Dé ERP-oplossing voor de zorg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dé ERP-oplossing voor de zorg"

Transcriptie

1 Dé ERP-oplossing voor de zorg

2 Vidaví dé ERP-oplossing voor de zorg Vidaví staat voor Visie, Daadkracht en Vitaliteit. Deze kernwaarden gelden voor zowel VCD Healthcare als voor de zorgmarkt in zijn geheel. Wij ontwikkelen oplossingen voor de lange termijn die zorginstellingen de slagkracht bieden om ook in de toekomst hun rendement te behouden en verder uit te bouwen. Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform, waardoor synergie ontstaat door de bewezen technologie van Microsoft en de branchekennis van VCD. Op basis van jarenlange ervaring hebben we dit krachtige ERP verrijkt met specialistische functionaliteit om uw processen optimaal te faciliteren. Onderstaand vindt u een korte beschrijving van de verschillende onderdelen van Vidaví die op dit moment beschikbaar zijn voor de markt. VCD breidt Vidaví nog dit jaar uit met HRM/Payroll en CRM. Bovendien wordt in samenspraak met de markt onderzocht of en hoe in de toekomst invulling wordt gegeven aan het onderdeel Facilitair. Vidaví Webportaal Via het Vidaví webportaal kunnen uw medewerkers artikelen aanvragen. VCD heeft haar jarenlange ervaring in de zorg gebruikt om in het webportaal ook aanvragen voor zichtzendingen en diensten te ondersteunen. Doordat Vidaví een geïntegreerd pakket is, kan er ook rechtstreeks op projecten worden aangevraagd. Vanuit het webportaal hebben uw bestellers inzage in de status van hun bestelling. Via uitgebreide workflow is het mogelijk allerlei autorisaties toe te passen, bijvoorbeeld voor budgethouders, managers en materiedeskundigen. Ook het aanvragen op het portaal van de leverancier vanuit het Vidaví webportaal is mogelijk, inclusief de benodigde autorisatie niveaus. Figuur 1: Screenshot van het Vidaví Webportaal

3 Vidaví Inkoop / Logistiek Binnen de rol van Inkoop kan het volledige inkoopproces worden gevolgd en bewaakt. Op strategisch niveau worden de afspraken en contracten beheerd. Met de Vendor Rating functionaliteit kunnen de onderhandelingen met leveranciers gefundeerd worden gevoerd. Het operationele inkoopproces zorgt daarbij voor: Bundelen van aanvragen voor minimale orderkosten; Signalering (prijsafspraken, contracten, beoordelen van artikelen etc.); Eventuele splitsing van processen (bijvoorbeeld alleen Medisch of alleen Magazijnartikelen ); Uitgebreide traceermogelijkheden (serienummers, lotnummers, houdbaarheidsdatum); Inzage in retourstromen; Ordering via fax, mail of volledig digitaal. De magazijnfunctionaliteit binnen Vidaví is zeer uitgebreid, wat u ook van een volledig Warehouse Management Systeem mag verwachten: Ontvangsten scannen vanaf de verpakking; Scannen van kasten; Overzichtelijk magazijnleveringsscherm met ondersteuning van:» Inlezen scanners;» Innemen en verzenden van retouren en reparaties;» Magazijnlevering met ondersteuning van zogenaamde Beleveringsroutes ;» Vereiste ontvangstbevestiging (bijvoorbeeld voor levering van duurdere artikelen aan afdelingen waarvoor ontvangstbevestiging gewenst is). Scannen van koopartikelen; Opslag en Pick scannen vanaf de verpakking; Voorraadbeheer en scannen van OK artikelen; Ondersteuning van Zichtartikelen en Consignatie; Instelbaar per afdeling of een artikel een Koopartikel of een Voorraadartikel is; Meerdere magazijnen; Rechtstreekse belevering op de afdeling door leveranciers; Automatische berekening van optimale bestelhoeveelheid, inclusief seizoensinvloeden; Scannen van serienummers, batches en houdbaarheidsdata voor meerdere locaties; Altijd en overal inzage in artikelbeschikbaarheid en zo nodig op een eenvoudige wijze terugroepen van artikelen; Cycle Counting. Vidaví Financieel Transparante en actuele informatie over uw financiën met uitgebreide (standaard meegeleverde) management informatie is wat Vidaví u biedt. Niet alleen kent Vidaví een uitgebreide grootboekadministratie, ook uw activa en projecten zijn geïntegreerd. De activa module biedt daarbij tevens de mogelijkheid van onderhoudsregistratie en verzekeringsregistratie. De projecten module biedt naast een volwaardige projecten(sub)administratie ook de mogelijkheid tot het maken van een projectenplanning en bewaking middels een projectenbudget. De projectenmodule kent de voor de zorg kenmerkende Kostenprojecten en Investeringsprojecten. Bij de laatste is ook directe activering mogelijk. Contact Wilt u meer informatie over Vidaví of een afspraak maken voor een demonstratie? Neem dat contact op met ons salesteam via telefoonnummer of stuur een naar vidavi@vcd.nl.

4 Met de budgetteringsmogelijkheden van Vidaví kunt u meerdere budgetversies gebruiken. Budgetten kunnen worden opgesplitst in bijvoorbeeld opleidingsbudget en investeringsbudget. Bij het investeringsbudget worden automatisch de aangevraagde investeringsartikelen ten laste van het investeringsbudget gebracht en vindt automatisch activering van het artikel plaats. Kenmerkend voor Vidaví zijn de doorklik mogelijkheden: direct inzicht in alle debiteurgegevens, doorklikken op de Open posten en van daaruit inzage in de factuurhistorie, inclusief alle (deel)betalingen. Natuurlijk biedt Vidaví ondersteuning voor meerdere administraties met intercompany boekingen en diverse consolidatie opties, inclusief de in veel administratiepakketten ontbrekende eliminatiefunctionaliteit. De BTW-problematiek is typerend voor de zorg. Met Vidaví kunt u dit op eenvoudige wijze sturen zodat inkoop voor een BTW-plichtige kostenplaats automatisch tot terugvordering van BTW leidt. Voorraadartikelen die met BTW verkocht worden, zullen automatisch terugvorderingposten genereren. Met Vidaví kunt u daadwerkelijk met één druk op de knop uw BTW aangifte vanuit Vidaví regelen. De automatische verplichtingen administratie zorgt voor inzicht, niet alleen voor de financiële administratie, maar ook voor uw budgethouders. Het budget voor de budgethouders bestaat uit Budget minus Werkelijk minus Verplichtingen. Hierdoor heeft de budgethouder ook inzicht in de verplichtingen op zijn budget. Het systeem waarschuwt de budgethouder daarbij als het saldo te laag wordt. Met de uitgebreide Telebankieren functionaliteit is het mogelijk betalingen te doen (inclusief betaalschema s) en dagafschriften in te lezen. Automatische vereffening van posten is uiteraard mogelijk. Vidaví Crediteuren Met Vidaví Crediteuren is het mogelijk inkomende facturen te scannen, te herkennen en te matchen met de order en ontvangst (zogenaamde Three-way-match ). Facturen die kunnen worden gematched, worden direct geboekt en vereisen geen enkel handmatig nawerk. Facturen die niet matchen of niet-order gebonden facturen kunnen via workflow worden uitgezet bij budgethouders of andere functionarissen, zelfs als deze geen deel uitmaken van uw organisatie. Op elk moment is inzichtelijk wat de status van de factuur is, bij wie de factuur in behandeling is en kan de scan van de factuur getoond worden. Scenario boekingen helpen om terugkerende facturen eenvoudig te verwerken. Vidaví Debiteuren Vidaví Debiteuren biedt de mogelijkheid van gedetailleerd debiteurenbeheer, inclusief DBC-informatie op regelniveau. Het is mogelijk elke interactie met een debiteur vast te leggen. Hierbij hoort ook de eventuele dossiervorming. Natuurlijk wordt het aanmaanproces volledig ondersteund, inclusief diverse aanmaanniveaus. Bovendien behoort periodieke facturering voor terugkerende kosten (waskosten, huur etc.) en/of magazijnverzendingen standaard tot de mogelijkheden binnen Vidaví Debiteuren.

5 Vidaví in vogelvlucht Geïntegreerde oplossing Vidaví is een geïntegreerde oplossing voor de zorg. De complexe processen van Inkoop, Logistiek en Financieel worden geautomatiseerd, maar vooral geïntegreerd ondersteund. Elke voorraadwijziging leidt real-time tot een grootboekwijziging. Uw budgethouders hebben op elk moment inzicht in de financiële wijzigingen op hun budget, maar ook op artikelposten die tot deze wijziging geleid hebben. Gebruiksvriendelijk Vidaví is gebaseerd op het Microsoft Dynamics platform. Dit is een wereldwijd platform met een rolgebaseerde, intuïtieve interface. De schermen zijn overzichtelijk en bieden onmiddellijk inzicht in de processen en de individuele (op de gebruiker gerichte) taken. Figuur 2: Screenshot van het Microsoft Dynamics Rolcentrum Microsoft Office Vidaví is sterk geïntegreerd met Microsoft Office. Alle gegevens zijn eenvoudig te exporteren naar Excel, Word of Outlook. Rechtstreekse import vanuit Excel (voor bijvoorbeeld budgetten en prijsafspraken) is mogelijk. Een groot aantal management rapportages kunnen rechtstreeks in Excel geopend worden. Workflow is geïntegreerd met Outlook waardoor de workflow taken ook via de mail uitgezet (kunnen) worden. Workflow Met de workflow van Vidaví kan op een flexibele manier uw eigen workflow ingericht worden. Naast standaard ingerichte workflow van de belangrijke processen binnen Vidaví is het voor u ook mogelijk om workflow zelf toe te passen op vragen van uw organisatie. Bijvoorbeeld: Voor betalingen boven EUR ,00 dienen één of meerdere functionarissen (digitaal) te tekenen; Als het bankrekeningnummer van een leverancier is gewijzigd door de daartoe bevoegde functionaris moet er ook een mail gaan naar de Controller; Als een post van een debiteur de status Naar incasso krijgt dient het dossier g d te worden naar het incassobureau. Schaalbaar Vidaví is geschikt voor zowel kleinere als hele grote zorginstellingen. U kunt op elk onderdeel en niveau instappen en stap voor stap groeien afhankelijk van uw situatie en ambitie. Kortom, het Vidaví concept biedt perspectief voor de lange termijn.

6 VCD IT Groep De VCD IT Groep richt zich met een breed portfolio op de zorgmarkt. Vanuit verschillende divisies werken we al meer dan 30 jaar voor en samen met relaties in de zorg. Gezamenlijk streven we naar kwaliteit, optimalisatie en voortgang. VCD Healthcare De divisie VCD Healthcare richt zich op het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van software oplossingen ter ondersteuning van de complexe financiële, inkoop, logistieke en medicatie processen voor zorginstellingen in de breedste zin. Daarnaast voorzien we in diensten die geheel of gedeeltelijk bedrijfsprocessen uit handen nemen, zoals de facturatie en inning van DBC s. Adres Eindhoven Esp 120, 5633 AA Eindhoven Postbus 1166, 5602 BD Eindhoven Adres Groningen Eemsgolaan 17, 9727 DW Groningen Postbus 917, 9700 AX Groningen Tel: Fax:

Vinova: hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector

Vinova: hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector Vinova: hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector Vinova is een product van VCD Healthcare Vinova, hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector De veranderingen in de zorg volgen elkaar in hoog

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Van Zutphen Automatisering B.V.

Van Zutphen Automatisering B.V. Voorwoord Inleiding Van Zutphen Automatisering B.V. is gespecialiseerd in administratieve en logistieke software. In 1990 zijn wij begonnen met de verkoop en ondersteuning van deze software. Door de jaren

Nadere informatie

Van Zutphen Automatisering B.V.

Van Zutphen Automatisering B.V. Voorwoord Inleiding Van Zutphen Automatisering B.V. is gespecialiseerd in administratieve en logistieke software. In 1990 zijn wij begonnen met de verkoop en ondersteuning van deze software. Door de jaren

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

ERP voor en door de food-retail

ERP voor en door de food-retail ERP voor en door de food-retail Met DistRetail ERP presteert u als nooit tevoren Maak kennis met dé totale procesoplossing voor de food-retail DistRetail Voor de retail en door de retail Met DistRetail

Nadere informatie

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 1 Introductie... 3 2 Overzicht van scenario s... 4 2.1 myrequisitions... 4 2.2 myguidedbuy... 6 2.3 myconfirmation...

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

2014 9 Knots Solutions BV

2014 9 Knots Solutions BV FinMaster FinMaster is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren en te beheren. FinMaster bevat

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Onderwerpen: Algemeen Projecten. Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web. Procesbeschrijving

Onderwerpen: Algemeen Projecten. Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web. Procesbeschrijving Onderwerpen: Algemeen Projecten Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web Procesbeschrijving Algemeen PMO Pro is een systeem om al uw projectgerelateerde informatie

Nadere informatie

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7. ten opzichte van Exact Financials versie 3

Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7. ten opzichte van Exact Financials versie 3 Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7 ten opzichte van Exact Financials versie 3 Voordelen Exact Financials Enterprise Dit document geeft een aantal interessante functionaliteiten per module weer

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

BLOXS vastgoedsoftware

BLOXS vastgoedsoftware BLOXS vastgoedsoftware BLOXS.nl Een nieuwe standaard in vastgoed beheer software BLOXS vastgoedsoftware vastgoed beheren is nooit eenvoudiger geweest 2 bloxs software - bloxs.nl een nieuwe standaard BLOXS

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Finance CaseMaster Finance CaseMaster Finance is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen Medische hulpmiddelen Brancheoplossing voor leveranciers in de gezondheidszorg Samen efficiënter werken Pasklare oplossingen leveren vanuit een integraal klantbeeld Als leverancier in de gezondheidszorg

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

Workflow Inkoopfacturen

Workflow Inkoopfacturen Workflow Inkoopfacturen Met de Add-on Workflow Inkoopfacturen is het mogelijk om vanuit Microsoft Dynamics AX de inkomende inkoopfacturen te scannen. Vervolgens kunnen de gescande inkoopfacturen (elektronische

Nadere informatie

Brochure BX LMS. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX LMS. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX LMS Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Logistiek Management voor SAP Business One Logistiek Management voor SAP Business One vormt een ongeëvenaarde combinatie functionaliteiten voor

Nadere informatie

Digitale verwerking van inkoopfacturen Durk Veltman Corporate Controller

Digitale verwerking van inkoopfacturen Durk Veltman Corporate Controller Digitale verwerking van inkoopfacturen Durk Veltman Corporate Controller Agenda 22 mei 2014 Aanleiding Doelstellingen Leveranciersselectie Projectaanpak Workflow ISP-Invoice Praktijk ISP-Purchase Leerpunten

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie Brochure - Verplichtingen administratie Ontwikkeld door: Van der Heijde Automatisering B.V. Registratie van verplichtingen van debiteuren en aan crediteuren Uitgebreide structuur voor autorisatie van verschillende

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven.

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract Company Profile Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract IT Opgericht in 2007 53 medewerkers (februari 2013) Ruim

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Een business case voor credit management software

Een business case voor credit management software Een business case voor credit management software Waarom? Wat kost het? Wat levert het op? Voor ons als CE-iT, is het duidelijk waarom je als organisatie credit management software moet gebruiken. Niet

Nadere informatie

Online bestellen bij würth

Online bestellen bij würth Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth webwinkel ORSY SCAN Würth Webwinkel De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth WebWinkel is het complete online bestel-

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX

Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX De IT van Destil BV bevatte zoveel maatwerk, dat het de groei van de groothandel belemmerde. Een modern ERP systeem geeft weer ruimte

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

MICROSOFT DYNAMICS AX PYLADES EXTENSION: PROJECT STUDIO

MICROSOFT DYNAMICS AX PYLADES EXTENSION: PROJECT STUDIO Project Studio Project gestuurde en dienstverlenende organisaties stellen specifieke eisen aan hun automatiserings oplossingen. Een groot aantal functionele deelgebieden die in deze branche aan de orde

Nadere informatie

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs is een applicatie speciaal ontwikkeld om de complexe planning rondom het telen, verwerken, verkopen en exporteren van de bollen duidelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

WMS WISE voor food-retail

WMS WISE voor food-retail WMS WISE voor food-retail De moderne oplossing voor efficiënt magazijnbeheer Warehousemanagement met flexibiliteit als uitgangspunt WISE Minimalisatie van kosten, maximale productiviteit Als food-retailer

Nadere informatie

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL Het opvolgen van gevonden kwetsbaarheden vanuit vulnerability scans op regelmatige basis is een uitdagend proces. De combinatie van vele resultaten, een constant

Nadere informatie

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Met de PSA Suite verhoogt u uw prestaties en heeft u inzicht in alle belangrijke KPI s van uw bedrijf. De bezetting, productiviteit, efficiency

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Multiweld.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Multiweld. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Multiweld. P02 Multiweld specialist in las- & snijtechniek Multiweld is een lastechnische

Nadere informatie

finast Brochure financiële software Grootboek

finast Brochure financiële software Grootboek Brochure De meeste systemen verlangen te veel en te complexe handelingen bij het invoeren en opvragen van de benodigde gegevens. Dat wil zeggen veel tijdverlies. FINAST ontzorgt. FINAST is een pakket wat

Nadere informatie

E-Factureren en boekhoudsoftware

E-Factureren en boekhoudsoftware Door: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED www.softwarepakketten.nl www.ictaccountancy.nl www.boekhoudplaza.nl September 2009 Elektronisch factureren B2C, B2B, Buyer direct, Consolidator, Direct processing,

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beleef het plezier in werken... Pylades levert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en klanten. Pylades, uw branche specialist Binnen de Microsoft Dynamics wereld is Pylades dé specialist voor

Nadere informatie

Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector. Peter Langenberg

Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector. Peter Langenberg Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector Peter Langenberg Mission Statement Bubbles-IT wil voor U een rendabele en onafhankelijke IT partner zijn met competitieve producten, afgestemd op uw bedrijf.

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

ERP voor het MKB Prijslijst 2017

ERP voor het MKB Prijslijst 2017 ERP voor het MKB Prijslijst 2017 Boekhouding Dagboeken Grootboekrekeningen, Hoofd verdichtingen Debiteuren en crediteuren sub administratie Openstaande posten,betalingsherinneringen Grootboek kaarten mutatie

Nadere informatie

In deze release notes vindt u informatie omtrent de aanpassingen in de software in Product Update 396 ten opzichte van voorgaande releases.

In deze release notes vindt u informatie omtrent de aanpassingen in de software in Product Update 396 ten opzichte van voorgaande releases. In deze release notes vindt u informatie omtrent de aanpassingen in de software in Product Update 396 ten opzichte van voorgaande releases. Product Update 396 is algemeen beschikbaar sinds 6 januari 2010.

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One. Woensdag 26 september 2018

Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One. Woensdag 26 september 2018 Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One Woensdag 26 september 2018 Agenda Introductie Demo scenario s Samenvatting en vragen Introductie Jan Willem de Bruijn Serac Maarten

Nadere informatie

Q3 Concept BV Trainingen Maintenance Software - Asset Management - Vastgoed beheer. Q3 Concept BV. De trainingen.

Q3 Concept BV Trainingen Maintenance Software - Asset Management - Vastgoed beheer. Q3 Concept BV. De trainingen. Trainingen Algemeen Q3 Concept heeft een bewezen softwareconcept ontwikkeld op het gebied van onderhoudsbeheer voor een onbeperkt aantal gebruikers. Q3 is het onderhoudsbeheersysteem waarmee oa. zowel

Nadere informatie

On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld met Twinfield.

On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld met Twinfield. Voltastraat 23-1 1446 VA Purmerend The Netherlands Tel:+31(0)299480140 Fax:+31(0)299480279 Web: Email: www.raamproducts.com Sales@raamproducts.com On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Bestelformulier AccountView Team

Bestelformulier AccountView Team Bestelformulier AccountView Team Financieel EUR AccountView Team Aanmaning Budgettering I Periodieke boeking Vaste activa I Consolidatie I Uitgebreide vreemde valuta Uitgebreide kostanalyse Transitorische

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

TS-Plus procedure Jaarafsluiting:

TS-Plus procedure Jaarafsluiting: TS-Plus procedure Jaarafsluiting: De jaarafsluiting, ook wel afsluiten administratie of jaarovergang genoemd, omvat twee verschillende zaken die wel met elkaar in verband staan. 1. Aanleveren gegevens

Nadere informatie

Cloudias voor zorgverzekeraars

Cloudias voor zorgverzekeraars INSURANCE Cloudias voor zorgverzekeraars De state-of-the-art en down-to-earth oplossing Powered by VCD. Ondersteunt het totale proces van zorgverzekering Met Cloudias bereikt u uw doelen optimaal Cloudias

Nadere informatie

Echt automatisch boekhouden

Echt automatisch boekhouden Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol Samenwerken met icounting Beschrijving betalingsrol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Betalingsrol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Betalingen fiatteren 3 6 Betalingen uitschrijven 8 7 Informatie over

Nadere informatie

Werkkapitaalbeheer in de zorg

Werkkapitaalbeheer in de zorg Werkkapitaalbeheer in de zorg Seminar Treasury-, cash- en payment software (25 maart 2015) Han van de Haar en Mirjam Scholtens Agenda Voorstellen Financiering in de ziekenhuiszorg Dienstverlening CashCure

Nadere informatie

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0 Delta/W Schadedossier Compleet en efficiënt Inleiding Delta/W Schadedossier is het backoffice pakket voor de schadehersteller die meer wil dan alleen calculeren. Delta/W Schadedossier heeft standaard uitgebreide

Nadere informatie

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM MET ZELF LERENDE DOCUMENTHERKENNING Een continue stroom aan binnenkomende post en interne documenten. Wie herkent het niet? Het vergt tijd en energie om al deze documenten

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Medium UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Medium UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk

Nadere informatie

Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem Demonstratie (Demo)

Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem Demonstratie (Demo) Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem Demonstratie (Demo) Februari 2016 Colofon Uitgave Datum Februari 2016 Versie definitief Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem

Nadere informatie

Stappenplan elektronisch bankieren

Stappenplan elektronisch bankieren Pagina 1 van 7 Stappenplan elektronisch bankieren Inleiding Dit document bevat een beschrijving van de noodzakelijk stappen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit voor elektronisch

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

CASH voor Microloon-klanten

CASH voor Microloon-klanten CASH voor Microloon-klanten Algemene informatie Cash Boekhouding, invoer, overzichten en output CASH Webservices en Connect Alles Automatisch Overige modules, van Boekhouden tot ERP CASH Waarom voor U?

Nadere informatie

Webshop Connector Intakeformulier

Webshop Connector Intakeformulier De Webshop Connector is de ideale koppeling voor Exact Globe en Magento. Zonder handmatige handelingen worden de gegevens uitgewisseld, waardoor je fouten voorkomt en tijd bespaart. Bepaal zelf wat én

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen Trivium Software Trivium Software ontwikkelt, installeert en onderhoudt software voor de advocatuur. Wij zijn groot geworden met het onder juristen en advocaten breed gewaardeerde pakket FORTUNA. In 2013

Nadere informatie

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee.

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee. 1-FashionBase Extra voor Small Fashion (locaal en Online) 2-FashionBase Premium en Basis online 3-Backoffice voor HioPOS-Cloud en Mijnwebwinkel.nl 1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac

Nadere informatie

ERP voor en door ziekenhuizen. RealDolmen Hospital/AX

ERP voor en door ziekenhuizen. RealDolmen Hospital/AX ERP voor en door ziekenhuizen RealDolmen Hospital/AX Hospital/AX UITDAGINGEN VOOR ZIEKENHUIZEN Ziekenhuizen streven ernaar om een zo optimaal mogelijke zorg- en dienstverlening te garanderen. Dat kunnen

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving inkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Inkooprol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Inkoopfacturen verwerken 4 6 Betalingen fiatteren 5 7 Betalingen uitschrijven

Nadere informatie

Cashflow programma. Doel Verdeling van gegevens over toekomstige periodes via verschillende verdeelschema s.

Cashflow programma. Doel Verdeling van gegevens over toekomstige periodes via verschillende verdeelschema s. Doel Verdeling van gegevens over toekomstige periodes via verschillende verdeelschema s. Om een overzicht te krijgen van de cashflow van een bedrijf, wil je dat prognoses qua inkomsten en uitgaven op een

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Technetix Listen, Innovate & Deliver Technetix is marktleider op

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving Modules Online Kostenbeheer Mobiel Dienstbeschrijving A ugust us 201 3 1 Overzicht 1.1 Wat is Online Kostenbeheer Mobiel? Online Kostenbeheer Mobiel is een aanvulling op mogelijkheden rondom facturen binnen

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA.

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA. JUPA SOFTWARE VOOR JUWELIERS COMPLETe interfaces JUPA, het pakket voor de juweliersbranche, bevat alle functionaliteiten voor een goede bedrijfsvoering. Koppelingen met diverse boekhoudpakketten, uitgebreide

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie