Burg. Grothestraat CL Soest

Vergelijkbare documenten
Steenhoffstraat BH Soest

Weteringpad EN Soest

Weteringpad EN Soest

Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN

Smaragddrift 2 NIEUWEGEIN

De Wetstraat 15 te Utrecht

Wulverhorstlaan 20 te Utrecht

Steijnstraat 18 te Utrecht

Detmoldstraat 80 II te Utrecht

TE KOOP Fleminglaan 8 te Vleuten

Talmalaan 29 te Utrecht

Washingtondreef 121 UTRECHT

Saffierdrift 10 NIEUWEGEIN

Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN

Brugakker 3625 Zeist

TE KOOP Secundusweg 39 te De Meern

Venezueladreef 3 UTRECHT

Patrimoniumstraat 3 UTRECHT

Eerste Oosterparklaan 112 Utrecht

Marie Curielaan 71 UTRECHT

Vredehofstraat HA Soest

Leersumse Veld 35 te Vleuten

Reyer Anslostraat 92 te Utrecht

Spuistraat 17 UTRECHT

Kershoflaan 9 UTRECHT

Jaffastraat 72 UTRECHT

Westinghousestraat 6 UTRECHT

Oude Pijlsweerdstraat 158 UTRECHT

P.A. de Genestetstraat 2 UTRECHT

Van Vollenhovenlaan JR UTRECHT

Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT

Agavedreef 107 UTRECHT

Presentatiebrochure. Chopinlaan 14 in Baarn

TE KOOP Laan te De Meern

Nieuwe Pijlsweerdstraat 129 UTRECHT

TE KOOP Schutstraat 148 te Utrecht

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k.

Bakhuizen van den Brinkstraat 9 UTRECHT

St.-Eustatiusdreef 322 te Utrecht

Dennenstraat 21 UTRECHT

Nijenheim BB ZEIST

TE KOOP Menno van Coehoornstraat 4 te Utrecht

TE KOOP Wormerveste 7 te Nieuwegein

Plesmanstraat 341 Soesterberg

TE KOOP Van Weerden Poelmanlaan 52 te Utrecht

1e Daalsedijk 95bis UTRECHT

TE KOOP Trevouxperenlaan 93 te Vleuten

Admiraal Helfrichstraat XB DE MEERN

TE KOOP Hemelvuur 31 te De Meern

Anna Paulownalaan CW Soest. Burg. Grothestraat 51, 3761 CL Soest ~ ~ ~

De Vucht 7 te RIJEN. Inhoud: 405 m³. Woonoppervlakte: 120 m². Externe bergruimte: 12 m². Bouwjaar: Perceel: 428 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k.

Jacob Catsstraat 60 VENLO. Vraagprijs ,- k.k

Oude Daalstraat 5 UTRECHT

Randwijk Bredeweg 57. Vraagprijs ,-- k.k.

Renkum Schoolweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Cantondreef 63 UTRECHT

TE KOOP Gageldijk 99 te Maarssen

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

TE KOOP Soesterveen 19 te Vleuten

Augustusweg 26 te De Meern

Ede Arnhemseweg 10 H. Vraagprijs ,-- k.k.

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Vraagprijs k.k.

WONINGBROCHURE. Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Bennekom Grietjeshof 33

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR

Bennekom Grietjeshof 87

Mondriaanstraat SL Bergschenhoek k.k.

Van Lennepstraat TK UTRECHT

Te Koop. Zaanstroom 25 te Wormerveer. Koopsom ,- k.k.

Bennekom Van Hoffenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k.

Presentatiebrochure. Stationsweg 100 in Baarn

1e Daalsedijk 95 UTRECHT

Aalbersestraat 14 TEGELEN. Vraagprijs ,- k.k

Bennekom Swammerdamlaan 17

TE KOOP Van Egmondkade 58 te Utrecht

Plankstraat 20 UTRECHT

Bennekom Ooievaarsbek 21. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Willem Pijperlaan 24

Livingstonelaan JV UTRECHT

Bennekom Madeliefje 27

Presentatiebrochure. Steijnlaan 2A in Baarn

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k.

Knopstraat ET UTRECHT

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k.

Vierlinghweg 39, 2661 TL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

TE KOOP Ambonstraat 4 bis te Utrecht

Livingstonelaan HV Utrecht

Woningbrochure Steenstraat 21 te Utrecht

Bennekom Edeseweg 92 1

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Wildekamp 46. Vraagprijs ,-- k.k.

M A K E L A A R S PEEK&POMPE

TE KOOP Julianaweg 388 te Utrecht

Woningbrochure Voorstraat 46 te IJsselstein

Transcriptie:

Burg. Grothestraat 61 3761 CL Soest

Beschrijving van de woning: Deze helft van een dubbel woonhuis beschikt over bijzonder veel leefruimte (237m² en inhoud 606 m³)! Met maar liefst 11 kamers verdeeld over 3 woonlagen en twee opgangen is deze woning uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis. De woning is gelegen op een A-locatie; aan de doorgaande weg in Soest; op loopafstand van de winkels van Soestdijk, het Baarnse bos, basisscholen en bus-en treinstation. De Soesterduinen liggen op slechts 15 minuten fietsen. In de achtertuin, welke gelegen is op het zuiden, bevindt zich nog een ruime vrijstaande stenen garage, ideaal voor het stallen van uw auto hoewel u op eigen terrein ook meerdere auto s kwijt kunt. Indeling: Entree begane grond, centrale hal, trapopgang, toilet v.v. fonteintje, meterkast, toegang tot 2 afzonderlijke kantoorruimtes v.v. vaste kastenwanden en schuifpui aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning eveneens 2 kantoorruimtes voorzien van een verbindingsdeur, vaste kastenwand en een keukenopstelling. Souterrain: Middels een aparte entree aan de buitenzijde en via een neerwaartse trap in de centrale hal is het souterrain te bereiken; hal, toegang tot ruimte met keukenopstelling, entree 1 e kantoorplek v.v. vaste kastenwand en doorgang naar 2 e kantoorruimte met c.v.-kast. Vanuit 1 e kantoorplek doorgang naar achtereenvolgens; toiletruimte, keukenruimte, deur naar douche en 3 e kantoorplek. 1 e verdieping: Vanuit de centrale ontvangsthal, trapopgang naar eerste etage, entree appartement, keuken met eenvoudig keukenblok v.v. kasten, spoelbak, koelkast (tafelmodel), 2-pitskookplaat. Vanuit de keuken zijn achtereenvolgens te bereiken; beide slaapkamers (variërend in grootte) aan de voorzijde van het gebouw, de badkamer met inloopdouche, wastafel, opstelling wasmachine en droger, toilet en de L-vormige woonkamer met schuifpui naar balkon. Aanvaarding in overleg. Vraagprijs 525.000,-- k.k.

Foto s beide slaapkamers eerste etage:

Badkamer en keuken eerste etage:

Foto s souterrain, entree, kantoorruimte:

Foto s toiletruimte en 2 andere werkkamers:

Foto s entree en toilet begane grond:

Foto s kantoorruimtes:

Foto s achtertuin:

Overzicht gegevens en extra s: Netto woonoppervlakte : 237 m² Perceeloppervlakte : 410 m² Inhoud : 606 m³ Bouwjaar woonhuis : 1973 Verwarming Tuin Berging : C.v.-ketel : Voor-, zij- en achtertuin voorzien van borders en terras : Vrijstaande stenen garage Bijzonderheden: Helft van een dubbel woonhuis met garage Gelegen op toplocatie Om de hoek van winkels, scholen, Baarnse Bos, Paleis Soestdijk en uitvalswegen Op respectievelijk 5 en 15 minuten fietsafstand van treinstation en de Soesterduinen Bijzonder veel woonoppervlak en inhoud Maar liefst 11 kamers, 4 keukenopstellingen, 1 badkamer en separate douche Ideale mogelijkheid tot praktijk, kantoor of atelier aan huis Volledig voorzien van dubbele beglazing De woning is momenteel verhuurd aan meerdere partijen die de woning gebruiken als werkplek en woonruimte, hiermee zal de woning in verhuurde staat geleverd worden

Kadastrale kaart: Plattegrond van Soest:

Plattegrond begane grond en souterrain:

Plattegrond 1 e etage en garage:

Brochure en schriftelijkheidsvereiste Deze brochure is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Deze brochure mag worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Het bieden van de vraagprijs betekent niet automatisch dat daarmee een koopovereenkomst tot stand komt. Deze komt pas tot stand na aanvaarding van het bod, de oplevering en gunning door de verkoper en dient schriftelijk vastgelegd te worden in een koopovereenkomst. Waarborgsom Indien u een woning bij een NVM-makelaar koopt, moet er altijd een waarborgsom op de rekening van de notaris gestort worden, ter grootte van 10% van de koopsom. De datum waarop de waarborgsom gestort moet zijn bij de notaris, wordt in de koopakte vermeld. U kunt ook kiezen voor een bankgarantie. Notaris De notaris die wordt ingeschakeld bij de overdracht van de woning is altijd de keuze van de koper. De koper betaalt en bepaalt dus de notaris. Kosten Koper Met kosten koper wordt bedoeld dat u de woning koopt en dat de bijkomende kosten voor rekening van de koper zijn. Deze kosten zijn onder andere: 2% overdrachtsbelasting (berekend over de koopsom), notariskosten, taxatiekosten, hypotheekprovisie en eventueel de kosten van uw eigen makelaar. Ouderdomsclausule Voor woningen die ouder zijn dan 25 jaar nemen wij standaard een ouderdomsclausule in de koopakte op. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Transportdatum De datum van de overdracht komt tijdens de onderhandelingen tot stand. Deze datum is dus bindend en kan alleen vervroegd of verlaat worden indien beide partijen (dus koper en verkoper) dit overeenkomen.

EPA Vanaf 1 januari 2015 zal de rijksoverheid een voorlopig energielabel afgeven voor iedere woning in Nederland. Verkoper is vanaf die datum verplicht dit voorlopige label vóór de eigendomsoverdracht definitief te laten maken. Het niet hebben van een gevalideerd label is voor rekening en risico van verkoper. Koper kan verkoper nimmer aansprakelijk stellen inzake de uitkomst van dit certificaat. Indien het label nog niet aanwezig is bij het tot stand komen van de verkoop, kan koper nimmer rechten ontlenen aan de uitslag. NVM Ons kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerende zaken) gevestigd in Nieuwegein. Op al onze werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden NVM 2011 van toepassing. Deze zijn te verkrijgen bij ons kantoor. Kosten notaris Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers hypothe(e)k(en) en /of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - 15,00 per telefonische overboeking; - 45,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota( s) bij de hypotheek -/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - 150,00 per akte van gehele doorhaling; - 230,00 per akte van gedeeltelijke doorhaling; (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht) dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde bedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper. Kosten van inschrijving ad 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen.

'Home is where the heart is'. Wonen is vooral een zaak van emotie. Een huis wordt een thuis als je je er lekker voelt. Goed wonen is dus heel belangrijk. Dat maakt de verhuisbeslissing tot een moeilijke keuze. Je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. In dat spanningsveld werken wij, de mensen van Verrips. Wij voelen ons thuis in de woningmarkt van Soest en Baarn. Hebben oog voor wensen én mensen. Verrips makelaardij oog voor wensen én mensen. Verrips Makelaardij o.z. Burgemeester Grothestraat 15 3761 CK Soest Tel: 035-6030025 Fax: 035-6030090 E-mail: info@verrips.nl Homepage: www.verrips.nl