Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016"

Transcriptie

1 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger die elke donderdag vrijwilligers mee. ochtend mee wil met het wandelen Echter op de dinsdag middag op ons eigen terrein., zouden wij best nog wel een Veel bewoners zitten in een paar extra handen kunnen rolstoel maar heerlijk even een gebruiken. uurtje buiten zijn doet elk mens In de Linnenkamer werken 2 goed. extramurale dagbesteders die Daarna lekker met elkaar koffie aandacht krijgen heerlijk drinken. Kom ons helpen? vinden. Voor onze jongeren huisvestiging Elfgard zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om af en toe met een bewoner een rondje te fietsen en- of te sporten. Bijvoorbeeld voetballen samen een aantal bewoners op het terrein van Midgard. Het is goed voor deze jonge kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Wie durft deze uitdaging aan te gaan? Voor een ouder wordende bewoner van het Eliashuis met het syndroom van Down, zoeken wij een mannelijke vrijwilliger die met hem kan fietsen, wandelen of gewoon een kopje koffie kan drinken. Misschien in de toekomst af en toe uit eten. Voor een rolstoel bewoner van Jonas Oost, zijn wij Voor een jongeman van de Misaelgroep met autisme, die erg van wandelen, fietsen en muziek luisteren houdt, zijn wij opzoek naar een maatje. Het moet wel iemand zijn die stevig in zijn schoenen staat, want de opzoek naar een vrijwilliger jongeman maakt er een sport die 1 x (of vaker ) per week van om weg te lopen, vandaar is met hem zou willen 1 op 1 begeleiding een vereiste. wandelen, ergens wat drinken, een ijsje eten. Bijvoorbeeld in de zomer op ons eigen terras. Voor een mannelijke 29 september a.s. bewoner zijn we op Sint Michaelsfeest zoek naar een vrijwilliger die elke maandag ochtend met hem wil gaan zwemmen in ons eigen verwarmde zwembad. Je zwemt samen met een andere vrijwilligster die ook een bewoner begeleidt. Voor deze bewoner is het heel erg belangrijk dat zijn zwemuurtje door blijft Wie wil die dag meehelpen? gaan. Nu ligt dit stil. Welke waterrat durft het aan? Van 9.00 tot uur. Voor een bewoner van Lilia 4 zoeken wij een vrijwilliger die af en toe een wandeling wil maken met een jongeman. Eventueel later kleine uitstapjes maken.

2 Voor een lieve, rustige jongeman van de Gabaelgroep zijn we opzoek naar een vrijwilliger. De jongeman is autistisch en heeft veiligheid en structuur nodig. Daarnaast is het het een hele zachtaardige man De ouderen werkplaats Hestia is opzoek naar vrijwilligers die op de die je rustig moet benaderen woe-middag mee willen helpen bij en nagenoeg nooit boos wordt. het bewegen van bewoners. De jongeman houdt van In de Hieramzaal wordt er heel eenvoudig gewerkt aan bewegen wandelen, muziek luisteren en het bekijken van met de benen en armen onder aquariums boeit hem zeer. begeleiding van onze Ben jij die rustige man of fysiotherapeute. vrouw, die af en toe wat tijd Bewegen is ook voor onze ouder met deze leuke bewoner wilt doorbrengen? wordende bewoners, heel belangrijk! Hallo: Ik ben een autistische man van 47 jaar en woon in het Lilia huis aan de Zon 4. Ik ben op zoek naar een maatje (vrijwilliger) die met mij zou willen wandelen. Ik ben een rustig en bescheiden persoon en geniet van kleine dingen. Ik zou het heel fijn vinden als iemand bijv. eenmaal per week speciaal voor mij komt om een rondje om te gaan. En wie weet als we het goed kunnen vinden samen, dat je ook eens met mij het concert op Midgard wilt bezoeken op zaterdag avond. Als je dit leuk lijkt kun je contact opnemen met de coördinator van de vrijwilligers. Vriendelijke groeten van mij! Wandelaars gezocht voor werkplaats de Hestia & Camelot. Elke woensdagmiddag van uur. Er wordt ruim een uur gewandeld en daarna wordt er koffie gedronken op de werkplaats. Veel bewoners zitten in een rolstoel, maar genieten enorm van zo'n heerlijk uurtje in de buitenlucht. Inval-chauffeurs gezocht, die op kosten van Midgard een bus-certificaat willen behalen. Voor ons strakjes gerenoveerde winkel en theehuis, zijn wij opzoek naar vrijwilligers die hierin willen meehelpen. Wij hebben een kleine ploeg met chauffeurs en het zou fijn zijn als we deze konden uitbreiden. Inzetbaarheid uiteraard in overleg. Het gaat om het klaarmaken van kleine gerechtjes, bedienen etc. Met name zijn we opzoek naar vrijwilligers die op de zaterdagen willen meehelpen, maar ook door de weeks kunnen we hulp gebruiken.

3 Voor en jongen van 9 jaar van het KDC de Appelboon zijn we opzoek naar een leuke, sportieve vrijwilliger, liefs een man, die hem af en toe komt ophalen om wat leuks te ondernemen. Bijvoorbeeld naar de speeltuin of naar dierenpark Blankendaal. Voor verschillende bewoners van het Eliashuis zijn wij opzoek naar vrijwilligers die in het weekend met hen willen wandelen of iets leuks willen ondernemen. Voor een levenslustige jongen van 15 jaar zijn wij dringend opzoek naar een vrijwilliger die intensieve dingen met hem wil ondernemen zoals wandelen fietsen, hardlopen, zwemmen, voetballen, naar de klimduin etc.het zou goed voor hem zijn, als hij zijn wereld kan vergroten door buiten Midgard dingen te kunnen ondernemen. De jongen kan niet praten, maar begrijpt alles wat je zegt. Dierenverzorgers gevraagd Vindt je het leuk om dieren te verzorgen? We zijn nog op zoek naar inval vrijwilligers die per toebeurt in het weekend en tijdens vakantie-periodes onze dieren willen verzorgen. De ezels zijn heel lief en mak. Zo ook onze cavia's, konijnen en kippen! Ja toch? Vrijwilligers gezocht voor onze centrale keuken. Meehelpen groente schoonmaken en snijden, afwaskeuken, schoonmaken etc. Een paar uurtjes per week? GRAAG! Op zaterdagavond zijn er regelmatig concerten op Midgard. Veel vrijwilligers gaan hierheen met bewoners. Maar er zijn ook nog bewoners die niet kunnen gaan omdat er geenbegeleiding is. Wie vindt het leuk om samen met een bewoner hier naar toe te gaan? uur. U doet de bewoners er een groot plezier mee!

4 Voor een bewoner die eigenlijk teveel op e groep zit, zijn we opzoek naar een vrijwilliger die bijvoorbeeld wekelijks met hem wil wandelen op het terrein van Midgard, of samen muziek maken etc. Laat het me weten, dan maken we een afspraak met de mentor! Op zondag middag 30 oktober organiseren we weer een gezellige Bingo middag voor onze bewoners. Tijd uur. Uiteraard zijn we opzoek naar vrijwilligers die samen met een bewoner of bewoners hiernaar toe willen gaan of ons willen helpen bij de catering. Een vaste vrijwilliger van onze technisch dienst heeft ons wegens verhuizing verlaten. Voor een rolstoel bewoner van de Iphis-groep zijn wij al meer dan een jaar opzoek naar een vrijwilliger die regelmatig met hem wil wandelen en of mee wil begeleiden naar concerten etc. op Midgard. Wie is handig met klussen, of technisch aangelegd? We kunnen best wat ondersteuning gebruiken! Waar zijn deze stoere mannen? Uiteraard inzetbaarheid in overleg. Voor de lunch ondersteuning zouden wij graag een Wie kan ik bellen voor extra ondersteuning tijdens jaarfeesten, open dagen, uitjes, zomerspelen etc. Dan maak ik daar een aparte poel van. Wel zo handig! Wij zijn opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met onze andere 2 vrijwilliger in het groen te werken op het mooie terrein van Midgard. Uiteraard vindt er afstemming plaats met de vaste terreinmedewerkers. Voor een bewoner van de Jephta groep zijn we opzoek naariemand die in het weekend een rondje over het terrein met hem wilt lopen en daarna lekker een bakkie doet bij het thee huis. Als het een handige mannelijke vrijwilliger is, kan hij wellicht ook wat kleine klusjes in en om het huis verrichten.

5 Ook voor een uurtje in de week, kan je je heel nuttig maken! Ik hoor graag van je! vrijwilliger willen op de kaarsenmakerij. Het is voor maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Van tot 13 uur. Deel deze krant zoveel mogelijk!! Voor onze gezellige Jephta woongroep, zijn we opzoek naar een huisvriend, die zich met de groep / bewoners wil verbinden. Als huisvriend ga je lekker wandelen met bewoners op ons eigen terrein, ga je mee met uitstapjes, schuif je af en toe aan bij het eten, neem je een bewoner mee naar een concert op zaterdagavond en help je met klusjes in de woning. Kortom, vindt je het leuk om je te verbinden met een hele gezellige woongroep? Dan zijn we opzoek naar jou! De voorkeur gaat uit naar een man. Inzetbaarheid uiteraard in goed overleg. Alles is bespreekbaar. Dus neem gauw contact op met l.waanders@midgard.nl WE ZIJN OPZOEK NAAR JOU! Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan fietsen, wandelen, muziek luisteren of gewoon een kopje koffie drinken. Kerstmarkt Hoewel het nog erg ver weg is, hier dan toch alvast de datum voor onze jaarlijkse kerstmarkt. Zaterdag 17 december. Dagje Artis Op donderdag 17 november gaan we met de bewoners een dagje naar Artis. Het zou fijn zijn als de groepen hierbij ondersteuning van vrijwilliger krijgen. Tevens ben ik opzoek naar chauffeurs die met onze eigen bussen willen rijden zodat ook onze rolstoel bewoners naar Artis kunnen. Ik hoor graag van jullie! Mocht je het leuk vinden om mee te helpen, ook al zijn dat maar een paar uurtjes? Graag!!! We kunnen altijd veel ondersteuning gebruiken! Nadere informatie volgt.

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vrijdag 24 juni Sint Jan Wie wil ons helpen tijdens het St. Jansfeest? Vanaf 14.00 uur opbouwen en alles klaarzetten zodat om 16.00 uur het feest kan beginnen. Rond

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Augustus 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Februari 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden

Vrijwilligers gezocht. Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden Vrijwilligers gezocht Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden Als vrijwilliger maak je kennis met de bijzondere (binnen)wereld van de bewoners van Midgard.. Ze treden je eerlijk en direct tegemoet en

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 De maand oktober is alweer aan zijn laatst stukje begonnen. Komende zondag gaat de tijd alweer een uurtje terug! Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop van harte dat

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015

Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015 Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015 Beste allen, We staan aan de vooravond van het Nieuwe jaar. Traditiegetrouw blikken we kort terug op het afgelopen en vooruit naar het nieuwe jaar. Er is

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Vrijwilligerskrant. Oktober Midgard

Vrijwilligerskrant. Oktober Midgard Vrijwilligerskrant Oktober 2018 Midgard Beste vrijwilligers van Midgard, De maand oktober heeft zijn intrede gedaan en op Midgard hebben wij met elkaar het Michaelsfeest gevierd. Dit is het eerste jaarfeest

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 5 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Column Afscheid van onze stagiaire Jaqueline Pensioen Marij Afscheid Elly De winkel Zomeractiviteiten Wist je dat? Jaarmarkt Mijnzetellaan 6 6412

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Dijkgatshoeve Wieringerwerf Zie de website van Dijkgatshoeve: http://www.raphaelstichting.nl/dijkgatshoeve/vrijwilligers/

Dijkgatshoeve Wieringerwerf Zie de website van Dijkgatshoeve: http://www.raphaelstichting.nl/dijkgatshoeve/vrijwilligers/ Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 5 februari 2014 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli De Bezige Belt Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli Dag allemaal! Mijn naam is Eekie en ik ben een grote eekhoorn, en ik woon al héél lang op De Kleine Belties.

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen November 2018 De activiteiten in huiskamer de Zonnehoek: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 10.30 uur Klassieke muziek luisteren 15.30 uur

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Vacature overzicht 2017

Vacature overzicht 2017 Dordrecht: Vacature overzicht 2017 1. Binnenstad: Een lieve, vriendelijke dame van in de 80 jaar zoekt een gezellige vrijwilliger die eens n de week wil langskomen. Mw vind het gezellig om naar buiten

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

024-3974188 / 06-83544053 06-23456490

024-3974188 / 06-83544053 06-23456490 Vrijwilliger gezocht voor bewoner van de Plataan Voor een bewoner van de Plataan en zijn echtgenote zoeken we een vrijwilliger die met meneer een praatje kan maken, prettig gezelschap kan zijn en zo de

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO Buitengewoon Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015 woensdag 1 juli: Nationale Modderdag 14.00-16.00 uur Het is Nationale Modderdag, een dag waarop je buiten in de modder mag spelen en natuurlijk lekker vies mag worden! Trek laarzen en oude kleren aan en

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 5-2018 Ter info In dit nummer Vakantie Voor vele mensen is de vakantieperiode aangebroken of ligt het nog in het verschiet. Wij wensen iedereen (alvast) een

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Oosterheem Broek op Langedijk Op aanvraag. Scorlewald - Schoorl:

Oosterheem Broek op Langedijk Op aanvraag. Scorlewald - Schoorl: Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 15 April 2013 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: De strategische koers

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: De strategische koers Een uitgave van Careander - 1 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: De strategische koers VAN DE BESTUURDER: Aan de slag Careander heeft een nieuwe visie. We hebben de visie opgeschreven, hier staat in hoe

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen Contact Een uitgave van Careander - 1 2019 Kort & Krachtig Talent ontwikkelen VAN DE BESTUURDER: Ontdek je talent Talent. Dat betekent dat je iets goed kunt. Zoals eten koken. Of genieten van muziek. Je

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Vakantieprogramma The movies. BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer

Vakantieprogramma The movies. BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer Vakantieprogramma 2015 The movies BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 20 juli 4 Dinsdag 21 juli 4 Woensdag 22 juli 4 Donderdag

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016 maandag 1 augustus: Zomervakantie dinsdag 2 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij donderdag 4 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij vrijdag 5 augustus: Met de kippen op stok 16.30 uur Elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Gezocht vrijwilligers voor het sportmaatjesproject: april 2013 Regio Zuid Kennermerland (Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek)

Gezocht vrijwilligers voor het sportmaatjesproject: april 2013 Regio Zuid Kennermerland (Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek) Gezocht vrijwilligers voor het sportmaatjesproject: april 2013 Regio Zuid Kennermerland (Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek) Zwemmaatjes gezocht Algemeen De mensen die via de RIBW K/AM begeleiding

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

Melkweg. De deur op slot. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Wonen: Veilig wonen

Melkweg. De deur op slot. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Wonen: Veilig wonen Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B De deur op slot Wonen: Veilig wonen Colofon Melkweg: De deur op slot, 2013 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern is een uitgave van

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator:

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Iris Kikken: Iris.Kikken@talentonline.nl of 06-29459868 Week aanbod - Week 14 Maandag 4 april Natuurclub - Kennis

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie