De Conservatrix Hypotheek



Vergelijkbare documenten
De Conservatrix Hypotheek

Het Natuurlijk Garantieplan

Het Gouden Handdrukplan

De verschillende hypotheekvormen

De verschillende hypotheekvormen

Nadeel Uiteindelijk wordt er geen vermogen opgebouwd om de hypotheek mee af te kunnen lossen.

Hypotheekvormen samengevat

De Roche. Hypotheek waaier. Een persoonlijke keus voor uw toekomst. Het kiezen van de juiste hypotheekvorm is

Hypotheekschuld. Duur 30 jaar. Maandlasten

LAGE LASTEN HYPOTHEEK DE SPAARHYPOTHEEK MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Hypotheekrecht en - vormen

Uitleg hypotheekvormen.

Uitleg hypotheekvormen

Uw rentevaste periode loopt af. Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen

Hypotheekvormen samengevat

Een hypotheek van Delta Lloyd

Een hypotheek die past bij uw leven. Aegon Hypotheken

Eeckhout & Slegt. financieel adviseurs. De hypotheekvormen

SPAARXTRA HYPOTHEEK OPTIMAAL VARIEREN MET RENTE EN RENDEMENT

Hypotheekvormen. De annuïteitenhypotheek

Uw rentevaste periode loopt af. Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Klantprofiel. O Inlossen PL/DK/overige financieringen

De Hypotheek. De Hypotheekrente. Rentevastperiode. Wat is een hypotheek? Wat zijn de kosten van mijn lening? Variabele rente

Uitleg hypotheekvormen

financiële dienstverlening

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u.

Uw hypotheek nu en in de toekomst

INVENTARISATIEFORMULIER HYPOTHEEKADVIES PARTICULIERE RELATIE. Afspraak gemaakt door : Naam relatie : Bestaande relatie Nieuwe relatie

De Allianz Overlijdensrisico verzekering

VERMOGENS ADVIES HYPOTHEEK VOORTDUREND BETROKKEN BIJ UW VERMOGENSOPBOUW

Het kopen en financieren van een woning

Eigen huis. Overlijdensrisicoverzekering Woon+ / Zeker+

Een huis, de hypotheek, en uw financiële toekomst

Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst

Uw hypotheek is uw en onze blijvende aandacht waard

Een huis met een restschuld, kunt u dit voorkomen?

Voorwoord. MB Finance is onafhankelijk en specialist in de financiering rondom de eigen woning. Wij dragen het keurmerk Erkend Hypotheek Adviseur.

De Allianz Overlijdensrisico verzekering

Een hypotheek van Delta Lloyd

Hypotheken Sparen/Leven. Uw huis, uw zekerheid

INVENTARISATIEFORMULIER HYPOTHEEKADVIES PARTICULIERE RELATIE. Afspraak gemaakt door : Naam relatie : Telefoonnummer relatie : Naam adviseur :

Uw hypotheek vraagt om aandacht

Een hypotheek van Delta Lloyd

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig een hypotheek kiezen

Allianz Overlijdensrisicoverzekering

Vermogensopbouw  gegarandeerde rente. De voordelen op een rij: U wilt een flink bedrag opbouwen. Bijvoorbeeld om eerder te stoppen met werken,

Algemene informatie. Hypotheken - starter VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Kenmerken van diverse basisvormen van hypothecaire leningen

MB Finance is onafhankelijk en specialist in de financiering rondom de eigen woning. Wij dragen het keurmerk Erkend Hypotheek Adviseur.

Annuïtair of lineair aflossen?

Bewustzijnstoets. Hoe het werkt. Geldigheid. Partner. Score

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u.

geldig? 1 Uw offerte is 7 maanden geldig. En als u dat wilt, Hypotheek? Nieuwbouw Hypotheek toch niet doorgaat? Hypotheek geldig?

Het Krediet Aflossingsplan

Wat je moet weten als je een hypotheek kiest?

Uw hypotheek nu en in de toekomst

Eigen huis. Vermogensopbouw. Oudedagsvoorziening. Nabestaanden

DrieSterrenHypotheek. 15 Wat is Nationale Hypotheek Garantie? 4 Hoe lang is de offerte van de DrieSterrenHypotheek geldig?

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u.

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt

Budget Hypotheek. 3 U kunt de Budget Hypotheek meeverhuizen als u een nieuwe woning koopt.

Zorg voor uw nabestaanden. AEGON OverlijdensRisicoverzekering

Algemene informatie over de verschillende hypotheekvormen

Productinformatie. Aegon Hypotheken

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u.

HYPOTHEEK VAN A TOT Z

Kies de hypotheek die bij u past. Heldere uitleg over uw mogelijkheden

KLANTPROFIEL VOOR DHR. HYPOTHEEK

Allianz Overlijdensrisicoverzekering

Een aflossingsvrije hypotheek? Laat u dan persoonlijk en deskundig informeren

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u.

Mundial Assurantiën. Dienstverleningsdocument

ALLIANZ OVERLIJDENSRISICO- VERZEKERING. Financiële zekerheid op maat bij overlijden

Verantwoord lenen bij OHRA

KLANTPROFIEL VOOR EEN ORIËNTATIE GESPREK

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u.

4,6. Uw financiële situatie. Werkstuk door een scholier 1976 woorden 8 april keer beoordeeld 1. HOE SLUIT JE EEN HYPOTHEEK AF?

Op een goede locatie aan een plantsoen gelegen BENEDENAPPARTEMENT met inpandige berging, ruime slaapkamer en terras op het westen.

Uw hypotheek oversluiten Kiezen voor lagere maandlasten

Hypotheek? Wij zijn uw bank.

FLEXFUND HYPOTHEEK DE VRIJHEID VAN INDIVIDUELE VERMOGENSOPBOUW

Bijlage A. UW KLANTPROFIEL

Niet dromen, maar doen

55128 (09-13) Productinformatie ASR VermogenGarant

Als u premies betaalt voor kapitaalverzekeringen

UW KLANTPROFIEL KLANTPROFIEL

Ondernemers Hypotheek

Ik kies voor lage maandlasten, met de Opstap Hypotheek

Als u premies betaalt voor kapitaalverzekeringen

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten?

Geachte Heer Jansen en Mevrouw De Vries,

Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie,

Uw wish of xl hypotheek veranderen

Algemene informatie. Vermogensopbouw VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Algemene informatie hypotheken (starter)

Einderentevasteperiode.nl

Bijlage A. UW KLANTPROFIEL

Vragenlijst. Naam cliënt : Datum afspraak: Inkomen

Verantwoord lenen bij Delta Lloyd

Transcriptie:

U mag vertrouwen op een aantrekkelijke rente. Maar dat is niet de enige zekerheid. De Conservatrix Hypotheek Een beetje conservatief is zo gek nog niet.

Al sinds 1872 is Conservatrix gespecialiseerd in levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Wij zijn al meer dan 135 jaar onafhankelijk. En uiterst voorzichtig met uw geld. Wij kiezen bijvoorbeeld voor een gegarandeerd rendement, niet voor risicovolle beleggingen en onzekere prognoses. Conservatrix staat voor zekerheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht en werkt uitsluitend met professionele en toegewijde financieel adviseurs. Wij zijn Conservatrix. Sinds 1872 helemaal bij de tijd. 2

De visie van Conservatrix. De Conservatrix Hypotheek Conservatrix staat voor zekerheid. Dat vinden wij belangrijk. Ook als het gaat om uw hypotheek. In de eerste plaats is er zekerheid over de hoogte van uw periodieke rentelasten. Bij De Conservatrix Hypotheek zijn daarom alleen lange rentevaste perioden mogelijk. Zo weet u vooraf wat uw maandlasten over een lange periode zijn. Maar dit is niet de enige zekerheid. Bij De Conservatrix Hypotheek kunt u kiezen uit verschillende hypotheekvormen en voor een levensverzekering waarbij garantie-elementen centraal staan. En uiteraard mag u vertrouwen op een aantrekkelijke rente. De financiering van uw woning moet gewoon goed geregeld zijn. Nu en voor later. Conservatrix begrijpt dat. Maakt u kennis met de zekerheden van De Conservatrix Hypotheek. Conservatrix. Een beetje conservatief is zo gek nog niet. Keuze uit diverse rentevaste perioden Een scherpe rente is belangrijk. Ook de duur van een vaste rente is van belang. U heeft de keuze uit diverse rentevaste perioden: 10, 15, 20, 25 of 30 jaar. Met de NHG staat de stichting bij een gedwongen verkoop van de woning garant voor de eventuele restantschuld bij de geldverstrekker. In dit geval bij Conservatrix. De NHG is een veilige en verantwoorde Voor de actuele rentestanden kunt u terecht op onze keuze. Vraag uw financieel adviseur naar de voorwaarden. website www.conservatrix.nl. Nationale Hypotheek Garantie Bij De Conservatrix Hypotheek is het mogelijk om een verlaagde rente te krijgen op basis van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Keuze uit hypotheekvormen Hypotheken zijn er in verschillende vormen. Net als de rente heeft de hypotheekvorm invloed op uw uiteindelijke maandlasten. Bij De Conservatrix Hypotheek heeft u de keuze uit vier verschillende hypotheekvormen die u onderling kunt combineren. www.conservatrix.nl 3

Hypotheekvormen Levenhypotheek Dit is een hypothecaire lening gecombineerd met een levensverzekering. Voor de hypotheek betaalt u periodiek rente. Voor de levensverzekering betaalt u periodiek een premie waarmee een kapitaal wordt opgebouwd. Dat kapitaal wordt bij in leven zijn van de verzekerde aan het eind van de looptijd van de hypotheek en de levensverzekering gebruikt voor de Aflossingsvrije hypotheek U kunt in sommige gevallen kiezen voor een gedeeltelijke aflossingsvrije hypotheek. U betaalt dan uitsluitend rente. De hypotheekschuld lost u tijdens de looptijd van de hypothecaire lening niet in zijn geheel af. Bij de verkoop van uw woning wordt de lening afgelost uit de verkoopopbrengsten. Een eventuele restschuld voldoet u dan uit andere middelen. aflossing van de hypotheekschuld. Op de volgende pagina is meer informatie terug te vinden over Het Natuurlijk Garantieplan, een levensverzekering waarmee u een gegarandeerd eindkapitaal kunt opbouwen. Binnen De Conservatrix Hypotheek mag het aflossingsvrije gedeelte van de hypothecaire lening niet meer zijn dan 50% van de marktwaarde van de woning. Conservatrix verlaagt hiermee uw risico van een restschuld aan het einde van de looptijd Annuïteitenhypotheek U betaalt iedere maand hetzelfde bedrag bestaande van de hypothecaire lening. Dat is de zekerheid van Conservatrix. uit rente over en aflossing van de lening. De eerste jaren betaalt u vooral rente. De laatste jaren lost u de hypothecaire lening af. Met deze hypotheekvorm heeft u de garantie dat het door u gewenste gedeelte van de lening aan het eind van de looptijd is afgelost. Lineaire hypotheek Met deze hypotheekvorm lost u iedere maand een vast stukje van de lening af. Hierdoor wordt het bedrag dat u aan rente betaalt steeds lager. De totale maandlasten dalen hierdoor gedurende de looptijd. Zekerheid voorop. 4

De levenhypotheek Kapitaalopbouw met hoge garantie Voor de levensverzekering bij de levenhypotheek biedt Conservatrix Het Natuurlijk Garantieplan, een levensverzekering die u zekerheid biedt bij opbouw wordt jaarlijks vastgesteld. Is de gemiddelde rente in een jaar hoger dan 4% dan is er in het volgende jaar sprake van rentewinstdeling. U krijgt dan een aandeel van 85% in de overrente. van een kapitaal dat is bedoeld voor het aflossen van uw hypothecaire lening. Naast uw hypothecaire lening bouwt u met Het Natuurlijk Garantieplan kapitaal op door middel van rentebijschrijvingen. U bent dus niet afhankelijk van ontwikkelingen op de aandelenbeurzen. Op de einddatum van de verzekering bent u gegarandeerd van een kapitaal dat is gebaseerd op Bij De Conservatrix Hypotheek is een overlijdensrisicodekking verplicht voor het gedeelte van de hypothecaire lening dat groter is dan 50% van de marktwaarde van de woning. Bij Het Natuurlijk Garantieplan zijn verschillende vormen van overlijdensrisicodekking mogelijk. een gemiddelde jaarlijkse rentebijschrijving van 3,5%. Kapitaalverzekering Eigen Woning Die garantie zorgt ervoor dat u vooraf precies weet hoeveel kapitaal u op de einddatum van de verzekering heeft opgebouwd. Daarmee bent u in staat om later de hypothecaire lening geheel of gedeeltelijk af te lossen zonder dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij de levenhypotheek kan de verzekering fiscaal worden aangemerkt als Kapitaalverzekering Eigen Woning. In dat geval hoeft u over de uitkering uit de verzekering, tot een bepaald maximum, geen belasting te betalen. De hoogte van de vrijstelling is gebonden aan de duur van de premiebetaling. Uw adviseur geeft u graag meer voorlichting. Door de aantrekkelijke rentewinstdelingsregeling bij Het Natuurlijk Garantieplan kunt u een hoger rendement behalen. Dat extra rendement is afhankelijk van de gemiddelde hypotheekrente van alle door Conservatrix verstrekte hypothecaire leningen en www.conservatrix.nl 5

Ook belangrijk om te weten Zekerheid voor de nabestaanden Het gezinsinkomen kan achteruitgaan als u of uw partner komt te overlijden. Daarom is het goed om stil te staan bij de vraag of er in dat geval voor uw nabestaande(n) voldoende inkomen beschikbaar is. Inkomen om bijvoorbeeld de woonlasten te kunnen blijven betalen. Ongeacht de hypotheekvorm, kan een overlijdensrisicoverzekering de nabestaande(n) verzekeren van een uitkering om de hypotheekschuld geheel of gedeeltelijk af te lossen. Kostenstructuur Geld lenen kost geld. Naast de rente die u betaalt voor de hypothecaire lening betaalt u een bedrag voor het advies van uw hypotheekadviseur. Dit kan door middel van het betalen van afsluitprovisie of een van hem of haar verkregen factuur. Bij provisie komen de kosten voor het advies inzichtelijk tot uitdrukking in de hypotheekofferte. Voor de kosten van het hypotheekadvies kunt u zich wenden tot uw adviseur. Conservatrix biedt u twee verschillende overlijdensrisicoverzekeringen: de ene met een gelijkblijvend verzekerd kapitaal, de andere met een dalend Als er sprake is van een hypotheek onder NHG-normen dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Die kosten worden vermeld in de hypotheekofferte. verzekerd kapitaal. Fiscale spelregels voor de hypotheek Bij De Conservatrix Hypotheek is een overlijdensrisicoverzekering verplicht voor het gedeelte van de hypothecaire lening dat groter is dan 50% van de marktwaarde van de woning. Belastingwetten en -regels veranderen voortdurend. En daarnaast is het geen eenvoudige materie. Uw adviseur is hier echter helemaal in thuis. Hij of zij kan alles voor u op een rij zetten. En u adviseren wat voor u de beste opties zijn. Jaarlijkse saldo-opgave Een keer per jaar ontvangt u een totaaloverzicht van de betaalde rente die u voor de hypothecaire lening heeft betaald in het afgelopen jaar. Deze saldoopgave kunt u gebruiken voor het invullen van uw belastingaangifte inkomstenbelasting. 6

Gedragscode Hypothecaire Financieringen Conservatrix heeft de Gedragscode Hypothecaire Financieringen onderschreven. Wij bieden u de brochure Een betaalbare hypotheek nu en straks aan waarin u kunt lezen waarmee u rekening moet houden bij het afsluiten van een hypotheek. Die brochure Identificatie Verzekeringsmaatschappijen zijn verplicht aan kandidaat-verzekeringnemers om een identificatiebewijs te vragen bij het aanvragen van verzekeringen. Deze regel wordt ook toegepast bij het aanvragen van een offerte voor De Conservatrix Hypotheek. vindt u op www.conservatrix.nl of kunt u telefonisch opvragen via (035) 548 08 72. Ook de gedragscode vindt u op www.conservatrix.nl. Algemene voorwaarden De voorwaarden van De Conservatrix Hypotheek zijn verwoord in de algemene voorwaarden van geldlening. Stichting Bureau Krediet Registratie Voordat een hypothecaire lening wordt geoffreerd is iedere financier verplicht om te toetsen of de aanvrager Die voorwaarden vindt u op www.conservatrix.nl. U kunt de voorwaarden ook opvragen bij Conservatrix of uw financieel adviseur. een registratie heeft bij Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR). Ook heeft de financier de plicht om eventuele achterstand in de betaling van rente en/of aflossing bij het BKR te melden. Code Rendement en Risico Conservatrix heeft de Code Rendement en Risico onderschreven. Deze code werd opgesteld door het Verbond van Verzekeraars, waarvan Conservatrix lid is. De voordelen: 3 Aantrekkelijke rente. 3 Verschillende hypotheekvormen. 3 Combinatie met gegarandeerde kapitaalopbouw mogelijk. www.conservatrix.nl 7

Conservatrix Levensverzekeringen N.V. Javalaan 7 Baarn Postbus 6 3740 AA Baarn Telefoon (035) 548 08 72 E-mail info@conservatrix.nl www.conservatrix.nl Een beetje conservatief is zo gek nog niet. 11.2011