Inhoud. Kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg Kenmerken Eigenschappen systeem DECT telefonie DECT Handsets...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud. Kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg Kenmerken Eigenschappen systeem DECT telefonie DECT Handsets..."

Transcriptie

1

2 1 Inhoud Kleinschalige zorg... 2 Kenmerken... 2 Eigenschappen systeem... 3 DECT telefonie... 4 DECT Handsets... 4 Laadpositie... 4 Deur Intercom... 5 Zorg alarmering... 5 Handzender/Medaillon... 5 Uitbed-melder... 5 Deur/Raamcontact... 5 Overige melders... 6 Oriëntatie problematiek... 6 Dwaaldetectie... 6 Geo-fencing... 6 Domotica... 6 Innocom /CSI Service... 7 Zorgtransitie... 7 Technische ontzorging... 7

3 2 Kleinschalige zorg Er ontstaan als gevolg van de veranderende zorgvraag steeds vaker kleinschalige zorg locaties. Ook deze locaties moeten voldoen aan allerlei wettelijke bepalingen als ook moet de veiligheid van de bewoners en zorg gewaarborgd blijven. Speciaal voor deze locaties heeft Innocom een nieuwe innovatieve compacte oplossing ontwikkeld die invulling geeft aan NEN2575, telefonie en zorgoproepsysteem. De oplossing kenmerkt zich door de compleetheid van het systeem en toch lage TCO. Met een intuïtieve bediening door verzorging en functionaliteiten afgestemd op de bewoners. Kenmerken Kenmerkend voor kleinschalige zorg is het gering aantal bewoners op een locatie. De focus van de zorg is het leveren van de beste zorg in een huiselijke omgeving. Omdat persoonlijke aandacht van de verzorgende voor de bewoners is het noodzakelijk dat de zorg hun taken zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Daarnaast heeft elke locatie toch te maken met wettelijke eisen m.b.t. brandmeldinstallatie, ontruiming enz enz. Veelal bestaat het zorgteam uit een zelfsturend team en is er geen diepgaande technische kennis op locatie aanwezig. Deze kenmerken stellen ook speciale eisen aan systemen die ondersteuning worden om de werkzaamheden te vereenvoudigen voor de zorgverleners.

4 3 Eigenschappen systeem Binnen dergelijke compacte wooneenheden is er vaak geen uitgebreide geconditioneerde serverruimte voor apparatuur daarom is er gekozen voor een compacte efficiënte zelf controlerende centrale apparatuur die niet veel eisen heeft waar deze opgesteld worden. De centrale kan dan ook eenvoudig ergens aan de muur bevestigd worden. Omdat het vaak om een bestaand karakteristiek gebouw gaat is het vaak lastig met het aanbrengen van nieuwe kabel wegen. Door het uitgekiende systeem is er zeer weinig bekabeling nodig en dat met name voor het gebruik van de DECT telefoons om de DECT Access Points met de centrale te verbinden. Omdat de overige apparatuur draadloos werken is, is daarvoor geen extra bekabeling nodig maar wordt er gebruik gemaakt van ontvangers die voldoende hebben aan een 230v aansluiting. Door de kenmerkende huiselijke omgeving is er juist niet de intentie om de bewoners en de bewoners te voorzien van allerlei zorgalarmering apparatuur. Doordat er geen bekabeling aanwezig is kan juist nu ervoor gekozen worden alleen in die functies te voorzien die de veiligheid van de bewoners vergroot. Daarnaast worden overbodige meldingen vermeden zodat er meer tijd is voor zorg en persoonlijke aandacht. Ook kleinschalige locatie moeten voldoen aan de wetgeving en als een daarvan is dan ook de NEN2575. Door de integratie van de systemen en de koppeling aan de BMI voldoet de installatie ook nog eens aan de nieuwste NEN2575-4:2013 norm. Dat geeft een gerust gevoel. Omdat het systeem bedoeld is als ondersteuning van de organisatie is het systeem zelf controlerend een eventuele aanpassing van de programmering kan eenvoudig op afstand gerealiseerd worden. In het dagelijks gebruik is er geen additionele handelingen nodig van de zorg.

