Aanvullende voorwaarden Silent Circle dienst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvullende voorwaarden Silent Circle dienst"

Transcriptie

1 Aanvullende voorwaarden Silent Circle dienst

2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWAARDEN SILENT CIRCLE DIENST UW DIENST SILENT CIRCLE RECHTEN, BEPERKINGEN EN BEVEILIGINGSMAATREGELEN SILENT CIRCLE DIENST MAG NIET OVERGEDRAGEN WORDEN AAN BEPAALDE LANDEN EN PERSONEN EXPORTEREN OF OVERDRAGEN AAN PERSONEN BUITEN DE VERENIGDE STATEN ONTVANGEN VAN EEN UIT DE VERENIGDE STATEN GEËXPORTEERD PRODUCT WAT BELOOFT SILENT CIRCLE U? UW PRIVACY MISBRUIK VAN SILENT CIRCLE UW INFORMATIE BEPERKTE GARANTIE DE WETGEVING DIE VAN TOEPASSING IS OP DEZE OVEREENKOMST EN GESCHILLENOPLOSSING OVERIGE BEPALINGEN FOCUS NIET TE VEEL OP DE TITELS INDIEN U VRAGEN HEBT OF EEN KENNISGEVING MOET DOEN SUPPORT VAN KPN FACTUUR WAT KUNT U ZELF DOEN?... 7

3 1. Voorwaarden Silent Circle dienst Om de dienst Silent Circle te bestellen, moet u akkoord gaan met de volgende voorwaarden van Silent Circle. 1.1 Uw dienst Silent Circle Silent Circle, LLC ( Silent Circle ) heeft een pakket versleutelde communicatiediensten ontwikkeld. De overeenkomst voor deze dienst omvat 2 apps: 1. Silent Text: app voor versleutelde tekstberichten 2. Silent Phone: app voor versleutelde mobiele video en spraak Voor meer informatie over deze diensten kunt u vinden op silentcircle.com. U hebt een beperkt, niet-exclusief en niet-overdraagbaar abonnement met het recht om de Silent Circle versleutelde communicatiediensten (de Dienst ) te downloaden en te gebruiken.

4 2. Rechten, beperkingen en beveiligingsmaatregelen 2.1 Silent Circle dienst mag niet overgedragen worden aan bepaalde landen en personen Silent Circle bevat encryptietechnologie die valt of kan vallen onder de specifieke export regulering van de Verenigde Staten. Ten gevolge hiervan mag u de Dienst niet exporteren of anderszins overbrengen naar of in Cuba, Iran, Irak, Noord-Korea, Soedan of Syrië of aan een inwoner van die landen of naar een persoon op de Specially Designated Nationals List ( SDN ), zoals bijgehouden door het Amerikaanse ministerie van Financiën of de Table of Denial Orders of de Entity List, zoals bijgehouden door het Amerikaanse ministerie van Handel. U vindt de SDN-lijst op treasury.gov/resource-center/sanctions/sdn-list. 2.2 Exporteren of overdragen aan personen buiten de Verenigde Staten U mag Silent Circle dienst ook niet, en u stemt er mee in dat niet te doen, bewust exporteren of overdragen aan personen buiten de Verenigde Staten zonder eerst de juiste licentie te verkrijgen en te voldoen aan alle eisen van de International Traffic in Arms Regulations en de Export Administration Act. Het is uw verantwoordelijkheid om te voldoen aan buitenlandse wetten en regelgeving inzake de import, export of gebruik van encryptie. 2.3 Ontvangen van een uit de Verenigde Staten geëxporteerd product Wanneer u de Silent Circle dienst afneemt en de 2 apps downloadt, verklaart u aan Silent Circle dat u in aanmerking komt voor het ontvangen van uit de Verenigde Staten geëxporteerde producten, zonder enige beperking.

5 3. Wat belooft Silent Circle u? Uw privacy Silent Circle belooft er alles aan te doen om de vertrouwelijkheid van al uw Silent Circleoverdrachten en uw klantgegevens te beschermen. Silent Circle maakt gebruik van encryptietechnologie, en gebruikt hiervoor op maat ontworpen en op maat gemaakte platforms die eigendom zijn van Silent Circle. De servers, de software en de applicatie zijn allen eigendom van Silent Circle. Silent Cirlce belooft dat uw communicatie naar anderen binnen de Silent Circle ( van gebruiker naar gebruiker) door niemand ontcijferd kan worden, behalve door degenen met wie u wilt communiceren. Omdat Silent Cirlcede servers in eigen beheer heeft en een eigen platform hebben gebouwd, belooft Silent Circle dat er voor niemand backdoors of andere ongeoorloofde toegangswijzen zijn. 3.1 Misbruik van Silent Circle Uw communicatie is volledig versleuteld en Silent Circle heeft de sleutel niet in handen. Silent Circle heeft dus niets voor iemand die probeert om toegang te krijgen tot uw communicatie. Echter, als u beslist slechte dingen te doen met uw Silent Circle-dienst (bijvoorbeeld een misdaad begaan), bestaat de kans dat wetshandhavings-ambtenaren bij Silent Circle aankloppen met een dagvaarding en zal Silent Circle tegemoetkomen aan de verplichtingen zoals vereist door toepasselijke wetgeving. Silent Cirlcezal alles doen wat juridisch toelaatbaar is en binnen macht ligt om de privacy van uw communicatie en informatie te beschermen. Silent Cirlce belooft volledige transparantie te bieden als zij ooit informatie moeten overhandigen aan wetshandhavingsautoriteiten, onder andere door een lijst bij te houden die om de 6 maanden wordt geactualiseerd met verzoeken om informatie van wetshandhavingsautoriteiten, de aard van de verstrekte informatie en het aantal getroffen gebruikers. 3.2 Uw informatie Silent Circle belooft ook uw informatie niet te verkopen. Silent Circle zal uw informatie of communicatie niet gebruiken voor marketing-doeleinden en zal deze niet doorgeven aan iemand anders voor marketing. Silent Circle zal uw persoonlijke informatie of informatie over uw gebruik van onze dienst niet verkopen. Silent Circle is een bedrijf dat bestaat om u te voorzien van baanbrekende versleutelde communicatiediensten gericht op veiligheid, eenvoud en beschikbaarheid, niet om geld te verdienen met uw informatie. Als u vragen, problemen of opmerkingen hebt over de privacy van uw communicatie en andere informatie, of als u ideeën hebt over hoe het beter kan, kunt u een sturen naar info@silentcircle.com.

6 4. Beperkte garantie Silent Circle garandeert dat de Dienst aanzienlijk functioneert zoals omschreven op de website silentcircle.com en in de schriftelijke materialen geleverd door Silent Circle. Omdat Silent Cirlce niet kan voorspellen hoe u de Dienst gebruikt of wat er zou kunnen gebeuren als er zich een probleem voordoet met de Dienst, is Silent Circle's enige verplichting krachtens deze beperkte garantie, zich naar beste vermogen in te spannen om eventuele problemen die u kunt tegenkomen met de Dienst op te lossen. De dienst Silent Circle is afhankelijk van uw verbinding met een data- of spraaknetwerk, het is daarom mogelijk dat de Dienst stopt te functioneren, vertraging ervaart of mogelijk niet goed werkt indien sprake is van: een stroomstoring of andere storing. Een weigering van de Dienst door een staat gesteunde entiteit of andere entiteit, vertraging in het onderliggende data- of spraaknetwerk. SILENT CIRCLE GEEFT GEEN ANDERE GARANTIES, EXPLICIET OF IMPLICIET, MET BETREKKING TOT DE DIENST EN ALLE ANDERE GARANTIES, EXPLICIET OF IMPLICIET, WORDEN AFGEWEZEN, MET INBEGRIP VAN DE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. U GAAT ERMEE AKKOORD DAT SILENT CIRCLE'S AANSPRAKELIJKHEID JEGENS U IN VERBAND MET DE DIENST OF DE OVEREENKOMST BEPERKT IS TOT DE BEDRAGEN DIE U WERKELIJK AAN SILENT CIRCLE BETAALDT ONDER DEZE OVEREENKOMST. SILENT CIRCLE IS NIET AANSPRAKELIJK NAAR U TOE VOOR ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK, WAARONDER GEVOLGSCHADE, PUNITIEVE, EXEMPLARISCHE OF INDIRECTE SCHADE. 4.1 De wetgeving die van toepassing is op deze overeenkomst en geschillenoplossing Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing. U en Silent Circle gaan ermee akkoord gezamenlijk ons best doen om ieder geschil met betrekking tot deze overeenkomst in der minne op te lossen. Indien geen minnelijke oplossing kan worden bereikt binnen 30 dagen na het ontstaan van het geschil is iedere partij gerechtigd het geschil voor te leggen aan de bevoegde rechter te s Gravenhage.

7 5. Overige bepalingen U kunt deze overeenkomst niet overdragen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Silent Circle. Deze overeenkomst kan slechts worden gewijzigd door een schriftelijke overeenkomst. Deze Overeenkomst vormt de volledige overeenkomst tussen u en Silent Circle, er zijn geen andere schriftelijke of stilzwijgende overeenkomsten tussen ons. Als om wat voor reden dan ook een deel van deze Overeenkomst ongeldig of on afdwingbaar wordt geacht, zal de rest van de Overeenkomst van kracht blijven. 5.1 Focus niet te veel op de titels De titels die in deze Overeenkomst gebruikt worden zijn een poging om dingen duidelijker te maken, dus ze kunnen niet gebruikt worden om een betekenis of bedoeling toe te schrijven aan de rest van deze Overeenkomst. 5.2 Indien u vragen hebt of een kennisgeving moet doen Als u vragen hebt over deze aanvullende voorwaarden van Silent Circle, neem dan contact met op met Silent Circle via op info@silentcircle.com of telefonisch op Indien schriftelijke kennisgeving vereist is, kunt u de kennisgeving e- mailen naar info@silentcircle.com of deze per reguliere post sturen naar: Silent Circle, 120 Water Street, Suite 420, National Harbor, MD 20745, t.a.v.: Klantensupport. 5.3 Support van KPN Silent Circle werkt intuïtief en is zeer eenvoudig in gebruik. Mocht u toch vragen hebben, dan zijn via kpn.com/cloudservice diverse mogelijkheden beschikbaar om een antwoord op uw vraag te krijgen: Instructievideo s Veelgestelde vragen Het forum van KPN voor en door gebruikers Chatsupport tijdens kantoortijden 5.4 Factuur De kosten bestaan uit een maandelijks tarief per gebruiker. Facturering van de dienst gebeurt door KPN maandelijks. U ontvangt de factuur per . Restitutie van abonnementsgelden bij opzegging is niet mogelijk. Dit betekent dat het resterende bedrag in 1 keer betaald moet worden bij opzegging. 5.5 Wat kunt u zelf doen? U kunt zelf ook een belangrijke bijdrage leveren aan het beveiligen van uw informatiestromen en (elektronische) persoonsgegevens. Wij adviseren u om zelf ook effectieve beveiligingsmaatregelen te treffen om u privacy optimaal te waarborgen. U kunt hierbij denken aan: Wanneer u gesprekken voert met Silent Phone bent u zelf verantwoordelijk voor de omgeving waarin u belt Kies bij uw gebruikersnaam een moeilijk te raden wachtwoord. Maak een wachtwoord aan met daarin een hoofdletter en cijfers

8 Beveilig uw interne draadloze netwerk goed Voor andere tips en aanvullende informatie kunt u terecht op kpn.com/zakelijkveiliginternetten.

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015

Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015 Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Hoofdstuk 2. Inleiding 3 Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Dit is een licentieovereenkomst tussen jou, de eindgebruiker van Vodafone Contacts, en Vodafone voor het gebruik van de Vodafone

Nadere informatie

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt.

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbod: het door de Aanbieder zelf geïnitieerd aanbod van Producten of Diensten voor de Consument dat door middel van de KFC Order

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AMS-WIFI... 2... 7... 9... 11... 13... 22 Christelijke Scholengemeenschap Anna Maria van Schurman 1 Artikel 1 Definities 1.1 AMS: Csg. Anna Maria van Schurman. 1.2 1.3 Artikel 2 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Deze licentieovereenkomst voor de toepassing ( Overeenkomst ) is een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN MOBIELE APPLICATIE RITMETER EN WWW.RITMETER.NL 29 OKTOBER 2014

GEBRUIKSVOORWAARDEN MOBIELE APPLICATIE RITMETER EN WWW.RITMETER.NL 29 OKTOBER 2014 GEBRUIKSVOORWAARDEN MOBIELE APPLICATIE RITMETER EN WWW.RITMETER.NL 29 OKTOBER 2014 Inleiding Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op zowel het gebruik van de mobiele applicatie RitMeter (RitMeter)

Nadere informatie

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren;

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; ONDERHOUDS- EN SUPPORTOVEREENKOMST Overwegingen A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; en B. de klant wenst onderhoud en support van WhiteVision te verkrijgen ten

Nadere informatie

Deze overeenkomst heeft betrekking op je initiële aankoop, alsmede eventuele toekomstige aankopen die door je worden gemaakt.

Deze overeenkomst heeft betrekking op je initiële aankoop, alsmede eventuele toekomstige aankopen die door je worden gemaakt. Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden (hierna: voorwaarden, overeenkomst ) zijn van toepassing op de gebruiker van Makelweb VR (hierna: u, uw, je, jij, jou of jouw ) en Laviro E-commerce/ VR-House/

Nadere informatie

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013)

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) Extra Harde Schijf Online Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 De dienst Extra Harde Schijf Online... 4 2.1 Opslagruimte... 4 2.2 Documentenbeheer... 4 2.3 Documenten

Nadere informatie

"EULA" (End-User License Agreement, Licentieovereenkomst voor eindgebruikers) voor IOS

EULA (End-User License Agreement, Licentieovereenkomst voor eindgebruikers) voor IOS "EULA" (End-User License Agreement, Licentieovereenkomst voor eindgebruikers) voor IOS Deze licentieovereenkomst voor eindgebruikers (de "EULA" of "Overeenkomst") regelt het gebruik van de applicatiesoftware

Nadere informatie

Muziek voor de Zaak. Dienstbeschrijving Versie april 2014

Muziek voor de Zaak. Dienstbeschrijving Versie april 2014 Muziek voor de Zaak Dienstbeschrijving Versie april 2014 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik van de dienst 4 2.1 Functionaliteiten en eigenschappen van Muziek voor de Zaak 4 2.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ContentPlanner

Algemene Voorwaarden ContentPlanner Algemene Voorwaarden ContentPlanner Nederlands Partijen 1.1 DAILYDIALOGUES: aanbieder van ContentPlanner, gevestigd aan de Maasstraat 9-11, 3016 DB te Rotterdam. 1.2 KLANT: hoofdgebruiker en daarmee afnemer

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden die gelden voor de Overeenkomsten die u met ons sluit. In deze Algemene Voorwaarden staat veel informatie

Nadere informatie

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Karify Welkom op onze website die u toegang biedt tot het programma Karify. Karify is een online eco- systeem waar aanbieders en afnemers terecht kunnen voor e- health toepassingen

Nadere informatie

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten Wat is FlexMobile? Met de dienst FlexMobile van gntel bel je voordelig naar het buitenland en in het buitenland met je smart Phone. Op welke besturingssystemen

Nadere informatie

Handleiding. Mobiel Internet Veiligheidspakket Versie Maart 2015

Handleiding. Mobiel Internet Veiligheidspakket Versie Maart 2015 Handleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket Versie Maart 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Bestellen van het Internet Veiligheidspakket 4 2.1 Eerste gebruik 4 2.2 Tweede en volgende

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van de elektronische diensten bij Delta Lloyd. Deze voorwaarden hebben wij voor u zo

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO VERSIE 1 OKTOBER 2013 Fiorato (de applicatie ) is een applicatie voor computers, iphone en Android en is bedoeld om jou te helpen jezelf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. PostNL Checkout 2011

Algemene voorwaarden. PostNL Checkout 2011 Algemene voorwaarden PostNL Checkout 2011 Inhoud 1. Definities 3 2. Rerouten 4 3. Gebruik data 5 4. Gebruik PostNL Checkout button 6 5. Profiel Data van Webshop 7 6. Beveiliging 8 7. Tijdsvakindicatie

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl ABF Software Development BV 2014 EnqueteViaInternet.nl is een product van ABF Software Development. Privacy en bescherming van persoonlijke informatie Bekijk

Nadere informatie

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer.

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer. Wireless Mobile Adapter Utility voor wereldwijd Algemene licentievoorwaarden Nikon Corporation Deze licentievoorwaarden ( Overeenkomst ) vormen een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FindCircles B.V.

Algemene Voorwaarden FindCircles B.V. Algemene Voorwaarden FindCircles B.V. Met betrekking tot de dienstverlening van FindCircles gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Eindgebruiker Licentieovereenkomst

Eindgebruiker Licentieovereenkomst Eindgebruiker Licentieovereenkomst BELANGRIJK-LEES ZORGVULDIG: DEZE EINDGEBRUIKER LICENTIEOVEREENKOMST ( OVEREENKOMST ) IS EEN JURIDISCHE OVEREENKOMST TUSSEN U (ALS PARTICULIER OF RECHTSPERSOON), EN ACER

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Mac - OSX 10.6 en hoger. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Mac - OSX 10.6 en hoger. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Mac - OSX 10.6 en hoger Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van de software 4 2.2 Installeren van de software

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Shifft: Shifft B.V. de aanbieder van de Applicatie 1.2 Applicatie: de online toepassing voor het geven van terugkoppeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EasyProgram BV

Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website (hierna: Gebruiksvoorwaarden ) EasyProgram BV Bedankt voor uw bezoek aan de website van EasyProgram BV. Wij verzoeken

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart 1. Algemeen 1.1. De ANWB Mobiliteitskaart is een product van ANWB voor de Zaak in samenwerking met Radiuz. Dit product

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FLICKMYHOUSE WONINGAANBIEDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN FLICKMYHOUSE WONINGAANBIEDERS ALGEMENE VOORWAARDEN FLICKMYHOUSE WONINGAANBIEDERS ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Flickmyhouse: onderdeel van Truefip BV, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Nieuwpoortkade 9-2, 1055RX

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Radiuz

Gebruiksvoorwaarden Radiuz Gebruiksvoorwaarden Radiuz 1. Algemeen 1.1. Radiuz Nederland B.V. (Radiuz) heeft een mobiliteitsoplossing waarmee zij onder meer toegang biedt tot diverse mobiliteitsdiensten. Uw werkgever/opdrachtgever

Nadere informatie

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4.

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4. 1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Deze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen vzw. VKMZ en haar leden,

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatie procedure vanuit de installatie-email 4 2.2 Installatie procedure

Nadere informatie

Mobiel Internet Dienstbeschrijving

Mobiel Internet Dienstbeschrijving Mobiel Internet Dienstbeschrijving o ktober 2013 INHOUD MOBIEL INTERNET 3 ABONNEMENTEN 3 BASISAANBOD 3 OPTIONELE MODULES VOOR MOBIEL INTERNET 5 TARIEVEN 5 INFORMATIEBEVEILIGING 5 MOBIEL INTERNET De tijd

Nadere informatie

RESULTPARTNERS. Algemene voorwaarden Versie: september

RESULTPARTNERS. Algemene voorwaarden Versie: september RESULTPARTNERS Algemene voorwaarden Versie: september 2013 www.resultpartners.nl 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van elektronische diensten bij Delta Lloyd Bank. Deze voorwaarden hebben wij zo duidelijk

Nadere informatie

Licentieovereenkomst

Licentieovereenkomst Licentieovereenkomst De softwareprogramma's die samen met de gerelateerde documentatie op de softwaredownloadpagina zijn vermeld ( Software ), worden door FileMaker International ( FMI ) aan de Licentienemer

Nadere informatie

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst.

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst. Gebruikersvoorwaarden papierloos factureren v.1.0 www.papierloosfactureren.nl Artikel 1 - Begrippen en definities 1.1 Dienst: de online dienst (www.papierloosfactureren.nl) via welke een Gebruiker facturen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Pensioen App.

Gebruiksvoorwaarden. Pensioen App. Gebruiksvoorwaarden Pensioen App. Avéro Achmea Postbus 101 7300 AC Apeldoorn Nederland www.averoachmea.nl 2 Gebruiksvoorwaarden Pensioen App. Wij/ons = Avéro Achmea is een merknaam van Achmea Pensioen-

Nadere informatie

Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden

Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden DIT IS EEN OVEREENKOMST TUSSEN U EN AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (INCLUSIEF HAAR GELIEERDE BEDRIJVEN 'AMAZON' OF 'WIJ' GENOEMD).

Nadere informatie

12. Bescherming van persoonsgegevens 12.1 Superdealux is toegewijd aan de bescherming van (i) de privacy van Gebruikers; en (ii) de vertrouwelijkheid

12. Bescherming van persoonsgegevens 12.1 Superdealux is toegewijd aan de bescherming van (i) de privacy van Gebruikers; en (ii) de vertrouwelijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN van ADVALLEY B.V. tevens h.o.d.n. Superdealux (k.v.k. 343558810) DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ("Voorwaarden") zijn van toepassing op superdealux.com ("de Website"). U wordt verzocht deze

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd.

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. GEBRUIKSVOORWAARDEN Versie 26 oktober 2015 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij adviseren je deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST Overeenkomst aangegaan per de datum van de laatste handtekening in het onderstaande handtekeningenblok (de Ingangsdatum Microsoft Lener Microsoft is verheugd

Nadere informatie

John Deere Mobiel RTK Signaal Netwerk Abonnementsovereenkomst

John Deere Mobiel RTK Signaal Netwerk Abonnementsovereenkomst John Deere Mobiel RTK Signaal Netwerk Abonnementsovereenkomst Werkingsgebied: Europese Unie, niet-eu-landen in de Europese Economische Ruimte (EER), Azerbeidzjan, Kazachstan, Oekraïne en Rusland Publicatiedatum:

Nadere informatie

Aanvaarding van de voorwaarden. Gebruik van de Software. Registratie. Uw account GEBRUIKERSOVEREENKOMST

Aanvaarding van de voorwaarden. Gebruik van de Software. Registratie. Uw account GEBRUIKERSOVEREENKOMST Aanvaarding van de voorwaarden Door u te registreren op omop.nl of door gebruik te maken van de software applicatie op onze website (hierna te noemen Software ), stemt u ermee in dat u een overeenkomst

Nadere informatie

Problemen met zware bestanden?

Problemen met zware bestanden? Problemen met zware bestanden? zware bestanden, licht werk Herkent u volgende problemen? De klant moet nog steeds een CD-ROM binnenbrengen met zijn bestanden; Een e-mail wil maar niet binnenkomen omdat

Nadere informatie

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 App Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 Inhoud pagina 1 Algemeen 3 2 Definities 3 3 Gebruik van de App 3 4 Kosten 4 5 Zorgvuldig gebruik van de App 4 6 Veiligheidsmaatregelen

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE Deze Gebruiksvoorwaarden bestaan uit: A: Gebruiksvoorwaarden B: Privacy Statement BELANGRIJKE MEDEDELINGEN: 1. Lees deze Gebruiksvoorwaarden en het Privacy Statement eerst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app versie april 2016 Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de software "mijndoomijn". Lees deze goed door. Zodra u de gebruikersvoorwaarden

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET RHEDENS

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET RHEDENS OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET RHEDENS De website van Het Rhedens bestaat uit verschillende webpagina s die worden beheerd door Het Rhedens. De website van Het Rhedens wordt u aangeboden onder de

Nadere informatie

Voorwaarden Zorgdeclaratie APP

Voorwaarden Zorgdeclaratie APP Voorwaarden Zorgdeclaratie APP > Zorg fbto.nl FBTO ZORGDECLARATIE APP Wij/ons = FBTO FBTO is een handelsnaam van: Achmea Zorgverzekeringen N.V., statutair gevestigd te Zeist, KvK nr. 28080300, Dellaertweg

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Missie XS2RA B.V. tevens handelend onder de naam RadiologieNetwerk ( RadiologieNetwerk ) heeft als missie om via haar RadiologieNetwerk

Nadere informatie

PRIVACY. Welke informatie vergaart de applicatie en hoe wordt het gebruikt?

PRIVACY. Welke informatie vergaart de applicatie en hoe wordt het gebruikt? PRIVACY EN GEBRUIKSVOORWAARDEN Het in dit document bepaalde is van toepassing op uw gebruik van de software applicatie ProjeQtive Scan voor mobiele apparaten die is gemaakt door ProjeQtive BV. De applicatie

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Voor de Safeguard Applicatie

Gebruiksvoorwaarden. Voor de Safeguard Applicatie Gebruiksvoorwaarden Voor de Safeguard Applicatie Gebruiksvoorwaarden voor de Safeguard-app Deze gebruiksvoorwaarden (hierna: App Voorwaarden) zijn van toepassing op het gebruik van de Safeguard-app (hierna:

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Toqo en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring van De Hondencrèche Den Haag

Privacy- en cookieverklaring van De Hondencrèche Den Haag Privacy- en cookieverklaring van De Hondencrèche Den Haag De Hondencrèche Den Haag hecht veel waarde aan de privacy van de gebruikers van onze website en onze klanten. Wij waarborgen en respecteren uw

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE De Dienst "Factuurservice" (hierna: de Dienst ) wordt u via het platform (hierna: Platform ) aangeboden door het bedrijf ITG Groep B.V. (hierna: 1850 Zakelijk ). Aan

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

Google geeft zichzelf vrijbrief op publiek maken van ieders email en documenten.

Google geeft zichzelf vrijbrief op publiek maken van ieders email en documenten. Google geeft zichzelf vrijbrief op publiek maken van ieders email en documenten. Google heeft in haar eigen service voorwaarden regels opgenomen die het haar mogelijk maken ieders data (die gebruik maakt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY 15418-0317 Inleiding In deze voorwaarden staan de afspraken tussen u en Delta Lloyd Levensverzekering N.V., Delta Lloyd Schadeverzekering N.V.,

Nadere informatie

STICHTING PROVINCIAAL DRENTS DIERENTEHUIS PRIVACY BELEID INLEIDING

STICHTING PROVINCIAAL DRENTS DIERENTEHUIS PRIVACY BELEID INLEIDING STICHTING PROVINCIAAL DRENTS DIERENTEHUIS PRIVACY BELEID INLEIDING Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Nadere informatie

4.2 De op de website weergegeven producten zijn mogelijk niet verkrijgbaar in ieder land.

4.2 De op de website weergegeven producten zijn mogelijk niet verkrijgbaar in ieder land. Gebruiksvoorwaarden Concorp 1. Toepasselijkheid. Deze gebruiksvoorwaarden ( Gebruiksvoorwaarden ) zijn van toepassing op de toegang tot en het gebruik van de onderhavige website www.concorp.nl ( website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Definities. Superdealux.com. Gebruik van de Website

Algemene voorwaarden. Definities. Superdealux.com. Gebruik van de Website Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN van ADVALLEY B.V. tevens h.o.d.n. Superdealux (k.v.k. 343558810) DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ("Voorwaarden") zijn van toepassing op superdealux.com ("de Website").

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Centraal Beheer app.

Gebruiksvoorwaarden Centraal Beheer app. Gebruiksvoorwaarden Centraal Beheer app. Gebruiksvoorwaarden Centraal Beheer app Wij/ons = - Achmea Schadeverzekeringen N.V., handelsnaam Centraal Beheer Achmea, statutair gevestigd te Apeldoorn, K.v.K.

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst van SeniorTrust

Gebruiksovereenkomst van SeniorTrust Gebruiksovereenkomst van SeniorTrust Dit is een overeenkomst tussen u en SeniorTrust, waarin uw rechten worden beschreven met betrekking tot het gebruik van de software en diensten die worden genoemd in

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden boeken.bereslim.nl

Gebruikersvoorwaarden boeken.bereslim.nl Gebruikersvoorwaarden boeken.bereslim.nl 1. Definities: De Website Het Beveiligde gedeelte van de Website Gebruikersvoorwaarden Bereslim Bezoeker Gebruiker De website boeken.bereslim.nl danwel de website

Nadere informatie

SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE 1. VERLENING VAN LICENTIE

SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE 1. VERLENING VAN LICENTIE SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE LEES DE VOORWAARDEN VAN DEZE LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE ("OVEREENKOMST") ZORGVULDIG DOOR. DEZE VOORWAARDEN BEPALEN HOE DE SOFTWARE

Nadere informatie

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows Phone 8 & 8.1 Versie september 2014

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows Phone 8 & 8.1 Versie september 2014 Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows Phone 8 & 8.1 Versie september 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Bestellen van het Internet Veiligheidspakket 4 Hoofdstuk 3. Installatie

Nadere informatie

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger.

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger. Algemene Voorwaarden. Laatst bijgewerkt: 13 September 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten aangeboden door DirectBoodschappen B.V. en bij gebruik van de DirectBoodschappen

Nadere informatie

Privacyverklaring Fiscaliade. 24 mei 2018

Privacyverklaring Fiscaliade. 24 mei 2018 Privacyverklaring 24 mei 2018 Uw privacy is belangrijk voor. Wij gebruiken uw persoonsgegevens daarom uitsluitend om onze producten en diensten aan u te (kunnen) leveren en om u (desgewenst) te informeren

Nadere informatie

Artikel 2 - Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie

Artikel 2 - Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie Inhoud Algemene Voorwaarden... 2 Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 - Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie... 2 Artikel 3 Het abonnement... 2 Artikel 4 - Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST

GEBRUIKERSOVEREENKOMST GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie: 18-7-2018 PARTIJEN 1. Zenvoices B.V., met adres Dorpsstraat 52, 4053HN IJZENDOORN, met KvK-nummer 66862892 (Zenvoices) en 2. De gebruiker hierna de Gebruiker. Zenvoices en

Nadere informatie

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows & Mac Versie april 2014

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows & Mac Versie april 2014 Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows & Mac Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Bestellen van het Internet Veiligheidspakket 4 Hoofdstuk 3. Installatie 9 3.1

Nadere informatie

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER Lees aandachtig alle voorwaarden en bepalingen van onderhavige Licentieovereenkomst (hierna genoemd de Overeenkomst ) tussen TOTAL IMMERSION

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE PROCEDEERWINKEL

ALGEMENE VOORWAARDEN DE PROCEDEERWINKEL 1. INLEIDING, DEFINITIES, TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST a) In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden en zinsneden de navolgende betekenissen (tenzij uit de context anders blijkt): "De Procedeerwinkel":

Nadere informatie