Te Koop. Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te Koop. Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen"

Transcriptie

1 Te Koop Vrijblijvende Objectinformatie Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen Object In 1998 is op een kavel van m² een multifunctioneel vrijstaand bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein Haatland. Het object is gelegen op bedrijventerrein Haatland te Kampen. Haatland is het grootste bedrijventerrein van Kampen, dat momenteel gerevitaliseerd wordt naar een bedrijventerrein met een moderne uitstraling en een aantrekkelijk vestigingsklimaat. Kadastrale aanduiding Gemeente Kampen, sectie Q, nummer 1293 Oppervlakte Circa 385 m² bedrijfsruimte Circa 160 m² opslagruimte Circa 25 m² kantoorruimte op de 1 e verdieping Circa 30 m² entresol Bereikbaarheid Bedrijventerrein Haatland is gelegen aan de N50, waardoor het object een uitstekende bereikbaarheid heeft. De rijksweg N50 sluit aan op zowel de A28 als de A50 en in het noorden de A6. Opleveringsniveau In huidige staat, met onder andere de navolgende voorzieningen: Bedrijfsruimte: - meerdere overheaddeuren; - systeemplafond met inbouwverlichting (kantoorruimte); - TL-verlichting (bedrijfsruimte); - Heater; De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

2 - Hoogte hal tussen 5 en 7.40 meter; - Hoogte opslag tussen 5 en 1,5 meter; - Pantry; - Toilet; - Bedrijfsruimte is volledig geïsoleerd. Kantoorruimte: - Laminaatvloer; - Cv-Ketel met radiatoren; - Systeemplafond met verlichting; - Afgewerkte wanden. Parkeergelegenheid Op eigen terrein zijn een aantal parkeerplaatsen gelegen. Vraagprijs ,- k.k. te vermeerderen met BTW. Omzetbelasting Koper en verkoper dienen een optieverzoek in bij de Inspectie tot een met BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstellen huurder niet aan het criterium meer dan 90% BTW belaste presentaties verrichten voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste presentaties niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader over een te komen percentage. Aanvaarding In overleg. Zekerheidsinstelling 10% van de overeengekomen koopsom. Bijzondere bepaling Aan verkoper is niet bekend, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Koper is ermee bekend dat het gekochte niet is voorzien van een EPA-label en doet hierbij uitdrukkelijk afstand van zijn recht daarop. Koper vrijwaart verkoper hierbij uitdrukkelijk voor alle mogelijke aanspraken dienaangaande. Nadere informatie Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met: Rodenburg Bedrijfsmakelaars Aagje Dekenstraat 51, 8023 BZ Zwolle Telefoon: zwolle@rodenburg.nl Internet: De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

3 Locatie De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

4 Foto s De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

5 De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

6 Bijlage 1: Kadastrale kaart De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

7 Uittreksel Kadastrale Kaart 26A 4A Betonstraat m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 8 maart 2012 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel KAMPEN Q 1293 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

8 Bijlage 2: Tekening De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

9 plattegronden powered by Bramer Makelaars bedrijfsruimte entree toilet pantry droge opslag mk cm schaal 1:150 - BEGANE GROND - (maatvoering en invulling interieur zijn indicatief)

10 Bijlage 3: Bestemmingsplan De eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Rodenburg Bedrijfsmakelaars te Zwolle. Inlichtingen en voorstellen lopen via Rodenburg Bedrijfsmakelaars (tel ). Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Oldeneelallee 26 te Zwolle

Oldeneelallee 26 te Zwolle Te Koop/Te Huur Vrijblijvende Objectinformatie Oldeneelallee 26 te Zwolle Object In het herontwikkelingsplan van winkelcentrum Zwolle Zuid bieden wij u een unieke kantoorruimte aan, gelegen op de 2 e verdieping

Nadere informatie

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Zuiderzeelaan 53 te Zwolle. Object/ligging

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Zuiderzeelaan 53 te Zwolle. Object/ligging Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Zuiderzeelaan 53 te Zwolle Object/ligging Zeer representatieve en luxe afgewerkte kantooretages, gelegen op een prominente locatie op kantorenpark Hanzeland. Dit

Nadere informatie

Te Huur. Circa 200 m² bedrijfsruimte Circa 90 m² entresol Circa 127 m² kantoorruimte Circa 450 m² buiten terrein

Te Huur. Circa 200 m² bedrijfsruimte Circa 90 m² entresol Circa 127 m² kantoorruimte Circa 450 m² buiten terrein Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsruimte Ohmstraat 1a te Zwolle Object/ligging Oppervlakte Opleveringsniveau Deze representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte en buitenterrein met een

Nadere informatie

Te Huur. Haatlanderdijk 57 te Kampen

Te Huur. Haatlanderdijk 57 te Kampen Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Haatlanderdijk 57 te Kampen Object/ligging Het object is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Haatland. Het bedrijventerrein Haatland te Kampen

Nadere informatie

Te Huur. Tevens is deelverhuur mogelijk vanaf 400 m² tot 2.400 m².

Te Huur. Tevens is deelverhuur mogelijk vanaf 400 m² tot 2.400 m². Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Marsweg 47 te Zwolle Object Een markant bedrijfsgebouw, gelegen aan de doorgaande weg op het industrieterrein de Marslanden op een uitstekende zichtlocatie.

Nadere informatie

Te Huur. Bedrijfshal met kantoorruimte Newtonweg 1, 8013 RD te Zwolle

Te Huur. Bedrijfshal met kantoorruimte Newtonweg 1, 8013 RD te Zwolle Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfshal met kantoorruimte Newtonweg 1, 8013 RD te Zwolle Object/ligging Op een goede zichtlocatie gelegen bedrijfshal met vijf overheaddeuren, ruim 300 m² kantoorruimte

Nadere informatie

Te Huur. Kantoorruimte Burgemeester van Roijensingel CT Zwolle

Te Huur. Kantoorruimte Burgemeester van Roijensingel CT Zwolle Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Burgemeester van Roijensingel 18 8011 CT Zwolle Object/ligging Deze kantoorvilla is zeer fraai gelegen aan de stadsgracht van Zwolle, aan de Burgemeester

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object Te Koop / Te Huur Vrijblijvende Objectinformatie Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen Object Te koop c.q. te huur circa 235 m² representatieve kantoorruimte, gelegen op een uitstekende lokatie

Nadere informatie

Te Koop Winkel met bovenwoning

Te Koop Winkel met bovenwoning Te Koop Winkel met bovenwoning Vrijblijvende Objectinformatie Winkelruimte met bovenwoning gelegen in het centrum van Apeldoorn Markstraat 5 7311 LH Apeldoorn Object Winkelruimte met bovenwoning en 2 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Beleggingsobject TE KOOP. Laan van de Maagd 11 Apeldoorn

Beleggingsobject TE KOOP. Laan van de Maagd 11 Apeldoorn Beleggingsobject TE KOOP Laan van de Maagd 11 Apeldoorn Object/ligging Op het bedrijvenpark Apeldoorn Noord fase II te Apeldoorn gelegen moderne bedrijfsunit met 255 m² bedrijfsruimte op de begane grond

Nadere informatie

Beleggingsobject TE KOOP. Christiaan Geurtsweg 12 Apeldoorn

Beleggingsobject TE KOOP. Christiaan Geurtsweg 12 Apeldoorn Beleggingsobject TE KOOP Christiaan Geurtsweg 12 Apeldoorn Object/Ligging Het betreft hier een representatieve bedrijfspand met kantoorruimte en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein in verhuurde

Nadere informatie

Te Huur. Op dit moment is er nog één ruimte voor verhuur beschikbaar. 1 e verdieping: circa 75 m² kantoorruimte (ruimte E op de tekening)

Te Huur. Op dit moment is er nog één ruimte voor verhuur beschikbaar. 1 e verdieping: circa 75 m² kantoorruimte (ruimte E op de tekening) Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Landstede Sportcentrum Object/ligging In het prominente voorgebouw van het Landstede Sportcentrum is kantoorruimte gecreëerd waarin op dit moment voornamelijk

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Lonnekerbrugstraat 94-97 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Amarilstraat 21 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand. Tinstraat 26 Ridderkerk

Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand. Tinstraat 26 Ridderkerk Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand Tinstraat 26 Ridderkerk Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand Tinstraat 26 Ridderkerk Betreft : Vrijstaand bedrijfspand met kantoorruimte aan de voorzijde in

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Wolweverstraat 17 Ridderkerk

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Wolweverstraat 17 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Wolweverstraat 17 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Wolweverstraat 17 Ridderkerk Betreft : Vrijstaand bedrijfspand, bestaande uit een kantoor in 2 lagen met en

Nadere informatie

VERHUURNFORMATIE. Ambachtweg 53 te Moordrecht

VERHUURNFORMATIE. Ambachtweg 53 te Moordrecht VERHUURNFORMATIE Ambachtweg 53 te Moordrecht TE HUUR Bedrijfsruimte (65m2) met kantoorruimten (140m2) en 4 parkeerplaatsen Ambachtweg 53 2841 MB Moordrecht HUURPRIJS 1.500,- per maand, excl. btw Op bedrijventerrein

Nadere informatie

Te Koop. Winkelpand en woonruimte Rijksstraatweg 37-37A 7386 AB WILP

Te Koop. Winkelpand en woonruimte Rijksstraatweg 37-37A 7386 AB WILP Te Koop Vrijblijvende Objectinformatie Winkelpand en woonruimte Rijksstraatweg 37-37A 7386 AB WILP Object / locatie Aan een drukke doorgaande weg in het centrum van Wilp gelegen winkelruimte met een zelfstandig

Nadere informatie

De Tienden te Nuenen

De Tienden te Nuenen Te Koop De Tienden 17-19 te Nuenen Kantoren 2 Opslagruimte + Entresol Bedrijfsruimte 3 4 5 DE TIENDEN 17-19 TE NUENEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Multifunctioneel vrijstaand bedrijfscomplex;

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur Kolding 7 te Barendrecht

Te Koop / Te Huur Kolding 7 te Barendrecht Te Koop / Te Huur Kolding 7 te Barendrecht Modern en representatief bedrijfspand, bestaande uit ca. 400 m 2 bedrijfsruimte en ca. 280 m 2 kantoor / showroom alsmede 13 parkeerplaatsen. Het praktisch ingedeelde

Nadere informatie

Te koop / te huur Bedrijfs-/kantoorcomplex. Kelvinring 84 Alblasserdam

Te koop / te huur Bedrijfs-/kantoorcomplex. Kelvinring 84 Alblasserdam Te koop / te huur Bedrijfs-/kantoorcomplex Kelvinring 84 Alblasserdam Te koop / te huur Bedrijfs-/kantoorcomplex Kelvinring 84 Alblasserdam Betreft : Functioneel bedrijfs-/kantoorcomplex bestaande uit

Nadere informatie

640m 2 vvo In units vanaf 200 m² TE KOOP TE HUUR. Sutton Apeldoorn

640m 2 vvo In units vanaf 200 m² TE KOOP TE HUUR. Sutton Apeldoorn 640m 2 vvo In units vanaf 200 m² TE KOOP TE HUUR Sutton 11-13 Apeldoorn Object Gunstig gesitueerde vrijstaande kantoorruimte met parkeerfaciliteiten en geheel eigen identiteit op het bedrijventerrein Kuipersveld.

Nadere informatie

Best, Magazijnweg 19

Best, Magazijnweg 19 Te Huur bij Q : Best, Magazijnweg 19 2 MAGAZIJNWEG 19 TE BEST Beschrijving object Locatie / Ligging : Courante bedrijfsruimte in bedrijfsverzamelcomplex met ruime laad- en loszone op uitstekend bereikbare

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk Betreft : Bedrijfs-/productieruimte met 2 bovenloopkranen en kantoorverdieping

Nadere informatie

Te koop / te huur Vrijstaand kantoorgebouw. Spindermolen 44 Hardinxveld-Giessendam

Te koop / te huur Vrijstaand kantoorgebouw. Spindermolen 44 Hardinxveld-Giessendam Te koop / te huur Vrijstaand kantoorgebouw Spindermolen 44 Te koop / te huur Kantoorruimte Spindermolen 44 Betreft : Een geheel vrijstaand kantoorgebouw met eigen parkeerterrein gelegen aan een doorgaande

Nadere informatie

TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2

TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 WWW.VLIJTSEWEG89.NL Kantoorruimte gesitueerd in de directe omgeving van onder meer het populaire Zwitsal terrein en het centrum van Apeldoorn. Voor

Nadere informatie

Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte. Gildenweg 16 Zwijndrecht

Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte. Gildenweg 16 Zwijndrecht Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte Gildenweg 16 Zwijndrecht Te huur Kantoor-/bedrijfsruimte Gildenweg 16 Zwijndrecht Betreft : Gecompartimenteerde kantoorruimte met airco, veel daglichttoetreding en een hoge

Nadere informatie

Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein. Veersedijk 101 Hendrik-Ido-Ambacht

Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein. Veersedijk 101 Hendrik-Ido-Ambacht Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein Veersedijk 101 Hendrik-Ido-Ambacht Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein Veersedijk 101 Hendrik-Ido-Ambacht Betreft : Multifunctionele bedrijfsruimte met buitenterrein

Nadere informatie

100 m² bedrijfsruimte met eigen carport en opslagruimte TE KOOP. Aalbosweg 17 A Vaassen

100 m² bedrijfsruimte met eigen carport en opslagruimte TE KOOP. Aalbosweg 17 A Vaassen 100 m² bedrijfsruimte met eigen carport en opslagruimte TE KOOP Aalbosweg 17 A Vaassen Object/ligging Kleine bedrijfsruimtes op het bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen worden maar zelden te koop aangeboden.