5 4 DECT telefonie De DECT installatie zorgt voor een snel en uiterst betrouwbaar communicatienetwerk dat op specifieke eisen is afgestemd en voldoet aan de NEN norm. Doordat berichten alleen de essentiële informatie bevatten en vrijwel onmiddellijk hun doel bereiken, is de verzorging instaat een snelle respons te geven op de ontvangen berichten. Via DECT Access Point zijn de medewerkers altijd bereikbaar, waar in het gebouw ze zich ook bevinden. De centrale is met een ESPA verbinding gekoppelde met de BMI. Ook een onafhankelijke keuring van het systeem op NEN is geen enkel probleem. Het systeem is eenvoudig uit te breiden wanneer dat gewenst is. De centrale kan eenvoudig op een of meerdere analoge, ISDN of SIP lijnen worden aangesloten. Ook de integratie van de deurintercom is een vast onderdeel voor deze installatie. DECT Handsets De robuuste handsets hebben een alfanumeriek kleuren displays en geven als ze opgeroepen worden een piep, lichtsignaal en kunnen trillen. In de display zijn laatste berichten afleesbaar en met de knoppen onder het display kan eenvoudig naar de oudere berichten gebladerd worden. Deze handset is speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg en is IP64 en extra bestand tegen schokken en vallen. Door het membraan toetsenbord is dit toestel ook zeer goed bestand tegen allerlei desinfectans. Door zijn zeer lange stand-by tijd van 118 uur en een spreektijd van 23 uur. Laadpositie De DECT handsets zijn standaard voorzien van li-ion accu s. Als de DECT handset in een laadpositie geplaatst wordt, worden de accu s opgeladen en zal de DECT handset niet rinkelen als hij wordt opgeroepen. Het laadrek heeft 5 laadposities zodat er geen wirwar is van oplaadsnoeren en direct zichtbaar is welke handsets in gebruik zijn. Bij het laadrek welke op een centrale toegankelijke locatie geprojecteerd wordt zit ook de NEN2575 verplichte bedienconsole met een oproepdrukker voor een algemene ontruimingsoproep.

6 5 Deur Intercom Optioneel is het mogelijk een deurintercom, met een oproepknop en luide spraakverbinding aan te sluiten op het systeem. Mocht iemand bij de deur staan kan middels de spraakverbinding duidelijk de reden van bezoek worden achterhaald. Daarnaast kan de verzorging door een code in te toetsen op het DECT toestel de deur/poort openen. De deur intercom is als robuuste opbouw als inbouw beschikbaar. De deurintercom is verder uit te breiden met video beeld om deze op een monitor of vaste telefoon weer te geven. Wat zeker in de nachtelijke uren extra veiligheid geeft. Zorg alarmering Niet elke bewoner heeft alle functionaliteiten nodig. Sommige bewoners maken nog zelfstandig een alarm als daar een noodzaak toe is. Andere hebben meer beperkingen en geeft het de verzorging en familie meer geruststelling dat ook automatisch gemonitord wordt als de bewoner nachts het bed verlaat om naar het toilet te gaan. Om alle oproepen te kunnen ontvangen wordt er een draadloos beveiligd netwerk gerealiseerd. Handzender/Medaillon Voor bewoners die zelfstandig de een zorgoproep kunnen maken kunnen de beschikking krijgen over een handzender die als polszender of als halszender gedragen kan worden. De handzender heeft binnen het gehele gebouw bereik en de verzorging kan zien wie de oproep heeft gemaakt. Speciaal voor dames is er ook een collierzender die meer een sieraad is en dus minder stigmatiserend. Uitbed-melder Voor sommige bewoners is het wenselijk te detecteren dat ze het bed verlaten om bv te assisteren met het sanitair bezoek. Deze uitbed-melder is eenvoudig te plaatsen op een voet en kan handmatig aan en uit gezet worden om onnodige meldingen te voorkomen. Deur/Raamcontact Met een deur/raamcontact kan gedetecteerd worden of deuren en ramen ongewenst geopend worden cq te constateren dat bewoners zonder begeleiding naar buiten gaan.

7 6 Overige melders Zo kunnen we allerlei soorten meldingen maken op basis van gegevens uit eigen melders maar ook specifiek op de bewoner aangepast en gemaakt melders. Als er een melding nodig is op het systeem kan deze apparatuur eenvoudig ook draadloos aangesloten worden op het systeem. Oriëntatie problematiek Gebouwen worden steeds opener, bewoners moeten worden beschermd. Een bewoner kan wel eens aan de aandacht van de zorg ontglippen. Of een bewoner is goed in staat om boodschappen te doen bij een naburig winkelcentrum maar kan de oriëntatie verliezen door bouwwerkzaamheden of andere invloeden. Dwaaldetectie Dwaaldetectie kan eenvoudig in het systeem worden opgenomen om het dwalen van bewoners te detecteren waarop een melding naar de verzorgende kan worden gemaakt en eventuele andere beveiligende maatregelen kunnen worden getroffen zoals bv het verlichten van de eigen kamer enz. Geo-fencing Als de bewoner zelfstandig op pad gaat voor een bezoek aan een naburig winkelcentrum of dagbesteding kan de bewoner met een Wuzzi eenvoudig toch een alarm maken buiten het gebouw. Als de bewoner de oriëntatie verliest en buiten een afgebakend gebied komt kan er automatisch een alarm gemaakt worden welke weer op de DECT handset wordt weergegeven met staatnaam en locatie. Domotica Naast allerlei zorg gerelateerde activiteiten kan het systeem ook signalen versturen naar KNX en Xcomfort domotica systemen, maar ook activiteiten in het KNX en Xcomfort systeem kunnen leiden tot een zorgoproep. Dit maakt het mogelijk om oriëntatie verlichting aan te schakelen bij een uit bed melding maar ook een melding als verlichting wordt ingeschakeld in de nacht als het niet gewenst is.

8 7 Zorgtransitie Door wijzigingen in de zorgmarkt wordt er door zorginstellingen steeds meer zorg geleverd in de wijk om een totaalpakket te kunnen aanbieden. Systemen die wij vermarkten kunnen zowel ingezet worden in zorgcomplexen als ook in de wijk waarbij het voor de gebruikers (cliënten en verzorging) geen onderscheid hoeft te zijn in het maken, accepteren en afhandeling van de zorgoproepen. Ook toekomstige wijzigingen zijn veelal inpasbaar in de bestaande oplossing Kosten Functionaliteiten die in dit systeem worden geboden zie je normaal alleen in grote complexe systemen ge-ent op grotere complexen. Door de eenvoudige infrastructuur zijn de installatiekosten laag. Door een uitgekiende keuze van onderdelen die specifiek voor dit doel zijn gekozen is ook nog eens TCO laag. Mochten investeringen toch een probleem zijn kan altijd overwogen worden om het systeem te leasen. Technische ontzorging Steeds meer organisaties hebben geen of slechts een beperkte technische dienst. Behalve dat onze systemen op afstand onderhouden kunnen worden is het mogelijk om ook wijzigingen en het inrichten van cliënten-apparatuur aan ons over te laten zodat organisaties zich meer kunnen focussen op de zorgtaken. Innocom /CSI Service Zo efficiënt mogelijk communiceren is een vak apart. Innocom heeft zich ontwikkeld tot dé specialist in oplossingen voor minder alledaagse communicatieproblemen. Innocom zorgt voor betrouwbare oplossingen en adviezen op maat voor iedere situatie. Onze medewerkers weten alles van paging- en DECT apparatuur, personen beveiliging, dwaaldetectie, zorgcommunicatie, technische oplossingen voor in de geestelijke gezondheidszorg etc. Maar meer nog dan over apparatuur vertellen, kunnen we al die kennis aanwenden om tot de beste invulling van uw wensen te komen. Omdat communicatie voor veel van onze klanten een essentieel onderdeel is in het bedrijfsproces heeft Innocom CSI Service een eigen 24/7 servicedienst en medewerkers over het gehele land verspreid. Onze organisatie weet zich door de jaren heen te onderscheiden door een korte reparatie doorlooptijd mede gerealiseerd door eigen reparatie dienst op component niveau, goede betrouwbare producten en een prima service te blijven bieden.

9 8

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V.

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V. SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL Ascom (Nederland) B.V. 2 Doel van deze presentatie: Inzicht geven in: Hoe bij Florence domotica en IP technologie gebruikt wordt als oplossing voor zorg, welzijn en

Nadere informatie

Gewoon een veilig gevoel.

Gewoon een veilig gevoel. Gewoon een veilig gevoel. Kwaliteit van leven, comfort, zelfredzaamheid en gevoel van vrijheid voor gebruikers. Dat is wat wij als Telezorg nastreven met het ComServer platform. ComServer De scheiding

Nadere informatie

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer...

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... ComServer Module Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... KWS6000 IP-DECT Naast telefonie speelt in de zorg het informeren van medewerkers een grote rol. Met KWS6000 IP-DECT kiest u voor een

Nadere informatie

Innovatieve zorgpakketten

Innovatieve zorgpakketten Innovatieve zorgpakketten Wat gaan we doen? Langer zelfstandig blijven én thuis in je eigen omgeving oud worden Een interactieve sessie over een nieuw zorg- en ondersteuningsconcept op afstand dat binnen

Nadere informatie

Integratie zorgdomotica: Infra Rood bediening & KNX bus in het Zonnehuis in Vlaardingen. Judith Buter 18 november 2010

Integratie zorgdomotica: Infra Rood bediening & KNX bus in het Zonnehuis in Vlaardingen. Judith Buter 18 november 2010 Integratie zorgdomotica: Infra Rood bediening & KNX bus in het Zonnehuis in Vlaardingen Judith Buter 18 november 2010 QUOVADIS SINDS 1993 Individuele bedienaanpassingen: Omgevingsbediening; Computer bedieningsaanpassingen;

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT IN COMMUNICATIE- EN SERVICE- OPLOSSINGEN IN DE ZORG

FLEXIBILITEIT IN COMMUNICATIE- EN SERVICE- OPLOSSINGEN IN DE ZORG FLEXIBILITEIT IN COMMUNICATIE- EN SERVICE- OPLOSSINGEN IN DE ZORG BART SONNEMANS, SEGMENT MANAGER INDEPENDENT LIVING Service at Home - Bart Sonnemans, 20 mei 2010, Ascom (Nederland) B.V. 1 HOE WAS HET?

Nadere informatie

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0 Adequate mobiele zorgcommunicatie 20/10/2016 Alarmen op mobiele toestellen Axio Mobility is een oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van specifieke professionele mobiele toestellen om oproepen en alarmen

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Voorwoord. Kevin de Ram Smart Systems 1

Voorwoord. Kevin de Ram Smart Systems 1 Kevin de Ram Culemborg Unica Installatietechniek B.V. Maart 2017 Voorwoord Voor de lessen smart systems is mij gevraagd een document op te zetten met mijn visie op smart systems. Hierbij heb ik gekeken

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg Ing. Peter Drooger www.dwafact.nl 1 Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond

Nadere informatie

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg ' Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg ' September 2018 Peter Drooger Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond de

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie Atus is ontstaan uit de Personal Security Product divisie van de BOSCH Groep. Haar rijke geschiedenis gaat terug tot de jaren 60 toen Philips startte met een on-site paging fabriek in Breda, Nederland.

Nadere informatie

ü ü ü Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd Efficïent samenwerken Intramuraal Merkonafhankelijk & extramuraal

ü ü ü Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd Efficïent samenwerken Intramuraal Merkonafhankelijk & extramuraal ü ü ü Intramuraal Efficïent samenwerken & extramuraal Merkonafhankelijk Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd De samenwerking met mijn collega s is nog nooit zo eenvoudig en efficïent geweest. Kwaliteit

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

WHITE PAPER. A match for every Care. CareMatch Zorgconcept

WHITE PAPER. A match for every Care. CareMatch Zorgconcept WHITE PAPER A match for every Care CareMatch Zorgconcept Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Overzicht CareMatch Zorgconcept... 3 2 Beschrijving componenten oplossing... 5 2.1 Communicatieserver... 6 2.2

Nadere informatie

Praktisch met systemen.

Praktisch met systemen. Praktisch met systemen. Openbare gebouwen kunnen niet meer zonder interne bereikbaarheids- en/of alarmeringssystemen. Op elke plek met veiligheids- of gezondheidsrisico s zijn deze systemen letterlijk

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica

Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica KNX Professionals Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica Wat is domotica? Losse systemen worden één geheel Alle techniek onder controle met één regelsysteem

Nadere informatie

Kritische communicatiemiddelen

Kritische communicatiemiddelen informatiebrochure Kritische communicatiemiddelen Communicatiemiddelen voor BHV, industrie, beveiliging, zorg en onderwijs www.firecom.nl 085-4011980 info@firecom.nl Informatie over Firecom... 3 Bedrijfsinformatie...

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen = Ideaal voor de beveiliging van woonhuis, appartement en vakantiewoning = Fraai uiterlijk door design

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven

Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven 2 Een lange geschiedenis in de zorg Wat de Bosch Group bovenal uniek maakt, is dat we om u geven. We hebben ons toegelegd op het leveren

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Zorgoproepsystemen maximale veiligheid

Zorgoproepsystemen maximale veiligheid Zorgoproepsystemen maximale veiligheid Sonevo, het nieuwe geluid Als zorgmanager bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw cliënten. Zij rekenen op de zorg en aandacht, die u wordt toevertrouwd.

Nadere informatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Clino Touch Systeem De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Zorgmanagement binnen handbereik Het Clino Touch Systeem (CTS) is de flexibele oplossing van Ackermann voor gebruik

Nadere informatie

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

PROALPHA IP. Smarthome Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) PROALPHA IP Smarthome 2 PROALPHA HOMEMATIC IP De NIEUWE GENERATIE SMARTHOME Blz. 3 PROALPHA IP : UW VOORDEEL Blz. 4 VERWARMING EN KLIMAAT Blz. 5 LICHT EN SCHAKELAARS Blz. 6 VEILIGHEID EN BEWAKING Blz.

Nadere informatie

ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie. Dwaaldetectie, leefcirkels en meer...

ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie. Dwaaldetectie, leefcirkels en meer... ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie, leefcirkels en meer... STT Condigi is een gerenommeerde fabrikant van draadloze infrastructuur die specifiek is ontwikkeld voor toepassing in de

Nadere informatie

intra- en extramurale zorgoproep en communicatie

intra- en extramurale zorgoproep en communicatie Projecten in Nederland waar QuoVadis installaties leverde voor intra- en extramurale zorgoproep en communicatie Wanneer u meer informatie wilt over geleverde voorzieningen of een specifiek project, neem

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/6 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding...

Nadere informatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie it s all about solutions quality and service Veilige oplossingen voor belangri jke communicatie Portofonie (PTT) Persoonsbeveiling Stil alarm Emergency

Nadere informatie

Val- en dwaalpreventie, bedmat en meer

Val- en dwaalpreventie, bedmat en meer Val- en dwaalpreventie, bedmat en meer alternatieven voor fixatie in instellingen, ziekenhuizen en thuis - Ban de band Dwaalsignalering is van wezenlijk belang om een veilige woon- en prettige werkomgeving

Nadere informatie

Paramaribo, 8 mei Betreft: Oproep systeem Offerte nr.: GB. Stichting Protestants Bejaardencentrum Huize Prinses Margriet

Paramaribo, 8 mei Betreft: Oproep systeem Offerte nr.: GB. Stichting Protestants Bejaardencentrum Huize Prinses Margriet Stichting Protestants Bejaardencentrum Huize Prinses Margiet T.a.v. mevrouw J. Abrahams Kerklaan #8 Telefoon: 497869/433870 E-mail: jennifer_2mei@hotmail.com Paramaribo, 8 mei 2014 Betreft: Oproep systeem

Nadere informatie

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest ABUS Security-Center www.abus.com Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest Nu met web, app en video Duurzaamheid en innovatie verenigd in een beproefd systeem Consequente doorontwikkeling van het al vertrouwde

Nadere informatie

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS Wat is IQ Messenger IQ Messenger is het volledig IP any to any bewaakt merkonafhankelijk alarmering en beeldcommunicatie platform. IQ Messenger is de

Nadere informatie

MADE TO PROTECT. alarmsysteem

MADE TO PROTECT. alarmsysteem MADE TO PROTECT alarmsysteem alarmsysteem Creëer uw systeem: bekabeld draadloos of hybride Draadloze 433 MHz communicatie: twee-weg met het PRF-LCD-WRL bediendeel en de MSP-300 sirene/flitser één-weg met

Nadere informatie

IQ Messenger: hét full IP platform

IQ Messenger: hét full IP platform Open platform voor intra- en extramurale zorg IQ Messenger: hét full IP platform Voor zorg, detentie, industrie & dienstverlening, overheid, onderwijs en cultuur Wat is IQ Messenger? IQ Messenger is een

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg NL Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg SmartLiberty is de nieuwe veiligheids- en communicatienorm in de wereld van de langdurige zorg. Dit systeem bestaat uit een combinatie

Nadere informatie

Mobiele telefoons (0182) Mobiele telefoon met alarmknop C-diz EC Bel voor persoonlijk advies direct(0182)

Mobiele telefoons (0182) Mobiele telefoon met alarmknop C-diz EC Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Mobiele telefoon met alarmknop C-diz EC 7000 Deze mobiele telefoon met personenalarmering en plaatsbepaling is de enige met alle goedkeuringen voor professionele alarmopvolging in heel Europa. Met deze

Nadere informatie

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Pagina 1 Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Hub OS Malevich is een nieuwe stap in de historie van Ajax Systems. Dit volledig verbeterde operating system is nog betrouwbaarder en klaar voor

Nadere informatie

Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling

Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling Inleiding De Vivago Care watch meet verschillende gegevens van een persoon. Ten eerste meet het horloge micro- en macroactiviteit. Dit gaat dus om de kleinste

Nadere informatie

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid Care One+ De Care One+ is een kleine DECT alarm pendant met full duplex hands-free audio. High tech Niet moeilijk Lydis heeft jaren lange ervaring met draadloze communicatie producten in onder andere de

Nadere informatie

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties te verbeteren. Lees meer Cure Care Terug Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid

Nadere informatie

NPS-16 Burenalarmeringssysteem

NPS-16 Burenalarmeringssysteem Handleiding voor Alphatronics B.V. de gebruiker NPS-16 Burenalarmeringssysteem Burenalarmeringssysteem Revisie A Uitgave 10-1998 Alphatronics B.V. (MDK) INHOUD INHOUD... Pagina 1 Introductie... Pagina

Nadere informatie

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie Juni 2015 zetacom.nl 02 Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding JupiterPro P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren

Nadere informatie

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Geleverd door: Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie

Nadere informatie

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen 2 Uitgebreide veiligheid voor zelfstandig wonen Ons personenalarmeringssysteem is ontworpen voor mensen die zelfstandig willen blijven

Nadere informatie

telefonie systeem INHOUD 436

telefonie systeem INHOUD 436 436 telefonie systeem INHOUD 438 Algemene eigenschappen 443 Telefoontoestellen PIVOT 444 Monitorgedeelte telefoontoestellen PIVOT 445 Toebehoren voor telefoontoestellen PIVOT 446 Multifunctionele inbouwdozen

Nadere informatie

Axio Mobility Maximaal bereikbaar. gedistribueerd door

Axio Mobility Maximaal bereikbaar. gedistribueerd door Axio Mobility Maximaal bereikbaar gedistribueerd door Axio Mobility Maximaal bereikbaar 2 healthcare Axio Mobility Axio Mobility is een uitbreiding op Axio i-tec die alle oproepen en alarmen tot bij de

Nadere informatie

de afstandsbediening voor uw deur!

de afstandsbediening voor uw deur! www.loxx.nl de afstandsbediening voor uw deur! Made in Holland LoXX, de afstandsbedi Door het indrukken van de afstandsbediening draait de LoXX ONE het slot open. De LoXX ONE past op ieder cilinderbediend

Nadere informatie

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie Juni 2015 zetacom.nl 02 Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: UW VOORDELEN: VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN Chats, foto s, video s en bestanden ontvangen of met prioriteit versturen. Efficiënter

Nadere informatie

Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie

Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie 2 Performante communicatie voor een efficiënt ziekenhuis Een communicatiesysteem is het kloppend hart van een ziekenhuis. Het zorgt ervoor

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing Ascom IP-DECT SYSTEeM bewezen technologie in innovatieve oplossingen 2 Ascom IP-DECT Ascom is toonaangevend op het gebied van DECT-technologie. Onze oplossingen staan bekend om hun modulaire eigenschappen,

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

AlphaHome Draadloos alarmsysteem. Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen

AlphaHome Draadloos alarmsysteem. Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen AlphaHome Draadloos alarmsysteem Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen KENMERKEN ALPHAHOME IDEAAL VOOR DE DRAADLOZE BEVEILIGING VAN WOONHUIS, APPARTEMENT EN VAKANTIEWONING EENVOUDIGE INSTALLATIE

Nadere informatie

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Geleverd door: Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie 1.0. (mei

Nadere informatie

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS Intern en extern alarmeren bij agressie, ongevallen en andere incidenten. www.secure2go.nl Veel mensen lopen tijdens hun werk het risico om in een gevaarlijke

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Classe 100 binnenposten

Classe 100 binnenposten binnenposten Unieke mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E De ideale basisoplossing: simpel, compact en essentieel A12C A12M A12B X12B V12B Eén binnenpost voor toegangscontrole en visualistatie

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

P U B L I C A D V A N C E D

P U B L I C A D V A N C E D PUBLIC ADVANCED P. 3 P. 2 Elektrisch rijden is de toekomst. En die toekomst is al begonnen! Daarom wil Lanova elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Lease eenvoudig je eigen laadpaal thuis of

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeelden

Toepassingsvoorbeelden Toepassingsvoorbeelden met draadloze KNX-componenten en quicklink V1.1-1 - Inhoudsopgave Inhoudsopgave...- 2 - Inleiding...- 3-1. Verlichting geschakeld door meerdere bewegingsmelders...- 4-2. Plaatsing

Nadere informatie

Vergrijzing Beleidsuitgangspunten Ontwikkelingen

Vergrijzing Beleidsuitgangspunten Ontwikkelingen Programma Ontstaansgeschiedenis probleemstelling / doelstelling gekozen concept Techniek demonstratie Resultaten tot nu toe huidige concept evaluatie gegevens nieuwe zorgconcepten telemedicine Vergrijzing

Nadere informatie

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen Dit noem ik nu veiligheid! F. de Visser, installateur Het concept Professionele technologie voor veiligheid in kleine/middelgrote gebouwen.

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care (PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care 1 DE GSM MARKT IN NEDERLAND De GSM markt verandert Twee smaken van GSM: publieke en private GSM Vrijgave van DECT Guard Band,

Nadere informatie

Omdat er schakelkasten zijn waar absoluut niks mis mee mag gaan.

Omdat er schakelkasten zijn waar absoluut niks mis mee mag gaan. Omdat er schakelkasten zijn waar absoluut niks mis mee mag gaan. NOFIQ heeft een uniek en innovatief concept om branden in schakelkasten te voorkomen en hiermee de continuïteit van kritisch-efficiënte

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein SeComouse Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Op een bedrijventerrein

Nadere informatie

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL Productlijn Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL GalaXy XL inbraakmeldcentrales zijn toepasbaar in iedere situatie en laten zich flexibel aanpassen aan

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

VideoObservatie. EarlyAlert. AlarmVerificatie. VideoStorage

VideoObservatie. EarlyAlert. AlarmVerificatie. VideoStorage VideoObservatie In de VAS meldkamer zijn centrale videowalls geplaatst. Aangesloten locaties rouleren over de videowalls in een vooraf overeengekomen tijdschema. De centralisten houden preventief toezicht

Nadere informatie

Veilig wonen door moderne personenalarmering

Veilig wonen door moderne personenalarmering Veilig wonen door moderne personenalarmering Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? Met

Nadere informatie

The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten

The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten Versterkers Portofoons Pagers Accessoires Gsm s Repeaters Petrochemische en aanverwante industrieën bestrijken vaak een grote oppervlakte.

Nadere informatie

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com 23 Paxton 24, het slimme en simpele deurintercom systeem is ontworpen om het meest simpelste deurintercom systeem te zijn. Het systeem is snel en eenvoudig te monteren en maakt gebruik van slechts één

Nadere informatie

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Geproduceerd door: De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl

Nadere informatie

Productoverzicht. Passion.Technology.Design.

Productoverzicht. Passion.Technology.Design. Productoverzicht Passion.Technology.Design. Planux Lux Handsfree video-deurintercom monitor, full-duplex met 3,5-inch kleurendisplay Frontpaneel van glas, wit of zwart Bedieningen met sensitive touch -technologie,

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER BEWONERS

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER BEWONERS Door het slimme cameratoezicht van Zorgeloze Nachtzorg bieden wij de zorg die nodig is. Beter, sneller en efficiënter. 7 BEWONERS 7 BEWONERS GEMONITORD TIJDENS DE PILOT DOOR ZORGELOZE NACHTZORG. 26 BEZOEKEN

Nadere informatie

Wijzer in de Zorg Referentieprojecten

Wijzer in de Zorg Referentieprojecten Wijzer in de Zorg Referentieprojecten 1 Wijzer in de zorg Hallo, digitale zuster Wie wil er niet werken of verzorgd worden bij Zorggroep Elde? Immers, voor de derde keer heeft deze organisatie de triple-a

Nadere informatie

Classe 100. Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E

Classe 100. Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E 2 De ideale basisoplossing: simpel, compact en essentieel A12C A12M A12B X12B V12B Eén toestel voor videofonie en visualistatie van energieverbruik

Nadere informatie

Samen gezond, veilig en actief met VSS PC Touch

Samen gezond, veilig en actief met VSS PC Touch Samen gezond, veilig en actief met verkerk service systemen De ideale oplossing: De ouderen- en gezondheidszorg zijn aan veel veranderingen onderhevig. Denk aan de scheiding van wonen en zorg en de transitie

Nadere informatie

GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding

GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding Rho-Delta b.v. Escudostraat 2 2991 XV Barendrecht Tel. +03110-4795755 Fax. +03110-2927461 www.rhodelta.nl info@rhodelta.nl - OMSCHRIJVING De GT-912 /GT-913/GT-914

Nadere informatie

aanbellen op je mobieltje

aanbellen op je mobieltje aanbellen op je mobieltje er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone ik praat met de bezoeker en open de deur 1 4 2 3 6 9 POW Een heel nieuwe methode van aanbellen

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Mobotix intercom gebruikershandleiding

Mobotix intercom gebruikershandleiding 2 Mobotix intercom gebruikershandleiding Welkom bij het video intercomsysteem van Kop Beveiliging. Dit document is een korte handleiding voor de belangrijkste functies die u moet kennen om het systeem

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RiscoCloud. (Alleen te Gebruiken met Risco Lightsys, Agility & ProSys Plus inbraakpanelen.)

Gebruiksaanwijzing RiscoCloud. (Alleen te Gebruiken met Risco Lightsys, Agility & ProSys Plus inbraakpanelen.) Gebruiksaanwijzing RiscoCloud. (Alleen te Gebruiken met Risco Lightsys, Agility & ProSys Plus inbraakpanelen.) Uw Lightsys, Agility & ProSys Plus biedt de mogelijkheid om het systeem aan te sluiten op

Nadere informatie