Am Nordhang 57 te SCHALBRUCH



Vergelijkbare documenten
Kelderstraat te STEIN

Stationsstraat 4 te SITTARD

Engelenkampstraat 18-2 te SITTARD

Op de Baan 26 te BORN

Eberhardstraat 11 te GELEEN

Steenweg 15 te SITTARD

Putstraat 64 te SITTARD

Putstraat 31a te SITTARD

Oude Heerlenerweg 18 te SITTARD

Kelderstraat te STEIN

Rijksweg Zuid te SITTARD

Heidestraat 43 te BRUNSSUM

Steenweg 36 te SITTARD

Pastoor Vonckenstraat 24C te GELEEN

Aasterbergerweg 74C te ECHT

Vrangendael 8 te SITTARD

Vraagprijs k.k.

von bylandstrasse 46 te MILLEN

Stationsstraat 13ABCD te SITTARD

Johan Dautzenbergstraat 18 te SITTARD

Ross van Lenneplaan 27 te SITTARD

Bautscherweg 46a-50 te HEERLEN

von bylandstrasse 46 0ong te MILLEN

Rijksweg Noord 320 te SITTARD

Hommelweg te SUSTEREN

Putstraat 39A te SITTARD

Plakstraat 43 te SITTARD

Hofdwarsweg 57 te GELEEN

Breukelderveestraat 14 te MARIA HOOP

Baandert 51 te SITTARD

Overhoven 62 te SITTARD

Stationsstraat 4 te SITTARD

Oude Broeksittarderweg 9 te SITTARD

Zeswegenlaan 232 te HEERLEN

Hofdwarsweg 57B2 te GELEEN

Hommelweg 2-54 te SUSTEREN

Steenweg 78-B te SITTARD

Hommelweg te SUSTEREN

Burg. Venckenstraat 3 te OBBICHT

Deweverstraat 13 te NUTH

Van Ostadestraat 29 te GELEEN

Rijksweg Zuid a te SITTARD

Frankenlaan 38 te SITTARD

Baandert 10 te SITTARD

Hommelweg te SUSTEREN

Stationsdwarsstraat 1-3 te SITTARD

Akerstraat 93 te KERKRADE

Hommelweg te SUSTEREN

Nullanderstraat 59 te KERKRADE

Jekerstraat 29 te GELEEN

Havenstraat 19 te MAASBRACHT

Rijksweg Zuid 174 te SITTARD

van der Meerenstraat 20 te STEIN

Doctor Poelsstraat 13 te URMOND

In de Dreef 16 te JABEEK

Vrijheidslaan 14 te LIMBRICHT

Akerstraat te BRUNSSUM

Rijdtstraat 100 te SUSTEREN

Spaubeeklaan 40 te GELEEN

Wilhelminastraat te SITTARD

Op 't Broek 6 te SPAUBEEK

Schilberg 28-a te NOORBEEK

Schilberg 28-a te NOORBEEK

Baandert 3 te SITTARD

Schilberg 28-a te NOORBEEK

Vraagprijs k.k.

Romeinenplein EL Landgraaf. woningpresentatie

Ahornstraat GE Kerkrade. woningpresentatie

Pater Pöttgensstraat DN Kerkrade. woningpresentatie

Marjolein HM Kerkrade WONINGPRESENTATIE

Oude Kerkstraat XJ Heerlen. woningpresentatie

Libekerstraat 1 te SINT GEERTRUID Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Grachterstraat K.K AM Kerkrade

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

BORN SITTARD. Ruijs de Beerenbrouckstraat. Koningstraat ,- Euro k.k.

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

Vraagprijs k.k.

Monseigneur Nolensplein 12 in Venlo

TE KOOP. Kohlbergsgracht K.K CA Kerkrade

TE KOOP B Smeermaas (Lanaken), Brugstraat 63

Termaar 37 te MARGRATEN Vraagprijs k.k.

Hitsbergerweg RD Obbicht

Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen

Veldkampsteeg 8a te Bathmen

TE KOOP. Eisenhowerstraat K.K KA Brunssum

groeskuilen 124 gemert

Westland 1 te Dronten

Strabeek 18A te VALKENBURG Vraagprijs k.k.

Schouffertsweide KR Eygelshoven. woningpresentatie

Rembrandtstraat 28 - Reuver

TE KOOP. Pricksteenweg K.K BP Kerkrade

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

Vianenweg 224 HOLTEN

Eerste verdieping: overloop met 3 in grootte varierende slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, en vaste wastafel, toegang tot bergvliering.

Stalbergweg 297 Venlo

TE KOOP. Dorpstraat K.K CD Brunssum

Transcriptie:

Am Nordhang 57 te SCHALBRUCH Vraagprijs 289.000 k.k. Baandert 3, 6136EM Sittard Telefoon: 046-4000060 Fax: 046-4587733 E-mail: info@continue-vastgoed.nl Internet: http://www.continue-vastgoed.nl

Omschrijving: VRIJSTAANDE bungalow geschikt voor DUBBELE woning voorzien van GARAGE, 2 BADKAMERS en 2 KEUKENS! Indeling: Souterrain: Woonkamer 2 ca. 5.00 * 3.30 m. Keuken ca. 2.15 * 4.25 m voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Bijkeuken ca. 2.00 * 4.80 m voorzien van aansluiting witgoed. Aparte ruimte waar de cv-ketel en olietank is geplaatst. Volledig betegelde 2e badkamer ca. 2.30 * 2.65 m. Slaapkamer ca. 5.00 * 5.20 m. Toilet Aansluiting wasmachine/droger. Begane grond: Woonkamer ca. 34 m2 ( ca. 4.25 * 7.98 m) met houtkachel en toegang tot het balkon. Gesloten leefkeuken ca. 4.65 * 7.10 m voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron. Slaapkamer 1: ca. 2.95 * 5.00 m. Slaapkamer 2: ca. 3.30 * 5.00 m. Badkamer ca. 1.95 * 2.00 voorzien van douche, dubbele wastafel en ligbad. Bijzonderheden: Pand is geheel voorzien van dubbel glas. Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en hardhouten kozijnen. Tuin heeft een terras. Vrijstaande garage ca. 2.90 * 7.55 m. Begane grond is geheel voorzien van gietvloer en vloerverwarming.

Kenmerken: Soort woning : Vrijstaande woning met garage Bouwtype : Bestaande bouw Bouwjaar : 1980 Ligging : Beschutte ligging Woonopp : 169 m² Perceelopp : 759 m² Inhoud : 508 m³ Totaal aantal kamers : 6

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Continue Assurantien en Vastgoed is sinds 1995 een begrip op het gebied van financiële dienstverlening en makelaardij in de regio Westelijke Mijnstreek. U kunt bij ons terecht voor een deskundig en onafhankelijk advies over verzekeringen, financieringen, hypotheken en pensioenen. U vindt in ons bovendien een deskundige en betrouwbare partner voor de aan- en verkoop van uw woning. Reeds vele jaren zijn we actief in deze regio en hebben dan ook al veel kopers en verkopers bij elkaar gebracht en zo gezorgd voor een succesvolle verkoop en/of aankoop. Enthousiasme creëren we door met de tijd en de markt mee te gaan en telkens naar nieuwe mogelijkheden te zoeken. Kwaliteit is naar onze mening de sleutel tot succes. Dit vormt dan ook de leidraad binnen het gehele begeleidingstraject, vanaf het begin tot het einde nemen wij de dienstverlening voor onze rekening. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de branchevereniging VBO. Met dit lidmaatschap verplichten wij ons om diverse gedragscodes aan te houden en worden kennis en vaardigheden telkens bijgeschaafd en getoetst. Onze uitgebreide dienstverlening bestaat uit verkoopbegeleiding bij het verkopen van een woning, het adviseren en begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning en het taxeren van woningen. Dit laatste wordt uitgewerkt in taxatierapporten, welke voldoen aan alle kwaliteitseisen die worden gesteld door hypothecaire financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het aanleveren van een energielabel. Hiermee krijgt u niet alleen in beeld of u een energiezuinige woning in uw bezit heeft, maar ook welke verbeteringen er eventueel kunnen plaatsvinden. Continue Vastgoed, voor de beste start!

Met de Limburg Makelaars komt u verder! PARTNER BIJ LIMBURG MAKELAARS Sinds het oprichten van het collectief Limburg Makelaars in het najaar van 2014 is Continue Vastgoed als partner aangesloten. Limburg Makelaars is een samenwerkingscollectief van lokale vastgoedspecialisten in de provincie Limburg. Alle expertises zijn in huis, van woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, taxateurs, beheerders, horecaspecialisten tot verhuurmakelaars. Doordat de partners hun krachten bundelen ontvangt de opdrachtgever een provinciebreed bereik van gecertificeerde makelaars welke hun kennis delen, elkaars aanbod promoten en maandelijks kennisbijeenkomsten bijwonen en marketingstrategieën bedenken en uitwerken. Dat is veel meer dan een makelaar gewoonlijk onderneemt, hiermee onderscheiden de Limburg Makelaars zich van hun concurrentie. De slogan van Limburg Makelaars is "De samenwerkende vastgoedspecialisten voor heel Limburg". Het mission statement van Limburg Makelaars luidt als volgt: Ons doel is om uitstekende klanttevredenheid te bereiken door de aan ons toevertrouwde zaken in vastgoedbeheer, vastgoedtransacties en totaalbegeleiding in de sectoren Wonen Bedrijfsmatig en Horeca integer te behandelen tegen de hoogst mogelijke ethische waarden en normen. Vanwege onze exclusieve regio-overschrijdende samenwerking met lokale gecertificeerde makelaars en vastgoedspecialisten, onze passie, jarenlange vakkennis en no-nonsens mentaliteit, zijn wij uniek gepositioneerd om best-in-class diensten te verlenen aan een breed klantenbestand van particulieren, ondernemingen en investeerders in de mooiste provincie van Nederland, Limburg. Dit terwijl we op een maatschappelijk-verantwoorde manier actief zijn met bijzondere nadruk op respect naar en het welzijn van onze samenwerkende partners en de gemeenschappen waar we actief zijn. Een makelaar welke partner is van Limburg Makelaars is zelfstandig én niet alleen. Maak binnenkort een afspraak met uw makelaar en laat u informeren over Uw voordelen van zijn of haar partnership.