BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A



Vergelijkbare documenten
P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

k.k. Bongerd 2. Barneveld

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant

BARNEVELD, GERSTELAND 7

INFORMATIELIJST BETREFFENDE :

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

Te Koop Aalsmeerweg 129-H

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

BARNEVELD, GEERSTUK 7

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven

Te Koop Punter 34-09, Lelystad

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

TE KOOP Wold 28-19, Lelystad

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

TE KOOP Hofstede 183, Lelystad

TE KOOP Boeier 04-28, Lelystad

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

Te Koop Menkemaborg 64, Lelystad

Starterslening beschikbaar! Hierdoor bedragen de netto hypotheeklasten slechts 278,-- bij een bruto maandinkomen van 1.574,--!

Koopsom ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al)

LEUVENUMSEWEG

LELYSTAD PLANTAGE e Verdieping: Overloop met bergkast 3 slaapkamers In 2003 gerenoveerde badkamer met bad, 2 e design radiator en wastafel

LEUVENUMSEWEG

1 e Verdieping: Overloop Bergruimte met CV-ketel en aansluiting voor wasmachine Nette badkamer met douche, 2 e toilet en wastafelmeubel

2 e Verdieping: Via vaste trap te bereiken zolderverdieping Voorzolder met dakkapel, cv-ketel en wasmachineaansluiting

Vraagprijs ,- k.k.

LELYSTAD HAZELEGER 9. Vraagprijs: ,-- k.k.

LELYSTAD PLANTAGE 25

Vraagprijs ,- k.k.

STATIONSSTRAAT

Oranjelaan AL Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

LELYSTAD JOL Vraagprijs: ,-- k.k.

Direct een afspraak maken? GSM: Ons complete aanbod op:

Aan de rand van de wijk gelegen tweekamer(hoek)appartement met tuin en luxe inbouwkeuken en op loopafstand van het Lelycenter en busstation.

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Vraagprijs ,- k.k.

Verdieping: Overloop met MV kast. Betegelde badkamer met douche, wastafel en 2 e toilet. 4 ruime slaapkamers. Extra bergruimte achter knieschotten.

LELYSTAD KREEK 65. Koopsom: ,-- k.k.

LELYSTAD Bongerd 181. Begane grond:

BARNEVELD, THORBECKELAAN 68

TE KOOP. Oude Rijksstraatweg 45 Twello. Torenbosch 66, 7391 CA Twello, , NVM

LELYSTAD OOSTRANDPARK 62

TE KOOP Middenweg 22-2

LELYSTAD JOL Begane grond: Centrale Hal/entree, brievenbus Berging Lift Parkeren

LELYSTAD STADSEILAND 88

Vraagprijs ,- k.k.

1 e Verdieping: Overloop Gerenoveerde badkamer met o.a. douche, 2 e toilet en wasmachine-aansluiting 2 slaapkamers (mogelijkheid voor 3)

1 e Verdieping: Overloop 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast Licht betegelde badkamer met bad, douche, wastafel en 2 e toilet

LELYSTAD KREEK 100. Koopsom: ,-- k.k.

Begane grond voorzien van laminaatvloer Gehele woning voorzien van spachtelputz wandafwerking.

Meester Kraaistraat 8, Den Burg

Kogerstraat 58, Den Burg

Slimmer Kopen -woning

De Ruyterstraat 39, Oudeschild

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE

Poststraat 8. Te Wageningen. Vraagprijs: , k.k.

LELYSTAD ARCHIPEL 33-21

VRAAGPRIJS K.K.

Transcriptie:

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A UNIEKE KANS: LEUK BOUWKAVEL MET EEN OPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 700 M² VOOR HET REALISEREN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. HET PERCEEL LIGT OP EEN LEUKE EN RUSTIGE WOONLOCATIE MAAR TOCH OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM. BIJZONDERHEDEN: - HET PERCEEL LIGT TUSSEN DE WONINGEN BEEKSTRAAT 22 EN 24. - DE BESTEMMING IS WONEN. - ER MAG EEN VRIJSTAAND WOONHUIS WORDEN GEBOUWD. - DE MAXIMALE GOOTHOOGTE BEDRAAGT 4 METER EN DE MAXIMALE BOUWHOOGTE 9 METER. - DE PERCEELOPPERVLAKTE BEDRAAGT CIRCA 700 M² AANVAARDING: IN OVERLEG. VRAAGPRIJS: 259.000,-- K.K.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant-) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel a) Geen. kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te b) Geen. vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cv-installatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de c) Niet van toepassing. Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken Niet van toepassing. hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper Realisatie nieuwbouw binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/anti-speculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) Niet bekend. b) c) Ja, in de volières / hokken. a) b) Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Niet van toepassing. Muur : Niet van toepassing. Vloer : Niet van toepassing. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? Glas : Niet van toepassing. a) - Ongeveer, maatgevend voor de scheiding tussen dit perceel en huisnummer 22 is de nieuw gerealiseerde schutting. b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? b) - Nieuwe schutting is van huisnummer 22. - Voor zover aanwezig is de rest eigendom. De aanwezig volières / hokken. Verkoper verklaart dat er geen energieprestatiecertificaat voorhanden is. Koper verklaart hiermee op de hoogte te zijn en stemt in met de verkoop en levering van de onroerende zaak zonder energielabel. Het perceel betreft een gedeeltelijk kadastraal perceel en moet nog worden ingemeten. De kosten van inmeting zijn voor rekening van de koper. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant-) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Beekstraat 24-A te Barneveld Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Beekstraat 24