Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven"

Transcriptie

1 Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven

2 2 Een lange geschiedenis in de zorg Wat de Bosch Group bovenal uniek maakt, is dat we om u geven. We hebben ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen die voldoen aan de wensen van onze klanten en die de kwaliteit van hun leven verbeteren. Bovendien hebben we de ervaring en middelen die hier voor nodig zijn: Robert Bosch GmbH werd opgericht in Onze werknemers helpen klanten over de hele wereld. Onze omzet in 2007 bedroeg 43 miljard euro. Daarnaast zijn we een particuliere onderneming die bijna volledig in handen is van een liefdadigheidsorganisatie die humanitaire doelen ondersteunt zoals gezondheid en senioren.

3 3 Bosch Care Solutions voorziet in alles wat nodig is om te garanderen dat mensen de hulp ontvangen die ze nodig hebben en dat ze zich veilig en goed voelen. Ons volledige aanbod van eenvoudige tot hoogwaardige producten voor patiënten, hulpbehoevenden, senioren en beveiligingspersoneel bevat sociale-alarmeringsapparatuur, randapparatuur, persoonsbeveiligingssystemen, beheersystemen, pagers en DECT-telefoons. Sociale Alarmering vergroot de onafhankelijkheid en levenskwaliteit van mensen die zelfstandig wonen, omdat ze op eenvoudige wijze hulp kunnen inroepen zodra ze dit nodig hebben. NurseCall en Nursecall met een alarmeringsfunctie voor dementiepatiënten voor bewoners en patiënten in bejaardenhuizen, verpleeghuizen, woon-zorgcomplexen en ziekenhuizen. Persoonsbeveiliging voor communicatie met werknemers die werkzaam zijn in risicovolle omgevingen.

4 4 Sociale alarmering Hulp met slechts één druk op een knop Bosch Sociale Alarmering is speciaal bedoeld voor mensen die zelfstandig willen blijven wonen in hun eigen huis, maar op bepaalde momenten toch hulpbehoevend zijn. De belangrijkste componenten van dit systeem zijn een Personenalarmtoestel en een draagbare draadloze zender die binnenshuis kan worden gebruikt. Wanneer hulp of assistentie nodig is, hoeft de gebruiker slechts op de alarmtoets op het personenalarmtoestel zelf of op de mobiele zender te drukken. Via het telefoonnetwerk wordt er een alarm verstuurd naar de permanent bemande meldcentrale of naar een andere hulpverlener. Spraakverstaanbaarheid in twee richtingen draagt bij aan verduidelijking van de situatie, zodat de juiste actie kan worden ondernomen. Onze sociale-alarmeringssystemen worden gekenmerkt door een kostenefficiënte installatie en bedieningsgemak. Deze beproefde, veilige en betrouwbare technologie is afkomstig van een bedrijf dat al tientallen jaren voldoet aan de strengste beveiligingsvereisten. Er zijn diverse modellen personenalarmtoestellen leverbaar: het eenvoudig te gebruiken Personenalarmtoestel 10, het Personenalarmtoestel 12 met uitgebreide functionaliteit en de compacte Personenalarmtoestellen 50 en 52 met een moderne, innovatieve vormgeving. We bieden een selectie van mobiele zenders, waaronder spatwaterdichte, draadloze pols en handzenders, bevestigingsclip, een in lengte verstelbaar koord en een flexibele armband voor drie verschillende draagwijzen. Daarnaast combineren we de voordelen van een mobiele polszender met de functionaliteit van een polshorloge in onze elegante Carewatch. Door slechts op de geïntegreerde alarmtoets te drukken kan 24 uur per dag hulp worden opgeroepen.

5 5 Managementsysteem voor sociale alarmering: veilig, eenvoudig in gebruik, modulair en uiterst betrouwbaar Handige randapparatuur voor meer veiligheid Draadloze Bewegingsmelder: activeert een alarm indien er gedurende een bepaalde tijdsperiode geen beweging wordt gedetecteerd terwijl de gebruiker thuis is. Draadloze Contactmelder: activeert een alarm indien er een deur of raam wordt geopend zonder toestemming. Draadloze Rookmelder: voor een tijdige waarschuwing bij brand. Draadloos Trekkoord: voor vaste installatie; trek aan het koord om hulp in te schakelen. Ideaal voor badkamers. Draadloze ManDown Detector: activeert automatisch een alarm als de gebruiker langer dan een vooraf ingestelde tijd in een horizontale positie blijft liggen. Sociale alarmeringssystemen - efficiency voor naadloze communicatie Om onmiddellijke reacties op hulp-oproepen, snelle service en naadloze communicatie op ieder niveau te garanderen, hebben we een uiterst efficiënt softwarepakket ontwikkeld voor meldcentrales. Dit eenvoudig te gebruiken modulaire systeem is ontworpen met het oog op mensen. Het systeem kan worden geconfigureerd voor optimale functionaliteit om te voldoen aan uw specifieke eisen. Het is schaalbaar, veilig en extreem betrouwbaar, voor een gegarandeerde storingsvrije werking, waardoor het geschikt is voor zowel kleinschalige als grootschalige toepassingen.

6 6 NurseCall Een flexibel, draadloos oproepsysteem Het is van groot belang dat de bewoners van seniorenwoningen en verpleeghuizen zich veilig en op hun gemak voelen ze hebben de garantie dat ze eenvoudig om hulp kunnen vragen als ze deze nodig hebben. Ons NurseCall-systeem zorgt voor meer veiligheid, niet alleen voor de bewoners zelf, maar ook voor hun familie en het verplegend personeel.

7 7 Met ons NurseCall-systeem kunnen bewoners van seniorenwoningen, verzorgingshuizen en andere woon-zorgcombinaties eenvoudig hulp oproepen door slechts op de alarmtoets op een pols of wandzender te drukken. Het alarm wordt dan verstuurd naar de NurseCall-hoofdunit en kan worden doorgestuurd naar een DECT-telefoon of pager van de dienstdoende verpleger. De bron van het alarm wordt aangegeven per etage, kamer en bed waardoor er meer tijd is voor echte zorg. Het draadloze NurseCall-systeem is ideaal voor het moderniseren of uitbreiden van bestaande oproepsystemen in zowel nieuwe als oude gebouwen. De installatie en instelling is snel, eenvoudig en kostenefficiënt en het systeem kan te allen tijde eenvoudig worden uitgebreid. Het is uitgerust met een periodieke automatische zelftest voor een gegarandeerd hoge betrouwbaarheid van het systeem. Er is een breed aanbod van zenders in diverse uitvoeringen met verschillende functies leverbaar om te voldoen aan de meest uiteenlopende eisen: Draadloze, waterdichte pols en handzenders, een wandzender en een draadloze trekkoordzender. De alarmeringsfunctie voor dementiepatiënten kan te allen tijde worden geïntegreerd.

8 8 Alarmsysteem voor dementiepatiënten Houdt patiënten ongedeerd Het is een veelvoorkomend verschijnsel dat geriatrische patiënten in bejaardenhuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen verward raken en gaan dwalen. Het zoeken naar deze patiënten kan veel kostbare tijd vergen van de zorginstelling. Bovendien kunnen de patiënten zelf letsel oplopen en maken familieleden zich zorgen. Het alarmsysteem voor dementiepatiënten is hiervoor een ingenieuze oplossing. Iedere patiënt draagt een waterdichte polszender. Met behulp van kleine modules op, die als afbakeningsindicatoren werken, deurkozijnen wordt het gebied afgebakend waarbinnen de patiënten zich zouden moeten bevinden. Als ze dit gebied verlaten, wordt er automatisch een signaal verzonden naar de NurseCall-hoofdunit, die het kan doorsturen naar een DECT-telefoon of pager van dienstdoend personeel. De patiënt kan ook zelf alarm slaan door op de alarmtoets op de polszender te drukken. In beide gevallen kan de patiënt direct worden gelokaliseerd en veilig terug worden begeleid. De begeleidingsfunctie voorkomt ongewenste alarmen als patiënten onder begeleiding van geautoriseerd verplegend personeel de afgebakende zone verlaten.

9 9 Persoonsbeveiliging, Paging en DECT-systemen Voor snelle assistentie in noodsituaties Mensen die werkzaam zijn in risicovolle omgevingen zoals medische zorginstellingen, gevangenissen en bedrijven met grote terreinen worden regelmatig geconfronteerd met potentieel gevaarlijke situaties. Het is daarom van groot belang dat er geen vertraging optreedt wanneer ze hulp nodig hebben. Bosch biedt meerdere oplossingen om uw personeel ter plaatse te beschermen en te informeren. Door de integratie van specifieke alarmen, locatiedetectie, berichtgeving en spraakcommunicatie creëren we snelle en betrouwbare ondersteuning.

10 10 Er zijn drie systemen leverbaar voor veilige communicatie: PS6000 Persoonsbeveiligingssysteem Het Persoonsbeveiligingssysteem is bedoeld voor beveiliging van personeel en voorkomt dat incidenten ontaarden in noodgevallen. Door slechts op de alarmtoets te drukken of aan het tear-off-alarm te trekken, is hulp binnen enkele seconden onderweg. Met de geavanceerde locatiedetectiefunctie kan de juiste assistentie op de juiste plaats worden geboden. In de PS-pager worden de alarmfuncties gecombineerd met tekst- en spraakberichten. Deze compacte en eenvoudig af te lezen pager bevat twee programmeerbare handmatige alarmen en locatiedetectie. Een uitgebreide versie bevat drie verschillende slimme alarmen die automatisch worden geactiveerd als de gebruiker niet in staat is om dit handmatig te doen, en een tear-off-alarm. PS-Micro voor toepassingen die geen tekstof spraakcommunicatie vereisen. De PS- Micro is klein en gemakkelijk te verbergen en bevat locatiedetectie en handmatige en automatische alarmen.

11 11 DP6000 Digitaal Pagingsysteem Deze serie uiterst betrouwbare pagers houdt personeel met elkaar in contact via snelle, veilige berichtgeving. Ze zijn leverbaar met talrijke functies, waaronder 14 verschillende geluidssignalen en een trilsignaal voor discrete alarmering, spraakfuncties en een (alfa)numeriek display. DECT6000 Persoonsbeveiliging, Berichtgeving en Telefonie alles in één De DECT 6000 combineert de hoge spraakverstaanbaarheid van DECT met uiterst betrouwbare kritieke berichtgevingsfuncties en het meest complete persoonsbeveiligingssysteem ooit. De DECT6000 IP kan worden gebruikt via bestaande IP- en LAN-netwerken, wat installatie op meerdere locaties eenvoudig en voordelig maakt. Dit innovatieve product biedt de robuustheid, mogelijkheden en de flexibiliteit waar organisaties echt op kunnen vertrouwen. Integratie Alle systemen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in andere systemen en netwerken (bijv. telefooncentrales, gebouwbeheersystemen, NurseCall, CCTV en branddetectie).

12 Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te kunnen bieden op het gebied van Brand- en Inbraakdetectie, CCTV, Public Address, Congres, Paging en Sociale Alarmering, dat u helpt een oplossing te vinden voor elke gewenste toepassing. We zijn een wereldwijd actieve voorkeursleverancier van innovatieve technologie die wordt ondersteund door het hoogste niveau van service en support. Als u oplossingen nodig hebt waar u op kunt vertrouwen, kies dan voor Bosch. Nederland: Bosch Security Systems BV Postbus JB Eindhoven Nederland Tel: Fax: nl.securitysystems@bosch.com België: Bosch Security Systems nv/sa Torkonjestraat 21F 8510 Marke België Tel: Fax: be.securitysystems@bosch.com Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Wijzigingen voorbehouden Gedrukt in Duitsland I 09/08 I Printer AS-OT-nl-01_F01U520094_01

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen 2 Uitgebreide veiligheid voor zelfstandig wonen Ons personenalarmeringssysteem is ontworpen voor mensen die zelfstandig willen blijven

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Blue Line-inbraakdetectors

Blue Line-inbraakdetectors Blue Line-inbraakdetectors 2 Méér dan alleen een detector Of u nu een woning bezit of een bedrijf runt, u hebt een beveiligingssysteem nodig waarop u kunt vertrouwen. De Blue Lineinbraakdetectors houden

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering 2 Ruim baan voor meer efficiency Een goede basis leidt tot succes Een onmiddellijke reactie op noodoproepen,

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds 2 Modulaire Plafondluidspreker Het ontwerp is afgestemd op de installateur Perfect voor praktisch alle plafondsituaties

Nadere informatie

Personenalarmtoestel 52+ Voelbare veiligheid

Personenalarmtoestel 52+ Voelbare veiligheid Personenalarmtoestel 52+ Voelbare veiligheid 2 Het complete assortiment producten voor uw veiligheid Bosch staat voor technische innovaties en revolutionaire uitvindingen die de wereld hebben veranderd.

Nadere informatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie Atus is ontstaan uit de Personal Security Product divisie van de BOSCH Groep. Haar rijke geschiedenis gaat terug tot de jaren 60 toen Philips startte met een on-site paging fabriek in Breda, Nederland.

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen Een nieuwe dimensie voor vergaderingen Het alom geprezen Digital Congress Network (DCN) vergadersysteem van Bosch is nu nog krachtiger en veelzijdiger

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging

AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging 2 AEGIS Stralers AEGIS Stralers Verlichting voor beveiliging Unieke Constant Light technologie compenseert de veroudering van LED's. Black Diamond

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Eenvoudige, duidelijke communicatie Easy Series Een krachtige inbraakcentrale

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie 2 Toonaangevend in akoestische excellentie Geavanceeerde akoestische expertise Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van

Nadere informatie

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie...

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... 2 CCS 800 Ultro Discussiesysteem...met een flexibele en complete vergaderoplossing Unieke ingebouwde digitale opname- en afspeelfunctie voor MP Uitstekende

Nadere informatie

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen 2 Bosch REG-Sentry automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry is een toegangscontrolesysteem voor voertuigen,

Nadere informatie

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar 2 AMAX Inbraakdetectiesystemen Bij Bosch bent u in goede handen: AMAX inbraakdetectiesystemen staan garant voor klanttevredenheid Bosch speelt voortdurend

Nadere informatie

Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing

Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing 2 Plena Public Address Easy Line Een praktische weg naar een hoogwaardig Public Address-systeem Eenvoudig in gebruik, met zonelabels

Nadere informatie

Vari-directionele array Juiste richting van geluid

Vari-directionele array Juiste richting van geluid Vari-directionele array Juiste richting van geluid 2 Vari-directionele array van Bosch Sublieme geluidskwaliteit voor omgevingen met een lastige akoestiek Ongeëvenaarde geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid

Nadere informatie

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd!

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! 2 Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren, eenvoudig aan te passen Zoals in de meeste kleine en middelgrote ondernemingen

Nadere informatie

CCS 900 Ultro Discussiesysteem Plug & play vergaderen

CCS 900 Ultro Discussiesysteem Plug & play vergaderen Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 0 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te

Nadere informatie

wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging

wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging * wireless Local Security Network 2 Wat is wlsn? Het wlsn-systeem van Bosch Security Systems is een

Nadere informatie

Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch

Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch 2 I Bosch Extreme CCTV Integriteit, innovatie en prestatie Door de recente overname van de Extreme CCTV groep, met de merken

Nadere informatie

Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie

Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie Beveiliging waar u op kunt vertrouwen Blue Line Gen 2 Bewegingsmelders Of u nu een woning, winkel of een ander bedrijfspand beveiligt, uw systemen moeten

Nadere informatie

Alles is getest. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork

Alles is getest. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork Alles is getest Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork 2 Een krachtige en toch eenvoudig te bedienen inbraakcentrale Een krachtige inbraakcentrale

Nadere informatie

Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden

Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden High-Speed Positioning System Van 0 naar 100º in 1 seconde! Iedere toepassing stelt

Nadere informatie

NurseCall F.01U V Algemeen overzicht

NurseCall F.01U V Algemeen overzicht NurseCall F.01U.262.697 V1 2012.01 Algemeen overzicht NurseCall nl 3 Inhoud 1 Algemeen 5 1.1 Uw moderne NurseCall-systeem 5 1.2 Identificatie van alarmmeldingen/berichten 5 1.3 Draadloos communicatiesysteem

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Praktisch met systemen.

Praktisch met systemen. Praktisch met systemen. Openbare gebouwen kunnen niet meer zonder interne bereikbaarheids- en/of alarmeringssystemen. Op elke plek met veiligheids- of gezondheidsrisico s zijn deze systemen letterlijk

Nadere informatie

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest ABUS Security-Center www.abus.com Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest Nu met web, app en video Duurzaamheid en innovatie verenigd in een beproefd systeem Consequente doorontwikkeling van het al vertrouwde

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

Divar. Toepassingshandleiding. Divar application guide

Divar. Toepassingshandleiding. Divar application guide Divar Toepassingshandleiding Divar application de veelzijdige guide digitale recorder van Bosch Divar de veelzijdige digitale recorder van Bosch Divar is de veelzijdige digitale recorder die digitale CCTV

Nadere informatie

Voor onze partners. TeleAlarm personenalarmering Meer vrijheid, meer veiligheid

Voor onze partners. TeleAlarm personenalarmering Meer vrijheid, meer veiligheid Voor onze partners TeleAlarm personenalarmering Meer vrijheid, meer veiligheid TeleAlarm personenalarmeringssysteem Veilig en flexibel Iedere gebruiker heeft zijn eigen wensen. Daarom hebben onze personenalarmeringsoplossingen

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Geproduceerd door: De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl

Nadere informatie

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk 2 Access Easy Control System: de via het web toegankelijke toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming

420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming Ultieme precisie met Dual Ray Technologie 420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming 2 420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure

Nadere informatie

Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie

Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie 2 Integrus taaldistributiesysteem Ultiem comfort in digitale taaldistributie Geavanceerde digitale technologie voor een superieure luisterervaring

Nadere informatie

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS Intern en extern alarmeren bij agressie, ongevallen en andere incidenten. www.secure2go.nl Veel mensen lopen tijdens hun werk het risico om in een gevaarlijke

Nadere informatie

Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie

Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie 2 Vari-directionele array van Bosch Sublieme geluidskwaliteit voor omgevingen met een lastige akoestiek Ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Nadere informatie

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen 2 MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibele en geavanceerde technologie die nieuwe normen stelt Inbraakalarmsystemen zijn een onmisbaar onderdeel

Nadere informatie

Alleen, maar liever niet in uw eentje? Met Monty bent u altijd in goed gezelschap. NIEUW IN NEDERLAND

Alleen, maar liever niet in uw eentje? Met Monty bent u altijd in goed gezelschap. NIEUW IN NEDERLAND Alleen, maar liever niet in uw eentje? Met Monty bent u altijd in goed gezelschap. NIEUW IN NEDERLAND Het persoonlijke toezicht- en alarmeringssysteem HET MONTY ALARMERINGSSYSTEEM: GOED GEZELSCHAP, BINNEN

Nadere informatie

ManDown Detector Gebruikershandleiding

ManDown Detector Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Document 953.77b Documentnr. 953.77b Gebruikershandleiding ManDown Detector Editie: juli 2009 Auteur: TeleAlarm TeleAlarm SA 2009 Alle rechten voorbehouden. TeleAlarm SA behoudt

Nadere informatie

Communicatie waar u op kunt vertrouwen. Een traditie van kwaliteit en innovatie

Communicatie waar u op kunt vertrouwen. Een traditie van kwaliteit en innovatie Bosch Security Systems BV Postbus 80002 5600 JB Eindhoven Nederland Tel: +31 (0)40-27 87113 Fax: +31 (0)40-27 85707 www.boschsecuritysystems.nl De vermelde gegevens kunnen zonder kennisgeving gewijzigd

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG

ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG 2 ASCOM telecare IP De vergrijzing zorgt voor een meer veeleisende bevolking. Daarbij hebben we te maken met

Nadere informatie

AlphaVision XL Hightech beveiligingscentrale. Geavanceerde beveiliging en toegangsverlening voor grootschalige objecten

AlphaVision XL Hightech beveiligingscentrale. Geavanceerde beveiliging en toegangsverlening voor grootschalige objecten AlphaVision XL Hightech beveiligingscentrale Geavanceerde beveiliging en toegangsverlening voor grootschalige objecten Groot in het bieden van veiligheid Een goed beveiligd gebouw geeft uw werknemers de

Nadere informatie

Inhoud. Kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg Kenmerken Eigenschappen systeem DECT telefonie DECT Handsets...

Inhoud. Kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg Kenmerken Eigenschappen systeem DECT telefonie DECT Handsets... 1 Inhoud Kleinschalige zorg... 2 Kenmerken... 2 Eigenschappen systeem... 3 DECT telefonie... 4 DECT Handsets... 4 Laadpositie... 4 Deur Intercom... 5 Zorg alarmering... 5 Handzender/Medaillon... 5 Uitbed-melder...

Nadere informatie

Meer informatie Wilt u meer weten over Service at Home van Ascom? U kunt contact opnemen via 02/ 727 13 11 of mail naar info@ascom.be. www.ascom.

Meer informatie Wilt u meer weten over Service at Home van Ascom? U kunt contact opnemen via 02/ 727 13 11 of mail naar info@ascom.be. www.ascom. www.ascom.nl ASCOM Ascom is een Zwitserse producent en leverancier van maatwerk oplossingen gericht op bedrijfskritieke communicatie. Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van producten en oplossingen die

Nadere informatie

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Geleverd door: Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie

Nadere informatie

Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis

Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis 2 En onderneem actie met Bosch Intelligent Video Analysis Ongeacht het aantal camera's dat uw systeem gebruikt, blijft het een uitdaging om werkelijk

Nadere informatie

practico alu SCC Het intelligente verpleegbed met SMART Care Control Perfect afgestemd op de verpleging.

practico alu SCC Het intelligente verpleegbed met SMART Care Control Perfect afgestemd op de verpleging. practico alu SCC Het intelligente verpleegbed met SMART Care Control Perfect afgestemd op de verpleging. Het intelligente verpleegbed SMART Care Control is ontworpen voor gebruik met diverse sensorsystemen

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale Flexibiliteit in elke gewenste situatie!

5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale Flexibiliteit in elke gewenste situatie! 5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale Flexibiliteit in elke gewenste situatie! 2 Eén modulair systeem is voldoende Onovertroffen flexibiliteit Met de 5000 Serie Modulaire Brandmeldcentrale heeft Bosch

Nadere informatie

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale NCP nr. IQA01503-CCS Alphatronics b.v. versie 1.1./26 januari 2005 Geleverd door Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK wwww.alphatronics.nl Nieuw:

Nadere informatie

Product overzicht opticare

Product overzicht opticare Product overzicht opticare Inactiviteitsensor op steun communicerend met opticare ontvanger en pager Deze sensor geeft alarm wanneer er binnen de ingestelde tijd (3,6,9,12,15,18 o f 24 uur) geen beweging

Nadere informatie

Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is!

Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is! Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is! Nu met meerzoneantimasking-technologie en geïntegreerde spraydetectie De ongeëvenaarde technologie van Bosch verbetert de detectieprestaties

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een schaalbare

Nadere informatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Clino Touch Systeem De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Zorgmanagement binnen handbereik Het Clino Touch Systeem (CTS) is de flexibele oplossing van Ackermann voor gebruik

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

Personen Alarm Service

Personen Alarm Service Achter de Hoven 69, 2230 Herselt Tel: 014 / 540 430 GSM: 0476 / 550 430 BTW: BE-0521.749.835 Erk.nr FodBin: 20 1846 06 www.sensec.be KBC: 731-0304773-71 Personen Alarm Service Omschrijving van de mogelijkheden

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

DS7000-reeks Referentiehandleiding

DS7000-reeks Referentiehandleiding Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid Care One+ De Care One+ is een kleine DECT alarm pendant met full duplex hands-free audio. High tech Niet moeilijk Lydis heeft jaren lange ervaring met draadloze communicatie producten in onder andere de

Nadere informatie

AlphaVision ML Hybride alarmsysteem. Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand

AlphaVision ML Hybride alarmsysteem. Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand AlphaVision ML Hybride alarmsysteem Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand Maatwerk in beveiliging Van woonhuis tot bedrijfspand. De AlphaVision ML inbraakcentrale

Nadere informatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie it s all about solutions quality and service Veilige oplossingen voor belangri jke communicatie Portofonie (PTT) Persoonsbeveiling Stil alarm Emergency

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer...

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... ComServer Module Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... KWS6000 IP-DECT Naast telefonie speelt in de zorg het informeren van medewerkers een grote rol. Met KWS6000 IP-DECT kiest u voor een

Nadere informatie

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik 2 Eenvoudig en betrouwbaar Frank Moore, eigenaar van Keymusic 3 Eenvoudig

Nadere informatie

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Geleverd door: Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie 1.0. (mei

Nadere informatie

Innovatieve zorgpakketten

Innovatieve zorgpakketten Innovatieve zorgpakketten Wat gaan we doen? Langer zelfstandig blijven én thuis in je eigen omgeving oud worden Een interactieve sessie over een nieuw zorg- en ondersteuningsconcept op afstand dat binnen

Nadere informatie

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg NL Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg SmartLiberty is de nieuwe veiligheids- en communicatienorm in de wereld van de langdurige zorg. Dit systeem bestaat uit een combinatie

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex, het nieuwe geïntegreerde systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell, biedt u een eenvoudige manier

Nadere informatie

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens. Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.com/homesecurity The information in this document contains general descriptions

Nadere informatie

SMART Care Control. Verpleging intelligent en persoonlijk

SMART Care Control. Verpleging intelligent en persoonlijk SMART Care Control Verpleging intelligent en persoonlijk Op sensoren gebaseerd bewakingssysteem SMART Care Control combineert individuele, op sensoren gebaseerde monitoring van bewoners met draadloze meldingsfuncties

Nadere informatie

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen = Ideaal voor de beveiliging van woonhuis, appartement en vakantiewoning = Fraai uiterlijk door design

Nadere informatie

Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden PA-EH-nl-01_F01U518116_01

Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden PA-EH-nl-01_F01U518116_01 Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

LE10 Draadloze ontvanger

LE10 Draadloze ontvanger LE10 Draadloze ontvanger CRS-URE-0100 F.01U.139.675 V1.2 2012.09 nl Aanvulling LE10 Draadloze ontvanger Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Onderwerp van de aanvulling 4 1.1 Betrokken apparatuur 4 1.2

Nadere informatie

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking ULTIVEST Mechatronica ULTIVEST Videobewaking Het ULTIVEST systeem combineert draadloze alarmtechniek en videobewaking met mechatronische componenten voor vensters en deuren. Deze bieden potentiële inbrekers

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie