Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk)

Vergelijkbare documenten
troelstrastraat 67 helmond

dagpauwoog 24 mierlo

De elzas 404 helmond (centrum)

achterbosch 13 lieshout

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout)

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

Willem schorerstraat 3 eindhoven

jan de withof 110 helmond (rijpelberg)

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout)

Kaldersedijk 21 helmond

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Julianalaan 15 aarle-rixtel

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a.

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

Duizeldonksestraat 1 Helmond

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk)

margrietlaan 43 helmond

bakelsedijk 292 helmond

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

pijlkruidweg 12 neerkant

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout)

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk)

bruhezerweg 27 Helmond (oud-brouwhuis)

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort)

speelheuvelstraat 30 someren

twentehof 76 helmond

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk)

schoolstraat 13 mierlo

Mierloseweg 207 Helmond

Burgemeester Krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout)

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis)

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort)

Nodigt u uit. Bouwjaar Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort)

Somerenseweg 11 Lierop

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo)

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

burgemeester krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout)

burgemeester pankenstraat 20a mierlo

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

Ter Craene 18 someren

Het buske 4 helmond (stiphout)

Meidoorn 10 helmond (Stiphout)

Laar 82 NueNeN (GerweN)

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

Hortsedijk 25 Helmond

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond.

broederwal 25 Helmond (brandevoort)

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk)

veerstraat 17 Erp (boerdonk)

bouwkavels torenweg mierlo

Hoevenstraat 12 someren

Bakelsedijk 160 Helmond

Middellaan 37 Helmond (Brandevoort)

neerwal 140 Helmond (brandevoort)

bakelseweg 27 Aarle-rixtel

korteweg 18a someren

Maccallastraat 19 Helmond (stiphout)

Oude LIesselseweg 45 Deurne

oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort)

Julianastraat JX Deurne

Duvelkenshoeve 5 Helmond (brandevoort)

timpaanstraat 48 Helmond (suytkade)

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter

Ockenburghpark 5 Helmond (Dierdonk)

Lekstraat 2 te HELMOND

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Dorpsstraat 144 Mierlo

De Geelgors 3 Mariahout

Bouwkavels Den heikop Elsendorp

Rodegraafweg 26. Liessel

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

groeskuilen 124 gemert

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Victordal 31, te Valkenswaard

Patersstraat 32. Evertsoord (horst a/d maas)

SENECALAAN HS SITTARD

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e ,- k.k. Opvallend actief! tel

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

GRENSWEG TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

DONGEN Sweelinckstraat 20

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Overberg de Hucht 6. Vraagprijs : ,- k.k.

Maaseikerweg BN Holtum

Transcriptie:

Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk)

Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makelaar Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een moment-opname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Bas Teeuwen 0653 201 820 bas@heuvel.nl Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Met vriendelijke groet, Op bijzonder royaal perceel, met unieke uitbreidingsmogelijkheden, uitstekend onderhouden halfvrijstaand woonhuis (type semi-bungalow) met zonnige ruime tuin, garage, naast gelegen carport en brede achterom. Bouwjaar ca. 1995 Inhoud ca. 500 m Woonoppervlakte ca. 120 m ² Perceel 380 m 2 Bas Teeuwen, makelaar Overige inpandige ruimte Vraagprijs Aanvaarding ca. 22 m ² (2e etage) en ca. 16 m ² garage 315.000,- k.k. in overleg

ALGEMEEN indeling BEGANE GROND Deze bijzondere woning kenmerkt zich naast een keurige nette afwerking, een slaapkamer en badkamer beneden door zijn riante perceel waar naast de garage nog een flinke carport is. Verder heeft de vorige eigenaar een bouwvergunning verkregen voor een zij-uitbouw van de woning om bijvoorbeeld beneden slaapkamer en badkamer te vergroten. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden. Aan de voorzijde aangekomen valt meteen het extra brede perceel op met naast de voorentree de garage, carport en separate achterom. Hal waarbij de vloer is belegd met een fraaie, brede plankenmotief laminaat. In de hal de meterkast met uitgebreide elektra en de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein.

woonkamer Vervolgens gaat u naar de royale living. Deze ruim 38 m2 grote living kent veel lichtinval, zowel aan de voor- als achterzijde (openslaande tuindeuren). Door zijn ruimte kunt u naast een flinke zithoek een grote eettafel opstellen. Ook hier is de vloer belegd met de eerder genoemde laminaatvloer. Noemenswaardig daarbij is dat onder deze vloer nog een hardhouten Afzelia massieve parketvloer ligt in visgraatmotief gelegd.

keuken Eveneens aan de achterzijde gelegen de halfopen keuken met complete, moderne kunststof inrichting en natuurstenen aanrechtblad in hoekopstelling en voorzien van koelkast, combi-oven, ergonomisch geplaatste vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en in aparte kast geplaatste koelkast.

slaapvleugel Vervolgens naar slaapvleugel met vernieuwde badkamer. Deze badkamer kent een inloopdouche met glazen doucheschermen, wandcloset en brede moderne wastafel in meubel. Aansluitend de ouderslaapkamer met grote kastenwand. Voor juiste maatvoering kunt u bijgesloten indelingsplattegrond raadplegen.

TUIN Vanuit achterdeur, tuindeuren of deur van slaapkamer kunt u de prachtige, zonnige onlangs opnieuw aangelegde tuin bereiken. Naast een groot overdekt terras t.p.v. de achtergevel kunt u diverse gedeelten van deze tuin heerlijk vertoeven. De tuin is pal op het zuiden gelegen wat garant staat voor veel zoninval. Door zijn vrije ligging van s morgensvroeg tot zonsondergang (zie bijgevoegde kadastrale kaart). De 5 meter brede zijstrook over volle diepte van het perceel geeft zoals gezegd diverse uitbreidingsmogelijkheden.

TERUG NAAR DE WONING: 1e VERDIEPING Een meer dan volwaardige etage waarbij u nog 2 meer dan ruime slaapkamers heeft. Verder nog een praktische 2e badkamer met inloopdouche met spatscherm, vaste wastafel en 2e toilet. Verder nog een CV/bergkast met de in 2013 vernieuwde CV combiketel (Nefit HR) Voor juiste maatvoering kunt u ook de bijgevoegde plattegronden raadplegen.

STRAATBEELD / OMGEVING 2 e verdieping Vlizotrap met mogelijkheden van een vaste trap naar onverwacht royale etage op stahoogte. Deze ruimte wordt nu gebruikt als bergruimte maar door zijn oppervlakte en hoogte kunt u hier met gemak nog een extra slaapvertrek realiseren.

INDELING bg INDELING 1 E verdieping

INDELING 2 E verdieping

Bijzonderheden Ideaal voor diegene die in één van de gewildste wijken van Helmond een keurige woning zoekt met slaap-/badkamer beneden maar ook veel ruimte boven zoekt in de vorm van extra slaapkamers en een badkamer. Op uniek perceel gelegen met uitbreidingsmogelijkheden maar ook veel vrijheid rondom het huis. Keurig netjes bewoond geheel. Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning is het belangrijk om een makelaar aan uw zijde te hebben die uw belangen vertegenwoordigt en voor u een optimaal onderhandelingsresultaat behaalt. Vooral de vraagprijs van een woning is een belangrijk onderdeel om door een expert te laten bekijken of deze reëel is. De huidige markt is in de afgelopen tijden omgeslagen van een verkopersmarkt naar een kopersmarkt. Echter voor de koper is het alleen maar moeilijker geworden om de echte bodemprijs boven water te krijgen. In een overspannen markt was de onderhandelingsbandbreedte veel beter in te schatten voor de onervaren koper. Meer weten? kijk op www.aankoopadviseurs.nl *informeer bij aankoopadviseurs.nl naar de voorwaarden De Financiële Wooncoach INZICHT IN FINANCIËN De Financiële Wooncoach helpt u verder. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK 17190069 Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond Tel: 0492-661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.nl Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u net de woning van uw dromen gevonden? De volgende stap is het vinden van een geschikte hypotheek zodat u weet dat u deze woning kunt betalen en dat de maandlasten passen binnen uw persoonlijke situatie. Het kopen van een woning en het aangaan van de hypotheek zijn Door de unieke samenwerking van Adriaan van den Heuvel als klant altijd een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget. Waarom is een gesprek met De Financiële Wooncoach voor u interessant? De Financiële Wooncoach biedt u 5 zekerheden; de meeste aanbieders. 2. Alle producten zonder provisie, ook uw verzekeringen! 3. Een compleet advies dat verder kijkt dan alleen een rentepercentage en rekening houdt met uw persoonlijke situatie en levensstijl. 4. Betaal nooit meer advieskosten dan noodzakelijk. sleuteloverdracht en houdt contact, ook na passeren! Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een kennismakings- situatie kan betekenen. Ook als u nog geen woning heeft gekocht maar inzichtelijk wilt krijgen wat het kopen van een woning voor u betekent bent u T: 0492-78 41 92 E: W: