VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?"

Transcriptie

1 VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Februari 2018

2 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden kunnen bieden om te sporten, te wandelen, te gaan zwemmen, een terrasje te pikken of om mee te helpen op een groep, in de klas of op een werkplaats. Heb jij een uurtje per week over, of meer? Dan zijn we naarstig opzoek naar jou. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot gauw! Gita Werkt op vrijdag - ochtend in het groen en in de middag gaat ze met een bewoner mee naar het paardrijden. Loes Waanders Coördinator vrijwilligerswerk l.waanders@midgard.nl Marc Werkt op donderdagochtend als fietsenmaker bij de Technishe dienst. Het team vrijwilligers van Midgard bestaat momenteel uit meer dan 100 enthousiaste medewerkers die met elkaar het bestaan van onze bewoners verrijken door hun inzet en verbondenheid. met de gemeenschap.

3 Midgard is op zoek naar nieuwe vrijwilligers zodat wij de dierenweide in het weekend zoveel mogelijk kunnen openstellen voor het publiek. De vrijwilligers nemen minimaal 1 dagdeel voor hun rekening. De dagdelen zijn 's morgens van 10 tot 13 uur en 's middags van 13 tot 16 uur. De vrijwilligers verzorgen de dieren en treden op als gastheer/vrouw. Meestal werken ze met z'n tweeën maar ook soms alleen. De vrijwilligers kunnen na of voor hun werk een gratis kopje koffie of thee drinken in ons theehuis de Koperen Koning. Uiteraard worden de vrijwilligers goed ingewerkt. Sabea Helpt op woensdag ochtend mee bij kinderdagcentrum de Applboom en begeleidt de kinderen naar het DUPLA - paardrijden. Voor een jongeman van de Misaelgroep met autisme, die erg van wandelen, fietsen en muziek luisteren houdt, zijn wij opzoek naar een maatje. Het moet wel iemand zijn die stevig in zijn schoenen staat, want de jongeman maakt er een sport van om weg te lopen, vandaar is 1 op 1 begeleiding een vereiste. Astrid Wandelt elke week met bewoners van de zorgintensieve woongroep Elisa en ondersteund de werkplaats Hestia Voor onze jongeren huisvestiging Elfgard zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om af en toe met een bewoner een rondje te fietsen en- of te sporten. Bijvoorbeeld voetballen samen met een aantal bewoners op het terrein van Midgard. Het is goed voor deze jonge kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Wie durft deze uitdaging aan? We zijn opzoek naar inval-chauffeurs, die op kosten van Midgard een bus-certificaat willen behalen. Wij hebben een kleine ploeg met chauffeurs en het zou fijn zijn als we deze konden uitbreiden. Inzetbaarheid uiteraard in overleg. Voor verschillende bewoners van het Eliashuis zijn wij opzoek naar vrijwilligers die in het weekend met hen willen wandelen of iets leuks willen ondernemen. Veel bewoners zitten in een rolstoel en is een wandeling op ons eigen mooie terrein of een bezoekje aan de dierenweide al een heerlijk uitje. Peter Begeleidt elke vrijdagochtend bewoners naar het DUPLA paardrijden.

4 Op zaterdagavond zijn er regelmatig concerten op Midgard. Veel vrijwilligers gaan hierheen met bewoners. Maar er zijn ook nog bewoners die niet kunnen gaan omdat er niet voldoende begeleiding is. Wie vindt het leuk om samen met een bewoner hier naar toe te gaan? uur. U doet de bewoners er een groot plezier mee. Francien Helpt elke week een middag mee in het theehuis en in de linnenkamer In de Linnenkamer van Midgard is het dagelijks een drukte van belang. Vuil wasgoed van de ochtend ligt s avond weer schoon in de kasten. Momenteel worden we al ondersteunt door een aantal vrijwilligers Echter op de maandag en dinsdag middag zouden wij best nog wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Kom jij dit leuke team versterken? Voor vroege vogels die hun dag zinvol willen beginnen zijn we opzoek naar vrijwilligers ter ondersteuning bij de voorbereiding van en als assistentie bij het ontbijt op diverse woongroepen. Werktijden uur en werkdag(en) in overleg. Voor onze werkplaats de Veerdienst zijn we opzoek naar een vrijwilliger die samen met de vaste medewerker, bewoners helpt met de uitvoering van hun werk. De Veerdienst is een buitenwerkplaats die o.a. diverse goederen van en naar de woonhuizen brengt op maandag t/m vrijdag. Werktijden en dagen uiteraard in overleg. Ook 1 dagdeel is zeer welkom! Thea Ondersteund 1 ochtend in de week de kinderen van kinderdagcentrum de Appelboom. Henk Een vaste medewerker die daarnaast heel veel vrijwilligerswerk verricht in bijv. de linnenkamer, bij de dierenweide, in de huishouding tijdens jaarfeesten en activiteiten, kortom de foto zegt genoeg! Wie kunnen we bellen voor extra ondersteuning tijdens jaarfeesten, open dagen, uitjes, zomerspelen etc. Dan nemen we je op in de flexpoel. Kun je niet? Niks aan de hand. Kun je wel, super fijn!

5 Lonic Ondersteund op woensdag samen met een andere vrjwilliger de Technische dienst met diverse klussen. Voor een bewoonster van het Jonashuis zijn we opzoek naar een vrijwilligster die af en toe eens een kopje koffie met haar wil drinken, of een wandeling wil maken in de omgeving. Afgelopen jaar is de moeder van deze bewoonster overleden en haar familie woont niet naast de deur. Wie lijkt het leuk om af en toe gezellig met deze bewoonster leuke dingen te ondernemen? Voor een bewoner van Lilia 4 zijn we opzoek naar een vrijwilliger die af en toe samen met hem een stukje wil wandelen of fietsen. De bewoner is een gezellige man van middelbare leeftijd die van lekker kletsen houdt en goed ter been is. Het gaat om 1 x per week een uurtje. We zijn opzoek naar een vrijwilliger die op vrijdagmiddag van 14 tot 15 uur een bewoner wil begeleiden bij het paardrijden. Van belang is een rustige, stabiele en betrouwbare persoonlijkheid. Ervaring met autisme is een pre, maar niet noodzakelijk. Omgang met paarden is natuurlijk ook van belang. Het is de bedoeling dat er ook iemand van het vaste team van de Joris mee gaat, dus de vrijwillig(st)er kan altijd terugvallen op de ervaring van de woonbegeleider. De bewoner geniet altijd heel erg van het paardrijden. Als begeleider helpt je de bewoner bij het op- en afstijgen en neemt het paard aan de hand en loopt rustig rondjes door de manege. Peter Biedt zwembegeleiding in ons eigen zwembad bij kinderen van de Appelboom op maandag ochtend De bewoners van woongroep de Mispa zijn opzoek naar een vrijwilliger die in het weekend een paar uur in de ochtend of middag (in overleg) bij hen een activiteit wil ondernemen. Het gaat hierbij om activiteiten zoals bakken, knutselen, Ton Flexibel inzetbaar bij opbouw en afbreken jaarmarkten ect. Dierenverzorger in het weekend nagels lakken, boekje lezen, een extra wandeling of gewoon wat extra aandacht geven. Wie lijkt het leuk om de bewoners van de Mispa wat gezelligheid te bieden in het weekend? Er is altijd een woonbegeleider aanwezig.

6 Voor de Karmijn, een klas van het kinderdagcentrum de Appelboom zijn we opzoek naar een vrijwilligster die mee wil helpen bij het zwemmen in ons eigen zwembad op de vrijdagochtend tussen uur. Voor het komende zomerseizoen zijn we opzoek naar vaste vrijwilligers voor in het weekend in ons theehuis de Koperen Koning. In het weekend wordt het terras druk bezocht door woongroepen maar ook door gasten van buiten Midgard. Vindt je het leuk om een paar uur te helpen met bedienen, Ton Vaste chauffeur op dinsdag voor het DUPLA paardrijden en op zaterdags naar het zwemmen in zwembad Schagen. kleine gerechtjes te bereiden, ijs verkopen of een High tea te verzorgen samen met een vaste medewerker? Dat zou geweldig zijn! Ook 1 x per maand is mogelijk. Marjan Een oud medewerkster van Midgard, die zich nu als maatje aan een bewoonster van het Eliashuis heeft verbonden en allerlei activiteiten met haar onderneemt. Onze jongerengroep Elfgard is voor een jongen opzoek naar een vrijwilliger die met hem bijvoorbeeld gaat wandelen of fietsen. De jongen is vrij makkelijjk in omgamg, niet aggressief, gebruikt geen medicatie en heeft geen epelepsie. Het gaat om maandagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag van uur. Kom je eens langs om met hem kennis te maken? Dat zou geweldig zijn! Voor een ouder wordende bewoner van het Eliashuis met het syndroom van Down, zoeken wij een mannelijke vrijwilliger die met hem kan fietsen, wandelen of gewoon een kopje koffie kan drinken. Misschien in de toekomst af en toe uit eten. Voor een lieve rustige jongeman van de Gabelgroep zijn we opzoek naar een vrijwilliger. De jongeman is autistisch en heeft veiligheid en structuur nodig en is een hele zachtaardige man die nagenoeg nooit boos wordt. De jongeman houdt van wandelen, muziek luisteren en het bekijken van aquariums boeit hem zeer. Ben jij die rustige man of vrouw die af en toe wat tijd met deze bewoner wilt doorbrengen? Cyril Wandelt elke woensdagochtend met een aantal bewoners op ons eigen terrein en Is tevens gedurende de zomervakantie inzetbaar bij diverse activiteiten.

7 Voor een levenslustige jongen van 16 jaar zijn wij dringend opzoek naar een vrijwilliger die intensieve dingen met hem wil ondernemen zoals wandelen, fietsen, hardlopen, zwemmen, voetballen, naar de klimduin etc. Het zou goed voor hem zijn, als hij zijn wereld kan vergroten door buiten Midgard dingen te kunnen ondernemen. De jongen kan niet praten, maar begrijpt alles wat je zegt. Peter Biedt ondersteuning op de zorginstensieve woongroep Elisa, wandelt met bewoners en gaat samen met een bewoner wekelijks naar de bibliotheek Voor de werkplaats van de Koperen Koning zijn we opzoek naar vrijwilligers die de vaste werkplaatsleider wil assisteren in de begeleiding van bewoners. Vindt je het leuk om bewoners te helpen in hun ontwikkeling, kom dan een keertje kennismaken met het team van de Koperen Koning. Wel eerst even een afspraak maken. Midgard heeft een prachtig groot terrein, waar bewoners heerlijk kunnen wandelen, op een bankje in de zon zitten en genieten van de mooie natuur. Het terrein wordt onderhouden door medewerkers, bewoners en vrijwilligers. Vindt je het leuk om lekker buiten te zijn en mee te helpen in het groen? Een paar uutjes per week is al zeer welkom. Voor een aantal werkplaatsen zijn we opzoek naar lunchondersteuning. Vindt je het leuk om hierbij te helpen? Neem contact op en dan bekijken we welke werkplaats goed bij jouw past. Het kost niet meer dan een uurtje per week. Staat er niets voor je bij maar wil je toch graag kennismaken met Midgard? Zoek je een maatschappelijke stageplek of een werkervaringsplaats? Neem gerust contact met ons op of kijk eens op onze website Jeannette Is elke woensdagochtend chaeffeuse en brengt de kinderen van de Appelboom naar het DUPLA paardrijden

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Augustus 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vrijdag 24 juni Sint Jan Wie wil ons helpen tijdens het St. Jansfeest? Vanaf 14.00 uur opbouwen en alles klaarzetten zodat om 16.00 uur het feest kan beginnen. Rond

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden

Vrijwilligers gezocht. Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden Vrijwilligers gezocht Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden Als vrijwilliger maak je kennis met de bijzondere (binnen)wereld van de bewoners van Midgard.. Ze treden je eerlijk en direct tegemoet en

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015

Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015 Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015 Beste allen, We staan aan de vooravond van het Nieuwe jaar. Traditiegetrouw blikken we kort terug op het afgelopen en vooruit naar het nieuwe jaar. Er is

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Oosterheem Broek op Langedijk Op aanvraag. Scorlewald - Schoorl:

Oosterheem Broek op Langedijk Op aanvraag. Scorlewald - Schoorl: Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 15 April 2013 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

Dijkgatshoeve Wieringerwerf Zie de website van Dijkgatshoeve: http://www.raphaelstichting.nl/dijkgatshoeve/vrijwilligers/

Dijkgatshoeve Wieringerwerf Zie de website van Dijkgatshoeve: http://www.raphaelstichting.nl/dijkgatshoeve/vrijwilligers/ Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 5 februari 2014 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

Vrijwilligerskrant. Oktober Midgard

Vrijwilligerskrant. Oktober Midgard Vrijwilligerskrant Oktober 2018 Midgard Beste vrijwilligers van Midgard, De maand oktober heeft zijn intrede gedaan en op Midgard hebben wij met elkaar het Michaelsfeest gevierd. Dit is het eerste jaarfeest

Nadere informatie

VACATURES Product Atelier

VACATURES Product Atelier VACATURES Product Atelier Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve,

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

024-3974188 / 06-83544053 06-23456490

024-3974188 / 06-83544053 06-23456490 Vrijwilliger gezocht voor bewoner van de Plataan Voor een bewoner van de Plataan en zijn echtgenote zoeken we een vrijwilliger die met meneer een praatje kan maken, prettig gezelschap kan zijn en zo de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 7-2018 Ter info In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures Kledingbank info Per 1 augustus 2018 neemt het Leger Des Heils de kledingbank

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 8-2018 Ter info In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures Wil je graag op een laagdrempelige manier anderen helpen met het oefenen

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 De maand oktober is alweer aan zijn laatst stukje begonnen. Komende zondag gaat de tijd alweer een uurtje terug! Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop van harte dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Ter info Editie 5-2019 Vrijwilliger aan het woord. In dit nummer 1 Vrijwilliger aan het woord. 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Activiteiten SWZ Het lijkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 5-2018 Ter info In dit nummer Vakantie Voor vele mensen is de vakantieperiode aangebroken of ligt het nog in het verschiet. Wij wensen iedereen (alvast) een

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Vacature overzicht 2017

Vacature overzicht 2017 Dordrecht: Vacature overzicht 2017 1. Binnenstad: Een lieve, vriendelijke dame van in de 80 jaar zoekt een gezellige vrijwilliger die eens n de week wil langskomen. Mw vind het gezellig om naar buiten

Nadere informatie

Kwaliteits-rapport. Koraal 2017.

Kwaliteits-rapport. Koraal 2017. Kwaliteits-rapport. Koraal 2017. De tekst is in Taal voor allemaal speciaal. Het kwaliteits-rapport. Koraal schrijft elk jaar een kwaliteits-rapport. Een kwaliteits-rapport is een boekje. Het kwaliteits-rapport

Nadere informatie

Vrijwilligerskrant Migard. Februari 2018

Vrijwilligerskrant Migard. Februari 2018 Vrijwilligerskrant Migard Februari 2018 Beste vrijwilligers van Midgard, We zitten alweer in de tweede maand van 2018. Wat gaat de tijd toch snel. Hoog tijd voor onze 1 e vrijwilligerskrant van dit jaar.

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 12-2018 Ter info In de afgelopen periode zijn er 3 vacatures ingevuld. Er zijn ook vacatures ingevuld die niet in de nieuwsbrief hebben gestaan. In dit nummer

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK BIJ DE GEMIVA-SVG GROEP

VRIJWILLIGERSWERK BIJ DE GEMIVA-SVG GROEP Winst voor twee VRIJWILLIGERSWERK BIJ DE GEMIVA-SVG GROEP Foto omslag: De jongens hebben een goede conditie en willen in weer en wind trainen. Ze hebben hun doel al bijgesteld. Ze willen zeker 10 kilometer

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 10-2018 Ter info In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Bijlage 1. nieuwe folders Cursussen voor vrijwilligers vergeet niet om

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Bijrijder dagbus Dagbehandeling U begeleidt de chauffeur van de dagbus bij het vervoer van cliënten van huis naar de dagbehandeling en andersom. In de ochtend dient u beschikbaar te zijn van 8.30 10.30

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 1-2019 In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Uitnodiging kookclub voor vrouwen 5 Programma Alzheimer café 2019 Ter info In de

Nadere informatie

Welkom. Ons hele boekje en al onze activiteiten worden gegeven met in achtneming van een aantal basis principes:

Welkom. Ons hele boekje en al onze activiteiten worden gegeven met in achtneming van een aantal basis principes: Inspiratieboekje Winter 2018 2 Kom langs en Welkom Met gepaste trots kunnen we in het eerste kwartaal van 2018 een mooi inspiratieboekje aanbieden met daarin weer een nieuw programma. In de komende pagina

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden.

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden. Even voorstellen! Hieronder vind je een overzicht van de JPT-ers die samen het JeugdPastoraatTeam vormen. Misschien heb jij al wel een gesprek gehad met één van hen. Mocht je behoefte hebben om met een

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1.

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1. OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland Maart 2015

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland Maart 2015 Vrije tijd Activiteiten Schouwen Duiveland Maart 2015 Vrije tijd Vrijetijdscentrum De Nieuwe Hoek Scheldestraat 5, 4301 VA Zierikzee Coördinator vrije tijd: Anita van Keulen akeul@gors.nl 06-11748783 (op

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl Leekerweide Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking www.leekerweide.nl Logeren en opvang voor kinderen/jongeren met een beperking Inhoud Doordeweekse

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Maandag- of vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00u

Locatie Kweekweg Maandag- of vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00u Groepsactiviteit D.GA 2016-15 Groepsactiviteit D.GA 2016-14 Groepsactiviteit D.GA 2016-13 Gastvrouw/ Gastheer D.M. 2016-10 Bezoekmaatje D.M. 2016-10 Gastvrouw/ Gastheer O.G. 2016-09 Gastvrouw/ Gastheer

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA 1 E HELFT 2016 ACTIVITEITENAANBOD Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens de vereniging bewegen op

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Per direct zijn er vacatures voor de functie van VRIJWILLIGERSVACATURE Gastvrouw/heer terras Functie- inhoud U als vrijwilliger draagt zorg dat de Muziekhof, het buiten terras en de Binnentuin een gezellige

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016 maandag 1 augustus: Zomervakantie dinsdag 2 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij donderdag 4 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij vrijdag 5 augustus: Met de kippen op stok 16.30 uur Elke

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Mei 19

activiteitenoverzicht Mei 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan Mei 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kerkdienst

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Programmaboekje t/m april 2016

Programmaboekje t/m april 2016 Programmaboekje t/m april 2016 Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Wie is Anton Aktief?

Wie is Anton Aktief? KWARTAALPROGRAMMA JANUARI T/M MAART 2013 Wie is Anton Aktief? Betty van der Zande Hoofd Dagbesteding Mario Kok Noortje Lodiers Ronald Cornax Debby Vogel Ineke Cornax Marjolein van Tol Martin Pakvis Natasja

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap De Winckelsteegh voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap Maak kennis met De Winckelsteegh Wil je deze brochure lezen in eenvoudige taal? Zoek de plaatjes van het vergrootglas. Daaronder staan

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Hoi allemaal, Groetjes, Kim

Hoi allemaal, Groetjes, Kim Even voorstellen Ik heet Harjon van den Poll, ben 38 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben creatief, ondernemend, sociaal en sportief. Mijn passie is om mensen te laten ervaren wat ze willen

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende deelnemer.

Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende deelnemer. Tevredenheid deelnemers Samenvatting! De nummering 1 t/m 7 verwijst naar de geïnterviewde. Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

Waar staat onze woongroep voor?

Waar staat onze woongroep voor? Waar staat onze woongroep voor? Magnolia is een vooruitstrevende woongroep, gericht op de toekomst. Comfortabel wonen en leven met respect voor elkaar staat voorop. De bewoners bepalen door regelmatig

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is: aan het werk op de BSO met beroepen. De speelleerdomeinen staan vetgedrukt voor je ouders. In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema

Nadere informatie

Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk

Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk 2014-2015 Begeleider Kindernevendienst B Leuk, boeiend, verrijkend, gezellig, zinvol, uitdagend. Zomaar wat kreten die wij, de vrijwilligers van de kindernevendienst

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers 1 Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Contactvrijwilliger voor de locatie Kempenhof, wel vaste dagen/tijdstippen Taken, vaardigheden: Betrokken, sociaal vaardig, overzicht behouden, empathisch vermogen

Nadere informatie