Groot Bethlehem 41 NIJMEGEN

Vergelijkbare documenten
Verkoopbrochure Heemskerckstraat 7, Zwolle.

Valkenburgstraat 17 Roosendaal

Beryldijk 14 Roosendaal

Verkoopbrochure Appelhofshoeve 42, Steenwijk.

Dominestraat 32 te Roosendaal

Nieuwe Markt 39C te Roosendaal

Verkoopbrochure Tukseweg 64, Steenwijk.

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

ROZENHOF LB BRUNSSUM

Heiligeweg 19 F te Krommenie

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs ,-- k.k.

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p.

BOULEVARD AX GREVENBICHT

BREDA Hovenierstraat Richtprijs , - k.k.

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Heimolen 72 Bergen op Zoom Vraagprijs: ,= k.k.

BREDA MARIA CHERUBINASTRAAT 22 + PP. Ruime maisonnette met eigen parkeerplaats, zeer ruim terras en berging. Richtprijs ,- k.k.

ELOYSTRAAT XR GELEEN

SENECALAAN HS SITTARD

BAANDERTWEG EL SITTARD

Kloosterdreef 18. Eindhoven

Vraagprijs: k.k.

Linnaeusstraat 170 te Zaandam

MOLENLAAN GN SUSTEREN

MIDDEN PEELWEG MZ SEVENUM

De Factorij 21 te Zaandam

TE KOOP. Prinses Beatrixplantsoen DH Gemert Vraagprijs: k.k.

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

BERGSTRASSE 34 HILLENSBERG 6137 SITTARD

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

De Vliegerstraat 80 - Alkmaar

Kerkstraat 191 A te Oostzaan

AAN HET BOS WD SITTARD

HUGO DE GROOTLAAN 68 s-hertogenbosch

Pastoor Gowthorpestraat 37. Vraagprijs ,- K.K. Barneveld

Dorpsstraat 362 te Wormer

ANDREASOMMEGANG 0ONG 6133 SITTARD

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

VOGELENZANG VOGELENZANGSEWEG Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel info@boonstra.

Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE

TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND

MERKERSTRAAT CX NIEUWSTADT

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Achter de Cattentoren 57, Roermond

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

WEERT Graafschap Hornelaan 32 f

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

De Glazenmaker 44 Koog a/d Zaan

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55

Oost-Dorsch 144 te Zaandam

Vraagprijs ,-- k.k.

KEMPSTRAAT VE BRUNSSUM

MAANSTRAAT TH GELEEN

BERGSTRASSE SELFKANT-HILLENSBERG

RAADHUISSTRAAT 8A 6129CD URMOND

Westzijde 211 D te Zaandam

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Wonen in Silverline. Hengelostraat GZ ALMERE Stadscentrum Almere Stad

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede /

La Palma 57 te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Mariënburg LX GEMERT Vraagprijs: k.k.

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE

Vraagprijs: ,-- k.k.

Omschrijving. Ligging. Condities

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond

Da Costakade 178 III A te Amsterdam

HAARLEM LOMMERLUSTLAAN 13. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

TE KOOP. Raadhuisplein 9 B K.K GN Zevenaar

RUYSDAELSTRAAT 44 HEEMSKERK

Het Dok 44 te Zaandam

Vrijblijvende informatie Akkerwinde 12 Noordwijk

ZUIDEINDE 346 TE AMSTERDAM Vraagprijs ,-- k.k.

Past. Gowthorpestraat 71

Nachtegaalstraat 9 b - Rotterdam

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen

Nieuwland 4 Wapse ,- K.K.

Havannasingel 17 DEN HAAG WONINGBROCHURE

EINDHOVEN Lichtstraat 522

NOORDWIJKERHOUT POLDERMOLEN 22

EINDHOVEN Limburglaan 59

J.C. van Oostsanenhof 56 te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

De Oude Silo 13. Appartement/flat. Vraagprijs k.k. ANDEL m² 300 m³ 3 2

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE

Verkoopbrochure Zr. Canisiahof 3, Steenwijkerwold.

Vraagprijs: k.k.

LYCKLAMAWEG 1 WOLVEGA 3 LOODSEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

DENEMARKENSTRAAT KT SITTARD

Jozef Israëlskade 7C te Amsterdam

Transcriptie:

Vraagprijs 430.000 k.k. Groot Bethlehem 41 NIJMEGEN

Omschrijving: Op fantastische levendige locatie op de 3e verdieping gelegen uitstekend onderhouden en luxe royaal 3-kamerappartement met riant dakterras van circa. 66m2 op het zuidwesten, berging en twee eigen parkeerplaatsen. Dit sfeervolle en lichte hoekappartement is zeer ruim opgezet en geeft u een hoog woongenot. Met het oude centrum op korte loopafstand liggen alle voorzieningen binnen handbereik en er zijn door het jaar heen diverse evenementen voor de deur te beschouwen. Het appartement is optimaal geïsoleerd, heeft een eigen cv-gasinstallatie en videosysteem. Het complex ligt met zijn voeten in het centrum van Nijmegen, met als achtertuin het Kronenburgerpark en om de hoek de mooie winkelstraten: het betere winkelen kan zo beginnen. En voor de liefhebbers zijn er natuurlijk de geneugten van de stad: de cafés, de restaurants, het uitgaansleven. U zit er zo middenin, maar dat hoeft natuurlijk niet. Na een concert in De Vereniging kan u natuurlijk ook gewoon kiezen om thuis na te genieten. Het appartement is uiteraard perfect geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming Indeling: Parkeerkelder: Twee eigen parkeerplaatsen nivo -2. Begane grond: Entree met videofooninstallatie, trappenhuis, lift. Derde verdieping: Vanuit de lift aangrenzend aan de hal, zwevend toilet met fontein, garderobenis, 2 ruime slaapkamers, interne (technische) berging, riante woonkamer voorzien van grote raampartijen, design airco, natuurstenenvloer met vloerverwarming, toegang tot de twee dakterrassen in totaal circa. 66m2, royale open keuken met alle denkbare luxe. Algemeen: Bouwjaar: 2008; Inhoud: ca. 350 m³; Woonoppervlakte: ca. 100; Toegang auto in de parkeerkelder via de hellingbaan; Mechanische ventilatie en win-to-win systeem; Vloerverwarming gehele appartement en volledig geïsoleerd; Aluminium kozijnen met HR++ beglazing; 2 eigen parkeerplaatsen en eigen berging van circa. 6 m2.

Extra:

Informatie brief bij verkoopprocedure: Informatie brief bij verkoopprocedure Deze brochure geeft u uitgebreide informatie over het pand waarvoor u belangstelling getoond heeft. Omschrijving van het pand, kadastrale gegevens, foto s, vaste lasten en indien voorhanden plattegronden zijn slechts een indicatieve weergave. De gegevens, bedragen etc., kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Uitdrukkelijk wordt dan ook door de verkoper gesteld dat de verkoop niet eerder tot stand kan komen nadat niet alleen over de hoofdzaken, prijs e.d., maar ook over de details, zoals roerende zaken, datum oplevering etc., overeenstemming is bereikt door beide partijen. Bij een tot stand gekomen overeenkomst, zal door de makelaar een koopakte worden opgesteld. Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de notaris. Voorbehouden kunnen alleen worden opgenomen ( zoals voor het verkrijgen van een hypotheek, Nationale Hypotheek Garantie) indien deze uitdrukkelijk bij de bieding zijn vermeld. Het biedverloop bij onderhandelingen over onroerende zaken kent diverse bijzonderheden die u het best vooraf met de makelaar kunt bespreken. Hoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze verkoop brochure met betrekking tot bovenvernoemd pand, noch door de eigenaar, noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens. Tekeningen e.d. geven vaak een standaardsituatie van de woning weer, het kan echter voorkomen dat de eigenaar wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten e.d. niet meer overeenkomen met de werkelijke situatie. Op alle werkzaamheden van Langen & Partners Makelaars zijn de algemene consumentenvoorwaarden van de Landelijke Makelaars Vereniging van toepassing. Deze algemene consumentenvoorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad (SER) en treden in werking per 15 februari 2006. Deze Algemene Voorwaarden staan bij de SER en de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken bekend onder nummer AV CZ/51/.

Financiëring: Makelaars & Financieel Specialisten onder één dak De aankoop van uw woning is bijna rond, maar eerst moet er nog een passende financiering in orde worden gemaakt. Welke hypotheekvorm past het beste bij u en welke verzekeringen zijn in combinatie met de aankoop van uw woning voor u noodzakelijk om af te sluiten? Wie kan u goed vertellen hoe het fiscaal uitpakt? Langen & Partners Financieel Specialisten is het zusterbedrijf welke u op een transparante manier hierin adviseert. Dit volgens de persoonlijke benadering zoals u die van de makelaar bent gewend. De financieel adviseur informeert u over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Langen & Partners Financieel Specialisten is sterk in hypotheken, verzekeringen, oudedagsvoorzieningen, pensioen en vermogensbeheer en beschikt over alle erkenningen en diploma s. In combinatie met de volledig onafhankelijke positie ten opzichte van aanbieders van financiële producten resulteert dit in een hoogwaardige en integere dienstverlening. Daarnaast beschikt het kantoor over verschillende financiële disciplines waaronder Financial Life Planning, dit maakt het mogelijk al uw financiële behoeftes af te stemmen op uw persoonlijke doelstellingen. Voor meer informatie bel 024 324 35 33 of mail naar info@langenenpartners.nl