Te Koop. Middel 6 te Westzaan

Vergelijkbare documenten
Te Koop. Sluispad 35 te Zaandam

Te Koop. Westzanerdijk 265, 265 A - E te Zaandam

Te Huur / Te Koop. Samsonweg 102 te Wormerveer

Te Koop. Multifunctionele bedrijfshal met kantoren. Zomerdijk 15 te Zaandam

Te Koop Hotel-locatie Veerdijk 76 te Wormer

Te Huur / Te Koop. Zaanweg 122 te Wormerveer

Te Koop. Rosbayerweg 35 unit 32 te Wormerveer

Te Huur. P.E. Kramerstraat 4 (gedeeltelijk) te Wormer

Te Huur. Penningweg 95 B te Zaandam

Te Huur. Zaanweg 65 I te Wormerveer

Te Huur. Vermiljoenweg 21 te Zaandam

Te Koop. Witte Vlinderweg 8 A te Wormerveer

Te Huur. Schellingweg 13 te Zaandam

Te Huur. Vermiljoenweg 21 te Zaandam

Te Huur. Westzijde 88B - 90 te Zaandam

Te Huur. Penningweg 95 te Zaandam

Ronde Tocht 3 ZAANDAM

Te Huur. Ambacht 24 (gedeeltelijk) te Oostzaan

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

HOORN VERANDA

Te huur. Bedrijfsverzamelgebouw op unieke locatie met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Bovenverdieping: De eerste verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap. Daar treft u een overloop en twee bergruimtes/slaapkamers aan.

Vraagprijs ,00 k.k.

Vrijblijvende verkoopinformatie KANTOORGEBOUW Ganzenmarkt te Utrecht

Goed Bereikbaar Ruim en Licht Eigen Parking

Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40080/ :00

Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40040/ :00

grens dient opnieuw uitgemeten te worden

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars


Vrijblijvende objectinformatie

Van der Duijn van Maasdamweg 274b Vraagprijs ,-(k.k.)

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

Simpelveld Waalbroek 3

Ittervoort. Sleestraat 16

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14

Vrijblijvende objectinformatie


Wijk 2 nr EV Urk

Maastricht. Galjoenweg 5

PROJECT KOOPINFORMATIE. Prins Hendrikstraat 7-9 te Bodegraven

Roermond Burghoffweg 18

Vrijblijvende objectinformatie. Keyenburg 351 te Rotterdam

Kadastraal bericht object pagina 1 van 3 Kadaster

Roermond Neerstraat 20

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1. Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard.

Wageningen - Nudepark

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW.

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

TE HUUR NEDERWEERT AB & P Vaassen

Nieuw-Beijerland, Kerkstraat 33

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,00 k.k.

Roermond Prinses Beatrixstraat 31

k.k. Vraagprijs ,--

Beusichem. Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a. Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak ha

Paradijsweg 6a en 7 Meppel

Echt. Rijksweg Noord 9

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Faunastraat 13 WORMER

Roermond Dirksbergerweg

Vrijblijvende objectinformatie

Kaasmaker 87 ASSENDELFT

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

Te Koop. Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen

Wezenland 26 WORMER. Goed onderhouden eengezinswoning met een ruime voor- en achtertuin en gelegen in. een rustig en kindvriendelijk woonhofje.

Kadastraal bericht inzake grondpercelen

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie

PROJECTINFORMATIE Luzernestraat GM Nieuw-Vennep

Vrijblijvende objectinformatie

De Zevenhoeven 58 HEEMSKERK

Vrijblijvende objectinformatie. Valkenburg aan de Geul, Lindenlaan 19

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT

Smalven 7 HEEMSKERK. Zaandam Castricum. Patiobungalow met aangebouwde frontberging, besloten tuin en. vrijstaande houten berging.

BIJZONDERHEDEN: De rest van de kavel heeft een bestemming als bouwkavel waar in het totaal 3 kavels gerealiseerd kunnen worden.

Vrijblijvende objectinformatie

TE HUUR HERKENBOSCH ,- /maand. Veldweg 4. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond. Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond

Maasbracht Hagenaarpark 25

Heythuysen Koppelstraat 13

Roermond Henri Tijssenstraat 60

Vrijblijvende objectinformatie

Nijverheidsweg Udenhout. Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²!

Knollendammerstraat 117 WORMER

Echt Pepinusbrug (bouwkavel)

TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND

Nieuwland 4 Wapse ,- K.K.

Transcriptie:

Te Koop Middel 6 te Westzaan

Te Koop Middel 6 te Westzaan Multifunctionele bedrijfsruimte met eigen buitenterrein geschikt voor vele doeleinden. Momenteel rust er een maatschappelijke (met zakelijke dienstverlening) bestemming op het pand. Door de aard en ligging biedt het object veel mogelijkheden waarbij wellicht een combinatie met wonen kan worden gerealiseerd. Het pand is in ca. 1975 gebouwd met een betonnen vloer, opgebouwd met binnenwanden van B2 blokken en buitenzijde metselwerk. Het dak is een platdakconstructie afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking. Door de vele raampartijen komt er veel daglicht naar binnen. Het object is reeds jaren in gebruik en ingericht als kantoorruimte. Het gebouw bestaat uit een ruime entree met hal, 3 flinke kantoorruimten, een magazijn, gescheiden toiletten en een keuken ruimte. Het object is voorzien van centrale verwarming, systeemplafonds, elektra, en diverse verlichting. Oppervlakten: Bedrijfsruimte v.v.o. ca. 237 m2. Perceel ca. 769 m2. Koopsom 249.000,-- k.k., geen BTW.

OBJECT: Middel 6 te Westzaan (gemeente Zaanstad) Foto's van het object

OBJECT: Middel 6 te Westzaan (gemeente Zaanstad) Foto's van het object

PROJECTINFORMATIE Westzaan Middel 6 LOCATIE / OBJECT Bedrijfs/kantoorruimte gelegen in de lintbebouwing van Westzaan en direct aan de weilanden. BESTEMMING Maatschappelijk met zakelijke dienstverlening. OPPERVLAKTE Bebouwd ca. 237 m2 v.v.o. BOUWJAAR Ca. 1975 KADASTRALE GEGEVENS Gemeente Westzaan, sectie A, nummer 1983, groot: 769 m2; eigen grond. VOORZIENINGEN Het object is o.a. voorzien van: * elektrische installatie; * systeemplafonds; * (inbouw) verlichting; * cv installatie met radiatoren; * keuken; * gescheiden toiletten; * afgewerkte wanden en plafonds; PARKEERGELEGENHEID Parkeren op eigen terrein. BEREIKBAARHEID Uitstekend KOOPINGANGSDATUM/ OPLEVERING Aanvaarding in overleg, kan spoedig. KOOPSOM 249.000,-- k.k. geen BTW.

PROJECTINFORMATIE Vervolg ZEKERHEIDSSTELLING In de koopovereenkomst zal ter zekerheidsstelling een bankgarantie worden bepaald ter grootte van 10 % van de koopsom. VOORWAARDEN & CONDITIES Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard koopakte Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM. BTW Er is geen BTW van toepassing. EPA-LABEL Per 1-1-2008 dient er een EPA-label voor de objecten vanaf 50 m2 aanwezig te zijn. Dit pand is niet voorzien van een EPA-label. INLICHTINGEN HVMS Paltrokstraat 20 1508 EK ZAANDAM Tel : 075 6 51 06 02 Fax : 075 6 51 06 52 E-mail : bog@hvms.nl Website: http://www.hvms.nl Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding. Op al onze werkzaamheden zijn de Voorwaarden N.V.M. van toepassing.

Kadastraal bericht object pagina 1 van 1 Kadaster Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens inzake hypotheken en beslagen Betreft: WESTZAAN A 1983 9-8-2013 Middel 6 1551 SP WESTZAAN 15:11:38 Uw referentie: Agnes Toestandsdatum: 8-8-2013 Kadastraal object Kadastrale aanduiding: WESTZAAN A 1983 Grootte: 7 a 69 ca Coördinaten: 113771-497948 Omschrijving kadastraal object: BEDRIJVIGHEID (KANTOOR) Locatie: Middel 6 1551 SP WESTZAAN Ontstaan op: 30-8-1993 Ontstaan uit: WESTZAAN A 1965 gedeeltelijk Aantekening kadastraal object LOCATIEGEGEVENS ONTLEEND AAN BASISREGISTRATIES ADRESSEN EN GEBOUWEN Ontleend aan: ATG 75259 d.d. 21-9-2011 Publiekrechtelijke beperkingen Er zijn geen beperkingen bekend in de gemeentelijke beperkingenregistratie en de kadastrale registratie. Gerechtigde EIGENDOM De heer Dick Kuijt Atseburenweg 8 8762 PJ HIESLUM Geboren op: 26-12-1949 Geboren te: WESTZAAN (Persoonsgegevens zijn conform GBA) Recht ontleend aan: Eerst genoemde object in brondocument: HYP4 11044/48 reeks AMSTERDAM d.d. 20-7-1992 WESTZAAN A 1983 Aantekening recht BURGERLIJKE STAAT GEHUWD Betrokken persoon: Mevrouw Erna Bood Atseburenweg 8 8762 PJ HIESLUM Geboren op: 18-04-1951 Geboren te: LANGEDIJK (Persoonsgegevens zijn conform GBA) Ontleend aan: BSA 506/6001 reeks AMSTERDAM d.d. 31-5-2005 Einde overzicht De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt ten aanzien van de kadastrale gegevens zich het recht voor als bedoeld in artikel 2 lid 1 juncto artikel 6 lid 3 van de Databankenwet.

Procedure Bezichtiging: Wanneer u zich meldt voor het maken van een afspraak voor bezichtiging van een bedrijfspand en u, mogelijk, als eerste het bedrijfspand heeft bezichtigd of een bod uitbrengt, is de verkoper niet verplicht met u (als mogelijk eerste kandidaat) in onderhandeling te treden. Meldt duidelijk wat uw verwachting is over de afhandeling of reactie op uw aanbod, zodat wij voor alle partijen duidelijkheid kunnen scheppen over de situatie op dat moment. Onderhandeling: De onderhandeling wordt pas aangegaan als dat ook expliciet zo wordt aangenomen en nadrukkelijk wordt aangeven dat uw voorstel met de verkoper wordt besproken. Alle door HVMS en de verkoper verstrekte informatie moet worden gezien als uitnodiging tot nader overleg of als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Indien u bijvoorbeeld de vraagprijs biedt, bent u nog geen koper. U doet dan feitelijk en juridisch gezien een bod. Verkoper dient expliciet in te gaan op uw voorstel hetgeen ook kan betekenen dat het aanbod (nog) niet wordt aanvaard. Overeenstemming: Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan wanneer niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over details overeenstemming is bereikt. Hierbij kunt u denken aan termijn van aanvaarding, roerende zaken, eventuele voorbehouden en/of voorwaarden, etc. De koopovereenkomst: Nadat er mondelinge overeenstemming is bereikt, is er een overeenkomst tot stand gekomen. Conform het Nieuw Burgerlijk Wetboek is deze mondelinge overeenkomst rechtsgeldig. Deze mondelinge overeenkomst wordt schriftelijk vastgelegd in een door HVMS opgestelde koopakte. In deze koopakte wordt de gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie van 10% over de koopsom opgenomen, door u als koper te voldoen binnen 4 weken na het sluiten van de overeenkomst ten overstaan van de door u te kiezen notaris. Voorbehouden en overige voorwaarden, bijvoorbeeld financiering of een bouwkundige keuring, kunnen alleen worden opgenomen indien deze uitdrukkelijk bij de onderhandelingen zijn vermeld. Tolk: Bij onvoldoende kennis van de Nederlandse taal zijn wij wettelijk verplicht een tolk in te schakelen voor de overdracht van onroerende zaken. In overleg wordt een gediplomeerde en erkende tolk gezocht. De kosten voor deze tolk zijn voor rekening van de koper.

Kantooradres: Paltrokstraat 20 Openingstijden: 1508 EK Zaandam maandag tot en met vrijdag telefoon 075 6510 610 8.30 tot 17.30 uur fax 075 6510 652 Postadres: Postbus 1213 Website: www.hvms.nl 1500 AE Zaandam E-mailadres: bog@hvms.nl Rechtstreekse telefoonnummers: Arjan Metselaar RMT 075-6510 602 06-53701361 Register Makelaar-Taxateur o.z. Ing. Sjoerd Hoorn RMT 075-6510 641 06-53334920 Register Makelaar-Taxateur o.z. Simon Voorthuysen ARMT 075-6510 609 06-22418651 Assistent Register Makelaar-Taxateur o.z. Binnendienst: 075-6510 617 / 619 / 626 / 646 / 650