Zomercampus 2017 Zomeractiviteiten in Prins Alexander

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zomercampus 2017 Zomeractiviteiten in Prins Alexander"

Transcriptie

1 Zomercampus 2017 Zomeractiviteiten in Prins Alexander

2 Net als in 2016 bieden Buurtwerk en Dock weer een gevarieerd zomerprogramma. Van sportieve activiteiten als wandelen, fietsen, zeilen, klimmen of tafeltennissen tot een muziekavond, schildercursus of theemiddag. Daarnaast worden er diverse workshops en voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. U hoeft zich dus niet te vervelen in Prins Alexander deze zomer. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op met één van de medewerkers die genoemd staan bij de activiteiten. Wij wensen u een hele fijne zomer en hopen u te treffen bij één van de activiteiten. Woensdag 21 juni 2017 Themabijeenkomst De notaris weet raad. De notaris spreekt over het testament, handelingsbekwaamheid, opeisbaarheidsclausule et cetera. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Locatie: Kosten: Aanmelden: Meer info: Huis van de Wijk Gerard Goosenflat, Ommoord uur geen bij Angelie Roelofsen info@buurtwerk.nl Angelie Roelofsen:

3 Zaterdag 24 juni 2017 Alexander Bloeit Alexander Bloeit is een dag met veel activiteiten zoals optredens, informatiepunten, workshops en verenigingen die zich presenteren. U bent van harte welkom! Heeft u een bewonersinitiatief? Kom dan naar Alexander Bloeit en dien uw initiatief in bij de gebiedscommissie. Er wordt direct een besluit genomen. Wellicht wordt uw droom dezelfde dag nog werkelijkheid. Locatie: Winkelcentrum Zevenkamp, Ambachtsplein 123, Zevenkamp uur Kosten: geen Organisatie: De Gebiedscommissie Prins Alexander Gemeente Rotterdam, info@buurtwerk.nl Marco van Gent: Zaterdag 24 juni 2017 Buiten demonstratie Bowls Bowls is een balspel waarbij een speler met 4 ballen (bowls) speelt. Het is de bedoeling dat u zo dicht mogelijk met uw bowls bij het witte balletje, de jack, komt. Hoe dichter bij het witte balletje, hoe meer punten u scoort. Het klinkt eenvoudig, maar de bowls maken een sterkere bocht wanneer de snelheid afneemt. Het is een spel waarbij concentratie en tactiek van belang zijn. Geschikt voor zowel jong als oud! Locatie: Winkelcentrum Zevenkamp, Ambachtsplein 123, Zevenkamp uur Kosten: geen Organisatie: Indoor Bowls Club

4 Zaterdag 24 juni 2017 Wapperdag Wapperdag is een 2-jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij wij meer bekendheid geven aan doofheid en gebarentaal. Er zijn verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Bijvoorbeeld een clowns act, springkussens, een papegaaienshow, een optreden van een dove Spaanse komiek, een voetbalspel, een loterij en diverse workshops. Er zijn ook gebarentolken aanwezig. Iedereen is van harte welkom! Locatie: Swedoro (Stichting Welzijn Doven Rotterdam) Michelangelostraat 46, Prinsenland uur Kosten: geen Organisatie: Stichting Swedoro Woensdag 28 juni en 5 juli 2017 Vrouwen zwemmen Zwemmen is niet alleen goed voor heel uw lichaam, het is ook erg leuk! Speciaal voor vrouwen die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere vrouwen zwemmen hebben wij vrouwen zwemmen. Wilt u graag vrij zwemmen of zwemles? Het kan allemaal! U bent van harte welkom. Locatie: Het Alexanderhof, Bramanteplein 2, Prinsenland uur Kosten: zie tarieven Optisport Organisatie: Optisport ( Elmas Mihci:

5 Maandag 3 en 10 juli 2017 Bewegen op muziek voor en door vrouwen & een gezonde lunch Begin de week goed met deze swingende activiteit voor en door vrouwen. Na een uurtje bewegen organiseren we een heerlijke gezonde lunch waarbij u met andere vrouwen uit de omgeving kunt praten over dagelijkse dingen. Doet u ook mee? Locatie: Huis van de Wijk Youngsters, Ambachtsplein 141, Zevenkamp uur (Inloop vanaf 9.00 uur) Kosten: 2,50 (gepast) Aanmelden: infopa@dock.nl Organisatie: DOCK Elmas Mihci: Dinsdag 4 juli 2017 Dagfietstocht Zin om samen te fietsen in een mooie omgeving? We maken een tocht van 50 kilometer die o.a. richting Schipluiden gaat. Onderweg stoppen we om te lunchen, u kunt zelf uw lunchpakket meenemen of lunchen in een restaurant (op eigen kosten). Mensen van de organisatie fietsen ook mee. Tussen en uur staat er een drankje met hapjes voor u klaar op het eindpunt. Locatie: Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank 9.30 uur verzamelen, (ongeveer) uur Kosten: 3,00 (inclusief consumptie) Combikorting: als u zich tegelijk inschrijft voor de recreatieve mini triatlon van 16 augustus krijgt u 1,- korting tijdens de triatlon Aanmelden: Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Nesselande Alléén op donderdagen van 9.00 tot uur in Huis van de Wijk Youngsters, Ambachtsplein 141, Zevenkamp Organisatie: Buurtwerk vrijwilligers Meer info: Ieke Wichers: info@buurtwerk.nl

6 Dinsdag 4 en 25 juli, 8 en 29 augustus 2017 Workshop Indoor Bowls Bowls is een balspel waarbij een speler met 4 ballen (bowls) speelt. Het is de bedoeling dat u zo dicht mogelijk met uw bowls bij het witte balletje, de jack, komt. Hoe dichter bij het witte balletje, hoe meer punten u scoort. Het klinkt eenvoudig, maar de bowls maken een sterkere bocht wanneer de snelheid afneemt. Het is een spel waarbij concentratie en tactiek van belang zijn. Geschikt voor zowel jong als oud! Locatie: Stichting Sporthal W.I.O.N., Max Planckplaats 300, Ommoord uur Kosten: geen Aanmelden: niet nodig Organisatie: Indoor Bowls Club Donderdag 6 en 27 juli 2017 Workshop(s) Yin Yoga Bent u op zoek naar meer rust en ontspanning? Of wilt u graag flexibeler worden? Speciaal voor u organiseren we Yin Yoga, een rustige vorm van yoga waarbij houdingen langer worden vastgehouden. Deze vorm van yoga is minder gericht op spieren en meer op het bindweefsel en de energiebanen. De meeste deelnemers van de Yin Yoga les omschrijven de les als relatief rustig. Na een Yin Yoga les gaat u weer ontspannen naar huis! Locatie: Huis van de Wijk Youngsters, Ambachtsplein 141, Zevenkamp uur alleen voor vrouwen uur alleen voor vrouwen uur mannen en vrouwen Zelf meenemen: handdoek/fleecedeken en makkelijk zittende sportkleding Kosten: 2,50 Aanmelden: infopa@dock.nl Organisatie: Yoga LilyAnn Elmas Mihci:

7 Zaterdag 8 juli 2017 North Sea Round Town Muziekavond met Trio Brock Speciaal voor deze editie van het NORTH SEA ROUND TOWN (2017) maakt het Trio een programma voor de Rotterdamse senioren: Op de hoek van Blaak en Weena loopt het laantje van herinneringen. Elk concert krijgt een extraatje met een special guest; o.a. jonge muzikanten van Codarts, dansende Lindy Hoppers en Tapdancers, zangkoor de Lijsterbessen, de zingende geriater e.v.a. Locatie: Huis van de Wijk Gerard Goosenflat, Thomas Mannplaats 150, Ommoord uur inloop, uur Kosten: geen Aanmelden: ma t/m vrij uur bij de informatiebalie van Huis van de Wijk Gerard Goosenflat Meer info: infobalie Huis van de Wijk Gerard Goosenflat: Woensdag 12 juli 2017 Themabijeenkomst hulpmiddelen in en rond de woning Wat is er allemaal mogelijk? Wat wordt er door de gemeente verstrekt en vergoed? Aansluitend worden er tips gegeven over goed en goedkoop klusjes laten doen. Locatie: Kosten: Meer info: Huis van de Wijk Prinsenhof, Bramanteplein 2, Prinsenland uur 2,50 (inclusief consumptie) info@buurtwerk.nl Angelie Roelofsen:

8 Woensdag 12 juli en 19 juli 2017 Workshops Weerbaarheid U krijgt handvaten aangereikt die kunnen helpen om u meer weerbaar en assertiever te maken in mogelijk onverwachte situaties. Lijkt het u leuk om op een interactieve manier er achter te komen hoe u en anderen zouden reageren? Geef u dan snel op voor één (of meerdere) van onderstaande workshops. Locatie: Woensdag 12 juli 2017 Pameijer Dawesweg 20, Ommoord Woensdag 19 Juli 2017 Huis van de Wijk Youngsters Ambachtsplein 141, Zevenkamp Workshop 1: Weerbaarheid uur Workshop 2: Hoe gaat u om met onverwachts gedrag uur Workshop 3: Voor wie: Kosten: Aanmelden: Organisatie: Meer info: Assertiviteit uur iedereen vanaf 18 jaar geen infopa@dock.nl Stichting Pameijer infopa@dock.nl Elmas Mihci:

9 Donderdag 13 juli 2017 Wijkwandeling Oosterflank en Het Lage Land Een interessante wijkwandeling door de wijken Oosterflank en Het Lage Land. Met als eindpunt de Educatieve Tuin. Locatie: Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank uur Kosten: geen Aanmelden: Organisatie: DOCK Donderdag 13 juli 2017 Theemiddag Pluk zelf de kruiden en maak je eigen kruiden thee! Tijdens deze middag staan de medewerkers voor u klaar om u van alles te vertellen over de kruiden in de Educatieve Tuin. Locatie: Educatieve Tuin, Lieven de Keystraat 1, Het Lage Land uur Kosten: vrijwillige bijdrage Organisatie: Gemeente Rotterdam, Educatieve Tuin Lieven de Keystraat Max Bernard:

10 Dinsdag 18 juli 2017 (Mee)zeilen op de Zevenhuizerplas De Zevenhuizerplas is een unieke plek aan de rand van Rotterdam. Schoon, helder en rustig water om te genieten van wind, zon en frisse lucht. Op Lake7 Sailing kunt u mee zeilen, samen zeilen of zelf zeilen in veilige, onzinkbare, gebruiksvriendelijke kajuitboten type Tirion. Alle varianten zijn mogelijk en in overleg met de zeilleiding wordt er een keus gemaakt. Deze activiteit is een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zeilen. Lake7 Sailing biedt les, verhuur boottrips en groepsactiviteiten. Locatie: Lake7, naast Euro Funcenter Oud Verlaat Strandweg 23, 2761 DM Zevenhuizen uur uur Kosten: 7,50 Hiervoor krijgt u professionele begeleiding en een zwemvest. Na inschrijving ontvangt u meer informatie. Aanmelden: via Organisatie: Buurtwerk en Lake7 Sailing Meer info: info@lake7sailing.nl Henk van Gent:

11 Woensdag 19 juli en 9 augustus Donderdag 20 juli en 10 augustus 2017 Tafeltennis Instuif Tafeltennis voor kinderen die het leuk vinden om een balletje te slaan. Batjes zijn gratis te lenen. Alleen dien je zelf voor zaalschoenen te zorgen. Heb je geen maatje om tegen te spelen? Dan kun je altijd nog proberen om de robot te verslaan! Ouders/verzorgers zijn van harte welkom en kunnen in de kantine een kopje koffie/thee drinken. Na afloop krijgen de kinderen een goodiebag mee met informatie over tafeltennis en gadgets. Locatie: Speelzalen Matchpoint Tattistraat (let op: ingang ligt aan Romanohof) uur Voor wie: kinderen van 6 tot en met 16 jaar Kosten: 2,50 Aanmelden: infopa@dock.nl Deelnemers: maximaal 20 kinderen per dag Organisatie: Tafeltennisvereniging Alexandria 66 Vrijdag 21 juli 2017 Wijkwandeling Prinsenland en Het Lage Land Interessante en informatieve wijkwandeling door de wijken Prinsenland en Het Lage Land. Locatie: Het Alexanderhof, Bramanteplein 2, Prinsenland uur Kosten: 1,- Aanmelden: infopa@dock.nl Organisatie: DOCK

12 Dinsdag 25 juli 2017 Ochtendwandeling op de fiets Het is zomers heerlijk wakker worden met vogelgeluiden. Voor één keer net iets eerder opstaan om samen met een vogelaar te luisteren en te kijken naar de vogels is de moeite van het vroege opstaan waard. U wordt meegenomen de natuur in tussen Nesselande en de Rotte. Bekende en vreemde vogels, veel voorkomende- en minder bekende plantjes. Een stukje fietsen (fiets meenemen), een stukje wandelen en met regelmaat letterlijk stilstaan bij wat u hoort en ziet. Een verrekijker kan goed van pas komen. Aan het eind van de tocht zijn we terug in Huis van de Wijk De Kristal waar we samen genieten van een ontbijt en kunnen napraten. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Locatie: Huis van de Wijk de Kristal, Cypruslaan 404, Nesselande 6.30 uur verzamelen, uur Kosten: 5,00 (inclusief ontbijt) Aanmelden: tot 18 juli Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Nesselande Organisatie: werkgroep Onder Anderen & Stichting Rotta Meer info: info@buurtwerk.nl Tineke van den Berg: Woensdag 26 juli 2017 Interactieve zitwandeling Wilt u wandelen maar kunt u dat niet meer (goed)? Dan hebben wij een alternatief. Met Gerard Harrewijn, gids in Rotterdam, heeft u aan tafel een interactieve zitwandeling. Met plaatjes en plattegronden neemt hij u mee naar het vooroorlogse- en naoorlogse Kralingen-Oost. Locatie: Huis van de Wijk Oriënt, Oosterflank uur Kosten: 2,00 (inclusief consumptie) Aanmelden: Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank Organisatie: Buurtwerk vrijwilligers Meer info: info@buurtwerk.nl Sebastiaan Boelhouwer:

13 Donderdag 27 juli, 3 augustus en 10 augustus 2017 Tafeltennis Plus Tafeltennis Plus is een open training waarbij de regels worden uitgelegd en er onder begeleiding van twee ervaren trainers geoefend kan worden. TT-Alexandria 66: Tafeltennis is voor iedereen! Tijdens deze open training kan men ervaren hoe leuk het is om te tafeltennissen op een eenvoudige manier. Zelfs voor bewoners die het nog nooit gedaan hebben is het leuk. Er zijn leenbatjes aanwezig, de zaal is rolstoeltoegankelijk en zelfs met een rollator of zittend in een stoel kunt u tafeltennissen en eventueel schuiftafeltennissen. Locatie: Voor wie: Kosten: Aanmelden: Aantal deelnemers: Organisatie: Meer info: Speelzalen Matchpoint Tattistraat (let op: ingang ligt aan Romanohof), Prinsenland uur met pauze, start 9.45 uur met een kopje koffie voor bewoners met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte 2,50 (open training inclusief een kopje koffie) infopa@dock.nl maximaal 8 personen per dag Partner en/of begeleiding kunnen meedoen. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de kantine te kijken. Tafeltennisvereniging Alexandria 66 infopa@dock.nl Donderdag 27 juli 2017 Boottocht over de Rotte Met sleepboot RAAF maken we een rondvaart over de Rotte. Locatie: Kinderboerderij De Blijde Weide (aan de achterkant) Bergse Linker Rottekade 435, Ommoord uur Kosten: 5,00 Aanmelden: infopa@dock.nl Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12 personen Organisatie: sleepboot RAAF Meer info: infopa@dock.nl

14 Zondag 30 juli 2017 Zomerbingo Pameijer organiseert een bingo voor wijkbewoners. Locatie: Kosten: Organisatie: Meer info: Huis van de Wijk Gerard Goosenflat Thomas Mannplaats 150, Ommoord uur inloop, uur 2,50 per plankje Pameijer ma t/m vrij uur bij de informatiebalie van Huis van de Wijk Gerard Goosenflat, Dinsdag 1 augustus 2017 Kijken, Kijken, niet Kopen - Bijzondere Winkel Wandeling Men hoeft niet alles te willen hebben wat mooi is, maar het is wel erg leuk om te kijken wat er allemaal te koop is. In Rotterdam zijn heel veel bijzondere winkels waar u misschien niet zomaar naar binnen durft te lopen maar die wel uw nieuwsgierigheid prikkelen. We hebben een aantal bijzondere winkels geselecteerd, winkels op een speciale locatie waar een verhaal achter zit of waar heel bijzondere spullen worden verkocht. Deze keer gaan we naar de Witte de Withstraat in het centrum. Tijdens de wandeling drinken we gezamenlijk koffie en/of kunt u gebruik maken van de lunch. Locatie: Huis van de Wijk Oriënt Vertrek: 9.30 uur verzamelen, uur Kosten: reiskosten (OV- Chipkaart meenemen) en consumpties zijn voor eigen rekening Aanmelden: tot 26 juli 2017 Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Organisatie: Buurtwerk vrijwilligers Meer info: info@buurtwerk.nl Tineke van den Berg:

15 Dinsdag 1 augustus 2017 Workshop Openbaar Vervoer We gaan een dagje reizen met het OV door het gebied. Hoe werkt een OV-chipkaart? Hoe laad ik hem op? Hoe check ik in of uit? Waar moet ik allemaal op letten? We reizen met de metro, bus, trein en wijkbus. Locatie: Wijkgebouw Romeynshof, Stresemannplaats 8, Ommoord uur Kosten: Eigen OV-chipkaart ( 10,00) of dagkaart ( 7,50) Aanmelden: infopa@dock.nl Organisatie: Vluchtelingenwerk & DOCK Woensdag 9 augustus 2017 Kunst schilderen op locatie met picknick (voor beginners en gevorderden) Schilderen op een bijzondere en rustieke locatie is voor iedereen een bron van inspiratie. Na de uitleg van de kunstenaar zoekt u een plekje waar u zich kunt concentreren en laten inspireren. s Ochtends wordt er vooral met houtskool/krijt/potlood gewerkt. Na de heerlijke lunch wordt er aan de hand van de schetsen een compositie gemaakt en verder in acryl uitgewerkt. Locatie: u gaat op eigen gelegenheid naar de locatie, deze wordt later bekend gemaakt uur Kosten: 30,00 hiervoor krijgt u materiaal, professionele begeleiding, koffie/thee, een heerlijke lunch en een echt uniek stukje werk om mee naar huis te nemen. Aanmelden: Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank, Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Nesselande, Organisatie: Buurtwerk vrijwilligers Meer info: info@buurtwerk.nl Tineke van den Berg:

16 Vrijdag 11 augustus 2017 Openlucht Checkpoint & Melany s Shave Ice Bij Checkpoint Alexander bieden wij hulp bij vragen over administratie, het maken van een cv tot informatie over vrijwilligerswerk. Checkpoint Alexander is een inlooppunt voor en door bewoners uit Prins Alexander. Om u nog beter te kunnen helpen vragen wij u om een identificatiebewijs en eventueel uw DigiD mee te nemen. Locatie: Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Nesselande uur Kosten: Checkpoint - gratis Melany s Shave Ice - vanaf 1,00 Organisatie: Buurtwerk, DOCK en Melany s Shave Ice, info@buurtwerk.nl Max Bernard: Tom Boxman: Dinsdag 15 augustus 2017 Bloemen Pluk Dag Op deze middag kunt u zelf een bosje bloemen komen plukken. Op de Educatieve Tuin hebben wij een prachtige bloementuin met verschillende soorten bloemen. Locatie: Educatieve Tuin, Lieven de Keystraat 1, Het Lage Land uur Kosten: vrijwillige bijdrage Aanmelden: infopa@dock.nl Organisatie: De Educatieve Tuin Lieve de Keystraat, Gemeente Rotterdam Max Bernard:

17 Woensdag 16 augustus 2017 Recreatieve Mini Triatlon - Niet zwaar, wel sportief en gezellig! Deze recreatieve mini triatlon lijkt niet op een officiële triatlon! Het is de bedoeling dat u een leuke dag heeft samen met anderen en in uw eigen tempo sportief bezig bent. Vanaf uur starten we met fietsen (eigen fiets) voor een tochtje van ongeveer 15 kilometer. Na een korte koffiestop gaan we 5 kilometer wandelen. Vervolgens is het tijd voor de lunch. Daarna gaan we het laatste binnensport onderdeel doen. Als afsluiting van deze sportieve dag genieten we van zomerse versnaperingen. Locatie: Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank 9.30 uur verzamelen, uur Kosten: 7,50, inclusief 2 keer koffie, lunch en zomerse versnaperingen Combikorting: als u tegelijk met de dagfietstocht van 4 juli inschrijft krijgt u 1,- korting Aanmelden: tot 14 augustus 2017 Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Nesselande, Alléén op donderdagen van 9.00 tot uur in Huis van de Wijk Youngsters, Ambachtsplein 141, Zevenkamp Organisatie: Buurtwerk vrijwilligers Meer info: info@buurtwerk.nl Ieke Wichers: Woensdag 16 augustus 2017 Wandeling Geschiedenis Prins Alexander Meer weten over de geschiedenis van Rotterdam Prins Alexander? We wandelen samen met een deskundige en enthousiaste gids van de Historische Vereniging Prins Alexander door het gebied. Locatie: Het Alexanderhof, Bramanteplein 2, Prinsenland uur Kosten: geen Aanmelden: infopa@dock.nl Organisatie: Wim Heistek, Historische Vereniging Prins Alexander

18 Woensdag 23 augustus 2017 Huh, Mantelzorger?! Zorgt u voor een ander? Dan bent u mantelzorger. Dat verdient een bloemetje en een mini verwendag! We verwelkomen u met een creatieve workshop plantenhangers knopen zodat u even uit de knoop kunt komen. Van verpleegkundige Angelie leren we iets over handige hulpmiddelen en nieuwe ontwikkelingen. We maken gezamenlijk een lunch klaar en natuurlijk hebben we veel informatie en tips en trucs over het zorgen voor een ander. En dat bloemetje dat u verdiende? Dat wordt een bloeiend plantje voor in de plantenhanger. Locatie: Huis van de wijk Youngsters, Ambachtsplein 141, Zevenkamp uur Kosten: geen Aanmelden: infopa@dock.nl Organisatie: Buurtwerk & DOCK Meer info: info@buurtwerk.nl, infopa@dock.nl Angelie Roelofsen: Zondag 10 september 2017 Klimmen Klimmuur Rotterdam organiseert een open klimdag! Heeft u nog nooit geklommen? Geen probleem. Elk half uur zal er een introductieles gegeven worden. Dit kost tijdens de open klimdagen slechts 5,- per persoon. Kinderen dienen onder begeleiding van een volwassene te komen. Er worden allerlei verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder spectaculaire demonstraties en diverse clinics. Tijdens de open dag kan iedereen kennis maken met de klimsport. Met hoogten tot 18,5 meter en vele verschillende klimroutes kunt u op uw gemak de klimhal en de hoogte ontdekken. Neem dus al uw vrienden, familie en kennissen mee en kom naar de klimmuur op 10 september! Locatie: Klimmuur Rotterdam, Prinsenlaan 910, Prinsenland uur Kosten: introductieles van een half uur: 5,00 klimmen en entree is gratis Aanmelden: niet nodig Organisatie: Klimmuur Rotterdam

19 Donderdag 7, 14, 21 en 28 september 2017 Fietsvierdaagse Al voor de elfde keer vindt de fiets vierdaagse plaats, u fietst toch ook weer mee? De routes zijn rond de 22 kilometer en zijn langs mooie bekende en minder bekende plekken in en om Rotterdam. We vertrekken om uur, elke donderdag vanaf een andere locatie. Bij inschrijving krijgt u een overzicht mee van de vertreklocaties. Onderweg houden we een koffiestop en de laatste dag krijgt u een lunch aangeboden. Locatie: na inschrijving ontvangt u hier bericht over uur (verzamelen vanaf 9.30 uur) Kosten: 10,00 voor vier dagen of 3,00 per dag, 28 september: 5,00 Aanmelden: tot 30 augustus 2017 Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, Oosterflank Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Nesselande, Alléén op donderdagen van 9.00 tot uur in Huis van de Wijk Youngsters, Ambachtsplein 141, Zevenkamp Organisatie: Buurtwerk vrijwilligers Meer info: overige informatie krijgt u bij inschrijving (vanaf eind juni). info@buurtwerk.nl Ieke Wichers:

20 Datum Activiteit 21 Juni Thema bijeenkomst De Notaris weet raad 24 Juni Alexander Bloeit 24 Juni Buitendemonstratie Bowls 24 Juni Wapperdag 28 Juni Vrouwenzwemmen 3 Juli Bewegen op muziek vrouwen en gezonde lunch 4 Juli Dag fietstocht 4 Juli Workshop Indoor Bowls 6 Juli Workshop Yin Yoga 5 Juli Vrouwenzwemmen 8 Juli North Sea Round Town muziekavond met Trio brock 10 Juli Bewegen op muziek vrouwen en gezonde lunch 12 Juli Thema bijeenkomst Hulpmiddelen in en om de woning 12 Juli Workshop Weerbaarheid 13 Juli Wijkwandeling Oosterflank en Lage Land 13 Juli Theemiddag 18 Juli Zeilen op Zevenhuizerplas 19 Juli Tafeltennis instuif 19 Juli Workshop Weerbaarheid 20 Juli Tafeltennis instuif 21 Juli Wijkwandeling Prinsenland en Lage Land 25 Juli Ochtendwandeling op de fiets 25 Juli Workshop Indoor Bowls 26 Juli Interactieve zitwandeling 27 Juli Tafeltennis Plus 27 Juli Workshop Yin Yoga 27 Juli Boottocht over de Rotte 30 Juli Zomerbingo 1 Augustus Kijken, Kijken, niet kopen 1 Augustus Workshop Openbaar Vervoer 3 Augustus Tafeltennis Plus 8 Augustus Workshop Indoor Bowls 9 Augustus Tafeltennis instuif 9 Augustus Kunst schilderen met Picknick 10 Augustus Tafeltennis instuif 10 Augustus Tafeltennis Plus 11 Augustus Open Checkpoint + Melany s Shave Ice 15 Augustus Bloemen pluk dag 16 Augustus Recreatieve mini triathlon 16 Augustus Wandeling geschiedenis Prins Alexander 23 Augustus Huh, Mantelzorger?! 29 Augustus Workshop Indoor Bowls 10 September Klimmen 7, 14, 21, 28 September Fiets 4-daagse /

Zomers actief voor 50+

Zomers actief voor 50+ Zomers actief voor 50+ 2016 Dinsdag 28 juni (Mee)zeilen op de Zevenhuizerplas De Zevenhuizerplas is een unieke plek aan de rand van Rotterdam. Schoon, helder en rustig water om te genieten van wind, zon

Nadere informatie

Zomercampus 2018 Zomeractiviteiten in Prins Alexander

Zomercampus 2018 Zomeractiviteiten in Prins Alexander Zomercampus 2018 Zomeractiviteiten in Prins Alexander Net als in 2017 bieden Buurtwerk en Dock weer een gevarieerd zomerprogramma in de maanden juni, juli, augustus en september voor kinderen, volwassenen

Nadere informatie

Zomers actief voor 50+

Zomers actief voor 50+ 2015 Zomers actief voor 50+ Goede tradities moet je in ere houden Voor u ligt het boekje Zomers Actief voor 50-plussers 2015. Ook dit jaar weer met inspirerende, interessante, actieve en leuke activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Zomercampus 2019 Zomeractiviteiten in Prins Alexander

Zomercampus 2019 Zomeractiviteiten in Prins Alexander Zomercampus 2019 Zomeractiviteiten in Prins Alexander Net als in 2018 bieden welzijnsorganisaties Buurtwerk en Dock weer een gevarieerd zomerprogramma in Prins Alexander aan. Sportieve activiteiten, zoals

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Bewoners Organisatie Ommoord - BOO

Bewoners Organisatie Ommoord - BOO Bewoners Organisatie Ommoord - BOO Als bewonersorganisatie willen wij de bewoners informeren over zaken waar wij aan werken en belangrijk vinden voor het leefklimaat en het welzijn van de wijk Ommoord.

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Bewegen in Veldhoven

Bewegen in Veldhoven Bewegen in Veldhoven Dynamic Tennis Tafeltennis Bewegen in het Water Therapeutische Gym Wandelen in variaties Therapeutische Gym Iedere week verantwoorde gymles onder deskundige leiding Blijf bewegen!

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Activiteitenfolder februari 2016

Activiteitenfolder februari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder februari 2016 Februari wordt voor Ontmoetingscentrum Prinsenhof een bijzondere maand. We gaan eindelijk verhuizen naar het Alexanderhof.

Nadere informatie

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe!

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe! Januari 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede juni 2019 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw zijn

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016

Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016 Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016 d e v e r b i n d e n d e f a c t o r VRIJWILLIGERSWERK OUDERENWERK JONGERENWERK WIJKWERK CULTUUR SPORT STEUNPUNT MEDELANDERS ACCOMMODATIEBEHEER MANTELZORGONDERSTEUNING

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Mantelzorg Gemeente Moerdijk. Mantelzorg MEI Beste Mantelzorger

Mantelzorg Gemeente Moerdijk. Mantelzorg MEI Beste Mantelzorger Mantelzorg MEI 2019 Beste Mantelzorger Voor de komende maanden zijn de volgende activiteiten en Themabijeenkomsten al bekend, u kunt de data vast in uw agenda noteren. Themabijeenkomsten 4 Juni : NAH (Niet

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Schorpioenstraat 298 te Rotterdam 370 per maand

Huur kantoorruimte op Schorpioenstraat 298 te Rotterdam 370 per maand Huur kantoorruimte op Schorpioenstraat 298 te Rotterdam 370 per maand Aanbiedende partij: Van der Panne Woning- en Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: info@vdpanne.nl Telefoon: 0180-332222 Website: http://www.vdpanne.nl

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie

Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie Comfortabel blijven wonen in uw woning Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie De gemeente wil zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Daarom willen wij met

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

APRIL ACTIVITEITENFOLDER

APRIL ACTIVITEITENFOLDER APRIL 2016 ACTIVITEITENFOLDER Ontmoetingscentrum Prinsenhof is Huis van de Wijk voor buurtbewoners in de Rotterdamse wijk Prinsenland. In samenwerking met Woonstad, Pameijer, Laurens, Buurtwerk en DOCK

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer OOH Beweegt Programma 2018/2019 Een fitte werknemer is een blije werknemer VOORAF Binnen OOH vinden we het belangrijk dat de mensen die op onze scholen werken vitaal zijn. Vitaliteit bevat vele aspecten:

Nadere informatie

Week. 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016

Week. 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016 Week 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016 1 Week tegen Eenzaamheid 2016. Eenzaamheid en sociaal isolement, wat is nou eigenlijk het verschil? Bij eenzaamheid gaat het om je eigen

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014 1 Lichamelijke beweging De fysiotherapeut is aanwezig op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Doelen: - Jeugdvakantieweken vol laten stromen - Dit stimuleren met een heel aantrekkelijke Sail Try-out aanbod

Doelen: - Jeugdvakantieweken vol laten stromen - Dit stimuleren met een heel aantrekkelijke Sail Try-out aanbod Promotieplan van aanpak 080605 Korte termijn: - tot begin zomer vakantie (040705) Low Budget. - Scholen BO (betere in betere wijken + plaatsen) Kralingen Prinsenland Alexander Ommoord Hillegersberg Schiebroek

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Augustus 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT STICHTING DKT SPONSORMANUAL ROTTEMEREN WELKOM BIJ HET ROTTEMEREN MIDSUMMER EVENT De Rotte beweegt je! Niet zomaar een openingszin. De Rotte beweegt je! staat voor dynamiek, lef en voor ondernemerschap.

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 105,00 Inclusief ingrediënten Gevorderden cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 6 lessen 66,00 Inclusief

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Bewoners Organisatie Ommoord - BOO

Bewoners Organisatie Ommoord - BOO Bewoners Organisatie Ommoord - BOO Als bewonersorganisatie willen wij de bewoners informeren over zaken waar wij aan werken en belangrijk vinden voor het leefklimaat en het welzijn van de wijk Ommoord.

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Zomerprogramma Vrijdag 15 juli

Zomerprogramma Vrijdag 15 juli Actief de zomer in! Deze zomer valt er veel te beleven in Krimpen. In de maanden juli en augustus bieden wij u als ContourdeTwern, in samenwerking met wijkvrijwilligers en tal van organisaties, een gevarieerd

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie