VUGHT Fortstraat 11. Vraagprijs 199.000 kosten koper

Vergelijkbare documenten
VUGHT Hadewychstraat 9

Vraagprijs kosten koper

VUGHT Pieter Bruegellaan 22

VUGHT Helvoirtseweg 143

'S-HERTOGENBOSCH Assenstraat 28

KOOTSTERTILLE Goeverneursloane 4

Buitenpost Waterlelie 19

TWIJZELERHEIDE Tsjerkepaed 12

TWIJZEL Piterpolle 4. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

BUITENPOST De Schepperstraat 1

Vraagprijs ,-- kosten koper

KOLLUMERZWAAG Cedelshof 16

VUGHT Michiel de Ruyterweg 94

BUITENPOST Berkenlaan 6

TWIJZEL Optwizel 44. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

VUGHT Nieuwe Heikantstraat 2

GEDEELTELIJK VRIJSTAANDE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

BUITENPOST West 21. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Buitenpost Julianalaan 37

Kollumerzwaag Foarwei 89

Raadhuisstraat 19-f Zeewolde

Eem 31 - Zeewolde. Een huis of een thuis? Woongeluk betekent voor iedereen iets anders. Woongeluk is de

Vraagprijs ,-- kosten koper. VUGHT Maarten Trompstraat 67

BUITENPOST Simke Kloostermanstraat 21

KOLLUM Van Broersmastraat 1

BUITENPOST Egypte 24. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs kosten koper. VUGHT Pieter Bruegellaan 2

Westenburgerweg 460 s-hertogenbosch

Jade 33 TOPWONING Zeewolde

TE HUUR WOERDEN ,- per maand excl. BTW. Jaap Bijzerweg 4. bedrijfshal

Vrijstaande woning (bouwjaar 1945) aan rustige straat gelegen in Leende. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een grote bergruimte gelegen.

FERWERD HEGEBEINTUMERDYK 14A

Heeze Ten Borchwardlaan 62

TE KOOP WOERDEN ,- kosten koper. De Kruipin 1* bedrijfshal

Wie zijn wij. Uw woning ook in onze opvallende etalage in de Dorpsstraat 35 in Vught?? Bel ons voor een afspraak!

Wijchen Spechtstraat 16

Sterksel Averbodeweg 1 A

Leende Margrietlaan 1 D

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL

Vraagprijs kosten koper. VUGHT Wolfskamerweg 32

Beuningen gld Distelakkerstraat 14

BUITENPOST Jeltingalaan 21

BUITENPOST Oost 29. Vraagprijs k.k.

Tholen Binnenkamer 18

Lent John Lennonstraat 24

Rosmalen Deken Fritsenstraat 65

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL

Nijmegen Hatertseweg 467A

Beuningen gld Wilgenkamp 14

Leende Dorpstraat 23. Vraagprijs ,00-- Kosten Koper

Nijmegen Ziekerstraat 34

Nijmegen Snelliusstraat 5

Lent Petuniastraat 56

Poortvliet Markt 7. Koopsom ,-- Kosten Koper

Leende Orchideestraat 1

Maarheeze Koenraadtweg 18-A

Ruime vrijstaande woning, gelegen aan de rand van Leende met landelijk uitzicht.

Nijmegen Spijkerhofplein 73

Kleine Beer 64 Zeewolde

Nuland Industriestraat 4

Ruime vrijstaande woning met mogelijkheid tot kantoor aan huis, gelegen in een rustige wijk te Sterksel.

TE KOOP. Van Voorst tot Voorststraat K.K AM Vught

K.K. ERVE WOLBERT NS OLDENZAAL

ROSMALEN Weidestraat 32

Soerendonk Molenheide 29

U bent van harte welkom bij Buiten Makelaars & Adviseurs

Nijmegen Hillekensacker 1711

K.K. GRUTTOSTRAAT BM OLDENZAAL

Oosterbeek Stortweg 37

Beek en Donk Piet van Thielplein 7B

Beuningen Gld Wilgenkamp 14

PREVIEW. Rosmalen Venstraat 12. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Hoevensestraat 4 Vught

Rosmalen Augustinessenborch 19

Leende Krokuslaan 33. Prijs op aanvraag

Nijmegen Clavisstraat 1a

Rosmalen Brabanthoeven 122

Nijmegen Brederostraat 104

Heesch Plantsoen 15. Vraagprijs ,- Kosten Koper

Nijmegen Vossenlaan 359

ROSMALEN Kruisstraat 41

Nijmegen St. Jacobslaan 540

Tholen Wal 13. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

U bent van harte welkom bij Buiten Makelaars & Adviseurs

Lent Pastoor van Laakstraat 12

Beuningen Gld Hadrianussingel 13

Brochure. Heegermeerstraat 17 te Lemmer. Vraagprijs: ,- k.k. inclusief ligplaats

Korianderlaan EE Amstelveen VRAAGPRIJS: ,- k.k

S-HERTOGENBOSCH Muntelbolwerk 3-5

Lent Turennesingel 96

K.K. VLIER AR OLDENZAAL

ROTTERDAM Koninginneweg 294

Ubbergen Rijksstraatweg 52-07

Arnhem Volendamstraat 22

Voor zekerheid in wonen. Burum Rosemastraat 15. Vraagprijs: ,- K.K.

Lent Gilbert Bécaudstraat 19

Brochure. Wim Reinderslaan 18 te Lemmer. Vraagprijs: ,- k.k.

Brouwers Makelaars. Heeft u een taxatierapport nodig bel dan voor een afspraak. Hypotheken

Vossenerlaan 49 in Blerick

Transcriptie:

VUGHT Fortstraat 11 Nabij de dorpskern gelegen keurige gezinswoning met diepe achtertuin op het oosten. In de ruim opgezette wijk zijn er mooie singels en de woning ligt nabij het Reeburgpark, een gezondheidscentrum, NS-station en er is een gemakkelijke ontsluiting naar de snelwegen. Vraagprijs 199.000 kosten koper

U bent van harte welkom bij Vijverhof Makelaars BV De Makelaar in de regio Vijverhof Makelaars is een gedegen en eigentijds makelaarskantoor. Wij zijn een familiebedrijf, gericht op de markt in met name Vught, Cromvoirt, Esch, Helvoirt, Haaren, St.Michielsgestel, Rosmalen en s-hertogenbosch. De markt, die we al ruim 10 jaar kennen als onze broekzak. De keuze om regionaal te werken is bewust. We willen uw persoonlijke makelaar zijn, die in de buurt zit. Bij ons kunt u terecht voor de: Verkoop van uw woning; Aankoop van uw woning; (ver)huur van uw woning; Taxatie van uw woning; Hypotheek die bij u past. Vijverhof Makelaars is aangesloten bij Hypotheek en financiëel advies Om u van dienst te zijn op financieel gebied werken wij samen met Van Bruggen Adviesgroep. Zij hebben scherpe rentetarieven en uitstekende voorwaarden bij diverse banken en verzekeraars. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies via ons kantoor, 073-6843851. Zie ook www.vanbruggen. nl. Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO-makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentenvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schijf ons. Wij presenteren u graag de werkwijze van onze marketinginstrumenten en het resultaat voor u! Uw lokale makelaar Henny Heessels Vijverhof Makelaars B.V. Margrietlaan 23 Vught Postbus 2105 5260 CC Vught T: 073-6843851 E: vijverhofmakelaars@home.nl W: www.vijverhofmakelaars.nl

Omgeving: De woning ligt in een ruim opgezette wijk met mooie singels. De woning ligt nabij het Reeburgpark, een gezondheidscentrum, NS-station en er is een gemakkelijke ontsluiting naar de snelwegen. Feiten: - Tussenwoning - bouwjaar 1960 - inhoud ca. 345 m3 - perceeloppervlakte 125 m2 - gebruiksoppervlakte ca. 130 m2 - Combiketel Vaillant (2012) Het Vughtse Raadhuis >>>>> Kadastrale gegevens: Gemeente Vught Sectie B Nummer 8066 Groot 95 centiare en Gemeente Vught Sectie B Nummer 9552 Groot 30 centiare Bijzonderheden: - het platdak is in 2011 geheel vervangen. - electrische installatie is uitgebreid met extra groepen. - in 2011 is er een nieuwe keuken geplaatst met praktische opstelling van de keukenblokken met alle moderne apparatuur.

Begane grond: Via de entree/gang links naar de woonkamer welke kort geleden is gestucadoord en geschilderd. De rechthoekige en lichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en het terras. Op de vloer ligt een praktische laminaatvloer. Doorgang naar de achtergelegen en recent geplaatste moderne keuken met 2 aparte aanrechtblokken met rvs aanrechtbladen. De keuken inrichting heeft o.a. een vaatwasser, inductie kookplaat, koelkast, vriezer, combimagnetron en een afzuiginstallatie. Er is tevens een verdiepte, grote kelderruimte. Voorts is er een wasmachine-aansluiting en een moderne toiletruimte. Achter de keuken is aansluitend een ruime berging gebouwd, welke via het terras bereikbaar is. De tuin/terras is grotendeels bestraat en heeft een achterom. 1e verdieping: Via de overloop naar een tweetal slaapkamers en een nette badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met onderkast en een toilet. De ruime badkamer heeft een neutrale kleurstelling, is geheel betegeld en heeft een designradiator. 2e verdieping: Via een vaste trap naar de voorzolder met opstelling van de combiketel (Vaillant 2012), veel bergruimte achter de knieschotten en een extra kamer met een dakkapel aan de achterzijde.

Lijst van roerende zaken Op ons kantoor is een lijst met roerende zaken aanwezig, welke wij u op verzoek ter beschikking kunnen stellen. ETERIEUR Tuinaanleg/(sier)bestrating/beplanting/erfafsch. Vijver Buitenverlichting Bel (voor-/achterdeur) Veiligheidssloten Alarminstallatie Rolluiken/zonwering INTERIEUR Jaloezieen/lamellen Aanvullende informatie: Rolgordijnen zolder Gordijnrails Gordijnen - De informatie, opgenomen in deze brochure, is afkomstig van de verkoper. Vitrage linoleum badkamer en 2e verdieping Parket/laminaat/kurk Openhaard met toebehoren Warmwatervoorziening/CV Geiser CV - Deze brochure is met zorg door ons samengesteld, aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend. - De tussen verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als beide partijen een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Combiketel Close-in Thermostaat Kachels, aantal.. Isolatievoorzieningen Voorzetramen - Tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt door deze binnen 3 weken na overeenstemming van verkoop en koop, in handen van de notaris een waarborgsom gestort of bankgarantie afgegeven ter grootte van 10% van de koopsom. KEUKEN Keukenblok + kastjes Kastjes Keukenblokverlichting (Inbouw)apparatuur Magnetron - Er zijn geen bijzondere zakelijke rechten van toepassing. De volledige eigendomsakte ligt ter inzage op ons kantoor. - De door verkoper ingevulde vragenlijst m.b.t. eventuele bijzonderheden van deze woning is beschikbaar via ons kantoor. Inductiekookplaat Oven Vaatwasser Wasmachine - Aan verkoper zijn geen niet direct zichtbare gebreken of tekortkomingen bekend (het ontslaat koper echter nooit van zijn onderzoeksplicht). Koelkast/vrieskast Afzuigkap/schouw In/Opbouwverlichting - Het is verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen in de woning zijn verwerkt. SANITAIR Sanitaire voorzieningen Wastafels, aantal.. Badkamer accessoires OVERIG -Geen ondergrondse (olie)tank aanwezig. - Er is geen energielabel aanwezig. Voor rekening van de koper kan dit tegen gereduceerd tarief via Vijverhof Makelaars worden aangevraagd. Sauna met/zonder toebehoren Veiligheidsschak, wasautomaat Telefoontoestel/-installatie - Meest gestelde (onderhandelings-)vragen: zie onze site onder het menu faq. Telefoontoestel, aantal.. Telefoontoestel merk Disclaimer (Losse) kasten/planken (zolder) Het betreft hier een verkorte lijst Roerende Zaken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een volledige lijst Roerende Zaken kunt u opvragen bij ons kantoor. Ook aan de overige informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

VBO Makelaar: voor al uw huiswerk U heeft kennis gemaakt met een van onze deskundige VBO-makelaars. Uw makelaar is aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De circa 1000 aangesloten makelaars stellen u als consument centraal en wij weten dat onze makelaars staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet iedere makelaar kan zich zomaar aansluiten bij VBO Makelaar. Er zijn strenge eisen opgesteld waaraan de makelaar moet voldoen. En als hij eenmaal lid is, dient hij zich aan belangrijke verplichtingen te houden. Een zekerheid waaraan u (voor)rechten ontleent. Waarom een VBO-makelaar? Waarom juist een VBO-makelaar? We geven u alvast één goede reden: woningkopers en -verkopers zijn aanzienlijk voordeliger uit als ze zaken doen met een VBO-makelaar. Zij leveren de beste diensten voor een aantrekkelijk tarief. Met het marketingpakket van VBO Makelaar brengt uw makelaar uw huis bovendien snel en goed onder de aandacht van een breed publiek. Maar we hebben meer goede redenen... VBO uitwisselingssysteem Uw makelaar is onderdeel van een netwerk van VBO-makelaars. Zij wisselen onderling actuele informatie uit waardoor u snel op de hoogte bent van wat er speelt. Bovendien staat uw woning op www.vbo.nl, een groeiende huizensite met 20.000 unieke bezoekers per dag en een database van inmiddels meer dan 15.000 huizen. Actuele huizen- en marktkennis Regels, wetgeving en trends wijzigen continu, de makelaar moet up-to-date blijven om optimale kwaliteit te kunnen garanderen. De VBO-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn vakkennis op peil met de verplichte Permanente Educatie trainingen. Deeldiensten U kiest ervoor dat de VBO-makelaar de complete vastgoedbemiddeling regelt, van begin tot eind. Of dat u gebruik maakt van afzonderlijke diensten van de VBO-makelaar. Alleen het koopcontract opstellen bijvoorbeeld, of onderhandelen met geïnteresseerde kopers. U kunt dan zelf de rondleiding door uw woning verzorgen. Zo stelt u samen met uw makelaar het dienstenpakket samen waarvan u gebruik wilt maken en bespaart u op de kosten! Klant- en servicegericht De VBO-makelaar is klantgericht, luistert naar uw wensen, neemt ruimschoots de tijd voor u en kan desgewenst alle zaken uit handen nemen. APK voor vastgoed VBO Makelaar werkt samen met een landelijk netwerk van betrouwbare en deskundige aanbieders van woningkeuringen. Met een betrouwbare en deskundige keuring, heeft u zekerheid over de bouwkundige staat van uw droomhuis. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Snel en goed met eigen taxatienetwerk VBO Makelaar beschikt ook over een eigen kwalitatief hoogstaand taxatienetwerk. U kunt on-line, dus snel, een taxatierapport aanvragen. Uw VBO-makelaar biedt zekerheid Uw VBO-makelaar is gehouden aan de gedragscode van VBO Makelaar en de algemene consumentenvoorwaarden (opgesteld i.s.m.vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond). Hoogst haalbare erkenning De VBO is gecertificeerd volgens Europese norm EN 17024. De persoonscertificatie garandeert de vakbekwaamheid van uw makelaar. Deze certificeringregeling is als enige in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie, de hoogst haalbare erkenning. Als het om iets waardevols als uw woning gaat, kunt u maar beter met de beste partij in zee gaan. Brancheorganisatie met initiatief Zo was de 3 dagen bedenktijd, die nu wettelijk is geregeld, een initiatief van VBO Makelaar. Uw makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie die initiatief durft te tonen en staat voor het consumentenbelang. Verzekering Al onze VBO-makelaars zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in uw belang. Klachtenbehandeling Mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u altijd terecht bij de afdeling klachtenbehandeling van VBO Makelaar die voortdurend werkt aan de kwaliteit van dienstverlening van haar leden. Een onafhankelijk tuchtcollege ziet toe op het handelen van onze makelaars. Geschillencommissie voor extra zekerheid Bent u toch niet tevreden? Dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie Makelaardij van de Stichting Geschillen Commissie, waarbij VBO Makelaar is aangesloten. Deze geschillencommissie is laagdrempelig, goedkoop en snel behandelt de civielrechtelijke kant van de klacht. Meer informatie over de brancheorganisatie: VBO Makelaar Gildeweg 5a 2632 BD Nootdorp (ZH) Tel: 070 345 87 03 E-mail: vbo@vbo.nl Website: www.vbo.nl De VBO Makelaar, thuis in uw regio

Vijverhof Makelaars B.V. Margrietlaan 23 Vught Postbus 2105 5260 CC Vught T 073-6843851 E vijverhofmakelaars@home.nl W www.vijverhofmakelaars.nl