC is tevens compatibel met het Building Integration System (BIS), waardoor u eenvoudig een groot aantal uitbreidingsmodules en beveiligingsfuncties kunt toevoegen. Ruimte voor uitbreiding Of u nu een winkel, kantoorgebouw of fabriek wilt beveiligen, Access Professional Edition biedt u de mogelijkheid om tot kaarthouders en 128 lezers met de bijbehorende in- en uitgangen te beheren. Zo beschikt u over ruim voldoende capaciteit voor toekomstige uitbreiding. Het systeem is compatibel met de standaard lezers en formaten voor toegangscontrole. Bovendien kan het vanaf meerdere werkstations of clients met verschillende gebruikersprofielen worden beheerd. Producten waar u op kunt vertrouwen Het grote assortiment uitmuntende, innovatieve producten van Bosch Security Systems staat garant voor veilige investeringen. Van deze producten mag u de hoogste kwaliteit en optimale functies verwachten die voldoen aan uw eisen en uw totale kosten tot een minimum beperken. Met ons uitgebreide dealernetwerk zijn wij nooit ver van u vandaan, waar u zich ook bevindt. Dankzij deze ondersteuning en onze intensieve kwaliteitscontrole, kunt u zich op uw onderneming blijven concentreren en erop vertrouwen dat uw apparatuurr correct werkt op het moment dat dat nodig is.

8 Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te kunnen bieden op het gebied van Brand- en Inbraakdetectie, CCTV, Public Address, Congres, Paging en Sociale Alarmering, dat u helpt een oplossing te vinden voor elke gewenste toepassing. We zijn een wereldwijd actieve voorkeursleverancier van innovatieve technologie die wordt ondersteund door het hoogste niveau van service en support. Als u oplossingen nodig hebt waar u op kunt vertrouwen, kies dan voor Bosch. Nederland: Robert Bosch b.v. Division Security Projects Postbus CC Hoevelaken De Wel MV Hoevelaken +C13 Tel: Fax: Beveiliging.verkoop@nl.bosch.com België: Bosch Security Systems nv/sa Torkonjestraat 21F 8510 Marke België Tel: Fax: be.securitysystems@bosch.com Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2009 Wijzigingen voorbehouden Gedrukt in Duitsland 05/09 Printer MS-OT-nl-01_F01U520565_01

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een schaalbare

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Access Easy Control System Selectiehandleiding

Access Easy Control System Selectiehandleiding Access Easy Control System Selectiehandleiding 2 Inhoud Inhoud 3 Systeemoverzicht 4 Wiegand interfacehardware 5 Configuratie van de Access Easy Controller 5 Stap 1: Kies de grootte van het gewenste systeem

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Access Professional Edition Selectiehandleiding

Access Professional Edition Selectiehandleiding Access Professional Edition Selectiehandleiding 2 Inhoud Inhoud 3 Systeemoverzicht 3 Wiegand hardware 4 RS485-buslezer 5 Selectiehandleiding De zeven stappen naar uw toegangscontrolesysteem 6 Stap 1: Kies

Nadere informatie

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk 2 Access Easy Control System: de via het web toegankelijke toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd!

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! 2 Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren, eenvoudig aan te passen Zoals in de meeste kleine en middelgrote ondernemingen

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering 2 Ruim baan voor meer efficiency Een goede basis leidt tot succes Een onmiddellijke reactie op noodoproepen,

Nadere informatie

Blue Line-inbraakdetectors

Blue Line-inbraakdetectors Blue Line-inbraakdetectors 2 Méér dan alleen een detector Of u nu een woning bezit of een bedrijf runt, u hebt een beveiligingssysteem nodig waarop u kunt vertrouwen. De Blue Lineinbraakdetectors houden

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen 2 Bosch REG-Sentry automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry is een toegangscontrolesysteem voor voertuigen,

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds 2 Modulaire Plafondluidspreker Het ontwerp is afgestemd op de installateur Perfect voor praktisch alle plafondsituaties

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

Divar. Toepassingshandleiding. Divar application guide

Divar. Toepassingshandleiding. Divar application guide Divar Toepassingshandleiding Divar application de veelzijdige guide digitale recorder van Bosch Divar de veelzijdige digitale recorder van Bosch Divar is de veelzijdige digitale recorder die digitale CCTV

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie...

