Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:"

Transcriptie

1 KAM Opleidingen ISO trainingen

2 Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO opzetten en implementeren ISO 14001:2015 Training Cursus Interne Auditing ISO Lead Auditor ISO Lead Auditor ISO & OHSAS Contact

3 Welkom bij KAM Opleidingen Word zelf een professional op gebied van ISO certificeringen door een KAM opleiding te volgen. KAM Opleidingen is onderdeel van KAM Consultants, specialist in certificatiebegeleiding. Omdat wij hebben gemerkt dat er een groeiende behoefte is aan praktische opleidingen op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu (KAM), waaronder ISO normen, zijn wij gestart met het aanbieden van KAM opleidingen. Als je een van onze cursussen volgt zit je niet stil. Je wordt door ons namelijk constant uitgedaagd om kennis direct in de praktijk te brengen aan de hand van casussen en opdrachten.

4 Waarom een opleiding bij KAM? KAM Opleidingen biedt, in tegenstelling tot andere aanbieders, trainingen die wél begrijpelijk zijn zodat je de kennis die je bij ons leert, direct in de praktijk kunt brengen. Hiervoor werken wij samen met docenten die specialist zijn op het gebied van management, normen en het opzetten en uitvoeren van interne en externe audits. Dat onze trainingen anders zijn merk je meteen door de speciale setting die wij kiezen. Bij ons zit je namelijk niet in de schoolbanken naast je mede cursisten maar zit je samen met hen én met de docent aan één grote tafel. Daarnaast word je tijdens onze trainingen constant uitgedaagd interactieve opdrachten te maken en mee te doen aan discussies. Wij zijn ervan overtuigd dat je op deze manier de lesstof snel oppakt en je meteen de praktische waarde hiervan gaat inzien. De waardevolle tijd die je in onze training investeert verdien je op die manier dus snel terug! Garanties Praktische ISO en Audit trainingen Kleine groepen met een persoonlijke aanpak In-company en klant-specifieke trainingen E-learning modules op maat Altijd een certificaat na afronding

5 Trainingslocaties In-Company Onze missie is zo veel mogelijk bedrijven op te leiden tot KAM of ISO experts, daarom bieden wij onze trainingen op verschillende manieren aan: je kunt (samen met andere cursisten) onze trainingen en workshops volgen in Roermond of wij trainen jouw werknemers bij jou op kantoor of elders in Nederland op flexplekken. Roermond Flexplekken in Nederland

6 InCompany training Wil je 3 of meer medewerkers een van onze cursussen laten volgen? Dan is het financieel interessant om de cursus op een eigen locatie te laten plaatsvinden. Je betaalt dan een vast dagtarief, waardoor het niet uitmaakt of je 3 of 8 medewerkers de cursus wil laten volgen. Heb je minder dan 3 cursisten, maar wil je de cursus toch liever op eigen locatie laten plaatsvinden? Ook dat kan! Vraag direct een offerte op voor een incompany training of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

7 Training op maat? Op zoek naar een cursus die aansluit bij jouw organisatie? KAM Opleidingen biedt ook trainingen op maat door advies en cursus samen te smelten. Een van onze docenten komt eerst bij jou op locatie, of heeft telefonisch contact met je, om samen door te spreken wat jouw specifieke behoeften zijn. Daarna gaat hij of zij voor jou aan de slag om een cursus te ontwikkelen die speciaal op jouw wensen is afgestemd. Vervolgens kiezen of je de cursus bij jou op locatie wil laten geven of dat je bij ons komt. Stap 1: Kennismaking en bepalen van behoefte Stap 2: Opstellen training op maat Stap 3: Uitvoering Stap 4: Nazorg en evaluatie Vraag direct een offerte op voor een training op maat of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

8 Training on the job Training on the job is een cursus in de vorm van een coaching traject. Wil jouw organisatie bijvoorbeeld het ISO 9001 certificaat behalen en wil je dat een of meerdere personen worden opgeleid tot interne auditor? Dan kunnen wij bijvoorbeeld de eerste interne audits gezamenlijk met de kandidaten uitvoeren. Vervolgens voeren de kandidaten zelf een interne audit uit en worden hierbij beoordeeld. Ook het opzetten van het managementsysteem kan in een vergelijkbare vorm worden begeleid. De deelnemers ontvangen na afronding van het traject een certificaat. Vraag direct een offerte op voor een training on the job of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

9 ISO training introductie en implementatie Is het opzetten van een managementsysteem nog volledig nieuw voor jou? Dan zit je goed bij de training opzetten en implementeren. In deze training komt de ISO norm aan bod, wordt de basis van een managementsystemen uitgelegd en leren we je hoe je aan de hand van een praktisch stappenplan zelf aan de slag kunt met het opzetten van het managementsysteem. Daarnaast wordt er diep ingegaan op ISO implementatie en hoe je dit bij jouw organisatie kan implementeren. Om er voor te zorgen dat je de ISO norm ook kunt integreren met andere normen, leren we jou ook hoe je gemakkelijk normen kunt integreren. Deze 2-daagse cursus is erop gericht om kennis direct in de praktijk te brengen aan de hand van casussen en opdrachten. Na afloop van deze cursus Weet je wat het doel is van een managementsysteem en weet je hoe je deze kan opzetten en implementeren. Begrijp je welke onderdelen horen bij een milieumanagementsysteem. Krijg je inzicht in hoe u processen in kaart kan brengen. Ben je op de hoogte van de ISO 14001:2015 norm. Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm. Weet je wat de High Level Structure inhoud en wat het voor uw managementsysteem betekent. Tijdsduur: 2 dagen. Lesgeld: 695,- Cursusdata: op aanvraag. Certificaat: Ja. Heb je al kennis van managementsystemen en volg je liever een 1 daagse cursus? Kijk dan eens naar onze ISO 14001:2015 training cursus.

10 ISO 14001:2015 training Is de ISO 14001:2015 nieuw voor jou maar weet je al wel hoe je een managementsysteem opzet en implementeert? Heb jij bijvoorbeeld al een ISO 14001:2008 managementsysteem geïmplementeerd en weet je niet goed waar je moet beginnen om jouw managementsysteem te updaten naar de nieuwe norm? Dan is onze ISO 14001:2015 training voor jou de juiste start. De training ISO is zowel als 1- daagse cursus als in een 2-daagse cursus te volgen. Na afloop van deze cursus Weet je wat de High Level Structure inhoud en wat het voor jouw managementsysteem betekent. Ben je op de hoogte van de ISO 14001: 2015 norm. Kun je de gedachte achter de ISO 14001: 2015 norm. Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm. Kun je zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO De 1-daagse cursus is volledig gericht op het opdoen van normkennis van de ISO 14001:2015 norm en is onderdeel van de 2-daagse cursus ISO introductie en implementatie. Wil je ook kennis opdoen over de basis van managementsystemen? Dan is het een betere keus om onze 2-daagse cursus te volgen. Tijdsduur: 1 dag. Lesgeld: 395,- Cursusdata: op aanvraag. Certificaat: Ja. Heb jij de voorkennis over managementsystemen nog niet? Dan raden wij je aan de cursus ISO introductie en implementatie te volgen.

11 Cursus Interne Auditing ISO Ga jij interne audits uitvoeren voor jouw organisatie? Of wil je meer kennis op doen over de structuur en uitvoering van interne audits? Dan is deze 2-daagse cursus wat voor jou! De focus van deze cursus ligt namelijk op: De basis van interne auditing. Verdieping van interne auditing gericht op een ISO managementsysteem. Tijdens de eerste dag van de cursus wordt het doel van interne audits behandeld. Je leert dan hoe interne audits gepland en uitgevoerd moeten worden en hoe de afhandeling van een interne audit verloopt. Dit alles conform de ISO Interne Auditing norm. De tweede dag van de cursus gaat dieper in op de ISO norm en geeft handvatten om jouw ISO managementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen en om de controle op naleving van wet- en regelgeving uit te voeren. Na afloop van deze cursus Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is. Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciers audits. Ben je bekend met de aanpak van interne audits en kunt u een interne auditplanning opstellen. Ben je in staat een interne audit uit te voeren. Ben je bekend met de rapportage en afhandeling van interne audits. Ben je in staat uw ISO managementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen. Weet je hoe u de controle op naleving wet- en regelgeving kunt uitvoeren. Tijdsduur: 2 dagen. Lesgeld: 695,- Cursusdata: op aanvraag. Certificaat: Ja. Wil je alleen meer weten over de basis van intern auditen en heb je geen interesse in de verdieping op ISO 14001? Bekijk dan eens onze Basiscursus Interne Audits.

12 Lead Auditor ISO Ben jij verantwoordelijk voor complexe interne audits in jouw organisatie? Of ben je een adviseur die verder wil gaan dan de basis van Interne Auditing? Of wil jij als (freelancer) auditor aan de slag voor een certificerende instantie? Dan is de 3-daagse intensieve cursus Lead Auditor ISO voor jou de juiste cursus. Na afloop van deze cursus Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO en het auditen van deze norm. Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe je tijdens audits tekortkomingen kunt inschalen. Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO Alle facetten van auditen welke benodigd zijn als Lead Auditor komen aan bod. De cursus is een combinatie van theorie, casussen en opdrachten. Om het beste resultaat in een beperkt aantal dagen te halen vragen wij je ook thuis de handen uit de mouwen te steken. Wij geven een aantal huiswerkopdrachten mee en thuis studeren voor je examen is een pré. Je bent tijdens deze cursus dus niet alleen passief aanwezig. Je kunt rekenen op zo n 40 contacturen en gemiddeld 15 opdrachturen, maar daarna heb je ook wat! Tijdsduur: 3 dagen. Lesgeld: 1.195,- Cursusdata: op aanvraag. Certificaat: Ja. Om als Lead Auditor voor certificerende instanties ingehuurd te mogen worden geldt de voorwaarde dat je de cursus Lead Auditor ISO succesvol hebt afgerond. Hiervoor is het belangrijk dat je al goede kennis hebt van de ISO norm. Heb jij dit niet? Dan is het verstandig om eerst de cursus ISO normkennis of ISO introductie en implementatie te volgen.

13 Lead Auditor ISO & OHSAS Ben jij geïnteresseerd om onze combinatietraining Lead Auditor ISO en OHSAS te volgen? In de praktijk hebben veel organisaties een geïmplementeerd OHSAS Arbo managementsysteem een geïntegreerd systeem opgezet waar ISO vaak onderdeel van is. Wanneer je als auditor het systeem als geheel kunt auditen, en je dus niet alleen richt op 1 specifieke norm uit dit systeem, zorg je voor een betere kwaliteit van de output. Je bent immers in staat om beter naar de integratie en de doeltreffendheid van het systeem in zijn algemeenheid te kijken. Vanuit deze visie hebben wij deze gecombineerde training opgezet. Wij zorgen er namelijk voor dat jij in slechts 4 dagen zelfstandig aan de slag kunt om beide normen te auditen. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden, casussen en natuurlijk theorie. Op de laatste dag toets je de opgedane kennis middels een examen. Na afloop van deze cursus Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO en OHSAS Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe je tijdens audits geconstateerde tekortkomingen kunt inschalen. Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO én OHSAS Ben je bekend met de wijzigingen naar ISO (verwacht 2017). 4 Tijdsduur: 4 dagen. Lesgeld: 1.595,- Cursusdata: op aanvraag. Certificaat: Ja. Deze cursus is geschikt voor iedereen die complexe interne audits op ISO en OHSAS (zowel los van elkaar als gecombineerd) wil uitvoeren of zich wil kwalificeren als auditor voor certificerende instanties. De cursus voldoet aan de eisen van de IRCA.

14 Interesse? Of een vraag? Neem contact met ons op: Adres: Merumerkerkweg 1, 6049 AJ Roermond (Herten)

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 9001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 9001 introductie en implementatie

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 17100 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 17100 training Combinatietraining

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

Ons aanbod ISO 9001 trainingen

Ons aanbod ISO 9001 trainingen Ons aanbod ISO 9001 trainingen Welkom bij KAM Consultants B.V. Waarom KAM Consultants B.V. ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagement Kennismaking managementsystemen Training ISO 9001 implementatie Training

Nadere informatie

KAM Consultants- workshops

KAM Consultants- workshops KAM Consultants- workshops Welkom bij KAM Consultants B.V. Waarom KAM Consultants B.V. Workshop Continue Verbetering Workshop Procesmanagement Workshop Risicomanagement Waar kun je onze trainingen volgen?

