TE KOOP. Bouwjaar: 1983. Gemoderniseerd: 2010. Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.



Vergelijkbare documenten
TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP. Bouwjaar: Verbouwd: Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca m³

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Montgomerystraat 35 - Dongen

Prijs: ,-- k.k.

AANVAARDING IN OVERLEG

Noorderlaan 22 - Dongen

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,-- k.k.

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP KASTANJE 23, BEST

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

Anjerstraat 3 - Dongen

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

DONGEN Gladioolstraat 15

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Leharstraat 24 - Dongen

TE KOOP ZWIKKERSTRAAT 16, BEST

Patrijslaan ZS BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP KAREL V LAAN 22, WAALRE

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Vraagprijs ,- kosten koper

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Berkendijkje 5 te Beek en Donk Vraagprijs ,- K.K.

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

DONGEN Ardennenpad 3

Prijs: ,-- k.k.

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer

Hoogerheide, De Papaver 20

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

DONGEN Veldstraat 17

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Amerlaan 45 te Eindhoven

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

Transcriptie:

TE KOOP DENEMARKENSTRAAT 2 - DRUNEN GEMODERNISEERD HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET DIEPE ACHTERTUIN OP HET Z.W, 2 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN, EEN STENEN BERGING EN EEN APARTE AFGESLOTEN EN OVERKAPTE FIETSENBERGING NAAST HET HUIS. Bouwjaar: 1983 Gemoderniseerd: 2010 Perceeloppervlak: ca. 243 m² Woonoppervlak: ca. 140 m² Inhoud woonhuis: ca. 485 m³ VRAAGPRIJS : 312.500, - KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie nog vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen, dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Telefoon: 0416-373750 / E-mail: info@bartgerbranda.nl

INFO DRUNEN In 1997 is door de gemeentelijke herindeling de gemeente Heusden ontstaan door samenvoeging van de gemeente Drunen, Heusden en Vlijmen. Drunen heeft ca. 20.000 inwoners. De gemeente heeft uitstekende voorzieningen op het gebied van winkels, cultuur, sport en recreatie. Grenzend aan de gemeente ligt het grootste Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (Natuurmonumenten) met haar eeuwenoude stuifzanden. Dit graag bezochte duingebied is zeer gevarieerd. Wandelaars, fietsers en ruiters vinden in dit unieke natuurgebied goed gemarkeerde wandelroutes, bewegwijzerde verharde fietspaden en duidelijk aangegeven ruiterpaden.

ALGEMEEN Deze UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand van het Breeveldpark en het gezellige centrum van Drunen. Veel bomen, groenstroken en speelmogelijkheden in combinatie met de korte afstand tot de dorpskern, sportvelden en schitterende bossen zorgen voor een aantrekkelijk woonklimaat. Straatbeeld Stratenplan OMGEVING Het schitterende Breeveldpark is op korte afstand van de woning gelegen. Hier zijn voldoende speeltoestellen voor de allerkleinsten aanwezig. Breeveldpark Tevens is er een basisschool op korte afstand t.w. de R.K. basisschool Olof Palme. Het d`oultremontcollege (voortgezet onderwijs voor VMBO, HAVO, VWO (atheneum en gymnasium) is per fiets uitstekend te bereiken.

BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken met metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van betonnen vloeren en een zadeldak dat is afgedekt met sneldekpannen. De berging is opgetrokken met halfsteens metselwerk muren, de vloer is van beton en het dak is afgedekt met Eterniet golfplaten. INDELING EN AFWERKING Begane grond : Vanuit de hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte met fonteintje komt men in de uitgebouwde woon-/eetkamer.

De uitgebouwde woon-/eetkamer is ca. 46 m² groot heeft een gashaard (Faber) en openslaande deuren naar het terras en de tuin. De luxe keuken met vide heeft een groot kookeiland, gascomfort, afzuigkap, stoomoven, combimagnetron, vaatwasautomaat en een koelkast. De keuken is ca. 13 m² groot. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken te bereiken De ruime bijkeuken (ca. 12 m²) groot heeft een aanrechtblok, een deur naar de tuin en hier zijn ook de aansluitingen voor de was- en droogautomaat.

De gehele begane grond is in zijn geheel voorzien van een moderne grijze tegelvloer ( 60 x 60 cm.) met vloerverwarming. Eerste verdieping : Vanaf de overloop zijn de badkamer en de drie slaapkamers bereikbaar. De badkamer heeft een ligbad (whirlpool), een douchecabine, een tweede toilet, een designradiator en een vaste wastafel in meubel. De slaapkamers zijn ca. 6,5 m², ca. 9,5 m² en ca. 12 m² groot. De kleinste slaapkamer is nu ingericht als kastenkamer. Tweede verdieping : Op de tweede verdieping is een grote woonzolder (ca. 20 m²) waar een 4e slaapkamer makkelijk te realiseren is. Hier is ook de opstelling voor de c.v.-ketel.

Tuin en fietsenberging: De woning heeft een voor- en achtertuin. De diepe achtertuin is geheel omsloten, op het zuidwesten gelegen en heeft een zonneterras, een gazon en plantenborders. Er buitenkranen aan de zij- en achtergevel gemonteerd. Achter in de tuin is een stenen berging geplaatst. Een aparte, afgesloten en overkapte fietsenberging is naast het huis geplaatst. VASTE LASTEN Onroerend zaakbelasting zakelijk recht (2014) bedraagt 250,-- per jaar. Voorschotbedrag voor gas en elektra bedraagt 136,-- per maand*. * Dit bedrag geeft slechts een indicatie. De toekomstige kosten zijn afhankelijk van het persoonlijke gebruik. Algemeen : - De Remeha Avanta HR combiketel is van bouwjaar 2013. - Warmwatervoorziening geschiedt door middel van de c.v.-ketel. - Elektra bestaat 6 groepen + 2 aardlekschakelaars. - Er is muur-, vloer- en kapisolatie toegepast. - Het gehele huis is voorzien van isolatieglas. - De woning is voorzien van rolluiken.

LIJST VAN ZAKEN Inbegrepen bij verkoop : - Buitenverlichting - Rookmelders 1 stuks - Zonwering buiten - rolluiken - Laminaatvloeren - Alle inbouwapparatuur - Wastafels met accessoires - Toiletaccessoires - Badkameraccessoires OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging, wat ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid is, stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Joost van den Vondellaan 2 5152 LE Drunen Telefoon: 0416 37 37 50 of 06-531 189 49 E-mail: info@bartgerbranda.nl Website: www.bartgerbranda.nl

AANTEKENINGEN ----------------------------------- ----------------------------------- -----------------------------------