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... 2 CCS 800 Ultro Discussiesysteem...met een flexibele en complete vergaderoplossing Unieke ingebouwde digitale opname- en afspeelfunctie voor MP Uitstekende

Nadere informatie

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen Een nieuwe dimensie voor vergaderingen Het alom geprezen Digital Congress Network (DCN) vergadersysteem van Bosch is nu nog krachtiger en veelzijdiger

Nadere informatie

AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging

AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging 2 AEGIS Stralers AEGIS Stralers Verlichting voor beveiliging Unieke Constant Light technologie compenseert de veroudering van LED's. Black Diamond

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing

Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing 2 Plena Public Address Easy Line Een praktische weg naar een hoogwaardig Public Address-systeem Eenvoudig in gebruik, met zonelabels

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Eenvoudige, duidelijke communicatie Easy Series Een krachtige inbraakcentrale

Nadere informatie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie 2 Toonaangevend in akoestische excellentie Geavanceeerde akoestische expertise Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van

Nadere informatie

Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden

Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden High-Speed Positioning System Van 0 naar 100º in 1 seconde! Iedere toepassing stelt

Nadere informatie

Vari-directionele array Juiste richting van geluid

Vari-directionele array Juiste richting van geluid Vari-directionele array Juiste richting van geluid 2 Vari-directionele array van Bosch Sublieme geluidskwaliteit voor omgevingen met een lastige akoestiek Ongeëvenaarde geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid

Nadere informatie

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik 2 Eenvoudig en betrouwbaar Frank Moore, eigenaar van Keymusic 3 Eenvoudig

Nadere informatie

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen 2 Uitgebreide veiligheid voor zelfstandig wonen Ons personenalarmeringssysteem is ontworpen voor mensen die zelfstandig willen blijven

Nadere informatie

Building Integration System Uw beheerplatform voor maatwerk beveiligings- en veiligheidsoplossingen

Building Integration System Uw beheerplatform voor maatwerk beveiligings- en veiligheidsoplossingen Een traditie van kwaliteit en innovatie Al 12 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te kunnen

Nadere informatie

wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging

wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging * wireless Local Security Network 2 Wat is wlsn? Het wlsn-systeem van Bosch Security Systems is een

Nadere informatie

CCS 900 Ultro Discussiesysteem Plug & play vergaderen

CCS 900 Ultro Discussiesysteem Plug & play vergaderen Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 0 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te

Nadere informatie

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar 2 AMAX Inbraakdetectiesystemen Bij Bosch bent u in goede handen: AMAX inbraakdetectiesystemen staan garant voor klanttevredenheid Bosch speelt voortdurend

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Videobeveiliging via IP Waar alles samenkomt Bosch Video Management System (VMS) beheert al uw digitale video, audio en beveiligingsgegevens

Nadere informatie

Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch

Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch 2 I Bosch Extreme CCTV Integriteit, innovatie en prestatie Door de recente overname van de Extreme CCTV groep, met de merken

Nadere informatie

Alles is getest. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork

Alles is getest. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork Alles is getest Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork 2 Een krachtige en toch eenvoudig te bedienen inbraakcentrale Een krachtige inbraakcentrale

Nadere informatie

Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis

Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis 2 En onderneem actie met Bosch Intelligent Video Analysis Ongeacht het aantal camera's dat uw systeem gebruikt, blijft het een uitdaging om werkelijk

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

Revolutionair Toegangscontrolesysteem

Revolutionair Toegangscontrolesysteem Revolutionair Toegangscontrolesysteem A complete sense of satisfaction with everything from Stanley Security Products whatever your business. Stanley Security Products, een verkoopdivisie van de wereldwijde

Nadere informatie

Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven

Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven 2 Een lange geschiedenis in de zorg Wat de Bosch Group bovenal uniek maakt, is dat we om u geven. We hebben ons toegelegd op het leveren

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen 2 MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibele en geavanceerde technologie die nieuwe normen stelt Inbraakalarmsystemen zijn een onmisbaar onderdeel

Nadere informatie

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem.

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. Security Solutions End-to-end security Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. www.nedapsecurity.com security common practice IT best practices toegepast op fysieke beveiliging Bedrijven

Nadere informatie

Security solutions. AEOS Video. Alles onder controle. Security Management

Security solutions. AEOS Video. Alles onder controle. Security Management Security solutions AEOS Video Alles onder controle Security Management 2 Alles onder controle 3 Alles onder controle Onbeperkte mogelijkheden om uw bedrijf te beveiligen Dankzij betrouwbaar en, relevant

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

Building Integration System Uw beheerplatform voor maatwerk beveiligings- en veiligheidsoplossingen

Building Integration System Uw beheerplatform voor maatwerk beveiligings- en veiligheidsoplossingen Building Integration System Uw beheerplatform voor maatwerk beveiligings- en veiligheidsoplossingen 2 Eén platform voor al uw applicaties Efficiënt gebouwbeheer wordt niet alleen steeds belangrijker, maar

Nadere informatie

Access Professional Edition

Access Professional Edition Access Professional Edition Access PE Alarm Management nl APE-Alarm Management Access Professional Edition Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Overzicht 4 1.1 Modulair ontwerp 4 1.2 Server- en clientmodules

Nadere informatie

Plena Public Address-oplossingen Een flexibele PA-methode

Plena Public Address-oplossingen Een flexibele PA-methode Plena Public Address-oplossingen Een flexibele PA-methode 2 Plena Public Address-oplossingen Uw gemakkelijk uit te breiden Public Address-systeem Of het nu gaat om een lokale supermarkt, een grote winkelketen,

Nadere informatie

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver Laptop/PC Tablet-PC Smartphone Eenvoud en prestatie 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop Ingebouwde realtime webserver Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER A winning combination Onbegrensde mogelijkheden! Typische toepassingen Kantoorgebouwen

Nadere informatie

WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE. Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie

WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE. Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie WIN-PAK WIN-PAK Een bewezen platform voor beveiligingsintegratie

Nadere informatie

Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is!

Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is! Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is! Nu met meerzoneantimasking-technologie en geïntegreerde spraydetectie De ongeëvenaarde technologie van Bosch verbetert de detectieprestaties

Nadere informatie

Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie

Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie 2 Vari-directionele array van Bosch Sublieme geluidskwaliteit voor omgevingen met een lastige akoestiek Ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

AutoTrack. start de camera met opnemen, zodat alle activiteiten op tape worden vastgelegd.

AutoTrack. start de camera met opnemen, zodat alle activiteiten op tape worden vastgelegd. 04 Security Systems AutoDome Camera Systems AutoTrack Veel meer dan bewegingsdetectie De Bosch AutoDome-camera's met AutoTrack detecteren niet alleen bewegingen en activeren vervolgens een alarm, ze zoomen

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

BIS - Access Engine (ACE) 4.1

BIS - Access Engine (ACE) 4.1 Engineered Soltions BIS - Access Engine (ACE) 4.1 BIS - Access Engine (ACE) 4.1 www.boschsecrity.nl Geavanceerde toegangscontrole met direct alarmbeheer Naadloze integratie en interactie met videobewakings-,

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale Flexibiliteit in elke gewenste situatie!

5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale Flexibiliteit in elke gewenste situatie! 5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale Flexibiliteit in elke gewenste situatie! 2 Eén modulair systeem is voldoende Onovertroffen flexibiliteit Met de 5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale heeft Bosch

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Communicatie waar u op kunt vertrouwen. Een traditie van kwaliteit en innovatie

Communicatie waar u op kunt vertrouwen. Een traditie van kwaliteit en innovatie Bosch Security Systems BV Postbus 80002 5600 JB Eindhoven Nederland Tel: +31 (0)40-27 87113 Fax: +31 (0)40-27 85707 www.boschsecuritysystems.nl De vermelde gegevens kunnen zonder kennisgeving gewijzigd

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Elegant

Architectuur SynGuard Elegant Architectuur SynGuard Elegant Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

Divar harddisk-recorders Innovatieve digitale recordertechnologie. Een nieuwe generatie Divar harddisk-recorders voor een analoge en IP-wereld

Divar harddisk-recorders Innovatieve digitale recordertechnologie. Een nieuwe generatie Divar harddisk-recorders voor een analoge en IP-wereld Divar harddisk-recorders Innovatieve digitale recordertechnologie Een nieuwe generatie Divar harddisk-recorders voor een analoge en IP-wereld Nieuwe generatie Divar harddisk-recorders Overtreft de verwachtingen

Nadere informatie

420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming

420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming Ultieme precisie met Dual Ray Technologie 420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming 2 420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure

Nadere informatie

Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie

Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie Beveiliging waar u op kunt vertrouwen Blue Line Gen 2 Bewegingsmelders Of u nu een woning, winkel of een ander bedrijfspand beveiligt, uw systemen moeten

Nadere informatie

Access Professional Edition

Access Professional Edition Engineered Soltions Access Professional Edition Access Professional Edition www.boschsecrity.nl Software voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer met gebrik van de innovatieve prodctfamilie van modlaire

Nadere informatie

SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair

SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair Toegangscontrole SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair Building Technologies SiPass Entro: Uitgebreid toegangscontrolesysteem binnen handbereik In een toenemende onzekere wereld, vormt

Nadere informatie

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for ios AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 nl Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for ios Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Beknopte informatie 4 2 Systeemoverzicht

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze uitleg is ontwikkeld om u te helpen pictogrammen

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze

Nadere informatie

Net2 - Totale toegangscontrole

Net2 - Totale toegangscontrole Paxton Access Net2 - Totale toegangscontrole PC gebaseerde toegangscontrole van Paxton Access. Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem

Nadere informatie

Access Professional Edition

Access Professional Edition Access Professional Alarm Management nl Operation Manual Access Professional Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Overzicht 4 1.1 Modulair ontwerp 4 1.2 Server- en clientmodules 4 2 Algemeen 6 2.1 Aanmelden

Nadere informatie

Bosch DCN Next Generation Toepassingsbrochure

Bosch DCN Next Generation Toepassingsbrochure Bosch DCN Next Generation Toepassingsbrochure Met krachtig nieuw softwarepakket! DCN Next Generation DCN Next Generation congressystemen: Eén samengesteld systeem voor conferenties van elk type en iedere

Nadere informatie

Access Professional Edition

Access Professional Edition Alarm Management nl Operation Manual Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Overzicht 4 2 Algemeen 6 2.1 Aanmelden gebruiker 6 3 Alarm Management (Alarmbeheer) 9 3.1 Map Viewer and Alarm Management (Plattegrondweergave

Nadere informatie

RSC+ app for Android. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding

RSC+ app for Android. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for Android AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 nl Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for Android Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Beknopte informatie 4

Nadere informatie

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen.

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. 23 Een access systeem met een toekomst Flexibiliteit door organisatie In het moderne leven volgen

Nadere informatie

Personenalarmtoestel 52+ Voelbare veiligheid

Personenalarmtoestel 52+ Voelbare veiligheid Personenalarmtoestel 52+ Voelbare veiligheid 2 Het complete assortiment producten voor uw veiligheid Bosch staat voor technische innovaties en revolutionaire uitvindingen die de wereld hebben veranderd.

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole. Paxton Access

Net2 toegangscontrole. Paxton Access Net2 toegangscontrole Paxton Access Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem kunt u bepalen wie er toegang krijgt tot uw gebouw. Sleutels

Nadere informatie

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA MADE TO PROTECT REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA TOEPASSING INTEGRUM is het platform voor remote beheer van uw INTEGRA beveiligingssystemen Dankzij de uitgebreide functionaliteit, intuïtieve bediening

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Fore! Security Management

Fore! Security Management NL EN DE FR ES Fore! Security Management 2 3 Wat is 9x Intercom pagina 13 16x Toegangscontrole pagina 8 Inbraakdetectie pagina 12 16x Videosurveillance pagina 10 5 gelijktijdige gebruikers 1000 kaarthouders

Nadere informatie

Inhoud. Beveiliging - Gemak - Energiebesparend. Wat is Paxton10? 4. Paxton10 Server 6. Paxton10 Controller 8. Paxton10 Desktoplezer 10

Inhoud. Beveiliging - Gemak - Energiebesparend. Wat is Paxton10? 4. Paxton10 Server 6. Paxton10 Controller 8. Paxton10 Desktoplezer 10 Productcatalogus Inhoud Wat is Paxton10? 4 Paxton10 Server 6 Paxton10 Controller 8 Paxton10 Desktoplezer 10 Beveiliging - Gemak - Energiebesparend Paxton10 Lezers 12 Paxton10 Smartpoint 14 Paxton10 Connectors

Nadere informatie

PLENA-matrix digitaal audiosysteem Verrassend flexibel. Krachtige besturing.

PLENA-matrix digitaal audiosysteem Verrassend flexibel. Krachtige besturing. PLENA-matrix digitaal audiosysteem Verrassend flexibel. Krachtige besturing. 2 PLENA-matrix digitaal audiosysteem Uw veelzijdige keuze voor uitstekende audioprestaties Draadloze besturing binnen meerdere

Nadere informatie

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni!

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni! BEURSMAGAZINE VOORJAARSACTIE VERLENGD! We vieren het voorjaar nog wat langer en daarom is de actieperiode van actiemagazine 2 verlengd tot woensdag 31 juli. Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m

Nadere informatie