Weteringpad 44 3762 EN Soest



Vergelijkbare documenten
Weteringpad EN Soest

Steenhoffstraat BH Soest

Burg. Grothestraat CL Soest

Smaragddrift 2 NIEUWEGEIN

Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN

Vredehofstraat HA Soest

Detmoldstraat 80 II te Utrecht

Washingtondreef 121 UTRECHT

Saffierdrift 10 NIEUWEGEIN

Bakhuizen van den Brinkstraat 9 UTRECHT

Jaffastraat 72 UTRECHT

Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN

Wulverhorstlaan 20 te Utrecht

Agavedreef 107 UTRECHT

Nieuwe Pijlsweerdstraat 129 UTRECHT

Penningweg 67-D te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

Patrimoniumstraat 3 UTRECHT

Vraagprijs k.k.

Venezueladreef 3 UTRECHT

Spuistraat 17 UTRECHT

1e Daalsedijk 95bis UTRECHT

St.-Eustatiusdreef 322 te Utrecht

Westinghousestraat 6 UTRECHT

Oude Pijlsweerdstraat 158 UTRECHT

P.A. de Genestetstraat 2 UTRECHT

Vechtdijk 133 UTRECHT

Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT

Oude Daalstraat 5 UTRECHT

Marie Curielaan 71 UTRECHT

Leersumse Veld 35 te Vleuten

Kershoflaan 9 UTRECHT

Eerste Oosterparklaan 112 Utrecht

De Wetstraat 15 te Utrecht

Steijnstraat 18 te Utrecht

Bonairedreef 28 UTRECHT

Talmalaan 29 te Utrecht

Plankstraat 20 UTRECHT

1e Daalsedijk 95 UTRECHT

Johan Wagenaarkade 87II UTRECHT

Dennenstraat 21 UTRECHT

Witte Vlinderweg 26 A te Wormerveer Vraagprijs ,-- k.k. (géén BTW van toepassing!)

Brugakker 3625 Zeist

Skoon 10 te Zaandam Koopsom ,-- V.O.N. (excl. BTW)

TE KOOP Fleminglaan 8 te Vleuten

Cantondreef 63 UTRECHT

Furkabaan 645 UTRECHT

Burgemeester van Tuyllkade 69 UTRECHT

Reyer Anslostraat 92 te Utrecht

Plesmanstraat 341 Soesterberg

La Palma 57 te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

WONINGBROCHURE. De Wetlaan 73 ZEIST

Nijenheim BB ZEIST

TE KOOP. Schoener 44 te Wijk bij Duurstede

J.C. van Oostsanenhof 56 te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel TC Rotterdam

Telefoon: Website:

TE KOOP Wormerveste 7 te Nieuwegein

Vraagprijs k.k.

Adres: Spekhuisstraat 5, 1531 RL Wormer Vraagprijs ,00 kosten koper

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Floris Burgwal PB Capelle aan den IJssel

Keerkring KZ DE MEERN

brochure Kapteynlaan 171 te Utrecht

Admiraal Helfrichstraat XB DE MEERN

Van Vollenhovenlaan JR UTRECHT

WONINGBROCHURE. Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Knopstraat ET UTRECHT

TE KOOP Schutstraat 148 te Utrecht

Livingstonelaan JV UTRECHT

Bonairedreef 10 UTRECHT

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT

TE KOOP Trevouxperenlaan 93 te Vleuten

Johan Wagenaarkade 88II UTRECHT

TE KOOP Secundusweg 39 te De Meern

Vraagprijs k.k.

TE KOOP Van Weerden Poelmanlaan 52 te Utrecht

Augustusweg 26 te De Meern

TE KOOP Laan te De Meern

Van Alphenstraat 28 A te Utrecht ,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht ,- k.k.

Agavedreef 22 UTRECHT

Claude Monetstraat garage 120 bij te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

Nijverheidsweg Udenhout. Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²!

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Reidans TD Capelle aan den IJssel

TE KOOP Van Egmondkade 58 te Utrecht

Laan CR WOUDENBERG

Te Koop. W.M. Dudokstraat 29 te Assendelft. Vraagprijs ,- k.k.

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Verheeskade DE 's-gravenhage

TE KOOP Menno van Coehoornstraat 4 te Utrecht

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Jan Witkampstraat NA Rotterdam

Te Koop. Bassein 38 te Wormer. Vraagprijs ,- k.k.

Beefland 2, Box MX DE MEERN

Presentatiebrochure. Chopinlaan 14 in Baarn

Vraagprijs k.k.

Te Koop. Zaanstroom 25 te Wormerveer. Koopsom ,- k.k.

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10

Te Koop. Schakelplein 35 te Wormerveer. Koopsom ,- k.k.

Wachterstraat 13 te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

Te Koop. Dr. Jan Mulderstraat 14 te Zaandijk. Vraagprijs ,- k.k.

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Duindoorn ED Krimpen aan den IJssel

Numansdorp, Einsteinstraat 47

Transcriptie:

Weteringpad 44 3762 EN Soest

Beschrijving van de bedrijfsruimte: Bent u op zoek naar een ruimte voor uw startende onderneming..? Of heeft u dringend behoefte aan uitbreiding van uw huidige werkplek..? Dan is dit wellicht de perfecte locatie voor uw bedrijf! Gelegen op een toplocatie in Soest, nabij de belangrijkste hoofdader door Soest, het industrieterrein en diverse uitvalswegen: N221/N234 en A1/ A28 en A27, bevindt zich dit bedrijventerrein Soestdijk. Het terrein (tegenover de Karwei) bevindt zich op 20 kilometer van Utrecht, 10 kilometer van Hilversum en 7 kilometer van Amersfoort. De unit bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond met een totale oppervlakte van 240 m² voor bijvoorbeeld opslag van goederen. Via een trap is de verdieping te bereiken welke momenteel in gebruik is als kantoorruimte. Indeling: Entree, ontvangstruimte met meterkast, toegangsdeur naar bedrijfsruimte v.v. elektrische overheaddeur, heater en radiatoren, trapopgang naar verdieping met aparte ruimte met Cvopstelling en toilet, 1 e zeer ruime kantoorruimte met kitchenette en 2 e kantoorruimte. De gehele unit is v.v. airconditioning, luxaflex en stoffering en de radiatoren op de verdieping zijn apart instelbaar. Het perceeloppervlak omvat 240 m² en beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen op het terrein. De unit heeft verbindingsdeuren met de unit aan het Weteringpad 52-54. Er zijn mogelijkheden voor een combinatie huur/koop van deze beide units. Aanvaarding in overleg. Vraagprijs 225.000,-- k.k. Huurprijs het 1 e jaar: 1250,-- p.m. excl. servicekosten en btw, daarna 1400,-- p.m. excl. servicekosten en btw.

Foto s bedrijfsruimte begane grond:

Foto s verdieping:

Overzicht gegevens en extra s: Oppervlakte : 240 m² Perceeloppervlakte : 240 m² Bouwjaar : 2001 Verwarming : Cv-ketel Bijzonderheden: Prachtige bedrijfsruimte Nabij uitvalswegen N221/ N234/ A1/A27/A28 Airconditioning aanwezig Tegenover doe-het-zelfwinkel Karwei Inclusief 4 parkeerplaatsen 1 overheaddeur, elektrisch bedienbaar Apart keukenblok Kantoor is volledig gestoffeerd Magazijn en kantoor in één

Kadastrale kaart: Plattegrond van Soest:

Plattegrond:

Brochure Deze brochure is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Deze brochure mag worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Het bieden van de vraagprijs betekent niet automatisch dat daarmee een koopovereenkomst tot stand komt. Deze komt pas tot stand na aanvaarding van het bod, de oplevering en gunning door de verkoper. Waarborgsom Indien u een woning bij een NVM-makelaar koopt, moet er altijd een waarborgsom op de rekening van de notaris gestort worden, ter grootte van 10% van de koopsom. De datum waarop de waarborgsom gestort moet zijn bij de notaris, wordt in de koopakte vermeld. U kunt ook kiezen voor een bankgarantie. Vrije vestiging Voor koopwoningen ligt de vrije vestigingsgrens op 170.225,-- Voor het betrekken van woningen tot en met de vrije vestigingsgrens is een huisvestingsvergunning vereist, waarvoor leges zijn verschuldigd. Kosten Koper Met kosten koper wordt bedoeld dat u de woning koopt en dat de bijkomende kosten voor rekening van de koper zijn. Deze kosten zijn onder andere: 2% overdrachtsbelasting (berekend over de koopsom), notariskosten, taxatiekosten, hypotheekprovisie en eventueel de kosten van uw eigen makelaar. Ouderdomsclausule Voor woningen die ouder zijn dan 25 jaar nemen wij standaard een ouderdomsclausule in de koopakte op. Notaris De notaris die wordt ingeschakeld bij de overdracht van de woning is altijd de keuze van de koper. De koper betaalt en bepaalt dus de notaris. Transportdatum De datum van de overdracht komt tijdens de onderhandelingen tot stand. Deze datum is dus bindend en kan alleen vervroegd of verlaat worden indien beide partijen (dus koper en verkoper) dit overeenkomen.

EPA Koper aanvaardt het ontbreken van een Energie Prestatie Certificaat welke bij de verkoop van een woning verplicht is vanaf 1 januari 2008. Indien koper prijs stelt op een Energie Prestatie Certificaat, dient koper dit op eigen kosten aan te vragen en kan koper verkoper nimmer aansprakelijk stellen inzake de uitkomst van dit certificaat. NVM Ons kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerende zaken) gevestigd in Nieuwegein. Op al onze werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden NVM 2011 van toepassing. Deze zijn te verkrijgen bij ons kantoor. Kosten notaris Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers hypothe(e)k(en) en /of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: 10,00 per telefonische overboeking; 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota( s) bij de hypotheek -/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; 120,00 per akte van gehele doorhaling; 150,00 per akte van gedeeltelijke doorhaling; (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht) dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de desbetreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de desbetreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde bedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper.

'Home is where the heart is'. Wonen is vooral een zaak van emotie. Een huis wordt een thuis als je je er lekker voelt. Goed wonen is dus heel belangrijk. Dat maakt de verhuisbeslissing tot een moeilijke keuze. Je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. In dat spanningsveld werken wij, de mensen van Verrips. Wij voelen ons thuis in de woningmarkt van Soest en Baarn. Hebben oog voor wensen én mensen. Verrips makelaardij oog voor wensen én mensen. Verrips Makelaardij o.z. Burgemeester Grothestraat 15 3761 CK Soest Tel: 035-6030025 Fax: 035-6030090 E-mail: info@verrips.nl Homepage: www.verrips.nl