TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.



Vergelijkbare documenten
TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP. Bouwjaar: Gemoderniseerd: Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP. Bouwjaar: Verbouwd: Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca m³

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Baarleseweg 38. Chaam

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

Noorderlaan 22 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Van Eijckstraat 26

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Warande 18. Rijsbergen

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

Prijs: ,-- k.k.

Anjerstraat 3 - Dongen

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Waalwijk (5142 AA), Ambrosiusweg 57

Prijs: ,-- k.k.

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Vraagprijs ,- kosten koper

Achter den Ham 23 - Dongen

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Leharstraat 24 - Dongen

Ganzenbeemd 20 Chaam

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

Morgenster 3, te Maarheeze

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- kosten koper

Helmondselaan 35 te Helmond

TE KOOP. Sille AJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Hortsedijk 61 te HELMOND

SECRETARIS L. JANSENSTRAAT 38 BEST

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor.

Wikke 13, te Valkenswaard

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Transcriptie:

TE KOOP HOGE SCHIJF 6 - DRUNEN AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND. Bouwjaar: 1958 Perceeloppervlak: ca. 5.090 m² Woonoppervlak: ca. 190 m² Inhoud woonhuis: ca. 718 m³ VRAAGPRIJS: 665.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie nog vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Tel.: 0416-373750 / E-mail: info@bartgerbranda.nl

INFO DRUNEN In 1997 is door de gemeentelijke herindeling de gemeente Heusden ontstaan door samenvoeging van de gemeente Drunen, Heusden en Vlijmen. Drunen heeft ca. 20.000 inwoners. De gemeente heeft uitstekende voorzieningen op het gebied van winkels, cultuur, sport en recreatie. Grenzend aan de gemeente ligt het grootste Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (Natuurmonumenten) met haar eeuwenoude stuifzanden. Dit graag bezochte duingebied is zeer gevarieerd. Wandelaars, fietsers en ruiters vinden in dit unieke natuurgebied goed gemarkeerde wandelroutes, bewegwijzerde verharde fietspaden en duidelijk aangegeven ruiterpaden.

ALGEMEEN Deze vrijstaande villa ligt aan de rand van de Loonse- en Drunense Duinen. De woning is ook geschikt voor dubbele bewoning. Straatbeeld Bospad tegenover de woning OMGEVING VAN DE WONING Het Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen ligt als het ware tegenover de woning. Wandelaars, fietsers en ruiters vinden in dit unieke natuurgebied goed gemarkeerde wandelroutes, bewegwijzerde verharde fietspaden en duidelijk aangegeven ruiterpaden.

BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken in metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een betonnen parterrevloer, een deels beton/deels houten eerste verdiepingsvloer en een houten tweede verdiepingsvloer. Het zadeldak is afgedekt met sneldekpannen. INDELING EN AFWERKING Begane grond : Vanuit de hal met garderobenis, trapopgang en meterkast zijn de diverse leefruimtes bereikbaar. De woon-/eetkamer heeft een houtkachel en is ca. 30 m² groot.

De woonkeuken (ca. 16 m²) heeft een eiken interieur met een gascomfort, een afzuigkap, een elektrische oven, een koelkast, een vaatwasautomaat, 1½ spoelbak en een grote voorraadkast. In de bijkeuken/achter entree zijn de aansluiting voor de was- en droogmachine en is in een kast de c.v.-ketel geïnstalleerd. De in lichte tinten afgewerkte toiletruimte heeft een hangcloset, een fonteintje en een bergkast. Vanuit de woon-/eetkamer is de t.v.-, hobby-, werk-, of speelkamer (ca. 21 m²) en de tweede keuken te bereiken. De tweede keuken heeft een gaskookplaat, een afzuigkap en een servieskast. Hier is ook een deur naar de oprit en een deur naar de tweede hal met trapopgang en toiletruimte met een douche.

Eerste verdieping : Aan de ruime overloop grenzen een viertal slaapkamers, de badkamer en een aparte toiletruimte. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning, waarvan één kamer met twee vaste kasten, zijn ca. 5,5 m² en ca. 8 m² groot. De derde slaapkamer met een inbouwbureau/kasten en een dakkapel is ca. 9 m² groot. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. De slaapkamer heeft een deur naar de loggia, twee ingebouwde kasten, een vaste wastafel en hier is in één kast de c.v.- ketel voor de zijvleugel geïnstalleerd De slaapkamer is ca. 18,5 m² groot.

De in lichte tinten afgewerkte badkamer heeft een ligbad, een aparte douche en een vaste wastafel. Het aparte toilet is eveneens in lichte tinten afgewerkt. Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Eerste verdieping zijvleugel: Deze verdieping is bereikbaar vanuit de tweede hal in de zijvleugel. Aan de overloop grenzen twee slaapkamers, waarvan één kamer met een vaste wastafel, en de toiletruimte. De slaapkamers zijn ca. 5 m² en ca. 8 m² groot. Bijgebouwen: De grote garage ( 7,6 m. x 4,7 m. binnenmaat) heeft een bergvliering, een op afstand bedienbare sectionaal deur, een aparte loopdeur, een gasgevelkachel, 3 vaste kasten en is voorzien van elektra.

De hobbyruimte heeft een keukenblok, een toilet, een gevelkachel en is voorzien van water en elektra. Deze ruimte is ca. 39 m² groot. De hobbyloods ( ca. 5,6 m. x 14,20 m.) heeft 2 grote draaideuren, een aparte loopdeur en is eveneens voorzien van elektra. De inrijhoogte is ca. 2,5 meter zodat het eventueel mogelijk is om meerdere auto s of een caravan in deze ruimte te plaatsen. De paardenstal bestaat uit 5 boxen en is voorzien van elektra. Tuin : De tuin is prachtig aangelegd met een gazon, terrassen, plantenborders en een bloemenkas ( 6 m. x 3,2 m.) die voorzien is van water en een gasaansluiting.

Achter de tuin ligt een weiland van ca. 3.500 m². Algemeen : De Vaillant Eco Tec classic combi-ketel van bouwjaar 2013. De Vaillant combiketel in de kast van de ouderslaapkamer is voor de aanbouw (1993). Warmwatervoorziening geschiedt via de combi-ketels. Elektra bestaat uit 7 groepen + 2 x 3 fase, 1 aardlekschakelaars + dag en nachttarief. Het gehele huis is voorzien van isolerende beglazing. Er is een beregeningsinstallatie waarvoor een put is geslagen in de plantenkas. Er zijn twee buitenkranen aanwezig.

VASTE LASTEN Onroerend zaakbelasting zakelijk recht (2014) bedroeg 457,-- per jaar. Voorschot gas en elektra bedraagt 220,-- per maand.* * Dit bedrag geeft slechts een indicatie. De toekomstige kosten zijn afhankelijk van het persoonlijke gebruik. LIJST VAN ZAKEN - Buitenverlichting - 7stuks - Broeikas - Gordijnrails - Rolgordijnen in slaapkamer - Vloerbedekking en laminaatvloeren - Houtkachel - Keuken (inbouw)apparatuur t.w. gascomfort, afzuigkap, elektrische oven, koelkast en vaatwasautomaat - Badkamer en toiletaccessoires De gordijnen en vitrages kunnen worden overgenomen. ****************************

OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging, wat ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid is, stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Joost van den Vondellaan 2 5152 LE Drunen Telefoon: 0416 37 37 50 of 06-531 189 49 Website: www.bartgerbranda.nl E-mail: info@bartgerbranda.nl

AANTEKENINGEN ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- --