ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. App: de mobiele applicatie van GET1,2 waarmee Consument een Product kan identificeren en vervolgens het Product kan bestellen bij Leverancier. Bestelling: de digitale bestelling van Producten door Consument bij Leverancier via de App. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf. GET1,2: GET1,2 Nederland B.V., gevestigd te Broek in Waterland en met adres De Erven 42, 1151 AT Broek in Waterland, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer en met e- mailadres info@get12.com. Leverancier: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die de Producten op afstand aan Consumenten aanbiedt. Overeenkomst: een overeenkomst tussen GET1,2 en Consument voor het gebruik van de App in het kader van een door Leverancier en GET1,2 georganiseerd systeem voor de verkoop van Producten waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand in de zin van art. 7:46a Burgerlijk Wetboek, zoals elektronische communicatie (e- mail). De Overeenkomst komt tot stand overeenkomstig artikel 3 lid 2 onder. Payment Service Provider: een onafhankelijk van GET1,2 opererende professionele betaaldienstverlener die voldoet aan alle wettelijke eisen terzake. Producten: de in de App aangeboden producten van Leverancier. Website: de websites van GET1,2: en ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID 1. Door het aangaan van een Overeenkomst overeenkomstig het bepaalde in artikel 3 lid 2 onder aanvaardt Consument de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden. 2. De Algemene Voorwaarden worden aan Consument via de App ter beschikking gesteld zodanig dat deze door Consument kunnen worden opgeslagen. De Algemene Voorwaarden zijn tevens beschikbaar gesteld in de App en op de Website. Op verzoek van Consument zal GET1,2 een kopie van de Algemene Voorwaarden kosteloos per e- mail of per post toezenden. 3. Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk tussen GET1,2 en Consument zijn overeengekomen. Onder schriftelijk wordt in de Algemene Voorwaarden mede verstaan iedere vorm van elektronische communicatie (bijvoorbeeld e- mail). 4. In de gevallen waarin de betreffende Overeenkomst en/of de Algemene Voorwaarden niet voorzien, zal GET1,2 een regeling treffen naar redelijkheid. 5. De (gehele of gedeeltelijke) ongeldigheid of onverbindendheid van een of meer bepalingen van de Algemene Voorwaarden tast de geldigheid of verbindendheid van de overige bepalingen niet aan. Indien

2 zou blijken dat een bepaling ongeldig of onverbindend is, zullen GET1,2 en Consument het ongeldige of onverbindende gedeelte vervangen door een bepaling die wel geldig en verbindend is en waarvan de rechtsgevolgen, gelet op de inhoud en strekking van de betreffende bepaling, zo veel mogelijk overeenstemmen met die van het ongeldige of onverbindende gedeelte van deze bepaling. 6. Communicatie tussen GET1,2 en Consument vindt plaats in de Nederlandse of desgewenst Engelse taal. ARTIKEL 3 DIENSTEN 1. GET1,2 biedt, via de App, Consument de mogelijkheid om bij Leverancier een Bestelling te plaatsen. 2. Consument maakt op de volgende wijze gebruik van de App: (vi) (vii) (viii) (ix) Consument downloadt, installeert en opent de App; Consument maakt een persoonlijk gebruikersaccount aan en beveiligt dit account met een niet algemeen, maar persoonlijk wachtwoord (Consument kan ook zijn of haar Facebook- account gebruiken als persoonlijk gebruikersaccount). Door zich te registreren bevestigt Consument zijn of haar instemming met deze Algemene Voorwaarden. Vervolgens is het persoonlijk gebruikersaccount actief en kan de App door Consument worden gebruikt. Consument ontvangt bovendien een e- mail ter bevestiging van de registratie op het door hem of haar aangegeven e- mailadres; Consument scant met de App een in het systeem van GET1,2 opgenomen code, of Consument selecteert uit de lijst van producten in de App een product, of Consument klikt op een hyperlink (bijvoorbeeld in een e- mail, SMS, Tweet of Facebook- post) waardoor de App opent; Het Product verschijnt in de App, eventueel met verschillende keuzemogelijkheden (zoals bijvoorbeeld kleur en maat); Consument selecteert zijn of haar specifieke voorkeuren (zoals bijvoorbeeld kleur en maat), geeft een bezorgadres op en bevestigt zijn of haar keuzes met betrekking tot de Bestelling met de daartoe bestemde knop in de App; Consument controleert alle gegevens met betrekking tot de Bestelling en bevestigt nogmaals zijn of haar keuzes via de daartoe bestemde knop in de App welke naar het betalingsscherm van een betrokken Payment Service Provider leidt; Consument maakt een keuze uit de beschikbare betaalmethoden en volgt de instructies van de betrokken Payment Service Provider op om de betaling te verrichten en te voltooien; Consument ontvangt in de App een bericht dat de Bestelling is geslaagd; en Consument wacht de levering door Leverancier van het Product af. 3. GET1,2 zal zich inspannen om de App en de Website zonder technische storingen te laten functioneren. GET1,2 kan de beschikbaarheid van de App en de Website of het uitblijven van technische storingen of dataverlies niet garanderen. ARTIKEL 4 RELATIE CONSUMENT EN AANBIEDER 1. Consument gaat door het uitvoeren van een Bestelling via de App een overeenkomst aan met Leverancier. De algemene voorwaarden van de betreffende Leverancier zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Consument en Leverancier.

3 2. GET1,2 zal nadat de Bestelling is gedaan door Consument bij Leverancier op geen enkele manier betrokken zijn de uitvoering van de overeenkomst tussen Consument en Leverancier. 3. Consument dient met betrekking tot een Bestelling of een Product (inclusief met betrekking tot voor zover van toepassing de levering, het retourneren of de garantie van een Product altijd rechtstreeks contact op te nemen met de relevante Leverancier. GET1,2 kan en zal vragen, opmerkingen, verzoeken of klachten van Consument met betrekking tot een Bestelling of Product niet in behandeling nemen. 4. GET1,2 is zelf niet gehouden tot het leveren van enige prestatie, goed of Product aan Consument op grond van de Bestelling of anderszins. 5. Door het plaatsen van een Bestelling via de App stemt Consument in met de betaaltransactie aan Leverancier via een betrokken Payment Service Provider. Nadat de betaling is voltooid, kan de instemming niet meer worden herroepen. ARTIKEL 5 OVEREENKOMST 1. De Overeenkomst komt voor onbepaalde tijd tot stand wanneer Consument de aanmelding voor de App heeft voltooid en wordt geacht tot stand te zijn gekomen op het moment waarop GET1,2 schriftelijk of per e- mail de aanmelding aan Consument heeft bevestigd. De Overeenkomst en de voorwaarden van de Overeenkomst worden vastgelegd in de Algemene Voorwaarden. 2. De Overeenkomst komt elektronisch tot stand. GET1,2 treft in dat verband passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt voor een veilige webomgeving. ARTIKEL 6 BETALING 1. GET1,2 zorgt er voor dat Consument rechtstreeks betaalt aan Leverancier, GET1,2 zal dan geen bedragen onder zich houden, of de betaling van Consument wordt zekergesteld via Stichting Derdengelden GET1,2, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer , totdat volledige betaling aan Leverancier heeft plaatsgevonden. 2. GET1,2 neemt in verband met de betaling door Consument aan Leverancier passende veiligheidsmaatregelen in acht, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de diensten van een gecertificeerde Payment Service Provider. 3. GET1,2 brengt voor een Bestelling geen kosten in rekening bij Consument. 4. GET1,2 brengt Consument geen kosten in rekening voor het verstrekken van informatie die GET1,2 uit hoofde van de wet dient te verstrekken. GET1,2 brengt voor een Bestelling geen kosten in rekening bij Consument. ARTIKEL 7 AANSPRAKELIJKHEID 1. Indien Consument door een aan GET1,2 toe te rekenen tekortkoming in de nakoming van de Overeenkomst schade lijdt, is GET1,2 met inachtneming van het bepaalde in de volgende leden van artikel 6 aansprakelijk voor de schade zoals bedoeld in artikel 6:96 Burgerlijk Wetboek, die hiervan een direct en rechtstreeks gevolg is. Consument dient eventuele schade zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen een maand na het ontstaan daarvan aan GET1,2 te melden. 2. GET1,2 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade voortvloeiend uit:

4 het niet of onjuist functioneren van een betaalmethode in de App; het niet of onjuist uitvoeren door een Payment Service Provider van een betaling door Consument aan Leverancier; het niet nakomen door Leverancier van de overeenkomst tussen Leverancier en Consument, welke tot stand komt door het plaatsen door Consument van een Bestelling via de App; elke omstandigheid die (a) het gevolg is van het onrechtmatig handelen door Leverancier, (b) is toe te rekenen aan Leverancier of (c) valt onder de verantwoordelijk van Leverancier, zoals zijn faillissement; en het uitblijven van beschikbaarheid van de App, de Website, of het ontstaan van technische storingen of dataverlies. 3. Bovengenoemde aansprakelijkheidsregeling geldt mede ten aanzien van derden die door GET1,2 bij de uitvoering van de Overeenkomst worden betrokken, alsmede ten aanzien van personen voor wie GET1,2 of een dergelijke derde aansprakelijk is. 4. GET1,2 aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid voor welke schade dan ook, die op enige wijze ontstaat door en/of voortvloeit uit: (vi) (vii) de onmogelijkheid om de App of de Website (volledig) te gebruiken; het feit dat de informatie op de App of de Website onjuist, onvolledig of niet actueel is; fouten in de software; het onrechtmatig gebruik van de systemen van GET1,2, waaronder de Website en de App, door een Leverancier of een andere derde of door Consument; gebruik van de persoonsgegevens van Consument door een Leverancier of een andere derde in strijd met de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens of ongevraagde communicatie (waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens en de relevante bepalingen uit de Telecommunicatiewet); schade van welke soort ook, veroorzaakt in de rechtsverhouding tussen Consument en Leverancier of in het kader van de totstandkoming ervan; en schade voortvloeiend uit een Bestelling door Consument als gevolg van de door Leverancier aangeboden content. 5. Voor zover wettelijk toelaatbaar, maar zonder iets uit te sluiten dat volgens de wet in geval van consumenten niet mag worden uitgesloten, wijst GET1,2 alle andere garanties van welke aard dan ook af. 6. De bepalingen van dit artikel laten de wettelijke rechten van Consument of de rechten op annulering van de Overeenkomst onverlet. ARTIKEL 8 INTELLECTUEEL EIGENDOM Elk auteursrecht, alle (handels)namen en merken en alle andere intellectuele eigendomsrechten ter zake elk materiaal of de inhoud (als onderdeel) van de App en de Website berusten bij GET1,2 of haar licentiegevers. Consument mag dit materiaal alleen gebruiken als hiervoor schriftelijk toestemming is gegeven.

5 ARTIKEL 9 VERTROUWELIJKHEID GET1,2, haar personeel en/of voor GET1,2 werkzame personen zullen de door Consument verstrekte informatie vertrouwelijk behandelen. GET1,2 mag de door Consument verstrekte informatie verstrekken aan de door haar bij de uitvoering van de Overeenkomst betrokken derden en aan Leveranciers, voor zover dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de diensten van GET1,2. ARTIKEL 10 PERSOONSGEGEVENS GET1,2 verwerkt persoonsgegevens van Consument in overeenstemming met de privacy policy van GET1,2. ARTIKEL 11 WIJZIGING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, kunnen de Algemene Voorwaarden door GET1,2 worden gewijzigd. Wijzigingen van de Algemene Voorwaarden worden tijdig voor de inwerkingtreding daarvan via de App, de Website of per e- mail bekend gemaakt. De wijziging wordt van kracht op de datum die door GET1,2 is genoemd. Consument wordt geacht de wijzigingen te hebben aanvaard. Consument kan GET1,2 meedelen dat Consument de wijziging niet aanvaardt, waardoor de Overeenkomst wordt beëindigd per de datum van de beoogde wijziging. Indien Consument zich niet kan vinden in de wijzigingen is het voor Consument op ieder moment mogelijk de Overeenkomst kosteloos te beëindigen door de App te de- installeren. ARTIKEL 12 BEËINDIGING 1. Consument kan de Overeenkomst te allen tijde direct beëindigen door de App te de- installeren, zonder dat voor de beëindiging kosten in rekening worden gebracht. 2. GET1,2 kan de Overeenkomst beëindigen door aan Consument een bericht via de App of per e- mail te sturen. ARTIKEL 13 KLACHTEN GET1,2 heeft een formulier beschikbaar op haar Website, waarmee Consument een klacht bij GET1,2 kan indienen. Consument kan een klacht ook op de volgende wijze indienen: per e- mail naar info@get12.com of per reguliere post (GET1,2 Nederland BV, De Erven 42, 1151 AT Broek in Waterland, Nederland). Klachten dienen binnen bekwame tijd nadat Consument een gebrek in de dienstverlening heeft geconstateerd te worden ingediend, waarbij een termijn van 2 maanden in ieder geval tijdig zal zijn. Klachten dienen volledig en duidelijk omschreven te worden ingediend. GET1,2 zal ernaar streven binnen 14 dagen na het indienen van de klacht te reageren. In geval dit niet mogelijk is, zal wij GET1,2 binnen 14 dagen na het indienen van de klacht een indicatie geven van de termijn van beantwoording. ARTIKEL 14 TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER 1. Op de Overeenkomst, de Algemene Voorwaarden en door GET1,2 geleverde diensten is Nederlands recht van toepassing. 2. De rechter te Amsterdam is bevoegd kennis te nemen van geschillen in verband met, of voortvloeiende uit de Overeenkomst en de Algemene Voorwaarden. Amsterdam, 4 november 2014

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt.

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbod: het door de Aanbieder zelf geïnitieerd aanbod van Producten of Diensten voor de Consument dat door middel van de KFC Order

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PoopyPets

Algemene Voorwaarden PoopyPets Algemene Voorwaarden PoopyPets In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de Klant om binnen 14 dagen af

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van KledingOutlet Naarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die:

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die: Algemene voorwaarden Consumenten Definities Hoorndeals: de vennootschap onder firma Hoorndeals, Hoorndeals V.O.F., statutair gevestigd te (1689WD) Zwaag, aldaar kantoorhoudende aan de Wierdijk 119. Hoorndeals

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Bosco Vini als gevolg van bestellingen in de webwinkel www.boscovini.nl. Inhoudsopgave: Artikel 1 -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014)

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Consument Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Detox E-book

Algemene Voorwaarden Detox E-book Algemene Voorwaarden Detox E-book Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit Vegadutchie Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

"MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website;

MijnBBIE-Account de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website; Algemene voorwaarden online diensten BBIE A. ALGEMEEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: "MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer Algemene voorwaarden Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: 19-07-2017 Inhoud: Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10

Nadere informatie

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN voor overeenkomsten gesloten via internet ARTIKEL 1 DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer:

Nadere informatie

Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst. Afspraak: is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v2

Algemene voorwaarden - v2 Algemene voorwaarden - v2 Aapje4Kids 18-01-2011 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN SENSARA B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN SENSARA B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN SENSARA B.V. LEEST U DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ALSTUBLIEFT ZORGVULDIG DOOR ALVORENS U TOT AANSCHAF OVER GAAT. Deze algemene voorwaarden zijn in november 2015 gedeponeerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities 1. Ondernemer: De natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten aan cliënten aanbiedt in de showroom als op afstand. 2. Cliënt: De (rechts)persoon die handelt in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De huurovereenkomst Artikel 6 - Annuleringsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Ondernemer Consument Overeenkomst op afstand Techniek voor communicatie op afstand

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Ondernemer Consument Overeenkomst op afstand Techniek voor communicatie op afstand Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017 Inleiding Hieronder staan de algemene voorwaarden van Cheeky Pie. Op elke bestelling die u plaatst op onze website, of op het gebruikmaken van onze website zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

ShopVIP Algemene Voorwaarden

ShopVIP Algemene Voorwaarden ShopVIP Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ondernemer: de rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; consument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Algemene Voorwaarden Eva Ondermode aan Huis gebruikt voor de verkopen het model van de algemene voorwaarden dat is gepubliceerd (24-6-2011) op de site van de Kamer van Koophandel en is samengesteld door

Nadere informatie

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Verkoop Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Consument: De natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 - Toepasselijkheid

Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 - Toepasselijkheid Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht Artikel 7 Kosten in geval van

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2. Klant: de natuurlijke persoon en of de persoon

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop

Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Merchandise Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. INDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Handelsnaam: Gabtas Gabrielle van den Elshout Aldrinstraat 1 5081 GH HILVARENBEEK tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Champagnekopen - by DevelopTrend

Algemene Voorwaarden Champagnekopen - by DevelopTrend Algemene Voorwaarden Champagnekopen - by DevelopTrend Artikel 1 - Identiteit van de onderneming Champagnekopen is een onderdeel van DevelopTrend DevelopTrend - Champagnekopen Postbus 4761 4803ET BREDA

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden May and Fay Groothandel

Algemene Voorwaarden May and Fay Groothandel Algemene Voorwaarden May and Fay Groothandel Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dag: kalenderdag; Duurtransactie: een overeenkomst op afstand met betrekking tot een reeks van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Webshop Rob Jacobs Mannenmode

Algemene Voorwaarden. Webshop Rob Jacobs Mannenmode Algemene Voorwaarden Webshop Rob Jacobs Mannenmode Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Artikel 1 - Definities... 2 Artikel 2 - Identiteit van VNZ... 3 Artikel 3 - Toepasselijkheid... 3 Artikel 4 - Het aanbod... 3 Artikel 5 - De overeenkomst...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities

Artikel 1 - Definities Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt

Nadere informatie

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen.

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST WEBSHOP Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. Dit is het belangrijkste

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v7

Algemene voorwaarden - v7 Algemene voorwaarden - v7 AANBOORDSTICKERS 26-10-2018 Algemene Voorwaarden aanboordstickers aanboordstickers is gevestigd te Moretusstraat 65, 2660 Hoboken (Belgie). E-mail: info@aanboordstickers.be BTWnummer:

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Waardijn: de natuurlijke of rechtspersoon die namens de ASVZ onder deze naam de producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Artikel 4 Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Artikel 4 Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden debrillenfabriek.nl Artikel 1 Definitiebepaling 1. De Brillenfabriek de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 72698756. 2. Overeenkomst

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd.

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. GEBRUIKSVOORWAARDEN Versie 26 oktober 2015 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij adviseren je deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pieter Elsinga Design bij leveringen, met ingang van 1 maart 2011. Artikel 1 Identiteit van Pieter Elsinga Design

Algemene Voorwaarden Pieter Elsinga Design bij leveringen, met ingang van 1 maart 2011. Artikel 1 Identiteit van Pieter Elsinga Design Algemene Voorwaarden Pieter Elsinga Design bij leveringen, met ingang van 1 maart 2011. Artikel 1 Identiteit van Pieter Elsinga Design Pieter Elsinga Design Langenhorst 70 6714 LT Ede Tel.: 0638424388

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn Algemene voorwaarden voedingssupplementen Brainlabs BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Mobilijzer BV. Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012

Mobilijzer BV. Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012 Mobilijzer BV Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012 Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN Hier vind je de Verkoopvoorwaarden voor de activiteiten van SPOONEindhoven Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst:

Nadere informatie

ALGEMENE WINKEL VOORWAARDEN KLIK-Onderwijsondersteuning

ALGEMENE WINKEL VOORWAARDEN KLIK-Onderwijsondersteuning ALGEMENE WINKEL VOORWAARDEN KLIK-Onderwijsondersteuning Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de onderhavige Algemene Winkelvoorwaarden van KLIK- Onderwijsondersteuning.

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening 1. Definities 1.1 "Implementation IQ": Handelsnaam van Innovation IQ B.V., gevestigd te De Meern aan de Vasalisplantsoen 17 (3454 LT) en ingeschreven in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; - Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbi

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbi In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDE - Webshop Groninger Studenten Corps Vindicat atque Polit

ALGEMENE VOORWAARDE - Webshop Groninger Studenten Corps Vindicat atque Polit ALGEMENE VOORWAARDE - Webshop Groninger Studenten Corps Vindicat atque Polit Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Leveringsvoorwaarden Hoeden en Zo alsmede de webshop Dameshoed Artikel 1. Definities Artikel 2. Identiteit van de ondernemer Artikel 3. Toepasselijkheid Artikel 4. Het aanbod Artikel 5. De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de verkoop van Movie tickets door Smart Movies B.V. 1 DEFENITIES In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam.

Pagina 1 van 7. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam. Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webwinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van de ondernemer. Artikel 3: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden webwinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van de ondernemer. Artikel 3: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden webwinkel Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit van de ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid Artikel 4: De overeenkomst Artikel 5: Diensten Artikel 6: Producten

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Antifoulingspecialist

Algemene Voorwaarden Antifoulingspecialist Algemene Voorwaarden Antifoulingspecialist ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Identiteit van de Antifoulingspecialist ARTIKEL 3 Toepasselijkheid ARTIKEL 4 - Het aanbod ARTIKEL 5 - De overeenkomst ARTIKEL

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: BeddenOpMaat.nl Onderdeel van : vof Blankhouten Meubelmarkt Vestigingsadres: Zijperstraat 13 1823CX Alkmaar Telefoonnummer: 072-5201055 E-mailadres:

Nadere informatie

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 Retourneren en Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sep Speciaalzaak B.V.

Algemene voorwaarden Sep Speciaalzaak B.V. Algemene voorwaarden Sep Speciaalzaak B.V. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL Versie: Datum: 1.2 7 mei 2015 Herakles B.V. biedt een bemiddelingsdienst aan in de vorm van een online platform dat bestaat uit het vertaalde aanbod van producten, zoals

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 april 2016. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen via de webshop, de geleverde diensten en aanvullende producten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie