Aan de idyllische Kelderweg te Eys staat deze leuke tussengelegen woning met aanbouw én garage.

Vergelijkbare documenten
Piet van Breemenstraat 13

Pastoor Pyrensisstraat 8

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

Leuvenlaan 69. Maastricht (Randwyck) Huurprijs 995,-- per maand.

Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

Te moderniseren geschakelde 2-onder-1 kap woning, met een leuke ligging in een rustige en kindvriendelijke buurt in Schin op Geul.

Wienberg 12. Mechelen. Vraagprijs ,-- k.k.

Sint Geertruid Burg. Beckersstraat 34

Deze ruim opgezette en karakteristieke eengezinswoning is gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt in Kerkrade-West.

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand.

Op een volstrekt sublieme locatie te midden van de rust en natuur staat deze halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

Valkenburgerweg 4. Wijlre. Vraagprijs ,-- k.k.

Roserije 221-A. Maastricht. Huurprijs 799,-- per maand.

Graaf de Geloeslaan 8B

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

LEIDERDORP Lokhorst 123

TE KOOP. Sleedoornstraat GH Nieuwstadt

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

Leiden Oppenheimstraat 31

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

TE KOOP. Roodakker DX Herten

Leiden Mauritsstraat 20A

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

TE KOOP. Grotestraat CM Urmond

Buitenpost Mejontsmastraat 17

TE KOOP. Straatsburglaan JA Sittard

TE KOOP. Klaverstraat GR Sittard

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11

TE KOOP. Aan het Bos WG Sittard

Sint-Annaland Nieuwlandseweg 188

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Philip de Croystraat HK Sittard

TE KOOP. Swentiboldstraat AG Guttecoven

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Koningsberg AV Urmond. Op een mooie rustige woonlocatie in Berg aan de Maas is deze halfvrijstaande woning gelegen.

TE KOOP. Liguster DV Brunssum

TE KOOP. Hoeve BH Spaubeek

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Mathias Kempstraat KB Sittard

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

TE KOOP. Eikenskamphof LK Herten

Buitenpost Kerkstraat 37

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

TE KOOP. Haagbeukstraat DZ Echt

TE KOOP. Eindstraat AD Schinveld

TE KOOP. Bettinumstraat BJ Buchten

TE KOOP. Hillenraedtstraat BR Sittard

TE KOOP. Keerend VS Stein

TE KOOP. Burgemeester Eussenstraat BR Elsloo

TE KOOP. Athwerk K.K HX Kerkrade

TE KOOP. Kamerlingh Onnesstraat BL Geleen

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

Kerspelstraat 5 Tegelen

TE KOOP. Heerstraat GE Reuver

TE KOOP. Bovenstraat CD Limbricht

TE KOOP. Meijsstraat EB Geleen

TE KOOP. Mauritsweg AH Stein

TE KOOP. Vonderen GR Linne

TE KOOP. Sint Martinusstraat K.K LN Kerkrade

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

TE KOOP. Frankenstraat AR Stein

TE KOOP. Sint Jozefstraat K.K AN Kerkrade

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Bosserveldlaan SL Beek

Sterksel Averbodeweg kavel 2

TE KOOP. Agricolastraat JW Sittard

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade

TE KOOP. Strijthagenweg K.K BS Kerkrade

TE KOOP. Ovidiusstraat JC Sittard

TE KOOP. Leemkuil DD Munstergeleen

VELDHOVEN TONGELREEP 57

Boekel Burgtstraat 54

K.K. PETERSKAMPLAAN TM OLDENZAAL

TE KOOP. Caumerboord 33 A K.K BL Heerlen

Beekpunge 100 Tegelen

TE KOOP. Heigank K.K KP Landgraaf

K.K. OP DEN KOEM BB OLDENZAAL. Wilt u het gevoel van vrij wonen en toch het stadscentrum van Oldenzaal om de hoek?

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade

TE KOOP. Ericastraat K.K BC Kerkrade

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

Beekpunge 142 Tegelen

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Engelenkampstraat 22-III 6131 JH Sittard

Transcriptie:

Eys Kelderweg 10 Aan de idyllische Kelderweg te Eys staat deze leuke tussengelegen woning met aanbouw én garage. Het woonhuis is onder andere voorzien van een vaste trap naar de 2 e verdieping met een 4 e! slaap-/hobbykamer en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Door de aanbouw is er op de begane grond een royale leefruimte gecreëerd van ca. 46 m 2. Een ideale en betaalbare woning voor starters en jonge gezinnen die net dat beetje extra ruimte zoeken! Vraagprijs 179.000,-- k.k.

Begane grond onderhoudsvriendelijke voortuin en toegang tot de woning royale entree met garderobe, meterkast, verdiepingstrap en betegelde nette toiletruimte met fonteintje ruime eet-/woonkamer met aanbouw (ca. 40 m 2 ) met veel lichtinval en voorzien van een schouwpartij open keuken (ca. 6 m 2 ) met rustieke keukeninstallatie in hoekopstelling en o.a. voorzien van spoelbak met mengkraan, elektrische oven, 4-pits gaskookplaat met wasemkap en schouw, koelkast en betegelde achterwand de gehele benedenverdieping is in 2013 voorzien van een nieuwe grindvloer tuin met veel privacy, tuinberging en garage met stalen kantelpoort en extra bergzolder; de bereikbaarheid van de garage is gewaarborgd via een bij notariële akte gevestigde erfdienstbaarheid

1 e verdieping overloop met toegang naar de 3 slaapkamers en de badkamer ruime ouderslaapkamer 1 voorzien van plankenvloer en een vaste kastenwand slaapkamer 2 met plankenvloer slaapkamer 3 met plankenvloer geheel betegelde badkamer o.a. voorzien van vaste wastafel, ligbad- /douchecombinatie en 2 e toilet 2 e verdieping (via vaste trap!) 4e slaap-/hobbykamer met slim gecreëerde bergruimte onder het dakbeschot separate bergruimte met aansluiting voor de wasapparatuur; tevens bevindt zich hier de c.v.-installatie (eigendom, 1985, heteluchtverwarming) en huurgeiser (ca. 11,- per maand)

Bijzonderheden de woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing; dakisolatie én geïsoleerde spouwmuren rustige ligging, dichtbij uitvalswegen en de natuur verrassend ruim door de aanbouw én extra 4 e hobby-/slaapkamer op de 2 e verdieping door de aantrekkelijke vraagprijs zeer betaalbaar voor starters aanvaarding in overleg Kenmerken Energielabel (voorlopig) : C Bouwjaar: ca. 1985 Inhoud (excl. garage!): ca. 390 m 3 perceeloppervlakte: ca. 295 m 2 gebruiksoppervlaktes: wonen: ca. 108,0 m 2 overige inp. ruimte: ca. 10,0 m 2 g.g. buitenruimte: ca. 0,0 m 2 externe bergruimte: ca. 30,0 m 2 totale oppervlakte: ca. 148,0 m 2 Aan deze presentatie kunnen op generlei wijze rechten en/of verplichtingen worden ontleend!

U bent van harte welkom bij Kreuwels Vastgoed! Professionele ondersteuning Bij Kreuwels Vastgoed kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en bedrijfsmatige makelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van onder andere: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen en bedrijfsonroerend goed (ook NWWI!) - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Verzekeringen Door onze samenwerking met diverse grote partijen kunnen wij U ook optimaal bedienen op het gebied van verzekeringen. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft door continu te voldoen aan de verplichtingen en richtlijnen die hiervoor onder andere door de Autoriteit Financiële Markten en Overheid zijn opgesteld. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze persoonlijke werkwijze en het resultaat voor u! Kreuwels Vastgoed BV Burg. Wolfsstraat 8 6265 AA Sint Geertruid Telefoon: 043-4502890 E-mail: info@kreuwelsvastgoed.nl Web: www.kreuwelsvastgoed.nl