Nadere informatie

ISO norm voor kwaliteitsmanagement

ISO norm voor kwaliteitsmanagement ISO 9001- norm voor kwaliteitsmanagement 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 9001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO norm voor milieumanagement

ISO norm voor milieumanagement ISO 14001- norm voor milieumanagement 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 14001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten

ISO kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten ISO 17100- kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 17100 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud

Nadere informatie

ISO Post-editing of machine translation output certificering

ISO Post-editing of machine translation output certificering ISO 18587 Post-editing of machine translation output certificering 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 18587 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

ISO ARBO-Management

ISO ARBO-Management ISO 45001 ARBO-Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 45001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens Welkom

Nadere informatie

ISO norm gericht op medische hulpmiddelen

ISO norm gericht op medische hulpmiddelen ISO 13485 norm gericht op medische hulpmiddelen 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 13485 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO Asset Management

ISO Asset Management ISO 55001 Asset Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 55001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

ISO norm voor Zorg en Welzijn

ISO norm voor Zorg en Welzijn ISO 15224- norm voor Zorg en Welzijn 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 15224 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

ISO norm voor Business Continuity Management

ISO norm voor Business Continuity Management ISO 22301- norm voor Business Continuity Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 22301 4. ISO 22301 certificatiebegeleiding 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg

ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. NEN 7510 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

HKZ norm voor harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector

HKZ norm voor harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector HKZ norm voor harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. HKZ 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

BRL Mechanisch boren

BRL Mechanisch boren BRL 2100- Mechanisch boren 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. Advies diensten 5, Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA)

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. VCA certificering 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. Advies diensten

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. Advies diensten FSC Certificaat 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten BRL Groenkeur 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon: KAM Consultants ISO 14001 Milieunorm 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 14001 4. 6. ISO ISO 14001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6. 8. Coaching

Nadere informatie

PEFC Keurmerk- grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer

PEFC Keurmerk- grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer PEFC Keurmerk- grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. PEFC Keurmerk 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

ISO Informatiebeveiliging

ISO Informatiebeveiliging ISO 27001 Informatiebeveiliging 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 27001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon: KAM Consultants ISO 55001 Asset Management 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 55001 55001 4. 6. ISO ISO 55001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon: KAM Consultants ISO 15224 Zorg en Welzijn Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 15224 15224 4. 6. ISO ISO 15224 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6.

Nadere informatie

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. HKZ norm 4. HKZ certificatiebegeleiding 5. Quick Scan 6. Coaching

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon: KAM Consultants BRL 2100 Mechanisch Boren 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. BRL 2100 certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. VCA VCA certificering 4. 6. VCA VCA certificatiebegeleiding

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon: KAM Consultants FSC Certificaat 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. FSC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon: KAM Consultants PEFC Keurmerk 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. PEFC keurmerk 4. PEFC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk. 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam.

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk. 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam. Auditen Auditvaardigheden - - - - - - - - - - - - - - - 0,- Interne Auditor ISO 00 0- - -0-0,- Optimaliseren van uw audits Masterclass Lead Auditor 0 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkoms ISO 00:,- Kwaliteits

Nadere informatie

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam.

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam. Auditen Auditvaardigheden - - - - - - - - - - - - - - - 0,- Interne Auditor ISO 00 0- - -0-0,- Optimaliseren van uw audits Masterclass Lead Auditor 0 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkoms ISO 00:,- Kwaliteits

Nadere informatie

Trainingen 2016. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 9-10 Schiedam. 7-8 Steenwijk 23-24 Oisterwijk.

Trainingen 2016. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 9-10 Schiedam. 7-8 Steenwijk 23-24 Oisterwijk. 20 Auditen Auditvaardigheden 0-3-4 4-5 2-3 -0 7-23-24 7-2-27 5-2-3 24-25 50,- Interne Auditor ISO 00-2 2-4 23-25 3-5 00,- Optimaliseren van uw audits 2 Masterclass Lead Auditor 27 30 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkomst

Nadere informatie

Passie voor continu verbeteren!

Passie voor continu verbeteren! ID@5 Trainingen Passie voor continu verbeteren! Gecertificeerde Lean Belt trainingen voor individuele professionals én voor organisaties ID@5 is jouw partner op weg naar beter Als Lean specialist verzorgen

Nadere informatie

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER 02 DNV GL Training met impact Training met impact Organisaties verduurzamen en veranderen continu. Positieve bedrijfsresultaten

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 14001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor een continue verbetering van processen, producten en diensten.

Nadere informatie

BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN? BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN? Een certificaat behalen Een certificaat behouden Waarom zou je het project zelf doen? de voor- en nadelen certificeringsadvies nederland 1 Inhoud

Nadere informatie

Studiegids training Teamleider productie

Studiegids training Teamleider productie Studiegids training Teamleider productie Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 1.4 Cbt leeromgeving...

Nadere informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie Training praktisch toepasbare kennis en informatie Training gericht op vakbekwaamheid, efficiency en zelfontplooiing Uw behoefte aan praktisch toepasbare kennis en informatie is onze zorg. Onder dit motto

Nadere informatie

Brochure Lean Trainingen 2017

Brochure Lean Trainingen 2017 Brochure Lean Trainingen 2017 Fijn dat je interesse hebt in onze trainingen! Lean Public ontwikkelt mens en organisatie vanuit de Leanfilosofie. Wij geloven in de kracht van Lean en zien het als onze missie

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 50001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Hartelijk dank voor uw interesse in de begeleiding naar ISO 50001 certificering. Met ISO

Nadere informatie

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen januari september 2015. NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen januari september 2015. NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT Trainingen januari september 2015 NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER 02 DNV GL Training met impact LEREN OP AFSTAND MET E-LEARNING

Nadere informatie

Hoog- en laagspanning NEN 3840 / NEN 3140

Hoog- en laagspanning NEN 3840 / NEN 3140 Hoog- en laagspanning NEN 3840 / NEN 3140 1 Hoog- en laagspanning Een groeiend aantal elektrotechnische medewerkers hebben met zowel laag- alsook hoogspanning te maken. Bij nieuwbouw dringt de hoogspanningsinstallatie

Nadere informatie

Zo ga jij in 4 stappen naar de nieuwe ISO 45001

Zo ga jij in 4 stappen naar de nieuwe ISO 45001 Zo ga jij in 4 stappen naar de nieuwe ISO 45001 Stap 1: PLAN Wil jij je organisatie naar de nieuwe ISO 45001 norm brengen? Maak kennis met ons handige vierstappenplan volgens de plan-do-check-act cyclus*

Nadere informatie

Training Lean Green Belt. Incompany Inclusief Green Belt certificaat

Training Lean Green Belt. Incompany Inclusief Green Belt certificaat Training Lean Green Belt Incompany Inclusief Green Belt certificaat Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil

Nadere informatie

Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE

Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE LEER EN GROEI MET NEN 1 Trainingen Milieu & Energie voorjaar 2018 NEN TRAININGEN; UW TOEKOMST IS EEN INVESTERING WAARD Trainingen Milieu & Energie voorjaar 2018

Nadere informatie

Sweeburg advies training opleiding

Sweeburg advies training opleiding Sweeburg advies training opleiding Algemene Brochure Praktijkgerichte opleidingen en cursussen voor professionals individueel klassikaal incompany www.sweeburg.nl 1 Sweeburg Verbeter je kennis én haal

Nadere informatie

TRAININGEN MILIEU & ENERGIE

TRAININGEN MILIEU & ENERGIE NAJAAR 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE NEN TRAININGEN. LEREN, WERKEN EN GROEIEN MET NEN. NEN Trainingen Milieu & Energie NAJAAR 2018 1 NEN TRAININGEN; UW TOEKOMST IS EEN INVESTERING WAARD 2 NEN Trainingen

Nadere informatie

Trainingen najaar 2016. De impact van de nieuwe ISO 45001. www.nen.nl/trainingarbo

Trainingen najaar 2016. De impact van de nieuwe ISO 45001. www.nen.nl/trainingarbo Trainingen najaar 2016 De impact van de nieuwe ISO 45001 www.nen.nl/trainingarbo Meer maatwerk met een bedrijfstraining Wist u dat we in 2015 ruim 2000 deelnemers met een bedrijfstraining hebben opgeleid?

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 Cbt leeromgeving... 8

Nadere informatie

Informatieblad Training & Coaching

Informatieblad Training & Coaching E-learning Uitvoeren Risico-Inventarisatie & Evaluatie 2018 B.V. Nova Invicta Boerhaaveweg 23 3401 MN IJSSELSTEIN Het managementsysteem van Nova Invicta is ISO 9001: 2015 gecertificeerd. T: 030 633 20

Nadere informatie

Investeren in kennis

Investeren in kennis Solutional Value through expertise Investeren in kennis Trainingen en e-learning Wij delen expertise en kennis Solutional Academy is opgericht met als doelstelling onze expertise en kennis van de asset

Nadere informatie

Training Lean Green Belt

Training Lean Green Belt Training Lean Green Belt Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil bij de vaardigheden die je nodig hebt om deze

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 45001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! Laat u ondersteunen en bewerkstellig een continue verbetering van arbo- en verzuimprestaties. 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding

Nadere informatie

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics ALGEMEEN Het inrichten van een ICT Beheerorganisatie is een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Het resultaat is afhankelijk van veel aspecten.

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

PTC Praktijk Trainings Centrum

PTC Praktijk Trainings Centrum Pagina1 PTC Praktijk Trainings Centrum NEN 3140 Online Veiligheid en productiviteit op een hoger niveau www.ptcopleidingen.nl Pagina2 Het begint met kennis Het spreekt voor zich dat het opleiden van uw

Nadere informatie

Hoe kies je een Learning Managment System (LMS)

Hoe kies je een Learning Managment System (LMS) Kaya Sagrado 24 Willemstad, Curaçao Willemstad, maart 2013 Hoe kies je een Learning Managment System (LMS) Er zijn vele Learning Management Systems en er komen steeds nieuwe bij. Geen overwogen keuze kan

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken

BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken www.segment.nl BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken Investeren in uw persoonlijk vakmanschap 3 Samen studeren in een vaste groep 3 Persoonlijke benadering 3 Gemotiveerde studenten 3 Enthousiaste

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 9001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Fijn dat u geïnteresseerd bent in ISO 9001 certificering. Naast het voldoen aan de eisen

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

Opleiding Nagelstyling Brochure

Opleiding Nagelstyling Brochure Opleiding Nagelstyling Brochure www.simply-you.nl www.simply-you-webwinkel.nl info@simply-you.nl tel: 0645752514 Algemene informatie opleidingen Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

Nadere informatie

Blijven groeien als KAM-professional

Blijven groeien als KAM-professional ISO 45001 ISO 31000 0 ISO 2600 ISO 14001 ISO 1901 1 MVO AUDITING Trainingen najaar 2016 Blijven groeien als KAM-professional 1 en 2-daagse trainingen & meerdaagse b eroepsopleidingen www.nen.nl/trainingenkam

Nadere informatie

Informatiegids Onderwijs Met Gebaren

Informatiegids Onderwijs Met Gebaren 2018 / 2019 Informatiegids Onderwijs Met Gebaren Informatiegids Onderwijs Met Gebaren 1 Inleiding In deze informatiegids vindt u een overzicht van alle cursussen en workshops die worden aangeboden door

Nadere informatie

Maatwerk & opleidingsadvies

Maatwerk & opleidingsadvies WO Maatwerk & opleidingsadvies HBO IS DE WATERKENNIS VAN JOUW ORGANISATIE OP PEIL? MBO H2O www.wateropleidingen.nl Lifelong Learning in de watersector Wat zijn de voorwaarden en gevolgen van doorstroming

Nadere informatie

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl.

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl. Opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen Periode September t/m december 2016 11 modules verdeeld over 6 lesdagen Locatie Bergse Bossen in Driebergen

Nadere informatie

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl.

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl. Opleiding Periode maart t/m juni 2016 11 modules verdeeld over 6 lesdagen Locatie Bergse Bossen in Driebergen www.huisartsvanmorgen.nl P R A K T I J K M A N A G E M E N T De opleiding tot praktijkmanager

Nadere informatie

KWALITEITSNORM SPECIAAL ONDERWIJS

KWALITEITSNORM SPECIAAL ONDERWIJS KWALITEITSNORM SPECIAAL ONDERWIJS AANBOD 2015 2016 KWALITEITSNORM SPECIAAL ONDERWIJS AANBOD 2015 2016 Middels actieve promotie en facilitering door LECSO in het land zijn steeds meer (V)SO scholen bezig

Nadere informatie

E 100 KORTING. De opleidingen Personeel en Arbeid van Rendement: voor elke fase in uw carrière E 130 KORTING. voor abonnees van Rendement

E 100 KORTING. De opleidingen Personeel en Arbeid van Rendement: voor elke fase in uw carrière E 130 KORTING. voor abonnees van Rendement De opleidingen Personeel en Arbeid voor elke fase in uw carrière E 100 KORTING voor abonnees van Rendement Premium-abonnees krijgen maar liefst E 130 KORTING Bekijk alle Opleidingen Personeel & Arbeid

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 E-learningplatform...

Nadere informatie

Een doorgaande lijn van plus naar klas. Goede praktische ideeën en tips, ik heb veel inspiratie opgedaan.

Een doorgaande lijn van plus naar klas. Goede praktische ideeën en tips, ik heb veel inspiratie opgedaan. STUDIEGIDS 2017-2018 SPECIALISATIEMODULE OPZET VAN EEN PLUSKLAS Een doorgaande lijn van plus naar klas Goede praktische ideeën en tips, ik heb veel inspiratie opgedaan. De trainer sluit goed aan bij vragen

Nadere informatie

Tevredenheid over ISO 14001- en OHSAS 18001-certificatie is hoog

Tevredenheid over ISO 14001- en OHSAS 18001-certificatie is hoog Tevredenheid over ISO 14001- en OHSAS 18001-certificatie is hoog In 2013 heeft SCCM onderzoek gedaan naar de toegevoegde waarde van zowel ISO 14001- als OHSAS 18001-certificatie. Het onderzoek onder ISO

Nadere informatie

Certified ISO Risk Management Professional

Certified ISO Risk Management Professional Certified ISO 31000 Risk Management Professional informatie over de driedaagse training inclusief examen organisatie MdP Management, Consulting & Training website email mobiel KvK www.mdpmct.com info@mdpmct.com

Nadere informatie

Verbeteren van processen in industriële organisaties

Verbeteren van processen in industriële organisaties Verbeteren van processen in industriële organisaties met Lean Six Sigma Black Belt voor de Industrie Praktische opleiding van The Lean Six Sigma Company Wat doet een Black Belt voor de Industrie? Een goed

Nadere informatie

Lean Six Sigma Black Belt

Lean Six Sigma Black Belt POST- GRADUAAT Lean Six Sigma Black Belt Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen? Wil je graag aan de slag met procesverbeteren binnen je bedrijf? Laat je onderdompelen in Lean Six

Nadere informatie

BENT U ER KLAAR VOOR?

BENT U ER KLAAR VOOR? ISO 9001:2015 EN ISO 14001:2015 HERZIENINGEN ZIJN IN AANTOCHT BENT U ER KLAAR VOOR? Move Forward with Confidence WAT IS NIEUW IN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 MEER BUSINESS GEORIENTEERD KERNASPECTEN "LEIDERSCHAP

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

Informatiebrochure Lean Facilitator Cursus

Informatiebrochure Lean Facilitator Cursus Informatiebrochure Lean Facilitator Cursus Training Lean Manufacturing voor facilitators/coördinatoren Het implementeren van Lean manufacturing doe je niet zomaar. Het succesvol invoeren van deze manier

Nadere informatie

Opleidingen Personeel & Arbeid

Opleidingen Personeel & Arbeid VOORJAAR 2015 Zo investeer ik in mijn eigen toekomst... Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement Bekijk alle Opleidingen Personeel & Arbeid klik hier 2 Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement

Nadere informatie

Certified ISO Risk Management Professional

Certified ISO Risk Management Professional Certified ISO 31000 Risk Management Professional informatie over de driedaagse training inclusief examen organisatie MdP Management, Consulting & Training website email mobiel KvK www.mdpmct.com info@mdpmct.com

Nadere informatie

Een carrière. als HR-professional? De opleidingen Personeel & Organisatie van Rendement helpen u verder. Nieuwe diplomalijn Personeel & Organisatie!

Een carrière. als HR-professional? De opleidingen Personeel & Organisatie van Rendement helpen u verder. Nieuwe diplomalijn Personeel & Organisatie! Een carrière als HR-professional? Abonnees op één van de Rendement-edities of Rendement.nl krijgen 100 korting Premium-abonnees krijgen 130 korting Nieuwe diplomalijn Personeel & Organisatie! De opleidingen

Nadere informatie

Informatieblad Arbo Netwerk

Informatieblad Arbo Netwerk Netwerkmeetings Vakinhoudelijke avondbijeenkomsten voor de Arbo-professional Informatieblad Arbo Netwerk 2018 B.V. Nova Invicta Boerhaaveweg 23 3401 MN IJSSELSTEIN Het managementsysteem van Nova Invicta

Nadere informatie

Stappenplan houtbewerken

Stappenplan houtbewerken Stappenplan houtbewerken Arrangementen voor leermethode, begeleiding en deskundigheidsbevordering Naar een beroep met toekomst Kennisce Inhoud 1. Stappenplan Houtbewerken... 2 1.1 Het leermiddel... 2 1.2

Nadere informatie

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding YourCapability Sales- en Accountmanagementopleiding YoungCapacity sales biedt jonge salestalenten het YourCapability programma aan. Dit is een post-hbo sales- en accountmanagementopleiding gericht op sales

Nadere informatie

Voor een succesvolle toekomst: volg een slimme opleiding via het Tempo-Team Operator Programma

Voor een succesvolle toekomst: volg een slimme opleiding via het Tempo-Team Operator Programma Voor een succesvolle toekomst: volg een slimme opleiding via het Tempo-Team Operator Programma Heb jij ervaring als productiemedewerker in de Food of Industrie en wil je jezelf beter inzetbaar maken door

Nadere informatie

Uitvoeren Ongevalsonderzoek

Uitvoeren Ongevalsonderzoek 2018 Praktische workshop Uitvoeren Ongevalsonderzoek Informatie blad Training & Coaching B.V. Nova Invicta Boerhaaveweg 23 3401 MN IJsselstein Het managementsysteem van Nova Invicta is ISO 9001: 2015 gecertificeerd.

Nadere informatie

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V.

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000 Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 11 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2 VERSIEBEHEER...

Nadere informatie

Voltijdse dagopleiding ACCOUNTANCY-ASSISTENT

Voltijdse dagopleiding ACCOUNTANCY-ASSISTENT Voltijdse dagopleiding ACCOUNTANCY-ASSISTENT #tsjakka www.pact-opleidingen.be Minstens 60% van je opleiding ben je aan de slag in een leerbedrijf. 1 of 2 dagen les van ervaren docenten op een SYNTRA-campus.

Nadere informatie

financefornonfinancials 13 juni 2017

financefornonfinancials 13 juni 2017 13 juni 2017 Voor wie is deze workshop bedoeld? De workshop Finance for non financials is bedoeld voor iedereen die in de culturele sector werkt, maar nog weinig kennis heeft van cijfers. Deze workshop

Nadere informatie

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen.

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. Opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen Periode April t/m juni 2017 11 modules verdeeld over 6 lesdagen Locatie Driebergen en Eindhoven www.huisartsvanmorgen.nl

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Gitaar Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30 Maak

Nadere informatie

Post HBO opleiding Management in Zorg en Welzijn

Post HBO opleiding Management in Zorg en Welzijn Zorg en Welzijn Algemeen De post-hbo opleiding Management in Zorg en Welzijn is een opleiding van 1,5 jaar voor mensen met een afgeronde hbo-opleiding die werkzaam zijn in de sector zorg en welzijn en

Nadere informatie