Nadere informatie

Te huur / Te Koop TE KOOP TE HUUR. Surinameweg 23 A Apeldoorn

Te huur / Te Koop TE KOOP TE HUUR. Surinameweg 23 A Apeldoorn Te huur / Te Koop TE KOOP TE HUUR Surinameweg 23 A Apeldoorn Object/ligging Het betreft een vrijstaand bedrijfspand gelegen aan de Surinameweg 23 op bedrijventerrein Malkenschoten. Het object is gunstig

Nadere informatie

Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor

Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor TE HUUR Plesmanweg 12 te Almelo Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor Op het bedrijventerrein Turfkade is dit bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het pand bestaande uit een bedrijfsruimte met

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Planthofsweg 51 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop

Te Huur / Te Koop Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop Te Huur / Te Koop Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop Vervolg vrijblijvende informatie Spaarpot 143-147-149 te Geldrop - De Kievit Spaarpot 147-149 - 2 - Vervolg vrijblijvende informatie

Nadere informatie

Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte. Kamerlingh Onnesweg 52 Dordrecht

Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte. Kamerlingh Onnesweg 52 Dordrecht Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte Kamerlingh Onnesweg 52 Dordrecht Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte Kamerlingh Onnesweg 52 Dordrecht Betreft : Op een hoek gelegen bedrijfsruimte met kantoor gelegen aan de

Nadere informatie

Nuenen, Collse Heide 44,

Nuenen, Collse Heide 44, Te Koop bij Q : Nuenen, Collse Heide 44, 2 3 COLLSE HEIDE 44 TE NUENEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Nieuw, vrijstaand bedrijfsgebouw met hoog afwerkingsniveau! : Het representatieve bedrijfsobject

Nadere informatie

Aert van der Neerweg 7-a. 95.000 k.k. 9601 EW Hoogezand. Lefier. bedrijfshal. te koop

Aert van der Neerweg 7-a. 95.000 k.k. 9601 EW Hoogezand. Lefier. bedrijfshal. te koop Aert van der Neerweg 7-a 9601 EW Hoogezand bedrijfshal te koop 95.000 k.k. Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie Bedrijfshal adres: Aert van der Neerweg 7-a oppervlakte: 201

Nadere informatie

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 Te Koop bij Q : Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 2 EKKERSRIJT 1405 TE SON EN BREUGEL Beschrijving object Locatie / Ligging : Vrijstaand bedrijfsgebouw met 5 overheaddeuren! : Het object is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop. Apeldoorn, sectie V, nummer 4810, grootte 321 m².

Te Huur / Te Koop. Apeldoorn, sectie V, nummer 4810, grootte 321 m². Te Huur / Te Koop Vrijblijvende Projectinformatie Bedrijfsunit Schumanpark 111 7336 AS APELDOORN Nieuw gerealiseerde casco bedrijfsunit gelegen op bedrijvenpark Het Schumanpark. Het bedrijvenpark is centraal

Nadere informatie

660 m 2 Bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte TE HUUR. Lage Brink 7 Apeldoorn

660 m 2 Bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte TE HUUR. Lage Brink 7 Apeldoorn 660 m 2 Bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte TE HUUR Lage Brink 7 Apeldoorn Object/ligging Het betreft hier een half vrijstaand bedrijfspand met kantoorruimte op de begane grond en verdieping gelegen

Nadere informatie

Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein. Graafstroomstraat 9 Rotterdam

Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein. Graafstroomstraat 9 Rotterdam Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein Graafstroomstraat 9 Rotterdam Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein Graafstroomstraat 9 Rotterdam Betreft : Bedrijfspand met showroom, kantoor

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marssteden 64 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR

Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR 2 Kantoorruimte 3 Bedrijfsruimte 4 5 6 SPEGELT 40 TE NUENEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Vrijstaand, architectonisch hoogwaardig bedrijfsgebouw met ruim buitenterrein!

Nadere informatie

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Vrijblijvende Objectinformatie Bussloselaan 40 te Bussloo (kerkgebouw) Busslselaan 17b te Bussloo (parochiecentrum) 7383 AG Bussloo Object Het betreft de Rooms Katholieke

Nadere informatie

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Kantoorruimte Prins Willem-Alexanderlaan 701-725 7311 ST APELDOORN. Object

Te Huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Kantoorruimte Prins Willem-Alexanderlaan 701-725 7311 ST APELDOORN. Object Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte Prins Willem-Alexanderlaan 701-725 7311 ST APELDOORN Object Te huur kantoorruimte gelegen op één van de mooiste locaties in Apeldoorn, aan de rand

Nadere informatie

Wageningen - Nudepark

Wageningen - Nudepark Wageningen - Nudepark 144-146 VRIjSTAAND bedrijfspand met inpandige kantoorruimte Het betreft hier een vrijstaand bedrijfspand met inpandige kantoorruimte gelegen op een perceel van 8.450 m 2. Als gevolg

Nadere informatie

Te koop Vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met buitenterrein. Lelystraat 97 Sliedrecht

Te koop Vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met buitenterrein. Lelystraat 97 Sliedrecht Te koop Vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met buitenterrein Lelystraat 97 Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein Lelystraat 97 Betreft : Vrijstaand bedrijfspand op een perceel eigen grond van

Nadere informatie

Te koop / te huur Winkelruimte. Pieter de Hoochstraat 72 Ridderkerk

Te koop / te huur Winkelruimte. Pieter de Hoochstraat 72 Ridderkerk Te koop / te huur Winkelruimte Pieter de Hoochstraat 72 Ridderkerk Te koop / te huur Winkelruimte Pieter de Hoochstraat 72 Ridderkerk Betreft : Op een hoek gelegen winkelruimte met een oppervlakte van

Nadere informatie

TE HUUR. Avignonlaan 27 Eindhoven

TE HUUR. Avignonlaan 27 Eindhoven TE HUUR Avignonlaan 27 Eindhoven Vervolg vrijblijvende informatie Avignonlaan 27 te Eindhoven - 2 - Avignonlaan 27 te Eindhoven (Achtse Barrier 4475) Locatie Bedrijventerrein Bereikbaarheid Openbaar vervoer

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop

TE HUUR / TE KOOP Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop TE HUUR / TE KOOP Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop Vervolg vrijblijvende informatie Spaarpot 143-147-149 te Geldrop - De Kievit Spaarpot 143 Spaarpot 147-149 Spaarpot 149-2 - Vervolg

Nadere informatie

Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein. Zinkstraat 1G Ridderkerk

Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein. Zinkstraat 1G Ridderkerk Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein Zinkstraat 1G Ridderkerk Te huur Bedrijfsruimte met verhard voorterrein Zinkstraat 1G Ridderkerk Betreft : Functionele bedrijfsruimte met verhard voorterrein gelegen

Nadere informatie

Te Huur Nieuw te creëren winkelruimte met aanzienlijke frontbreedte

Te Huur Nieuw te creëren winkelruimte met aanzienlijke frontbreedte Te Huur Nieuw te creëren winkelruimte met aanzienlijke frontbreedte Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Mariastraat 26-28 7311 HL Apeldoorn Object/ligging Nieuw te creëren winkelruimte gelegen

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Leeghwaterstraat 4 en 4c Werkendam

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Leeghwaterstraat 4 en 4c Werkendam Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Leeghwaterstraat 4 en 4c Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Leeghwaterstraat 4 en 4c Betreft : Een bedrijfsgebouw bestaande uit 3 bedrijfs-/kantoorruimten, waarvan de kopunit

Nadere informatie

TE HUUR. Ruysdaelbaan 9B te Eindhoven

TE HUUR. Ruysdaelbaan 9B te Eindhoven TE HUUR Ruysdaelbaan 9B te Eindhoven Vervolg vrijblijvende informatie: Ruysdaelbaan 9B te Eindhoven 2 Vervolg vrijblijvende informatie: Ruysdaelbaan 9B te Eindhoven 3 Vervolg vrijblijvende informatie:

Nadere informatie

Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex. Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk

Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex. Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk Betreft : Vrijstaand bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein Donkersloot-Noord

Nadere informatie

Te Huur bij Q : Eindhoven, Esp 409, Nieuwbouw

Te Huur bij Q : Eindhoven, Esp 409, Nieuwbouw Te Huur bij Q : Eindhoven, Esp 409, Nieuwbouw ESP 409 TE EINDHOVEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Naast het gebouw van Constructiebedrijf De Vries aan Esp 407 is op bedrijventerrein Esp dit perceel

Nadere informatie

Te koop / te huur Kantoor-/bedrijfsruimte. De Plaats 18 Hendrik-Ido-Ambacht

Te koop / te huur Kantoor-/bedrijfsruimte. De Plaats 18 Hendrik-Ido-Ambacht Te koop / te huur Kantoor-/bedrijfsruimte De Plaats 18 Hendrik-Ido-Ambacht Te koop / te huur Kantoor-/bedrijfsruimte De Plaats 18 Hendrik-Ido-Ambacht Betreft : Functionele kantoor-/bedrijfsruimte gelegen

Nadere informatie

Te huur Verhard/omheind buitenterrein met Romneyloodsen en/of bedrijfshal met kantoor. Industrieweg 14-16 Heerjansdam

Te huur Verhard/omheind buitenterrein met Romneyloodsen en/of bedrijfshal met kantoor. Industrieweg 14-16 Heerjansdam Te huur Verhard/omheind buitenterrein met Romneyloodsen en/of bedrijfshal met kantoor Industrieweg 14-16 Heerjansdam Te huur Verhard/omheind buitenterrein met Romneyloodsen en/of bedrijfshal met kantoor

Nadere informatie

DE SCHAKEL 17, EINDHOVEN

DE SCHAKEL 17, EINDHOVEN Te Koop bij Q : DE SCHAKEL 17, EINDHOVEN Vervolg vrijblijvende informatie: De Schakel 17 te Eindhoven 3 Vervolg vrijblijvende informatie: De Schakel 17 te Eindhoven 4 Vervolg vrijblijvende informatie:

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Grotestraat 21 Goor Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie:

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: 61500298 6710 6709 3965 2944 2945 0 m 5 m m 12345 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens

Nadere informatie

TE KOOP. Stolperweg K.K DG Schagerbrug

TE KOOP. Stolperweg K.K DG Schagerbrug Stolperweg 17 1751 DG Schagerbrug TE KOOP 269.000 K.K. Stolperweg 17 1751 DG Schagerbrug Inleiding Een unieke locatie voor de zzp'er. Dat biedt dit woonhuis met 2 ruime bedrijfshallen met bedrijvenbestemming.

Nadere informatie

Geldrop, Spaarpot 143

Geldrop, Spaarpot 143 Te Koop bij Q : Geldrop, Spaarpot 143 Rechtergedeelte complex 2 3 Entree / receptie 4 Kantoren 5 Bedrijfsruimte 6 7 8 SPAARPOT 143 TE GELDROP Beschrijving object Locatie / Ligging : Multifunctionele bedrijfsunit

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Van Coulsterweg 5 Alblasserdam

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Van Coulsterweg 5 Alblasserdam Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Van Coulsterweg 5 Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Van Coulsterweg 5 Betreft : Representatief half-vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw markant gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer. Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk

Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer. Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk Betreft : Twee functionele bedrijfsunits

Nadere informatie

1800m 2 vvo bedrijfsruimte TE HUUR. Laan van Westenenk 64 Apeldoorn

1800m 2 vvo bedrijfsruimte TE HUUR. Laan van Westenenk 64 Apeldoorn 1800m 2 vvo bedrijfsruimte TE HUUR Laan van Westenenk 64 Apeldoorn Object Bedrijfsruimte gelegen aan de Laan van Westenenk 64, gelegen op zeer gunstige locatie in Apeldoorn-West. Het object is op circa

Nadere informatie

Te Huur bij Q : Geldrop, Spaarpot 19. Bedrijventerrein Spaarpot

Te Huur bij Q : Geldrop, Spaarpot 19. Bedrijventerrein Spaarpot Te Huur bij Q : Geldrop, Spaarpot 19 Bedrijventerrein Spaarpot Vervolg vrijblijvende informatie : Spaarpot 19 te Geldrop, bedrijventerrein Spaarpot 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Spaarpot 19 te Geldrop,

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende informatie

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk

VERHUURINFORMATIE. Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk VERHUURINFORMATIE Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk Tel. 0182-538400 Fax 0182-538440 TE HUUR Moderne kantoorruimte Jan Tinbergenstraat 14 2811 DZ Reeuwijk HUURPRIJS 835,-- per maand, excl. BTW Op bedrijventerrein

Nadere informatie

De Maas 20 te Best TE HUUR

De Maas 20 te Best TE HUUR De Maas 20 te Best TE HUUR 2 Kantoren 3 Kantoren/Bedrijfsruimte 4 5 6 DE MAAS 20 TE BEST Beschrijving object : Vrijstaand productiecomplex met buitenterrein en kranen (3.2 Ton)! Locatie / Ligging : Dit

Nadere informatie

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adres en kadastrale gegevens... 3 1.3. Kenmerken terrein... 3 1.4. Locatie en bereikbaarheid... 3 1.5. Bestemmingsplan...

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop bij Q :

Te Huur / Te Koop bij Q : Te Huur / Te Koop bij Q : A1-locatie aan A2! Multifunctionele ruimte! Veldhoven, De Run 4222, Bedrijventerrein De Run Vervolg vrijblijvende informatie : De Run 4222 te Veldhoven 2 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

Balijeweg kavel te Wolfheze

Balijeweg kavel te Wolfheze Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Omschrijving Balijeweg kavel te Wolfheze

Nadere informatie

Laan Van De Marel CM Emmen. Vraagprijs: k.k. Domesta. woonoppervlakte 118 m2 perceeloppervlakte 283 m2 3 slaapkamers te koop

Laan Van De Marel CM Emmen. Vraagprijs: k.k. Domesta. woonoppervlakte 118 m2 perceeloppervlakte 283 m2 3 slaapkamers te koop Laan Van De Marel 512 7823 CM Emmen woonoppervlakte 118 m2 perceeloppervlakte 283 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 112.500 k.k. Domesta verkoop@domesta.nl 0591-57 01 00 www.domesta.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Verhuur-/verkoopinformatie. Nobelstraat 24 te Harderwijk. Huurprijs: ,-- per jaar excl. BTW Vraagprijs: ,-- k.k. excl.

Verhuur-/verkoopinformatie. Nobelstraat 24 te Harderwijk. Huurprijs: ,-- per jaar excl. BTW Vraagprijs: ,-- k.k. excl. Verhuur-/verkoopinformatie Nobelstraat 24 te Harderwijk (bedrijfsruimte met kantoorruimte) Huurprijs: 115.000,-- per jaar excl. BTW Vraagprijs: 1.295.000,-- k.k. excl. BTW W W W. V A N D I J K H U I Z

Nadere informatie

DEURNE TE KOOP / TE HUUR

DEURNE TE KOOP / TE HUUR Industrieweg 25 DEURNE TE KOOP / TE HUUR Industrieweg 25 in Deurne Showroom, Winkel, Buitenterrein met diverse mogelijkheden op een goed bereikbare locatie in Deurne. De showroom heeft een oppervlakte

Nadere informatie

Beleggingsaanbieding Bedrijvencentrum Sliedrecht deels in verhuurde staat. Prisma Sliedrecht

Beleggingsaanbieding Bedrijvencentrum Sliedrecht deels in verhuurde staat. Prisma Sliedrecht Beleggingsaanbieding Bedrijvencentrum Sliedrecht deels in verhuurde staat Prisma 100-198 Sliedrecht Beleggingsaanbieding Te koop Bedrijvencentrum Sliedrecht Diverse kantoor- en bedrijfsunits Prisma 100

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

Stationsstraat 7. 1.850 per maand. 9711 AR Groningen. Lefier. kantoor. te huur

Stationsstraat 7. 1.850 per maand. 9711 AR Groningen. Lefier. kantoor. te huur Stationsstraat 7 9711 AR Groningen kantoor te huur 1.850 per maand Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie Kantoorruimte adres: Stationsstraat 7 turnkey: Ja postcode: 9711 AR

Nadere informatie

Hoofdweg k.k AK Schildwolde. Lefier. bedrijfshal. te koop

Hoofdweg k.k AK Schildwolde. Lefier. bedrijfshal. te koop Hoofdweg 156 9626 AK Schildwolde bedrijfshal te koop 290.000 k.k. Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie Bedrijfshal adres: Hoofdweg 156 oppervlakte: 380 (m2 vvo) postcode:

Nadere informatie

Valkenswaard, De Vest 51

Valkenswaard, De Vest 51 Te Huur bij Q : Valkenswaard, De Vest 51 2 3 Parkeren (95 stuks) Fietsenstalling 4 Entree Kantine 5 Kantoren Kantoortuin Lift en trap Chemicaliënopslag Buitenterras 6 Bedrijfsruimte Inbouwkantoren 7 Voorheen

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop bij Q :

Te Huur / Te Koop bij Q : Te Huur / Te Koop bij Q : Valkenswaard, De Hofnar 2 Vervolg vrijblijvende informatie : De Hofnar 2 te Valkenswaard 2 Vervolg vrijblijvende informatie : De Hofnar 2 te Valkenswaard 3 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

Lindelaan 14. Vraagprijs: 152.500 k.k. 9342 PL Een. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl. woonoppervlakte 106 m 2

Lindelaan 14. Vraagprijs: 152.500 k.k. 9342 PL Een. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl. woonoppervlakte 106 m 2 Lindelaan 14 9342 PL Een woonoppervlakte 106 m 2 perceeloppervlakte 1.183 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 152.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Heldens Van De Mortellaan CM Beesel. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend

Heldens Van De Mortellaan CM Beesel. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend Heldens Van De Mortellaan 39 5954 CM Beesel woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 400 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 260.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl

Nadere informatie

TE KOOP St. Victorstraat 54, Waddinxveen

TE KOOP St. Victorstraat 54, Waddinxveen TE KOOP PROJECTINFORMATIE Het multifunctioneel bedrijfspand gelegen aan de Sint Victorstraat in Waddinxveen staat beschikbaar voor zowel de verkoop als de verhuur. Het pand met kantoorruimte heeft een

Nadere informatie

Boekweitstraat. Projectinformatie. Boekweitstraat 65 Nieuw-Vennep. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Boekweitstraat. Projectinformatie. Boekweitstraat 65 Nieuw-Vennep. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) r Projectinformatie Boekweitstraat Boekweitstraat 65 Nieuw-Vennep btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Vrijstaand bedrijfspand gelegen op Bedrijventerrein Spoorzicht

Nadere informatie

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Hazenkamp 61 5953 KP Reuver woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Te Koop. Fazantlaan 3 te Eindhoven

Te Koop. Fazantlaan 3 te Eindhoven Te Koop Fazantlaan 3 te Eindhoven 2 3 4 5 Entree / Vide 6 Kantoren 7 Kantoren tweede verdieping 8 Kelder 9 Zéér ruim parkeren 10 11 12 FAZANTLAAN 3 TE EINDHOVEN Beschrijving object Locatie/ Ligging : Prachtige

Nadere informatie

Coppelweide 25. 6088 CB Roggel. Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop

Coppelweide 25. 6088 CB Roggel. Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop Coppelweide 25 6088 CB Roggel woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

TE HUUR - TE KOOP Ruytenbergweg 15, Waspik

TE HUUR - TE KOOP Ruytenbergweg 15, Waspik TE HUUR - TE KOOP PROJECTINFORMATIE Het pand gelegen aan de Ruytenbergweg, gebouwd in 2000, staat momenteel beschikbaar voor zowel de verhuur als de verkoop. Het betreft hier een multifunctioneel pand

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop. Samsonweg 102 te Wormerveer

Te Huur / Te Koop. Samsonweg 102 te Wormerveer Te Huur / Te Koop Samsonweg 102 te Wormerveer Te Huur Samsonweg 102 te Wormerveer Aan de buitenrand van bedrijventerrein Noorderveld I, uitkijkend op weiland en de Zaan, bieden wij u deze turn key bedrijfsruimte

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop bij Q :

Te Huur / Te Koop bij Q : Te Huur / Te Koop bij Q : Eindhoven, Meerenakkerweg 8 2 3 4 MEERENAKKERWEG 8 te EINDHOVEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Zéér markante bedrijfslocatie aan belangrijke doorgaande weg op De Hurk!

Nadere informatie

Eindhoven, Hoppenkuil 17

Eindhoven, Hoppenkuil 17 Te Koop Eindhoven, Hoppenkuil 17 2 3 4 HOPPENKUIL 17 TE EINDHOVEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Courant en vrijstaand bedrijfscomplex in Eindhoven Noord! : Dit bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k.

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met karakteristieke voorgevel met

Nadere informatie

Beleggingsobject Oosterdijk 81 Sneek

Beleggingsobject Oosterdijk 81 Sneek Beleggingsobject Oosterdijk 81 Sneek Algemeen Verhuurd winkelpand met bovenwoningen aan de belangrijkste winkelstraat in Sneek. Objectinformatie Winkelruimte: circa 197m² BVO 1 e verdieping: circa 165m²

Nadere informatie

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE TE KOOP DE BUS 27, WAALRE Een uitstekend onderhouden, smaakvol gemoderniseerd en ruim uitgevoerd 3- kamerappartement, type maisonnette, met balkon op de eerste en tweede verdieping en berging op de begane

Nadere informatie

2.265 m2 vvo TE KOOP. Blokstegenweg 3-3a Ambt Delden Bedrijfsruimte met bedrijfswoning

2.265 m2 vvo TE KOOP. Blokstegenweg 3-3a Ambt Delden Bedrijfsruimte met bedrijfswoning 2.265 m2 vvo TE KOOP Blokstegenweg 3-3a Ambt Delden Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Blokstegenweg 3-3a Ambt Delden OBJECT Algemeen Te koop een bedrijfsruimte alsmede een bedrijfswoning op een ruim perceel,

Nadere informatie

Eindhoven, Kanaaldijk Zuid 5B

Eindhoven, Kanaaldijk Zuid 5B Te Huur bij Q : Eindhoven, Kanaaldijk Zuid 5B 2 3 4 KANAALDIJK ZUID 5B TE EINDHOVEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Multifunctioneel bedrijfscomplex op markante hoeklocatie! : Het object is gelegen

Nadere informatie

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Hazenkamp 52 5953 KP Reuver woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 119.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK Nijlstraat 23 Haarlem Vraagprijs 335.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Stijlvolle woning met een achtertuin van maar liefst 16 meter diep!

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Bedrijvenpark Twente 4 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg

Nadere informatie