Profiteer daarom deze week extra van onze weekaanbieding, want dat is een druiven ras dat nog wel zoet en goed van smaak is.

Vergelijkbare documenten
Prijsvergelijking tussen Albert Heijn en Jumbo. Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt.

We hopen op een mooie zomerseizoen en we wensen u veel plezier. Met leuk extra werk, of, een fijne vakantie!

Wie gaat er mee, Olé..? Op de beurs hebben we het al aangekondigd: we gaan weer een gezellige studiereis organiseren!

Niet vergeten! Nieuw-Zeeland

Wij feliciteren nogmaals de Westlandse Tuin en de Lange s Versplein met het winnen van de watermeloenboxen!

Wat de boer niet kent, dat eet hij niet.

Hoe, wat, waar en wanneer? Maandag 30 november 2015 Vertrek vanaf Schiphol, verzamelen om uur.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Supermarkt prijsinformatie vanaf heden elke week in ons weekbericht

WEEKBERICHT Week

GRAM 3,49 Druiven wit BONUS 500 GRAM 2,39 Druiven wit DOOSJE 500 GRAM 1,99 Druiven Druiven blauw DOOSJE 500 GRAM 2,69

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

De besteltijden en levertijden blijven hetzelfde, ook factureren wij het biologische assortiment gewoon.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

De lagere temperaturen komen er aan Dit betekent dat we langzamerhand een verschuiving krijgen naar de producten die kenmerkend zijn voor het najaar.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week 52/

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Pasen 2015 De Echte Hollander! Oud en nieuw Mandarijnen

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Kasgroenten! WEEKBERICHT Week AGENDA. Groente op maat!

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Let op! In veel bladen, recepten websites e.d. wordt veel aandacht besteedt aan dit product, waardoor het enorm wint aan populariteit.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Dinsdag 5 mei 2015 wel

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

januari Z M D W D V Fruit: Appelen, Bananen, Citroen, Mandarijnen, Mango, Peren, Sinaasappelen Dit is een product van SaskiaVanOmmen.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Berlijn. WEEKBERICHT Week AGENDA.

PIET EN JANNY HAAKMEESTER

WEEKBERICHT Week

februari maart april mei

Aankoop en consumptie van groenten en fruit door Nederlandse consumenten

Marktmonitor Groenten en Fruit Nederland 2012 Consument en supermarktverkoop

WEEKBERICHT Week

Directie en medewerkers van Postuma wensen u een gezond

WEEKBERICHT Week

Houdt u met bestellen a.u.b. rekening met de schema s die u vorige week ontvangen heeft, dan komt alles gewoon goed!

Reclame_Code_Commissie %0b_tikt_Jumbo_op_vingers.html

WEEKBERICHT Week

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN

Rol van de groentespeciaalzaak

Salades uit eigen keuken

2016 Beïnvloedbare consumenten

Hieronder een greep uit de buitenpresentaties van diverse AGF specialisten

Waar blijft de tijd Plannen maar Wat wil de consument betalen? . geef ze waar voor hun geld

workshop klimaat &energie elektrische boiler

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN

Nieuwe oogst! Nieuwe teelt, nieuw ras Kasbonen

Gesneden groente!! Nieuwe raad de plaat : Het eerste goede antwoord dat binnen komt op krijgt weer een leuke verrassing!

Meteorologische lente Power to the Pieper

WEEKBERICHT Week

In januari. winterpeen Elstar Cox Rubens Doyenne du Comice druiven, pruimen en abrikozen Boerenkool

Lente. Nog lang niet! Nog meer leerzaamheden. Interactieve workshop vol inspiratie!

De lente is begonnen! WEEKBERICHT Week AGENDA.

Groothandel in aardappelen, groenten en fruit

De aspergespecialist is de AGF specialist. Bekijk de asperges van o.a. de HEMA (LET OP LAND VAN HERKOMST!)

assortiment bewerkt salades, mixgroenten, slamixen, rauwkosten

Opdrachtkaart zoekopdracht fruit in reclamefolders

Koekoek 2 Postuma in samenwerking met SVO, 3 december 2014 aanstaande maandagmiddag 1 december

aardbeien-115, bosbessen-95, frambozen-85, grapefruit-85, nectarine-90, netmeloen-115, perzik-75, papaja-85, watermeloen-75.

9. Belangrijke adressen

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week

Het lokaliseren van voedsellogistiek

FoodBook 2012 Salades / Fruitsalades

Tussendoor 250 gram magere kwark 1 volkoren (zuurdesem)boterham besmeerd met ongezouten roomboter en belegd met 2 plakken rosbief

Het aanbod aan producten rondom Houten/ De Knoest

Voorlopig de laatste nieuwe raad de plaat : Het eerste goede antwoord dat binnen komt op krijgt weer een leuke verrassing!

WEEKBERICHT Week

Transcriptie:

Seizoenswisseling bij de druiven. Het zuidelijk halfrond is nu klaar met de druiven, de aanvoer is voorbij en de pech wil dat het noordelijk halfrond nog niet klaar is om te oogsten. Met name uit Egypte komen nog berichten dat de druiven wel op maat, maar door het koudere voorjaar nog erg zuur zijn. Gevolg is dat er een gat in de aanvoer ontstaat en er de komende week weinig druiven beschikbaar zullen zijn. We praten dan vooral over de witte pitloze druiven, maar ook de donkerblauwe druiven lijden onder deze situatie. Voor de komende week is het aanbod dus klein en we zullen op onze hoede zijn voor de eerste aanvoer van uit de nieuwe gebieden. Als ze te zuur zijn zullen we ons terughoudend moeten opstellen, want ding is zeker: te zure druiven verkopen zorgt ervoor dat de consument het product weken lang links laat liggen, en dat kan de bedoeling niet zijn. Profiteer daarom deze week extra van onze weekaanbieding, want dat is een druiven ras dat nog wel zoet en goed van smaak is. Meer Hollandse groente Voor nog meer groente geldt dat het Spaanse seizoen voorbij is of gaat. Nu is de spitskool, ijsbergsla en bloemkool over naar het Hollandse product. Slechts nog enkele partijen druppelen na met wat restpartijen. En daar zitten zo af en toe nog best leuke handeltjes tussen. Zo kan de Spaanse ijsbergsla nu nog behoorlijk zwaarder zijn dan zijn Hollandse opvolger. En misschien is de laatste Spaanse bloemkool nog wel lekkerder dan de Hollandse overwinterde kool. E.e.a. houdt in dat er voor u nog iets te kiezen valt. En dat is altijd leuk.

Exoot van de maand: exclusief bij de AGF specialist! Begin deze maand hebben wij u kennis laten maken met een nieuw programma dat wij in samenwerking met Nature s Pride hebben opgezet: de Exoot van de maand. Sindsdien heeft een groot deel van jullie zich hiervoor ingeschreven. We hebben inmiddels al meer dan 50 aanmeldingen ontvangen! Daarom hebben wij het samen met u exclusief voor de AGF specialist kunnen houden. Een mooi resultaat waar we samen trots op mogen zijn! Slowjuicen bij de AGF specialist Ook de actie voor het Slowjuicen bij de AGF specialist is een succes! Voor iedereen die zich aangemeld heeft voor de workshop: bedankt voor uw enthousiasme en aanmelding! Wegens de vele aanmeldingen voor de workshop op dinsdag 9 mei, moeten wij uitwijken naar een grotere ruimte. Daarom is de locatie gewijzigd naar: Broekhuis Keukens (locatie van twee eerdere SVO avonden) Kleiland 827 RV IJsselmuiden De workshop start dinsdagavond om 9.30 uur. Heeft u zich niet aangemeld, maar wilt u alsnog graag de workshop bijwonen? Dan kunt u contact opnemen met uw verkoper of Dorien Dekker (dorien.dekker@postuma.nl) om u alsnog aan te melden. Let op: in dit geval krijgt u de Slowjuicer niet na de workshop mee, maar wordt deze u in de dagen daarna toegestuurd.

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt voor de meest actuele producten, zodat wij en u hier rekening mee kunnen houden binnen ons prijsbeleid. Prijsvergelijk Albert Heijn Supermarkt Prijsvergelijk Jumbo Supermarkt Datum: 5 mei 205 Datum: 5 mei 205 ARTIKEL TOEVOEGING STUK/KILO PRIJS ARTIKEL TOEVOEGING STUK/KILO PRIJS Bloemkool 2,69 Bloemkool STUK,59 Broccoli 0,99 Broccoli STUK 0,89 Komkommer 0,65 Komkommer STUK 0,59 Courgette 0,89 Courgette STUK 0,69 Champignons 0,79 Champignons 250 GRAM 0,75 Sperziebonen 500 GRAM 2,59 Sperziebonen 500 GRAM,49 Sla STUK 0,79 Sla STUK 0,79 IJsbergsla STUK,29 IJsbergsla STUK,29 Bospeen,59 Bospeen BOS,49 Witlof 500 GRAM 0,99 Witlof 500 GRAM 0,79 Conference KILO,69 Conference KILO,59 Chiquita bananen KILO,89 Bananen Dole KILO 0,99 Kiwi groen 500 GRAM,99 Kiwi groen 500 GRAM,99 Aardbeien HOLLANDSE 250 GRAM 2,29 Aardbeien 500 GRAM 3,49 Druiven wit 500 GRAM,99 Druiven wit 500 GRAM,99 Druiven blauw BONUS 500 GRAM,99 Druiven blauw 500 gram 2,49 Galia meloen STUK 2,9 Galia meloen STUK,99 Rabarber 300 gram 2.99 Rabarber 750 gram 3.49 Asperges 500 GRAM 2,99 Asperges 500 GRAM 3,99

Inkoop is een vak! Respect voor jullie specialisten. Iedere dag zorgen jullie ervoor dat er voldoende voorraad in de winkel ligt en de producten ook weer niet te lang blijven liggen. Over het algemeen beschikken jullie niet over een automatisch besteladvies systeem zoals supermarkten die gebruiken. Het is dan de kwaliteit van de ondernemer/specialist om het juiste in te kopen.. Maar waar moet je nu eigenlijk allemaal rekening mee houden? Het weer De historie De winkelvoorraad / doorlooptijd (hoe lang duurt het voor je het product hebt verkocht) De gevoeligheid van het product (appelen of spinazie is een wereld van verschil) De actie / Prijs De horeca orders Het snijplan Etc. Afgelopen zaterdag liep ik bij ons door het centrum en constateerde ik het volgende: supermarkten hadden geen aardbeien in de winkel liggen en bij de specialist in de winkel en op de markt was er voldoende. Dat is het mooie van onze handel, het laat zich niet automatiseren. Het heeft ook te maken met ervaring en het onderbuik gevoel, want aardbeien kun je op dit moment haast nooit te veel kopen. Groot, overtuigend en goed gepresenteerd is er echt veel in te verkopen in deze weken! Daarin toont de specialist ook vaak veel meer lef en zo hoort het ook! Grote bedrijven hebben volledige inkoop- en marketing afdelingen maar de specialist doet het met een klein team. Als je dan ziet dat wij samen er voor zorgen dat wij wel de producten op voorraad hebben, dan mogen we best trots zijn. Je moet een goed gevoel hebben voor de handel en dat is juist uw en onze kracht. Maak van inkoop een marketingtool en laat zien wat er allemaal achter de schermen geregeld moet worden voordat het product in de winkel ligt. Wij als full service groothandel hebben veel respect voor jullie ondernemers en willen jullie zoveel mogelijk ondersteunen met de juiste producten, productinformatie, acties en advies. Lees a.u.b. onze weekberichten, dagtoppers maar ook vooral de dagelijkse tekst onder onze prijslijst over wat wel en niet actueel is en speel daar handig op in. Onze inkopers en verkopers zijn iedere dag op zoek naar de juiste handel voor u de specialist. Nee verkopen of vergeten aandacht te leggen op de speerproducten in de daghandel mag u en ons eigenlijk nooit overkomen. Die uitdaging moeten wel met ons allen aan blijven gaan. OVERDENKERTJE Als de verkoopkans er vandaag is kun je hem morgen niet meer inhalen, die ene dag haal je niet meer in. OMZETINDEX De week voor Pinksteren is meestal de drukste week van het jaar. We zetten hem in op 40-45 punten!

Malta Niet alleen maar een mooi eiland, maar ook onze hofleverancier van de eerste betaalbare lekkere nieuwe aardappelen. Vooral ook bekend geworden omdat het pootgoed vanuit ons eigen land naar dit zonnige eiland wordt gebracht, dus een beetje chauvinistisch mogen we ook wel zijn. Deze week is er volop beschikbaar en de prijs is erg aantrekkelijk, dus tijd voor een mooie actie. De hele week: van MALTA LEKKERE NIEUWE AARDAPPELEN, in de belende balen van 25 kilo! Ook beschikbaar in 2 kg stazakken 6x2 kg in eps Uit Chili! Een bijzonder grof vallend ras, de Red Globe, uit de nieuwste veredelingen ontstaan, met smaak en een mooie uitstraling, u allen vast wel bekend! Daarnaast kiezen we voor de grofste maat, bijzonder!! Deze week is er van dit ras voldoende beschikbaar en we denken dat u met druiven in de aanbieding een leuk product ter beschikking heeft, want door de seizoen situatie zullen verder weinig druiven worden aangeboden. Maar bij ons De hele week: RED GLOBE DRUIVEN, uit Chili, maat: Jumbo, 8.2 kg netto

Wij feliciteren De Pruiverij in Schagen met de nieuwe eigentijdse uitstraling van hun winkel en wensen hen veel succes toe! Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe uitstraling van uw winkel? Neem dan contact op met Frans Bolder: frans.bolder@postuma.nl. Kijk voor meer voor en na-foto s van de winkel op www.facebook.nl/depruiverij.

Rhodos salade van komkommer, rode ui, tomaat in dillesaus 2500 cc 250 cc (per 6 bakjes in fust) 375 cc (per 6 bakjes in fust) Tagliatelle in room met gebakken zalm, asperges en bospeen 2500 gr 500 gr (per 4 bakjes in fust) 700 gr (per 4 bakjes in fust) Champignon roerbakgroente Schaal 400 GRAM NIEUW.. Roerbakgroente met Zeekraal Schaal 250 GRAM Aspergesoep met zalm 500 cc (per 6 bekers in fust) 000 cc (per 6 bekers in fust) Diverse soorten roerbakgroenten! Nieuwe oogst, geschrapte kriel! Snijboontjes, lekker mals! Diverse gewassen sla-soorten Diverse slaschotels Raapstelen