Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen."

Transcriptie

1 Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen.

2 23 Een access systeem met een toekomst Flexibiliteit door organisatie In het moderne leven volgen de veranderingen en ontwikkelingen zich snel op: bedrijven veranderen, teams worden groter, mensen verhuizen naar nieuwe lokalen of gebouwen - meestal van de ene dag op de andere en meestal onvoorspelbaar. Zulke zaken moeten efficient, veilig en zonder compromissen worden aangepakt. Kaba heeft deze noodzaak ingezien en heeft een innovatief access systeem ontworpen dat voor een betrouwbare en uitbreidbare oplossing zorgt in elke situatie. Kaba evolo toekomst gericht en integreerbaar Kaba evolo is het nieuwe systeem onder de Kaba standalone sluitsystemen en het resultaat van het systematisch streven naar flexibiliteit en veiligheid in de toekomst. Kaba s innovatie is modulair en neemt het toekennen van toegangsrechten en veiligheid naar een hoger niveau. Kaba evolo is steeds uitbreidbaar volgens uw noden, hierdoor wordt uw inverstering in de toekomst gegarandeerd. Toegangsrechten of uitbreiding van deuren kunnen steeds aangepast worden als de organisatie verandert. Alle Kaba evolo elementen kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande mechanische of higher-level systemen, zoals on line toegangscontrole of tijdregistratie systemen.

3 Kaba evolo de eenvoudige oplossing, zelfs voor complexe structuren Digitaal en comfortabel Kaba evolo is een uitgebreid toegangscontrole systeem dat flexibel en eenvoudig te beheren is. Met Kaba evolo, wint u tijd en verhoogt u de veiligheid tegelijkertijd. Het individuele access medium kan rechtstreeks geprogrammeerd worden op uw werkstation. Het is ook mogelijk om toegangsrechten via terminals te verdelen in de site. Op deze manier hoeft u dus niet naar de deuren toe te wandelen om de aanpassingen over te brengen. Dit geeft u complete autonomie en flexibiliteit. Draadloze veiligheid Met Kaba CardLink worden toegangsrechten en bijkomende informaties op het access medium geschreven. Met Kaba evolo, kan men toegang verlenen of wegnemen via Kaba CardLink op een directe, snelle en eenvoudige wijze het hele proces is individueel, flexibel en plaats afhankelijk. Verloren access media vormen geen veiligheidsrisico, autorisaties vervallen automatisch bij Kaba CardLink. De voordelen van Kaba evolo Eenvoudige en betrouwbare veiligheid zonder risico zelfs als een access medium wordt verloren Geraffineerde elektronica maakt systemen mogelijk van een puur stand-alone- tot multi site toegangscontrole systemen Individuele en/of groeps toegangsrechten (met of zonder tijdslimiet) Snel en decentraal toekennen van toegangsrechten Veelzijdig het juiste product voor elk type deur Schaalbaarheid of integratie in higher-level systemen garanderen uw investering naar de toekomst Bestaande mechanische sluitsystemen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd en uitgebreid met Kaba evolo 43

4 4 Kaba evolo programmering Intuitieve bediening Toegangsrechten kunnen eenvoudig aangepast worden door gebruik te maken van het gebruiksvriendelijke Kaba evolo programmeerconcept. Welk programmeerconcept gebruikt wordt kan door u zelf gekozen worden: in kleine tot middelgrote systemen kan men bv. access media geprogrammeren en verwijderen rechtstreeks aan de deur, bij grotere systemen kan men kiezen voor het Kaba CardLink concept, waarbij men geen programmatie aan de deur hoeft te doen. Het Kaba CardLink concept Bij Kaba CardLink worden tijd gelimiteerde en individuele autorisaties op het access medium geschreven. Ongeacht of de deuren in het gebouw on line (bekabeld) of stand-alone (niet bekabeld) uitgerust zijn, kunnen zij steeds met één en hetzelfde access medium bediend worden. Het ganse systeem kan dus centraal beheerd worden. PC-gebaseerd autorisatiebeheer is aanbevolen bij complexe sluitsystemen met een groot aantal access media de krachtige en gebruiksvriendelijke KEM software beheert niet alleen de Kaba evolo componenten, maar eventueel ook bestaande mechanische hoofdsleutelsystemen.

5 Het modulaire Kaba evolo systeem 65 Draadloze communicatie Ethernet verbinding USB verbinding Kaba evolo, samenvatting van de hoofdfuncties Onbeperkt aantal gebruikers per deur. Groep autorisaties: tot 512 groepen (bestaande uit gebruikers of deuren) kunnen aangemaakt en duidelijk geordend worden. Een onbeperkt aantal gebruikers kan snel en eenvoudig geprogrammeerd worden. Individuele rechten: access media kunnen met een individueel tijdsprofiel voorzien worden, bv. voor de poetsdienst of tijdelijke medewerkers. Reservaties: autorisaties kunnen voorbereid worden met een specifieke start en eindtijd ( datum en tijd van de dag ), bv. voor bezoekers of voor een reservatie van een vergaderzaal. Traceback: de laatste 2000 gebeurtenissen worden bijgehouden in de deur. ( kan worden uitgeschakeld ) TimePro functies: Dag / nacht functie: deuren kunnen zo geprogrammeerd worden dat zij vrijstaan tijdens bepaalde uren. Bureau functie: een geautoriseerd access medium kan de deur openen, welke automatisch vanaf een bepaald uur afsluit. Tot 15 dagelijkse tijdprofielen, telkens met 12 tijdvensters, kunnen geprogrammeerd worden in het systeem. Tot 20 vakantie periodes en 2 sets van 32 feestdagen kunnen geprogrammeerd worden in het systeem.

6 Het juiste product voor elk type deur 67 Kaba c-lever compact Kaba c-lever compact symboliseert innovatie en een premium, extreem compact design. Dit concept laat een snelle installatie toe zonder dat de bestaande cilinder, slotkast of de deur aangepast moet worden zelfs op glazen deuren. Kaba c-lever Gebruiksvriendelijk en robuust deurbeslag met beproefde elektronica in een klassiek design. De Kaba c-lever is compatibel met vrijwel elke gestandaardiseerde slotkast. Kaba c-lever kan ook toegepast worden op antipaniek deuren of op holle profiel deuren. De Kaba c-lever is beschikbaar in twee schildbreedten en er zijn tien verschillende deurkrukken mogelijk. Profielopties voor de Kaba c-lever Euro profiel 17 mm Zwitsers rond profiel 22 mm Scandinavisch ovaal profiel

7 87 Kaba digitale cilinder De volledig vernieuwde Kaba digitale cilinder heeft een nieuw compact design en is ergonomisch. De Kaba digitale cilinder is steeds voorzien van visuele en akoestische signaalgeving. De krachtige en energiezuinige elektronica detecteert zeer snel of er een RFID access medium aanwezig is, kijkt of de autorisatie geldig is en maakt het mogelijk om de deur te openen. Het modulaire concept maakt de installatie heel eenvoudig: een paar minuten zijn voldoende om een bestaande mechanische cilinder te vervangen door een Kaba digitale cilinder. Opties voor de Kaba digitale cilinder Standaard dubbele cilinder (antenne aan de buitenzijde) Dual cilinder (antenne s aan beide zijden ) Halve cilinder Antipaniek cilinder Alle cilinders zijn beschikbaar in Euro profiel en in Zwitsers rond profiel

8 8 Kaba lezer De design Kaba lezer past perfect in bestaande en nieuwe gebouwen. Het visuele en akoestische signaal geeft weer of de kaarthouder toegang heeft of niet. Sluitelementen zoals, elektrische sloten, motorsloten, slagbomen of automatische deuren, kunnen allemaal bediend worden met de Kaba lezer. De Kaba lezer past op elk standaard inbouwdoosje en is beschikbaar in twee versies: De remote lezer is ideaal voor sabotage-veilige installaties omdat de leeseenheid en de elektronica gescheiden zijn. Deze versie is dus geschikt voor buitenmontage. De compact lezer is beschikbaar voor organisatorische toepassingen binnen in het gebouw. Alle functies zijn geïntegreerd wat de installatie makkelijker maakt.

9 109 Kaba terminal De voordelen van de Kaba terminal zijn evident: u kan eenvoudig in de KEM beheersoftware op de centrale PC toegangsrechten aanpassen en de kaarthouder(s) halen de aangepaste toegangsrechten op aan de Kaba terminal op het door hun gewenste moment, bv. in de inkomhal. Nieuwe autorisaties worden dus efficient en zonder tijdverlies verdeeld. Ook omdat de deuren in kwestie niet moeten geherprogrammeerd worden. Kaba desktoplezer De Kaba desktop lezer ziet er niet alleen goed uit maar is ook praktisch in gebruik. Access media voor nieuwe personeels leden kunnen eenvoudig geprogrammeerd worden met de desktop lezer. Connecteer simpelweg de USB-stekker en je kan beginnen. Kaba programmeertoestel Het Kaba programmeertoestel communiceert draadloos met de deurcomponenten. Gegevens kunnen geïmporteerd of geëxporteerd worden. Het Kaba programmeertoestel en de KEM beheer software zijn noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de Kaba evolo tijdfuncties.

10 10 11 KEM beheersoftware Media, gebruikers en deurcomponenten worden beheerd in de KEM software. Toegangsrechten worden gegeven via deze intuitieve software. Een logboek staat ter beschikking met een volledig overzicht van zowel de toegangen als de systeem gebeurtenissen. Alles onder kontrole met juist één programma Access lijst ( witte lijst ) en de Kaba CardLink functies voor de stand-alone componenten ( digitaal cilinder, c-lever en lezer ) Configuratie van de autorisaties Beheer van de media Beheer van het globale systeem en de gebruikers Evaluatie van gebeurtenissen Ingebouwde integratie mogelijkheden Alle Kaba evolo elementen kunnen naadloos geïntegreerd worden in bestaande software omgevingen door gebruik te maken van Kaba CardLink. Ongeacht of het om een on line toegangscontrole systeem of een tijdregistratie systeem gaat uitbreidingen kunnen steeds gemaakt worden zonder nieuwe of bijkomende bekabeling.

11 12 11 Dit is maar een kort overzicht van de nieuwe Kaba evolo wereld. Een wereld gebaseerd op veiligheid, flexibiliteit en een veilige investering naar de toekomst, en dit in combinatie met een nooit geziene gebruiksvriendelijkheid. Kaba evolo ervaar de nieuwe toegangscontrolewereld.

12 Kaba Belgium nv/sa Steenweg op Gierle 339F B-2300 Turnhout Tel Fax Kaba Belgium nv/sa Technische aanpassingen voorbehouden.

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 Doeltreffende toegangscontrole Totaal oplossing Kaba legt de basis voor een organisatie-brede oplossing Kaba - uw betrouwbare partner U zoekt een betrouwbare partner op het gebied van toegangsmanagement,

Nadere informatie

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 de doeltreffende oplossing voor beveiliging, organisatie en gebruiksgemak U zoekt een betrouwbare partner voor het vertalen van uw specifieke

Nadere informatie

bluechip TimeLine Het toegangsbeheersysteem voor de toekomst. voor deuren

bluechip TimeLine Het toegangsbeheersysteem voor de toekomst. voor deuren bluechip TimeLine Het toegangsbeheersysteem voor de toekomst. voor deuren 02 Inleiding Winkhaus bluechip TimeLine Winkhaus bluechip TimeLine Inleiding 03 Elektronisch toegangsbeheer toekomsttechnologie

Nadere informatie

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht Nieuwe producten Alle innovaties van EVVA in één overzicht XESAR de nieuwe oplossing voor toegangscontrole Eenvoudig in concept hoogste veiligheid De eisen van onze partners en klanten voor oplossingen

Nadere informatie

ecliq Simply electronic: een krachtig sluitsysteem

ecliq Simply electronic: een krachtig sluitsysteem ecliq Simply electronic: een krachtig sluitsysteem De combinatie van duurzaamheid, stevigheid, veiligheid en flexibiliteit IKON Sinds 1926 dé specialist op het gebied van sluitsystemen! ASSA ABLOY, the

Nadere informatie

product brochure 08 inspiredaccess

product brochure 08 inspiredaccess product brochure 08 inspiredaccess Inleiding Welkom in de wereld van intelligente sluitsystemen, voor veiligheid, flexibiliteit en controle. Welkome in de wereld van SALTO. In de snelle en constant veranderende

Nadere informatie

Elektronisch sluitsysteem SALTO XS4

Elektronisch sluitsysteem SALTO XS4 Elektronisch sluitsysteem SALTO XS4 EVVA gecombineerde sluitsystemen in één EVVA beschikt over een groot aantal verschillende, gepatenteerde sluitsystemen. Elektronica heeft allang naast de mechanica een

Nadere informatie

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole SynGuard biedt een volledige oplossing voor uw bedrijf voor toegangscontrole en bezoekersregistratie. De applicatie SynGuard is perfect schaalbaar

Nadere informatie

P+E eaccess. wireless online access solutions. veilig, comfortabel en betrouwbaar EN1627-1630 RC4 / SKG *** / ES3. Swiss Made 9. Authorized partner:

P+E eaccess. wireless online access solutions. veilig, comfortabel en betrouwbaar EN1627-1630 RC4 / SKG *** / ES3. Swiss Made 9. Authorized partner: P+E eaccess Authorized partner: wireless online access solutions www.sv-e.nl De Rotterdam veilig, comfortabel en betrouwbaar EN1627-1630 RC4 / SKG *** / ES3 Swiss Made 9 P+E levert als producent en leverancier

Nadere informatie

Tijd voor verandering! Volg mij en ontdek SMARTair voor flexibele toegangscontrole

Tijd voor verandering! Volg mij en ontdek SMARTair voor flexibele toegangscontrole Volg mij en ontdek SMARTair voor flexibele toegangscontrole » Veranderen naar SMARTair was de beste beslissing die ik heb gemaakt, het maakt mijn werk zo veel eenvoudiger. «Facilities Manager Soms is de

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2014 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair

SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair Toegangscontrole SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair Building Technologies SiPass Entro: Uitgebreid toegangscontrolesysteem binnen handbereik In een toenemende onzekere wereld, vormt

Nadere informatie

Aanvullend concept HMB Domotica

Aanvullend concept HMB Domotica Aanvullend concept HMB Domotica Openen van uw deur nu nog eenvoudiger Uw deur openen met o.a.: Mobiele telefoon voorzien van Bluetooth; Handmatige transponder; Tag; Toegangskaart; NFC/RFID. 2 e druk december

Nadere informatie

Sluittechniek voor alle deuren. Online, offline en stand-alone.

Sluittechniek voor alle deuren. Online, offline en stand-alone. SALTO XS4 deurmanagementsysteem Sluittechniek voor alle deuren. Online, offline en stand-alone. Toegangscontrole kan om diverse redenen worden toegepast: tijds gestuurde toegang, voortdurend veranderen

Nadere informatie

CES OMEGA FLEX Meer dan openen en sluiten

CES OMEGA FLEX Meer dan openen en sluiten CEStronics CES OMEGA FLEX Meer dan openen en sluiten Individuele, elektronische sluitsystemen www.ces.eu/nl Een onderneming van de CESGRUPPE Dipl.-Ing. Richard Rackl, Algemeen Directeur, Alfredo Neumann,

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2015. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2015. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2015 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem

Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Inhoudsopgave Wat is toegangscontrole? 4 Wat is de meerwaarde van een Paxton IP toegangscontrole

Nadere informatie

OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS)

OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS) OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS) Inhoudsopgave 1 OpenIMS Content Management Server (CMS)... 3 2 Waarom OpenIMS Content Management Server... 4 3 Content management... 5 3.1 Beheer via webbrowser...

Nadere informatie

NeXspan. Communicatie oplossingen. Dan doe je beter zaken. TELECOM

NeXspan. Communicatie oplossingen. Dan doe je beter zaken. TELECOM NeXspan Communicatie oplossingen Dan doe je beter zaken. TELECOM Inhoud EADS Telecom 3 NeXspan 4 IP Telefonie 6 VIP-Netwerk 7 IP telefoons 8 Systeem telefoons 8 Standaard telefoons 10 IP Softphone 10 DECT

Nadere informatie

MiVoice Office 400. Beste prestaties voor uw bedrijfscommunicatie. Telefonie en nog meer

MiVoice Office 400. Beste prestaties voor uw bedrijfscommunicatie. Telefonie en nog meer MiVoice Office 400 Beste prestaties voor uw bedrijfscommunicatie Telefonie en nog meer Tientallen jaren ervaring op het gebied van bedrijfscommunicatie en een goed ontwikkeld gevoel voor trends hebben

Nadere informatie

AirK Productcatalogus

AirK Productcatalogus AirKey Productcatalogus 2014 INHOUDSOPGAVE Dienstverlenende bedrijven 8 Bedrijven met meerdere vestigingen 10 MKB & Shared Office 12 Particuliere gebouwen 14 Onbegrensde vrijheid 18 Waterdichte beveiliging

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus Inbraak alarmering VERSA IP/Plus (IND_0215) beveiliging, functionaliteit en comfort www.satel.eu VERSA IP/Plus veiligheid en gebruiksgemak flexibel en veelzijdig Kosteneffectieve oplossing en eenvoudige

Nadere informatie

HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. BEURSNIEUWS

HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. BEURSNIEUWS 1 HET SUMMUM IN BEVEILIGING ZONDER SLEUTELS. BEURSNIEUWS 2 NIEUWS EEN FASCINEREND KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN WELKOM BIJ SIMONS VOSS! Het internationale succes van ons digitale sluit- en toegangscontrolesysteem

Nadere informatie

Programma 2008 Elektronische Sluitsystemen elock

Programma 2008 Elektronische Sluitsystemen elock Programma 2008 Elektronische Sluitsystemen elock Bouwbeslag-Nieuwigheden 2007 kombineerbaar met elock elock Comfortsysteem De nieuwe geïntegreerde oplossing voor binnendeuren Deurkruk 162 Polyamide Deurkruk

Nadere informatie

Net2 Gebruikershandleiding

Net2 Gebruikershandleiding Net2 Gebruikershandleiding Versie 3 inhoud 0 tinhoud Hoofdstuk 1 Inleiding... 5 Deze handleiding... 5 Opbouw van deze handleiding... 5 Trefwoorden van Net2 programma... 5 Overzicht systeem... 6 Overzicht

Nadere informatie

Product catalogus 2015/16

Product catalogus 2015/16 Product catalogus 2015/16 Nederlands Productoverzicht 2015 Uitgave 04/2015 AG Böblinger Straße 76 71065 Sindelfingen Duitsland Wij hebben ons best gedaan om alleen bijgewerkte, volledige en juiste informatie

Nadere informatie

Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald.

Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald. Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014 Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 3 06 /92 00-700 www.auerswald.com Waarom de keuze voor Auerswald De juiste oplossing voor u Tijdens

Nadere informatie

GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker

GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker Gebouwbeheer met Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker Het beheer van het klimaat in een gebouw is steeds

Nadere informatie