De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt"

Transcriptie

1 Geproduceerd door: De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Alphatronics B.V. Watergoorweg MA NIJKERK Tel: Fax: Versie 2.4. (juli 2010)

2 Introductie AlphaBox centrale Het nieuwe platform voor veilig wonen en werken Meer bieden dan de bestaande oplossingen in de markt. Meer dan ooit is er voor de ontwikkeling van de nieuwe AlphaBox centrale gekeken naar de wensen van de eindgebruiker binnen de particuliere en zakelijk markt. De AlphaBox (NCP geregistreerd onder nr. IQL00302-CCS) behoort samen met de draadloze AlphaHome centrale tot de nieuwe generatie hightech centrales van Alphatronics. Standaard beschikt het systeem over 8 bekabelde zones en kan eenvoudig middels extra modules bedraad en/of draadloos worden uitgebreid tot een totaal van 32 zones. Vertrouwde betrouwbaarheid, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding & complete vrijheid in toepassingsmogelijkheden Ideaal voor de installateur die zelf wil bepalen in welke mate de installatie bekabeld, draadloos dan wel een combinatie hiervan uitgevoerd dient te worden. Met de nieuwste inbraakcentrale van Alphatronics is nu elk particulier en zakelijk object snel en effectief te beveiligen. De AlphaBox wordt geleverd in een compacte metalen behuizing en is volledig integreerbaar met de meeste AlphaVision NG componenten. Het systeem is hybride van opzet, volledig vrij programmeerbaar via het bedieningspaneel en biedt de mogelijkheid voor proximity bediening. De AlphaBox beschikt over een scala aan extra mogelijkheden om het alarm door te melden. Een SMS tekstbericht of spraakboodschap naar een mobiel of vast nummer dan wel de keuze voor doormelding van het alarm via PSTN, ISDN, GSM of IP richting de meldkamer. Kortom afgezet tegen de bestaande systemen in de markt biedt deze oplossing zowel prijstechnisch als functioneel grote voordelen.

3 Overzicht opbouw AlphaBox systeem Programmering (lokaal, op afstand via remote keypad of via bedieningspaneel) Bedieningsmogelijkheden systeem (LCD en LCD/proximity bedieningspanelen, proximity lezer, proximity pas, draadloze keyfob handzender) Communicatie (standaard PSTN en optioneel via ISDN, GSM en IP) Uitbreidingsmogelijkheden (32 zones bedraad, draadloos of in combinatie) Sociale zorg op afstand via spreek-/luisterverbinding SMS tekstberichten en spraakberichten

4 Kenmerkend aan de AlphaBox Bediening en programmering Optimaal bedieningsgemak Door eenvoudige functietoetsen en een gebruikersvriendelijke menustructuur kan de eindgebruiker op een eenvoudige wijze alle functies van de AlphaBox via het LCD of LCD/proximity bedieningspaneel uitvoeren. Voor een directe in- of uitschakeling van het systeem kan men kiezen voor het gebruik van een proximity pas of een draadloze keyfob handzender. Eenvoudige bediening, ruime keuze aan bedieningsmogelijkheden & direct in- en uitschakelen via proximity pas of keyfob handzender Op de AlphaBox kunnen maximaal 4 LCD en LCD/proximity bedieningspanelen worden toegepast. Naar wens kan de AlphaBox bij toepassing van een LCD/proximity bedieningspaneel met 1 losse proximity lezer worden uitgebreid voor directe in- en uitschakeling van het systeem. Lokaal, op afstand via remote keypad of gewoon via het bedieningspaneel Programmering van het systeem De programmering van de AlphaBox kan volledig via het bedieningspaneel worden uitgevoerd. Dit geldt tevens voor de gebruikersfuncties en de serviceprogrammering. Mocht men het systeem via laptop of PC willen programmeren, dan kan dit zowel lokaal als op afstand middels het zeer gebruikersvriendelijke AlphaTool softwarepakket.

5 Uitbreidingsmogelijkheden Flexibele uitbreidingsmogelijkheden In situaties waar meer dan 8 zones gewenst zijn kan men zeer voordelig en eenvoudig uitbreiden tot maximaal 32 zones met de diverse uitbreidingsmodules van Alphatronics. De AlphaBox kan heel eenvoudig worden uitgebreid met de bestaande bekabelde AlphaVision NG uitbreidingsmodules: Input + 8 O.C. module in kast (8 ingangen) I/O module + voeding in kast (8 ingangen) Effectieve draadloze beveiliging Men ziet vaak op tegen het hak- en breekwerk wat komt kijken bij het plaatsen van een installatie. Gaten moeten worden geboord, terwijl bekabeling niet altijd goed is weg te werken. Daar waar gewenst biedt de zeer voordelig geprijsde draadloze uitbreidingsmodule met totaal 32 zones het gemak en de flexibiliteit om alle draadloze PowerCode producten probleemloos op de AlphaBox centrale toe te passen. Men heeft keuze uit diverse draadloze componenten, zoals: (Diervriendelijke) detectoren Magneetcontacten, glasbreuk- en rookmelders Diverse type handzenders en paniekdrukkers Water- en gaslekkage melders

6 Veiligheid in huis Vergroot de veiligheid in huis Het voorkomen dan wel het op tijd signaleren van brand of een gaslek heeft natuurlijk de hoogste prioriteit. Met behulp van de draadloze rook-, gas- en koolmonoxidemelders waakt het alarmsysteem 24 uur over de locatie en haar bewoners. De draadloze temperatuur melder kan uitstekend worden toegepast voor de bewaking van ruimtes waar de kans op bevriezing of oververhitting aanwezig is. Ook andere calamiteiten in huis kunnen via het alarmsysteem worden doorgemeld. Zo biedt de draadloze watersensor bescherming tegen waterlekkage in de kelder of keuken in geval van bijvoorbeeld een lekkende wasmachine of gesprongen waterleiding.

7 Communicatie Doormelding van het alarm naar de meldkamer mogelijk via PSTN, ISDN, GSM of IP Doormelding op diverse niveaus mogelijk PSTN, ISDN, GSM of IP. Men kan alle kanten op. De AlphaBox centrale beschikt standaard over een geïntegreerde analoge kiezer voor de doormelding van diverse typen alarmen richting de meldkamer. Optioneel kan er voor worden gekozen om de doormelding via ISDN, GSM of IP te laten verlopen. Doormelding van het alarm naar privé mogelijk als SMS tekstbericht of als spraakboodschap SMS tekstbericht of spraakboodschap Doormelding van alarm naar privé Alarmmeldingen kunnen via de geïntegreerde PSTN modemkiezer direct worden doorgemeld naar de meldkamer, mobiele of vaste telefoon. Bij de keuze voor het privé protocol kan de alarmmelding tevens als SMS tekstbericht of spraakbericht (middels optionele speechprint) naar de mobiele of vaste telefoon worden doorgemeld. De eindgebruiker heeft de vrijheid om de privé-telefoonnummers naar wens te wijzigen.

8 Sociale zorg op afstand Verifieer via het opbouwen van een spreek-/luisterverbinding de urgentie van het alarm of de noodoproep Mogelijkheid tot inluisteren Vooral in een tijd waarin ouderen zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen, biedt de AlphaBox de flexibiliteit om sociale alarmering met inbraaksignalering te combineren. Indien iemand onwel wordt of in paniek raakt, is één druk op de draadloze paniekknop voldoende. Een familielid of een kennis waarvan het telefoonnummer staat ingesteld, ontvangt de paniekmelding en kan direct actie ondernemen. Op dat moment is via een externe speakerphone (optioneel) een spreek-/luisterverbinding mogelijk, zodat er direct met de bewoner kan worden gecommuniceerd. Optimale productkwaliteit Een echt hightech product van eigen bodem. Als ISO 9001 gecertificeerde producent heeft Alphatronics sinds de oprichting in 1978 een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de Nederlandse beveiligingsbranche. Innovatie, productkwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal bij de ontwikkeling van onze beveiligingsapparatuur. Alphatronics maakt gebruik van de modernste reflow-techniek van dit moment, waardoor een hoge productkwaliteit continu gewaarborgd is. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, dus kwaliteit waarop u volledig kunt vertrouwen.

9 Met de AlphaBox kiest u voor: Eén hightech oplossing voor al uw particuliere en zakelijke installaties Een producent die rekening houdt met uw eisen en wensen bij de ontwikkeling van haar producten Directe technische support en ondersteuning via de helpdesk Flexibiliteit in toepassing dankzij de hybride opzet (bedraad, draadloos of een combinatie) Ruime keuze in bedieningsmogelijkheden (LCD en LCD/proximity bedieningspanelen, losse proximity lezer en keyfob handzenders middels de draadloze uitbreidingsmodule) Vrije keuze in programmeren (lokaal, op afstand of vrij programmeerbaar via het bedieningspaneel) Flexibiliteit in doormelding richting meldkamer (PSTN, ISDN, GSM of IP) Doormelding van het alarm naar privé-nummers (SMS tekstbericht of spraakboodschap) Mogelijkheid voor verificatie van het alarm door spreek-/luisterverbinding (sociale/extramurale zorg) Optimale kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij hightech ontwikkelplatform en reflow productieproces Een Nederlands hightech product geproduceerd conform ISO 9001 Een NCP geregistreerd product (nr. IQL00302-CCS) Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met uw installateur Einde Technische wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

AlphaHome Draadloos alarmsysteem. Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen

AlphaHome Draadloos alarmsysteem. Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen AlphaHome Draadloos alarmsysteem Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen KENMERKEN ALPHAHOME IDEAAL VOOR DE DRAADLOZE BEVEILIGING VAN WOONHUIS, APPARTEMENT EN VAKANTIEWONING EENVOUDIGE INSTALLATIE

Nadere informatie

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem

Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Overzicht draadloze componenten ter uitbreiding van uw alarmsysteem Geleverd door: Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie 1.0. (mei

Nadere informatie

AlphaBox Bekabeld/draadloos alarmsysteem. Kies voor de optimale beveiliging van uw woonhuis of kantoor

AlphaBox Bekabeld/draadloos alarmsysteem. Kies voor de optimale beveiliging van uw woonhuis of kantoor AlphaBox Bekabeld/draadloos alarmsysteem Kies voor de optimale beveiliging van uw woonhuis of kantoor BEVEILIG UZELF OP DE BESTE MANIER HOE VERVELEND OOK, DE KANS DAT U SLACHTOFFER WORDT VAN EEN INBRAAK

Nadere informatie

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen = Ideaal voor de beveiliging van woonhuis, appartement en vakantiewoning = Fraai uiterlijk door design

Nadere informatie

AlphaVision ML Hybride alarmsysteem. Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand

AlphaVision ML Hybride alarmsysteem. Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand AlphaVision ML Hybride alarmsysteem Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand Maatwerk in beveiliging Van woonhuis tot bedrijfspand. De AlphaVision ML inbraakcentrale

Nadere informatie

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale NCP nr. IQA01503-CCS Alphatronics b.v. versie 1.1./26 januari 2005 Geleverd door Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK wwww.alphatronics.nl Nieuw:

Nadere informatie

AlphaVision New Generation Beveiligingssysteem. De high-security centrale voor de optimale beveiliging van zakelijke objecten

AlphaVision New Generation Beveiligingssysteem. De high-security centrale voor de optimale beveiliging van zakelijke objecten AlphaVision New Generation Beveiligingssysteem De high-security centrale voor de optimale beveiliging van zakelijke objecten KIES VOOR HET BESTE SLOT OP UW DEUR KIES VOOR DE BESTE VOORZORGS- MAATREGELEN

Nadere informatie

PRODUCT DATASHEET. AlphaVision XL alarmsysteem. Eenvoudige installatie. Bedieningsmogelijkheden. Standaard met IP

PRODUCT DATASHEET. AlphaVision XL alarmsysteem. Eenvoudige installatie. Bedieningsmogelijkheden. Standaard met IP WAAROM ALPHATRONICS - Compleet productenpakket - Ontwikkeling en productie in eigen huis - Uitgebreide technische support - Hands-on producttrainingen - Makkelijk online bestellen - ISO-9001 gecertificeerd

Nadere informatie

Nieuw: de PowerMax Plus centrale

Nieuw: de PowerMax Plus centrale Nieuw: de PowerMax Plus centrale Inleiding Nog meer gemak, nog meer mogelijkheden en nog meer flexibiliteit voor zowel de installateur als eindgebruiker. Dit alles gaat volledig op voor de nieuwe PowerMax

Nadere informatie

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Geleverd door: Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie

Nadere informatie

AlphaVision XL Hightech beveiligingscentrale. Geavanceerde beveiliging en toegangsverlening voor grootschalige objecten

AlphaVision XL Hightech beveiligingscentrale. Geavanceerde beveiliging en toegangsverlening voor grootschalige objecten AlphaVision XL Hightech beveiligingscentrale Geavanceerde beveiliging en toegangsverlening voor grootschalige objecten Groot in het bieden van veiligheid Een goed beveiligd gebouw geeft uw werknemers de

Nadere informatie

Overzicht Discovery detector serie

Overzicht Discovery detector serie Overzicht Discovery detector serie Geleverd door: Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie 1.0. (februari 2009) Introductie Discovery

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar 2 AMAX Inbraakdetectiesystemen Bij Bosch bent u in goede handen: AMAX inbraakdetectiesystemen staan garant voor klanttevredenheid Bosch speelt voortdurend

Nadere informatie

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL Productlijn Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL GalaXy XL inbraakmeldcentrales zijn toepasbaar in iedere situatie en laten zich flexibel aanpassen aan

Nadere informatie

Uw eisen, onze ideeën, één gezamenlijke oplossing. Sterk in Security Solutions

Uw eisen, onze ideeën, één gezamenlijke oplossing. Sterk in Security Solutions Uw eisen, onze ideeën, één gezamenlijke oplossing Sterk in Security Solutions INTEGRATIE VAN SYSTEMEN HEEFT DE TOEKOMST Elke locatie optimaal beveiligen. Onze ontwikkelaars zetten alles op alles om klanten

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT COMPROMISLOZE BEVEILIGING VOOR UW BEDRIJF ALARMSYSTEMEN INTEGRA Plus & INTEGRA COMPROMISLOZE BEVEILIGING Certificeringen Compliant aan de normering zoals bevestigd door diverse onafhankelijke

Nadere informatie

Inbraak signalerings panelen

Inbraak signalerings panelen Home & Office Automation Netwerkaansluiting (WAN & LAN) CCTV integratie Inbraak signalerings panelen Toegangscontrole Preventief Onderhoud Actief Management Remote Service & Diagnose Monitoring Secure

Nadere informatie

AlphaVision New Generation. De "High Security" centrale voor beveiliging en controle op toegang

AlphaVision New Generation. De High Security centrale voor beveiliging en controle op toegang AlphaVision New Generation De "High Security" centrale voor beveiliging en controle op toegang " E IGEN VEILIGHEID STAAT VOOROP Het aantal inbraken bij bedrijven en woningen neemt jaarlijks nog steeds

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 Doel van de handleiding... 3 Algemene richtlijnen... 3 Beveiligingsklasse... 4 Zones en secties van de AlphaBox centrale... 4 BEDIENING... 6 Navigatortoetsen...

Nadere informatie

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT COMPROMISLOZE BEVEILIGING VOOR UW BEDRIJF ALARMSYSTEMEN INTEGRA Plus & INTEGRA COMPROMISLOZE BEVEILIGING Flexibele integratie Effectieve communicatie Certificeringen Compliant aan de normering

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem beveiliging, functionaliteit, comfort VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie OP AFSTAND TE BEDIENEN BETROUWBARE MEERVOUDIGE

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex, het nieuwe geïntegreerde systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell, biedt u een eenvoudige manier

Nadere informatie

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus Inbraak alarmering VERSA IP/Plus veilig en functioneel comfort www.osec.nl VERSA IP/Plus eenvoudig te bedienen, veelzijdig in gebruik onze voordelige beveiligingsoplossing alarmsysteem voorzien van ethernet,

Nadere informatie

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus Inbraak alarmering VERSA IP/Plus veilig en functioneel comfort www.osec.nl VERSA IP/Plus eenvoudig te bedienen, veelzijdig in gebruik onze voordelige beveiligingsoplossing alarmsysteem voorzien van ethernet,

Nadere informatie

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus Inbraak alarmering VERSA IP/Plus (IND_0215) beveiliging, functionaliteit en comfort www.satel.eu VERSA IP/Plus veiligheid en gebruiksgemak flexibel en veelzijdig Kosteneffectieve oplossing en eenvoudige

Nadere informatie

MADE TO PROTECT. alarmsysteem

MADE TO PROTECT. alarmsysteem MADE TO PROTECT alarmsysteem alarmsysteem Creëer uw systeem: bekabeld draadloos of hybride Draadloze 433 MHz communicatie: twee-weg met het PRF-LCD-WRL bediendeel en de MSP-300 sirene/flitser één-weg met

Nadere informatie

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus Inbraak alarmering VERSA IP/Plus veilig en functioneel comfort www.osec.nl VERSA IP/Plus eenvoudig te bedienen, veelzijdig in gebruik onze voordelige beveiligingsoplossing alarmsysteem voorzien van ethernet,

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem beveiliging, functionaliteit, comfort VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie alarmsysteem met ingebouwde Ethernet, GSM/GPRS*,

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Gebruikershandleiding AlphaBox Rev. 1.6 03-06-2008 2 INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 4 Doel van de handleiding... 4 Algemene richtlijnen... 4 Beveiligingsklasse... 5 Zones en secties

Nadere informatie

AlphaCom Overzicht IP producten Alphatronics. Uitstekende IP oplossingen voor optimale (alarm)communicatie over IP

AlphaCom Overzicht IP producten Alphatronics. Uitstekende IP oplossingen voor optimale (alarm)communicatie over IP AlphaCom Overzicht IP producten Alphatronics Uitstekende IP oplossingen voor optimale (alarm)communicatie over IP DE TOEKOMST IS ALL-IP NAAST DE CONSUMENT GAAT NU OOK HET BEDRIJFSLEVEN VOLOP GEBRUIK MAKEN

Nadere informatie

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest

Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest ABUS Security-Center www.abus.com Het nieuwe draadloze alarmsysteem Secvest Nu met web, app en video Duurzaamheid en innovatie verenigd in een beproefd systeem Consequente doorontwikkeling van het al vertrouwde

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

Handleiding voor de installateur. Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA Nijkerk Tel: +31 33 2459944 Fax: +31 33 2453149 www.alphatronics.

Handleiding voor de installateur. Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA Nijkerk Tel: +31 33 2459944 Fax: +31 33 2453149 www.alphatronics. Handleiding voor de installateur Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA Nijkerk Tel: +31 33 2459944 Fax: +31 33 2453149 www.alphatronics.eu INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 5 Doel van de handleiding... 5

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem VERSA IP/Plus beveiliging, functionaliteit, comfort VERSA IP/P lus VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie alarmsysteem

Nadere informatie

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens. Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.com/homesecurity The information in this document contains general descriptions

Nadere informatie

Alarm- en Videobewakingstechniek

Alarm- en Videobewakingstechniek Alarm- en Videobewakingstechniek Voor u veiligheid Draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY Bij inbraak, brand, water en noodoproep Actieve inbraakbescherming dankzij Mechatronica Elegant design met statusverlichting

Nadere informatie

Beveiligingssysteem voor optimale integratie

Beveiligingssysteem voor optimale integratie Beveiligingssysteem voor optimale integratie Guardall bewaakt 24/7 uw bedrijf of woning Alarmeert Inbraak, Brand, Overval en Technische meldingen Eenvoudige bediening en makkelijk uitbreidbaar Conform

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 4 Doel van de handleiding... 4 Algemene richtlijnen... 4 Beveiligingsklasse... 5 Zones en secties van de AlphaHome centrale... 5 BEDIENING... 7

Nadere informatie

HET COMPLETE PRODUCTOVERZICHT. Per 01-08-2010. 240V - PSTN 12V - 12Ah - GSM Bewegingsmelder Raam/deurzender

HET COMPLETE PRODUCTOVERZICHT. Per 01-08-2010. 240V - PSTN 12V - 12Ah - GSM Bewegingsmelder Raam/deurzender PB5626 PB5627 PB5521 PB5515 Silentron basisset Autonoom basisset Draadloze Draadloze 240V - PSTN 12V - 12Ah - GSM Bewegingsmelder Raam/deurzender Centrale 240V, specs: Centrale op Accu, Geh. draadloos

Nadere informatie

HOMETRONIC TECHNIEK VOOR ECHT WOONGENOT. Beheer op afstand. Verwarmingsregeling. Beveiliging. Zone- en vloerverwarmingsregeling

HOMETRONIC TECHNIEK VOOR ECHT WOONGENOT. Beheer op afstand. Verwarmingsregeling. Beveiliging. Zone- en vloerverwarmingsregeling Beheer op afstand Verwarmingsregeling Beveiliging HOMETRONIC TECHNIEK VOOR ECHT WOONGENOT Zone- en vloerverwarmingsregeling Schakeling van elektrische apparatuur en verlichting AFGESTEMD OP OP UW WENSEN

Nadere informatie

De NX10-Green-Alarm Kit beveiligt uw hele huis!

De NX10-Green-Alarm Kit beveiligt uw hele huis! De NX10-Green-Alarm Kit bevat de volgende items: 1 x Beveiligingscentrale voor max. 48 zones 1 x Telefoonkiezer voor doormelding 1 x Draadloos LCD-bediendeel 2 x Draadloze PIR detectoren 1 x Draadloos

Nadere informatie

Secvest Draadloos Alarmsysteem

Secvest Draadloos Alarmsysteem Pagina 1 of 6 Mobiele bediening via geïntegreerde webbrowser of met app (Android/iOS) Tot 6 IP-binnencamera s integreerbaar Videoverificatie bij alarm per e-mail of push-bericht Tot 48 melders en 4 draadgebonden

Nadere informatie

PowerMaster beveiligingsoplossingen

PowerMaster beveiligingsoplossingen PowerMaster beveiligingsoplossingen Bescherm uw eigendommen en uw familie www.visonic.com/expand 2 Tweewegs Keypad Draadloze beveiliging en veiligheid van Visonic Visonic begrijpt dat het beschermen van

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Optische indicaties op de AlphaVision ML bedieningspaneel Aan de rechterzijde zijn diverse status LED s aanwezig. De betekenis van de status LED s is als volgt: = Systeem

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker INHOUDSOPGAVE Doel van de handleiding...3 Algemene richtlijnen...3 Beveiligingsklasse...4 Zones en secties van de AlphaBox centrale...4 BEDIENING... 6 Navigatortoetsen...6

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Optische indicaties op de AlphaVision ML bedieningspaneel = Sectie 1 = Sectie 2 = Sectie 3 = Sectie 4 Aan de rechterzijde zijn diverse status LED s aanwezig. De betekenis

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

De grootste innovatie in PowerG is dat deze technologie werkt op niet-oplaadbare batterijen en dat toch alle aangesloten apparaten online zijn.

De grootste innovatie in PowerG is dat deze technologie werkt op niet-oplaadbare batterijen en dat toch alle aangesloten apparaten online zijn. PowerMaster 30 G2: Professioneel draadloos beveiligingssysteem De PowerMaster - 30 G2 is een professionele draadloos beveiligings- en controlesysteem. Geschikt voor geavanceerde toepassingen en voor intensief

Nadere informatie

MPL Alarm en Communicatie Centrale

MPL Alarm en Communicatie Centrale MPL Alarm en Communicatie Centrale MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Gebruikershandleiding AlphaVision ML Rev. 1.3 15-12-2010 2 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 3 INLEIDING... 4 Doel van de handleiding...4 Algemene richtlijnen...4 Beveiligingsklasse...5

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

Sport Alarm en Communicatie Centrale

Sport Alarm en Communicatie Centrale Sport Alarm en Communicatie Centrale SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

AMAX Inbraakdetectiesystemen Systeemoverzicht

AMAX Inbraakdetectiesystemen Systeemoverzicht Bediening en programmering Hardware-accessoires Alarm A-Link Bedieningspanelen Ingangsmodule voor 8 zones * Uitgangsmodule Bedraad IP/GPRS transmissie IP-kiezer Meldkamer (Communicatie Ontvanger/Gateway)

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 Doel van de handleiding... 3 Algemene richtlijnen... 3 Beveiligingsklasse... 4 Zones en secties van de AlphaHome centrale... 4 BEDIENING... 6

Nadere informatie

NPS-16 Burenalarmeringssysteem

NPS-16 Burenalarmeringssysteem Handleiding voor Alphatronics B.V. de gebruiker NPS-16 Burenalarmeringssysteem Burenalarmeringssysteem Revisie A Uitgave 10-1998 Alphatronics B.V. (MDK) INHOUD INHOUD... Pagina 1 Introductie... Pagina

Nadere informatie

Productvergelijking en bijbehorende accessoires. EasyCon GSM. ProCon GSM. Proline GSM. GSM Modules

Productvergelijking en bijbehorende accessoires. EasyCon GSM. ProCon GSM. Proline GSM. GSM Modules Productvergelijking en bijbehorende accessoires EasyCon GSM ProCon GSM Proline GSM GSM Modules Inhoudsopgave Pagina Vergelijking GSM modules 3 EasyCon GSM 4 Accessoires bij de EASY series 5 ProCon GSM

Nadere informatie

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen Dit noem ik nu veiligheid! F. de Visser, installateur Het concept Professionele technologie voor veiligheid in kleine/middelgrote gebouwen.

Nadere informatie

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt.

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt. HANDLEIDING VERBINDING MAKEN MIDDELS DE JA-82T PC INTERFACE MODULE TUSSEN UW PC EN HET ALARMSYSTEEM. AANMAKEN VAN INSTELLINGENBESTAND ODB EN HET OPENEN VAN HET GEHEUGEN VAN HET ALARMSYSTEEM. MASTERSTAND

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Superactie 3 Bedraad alarmsysteem-100 serie -nog geen 1200 EUR Gratis buitensirene

Superactie 3 Bedraad alarmsysteem-100 serie -nog geen 1200 EUR Gratis buitensirene Leplae Alarmsystemen MBZ erkend onder nummer: 20 0928 63) Incert nummer: B- 1692 Thierry Leplae Hooiweg 16c 2222 Itegem e-mail: info@leplae-alarmsystemen.be Website : www.leplae-alarmsystemen.be Fax.:

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

IP & GPRS IP en/of GPRS transceivers

IP & GPRS IP en/of GPRS transceivers IP & GPRS IP en/of GPRS transceivers Universele oplossingen van Alphatronics voor optimale (alarm)communicatie over IP en/of GPRS IP/GPRS serie DE TOEKOMST IS ALL-IP ZOWEL DE CONSUMENT ALS HET BEDRIJFSLEVEN

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Wireless Interface V3.2 installatie handleiding

Wireless Interface V3.2 installatie handleiding Wireless Interface V3.2 installatie handleiding Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics.nl SPECIFICATIES Artikel nummer: 004318 Geschikt

Nadere informatie

Protexial io. Verzeker uw klanten van uw expertise op het gebied van woningbeveiliging.

Protexial io. Verzeker uw klanten van uw expertise op het gebied van woningbeveiliging. Protexial io Draadloos alarmsysteem Verzeker uw klanten van uw expertise op het gebied van woningbeveiliging. Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie

Nadere informatie

Handleiding voor de installateur. Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA Nijkerk Tel: +31 33 2459944 Fax: +31 33 2453149 www.alphatronics.

Handleiding voor de installateur. Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA Nijkerk Tel: +31 33 2459944 Fax: +31 33 2453149 www.alphatronics. Handleiding voor de installateur Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA Nijkerk Tel: +31 33 2459944 Fax: +31 33 2453149 www.alphatronics.nl INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 5 Doel van de handleiding... 5

Nadere informatie

Ultivest draadloos alarmsysteem Gegevensbladen

Ultivest draadloos alarmsysteem Gegevensbladen Ultivest draadloos alarmsysteem Gegevensbladen FUAA20000 Actieve inbraakbeveiliging Aantal gebruikers Aantal bekabelde zones Aantal afstandsbedieningen Aantal draadloze zones Aantal sabotagezones Aantal

Nadere informatie

Wireless Interface installatie handleiding

Wireless Interface installatie handleiding Wireless Interface installatie handleiding Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics.nl SPECIFICATIES Artikel nummer: 004318 Geschikt

Nadere informatie

Inhoud van deze opleiding

Inhoud van deze opleiding Introductie 1 Inhoud van deze opleiding Tijdens deze opleiding zullen de volgende stappen doorlopen worden: Kenmerken en mogelijkheden van het LightSYS2 systeem Studie van de hardware en randapparatuur

Nadere informatie

PowerMaster beveiligingsoplossingen

PowerMaster beveiligingsoplossingen PowerMaster beveiligingsoplossingen Bescherm uw eigendommen en uw familie ww.visonic.com 2 Draadloze beveiliging en veiligheid van Visonic Visonic begrijpt dat het beschermen van uw huis en uw gezin een

Nadere informatie

WAT ZIJN PARTITIES? Pagina 1

WAT ZIJN PARTITIES? Pagina 1 WAT ZIJN PARTITIES? De PowerMax Pro en Complete is voorzien van een optionele PARTITIE functie. Partities maken het mogelijk drie onafhankelijk van elkaar controleerbare gebieden te onderscheiden. Elke

Nadere informatie

Easy Series inbraakcentrale. Referentiegids

Easy Series inbraakcentrale. Referentiegids Easy Series inbraakcentrale Referentiegids Inhoud 3 1. Belangrijkste feiten 2. Systeemoverzicht 5 2.1 Easy Series bedieneenheid 6 Easy Series weergavestatussen 7 2.2 Inbraakcentrale en apparatuur 10 2.3

Nadere informatie

1/6 CENTRALE VEDO 34, KUNSTSTOF KAST, VOEDINGSEENHEID 1,5A CERTIFICATIONS CENTRALES BEVEILIGING OVERVIEW VEDO34

1/6 CENTRALE VEDO 34, KUNSTSTOF KAST, VOEDINGSEENHEID 1,5A CERTIFICATIONS CENTRALES BEVEILIGING OVERVIEW VEDO34 1/6 OVERVIEW CERTIFICATIONS /6 FUNCTION AND GENERAL DATA BELANGRIJKSTE KENMERKEN Totaal aantal ingangen: uitbreidbaar tot 34 Ingangen aan boord: Double-functie: Maximum aantal zones (met double-functie):

Nadere informatie

Een veilige en comfortabele woning. Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON

Een veilige en comfortabele woning. Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON Een veilige en comfortabele woning Het Jablotron 100 alarmsysteem met de unieke applicatie MyJABLOTRON Echte veiligheid en een breed toepassingsbereik Intuïtieve bediening met twee toetsen U kunt gebruik

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

In het ontwikkelingsproces van de InteGra inbraak meldcentrales zijn de best bekende oplossingen van de voorgaande Satel producten toegepast.

In het ontwikkelingsproces van de InteGra inbraak meldcentrales zijn de best bekende oplossingen van de voorgaande Satel producten toegepast. In het ontwikkelingsproces van de InteGra inbraak meldcentrales zijn de best bekende oplossingen van de voorgaande Satel producten toegepast. Het resultaat is een familie van inbraak meldcentrales gecombineerd

Nadere informatie

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700. Een veilig gevoel

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700. Een veilig gevoel Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700 Een veilig gevoel Een veilig gevoel! Een goede beveiling van uw woning begint met deugdelijk hang- en sluitwerk. Maar vaak is dat niet genoeg om inbrekers buiten

Nadere informatie

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole EVC Security is een dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1994 door Geert Vercruyssen en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

Nadere informatie

VERSA PLUS/IP. Compacte maar complete beveiliging

VERSA PLUS/IP. Compacte maar complete beveiliging VERSA PLUS/IP Compacte maar complete beveiliging VERSA PLUS/IP Slim en eenvoudig (mobiel) te bedienen beveiligingssysteem voor je woning Wil je jezelf, je gezin en je bezittingen beschermen, laat de beveiliging

Nadere informatie

PowerMaster beveiligingsoplossingen

PowerMaster beveiligingsoplossingen PowerMaster beveiligingsoplossingen Bescherm uw eigendommen en uw familie ww.visonic.com Draadloze beveiliging en veiligheid van Visonic Visonic begrijpt dat het beschermen van uw huis en uw gezin een

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Eenvoudige, duidelijke communicatie Easy Series Een krachtige inbraakcentrale

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

7 redenen voor de juiste alarm selectie. Jablotron 100 alarmsysteem

7 redenen voor de juiste alarm selectie. Jablotron 100 alarmsysteem 7 redenen voor de juiste alarm selectie Jablotron 100 alarmsysteem Geachte klant, Dank u voor het openen van deze brochure op het moment dat u er over nadenkt hoe u op de beste manier uw huis, kantoor,

Nadere informatie

Sintony 60 beveiliging in stijl

Sintony 60 beveiliging in stijl Sintony 60 beveiliging in stijl Building Technologies 1 Welkom thuis De zekerheid dat uw gezin en uw huis goed zijn beveiligd, is van onschatbare waarde. Stelt u zich eens voor dat uw woning veel eenvoudiger

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

CCS5000-serie. Inbraakbeveiligingssysteem. ccsmusdo. Eigenschappen. Algemeen. Technische eigenschappen. Toepassingen. CCS5000: eenvoud en comfort

CCS5000-serie. Inbraakbeveiligingssysteem. ccsmusdo. Eigenschappen. Algemeen. Technische eigenschappen. Toepassingen. CCS5000: eenvoud en comfort Sy s t e em v e i l i g Vo er u w c od e i n.... CCS5000-serie Design bediendeel met soft touch en keytag bediening Standaard 8 ingangen, maximaal 16 ingangen Detectielusbewaking, EOL, DEOL en Anti Mask

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

MADE TO PROTECT. alarmsysteem

MADE TO PROTECT. alarmsysteem MADE TO PROTECT alarmsysteem modern modern Creëer uw systeem: bekabeld draadloos of hybride Draadloze 433 MHz communicatie: twee-weg met het PRF-LCD-WRL bediendeel en de MSP-300 sirene/flitser één-weg

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie