Online Corporate Communicatie

Vergelijkbare documenten
Online communicatie strategie & leiderschap (postdoctorale opleiding)

Customer Relationship & Experience Management (post-hbo opleiding)

Digital Marketing Strategie & Leiderschap (postdoctorale opleiding)

Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

OPLEIDING ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

NIMA B2 Consumentenmarketing

OPLEIDING DIGITAL MARKETING STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

NIMA A1 - Marketing Medewerker (nima)

DIGITAL MARKETING STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER)

CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POST-MASTER)

NIMA A2 Specialisatie Online Marketeer (nima)

CUSTOMER CENTRIC STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER)

OPLEIDING ONLINE MARKETEER (EXPERT) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING CUSTOMER INSIGHT & MARKETING INTELLIGENCE (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website»

DIGITALE TRANSFORMATIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER)

NIMA A2 Specialisatie Marketing Medewerker (nima)

NIMA B2 Customer Insight Management

Nieuw! Beeckestijn Business School introduceert een serie kortlopende opleidingen. adviezen. Met direct toepasbare tips en praktische

opleidings overzicht Toonaangevend opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie, sales en klantgericht management.

Post HBO Branded Content Strategie

opleidings overzicht Toonaangevend opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie, sales en klantgericht management.

Utrecht Business School

OPLEIDINGS OVERZICHT TOONAANGEVEND OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR ONLINE MARKETING, ONLINE COMMUNICATIE EN CUSTOMER MANAGEMENT BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website»

Utrecht Business School

NIVE Opleidingen HOFAM (QC) Dé praktijkgerichte controllersopleiding tot Business Controller.

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Een Training Die Een Stap Verder Gaat. Donderdag 16 januari 2014, Utrecht

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Utrecht Business School

Beeckestijn Business School

Social Strategy Masterclass 2014

Passie voor continu verbeteren!

Post-HBO Beïnvloeden op strategisch niveau

Factoring Management (QFM)

Factoring Management (QFM)

Kent u de verschillende taken en verantwoordelijkheden van een manager;

Masterclass Recruitment Klantwaardenmodel en accountmanagementstrategie

Foundations of Management (FMA)

Foundations of Management (FMA)

Utrecht Business School

BUSINESS ANALYSE & ASSESSMENT

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding

BACHELOROPLEIDING DEELTIJD

ADVANCED MARKETING PROGRAM

MODULAIR EXECUTIVE MBA

MASTER PEDAGOGIEK MASTEROPLEIDING DEELTIJD

MBO HBO. Maritieme techniek. Deeltijdopleidingen voor professionals

Kind en Scheiding Trainingen.

VastgoedTrain. Opleiding Register Makelaar-taxateur onroerende zaken. Aanvullende theorie Wonen/MKB. seizoen

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

Opleiding Vertegenwoordiger.

CERTIFIED EDUCATION ORGANIZATION

AAN DE SLAG MET INFORMATIEMANAGEMENT. Masterclass Informatiemanagement

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

NIMA Online Marketeer Leergang

T.O.P. Leidinggeven aan een team

Whitepaper Beeckestijn Business. Onderzoek Digital en. bij B2B organisaties in Nederland

& control. opleiding

Trendonderzoek Interne Communicatie 2019 Rapportage kwantitatieve resultaten

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren

EEN VAN ONZE EXPERTS

Financieel Management op hbo-niveau

PRAKTISCH INZICHT IN SALES

Een lancering doen (van een dienst, gratis aanbod o.i.d.) is een verplicht onderdeel.

CONTROLLING (RC/EMFC)

Post-hbo Strategisch vrijwilligersmanagement

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

De wervende verenigingsadviseur

marcom M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

Associate degree Deeltijd

LEARNING ACCELERATOR

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

A. Persoonlijke gegevens

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE.

Management & Organisatie

Heb je het veel te druk? Vind je het moeilijk om te kiezen? Vind je het lastig om anderen te overtuigen van jouw meerwaarde?

Leasing Management (QLM)

Meer waard met Schoevers

Transcriptie:

Online Corporate Communicatie Corporate communicatie; integreer online kanalen en voer impactvolle corporate campagnes Er is een groot tekort aan kennis over online corporate communicatie waardoor organisaties moeite hebben om hun campagnes goed te organiseren, terwijl de omgeving dit wel verwacht. Door de diversiteit en fragmentatie in online media en kanalen is online corporate communicatie een noodzakelijk aandachtspunt voor u als communicatieprofessional. Veranderend consumentengedrag en de invloed van social media dwingen organisaties namelijk anders te communiceren met alle stakeholders en via andere kanalen. Het oppakken van deze uitdaging is het onderwerp van de Online Corporate Communicatie. Samen met communicatievakgenoten verkent u hoe u, als verantwoordelijke voor corporate communicatiecampagnes, een strategie formuleert en realiseert. Gericht op het bereiken van concreet resultaat voor alle betrokken stakeholders en organisatie. In deze opleiding geven we antwoord op de vraag hoe u de nieuwe digitale kanalen doelgroepspecifiek en op een zinvolle manier kunt inzetten, hierbij inspelend op de actuele trends en ontwikkelingen. Resultaat: wat bereikt u met de opleiding Online Corporate Communicatie? De opleiding Online Corporate Communicatie leert u te denken in 'online' en succesvolle online communicatie-activiteiten te ontwikkelen en te implementeren. U leert een online (corporate) communicatievisie te ontwikkelen voor uw organisatie. De opleiding richt zich op het bijbrengen en toepassen van de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van online (corporate) communicatie. U wordt opgeleid tot een online (corporate) communicatiespecialist met als belangrijkste aandachtsgebieden strategie, planontwikkeling, online merkstrategie, content strategie, social media, online reputatiemanagement en social pr. Binnen twee maanden beheerst u de strategie en praktijk van klantgericht management en (social) CRM en bent u helemaal up-to-date met de laatste ontwikkelingen. U weet hoe u uw bedrijfsdoelen kunt bereiken door een helder en gestructureerd online communicatieplan te schrijven. U kunt werken met de nieuwe online communicatie en social media mix U weet wat de impact van online is op uw merk en reputatie en weet een goede online merkstrategie neer te zetten. U schrijft uw eigen, financieel onderbouwd online communicatieplan, direct geschikt voor implementatie (in uw eigen organisatie) (optioneel). U ontvangt, na het succesvol afronden van de opleiding, uw diploma 'Online Corporate communicatie'. Indien u geen plan maakt ontvangt u een certificaat in plaats van een diploma. U kunt na uw opleiding deelnemen aan een actief en leerzaam alumniprogramma. U bouwt een relevant en interessant netwerk op, ook na uw studie.

Onderwerpen en colleges tijdens de opleiding Online Corporate Communicatie De opleiding Online Corporate Communicatie bestaat uit 6 colleges en geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met online corporate communicatie in uw eigen organisatie. Trends en ontwikkelingen in het communicatievakgebied & uitleg plan Reputatiemanagement & crisiscommunicatie Social Media mix Corporate branding PR 2.0 en earned media Content strategie, storytelling en branded content Individuele opdracht (optioneel) U schrijft uw eigen online communicatieplan voor uw organisatie of opdrachtgever. U verlaat dus de opleiding met uw eigen online communicatieplan, -strategie en uitvoering, begeleid en getoetst door docenten en experts. U krijgt hierin coaching en begeleiding van docenten. U rondt de opleiding af door met uw (kern)docent een eindgesprek te voeren over uw individuele opdracht. Voor wie is de opleiding Online Corporate Communicatie bedoeld? De focus binnen de opleiding ligt op corporate communicatie. De opleiding Online Corporate Communicatie is dan ook met name bedoeld voor (corporate) communicatieprofessionals, zoals communicatie medewerkers/managers, online managers, social media managers, PR managers en communicatie-adviseurs die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van online communicatie. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk. Vooropleiding U beschikt als professional over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werken denkniveau. Topdocenten met praktijkervaring Beeckestijn Business School werkt met topdocenten met zeer ruime praktijkervaring op het vakgebied van de opleiding. Op deze manier vormen de colleges een prettige mix van theorie en praktijk en gebruiken we inspirerende praktijkcases en voorbeelden. Een actueel docentenoverzicht vindt u op de website. Netwerk en alumniprogramma Na het behalen van uw diploma kunt u deelnemen aan het actieve alumniprogramma met bedrijfsbezoeken, clinics en lezingen. Ook kunt u, als alumnus van Beeckestijn Business School, regelmatig (vak)events met korting bijwonen. Door onze relaties met brancheorganisaties krijgt u interessante en relevante mogelijkheden uw netwerk te vergroten en blijft u op de hoogte van de laatste (vak)ontwikkelingen.

Praktische zaken: Locatie & startdata: Kijk voor het meest actuele overzicht op onze website. Collegetijden en -duur Avondvariant De opleiding Online Corporate Communicatie kent 6 vaste colleges. Deze worden op één vaste avond in de week gegeven, van 18.30-21.30 uur. De totale opleiding duurt ongeveer 2 maanden. Dagvariant De opleiding wordt ook gegeven als dagopleiding. U krijgt dan 6 colleges overdag, gegeven als 2 colleges van 3 uur op één dag. De collegetijden zijn dan van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur. Studiebelasting Naast de colleges besteedt u gemiddeld 3 uur per week voor zelfstudie (o.a. het lezen van vakliteratuur, overleg en het schrijven van het plan). De gemiddelde studiebelasting (inclusief colleges) komt neer op circa 6 uur per week. De studiebelasting per week bij de dagopleiding ligt hoger omdat u het programma sneller doorloopt. De opleiding is prima te combineren met een drukke baan. Investering* Het collegegeld bedraagt 2.090,-. Dit is exclusief een pakket met vakliteratuur en readers t.w.v. 195,-. De vergoeding voor de individuele opdracht, coaching en het eindgesprek is 395,- (optioneel). Deze prijzen zijn exclusief BTW. Bij de dagvariant van de opleiding is de lunch inbegrepen in het collegegeld. Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen. Informeer naar de mogelijkheden. Abonnees van Communicatie magazine ontvangen 100,- korting op het collegegeld. Vermeld dit in het opmerkingenveld bij inschrijven. Vragen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk studie-advies. Mail naar info@beeckestijn.org of bel 088 47 222 30. Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met Communicatie van ADFO Groep. Communicatie is hét platform voor personen werkzaam in PR, voorlichting en communicatiemanagement. Via het magazine Communicatie, de website Communicatieonline.nl, de diverse events zoals het Communicatie Congres en ichange laten communicatieprofessionals zich continu informeren en inspireren over alles wat er in het vakgebied speelt. In samenwerking met Beeckestijn Business School kunnen deze professionals nu ook diverse relevante opleidingen volgen om up-to-date te blijven.

Over Beeckestijn Business School Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-hbo en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.

We bieden diverse opleidingen aan voor de vakgebieden online marketing, social media, sales en klantgerichtheid, in verschillende soorten en op verschillende niveaus. Ons opleidingsaanbod wordt continu uitgebreid en ge-updated. *Prijzen sinds januari 2016. Raadpleeg de website voor de meest actuele en bindende prijzen. Nieuwe folder is in ontwikkeling. Deze pdf bevat de belangrijkste informatie over deze opleiding