Vrijwilligerskrant Migard. Februari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijwilligerskrant Migard. Februari 2018"

Transcriptie

1 Vrijwilligerskrant Migard Februari 2018

2 Beste vrijwilligers van Midgard, We zitten alweer in de tweede maand van Wat gaat de tijd toch snel. Hoog tijd voor onze 1 e vrijwilligerskrant van dit jaar. Even wennen waarschijnlijk, want ik had zin in een nieuwe look van onze krant. Mooie kersenbloesem op de voorkant, dat leek me wel wat als teken van het naderende voorjaar. Verder natuurlijk gewoon lekker veel nieuws en uiteraard terugblikken naar alles wat er zich op Midgard heeft afspeelt. Nou en dat is allemaal niet niks. Je hoeft je binnen onze gemeenschap nooit te vervelen. Zo hebben wij natuurlijk gezamenlijk het jaar 2017 afgesloten met een geweldig diner. En ook de jaarlijkse Kerstmarkt van Midgard was weer een succes, mede dank zij de inzet van veel vrijwilligers. Maar ook hebben maar liefst 12 vrijwilligers de VOT cursus in december afgesloten en behaalde zij allen het felbegeerde certificaat. Hopelijk kunnen we na de zomer wederom starten met een nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers. En ja, naast dat ons team het afgelopen jaar pittig gegroeid is en we momenteel in totaal 113 vrijwilligers op Midgard hebben ( hoe fantastisch is dat!), hebben jullie in het vacature overzicht vrijwilligers kunnen zien dat er nog steeds vraag is naar nieuwe aanwas. Dus doe ik maar weer een beroep op jullie om rond te vertellen hoe mooi en bijzonder het werken op Midgard als vrijwilliger is. Jullie zijn voor Midgard immers het visitekaartje! Lieve collega s, ik wens ons met elkaar weer een fantastisch mooi, uitdagend, inspirerend maar zeker ook een rustig jaar op ons mooie Midgard toe. Warme groet, Loes

3 Rust Ik draag rust in me ik draag in mezelf de krachten die me sterk maken. Ik wil me vervullen met de warmte van deze krachten. Ik wil me doordringen met de macht van mijn wil. En ik wil voelen hoe rust uitvloeit in mijn hele bestaan, als ik me sterk maak om de rust als kracht in mezelf te vinden door de macht van mijn streven. Rudolf Steiner

4 Kerstdiner vrijwilligers 14 december 2017

5 Nieuws uit de Koperen Koning Een nieuw uitdagend jaar, ook voor de Koperen Koning. Ben je lang niet in de winkel geweest, dan wordt het echt hoog tijd om weer eens langs te komen.. Onze werkplaatsen hebben veel nieuwe producten gemaakt. Uniek, zoals altijd en zeer betaalbaar. Maar ook ons theehuis staat te trappelen om het terras straks weer te openen. Ik heb nu al zin in zo n heerlijk hoorntje met biologisch ijs van Novalishoeve of een heerlijke ijscoupe met slagroom. Of lekker genieten van een kleine lunch, een picknick of, als je iets te vieren hebt, onze unieke High Tea zoals je nergens anders kunt krijgen Maar heb je speciale wensen om bijvoorbeeld je verjaardag of een kinderverjaardag te vieren? De Koperen Koning gaat graag met je in gesprek en verzorgt een feestje op maat. Uiteraard alles bereidt met biologische producten en in nauwe samenwerking met onze centrale keuken. Enne...in december heeft de Koperen Koning cum laude het keurmerk Veiligvoedel behaald, dus wat wil je nog meer! Een bezoek aan de Koperen Koning... is echt zo gek nog niet!

6 Geslaagd voor het VOT 3 maanden lang kwamen ze om de week op donderdagmiddag bij elkaar om de lessen van Piet Keesmaat te volgen. 12 nieuwe vrijwilligers deden mee met het VOT. En hoewel niet iedereen in het begin stond te trappelen om hieraan deel te nemen, bleek tijdens de afsluiting op 7 december dat toch alle deelnemers enorm genoten hadden en er veel meer duidelijkheid was gekomen over bepaalde zaken zoals jaarfeesten, ziektebeelden, rechten en plichten, grensoverschrijdend gedrag en nog veel meer. Op 7 december werden de 12 vrijwilligers in de bloementjes gezet en ontvingen zij het certificaat. De beloofde rondleiding op het terrein werd i.v.m. het slechte weer afgelast en daar was iedereen erg blij mee. Maar, dat gaan we zeker in het voorjaar met elkaar nog doen! Sabea, Annemarie, Nienke, Elly, Patricia, Ina, Dirk, Richard, Marc, Frans, Peter, Henk, van harte gefeliciteerd en grote dank voor jullie geweldige werk!!

7 Dierenweide Midgard

8 Midgard sponsort geweldige Speldag Net als verleden jaar, zal ook Midgard dit jaar weer deze geweldige sportdag ondersteunen en maken wij voor alle deelnemers de lunchpakketten. Dit zijn er echter heel veel en het zou fijn zijn als er een aantal vrijwilligers ons kwamen helpen. Broodjes smeren, beleggen en tasjes vullen met brood, fruit en een pakje drinken. Het gaat dus om zaterdag 7 april en we zullen rond 8.30 uur beginnen met smeren in onze centrale keuken. Meldt jij je ook aan bij mij? Altijd gezellig zo met elkaar. En ook Midgard bewoners nemen actief deel aan deze sportieve dag. Kijk maar op de volgende pagina!

9

10 Sociale media en de Raphaëlstichting Plaats nooit foto s waar bewoners / cliënten, deelnemers of collega s of videomateriaal op de sociale media waar je gebruik van maakt. Doe geen mededelingen over je werk die de belangen van de Raphaëlstichting kan schaden. Bewoners, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers bij de Raphaelstichting zijn actief op sociale media. Prima natuurlijk. Maar het is goed om ook even stil te staan bij wat do s en don ts Alles wat je online publiceert blijft lang bestaan. Berichten kunnen je privé of in je (toekomstige) werk blijven achtervolgen. Houd dit in gedachten voordat je iets op internet plaats. waar je later misschien spijt van krijgt/ Respecteer de privacy van bewoners / cliënten, deelnemers en collega s. Alleen aangewezen medewerkers van de Raphaëlstichting is het toegestaan vanuit hun functie een facebookpagina of Twitteraccount van een locatie van de Raphaëlstichting te beheren.

11 Facebookpagina Midgard Ook Midgard heeft een eigen Facebookpagina en aan mij de taak om deze te beheren. Minimaal wekelijks zet ik er mooie foto's van Midgard of leuke mededelingen op. Zoals op de vorige pagina vermeld, zet ik er nooit foto s van onze bewoners en- of medewerkers op, mits ik daar toestemming voor heb gekregen. Veel vrijwilligers hebben onze pagina al gevonden en leuk gevonden. Jij nog niet? Ga dan eens kijken op Inmiddels hebben we bijna 700 volgers, geweldig toch? Zo zetten we Midgard ook op de kaart!

12 We gaan weer naar Artis Op donderdag 15 maart gaan we weer met elkaar een heerlijke dag in Artis beleven. Momenteel zijn de groepen en werkplaatsen aan het inventariseren hoeveel hulp ze daarbij kunnen gebruiken en waarschijnlijk worden een aantal vrijwilligers zelf door de groepen benadert. Maar ik ben nu al opzoek naar in ieder geval 3 chauffeurs voor de rolstoelbussen. Op wie mag ik rekenen? De rolstoelbussen moeten om 9.00 uur klaarstaan, zodat we uiterlijk om 9.30 uur richting Amsterdam kunnen vertrekken. We verwachten rond de klok van uur weer terug op Midgard te komen.

13 . Evaluatiegesprekken In de maand februari zullen er veel evaluatiegesprekken met jullie, onze vrijwilligers, gehouden worden Misschien zijn een aantal van jullie hierover al benadert, zo niet dan komt dat vanzelf. De gesprekken met jullie worden gehouden door mentoren, werkplaatsleiders en- of andere medewerkers. Zelf zal ik ook met een aantal van jullie het gesprek voeren. Het gaat erom dat we inzicht krijgen in, hoe jullie het vrijwilligerswerk op Midgard ervaren, wat er goed gaat en wat voor verbetering vatbaar is. Wellicht hebben jullie ook nog tips voor ons die we goed kunnen gebruiken. Jullie zullen telefonisch worden benadert voor het inplannen van een afspraak. Het gesprek zal niet langer dan een half uurtje in beslag nemen. Alvast dank voor jullie medewerking!

14 Vrijdag 9 maart = Nldoet dag op Midgard Op vrijdag 9 maart doet Midgard weer mee met de landelijke Nldoet dag van het Oranje Fonds. Er zijn diverse klussen aangemeld op de website van het Oranje Fonds en iedereen kan zich inschrijven om mee te helpen. Natuurlijk hopen we ook dat er een aantal van jullie, onze vaste vrijwilligers bereidt zijn om mee te klussen. Je kunt je per mail bij mij aanmelden. Een aantal van jullie hebben dit zelfs al gedaan Maar we kunnen echt nog heel wat hulp gebruiken. Dit kan voor en paar uur, een ochtend, een middag of een hele dag. Tussen de middag verzorgen we uiteraard weer voor een heerlijke lunch. Kijk op de volgende pagina en daar zit vast wel een klus voor jou bij. We gaan er weer een mooie dag van maken!

15 Klussen 2018 Nldoet - Midgard 1) Een pittige klus voor uiteindelijk een mooie bloemen & belevingstuin. Met deze klus is onze hovenier Theo verleden jaar al flink in de weer geweest. Het hoofdpad is aangelegd en op de Nldoet dag gaan we grond kruien en plankjes planten. 2) Schoonmaken "poel. Iedereen kent onze mooie poel wel. Op de dag gaan we samen met hovenier Jos de poel ontdoen van overtollig riet en onkruid en kruien dit naar een verzamelplaats. 3) Een overkapping voor de bijen van Midgard. Dit jaar willen we weer bijen op Midgard. Boven de bijenkasten willen we graag een mooie overkapping. Wie komt ons daarbij helpen? 4) Schoonmaken hulpmiddelen. Op Midgard maken we gebruik van rolstoelen, tilliften, rollators etc. Het zou heel mooi zijn als we deze hulpmiddelen een keer goed zouden kunnen reinigen / schoonmaken. 5) Kleine balkon belevingstuintje. Voor de bewoners vaan het Eliashuis-boven zou het fantastisch zijn als we het balkon letterlijk en figuurlijk konden opfleuren. Een dankbare klus. 6) Ramen-lappers gezocht. Ja, op Midgard zijn wel heel veel ramen. Het zou toch heerlijk zijn als we met een paar vrijwilligers lekker al die ramen in ieder geval aan de buitenkant kunnen laten glimmen.

16 De cultuur agenda 2018 Cultuur kalender Midgard 2018 Belangrijke datums Opmerkingen Nieuwjaarsdag Zomervakantie basisonderswijs; t/m Drie Koningen Maria lichtmis werkplaatsen gesloten; Carnaval vrijdag na Hemelvaart Palm pasen vrijdag e Paasdag Kerstspel; vrijdag Koningsdag Hierna begint de Kerstvakantie Hemelvaart e Pinksterdag Sint Jan week 31 eerste dag Midgardvakantie ma: 30-7 week 32 eerste dag 2e week mg vakantie ma: Sint Michael Allerzielen e Advent Sint Nicolaas Kerst Oud en nieuw januari februari maart april M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z # # # # # # # # # mei juni juli augustus M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z # # 1 # # # # # # # # # # # # # # september oktober november december M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z # # # # # # # # # # # # # # # #

17 De Midgard kalender 2018 Heb jij de enige echte Midgard kalender al? Niet? Nou dan moet je gauw naar de Koperen Koning, want daar zijn er nog een paar te koop. Uniek, met prachtige foto s van ons mooie Midgard. Klein, handig, past in elk interieur en kost slechts 5 euro per stuk. Ook leuk om cadeau te geven. Wees er snel bij!

18 De Vrienden van Midgard... en de toekomst? Door de inspanningen van de Stichting Vrienden van Midgard kunnen projecten voor Midgard financieel mogelijk gemaakt worden waardoor het leven van de bewoners, kinderen en medewerkers van Midgard en kinderdagcentrum De Appelboom aangenamer wordt. Zo werden bijvoorbeeld muziekinstrumenten, speeltoestellen en bussen aangeschaft en kon het zwembad door een renovatie behouden blijven. Er zijn nog veel wensen voor de toekomst, die wij mede met hulp van donateurs en giften hopen te realiseren. Echter, het huidige bestuur: Voorzitter: interim Lub de Heer, Secretaris: Lub de Heer, Penningmeester: Cindy de Heer en bestuurslid Gerrit Egberts hebben allen bij de directie aangegeven hun functie te willen neerleggen, voor de zomer. Allen hebben zich jarenlang ingezet voor Midgard en willen het stokje graag overdragen. Tot op heden is het ons nog niet gelukt om nieuwe leden te vinden die gemotiveerd zijn om deze o zo belangrijke taak op zich te nemen. Dus vandaar mijn oproep aan jullie allemaal. Lijkt het iets voor jezelf, of ken je iemand in je familie, vrienden en- of kennissenkring die dit leuk vindt om te doen en wellicht ook enige ervaring op dit gebied heeft? Geeft dat dan door aan mij en ik zal direct met die persoon contact opnemen. Het zou toch heel erg voor Midgard zijn als er straks geen Vriendenstichting meer is die zich actief inzet om wensen en projecten van ons financieel waar te maken?

19 Het handwerkcafé Tuitjenhorn, elke zaterdag op Midgard Veel te weinig mensen weten ervan, dus hoog tijd om ook jullie te informeren dat er elke zaterdag gehandwerkt wordt in het theehuis de Koperen Koning. Het handwerkcafé Tuitjenhorn is ruim 3 jaar geleden opgericht door een vrijwilligster. Doel : elkaar treffen, gezellig handwerken, elkaar helpen en er zijn geen kosten aan verbondem. Destijds werd mij gevraagd of men het oude restaurant gratis mocht gebruiken en zo is het gezellig samenzijn begonnen. Nu zit men heerlijk in ons mooie theehuis en bij mooi weer buiten op het terras. Inmiddels bestaat de groep uit inwoners uit Tuitjenhorn, medewerkers en bewoners van Midgard. Jong en oud treft elkaar en het is altijd reuze gezellig. Iedereen neemt zijn eigen handwerkje mee. Tegen een zeer kleine vergoeding is er koffie en thee. Het handwerkcafe is geheel vrijblijvend, kun je een keertje niet? Niks aan de hand, Dus, hou je van handwerken of wil je gewoon een keertje aanschuiven voor een kopje koffie en gezellig keuvelen? Kom gerust langs. Iedereen is van harte welkom. Handwerkcafe Tuitjenhorn: elke zaterdag uur in de Koperen Koning

20 Ter afsluiting En dit was dan onze 1 e krant van Heb jezelf een mooie ervaring in je vrijwilligerswerk op Midgard of heb je iets anders te vertellen wat je graag met ons wilt delen? Laat het mij weten en dan zet ik het in onze volgende krant. Altijd leuk om iets van de vrijwilligers zelf te kunnen plaatsen. Verder wens ik jullie allemaal een heerlijk voorjaar toe. Jullie weten het toch? Maria Lichtmis is alweer geweest, dus het licht komt nu snel terug. Je merkt het elke dag al. Heerlijk! Zelf vind ik het voorjaar geweldig en ik kijk uit naar de eerste keer dat ik op mijn blote voeten in het gras kan lopen en de kracht van de aarde door me heen kan laten stromen. Tot gauw!

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Augustus 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 De maand oktober is alweer aan zijn laatst stukje begonnen. Komende zondag gaat de tijd alweer een uurtje terug! Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop van harte dat

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Februari 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vrijdag 24 juni Sint Jan Wie wil ons helpen tijdens het St. Jansfeest? Vanaf 14.00 uur opbouwen en alles klaarzetten zodat om 16.00 uur het feest kan beginnen. Rond

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015

Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015 Vrijwilligers-krant Midgard nr. 8 december 2015 Beste allen, We staan aan de vooravond van het Nieuwe jaar. Traditiegetrouw blikken we kort terug op het afgelopen en vooruit naar het nieuwe jaar. Er is

Nadere informatie

Vrijwilligerskrant. Oktober Midgard

Vrijwilligerskrant. Oktober Midgard Vrijwilligerskrant Oktober 2018 Midgard Beste vrijwilligers van Midgard, De maand oktober heeft zijn intrede gedaan en op Midgard hebben wij met elkaar het Michaelsfeest gevierd. Dit is het eerste jaarfeest

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Midgard Nieuwsbrief. nr t/m 8 januari 2019

Midgard Nieuwsbrief. nr t/m 8 januari 2019 Midgard Nieuwsbrief nr. 772 2 t/m 8 januari 2019 In overgave aan de openbaring der geest gewin ik het licht van het wereldwezen. Gedachtekrachten groeien, helder wordend, om mij mezelf te geven, en wekkend

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden

Vrijwilligers gezocht. Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden Vrijwilligers gezocht Tevens Stage & Werkervaringsmogelijkheden Als vrijwilliger maak je kennis met de bijzondere (binnen)wereld van de bewoners van Midgard.. Ze treden je eerlijk en direct tegemoet en

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: ,

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: , Agenda de Postduif jaargang 17 / 18 nr. 5 7 december 2017 Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl 12 december: landelijke stakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 3-12-2017 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl December Belangrijke data December 04-12 08:45 uur Ouderkamer 04-12 Schoentje zetten op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Esperanza gaat haken! Een enorm succes!

Esperanza gaat haken! Een enorm succes! MEI! Het is mei! Heb jij de vogeltjes al zien nestelen? In de tuin bij Esperanza zitten ze natuurlijk ook. Wij hebben sinds kort een prachtige loungebank en die wordt optimaal gebruikt met dat prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 5 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Column Afscheid van onze stagiaire Jaqueline Pensioen Marij Afscheid Elly De winkel Zomeractiviteiten Wist je dat? Jaarmarkt Mijnzetellaan 6 6412

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nr.09, mei 2018 AVG - privacy wetgeving De AVG is van kracht, ook voor Innoord en haar scholen Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacy-wetgeving van kracht geworden, de Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Open ochtend We zijn blij dat weer veel mensen onze school hebben gevonden en een kijkje kwamen nemen. Ook de voorlichtingsavond is goed bezocht. Het is belangrijk dat leerlingen op tijd worden aangemeld,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER 2017-2018 WELKOM TERUG!!! Beste ouders/verzorgers, Wat hebben we genoten van de kerstmarkt! Al die blije gezichten van de kinderen, opa s en oma s en de ouders; geweldig!

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond!

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond! WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 4 Belangrijke data in januari: Di 20/01: 09.00 uur ouderbijeenkomst thema voeding Do 22/01 : studiemiddag groep 1 t/m 8 vrij Vrij 23/01: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b JAARGANG 2018-2019 NUMMER 11 5 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b Maandag 11 maart Studiedag Ithaka (alle kinderen zijn vrij) Vrijdag 15 maart Landelijke stakingsdag

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd!

Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd! Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd! Datum : 14-04-2016 Jaargang: 24 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl 22-apr 13-mei Agenda Koningsspelen, Continurooster Schoolfeest (25

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen van De Morgenster, Vorige week hebben we, heel klein, met de kindertjes van de Morgenster het Pinksterfeest gevierd. We hebben met elkaar

Nadere informatie

LET OP: Wilt u gebruik maken van de financiële bijdrage van het Oranje Fonds, dan moet uw klus openstaan voor minimaal de helft aan nieuwe vrijwillige

LET OP: Wilt u gebruik maken van de financiële bijdrage van het Oranje Fonds, dan moet uw klus openstaan voor minimaal de helft aan nieuwe vrijwillige Draaiboek voorbereiding buitenboel - groot Speeltuin, moestuin, kinderboerderij Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u gaat aanpakken. Afmeting, locatie, waarom moet er iets gebeuren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie