Bijzondere voorwaarden inzake veiling Stal Eurocommerce door BVA Auctions B.V., te houden van 4 tot en met 7 april 2014.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijzondere voorwaarden inzake veiling Stal Eurocommerce door BVA Auctions B.V., te houden van 4 tot en met 7 april 2014."

Transcriptie

1 - 1 - Bijzondere voorwaarden inzake veiling Stal Eurocommerce door BVA Auctions B.V., te houden van 4 tot en met 7 april Algemeen a. Deze veilingvoorwaarden zijn aanvullend dan wel -waar deze bijzondere voorwaarden strijden met de algemene veilingvoorwaarden zoals vermeld op de veilingsite- ter vervanging van de betreffende bepalingen daarvan. b. Onder veiling wordt in deze bijzondere veilingvoorwaarden verstaan: de van 4 tot en met 7 april 2014 door BVA Auctions B.V., statutair gevestigd te Hoevelaken (handelsregisternummer: ), met gebruikmaking van de veilingsite van die vennootschap (hierna tevens te noemen: BVA) te houden executoriale veiling van sportpaarden, dekhengsten, vrachtwagens en inventaris (conform de veilingsite), respectievelijk de vrijwillige veiling van registergoederen, alle toebehorend aan na te noemen: Gevi Gorssel B.V. c. Onder opdrachtgever wordt in deze bijzondere veilingvoorwaarden verstaan: - voor wat betreft de in de veiling te koop aangeboden roerende zaken: de te Apeldoorn gevestigde coöperatieve vereniging naar Nederlands recht: Coöperatieve Rabobank Apeldoorn en Omgeving U.A., ingeschreven in het handelsregister onder nummer: ; - voor wat betreft het in de veiling te koop aangeboden registergoed: de feitelijk te Lochem op het adres: Ossenbeltsdijk 5 gevestigde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht: Gevi Gorssel B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer: d. Deze bijzondere voorwaarden zijn van toepassing op alle relaties en overeenkomsten tussen BVA en een koper op de veiling, alsmede alle relaties en overeenkomsten die daaruit voortvloeien. e. Onder koper wordt in deze bijzondere veilingvoorwaarden verstaan: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die de hoogste bieder op een kavel in de veiling blijkt te zijn en aan wie dat kavel vervolgens is toegewezen. 2. Wijze van veilen a. De online veiling vindt plaats onder de leiding van BVA, op basis van de van toepassing zijnde algemene veilingvoorwaarden van BVA, zoals deze te vinden zijn op de veilingsite. Op tot de veiling behorende kavels kan uitsluitend via de internetsite van BVA worden geboden. De biedingen vinden plaats per opbod. Voor wat betreft het in de veiling te koop aangeboden registergoed geldt toewijzing van het hoogste (casu quo het op een na of het op twee na hoogste) bod als verplichting voor de koper om terstond over te gaan tot ondertekening van de daarop betrekking hebbende koopovereenkomst en vervolgens de daarop betrekking hebbende leveringsakte, een en ander overeenkomstig de daartoe bij het registergoed weergegeven concepten.

2 - 2 - b. Het is mogelijk om op de locatie Kryptonweg 8 te Amersfoort in de daar ingerichte veilingzaal onder fysiek toezicht van de notaris mee te bieden op de kavels in deze veiling, doch ook in die veilingzaal uitsluitend online. c. Naast het standaard registreren dienen bieders bij deze veiling ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs te verstrekken. d. Daarnaast dient voor een aantal kavels een aanbetaling/waarborgsom te worden gestort (zie hierna in artikel 6, sub a). De relevante informatie is vermeld op de veilinginformatiepagina.indien men wenst te bieden zowel op in de veiling aangeboden paarden waarvoor een aanbetaling/waarborgsom dient te worden gestort als op het in de veiling aangeboden registergoed dienen beide afzonderlijke aanbetalingen/waarborgsommen te worden gestort; indien niet een aanbetaling/waarborgsom wordt gestort, maar een bankgarantie wordt gesteld, dient in het hiervoor bedoelde geval zowel de bankgarantie voor het betreffende paard als de bankgarantie voor het registergoed te worden gesteld. e. Een gegadigde die voornemens is op 7 april 2014 op de bovengenoemde veilinglocatie in Amersfoort persoonlijk aanwezig te zijn, gelieve zich daartoe uiterlijk op 2 april 2014 per aan te melden, en wel via het adres eurocommerce@bva-auctions.com. f. Ten aanzien van een aantal in de veiling te koop aangeboden paarden geldt, dat niet de volledige eigendom van het betreffende paard kan worden gekocht, doch slechts een onverdeeld gedeelte van de eigendom. Waar dit van toepassing is, is dat nadrukkelijk in de kavelomschrijving vermeld. In geval een gedeelte van een paard in de veiling te koop wordt aangeboden, dient de koper zelf zijn verhouding met de medeeigenaar/mede-eigenaren te regelen aangaande de mede-eigendom, het gebruik van het betreffende paard en anderszins. 3. Informatie over paarden Voor wat betreft de in de veiling te koop aangeboden paarden zal in de kavelomschrijving van het betreffende paard zo goed mogelijk de conditie van het paard beschreven worden, voor zover bij de opdrachtgever bekend bij de aanvang van de veiling zoals vermeld op de veilingsite. Indien er nog voor het sluiten van de veiling bijzonderheden opkomen, zal daar onverwijld melding van worden gemaakt op de site in de desbetreffende kavelomschrijving. 4. Combinatiekavels a. In deze veiling is het mogelijk om op kavels in combinatie te bieden na afloop van de biedingen op de individuele kavels. Na sluiting van de individuele kavels zullen 3 combinatiekavels openen: - combinatiekavel van de sportpaarden en dekhengsten, zoals nader omschreven op de veilingsite; - combinatiekavel vrachtwagens en inventaris, zoals nader omschreven op de veilingsite; - eindcombinatiekavel voor de sportpaarden, dekhengsten vrachtwagens en inventaris tezamen, zoals nader omschreven op de veilingsite.

3 - 3 - b. Op het moment dat er op een (eind)combinatiekavel een bod wordt uitgebracht en dit (eind)combinatiekavel door de opdrachtgever aan de bieder wordt toegewezen, gelden de door dezelfde bieder op de individuele kavels uitgebrachte biedingen als vervallen. 5. Toewijzing en aanbetaling a. Alle kavels in de veiling worden verkocht onder voorbehoud van toewijzing. Dat houdt in dat de koop op de veiling tot stand komt na definitieve toewijzing door de opdrachtgever. b. De toewijzing zal uiterlijk op woensdag 9 april 2014 om uur Nederlandse tijd (Greenwich Mean Time + 1 uur) plaatsvinden, behoudens onvoorziene omstandigheden te bepalen door de opdrachtgever. c. In geval van toewijzing van een ((eind)combinatie)kavel aan de hoogste bieder na het sluiten van de veiling blijven de op één na hoogste en de op twee na hoogste bieder desalniettemin gebonden aan hun bod totdat de overeenkomst met de hoogste bieder volledig is afgewikkeld en blijven de aanbetalingen, indien van toepassing, van zowel de hoogste als de op één na hoogste en de op twee na hoogste bieder geblokkeerd op de kwaliteitsrekening van de notaris, zulks uiterlijk tot 19 april Als de hoogste bieder in gebreke is of blijft, kan de opdrachtgever beslissen het kavel aan de op één na hoogste bieder toe te wijzen - danwel, afhankelijk van de door de opdrachtgever te bepalen omstandigheden en al dan niet nadien- aan de op de twee na hoogste bieder. De aanbetalingen op kavels waarbij geen sprake is van in gebreke zijn van bieders worden -voor zover niet benodigd ter betaling van het betreffende bod en de overige veilingkosten- zo spoedig mogelijk na sluiting van de veiling teruggestort. Indien niet een aanbetaling is gestort, maar door de op één na hoogste en/of de op twee na hoogste bieder een bankgarantie is gesteld, wordt/worden deze bankgarantie(s) niet aan de betreffende bank(en) geretourneerd vóór 19 april 2014, indien de hoogste bieder in gebreke is. d. Als bankgarantie wordt uitsluitend geaccepteerd een garantie overeenkomstig de tekst als vermeld in de bijlage bij deze bijzondere voorwaarden. e. Het gehele veilingproces wordt nauwlettend gemonitord door mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. en notaris te Zwolle, danwel door één van de andere notarissen verbonden aan genoemd notariskantoor, danwel diens waarnemer, hierna te noemen: de notaris.

4 Betaling en risico a. Voor een aantal kavels -waar dat van toepassing is, is dit uitdrukkelijk bij de kavelinformatie op de site van BVA vermeld- geldt dat uitsluitend geboden kan worden, indien voorafgaand aan de veiling een borgsom is betaald van ,- casu quo ,- (zie het betreffende bedrag bij de kavelinformatie). Deze borgsom dient uiterlijk op 4 april 2014 om uur Nederlandse tijd (Greenwich Mean Time + 1 uur) te zijn bijgeschreven op de notariële kwaliteitsrekening van Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Apeldoorn. IBAN: NL72RABO , onder vermelding van de gebruikersnaam van de bieder en van het dossiernummer van de notaris: /TR. De notaris houdt toezicht op deze kwalititeitsrekening. In plaats van betaling van een borgsom kan ook een bankgarantie worden gesteld. Uitsluitend de in de bijlage vermelde tekst van de bankgarantie wordt aanvaard. De bankgarantie dient te worden verstrekt door een door BVA geaccordeerde bank en dient vóór 4 april 2014 aanwezig te zijn bij BVA. b. Indien een borgsom is betaald op de kwaliteitsrekening, wordt deze na de toewijzing van het betreffende kavel, met inachtneming van hetgeen hiervoor in artikel 5, sub c, is bepaald, zo spoedig mogelijk geretourneerd door de notaris, voorzover deze borgsom niet behoeft te worden aangewend voor de betaling van de koopsom van een aan de bieder toegewezen kavel, veilingkosten, danwel een boete als hierna in artikel 7, sub b, bedoeld. De bieder die een borgsom heeft betaald, machtigt zowel de notaris als BVA onherroepelijk tot aanwending van het bedrag van de borgsom als bedoeld in de vorige zin. Indien een bankgarantie is gesteld en uitgewonnen bij de betreffende bank, machtigt de bieder op wiens verzoek de garantie is gesteld zowel de notaris als BVA onherroepelijk tot aanwending van het op de garantie betaalde bedrag als bedoeld in de voorlaatste zin. c. Indien een kavel in de veiling aan een bieder is toegewezen, gaat het risico met betrekking tot dat kavel over op de koper op het moment dat BVA aan de betreffend koper mededeling van de toewijzing heeft verzonden aan het adres dat door de (adspirant)koper is gebruikt om zich bij BVA aan te melden voor de veiling. In afwijking op het bepaalde in de vorige zin gaat het risico met betrekking tot het in de veiling aangeboden registergoed op de koper over door de levering van het registergoed op de in de kavelinformatie omschreven wijze. d. Afhankelijk van het kavel geldt een ander BTW-tarief danwel in het geval van het registergoed overdrachtsbelasting. Dit staat vermeld op de kavelpagina. e. Buitenlandse ondernemers, welke binnen de EU zijn gevestigd, kunnen met een geldig BTW-nummer, een BTW-vrije factuur aanvragen via finance@bva-auctions.com onder vermelding van klant- en BTWnummer. Na verificatie van het BTW nummer, ontvangt de ondernemer een BTW-vrije factuur. Op de ophaaldag is een vervoersverklaring aanwezig, welke ondertekend dient te worden, inhoudend dat de goederen naar het buitenland worden getransporteerd. f. Kopers buiten de EU (particulier en zakelijk) kunnen nadat de goederen zijn geëxporteerd het exportdocument (MRN) overleggen aan BVA, met

5 - 5 - het verzoek de BTW terug te storten. De koper voldoet de factuur incl. BTW aan BVA, om deze achteraf van BVA terug te ontvangen na het exporteren van de goederen. Het is niet mogelijk om vooraf een BTWvrije factuur te ontvangen. g. Voordat de definitieve aflevering plaatsvindt aan de koper moet betaling door de koper van het betreffende kavel aan BVA hebben plaatsgevonden. 7. Niet-nakoming, ontbinding a. Indien koper nalatig is of blijft in de nakoming van één of meer van zijn verplichtingen, kan zowel de opdrachtgever tot de veiling, als BVA, deze overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst ontbinden door middel van een schriftelijke verklaring per aan de nalatige. b. Bij ontbinding van de overeenkomst zal de koper indien het betreft een roerende zaak ten gunste van de opdrachtgever, en indien het betreft een registergoed ten gunste van Gevi Gorssel B.V., voornoemd, een zonder rechterlijke tussenkomst en zonder ingebrekestelling terstond opeisbare boete verbeuren ter hoogte van 20 procent van het eindbod, onverminderd het recht tot het vorderen van nakoming en/of schadevergoeding, waaronder mede begrepen, maar niet beperkt tot vergoeding van kosten van verhaal. 8. Slotbepaling In geval van verschillen tussen vertalingen van deze bijzondere voorwaarden en de Nederlandse tekst van de voorwaarden prevaleert de Nederlandse tekst.

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester. Verklaring van Deelname In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.nl In origineel getekend en voorzien van kopie paspoort/id-kaart als hierna

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide"

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving Gorsselse Heide Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 28002693 Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide" Beschrijving

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van:

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: De kavel gemeente Oirschot, sectie H, nummer 710 (Nieuwedijk) 1. Verkoopvoorwaarden 1. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om, indien

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015

VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015 VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015 Algemeen: 1.1 Deze veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten, op de veulenveiling tussen verkoper en koper, met betrekking tot via de

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST motorschip Mariposa

KOOPOVEREENKOMST motorschip Mariposa 1 KOOPOVEREENKOMST motorschip Mariposa Partijen: I. A. de naamloze vennootschap: RABOHYPOTHEEKBANK N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht, ingeschreven in

Nadere informatie

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * blad 1 FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) De ondergetekende(n): 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden:

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden: 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de heer MR. C.F.W.A. HAMM, kantoorhoudende te (3012 CN) Rotterdam aan het Weena nr. 614, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Imtech Building

Nadere informatie

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Het woonhuis annex bedrijfsruimte, erf, tuin en ondergrond. Prachtig

Nadere informatie

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft:

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft: KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden: (A) (i) Rabohypotheekbank N.V., een naamloze vennootschap met zetel te Amsterdam en met adres: Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht, mede kantoorhoudende te Fellenoord 15, 5612

Nadere informatie

REGISTRATIEVERKLARING I.V.M. DEELNAME AAN VEILINGEN MET INTERNETBIEDEN via Website: Naam: Voornamen: Adres:

REGISTRATIEVERKLARING I.V.M. DEELNAME AAN VEILINGEN MET INTERNETBIEDEN via Website:  Naam: Voornamen: Adres: REGISTRATIEVERKLARING I.V.M. DEELNAME AAN VEILINGEN MET INTERNETBIEDEN via Website: www.bog-auctions.com Vergeet niet de door u zelf gekozen gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen, alle bladen van

Nadere informatie

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN SHETLAND PONY SELECT SALE

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN SHETLAND PONY SELECT SALE ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN SHETLAND PONY SELECT SALE Begrippen In deze algemene veilingvoorwaarden wordt verstaan onder: Veiling: de Shetland pony Select Sale. Notaris: de notaris of zijn plaatsvervanger

Nadere informatie

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden;

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden; Algemene Veiling Voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vidaxl B.V., gevestigd te Venray (KvK nummer 52904822 ) en van de aan haar gelieerde (rechts-)personen, gedeponeerd

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

Koningspage 97 en 99, Hoogeveen

Koningspage 97 en 99, Hoogeveen Executieveiling, ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW, 27 maart 2014 Onlineverkoop.dtz.nl EXECUTIEVEILING (ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW) op 27 maart 2014 zal online via https://onlineverkoop.dtz.nl/ en

Nadere informatie

REGISTRATIEVERKLARING IN VERBAND MET DEELNAME AAN VEILINGEN VIA INTERNET via

REGISTRATIEVERKLARING IN VERBAND MET DEELNAME AAN VEILINGEN VIA INTERNET via 1 REGISTRATIEVERKLARING IN VERBAND MET DEELNAME AAN VEILINGEN VIA INTERNET via www.nationalevastgoedveiling.nl Vergeet niet de door u zelf gekozen gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen, alle bladen

Nadere informatie

Verkoop bij notariële inschrijving:

Verkoop bij notariële inschrijving: Verkoop bij notariële inschrijving: Diverse percelen bouwland aan de Westelijke Randweg in de gemeente Langedijk *schematisch aangeven In samenwerking met notariskantoor Appel Notarissen te Obdam en namens

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK CONCEPT Dossiernummer: Mk/kp 16069 KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK Lloydtoren te Rotterdam De ondergetekenden: 1. FGH Bank N.V., een naamloze vennootschap, gevestigd

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Tel.: +31 (0)883040304 Fax: +31 (0)8830403 05 E-mail: info@metisnotarissen.nl Internet: www.metisnotarissen.nl VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

Nadere informatie

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden;

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden; ALGEMENE VOORWAARDEN GOED NIEUWS MAKELAARS Artikel 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: Deze onderhavige algemene voorwaarden; Biedproces: Het proces van

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN GEHEIMHOUDINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. [ ] B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te ( ), aan de, hierna te noemen de Koper, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar statutair

Nadere informatie

- 1 - Mobers & Dings notarissen

- 1 - Mobers & Dings notarissen Mobers & Dings notarissen - 1 - J.F. Kennedylaan 6 5981 XC Panningen 077-3071490 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Object: weiland en cultuurgrond aan de Lorbaan en Venweg te Grashoek kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT DEFINITIES Artikel 1 In deze inschrijfvoorwaarden PO-Kavels De Horn Fase 1A Het Nieuwe Lint wordt verstaan onder: verkoop bij inschrijving de verkoop

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen)

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) De ondergetekende: Naam: Voornamen: Adres: Nr Postcode: Woonplaats: Email-adres: Telefoonnummer: Mobiel nummer: (Hoofd)beroep:

Nadere informatie

3. Status verkoopinformatie, geheimhouding/disclaimer

3. Status verkoopinformatie, geheimhouding/disclaimer Pagina 1 van 6 VERKOOPPROTOCOL inzake verkoop middels vrijwillge online veiling van het object gelegen te Maastricht, Laag Gubbelstraat 7,8 10, 14 en 38 & Laag Mosae Forum 10-16 1. Inleiding 1.1 ING Vastgoed

Nadere informatie

C O N C E P T BIJZONDERE VEILING- EN VERKOOPVOORWAARDEN CONSUMENTEN ONE DAY IT'S NOT ENOUGH

C O N C E P T BIJZONDERE VEILING- EN VERKOOPVOORWAARDEN CONSUMENTEN ONE DAY IT'S NOT ENOUGH F364/F839/31005638 Versie 11 januari 2017 BIJZONDERE VEILING- EN VERKOOPVOORWAARDEN CONSUMENTEN ONE DAY IT'S NOT ENOUGH Definities Artikel 1. In deze akte wordt verstaan onder: - Afname: de inbezitstelling

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Populierweg CP Maastricht

Populierweg CP Maastricht Populierweg 71 6222 CP Maastricht Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Een perceel grond met woonhuis en tuin woonhuis met tuin Kadastrale

Nadere informatie

COÖPERATIEVE RABOBANK CENTRAAL TWENTE U.A.,

COÖPERATIEVE RABOBANK CENTRAAL TWENTE U.A., 1 KOOPOVEREENKOMST Executieverkoop. Uitdrukkelijk wordt gewezen op het executiekarakter van de verkoop. Het gevolg van dit executiekarakter is dat een Koper op de veiling geen bescherming geniet indien

Nadere informatie

Executieveiling ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW 14 februari 2013. Hengelo Broek Noord

Executieveiling ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW 14 februari 2013. Hengelo Broek Noord Executieveiling ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW 14 februari 2013 Hengelo Broek Noord Omschrijving EXECUTIEVEILING (ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW) op 14 februari 2013 zal online via https://onlineverkoop.dtz.nl/

Nadere informatie

ONDERTEKENING VAN DEZE REGISTRATIEVERKLARING GESCHIEDT BIJ DE REGISTRATIENOTARIS

ONDERTEKENING VAN DEZE REGISTRATIEVERKLARING GESCHIEDT BIJ DE REGISTRATIENOTARIS ONDERTEKENING VAN DEZE REGISTRATIEVERKLARING GESCHIEDT BIJ DE REGISTRATIENOTARIS INLEIDING 1. De stichting Notarieel Instituut Internetveilen (hierna te noemen: NIIV ) biedt de mogelijkheid om via internet

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. een perceel ten behoeve van agrarische doeleinden aan en nabij het Noorderdiep te Drouwenermond, kadastraal

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN BINNENSCHIP (DUWBAK AXON)

VEILINGVOORWAARDEN BINNENSCHIP (DUWBAK AXON) - 1 - MLA\THO\00614380-642677 VEILINGVOORWAARDEN BINNENSCHIP (DUWBAK AXON) Definities. Artikel 1. In deze akte wordt verstaan onder: - Aflevering: de inbezitstelling van het Schip aan de Koper; - Afmijnbedrag:

Nadere informatie

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht:

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht: - 1 - KOOPOVEREENKOMST WEIVER 117 TE WESTZAAN 10181/ak De ondergetekende*: 1. * hierna *tezamen genoemd: verkoper; *verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: 2. * hierna *(tezamen)

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Garage en drie parkeerplaatsen nabij de Meidoorn te Cuijk

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Garage en drie parkeerplaatsen nabij de Meidoorn te Cuijk BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Garage en drie parkeerplaatsen nabij de Meidoorn te Cuijk Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere

Nadere informatie

14 april 2016 Online executieveiling, Hellendoorn, Dorpsstraat 3

14 april 2016 Online executieveiling, Hellendoorn, Dorpsstraat 3 Online executieveiling, Hellendoorn, Dorpsstraat 3 EXECUTIEVEILING (ex art. 3:368 BW juncto 3:254 BW) Op zal vanaf 10:00 uur uitsluitend online via www.bogauctions.com t.o.v. notaris mr. I. Balvert, verbonden

Nadere informatie

a.partycentrum La France BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer KvK 28057498.

a.partycentrum La France BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer KvK 28057498. Algemene Voorwaarden Lafrance.nl/feestveiling is een online-platform waarop feestarrangementen door middel van online veilingen worden aangeboden en verkocht. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden

Nadere informatie

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van: Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 16 september 2016 bij inzet en afslag vanaf 11.10 uur via het internetplatform van BOG Auctions (www.bog-auctions.com) t.o.v.

Nadere informatie

Hoofdstraat ET Landgraaf

Hoofdstraat ET Landgraaf Hoofdstraat 302 6372 ET Landgraaf Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Woonhuis met ondergrond, tuin en verdere toebehoren, plaatseljk bekend

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

INBRENG IN de besloten vennootschap: UNIVÉ HET ZUIDEN BEMIDDELING B.V. gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal)

INBRENG IN de besloten vennootschap: UNIVÉ HET ZUIDEN BEMIDDELING B.V. gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Blad 1 INBRENG IN de besloten vennootschap: UNIVÉ HET ZUIDEN BEMIDDELING B.V. gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Heden, ***, verscheen voor mij, mr. **, notaris te **: **, te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST Blok D, Parkeerplaats(en)

KOOPOVEREENKOMST Blok D, Parkeerplaats(en) Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft Barbarasteeg 2 2611 BM Delft Postbus 3137 2601 DC Delft Project Nieuw Delft Coendersbuurt, CB xxx Delft datum: xx-xx-xxxx De ondergetekenden: KOOPOVEREENKOMST Blok

Nadere informatie

- 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam ED

- 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam ED - 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam 2015.505247.1 ED OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED 1. een perceel grond met het zich daarop bevindende woonhuis met verder toebehoren, plaatselijk bekend als Heeghstraat

Nadere informatie

INBRENG IN de naamloze vennootschap: N.V. UNIVÉ HET ZUIDEN SCHADEVERZEKERINGEN, gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal)

INBRENG IN de naamloze vennootschap: N.V. UNIVÉ HET ZUIDEN SCHADEVERZEKERINGEN, gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Blad 1 INBRENG IN de naamloze vennootschap: N.V. UNIVÉ HET ZUIDEN SCHADEVERZEKERINGEN, gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Heden, ***, verscheen voor mij, mr. **, notaris te **: **, te dezen handelend

Nadere informatie

Voorwaarden veiling via de Eerste Amsterdamse, aansluitend op de AVVE 2017

Voorwaarden veiling via de Eerste Amsterdamse, aansluitend op de AVVE 2017 Voorwaarden veiling via de Eerste Amsterdamse, aansluitend op de AVVE 2017 In aanvulling van/in afwijking op de AVVE 2017, dienen in de Bijzondere Veilingvoorwaarden in ieder geval de hiernavolgende bepalingen

Nadere informatie

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N):

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N): Pagina 1 van 5 DE ONDERGETEKENDE(N): DISCLAIMER verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres: Nummer Kamer van Koophandel: e-mailadres:

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Bleijerheiderstraat 74 6462 AL Kerkrade Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 19 NOV 2008 Objectomschrijving Een perceel grond met het daarop gelegen half vrijstaande

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Westhavenkade 35 3131 AD Vlaardingen Bedrijfsruimte Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 14 JAN 2009 Objectomschrijving Een perceel grond met het daarop gelegen horecapand

Nadere informatie

Stichting Nationale Elite Veiling Borculo

Stichting Nationale Elite Veiling Borculo ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN van de Stichting Nationale Elite Veiling Borculo, gevestigd te Borculo (versie 2017) Artikel 1. Definities 1. In deze Veilingvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Stichting:

Nadere informatie

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Wijze van bieden Artikel 1 De biedingen kunnen uitsluitend schriftelijk en in een gesloten enveloppe

Nadere informatie

1 VOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING Verkoper is met betrekking tot genoemd registergoed geen erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of

1 VOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING Verkoper is met betrekking tot genoemd registergoed geen erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of 1 VOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING Verkoper is met betrekking tot genoemd registergoed geen erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen bekend. In voormelde aankomsttitel

Nadere informatie

Bijzondere veilingvoorwaarden, vastgesteld bij akte 13 maart 2013 verleden voor mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht

Bijzondere veilingvoorwaarden, vastgesteld bij akte 13 maart 2013 verleden voor mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht Bijzondere veilingvoorwaarden, vastgesteld bij akte 13 maart 2013 verleden voor mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht Registergoed het bedrijfspand met (onder)grond en verder toebehoren aan de

Nadere informatie

18 november 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat

18 november 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat Zeijerveen, Jan wittestraat EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen

Nadere informatie

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN Webshop dutchipresume.com nederlandsalstweedetaal.nl denederlandsetaalwinkel.nl Deel 2 Algemene voorwaarden Kopen bij andere verkopers Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

Overeenkomst van (ver)koop van aandelen. [naam vennootschap]

Overeenkomst van (ver)koop van aandelen. [naam vennootschap] Overeenkomst van (ver)koop van aandelen in [naam vennootschap] Tussen: 1. [Statutaire naam], statutair gevestigd en kantoorhoudende te [plaatsnaam] aan de [adres], hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld Deze bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXECUTIEVEILING VAN ZEESCHEPEN EN BINNENSCHEPEN EX ARTIKEL 576 RV

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXECUTIEVEILING VAN ZEESCHEPEN EN BINNENSCHEPEN EX ARTIKEL 576 RV - 1- Zaaknummer: 101.7233/JV ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXECUTIEVEILING VAN ZEESCHEPEN EN BINNENSCHEPEN EX ARTIKEL 576 RV Begrippen In deze veilingvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. aflevering het stellen

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam)

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam) BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam) het bedrijfspand met ondergrond en verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend te 1501 CA Zaandam, Zuiddijk 7 en 7A, kadastraal

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) adres

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé)  adres Inschrijfformulier Gegevens van de bieder: Naam Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) E-mailadres hetzij Naam Handelsregisternummer Statutaire vestigingsplaats

Nadere informatie

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be verkoop buiten gebruik

Nadere informatie

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN Artikel 1 Procedure 1. De gemeente Amersfoort ( hierna te noemen: de gemeente) kiest ervoor om een perceel bouwterrein

Nadere informatie

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR DE ONLINE VEILING VAN VASTGOED

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR DE ONLINE VEILING VAN VASTGOED ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR DE ONLINE VEILING VAN VASTGOED Versie 4 mei 2012 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVA Auctions B.V. ( BVA ), gevestigd te Hoevelaken (KvK nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VeilGarant:

Algemene voorwaarden VeilGarant: Algemene voorwaarden VeilGarant: VeilGarant De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VeilGarant B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Duiven, 6921 RE aan de Marketing 26, ingeschreven

Nadere informatie

De feitelijke omschrijving van de aangeboden appartementen staat op de website.

De feitelijke omschrijving van de aangeboden appartementen staat op de website. ALGEMENE INFORMATIE Lloydtoren te Rotterdam Veilingvoorwaarden De veiling vindt plaats onder de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2013 (AVVI 2013) voor zover daarvan in de bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Mariaplein 3 te 6685 AT Haalderen

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Mariaplein 3 te 6685 AT Haalderen BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Mariaplein 3 te 6685 AT Haalderen Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVA Auctions B.V., gevestigd te Amersfoort (KvK nummer 32118690) en van de aan haar gelieerde (rechts-)personen,

Nadere informatie

113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT

113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT 113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT De ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onroerend Goed Maatschappij "'t Blijmoedig Kraaienest B.V.", gevestigd te Hilversum, kantoorhoudende

Nadere informatie

C VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK

C  VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK C nr. @ Casenr. @ VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK De ondergetekenden: 1. De PROVINCIE NOORD-BRABANT, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam vertegenwoordiger, domicilie

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Andoornlaan 20 Papendrecht

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Andoornlaan 20 Papendrecht BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Andoornlaan 20 Papendrecht Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn vanaf

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Boterdijk te 6916 BX Tolkamer

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Boterdijk te 6916 BX Tolkamer BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Boterdijk 15-17 te 6916 BX Tolkamer Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen via Internet, hierna

Nadere informatie

C O N C E P T BIJZONDERE VEILING- EN VERKOOPVOORWAARDEN ZAKELIJKE KOPERS ONE DAY IT'S NOT ENOUGH

C O N C E P T BIJZONDERE VEILING- EN VERKOOPVOORWAARDEN ZAKELIJKE KOPERS ONE DAY IT'S NOT ENOUGH F364/F839/31005638 Versie 11 januari 2017 BIJZONDERE VEILING- EN VERKOOPVOORWAARDEN ZAKELIJKE KOPERS ONE DAY IT'S NOT ENOUGH Definities Artikel 1. In deze akte wordt verstaan onder: - Afname: de inbezitstelling

Nadere informatie

7 januari 2016 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat

7 januari 2016 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat Zeijerveen, Jan wittestraat EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen

Nadere informatie

RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle

RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle Op zes november tweeduizend veertien verschijnt voor mij, mr. Isabelle Maria Beatrice Balvert, notaris te Utrecht: de heer

Nadere informatie

Bosruiterweg 25 5, 7, 22, 23, bouwkavels 72/73, 90/91, 109, 113/114, 147/148/149, 173, 182/183/ LV Zeewolde

Bosruiterweg 25 5, 7, 22, 23, bouwkavels 72/73, 90/91, 109, 113/114, 147/148/149, 173, 182/183/ LV Zeewolde Bosruiterweg 25 5, 7, 22, 23, bouwkavels 72/73, 90/91, 109, 113/114, 147/148/149, 173, 182/183/ 184 3897 LV Zeewolde Recreatie + Grond Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl.

Nadere informatie

KOOPCONTRACT. inzake schip: Motorvrachtschip SANTANA. Partijen: Scheepvaart-Maatschappij Fokko B.V. (Verkoper) ***[...] (Koper)

KOOPCONTRACT. inzake schip: Motorvrachtschip SANTANA. Partijen: Scheepvaart-Maatschappij Fokko B.V. (Verkoper) ***[...] (Koper) KOOPCONTRACT inzake schip: Motorvrachtschip SANTANA Partijen: Scheepvaart-Maatschappij Fokko B.V. (Verkoper) en ***[...] (Koper) 1 KOOPOVEREENKOMST Partijen: I. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN LIMBURGSE VEULENVEILING 2016

VEILINGVOORWAARDEN LIMBURGSE VEULENVEILING 2016 VEILINGVOORWAARDEN LIMBURGSE VEULENVEILING 2016 1. ALGEMEEN 1.1 Hendrix Events BV [zaakdoende onder de naam Limburgse Veulenveiling] (hierna zowel afzonderlijk als gezamenlijk te noemen: LVV), organiseert

Nadere informatie

- 1 - MLA\THO\ \

- 1 - MLA\THO\ \ - 1 - MLA\THO\322791-473\2173310 AANVULLENDE VEILINGINFORMATIE (executieveiling als bedoeld in artikel 514 e.v. van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering van het bedrijfspand, opslagplaats en magazijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden veiling. Artikel 1. Toepasselijkheid.

Algemene voorwaarden veiling. Artikel 1. Toepasselijkheid. Algemene voorwaarden veiling. Artikel 1. Toepasselijkheid. Deze algemene veilingvoorwaarden gelden voor iedere door verlatenboot.nl gehouden veiling en iedere (aan)bieding en iedere in dat kader gesloten

Nadere informatie

Executieveiling: De door Gemeente Rotterdam georganiseerde verkoop in het openbaar via de Website ExecutieVeiling.nl van Kavels;

Executieveiling: De door Gemeente Rotterdam georganiseerde verkoop in het openbaar via de Website ExecutieVeiling.nl van Kavels; Algemene Veilingvoorwaarden Executieveiling Gemeentebelastingen Rotterdam Artikel 1. Definities Aflevering: bezitsverschaffing van de Kavel door Gemeentebelastingen Rotterdam als houder van de Kavel, zulks

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Stationsstraat 10 te 6675 AW Valburg

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Stationsstraat 10 te 6675 AW Valburg BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Stationsstraat 10 te 6675 AW Valburg Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen via Internet, hierna

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Percelen grond aan de Brimweg en een perceel grond aan de Heistraat te Someren vastgesteld door een waarnemer van mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht op 30 juli

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN BOUWKAVELS IN PLAN MOLENAKKERS TE REUSEL

VERKOOPVOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN BOUWKAVELS IN PLAN MOLENAKKERS TE REUSEL van Voskuijlen & Koekkoek notarissen Bladel telefoon: 0497-383030 VERKOOPVOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN BOUWKAVELS IN PLAN MOLENAKKERS TE REUSEL 1. De biedingen hebben plaats

Nadere informatie

Dossiernummer: 15774 KP/pm

Dossiernummer: 15774 KP/pm Dossiernummer: 15774 KP/pm Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing te verklaren de Algemene Veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Derde Degene die, anders dan de curator, opdracht heeft gegeven aan De Kok Veilingen om zaken namens hem/haar te verkopen;

Derde Degene die, anders dan de curator, opdracht heeft gegeven aan De Kok Veilingen om zaken namens hem/haar te verkopen; Algemene Online Veiling- en Gebruiksvoorwaarden van De Kok Veilingen Artikel 1 Definities Aanbod Een onderhands aanbod van De Kok Veilingen, hetzij uit eigen naam of in opdracht van een derde, tot verkoop

Nadere informatie

COÖPERATIEVE RABOBANK CENTRAAL TWENTE U.A.,

COÖPERATIEVE RABOBANK CENTRAAL TWENTE U.A., 1 KOOPOVEREENKOMST Executieverkoop. Uitdrukkelijk wordt gewezen op het executiekarakter van de verkoop. Het gevolg van dit executiekarakter is dat een Koper op de veiling geen bescherming geniet indien

Nadere informatie

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Amersfoort, Oude lageweg

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Amersfoort, Oude lageweg Amersfoort, Oude lageweg EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen N.V.

Nadere informatie

DISCLAIMER. verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te. Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep

DISCLAIMER. verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te. Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep Pagina 1 van 5 DISCLAIMER verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep DE ONDERGETEKENDE(N): Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres:

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Classic Car Auctions (CCA) Inhoud --

Veelgestelde vragen Classic Car Auctions (CCA) Inhoud -- Veelgestelde vragen Classic Car Auctions (CCA) Inhoud -- Wat doet CCA / Wie is CCA? Wat zijn de openingstijden van CCA? Hoe vind ik een kavel terug op internet? Hoe kan ik meer halen uit de zoekfunctie?

Nadere informatie

BEGRIPSBEPALINGEN. Artikel 1. Artikel 2 MD/817570.001

BEGRIPSBEPALINGEN. Artikel 1. Artikel 2 MD/817570.001 MD/817570.001 Doorlopende tekst van de administratievoorwaarden van de te Den Haag gevestigde stichting: Stichting Administratiekantoor Ren part Vastgoed, kantoorhoudende te 2514 JS 's-gravenhage, Nassaulaan

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Stichting Erkenningsregeling Omgevingsrecht, gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, 2404 HB te Alphen aan de Rijn, ingeschreven onder KvK-nummer

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

Uiterlijke datum indiening biedingen (sluitingsdatum):

Uiterlijke datum indiening biedingen (sluitingsdatum): Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FIN SHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be Aanbesteding van 23 tropisch

Nadere informatie

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Intentieovereenkomst Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Definitief 4 d.d. 5 december 2014 ONDERGETEKENDEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon de gemeente Haarlem, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie