NIEUWSBRIEF 3 e KWARTAAL 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 3 e KWARTAAL 2012"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 3 e KWARTAAL 2012 Welkom bij onze Byounique nieuwsbrief. Met veel plezier doen we weer verslag van alle activiteiten waar het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3 maanden actief mee is geweest. Malawi Van juli t/m september heeft het team in Malawi hard gewerkt om de kwaliteit van de counselling in Mikuyu verder te verbeteren en om het werk van Byounique bredere bekendheid te geven. Het team heeft bij verschillende organisaties, die ook met kinderen en jongeren werken die in aanraking zijn gekomen met justitie, voorlichting gegeven over ons werk en onderling hebben zij veel informatie uitgewisseld. Vanaf november zal Byounique elke 3 maanden een bijeenkomst organiseren met onze ketenpartners in Zomba, Blantyre en Lilongwe (politie, justitie, kinderrechter, sociaal werk, organisaties die kinderen juridisch ondersteunen) om zo blijvend kennis en ervaringen uit te wisselen en een breder netwerk te creëren dat zich inzet voor de rechten van kinderen en jongeren in detentie in Malawi. Het team uit Nederland bezoekt in september Zomba en Mikuyu Van 8 t/m 23 september heeft Anita het team in Malawi bezocht, het project geëvalueerd en nieuwe stappen gezet voor Byounique waaronder: James aangenomen als nieuw teamlid; Joyce aangenomen als administratieve stagiaire; Afspraken gemaakt met theatergroep Nanzikambe om in oktober een optreden te verzorgen in Mikuyu waarin de jongens leren over HIV/ Aids; Kleine praktijkonderwijsprojecten gestart in Mikuyu; Gesprekken gevoerd met een organisatie in Lilongwe en met mensen van politie en justitie over het starten van een preventieproject in Zomba; Ons team eind September Ondertussen hebben we in Zomba een mooi team opgebouwd met 3 maatschappelijk werkers, 1 projectbegeleider en 2 vrijwilligers: 1 voor statistische gegevens en 1 voor de administratie, en daar zijn we trots op!! Helaas staat Joyce nog niet op de foto, maar we zullen haar in de volgende nieuwsbrief zeker aan jullie voorstellen.

2 JULI 2012 IN BEELD Einde proeftijd Ethel Ethel heeft met vlag en wimpel haar proeftijd doorlopen. Zij is een hard werkend teamlid, zij komt regelmatig met vernieuwende en originele ideeën over hoe ze de jongens begeleidt, maar ook over hoe Byounique zich verder kan ontwikkelen. We zijn heel erg blij dat Ethel nu voor langere tijd ons Byounique teamlid is! Start Asaye als vrijwilliger Eind juli is Asaye gestart als onze 1 e vrijwilliger bij Byounique. Asaye is afgestudeerd in demografische statistiek. Hij verzamelt en analyseert statistische gegevens van de jongens en families die wij in Mikuyu begeleiden en van het gevangenispersoneel. Zo kunnen wij onze resultaten meten en de gegevens gebruiken om gefundeerde beslissingen te nemen over de voortgang van het project. Asaye is trots om vrijwilliger bij Byounique te zijn en komt elke dag met veel energie en enthousiasme naar zijn werk. Voorlichting aan gevangenispersoneel Op 16 juli hebben we opnieuw een training georganiseerd voor het gevangenispersoneel zoals we dit elke 3 maanden doen. Het thema was uitleg over nut en noodzaak van resocialisatie en hoe het gevangenispersoneel hier een belangrijke rol in heeft. Het personeel wil graag leren en is heel actief tijdens de trainingen. Eerste succes actie Word Vriend van Byounique in Malawi Als reactie op onze actie heeft de organisatie Servas Malawi op 17 juli samen met het Byounique team Mikuyu bezocht en pennen, krijtjes, boeken en schriften gedoneerd. Servas was onder de indruk van ons werk en heeft toegezegd om ons ook in de toekomst te blijven ondersteunen met materialen.

3 AUGUSTUS 2012 IN BEELD Huisbezoeken en follow ups uitgestroomde jongens In augustus en september heeft het team de families van alle uitgestroomde en nieuwe jongens die wij begeleiden bezocht, in totaal 44 gezinnen! Een hele onderneming: alle gezinnen wonen ver op het platteland en dus kosten de bezoeken veel tijd en energie. Helaas met de sterk gestegen benzineprijzen ook veel geld, maar de resultaten maken deze investering helemaal de moeite waard: lees binnenkort verhalen op onze website. Voorlichting bij Chilwa reformatory center: In Chilwa wonen ongeveer 60 kinderen tot 17 jaar die of als straatkinderen geen thuis meer hebben of kleine criminele activiteiten hebben gedaan. Er wordt onderwijs en counselling geboden en de maatschappelijk werkers daar willen graag leren over onze methodiek. Het doel van de begeleiding in Chilwa is dat de kinderen op termijn terug gaan naar hun familie. Maar door gebrek aan financiële middelen hebben ze zelden contact met de familie en huisbezoeken doen ze vrijwel nooit. Daardoor is het terug naar huis plaatsen van de kinderen een probleem. Wij hebben nu niet de middelen om daarin volledig te ondersteunen, maar we zoeken mogelijkheden voor samenwerking. Chilwa zal vanaf november elke 3 maanden deelnemen aan het overleg met partners. Het Mikuyu voetbalteam, hoe is het daar nu mee: Eind juli zag de coach het even niet meer zitten omdat een paar goede spelers waren vrijgelaten, maar ondertussen heeft hij nieuwe talenten ontdekt. Half augustus kwam het team uit de jeugdgevangenis Bvumbwe op bezoek en die werden ingemaakt: 6-0!! Het team liep natuurlijk in de tenues die wij vanuit de KNVB hadden uitgedeeld en het publiek dat vanuit de hele buurt kwam kijken vond dat het Mikuyu team er super uit zag!!

4 SEPTEMBER 2012 IN BEELD Bouw van een kookplaats buiten Elke dag staat de kok Paul, een jongere in ons programma, in een grote kookpot bonen of soms groente te koken voor de 300 jongens in Mikuyu. Binnen is er niet voldoende ruimte en daarom is deze extra kookruimte nodig. Het is echter gevaarlijk omdat de wind het vuur vaak plotseling een richting opwaait en tijdens de regenperiode of juist als het enorm heet is, is het koken bijna onmogelijk. Daarom heeft Byounique er voor gekozen om Mikuyu te steunen bij het bouwen van een kookruimte: zij de stenen, wij het cement en de dakplaten. Het bouwen van de keuken is ons eerste werkproject: alles wordt gedaan door een groep jongens die zo de basis van het vak kunnen leren. Jafali, een jongen in ons programma, is een ervaren bouwer en hij onderwijst de andere jongeren. Op 12 september heeft Shadreck de 1 e zak cement overhandigd aan de nieuwe directrice en 3 weken later stond de buitenconstructie al. Nu nog het dak, dat komt er de komende 2 weken op. Voorlichting bij Bvumbwe jeugdgevangenis Begin september heeft het team voorlichting gegeven aan het personeel van Bvumbwe, een jeugdgevangenis vlakbij Blantyre. Bvumbwe is kleiner dan Mikuyu, gemiddeld zijn er 200 jongens. Bvumbwe heeft meer faciliteiten dan Mikuyu. Ze hebben echter nog geen counselling programma en de directeur wil graag dat we ook daar beginnen. Helaas zijn we nu nog niet zo ver, maar voor de toekomst zou het prachtig zijn als we inderdaad ook in Bvumbwe kunnen werken en zo het meest zuidelijke deel van Malawi kunnen bedienen. Ontslag Mtendere en James aangenomen als nieuw teamlid Helaas heeft Anita tijdens haar bezoek in september Mtendere als teamlid moeten ontslaan. Gelukkig kon zij direct de sollicitatieprocedure doen voor een nieuw teamlid en is James per 1 oktober gestart. James is afgestudeerd als maatschappelijk werker en is heel gemotiveerd om bij Byounique te werken.

5 DE PLANNEN VOOR HET VOLGENDE KWARTAAL EN 2013 In september heeft Anita gezien dat ons project in Mikuyu een solide basis heeft, dat Byounique als organisatie bekendheid krijgt en een goede naam heeft opgebouwd. We worden door andere partners benaderd om samen te werken en we kunnen voorzichtig nadenken over uitbreiding. Daar zijn we natuurlijk trots op en we zullen heel gedegen de mogelijkheden uitwerken in ons projectplan voor Ondertussen werken we hard door in Malawi. Laatste kwartaal 2012: Counselling: Effectmeting: vanaf oktober afname vragenlijsten bij elke nieuwe en uitstromende jongens om zo de kwaliteit van ons werk gericht te kunnen meten. Praktijkonderwijs: Effectmeting van kleine projecten die we zijn gestart: keuken en kappersschool; Starten onderwijs houtbewerking door zelf schoolbanken voor Mikuyu te maken; Zorgen dat jongens na hun vrijlating deel kunnen nemen aan praktijkonderwijs. Plannen voor 2013: Mikuyu: Zorgen dat jongens na hun vrijlating stageplaatsen en werk vinden; Bouwen van een praktijkschool bij Mikuyu; Opknappen douches en toiletten; Uitbreiding: Counselling programma starten in de Bvumbwe jeugdgevangenis; Starten met een preventieproject vergelijkbaar met HALT- project in Nederland; Nederland: PR & fondsenwerving: Byounique heeft al enkele trouwe donateurs die ons steunen. Wij zijn hier heel dankbaar voor. Om het project langdurig te kunnen ondersteunen en om uit te breiden met de projecten die zo hard nodig zijn in Malawi is echter meer financiële steun nodig. Daarom zal het team Nederland zich de komende maanden vooral gaan richten op het aanvragen van fondsen en het werven van meer en mogelijk grotere donateurs. Jullie kunnen onze activiteiten volgen op Facebook en Twitter en via onze website, waar je alles kunt lezen over Byounique. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Rabobank: , o.v.v. schenking Tot onze volgende nieuwsbrief! Edward Molenaars, bestuurslid & Anita Tiggelaar, bestuurslid en programma manager

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 Welkom bij de 2 e Byounique nieuwsbrief 2012. We zijn trots om verslag te kunnen doen van alle activiteiten die het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012 De laatste Nieuwsbrief van 2012 alweer, het jaar is ontzettend snel gegaan. In Malawi en in Nederland hebben we heel hard gewerkt en ons project in Mikuyu stevig neergezet.

Nadere informatie

De 1e helft 2016 is alweer voorbij!

De 1e helft 2016 is alweer voorbij! De 1e helft 2016 is alweer voorbij! Voor Byounique is 2016 opnieuw een jaar van groei, met een nieuw team in Mangochi, nieuwe activiteiten in Blantyre en een extra project in Chikwawa, uitgevoerd door

Nadere informatie

Goed op weg om onze ambities te realiseren! PREVENTIE Overleg over een nationaal HALT- project (alternatieve straffen voor kinderen)

Goed op weg om onze ambities te realiseren! PREVENTIE Overleg over een nationaal HALT- project (alternatieve straffen voor kinderen) Goed op weg om onze ambities te realiseren! Wat gaat het snel, 2014 is alweer voor de helft voorbij! Wij hebben de tijd goed benut en de afgelopen 6 maanden mooie successen en vooruitgang geboekt. Als

Nadere informatie

Geniet met ons mee van mooie projecten en trotse jongeren! PREVENTIE Diploma- uitreiking van het 2e HALT- programma 2014 in Zomba

Geniet met ons mee van mooie projecten en trotse jongeren! PREVENTIE Diploma- uitreiking van het 2e HALT- programma 2014 in Zomba Geniet met ons mee van mooie projecten en trotse jongeren! Hard werken en genieten van de mooie resultaten, dat is de samenvatting van de afgelopen 3 maanden. In Nederland bestond het harde werken vooral

Nadere informatie

Superdruk het jaar 2015 afsluiten! PREVENTIE Voorstellingen en wijkgesprekken van het theaterproject 2015

Superdruk het jaar 2015 afsluiten! PREVENTIE Voorstellingen en wijkgesprekken van het theaterproject 2015 Superdruk het jaar 2015 afsluiten! De laatste 3 maanden van 2015 hebben we kunnen afsluiten met prachtige activiteiten en een gedegen plan voor volgend jaar. Dat viel niet altijd mee. De 1 e regens maakten

Nadere informatie

JAARVERSLAG BYOUNIQUE 2014

JAARVERSLAG BYOUNIQUE 2014 JAARVERSLAG BYOUNIQUE 2014 Zorgen dat kwetsbare kinderen in Malawi niet in aanraking komen met justitie, maar juist een goede toekomst op kunnen bouwen. VOORWOORD 2014 was een jaar van groei en ontwikkeling.

Nadere informatie

STICHTING BYOUNIQUE JAARVERSLAG 2013

STICHTING BYOUNIQUE JAARVERSLAG 2013 STICHTING BYOUNIQUE JAARVERSLAG 2013 pag. Inhoudsopgave 3 Voorwoord door het bestuur 4 1. Stichting Byounique 5 1.1 Het ontstaan van de stichting Byounique 6 1.2 Problematiek in Malawi 7 1.3 Missie, visie

Nadere informatie

PG-monitor 2011. Factsheet. Organisaties van patiënten, gehandicapten en ggz-cliënten. support

PG-monitor 2011. Factsheet. Organisaties van patiënten, gehandicapten en ggz-cliënten. support PG-monitor 2011 Factsheet Organisaties van patiënten, gehandicapten en ggz-cliënten support pg-monitor 2011 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord 1 1 Organisatie 2 2 Opbouw achterban 3 Organisaties van patiënten,

Nadere informatie

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ 2015-2017 Jaarverslag 2015 Maart 2016 Plan A Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92

Nadere informatie

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ 2015-2017 Jaarverslag 2015 Maart 2016 Plan B Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Versie 1.0 - december 2012 2012-2013 Inhoud Opbouw van het beleidsplan 3 De interne organisatie 4 Werving van financiële middele 5 Wijze van fondsenwerving 6 Doelen

Nadere informatie

Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten.

Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten. Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten. Er wordt hard gewerkt in de keuken De veranda, een heeeerlijke plek voor een goeie bak koffie! Het kantoor is af en in gebruik. Een trotse directeur! En...

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

GIP heeft uw hulp nodig...

GIP heeft uw hulp nodig... GIP heeft uw hulp nodig... Kinderen in Wa (Ghana) stichting Even voorstellen Wie is Stichting GIP? GIP is een kleine stichting met zeer enthousiaste vrijwilligers. Die 0% overhead kosten heeft, al het

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

JAARVERSLAG BYOUNIQUE

JAARVERSLAG BYOUNIQUE JAARVERSLAG 2015 - BYOUNIQUE Zorgen dat kwetsbare kinderen in Malawi niet in aanraking komen met justitie, maar juist een goede toekomst op kunnen bouwen. 1 INHOUD 1. Voorwoord 2. Samenvatting 3. Hoogtepunten

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSHANDBOEK

VRIJWILLIGERSHANDBOEK VRIJWILLIGERSHANDBOEK BYOUNIQUE ELKE JONGERE VERDIENT EEN TOEKOMST byouniquenederland@gmail.com www.byounique.nl/ www.byounique.org KvK: Rabobank: INHOUD 1: Introductie Welkom bij Byounique! Wat heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting PHYSCI

Nieuwsbrief Stichting PHYSCI Nieuwsbrief Stichting PHYSCI Nummer 13, December 2018 Ru Paréstraat 35 2552 CP Den Haag Banknr NL75TRIO0197741142 ANBI nr 853250078 Lieve mensen, Zo aan het eind van het jaar en begin van het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie 1 Stichting Samen in Actie Deimanstraat 43 2522 BC Den Haag Tel. 0649902721 KvK: 27314656 Postbank: 4129710 E: stichtingsa@ziggo.nl W: www.stichtingsa.nl Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in

Nadere informatie

Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië. Beleidsplan Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan van 10

Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië. Beleidsplan Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan van 10 Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan 2014-2019 Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan 2014-2019 1 van 10 Inhoudsopgave Voorwoord 1. Doelstelling stichting 2. Werkzaamheden 2.1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord 0 NUMMER 45 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Elke dag een stap verder. In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Promotiefilm Pagina 2: Schoolkleding en lakens Werkbezoek Pagina 3 : Werkbezoek Kasten ChildRight

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2018 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Financiën. Nieuwsbrief Beste mensen,

Financiën. Nieuwsbrief Beste mensen, Nieuwsbrief 20 12-04-2011 Beste mensen, In Zanskar is de winter aan de terugtocht begonnen en zijn de scholen na een verlenging met twee weken van de wintervakantie weer begonnen. Dit is het signaal aan

Nadere informatie

DE ARMOEDE VOORBIJ Jaarverslag 2016

DE ARMOEDE VOORBIJ Jaarverslag 2016 DE ARMOEDE VOORBIJ - 2017 Jaarverslag April 2017 Plan B Bij-1 Prudens van Duysestraat 18 2524 EA Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92 RABO 0398 2779 74 CONCLUSIE

Nadere informatie

DE ARMOEDE VOORBIJ Jaarverslag 2016

DE ARMOEDE VOORBIJ Jaarverslag 2016 DE ARMOEDE VOORBIJ - 2017 Jaarverslag April 2017 Plan A Bij-1 Prudens van Duysestraat 18 2524 EA Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92 RABO 0398 2779 74 CONCLUSIE

Nadere informatie

Jaarverslag februari 2016 Versie 1.0

Jaarverslag februari 2016 Versie 1.0 Jaarverslag 2015 24 februari 2016 Versie 1.0 Voorwoord Het afgelopen jaar is de wereldwijde vluchtelingenproblematiek veel in het nieuws geweest. Naast de problematiek op macroniveau stort SiHVA zich voornamelijk

Nadere informatie

NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín,

NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni 2017 Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, Bibliotheek My Book Buddy Vrijwillig Gregory van der Linden heeft onlangs de stichting weer eens bezocht

Nadere informatie

Een goed leven voor.

Een goed leven voor. Een goed leven voor. Juultje Holla - Perspectief - maart 2013 Als onderdeel van het ZonMW project Zeggenschap en Inclusie Met dank aan Rob, die mij hierbij enorm geholpen heeft. Een goed leven voor. Een

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Avavieren 's-gravenzande

Financieel verslag Stichting Avavieren 's-gravenzande Financieel verslag 2016 INHOUDSOPGAVE pagina 1 Verslag van het bestuur 3 2 Jaarrekening 2016 Balans per 31 december 2016 4 Winst- en verliesrekening over 2016 5 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

Stichting Aarde-Werk

Stichting Aarde-Werk Stichting Aarde-Werk Beleidsplan 2016-2018 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Strategie... 4 2.1 Doel en visie... 4 2.2 Winstoogmerk... 4 3 Beleid... 5 3.1 Duurzame vrouwen in prachtige wijken... 5 3.2 Energiebespaarboxen

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care Beleidsplan en focus Stichting LUGA Care Opgesteld door: Bestuur LUGA Care Datum laatste wijziging: 25-11-2014 Inleiding Dit beleidsplan is geschreven voor een ieder die kennis wil nemen c.q. geïnteresseerd

Nadere informatie

Terug naar de familie

Terug naar de familie Terug naar de familie Een veilig thuis voor straatkinderen in Peru 2018 Stichting Los Cachorros Postbus 545, 3500 AM UTRECHT www.loscachorros.nl Contactpersoon: Lenny van den Brink 06 2141 9607 - voorzitter@loscachorros.nl

Nadere informatie

Cristo de la Calle: Jaarverslag 2014

Cristo de la Calle:  Jaarverslag 2014 In 2014 konden wij, dankzij uw hulp, weer veel in Ecuador bereiken! Op de volgende pagina s willen wij u hierover graag meer laten zien. Cristo de la Calle: Dankzij een groot aantal donaties waren wij

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2017 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2018-1 - Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E JAARGANG 2014 NR.3

NIEUWSBRIEF 2 E JAARGANG 2014 NR.3 Namens het Team van stichting Toppie! wensen wij u vrolijke feestdagen en een gezond en toppie! 2015 Stichting Toppie! heeft er een nieuw bestuurslid bij, van harte welkom! Cynthia Lisse Maatschappelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS,

NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS, NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS, Januari 2013, 5e jaargang nr. 1 info@stichtingdhampus.nl Stichting Dhampus is een initiatief van Joost van Vlijmen, tandarts Redactie nieuwsbrief en website: Patty Voorsmit

Nadere informatie

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Toelichting Staat van Baten en lasten 1. Inleiding Hieronder presenteert Sapope haar financiële verantwoording van de resultaten over

Nadere informatie

Nieuwsbrief jan NIKA Hoogland

Nieuwsbrief jan NIKA Hoogland In deze nieuwsbrief: Een terugblik. Voorzitter gezocht. Oproep namens de leiding. Gevonden, verloren en vergeten voorwerpen. Nieuws? Deel het met de PR Commissie. Schoonmaak. Tot slot. Reageren: secretariaat@nika

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Talent-Plan Talent-Plan

Jaarverslag. Stichting Talent-Plan Talent-Plan Jaarverslag Stichting Talent-Plan 2014-2015 Talent-Plan Inhoudsopgave Inleiding...2 Doelstelling...2 Doelgroep...2 Activiteiten 2014-2015...2 Marketing en PR...3 Vrijwilligers...3 Club van 100...3 Legaten...4

Nadere informatie

Werkboek. In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage. Maatschappelijke stage in en rond de kerk. In 7 stappen

Werkboek. In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage. Maatschappelijke stage in en rond de kerk. In 7 stappen kerk en stage Maatschappelijke stage in en rond de kerk In 7 stappen Werkboek In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage Inhoudsopgave In zeven stappen aan de slag met maatschappelijke stage 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Aqua Vivenda Nr. 28, najaar 2011.

Nieuwsbrief Stichting Aqua Vivenda Nr. 28, najaar 2011. Nieuwsbrief Stichting Aqua Vivenda Nr. 28, najaar 2011. Uw gift is welkom op rekening 3454660 t.n.v. de postbank o.v.v. Stichting Aqua Vivenda s-hertogenbosch. Een mooi initiatief Elk jaar zetten de leerlingen

Nadere informatie

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 Stichting Home Sweet Home, notarieel opgericht op 27 mei 2008 Adres: Pr Margrietstraat 9 6096AX Grathem Nederland Statutaire zetel: gemeente Helmond Inschrijving KvK nr.:

Nadere informatie

Stichting Prithipura Infant Home Son

Stichting Prithipura Infant Home Son Secretariaat: Vendelier 16 5684 GC Best K.v.K.: S 41088775 tel: 0499-395403 Postbank Son: 3530726 e-mail:john@prithipura.com Rabobank Son: 103478825 www.prithipura.com www.prithipura.org Jaarverslag 2011

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 samenvatting

JAARVERSLAG 2014 samenvatting JAARVERSLAG 2014 samenvatting SOLidariedade zet zich in voor de toekomst van jongeren in Brazilië. Voorwoord door directeur Anouk Cleven KLEIN BLIJVEN Klein beginnen en klein blijven, dat was ons streven

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kidron

Beleidsplan Stichting Kidron Beleidsplan Stichting Kidron 2016-2017 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Inleiding 2 2. Algemeen 2 2.1 Ontstaan Stichting Kidron 2 2.2 Stichting Kidron in 2016 2 3. Organisatiestructuur 3 3.1 Bestuur 3 3.2 Medewerkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 maart 2016. Opening nieuw project Masakhane. Life House House Rebekah

Nieuwsbrief 21 maart 2016. Opening nieuw project Masakhane. Life House House Rebekah Nieuwsbrief 21 maart 2016 Opening nieuw project Masakhane Life House House Rebekah In februari waren wij (Jaco en Lydia) met onze dochter Rebekah in Zuid- Afrika. Tijdens onze reis hadden we de eer om

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND. Opgesteld te Hardenberg, d.d Beleidsplan voor de jaren

Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND. Opgesteld te Hardenberg, d.d Beleidsplan voor de jaren Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND Opgesteld te Hardenberg, d.d. 18-11-2016 Beleidsplan voor de jaren 2017-2020 1 Inhoudsopgave 1 De organisatie... 3 1.1 Stichting Vrienden

Nadere informatie

Beleidsplan Careyn Zorgfonds

Beleidsplan Careyn Zorgfonds Beleidsplan Careyn Zorgfonds Priscilla Loor Fondsenwerver Careyn Zorgfonds Utrecht, november 2015 Inhoudsopgave 1. Aanleiding... 3 2. Careyn Zorgfonds... 3 3. Activiteiten... 4 3.1 Fondsenwerving... 4

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.ulianafoundation.org Faunastraat 87 1531 WD Wormer info@ulianafoundation.org 0648139203 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 5 1.2 Doelstelling... 5 1.3 Strategie... 5 2.

Nadere informatie

Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk Voortgezet Onderwijs. Maart 2012

Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk Voortgezet Onderwijs. Maart 2012 Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk Voortgezet Onderwijs Maart 2012 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk

Nadere informatie

Woord vooraf 3. Alles begint met een gedachte 4. Beginnen met beschrijven van de plannen 4. Draagvlak creëren 4. Doelstelling van de stichting 5

Woord vooraf 3. Alles begint met een gedachte 4. Beginnen met beschrijven van de plannen 4. Draagvlak creëren 4. Doelstelling van de stichting 5 1 Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave: pagina: Woord vooraf 3 Alles begint met een gedachte 4 Beginnen met beschrijven van de plannen 4 Draagvlak creëren 4 Doelstelling van de stichting 5 Aanschrijving fondsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014 Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi oktober 2014 De laatste nieuwsbrief was van een jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte houden van wat er in de tussentijd is gebeurd, want in januari

Nadere informatie

Update maart 2015 In deze nieuws mail:

Update maart 2015 In deze nieuws mail: Update maart 2015 In deze nieuws mail: 91 deelnemers Factureren Nog 99 dagen te gaan Muzikaal intermezzo SKLZ Flyers Dankwoord 91 deelnemers Update maart 2015 Met trots kunnen wij melden dat per heden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samen Sterk in de Wijk

Nieuwsbrief Samen Sterk in de Wijk Nieuwsbrief Samen Sterk in de Wijk September 2015 Nieuwsbrief De eerste interne nieuwsbrief Samen Sterk in de Wijk Vught. Deze brief verschijnt periodiek. Samenwerkende organisaties Samen Sterk in de Wijk

Nadere informatie

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 Voorzitter: G.J. Schuurman-De Souza Dieptol 43 8332 BJ Steenwijk Secretaris: H. Brand-van den Berg Castellumlaan

Nadere informatie

Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika,

Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika, Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika, Na het overwinnen van een aantal hindernissen heeft dan toch afgelopen februari heeft de train-de-trainer plaatsgevonden in Kaapstad. N.a.v

Nadere informatie

We hebben in december een aantal gesprekken gehad met MANAD (Malawian National Association for the Deaf).

We hebben in december een aantal gesprekken gehad met MANAD (Malawian National Association for the Deaf). Allereerst voordat we beginnen aan de laatste nieuwsbrief van dit bewogen jaar, willen we de allerbeste wensen doen aan al onze trouwe lezers en alle lieve mensen die de projecten van Stichting Chimwemwe

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Welkom Vrijwillige inzet: nu en in de toekomst. Titel invullen

Welkom Vrijwillige inzet: nu en in de toekomst. Titel invullen Welkom Vrijwillige inzet: nu en in de toekomst Programma Tijdens het programma maken we gebruik van digitale interactie via een PresentersWall Het vormgeven van de ondertussenheid #samen doen voor een

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN 1. INLEIDING In dit rapport staan de bevindingen van het onderzoek van Kentaa (voorheen en nader te noemen Mobillion) naar het gebruik van het actieplatform igive

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

PRAKTIJKONDERWIJS. De Compagnie Buitenbaan 3, Heerenveen

PRAKTIJKONDERWIJS. De Compagnie Buitenbaan 3, Heerenveen PRAKTIJKONDERWIJS De Compagnie Buitenbaan 3, Heerenveen Je doet ertoe! DE COMPAGNIE De Compagnie verzorgt openbaar voortgezet onderwijs in de regio Zuid-Friesland. De school is voor leerlingen van 12 tot

Nadere informatie

OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014

OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014 OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014 Managementrapportage Scholengemeenschap Veluwezoom wil periodiek meten hoe de tevredenheid is onder haar belangrijkste doelgroepen: leerlingen, ouders, leerkrachten en

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Verder met Taal P/A Paddestoelenlaan GE Veenendaal KvK

Jaarverslag Stichting Verder met Taal  P/A Paddestoelenlaan GE Veenendaal KvK Jaarverslag 2015 Stichting Verder met Taal www.verdermettaal.nl P/A Paddestoelenlaan 55 3903 GE Veenendaal KvK 59595809 Inhoudsopgave: Voorwoord 3 Activiteiten 4 Publiciteit 6 Externe contacten 7 Interne

Nadere informatie

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019 Dichter bij elkaar Strategie 2015-2019 De zorg verandert. Vrijwilligers veranderen. De wensen van families veranderen. De maatschappij verandert. Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam wil klaar zijn voor

Nadere informatie

Jaarplan 2013 van het Inloophuis Den Helder eo. INHOUD

Jaarplan 2013 van het Inloophuis Den Helder eo. INHOUD Jaarplan 2013 van het Inloophuis Den Helder eo. INHOUD 1. Missie en visie 2. Organisatie 3. Speerpunten 4. Activiteiten 5. Vrijwilligers 6. Contacten/IPSO/kwaliteitsproject 7. Public relation en donateurswerving

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van PURE! Foundation 2015. Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we met het bestuur een belangrijke basis gelegd voor de toekomst

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief:

Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief: Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief: de voortgang van de bouw hoe staat het met onze wensenlijst de opening van de blokhut het laatste nieuws De voortgang van de bouw Waar heb ik dat

Nadere informatie

Stand van zaken missie en visie per december 2017.

Stand van zaken missie en visie per december 2017. Stand van zaken missie en visie per december 2017. - wat gaat volgens plan - waar zijn we mee bezig en gaat de goede kant op - wat gaat niet volgens plan of is nog niet opgepakt. 1 De hoofdpunten van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2018 Stichting Lach voor een Dag Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd. Beleidsplan 2017-2018 Pagina 1 Inhoudsopgave Historie 3 Huidig bestuur 3 Missie

Nadere informatie

Stichting Wilskracht Werkt

Stichting Wilskracht Werkt Stichting Wilskracht Werkt 1 VISIE Erbij horen, zich welkom voelen, meedoen en bijdragen aan de samenleving moet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Toch dreigt een grote groep mensen de binding met de

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2016 Stichting Lach voor een Dag Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd. Beleidsplan 2015-2016 Pagina 1 Inhoudsopgave Historie 3 Huidig bestuur 3 Missie

Nadere informatie

Beleidsplan. van de. Stichting TIMALAWI

Beleidsplan. van de. Stichting TIMALAWI Stichting TIMALAWI - Toekomst Initiatief voor MALAWI Samen staan we sterker! Beleidsplan van de Stichting TIMALAWI augustus 2010 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt,

Nadere informatie

Het eerste bezoek : Embangweni Primary and Secondary School for the Deaf

Het eerste bezoek : Embangweni Primary and Secondary School for the Deaf Afgelopen week zijn we op bezoek geweest bij diverse scholen en programma s voor dovenzorg in Malawi. In deze extra editie doen we verslag van onze reis. Dit is de route die we hebben afgelegd. We zijn

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support februari 2018 Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support 2018-2022 Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou!

Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou! Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou! Eigenzinnige zorg, wat verstaan jullie daar onder? vragen mensen mij wel eens. De claim zet je ook aan het denken, want het betekent ook dat je eigenwijs

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Beleidsplan 2013 2018

Beleidsplan 2013 2018 Beleidsplan 2013 2018 Inhoudsopgave 1. Stichting Kinder Rijk 1.1 Doelstelling... 3 1.2 Werkterrein... 3 1.3 Visie... 3 2. Strategische Koers 2.1 Historie... 4 2.2 Ontwikkelingen... 4 2.3 Lokale Partnerorganisatie...

Nadere informatie

Stichting Vrienden Kalorama

Stichting Vrienden Kalorama Stichting Vrienden Kalorama Word vriend van Kalorama! Kalorama doet er alles aan om haar bewoners de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Dankzij uw steun kan de Stichting Vrienden Kalorama de

Nadere informatie

Healthy Water 4 A Healthy Life

Healthy Water 4 A Healthy Life JAARVERSLAG 2012 Healthy Water 4 A Healthy Life Inhoudsopgave Voorwoord...2 Visie, Missie en Doelstelling...3 Visie...3 Missie...3 Doelstellingen...3 Nigeria...4 Toelichting...4 Malawi...4 Toelichting...4

Nadere informatie

PG-monitor 2014 factsheet Organisaties van patiënten, gehandicapten en ggz-cliënten

PG-monitor 2014 factsheet Organisaties van patiënten, gehandicapten en ggz-cliënten PG-monitor 2014 factsheet Organisaties van patiënten, gehandicapten en ggz-cliënten PGOsupport is een onafhankelijke netwerkorganisatie voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. PGOsupport adviseert

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2009

Nieuwsbrief april 2009 Nieuwsbrief april 2009 Lieve mensen, Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zit er al weer op, hoog tijd voor een update over stichting Esperanza en onze activiteiten in Nederland en Guatemala. Wij wensen

Nadere informatie

Jaarplan 2017 Verduurzamen door lokale verankering

Jaarplan 2017 Verduurzamen door lokale verankering Jaarplan 2017 Verduurzamen door lokale verankering Inleiding Present Harderwijk heeft als doel een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Wij

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT 2. TERUGBLIK OP HET JAAR 2014 2.1 INTERNE BESTUURLIJKE ORGANISATIE 2.1.1 BESTUUR 2.1.2 COORDINATIE 2.2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l KvK: Harderwijk: 41 23 11 29 www.maf.nl/baarssen Nieuwsbrief nr. 1 April 2013 BESTE

Nadere informatie

Inleiding: De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010.

Inleiding: De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010. Inleiding: Geacht Bestuur, De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010. De Stichting heeft ten doel: 1. Het verwerven, aanwenden en beheren van financiële middelen

Nadere informatie

Inhoud. Stichting La Sonrisa 23-12-2013

Inhoud. Stichting La Sonrisa 23-12-2013 2013 Inhoud 23-12-2013 Inhoud 1. Jaarverslag 2013 1.1 Missie, Visie, Doelstelling 1.2 Ondernomen acties opstartfase 1.3 Bestuur 1.4 Netwerk Peru 1.5 Sponsoren 1. Jaarverslag 2013 Voor u ligt het jaarverslag

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 JAARPLAN 2015

JAARVERSLAG 2014 JAARPLAN 2015 JAARVERSLAG 2014 & JAARPLAN 2015 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2014: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Werkzaamheden Kenia-team Lopende projecten Nederland 6 Fondsenwerving

Nadere informatie

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur 1 stichting SURISAMEN Nieuwsbrief JAARGANG 1 NR. 2 april 2015 V.U. Stichting Surisamen. Jos van Cauwenberghe Blije gezichten...en tevreden gezichten! We waren in februari j.l. weer twee weken in Suriname,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017 Stichting Asian Kidz Support Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave 1. Stichting Asian Kidz Support... 2

Nadere informatie

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN,

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Wells of Joy, 2015 nieuwsbrief Nr. 2 Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Een half jaar geleden schreef ik mijn eerste nieuwsbrief. De tijd is gevlogen en het is dus tijd om weer iets van ons te laten horen.

Nadere informatie