PAGINA 1. samenwonen huurwoningen 55+ in de regio s-hertogenbosch

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PAGINA 1. samenwonen huurwoningen 55+ in de regio s-hertogenbosch"

Transcriptie

1 PAGINA 1 samenwonen huurwoningen 55+ in de regio s-hertogenbosch

2 PAGINA 2 PAGINA 3 PAGINA Rosmalen 4 Résidence De Ontmoeting Tulpstraat 5 Van Meeuwenhof Wethouder van der Valkstraat 6 Van Meeuwenstraat 7 Samen Verder Deken van Roestellaan 8 Sint Lambertusstraat 9 De Annenborch De Hoef 10 Het Hofgebouw De Hoef 11 Mariaoord Vliertwijksestraat 12 Hintham 14 De Heere Hintham Vincent van Goghlaan 15 Hendrik Chabotstraat / 16 De Josselin de Jongstraat 16 Hoogveld 17 s-hertogenbosch 18 De Hooghe Clock Klokkenlaan 19 Berlicum 20 Berguulsehoeve 21 Den Dungen 22 Barbaradael 23 Heeswijk-Dinther 24 Plein Hertog Janstraat 26 Emmastraat / Donkeren Dijk 27 Kleine Meierij 28 Doelgroep 29 Bent u 55 jaar of ouder en wilt u wonen in een gezellige wijk met alle voorzieningen binnen handbereik en in een comfortabele woonomgeving? Of wilt u zich gewoon alvast oriënteren op de huurwoningen voor senioren die wij u vanaf 55 jaar kunnen bieden? In deze brochure vindt u alle informatie over ons woningaanbod voor deze doelgroep.

3 PAGINA 4 PAGINA 5 Résidence De Ontmoeting Tulpstraat 22 prachtige, zelfstandige appartementen gelegen aan de Tulpstaat in de wijk t Ven in Rosmalen. De wijk t Ven kent vooral laagbouw met veel groen voorzien ingen en ligt op korte afstand van het centrum van Rosmalen. Rosmalen is ontstaan uit de gehuchten Bruggen, Coudewater, Molenhoek, Sprokkelbosch en Varkenshoek. Tot 1996 was Rosmalen een zelfstandige gemeente die bestond uit de kernen Rosmalen, Kruisstraat, Maliskamp en Hintham. Hoewel Rosmalen sinds 1996 deel uitmaakt van de gemeente s-hertogenbosch, zijn deze plaatsen nog steeds een onderdeel van de woonplaats Rosmalen. De nieuwe wijk de Groote Wielen maakt ondertussen ook deel uit van Rosmalen. In Résidence De Ontmoeting heeft u de keuze uit diverse woningtypen. Allen met een ruime woonkamer (42,37 of 35 m 2 ) en open keuken. Naast een slaapkamer beschikt u veelal ook over een aparte 2 e slaapkamer of een hobby-/logeerkamer. De badkamer is voorzien van douchehoek en wastafel. Er is een apart toilet met fontein en kraantje. Op de begane grond is een algemene fietsenberging. Ook vindt u er een parkeerkelder met 12 parkeerplaatsen, die u, indien gewenst, kunt huren. Voorzieningen Rosmalen heeft een levendig, verkeersluw centrum met een veelzijdig winkelaanbod; grotere ketens en lokale middenstand wisselen elkaar af. Op donderdag is er een weekmarkt op De Driesprong met een keur aan producten. De wijken De Molenhoek en De Groote Wielen beschikken over een eigen winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De vele horecagelegenheden en sociaal cultureel centrum Perron-3 met theater, bioscoop, Grand café en bibliotheek maken het uitgebreide voorzieningenaanbod van Rosmalen compleet. Vervoer Rosmalen is centraal gelegen in de nabijheid van de snelwegen A2 en A59. Daarnaast beschikt Rosmalen over een NS-station en een goede busverbinding. Natuur Aan de rand van Rosmalen, tussen de wijk Sparrenburg en de A59, ligt natuurgebied de Rosmalense zandverstuiving. Ook in natuur- en recreatiegebied Hooge Heide, in het oosten van Rosmalen, kunt u heerlijk wandelen en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. HEVO Onder het complex bevindt zich het ontmoetingscentrum van seniorenvereniging HEVO Rosmalen. De HEVO organiseert vaste, regelmatig terugkerende activiteiten, ontmoetingen in vieringen en festiviteiten en activiteiten op het gebied van cultuur en educatie. Voor meer informatie over seniorenvereniging HEVO kunt u terecht op haar website Voor deze appartementen geldt dat woningzoekenden met een CIZ-indicatie voorrang krijgen bij de toewijzing.

4 PAGINA 6 PAGINA 7 Van Meeuwenhof Wethouder van der Valkstraat Dit woongebouw met 36 appartementen is gelegen in hartje Rosmalen en is voorzien van een lift. U vindt de winkels en het marktplein op loopafstand. Woonkamer van circa 25 m 2, open keuken, 1 of 2 slaapkamers, douche en toilet. De appartementen beschikken daarnaast over een balkon en een eigen berging. Steunpunt en bewonerscommissie In de Van Meeuwenhof bevindt zich een steunpunt van welzijnsonderneming Divers. Dit steunpunt biedt zorg en dienstverlening op maat voor alle ouderen die in Rosmalen wonen. Bij Steunpunt Van Meeuwenhof vindt u een hand werkgroep, een sjoelclub, een teken- en schilderclub, een kaarten jeu de boules club, meer bewegen voor ouderen, bingo, yoga en een computer huiskamer. Daarnaast kunt u iedere dag biljarten en kunnen ouderen gewoon binnenlopen voor een praatje en een kopje koffie. Het steun punt is begin 2016 geheel gerenoveerd en aangepast aan de wensen van de gebruikers en de eisen van deze tijd. De Van Meeuwenhof beschikt ook over een bewonerscommissie die de belangen van de bewoners behartigt. Van Meeuwenhof Van Meeuwenstraat 7 mooie appartementen in een woongebouw met lift voorziening, gelegen in het centrum van Rosmalen met winkels en het marktplein op loopafstand. Woonkamer (24m 2 ), open keuken, 1 of 2 slaapkamers, douche/toilet en balkon. De appartementen beschikken ook over een berging. Dit woongebouw vormt een geheel met de appartementen aan de Wethouder van der Valkstraat, waar ook Steunpunt Van Meeuwenhof gevestigd is.

5 PAGINA 8 PAGINA 9 Samen Verder Deken van Roestellaan 10 leuke appartementen in het complex Samen Verder met een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een balkon voor algemeen gebruik en een lift. Dit woongebouw bevindt zich op loopafstand van het centrum van Rosmalen. Entree, woonkamer (23 m 2 ), half open keuken, slaapkamer, douche/toilet, eigen buitenruimte of balkon en inpandige berging. Bij een bovenappartement is er een vlizotrap naar de vliering. Gemeenschappelijke huiskamer De gezamenlijke huiskamer is begin 2014 compleet gerenoveerd en is voorzien van een keuken en een aparte toiletruimte. De bewoners kunnen de huiskamer gebruiken voor uiteenlopende activiteiten, zoals een handwerkgroep of een kaartclub, maar ook voor het vieren van hun verjaardag met familie. Het is allemaal mogelijk. Het initiatief voor het organiseren van zulke en andere activiteiten ligt bij de bewoners zelf. Sint Lambertusstraat Dit woongebouw aan de Sint Lambertusstraat bestaat uit 19 moderne benedenwoningen en appartementen en ligt vlakbij het centrum van Rosmalen. Indeling woningen/appartementen Hal, toilet, woonkamer met open keuken, doucheruimte en 1 slaapkamer. De berging bevindt zich in een apart gebouw bij het complex. De benedenwoningen beschikken over een kleine tuin. De bovenwoningen hebben een balkon en een 2 e verdieping met een grote hobbykamer en zolderruimte, samen zo n 60 m 2. Het complex is voorzien van een lift. Voor deze woningen en appartementen krijgen woningzoekenden van 55 jaar en ouder voorrang bij de toewijzing.

6 PAGINA 10 PAGINA 11 De Annenborch De hoef 58 appartementen in woon-/zorgcentrum De Annenborch op De Hoef, gerealiseerd in Uniek aan deze locatie is de ligging in het groen en de nabijheid van alle mogelijke voorzieningen, zoals het NS-station, winkelcentrum De Molenhoekpassage en sociaal cultureel centrum Perron-3. De Annenborch beschikt over 58 prachtige appartementen met diverse indelingen. De meest voorkomende indeling van een appartement in De Annenborch is als volgt: hal, badkamer en toilet, woonkamer met keuken en slaapkamer. Sommige appartementen zijn voorzien van een balkon. Wonen, zorg en welzijn onder één dak De Annenborch richt zich op senioren die nu én in de toekomst een beroep doen op zorg- en dienstverlening, zowel thuiszorg als zorg binnen de muren van het woon-/zorgcentrum. De voorzieningen in De Annenborch zijn dan ook zeer uitgebreid. Naast een eigen restaurant, waar u, familie en omwonenden terecht kunnen voor een kop koffie of een complete maaltijd, beschikt De Annenborch over een kapsalon en een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. In hetzelfde gebouw als het woon-/zorgcentrum is tevens een polikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en een kinderdagverblijf gevestigd. Voor deze appartementen geldt dat woningzoekenden met een CIZindicatie voorrang krijgen bij de toewijzing. Het Hofgebouw De Hoef Dit appartementencomplex met 52 zelfstandige huuren koopappartementen is prachtig gelegen in het groen en daarom een heerlijk gebied om in te wandelen en te fietsen. Het Hofgebouw bevindt zich op loopafstand van het NS-station, winkelcentrum De Molenhoekpassage en sociaal cultureel centrum Perron-3. De 20 huurwoningen in Het Hofgebouw hebben verschillende indelingen. De meest voorkomende indeling van een appartement in Het Hofgebouw is als volgt: hal, badkamer en toilet, woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon. Op de begane grond vindt u een algemene ruimte voor het opladen van elektrische fietsen/scootmobiels. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage met parkeerplaats en berging.

7 PAGINA 12 PAGINA 13 Mariaoord Vliertwijksestraat 15 geschakelde, ruim opgezette zorgbungalows op het complex van Vivent Mariaoord, gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving nabij de A59. Mariaoord beschikt over ruime parkeergelegenheid en een bushalte op 100 meter. Indeling seniorenpluswoningen (120m 2 ) U heeft de beschikking over een royale en lichte woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een inpandige berging. Daarnaast beschikken alle bungalows over een kleine tuin met terras. Het aanrecht is in hoogte verstelbaar, het sanitair is aangepast en de woning is volledig rolstoeltoegankelijk. Het zorgcentrum in de buurt De woningen bevinden zich op het terrein van Vivent Mariaoord, dat op circa 100 meter afstand ligt. Naast verpleegzorg biedt Vivent in Mariaoord ook welzijnsactiviteiten aan. U kunt zich bijvoorbeeld aansluiten bij één van de hobbyclubs voor bewoners van de seniorenpluswoningen. Voor deze woningen geldt dat woningzoekenden met een CIZ-indicatie voorrang krijgen bij de toewijzing.

8 PAGINA 14 PAGINA 15 De Heere Hintham Vincent van Goghlaan De 28 appartementen voor senioren maken deel uit van het multifunctionele complex De Heere Hintham, waar wonen, zorg en welzijn bijeen komen. Het is gelegen aan het water Het IJzeren Kind en op korte loopafstand van winkelcentrum Hintham. De stadsbus stopt bijna voor de deur. De 28 ruime en moderne appartementen beschikken allen over een ruime woonkamer van circa 36m 2, open keuken, badkamer en apart toilet. Er zijn appartementen met 1 of 2 slaapkamers en met of zonder balkon. De appartementen liggen boven het zorggedeelte en boven sociaal cultureel centrum De Biechten. Voor de gemeentelijke herindeling van 1996 viel Hintham onder de gemeente Rosmalen. Hoewel nog steeds een wijk binnen de woonplaats Rosmalen maakt Hintham sinds 1996 deel uit van de gemeente s-hertogenbosch. Hintham bestaat uit de buurten Hintham Noord en Hintham Zuid. Deze worden van elkaar gescheiden door de straat Hintham, de oorspronkelijke dorpsstraat. Hintham ademt nog steeds die gezellige dorpse sfeer uit, terwijl de Bossche binnenstad vlakbij is. Voorzieningen Met voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, zorg en recreatie binnen handbereik is Hintham een heerlijke wijk om te wonen. Vervoer Bij Hintham komen twee rijkswegen bij elkaar, te weten de A2 en de A59, het zogenoemde Knooppunt Hintham. Hintham heeft zelf geen afslag aan één van beide rijkswegen, maar is wel makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Daarnaast is NS-station Oost vlakbij en beschikt Hintham over goede busverbindingen richting Grave, Rosmalen en Berlicum/Heeswijk-Dinther. Natuur Dankzij waterplas Het IJzeren Kind, het Annapark en recreatiegebied de Oosterplas is Hintham omringd door natuur, waar u heerlijk van kunt genieten. Wonen, zorg en welzijn Naast de 28 huurappartementen vindt u in De Heere Hintham een woon-/ zorgcentrum van Vivent, het al eerder genoemde SCC De Biechten en 95 zelfstandige koop- en huurappartementen voor diverse doelgroepen. SCC De Biechten beschikt over een gezellig Grand Café waar bewoners en omwonenden van harte welkom zijn. Daarnaast biedt het sociaal cultureel centrum onderdak aan verschillende verenigingen die uiteenlopende activiteiten organiseren. Er is bijvoorbeeld een schaak-, bridge- en taalclub, een koor, beweging voor ouderen en een vereniging met activiteiten op het gebied van bloemen en tuinen. Tot slot beschikt De Biechten over een grote zaal voor muziekuitvoeringen, cursussen en zo voort. U kunt de ruimte echter ook reserveren voor uw verjaardag of een ander feest met familie en vrienden. Voor deze appartementen geldt dat woningzoekenden met een CIZ-indicatie voorrang krijgen bij de toewijzing.

9 PAGINA 16 PAGINA 17 HENDRIK CHABOTSTRAAT/DE JOSSELIN DE JONGSTRAAT 36 benedenwoningen en appartementen, gelegen in de wijk Graafsepoort in Hintham-Zuid, nabij het winkelcentrum van Hintham. Hoogveld Woongebouw Hoogveld is gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum Hintham. In dit complex met 2 liften vindt u 45 ruime appartementen. Indeling woningen/appartementen Hal, toilet, woonkamer met open keuken en toegang naar balkon (appartementen) of kleine tuin (benedenwoningen), doucheruimte en 2 slaapkamers. Daarnaast is een buitenberging aanwezig. In dit complex is geen lift. Voor deze appartementen en woningen geldt dat woningzoekenden van 55 jaar en ouder voorrang krijgen bij de toewijzing. Portaal, hal, woonkamer met balkon, dichte keuken, 3 slaapkamers, doucheruimte en apart toilet. Berging op de begane grond. Verdiepingen 1 tot en met 5 zijn bestemd voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Alle overige verdiepingen zijn bestemd voor alle leeftijdscategorieën.

10 PAGINA 18 PAGINA 19 De hooghe Clock Klokkenlaan 185 zelfstandige appartementen in woon-/zorgcentrum De Hooghe Clock aan de Klokkenlaan in s-hertogenbosch Noord. Een gevarieerde wijk waar jong en oud zich thuis voelen. Het openbaar vervoer komt voor de deur en in het nabijgelegen winkelcentrum De Rompert vindt u een ruim winkelaanbod en een gezondheidscentrum. Het aangrenzende Rompertpark met dierenparkje biedt vele wandelmogelijkheden. De Hooghe Clock ligt op korte afstand van de binnenstad. Meest gastvrije stad van 2010, 2011, 2012 én 2013! s-hertogenbosch is de hoofdplaats van de gemeente s-hertogen bosch en daarnaast de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. s-hertogenbosch ligt op het punt waar de Aa, de Dommel en de Zuid-Willemsvaart samenkomen en de Dieze vormen. Samen met dorpen zoals Empel, Engelen, Hintham, Kruisstraat en Rosmalen vormt het de gemeente s-hertogenbosch. In De Hooghe Clock heeft u een ruime keuze uit diverse woningtypen (klein, middel en groot), ook beschreven in onze aparte brochure De Hooghe Clock. Alle woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Een groot aantal appartementen beschikt daarnaast over een balkon en een extra hobby-/logeerkamer. De badkamer is voorzien van een verhoogd toilet en een douche. Voorzieningen s-hertogenbosch behoort tot de gezelligste steden van Nederland met grotere winkelketens en lokale middenstand, vele restaurants en gezellige cafés. Daarnaast is het een bruisende stad met musea, bioscopen en evenementen, zoals Jazz in Duketown en festival Boulevard. En tijdens een rondvaart over de Binnendieze kunt u de stad ook vanaf het water bekijken. Vervoer s-hertogenbosch ligt heel centraal en heeft daardoor goede snelweg verbindingen met het noorden, westen, oosten en zuidoosten van Nederland. Centraal Station s-hertogenbosch aan het Stationsplein is het belangrijkste openbaar-vervoerknooppunt van de gemeente. U stapt vanaf de trein makkelijk over in één van de stads- en streekbussen. Natuur Rond s-hertogenbosch liggen een aantal prachtige natuurgebieden. Het totale gebied heet Overlaet, maar ze zijn beter bekend onder hun eigen namen. De belangrijkste natuurgebieden zijn het Bossche Broek, de Moerputten en de Gemert. Daarnaast heb je nog de Orthensedijk en de Heinis, de Maas uiterwaarden en de Rosmalense zandverstuiving. Het bijzondere aan deze gebieden is dat ze vlakbij de stad liggen, maar toch echte natuurgebieden zijn. Uitgebreide (zorg)voorzieningen De Hooghe Clock is een modern woon-/zorgcentrum met uitstekende faciliteiten. In het restaurant bijvoorbeeld kunnen bewoners genieten van een hapje en een drankje en iedere middag en avond wordt er een lekkere maaltijd geserveerd (tegen geringe vergoeding). Daarnaast beschikt De Hooghe Clock over diverse recreatie ruimtes, een kapsalon en een winkel voor de dagelijkse boodschappen. Gecombineerd met de zorg door Vivent biedt De Hooghe Clock haar bewoners een plezierige en veilige omgeving waar men zich thuis voelt. Voor het merendeel van deze appartementen hebben woningzoekenden met een CIZ-indicatie voorrang bij de toewijzing.

11 PAGINA 20 PAGINA 21 Berlicum is een langgerekt dorp van enkele kilometers lang, gelegen in de Meierij van s-hertogenbosch, nabij de rivier de Aa. Tot de gemeentelijke herindeling in 1996 was Berlicum een zelfstandige gemeente, waar het dorpje Middelrode ook onderdeel van uitmaakte. In 1996 werd het samen met Den Dungen en Gemonde toegevoegd aan de gemeente Sint-Michielsgestel. Het is na Sint-Michielsgestel het grootste dorp van de gemeente. BERGUULSEHOEVE De Berguulsehoeve is een complex met 16 moderne appartementen en is voorzien van een lift. De appartementen liggen op loopafstand van het winkelcentrum. Voorzieningen Het centrum van het dorp bevindt zich rondom het Mercuriusplein, waar de meeste winkels gevestigd zijn en waar wekelijks een markt is. Berlicum beschikt daarnaast over verschillende horecagelegenheden en cafés. Vervoer Vanuit Berlicum zijn de A2 en A59 goed bereikbaar. Via de provinciale weg N279 rijdt u makkelijk naar Uden, Veghel en Schijndel. Natuur Berlicum is omringd door water; de Aa, de Zuid-Willemsvaart, de Wambergse Beek en de Grote Wetering, en door groen; het naaldbosgebied Hooge Heide en natuuren recreatiegebied Engelenstede. Voor het overige bestaat de omgeving van het langgerekte dorp uit landbouwgebied en polders. Hal, toilet, doucheruimte, woonkamer van circa 23m 2 met half open keuken, slaapkamer en balkon. De bovenwoningen hebben een vaste trap naar zolder, waar zich tevens de 2 e slaapkamer bevindt. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke tuin.

12 PAGINA 22 PAGINA 23 BARBARADAEL 16 mooie benedenwoningen en appartementen centraal gelegen in Den Dungen. Den Dungen is gelegen in de Meierij van s-hertogenbosch. Het dorp hoort sinds de gemeentelijke herindeling van 1996 bij de gemeente Sint-Michielsgestel, daarvoor was het een zelfstandige gemeente. Het dorp Maaskantje, dat altijd al onder Sint- Michielsgestel viel, zit tegen Den Dungen aangeplakt en vormt er een tweelingdorp mee. Indeling woningen/appartementen Hal, toilet, woon-/eetkamer (30m 2 ) met open keuken en berging, slaapkamer, badkamer en een serre. De benedenwoningen hebben een klein terras, de bovenwoningen beschikken over een loggia. Voorzieningen In Den Dungen vinden de inwoners een gevarieerd winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Op dinsdagochtend is er een gezellige markt. Andere voorzieningen vindt men in het nabij gelegen Sint-Michielsgestel. Vervoer Vanuit Den Dungen zijn de A2 en A59 goed bereikbaar. Via de provinciale weg N279 langs de Zuid-Willemsvaart rijdt u makkelijk naar Uden, Veghel en Schijndel. Natuur De dorpen in de gemeente Sint-Michielsgestel worden afgewisseld door prachtige natuurgebieden en bossen, doorsneden door vele kilometers wandel-, ruiter- en fietspaden. Veel van deze routes voeren langs de monumentale kasteeltjes en statige landhuizen die in het landelijk gebied verscholen liggen. Centrale ontmoetingsplek Litserborg Naast het appartementencomplex ligt de Litserborg. Litserborg is de centrale ontmoetings plek voor de inwoners van Den Dungen en Maaskantje. Naast wonen en zorg biedt de Litserborg de gelegenheid om activiteiten bij te wonen, uw hobby uit te oefenen, kunt u er eten, sporten, muziek maken en nog veel meer. Een gastvrij en levendig centrum voor Dungenaren van alle leeftijden.

13 PAGINA 24 PAGINA 25 Heeswijk-Dinther vormt samen met Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Loosbroek de gemeente Bernheze, gelegen in de driehoek s-hertogenbosch, Uden en Eindhoven. Plein leuke appartementen voor senioren, gelegen in het centrum van Heeswijk-Dinther. Het woongebouw is voorzien van een lift. Voorzieningen Heeswijk-Dinther beschikt over een klein centrum met een gevarieerd winkelaanbod en diverse horeca- en uitgaansgelegenheden. Vervoer Met de snelwegen A50, A59 en A2 in de buurt is het dorp uitstekend bereikbaar. Bovendien heeft Heeswijk-Dinther een goede busverbinding met Veghel en s-hertogenbosch. Natuur In het landschap van Bernheze is nog veel terug te vinden van de geschiedenis en ontwikkeling van de streek, mede dankzij de diverse monumentale objecten die in de omgeving te vinden zijn. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Hal met bergkast en toegang tot de doucheruimte met toilet, slaapkamer en woonkamer met keukenhoek. Alle woningen beschikken over een loggia, sommige hebben ook een tweede slaapkamer.

14 PAGINA 26 PAGINA 27 Hertog Janstraat, nr leuke, geschakelde patiobungalows voor senioren, rustig gelegen nabij het centrum. Indeling woningen Woonkamer met half open keuken, slaapkamer met toegang naar de badkamer en een berging. Alle woningen beschikken over een klein terras. In de periode zijn de woningen grondig gerenoveerd. Daken zijn vernieuwd, gevels opnieuw gevoegd en alle bewoners hebben een individuele CV-ketel gekregen. De woningen maken gebruik van een innovatief verwarmingssysteem, waardoor bewoners (nog) lagere stookkosten hebben. Ook de woonomgeving is aangepakt. Met nieuw troittoirwerk en een compleet vernieuwd parkje dat alleen toegankelijk is voor bewoners van de Hertog Janstraat, Emmastraat en Donkeren Dijk. Emmastraat / Donkeren Dijk / Hertog Janstraat, nr leuke, twee-onder één-kap senioren bungalows Indeling woningen Hal met toegang tot het toilet, de doucheruimte en slaapkamer. Woonkamer met toegang naar 2 e slaapkamer. Aparte keuken met toegang tot een inpandige berging.

15 PAGINA 28 PAGINA 29 De appartementen in deze brochure zijn bestemd voor 1 of 2 personen met een minimale leeftijd van 55 jaar en eventueel een CIZindicatie (senioren-plus). Om in aanmerking te komen, dient u als woningzoekende te zijn ingeschreven bij WoonService Den Bosch. Kleine Meierij is als woningstichting al ruim 45 jaar actief in de gemeenten s-hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Bernheze. Een groot gedeelte van landstreek de Meierij, vandaar onze naam. Wij streven ernaar onze klanten te helpen een goede, betaalbare woning te vinden in een prettige buurt. Kleine Meierij verhuurt circa huurwoningen in verschillende huurprijsklassen. Senioren hebben een ruime keuze in woningen en appartementen, met en zonder zorgvoorzieningen. Toewijzing Woningzoekenden hebben de gelegenheid te reageren op woning advertenties van Kleine Meierij, gepubliceerd via WoonService op De toewijzing geschiedt op basis van inschrijf duur bij WoonService en een eventuele CIZ-indicatie. CIZ-indicatie Voor sommige woningen en appartementen krijgen woningzoekenden met een gepaste CIZ-indicatie voorrang bij de toewijzing. Dat wil zeggen met minimaal één van de volgende functies: PV (persoonlijke verzorging) VP (verpleging) BGgrp (dagverzorging) ZZP (Zorg Zwaarte Pakket tot 3) Vragen Heeft u nog vragen over het wonen bij Kleine Meierij, neem dan contact op met ons klantteam via telefoonnummer Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken: Daar vindt u alle informatie over wonen bij Kleine Meierij op overzichtelijke wijze terug.

16 PAGINA 30 PAGINA Tulpstraat: Résidence de Ontmoeting 2. Wethouder van der Valkstraat: van Meeuwenhof 3. Van Meeuwenstraat: van Meeuwenhof 4. Deken van Roestellaan: Samen Verder 5. Vliertwijksestraat: Mariaoord 6. De Hoef: De Annenborch 7. De Hoef: Het Hofgebouw 8. Sint Lambertusstraat Vincent van Goghlaan: De Heere Hintham 10. Hendrik Chabotstraat / De Josselin de Jongstraat 11. Hoogveld 12. Klokkenlaan: De Hooghe Clock Berguulsehoeve 14. Barbaradael 15. Hertog Janstraat 16. Emmastraat / Donkeren Dijk / Hertog Janstraat 17. Plein 1969

17 Inlichtingen/Verhuur Kleine Meierij Dorpsstraat ED Rosmalen T E. I. Openingstijden maandag tot en met vrijdag van tot uur s middags op afspraak Vormgeving Fotografie emmy, Eindhoven Fotografie Sandra Peerenboom, s-hertogenbosch Fotoburo Olaf Smit Deze brochure is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. samenwonensamenlevensamenwerken Dorpsstraat 58 Postbus AE Rosmalen T E. info@kleinemeierij.nl I.

TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH

TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 Ligging 04 Voorzieningen 05 Zorg door Vivent 06 Appartementen 07 Parkeren 07 Veiligheid 08 Type A

Nadere informatie

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 ligging 04 Faciliteiten 05 Zorg door Vivent 06 appartementen 07 parkeren 07 Veiligheid 08 type A 09

Nadere informatie

De Biechten. 28 huurappartementen voor senioren

De Biechten. 28 huurappartementen voor senioren De Heere Hintham De Biechten 28 huurappartementen voor senioren Ligging De Biechten Vlakbij de gezellige Bossche binnenstad, de snelwegen A2 en A59 én NS-station Oost Op een ideale woonplek én ligt de

Nadere informatie

Huurappartementen 55+ samenwonen. In De Annenborch

Huurappartementen 55+ samenwonen. In De Annenborch Huurappartementen 55+ samenwonen In De Annenborch Rosmalen PAGINA 2 PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 Ligging 04 Faciliteiten 05 Activiteiten 06 Appartementen 07 Parkeren 07 Veiligheid 08-18 Woningplattegronden

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

samenwonen 22 HUURAPPARTEMENTEN VOOR SENIOREN TULPSTRAAT-AZALEASTRAAT ROSMALEN

samenwonen 22 HUURAPPARTEMENTEN VOOR SENIOREN TULPSTRAAT-AZALEASTRAAT ROSMALEN N U T E H U U R! samenwonen 22 HUURAPPARTEMENTEN VOOR SENIOREN TULPSTRAAT-AZALEASTRAAT ROSMALEN Pagina 2 INHOUD Bent u tenminste 55 jaar en wilt u wonen op een mooie, rustige plek met de dynamiek van de

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

3069KJ Rotterdam. 850,00 p/mnd. 212,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069KJ Rotterdam. 850,00 p/mnd. 212,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Te hoogerbrugge 4 Varenhof 605 3069KJ Rotterdam Netto huur 850,00 p/mnd Servicekosten 212,23 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw 4 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit luxe woongebouw

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen Lommerhof Schapenweide 2 t/m 74, Duiven Royale driekamer huurappartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Duiven Pag. 4 Omschrijving woning en kenmerken Pag. 5 Het woongebouw

Nadere informatie

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen De Hoek Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith Prachtig gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Lobith Lobith is onderdeel van de groene en waterrijke gemeente Rijnwaarden in de provincie Gelderland

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

3261AT Oud-Beijerland

3261AT Oud-Beijerland Gravin Gravinnelaan 54 3261AT Oud-Beijerland Netto huur 1.366,79 p/mnd Servicekosten 63,67 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Gravin vindt u luxe huurappartementen, verdeeld over 4 gebouwen.

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren FORUM E blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de drie primaire kleuren 1 EEN PLEK WAAR WONEN, WERKEN, WINKELEN, HORECA EN GEZONDHEIDSZORG SAMENKOMEN. CENTRAAL IN DE REESHOF, NABIJ NS-STATION

Nadere informatie

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom!

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen aan de Graslaan Ruim wonen in een rustige wijk,

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Kommenank Terborgseweg 20, Doetinchem TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Doetinchem Pag. 4 Het woongebouw Pag. 5 Kenmerken en omschrijving

Nadere informatie

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: 269.500,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Wie wil er nou niet in een jonge wijk in een ruime woning aan het water wonen met een achtertuin

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift Wijk Oost De Schoolstraat ligt in de wijk Putten Oost. Een rustige wijk met veel jaren zestig huurwoningen,

Nadere informatie

Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark

Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark Een ideale plek om te wonen Residentie Petruspark is een residentiële woonvorm gelegen direct buiten de rondweg in Eindhoven-Noord, in het stadsdeel

Nadere informatie

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k.

Utrechtsestraat 9, Budel. Vraagprijs : 85.000,- k.k. k.k. Utrechtsestraat 9, Budel Royaal 3-kamer appartement (ca. 85 m²) met 2 balkons en berging. Het betreft hier het grootste type! Ligging op de 2e verdieping van een kleinschalig complex nabij het centrum

Nadere informatie

De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met karakter

Nadere informatie

28 luxe huurappartementen

28 luxe huurappartementen 28 luxe huurappartementen W W W. PA R K T O R E N D E E L S H O F. N L Nijmegen Als oudste stad van Nederland kent Nijmegen een lange geschiedenis. Een stad waar het al eeuwenlang aantrekkelijk wonen en

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

TE KOOP. Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Aan de rand van de Kersentuin in een kleinschalig appartementencomplex op de 2 e verdieping gelegen, modern en

Nadere informatie

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam 1.750 P/M Ruim en licht 3-kamer appartement Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Te huur aangeboden in Amsterdam Oost: Heerlijk ruim en licht 3-kamer

Nadere informatie

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Medewerkers Verhuur. Zij zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

Zes moderne appartementen

Zes moderne appartementen Zes moderne appartementen in het mooie Deventer Deventer is een van de oudste steden in Neder- Ook tevreden in Deventer wonen? Waar u in elk geval over beschikt: Beleef Deventer! land. Bezienswaardig,

Nadere informatie

Franselaan 32 D. 3028AG Rotterdam. 511,05 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Franselaan 32 D. 3028AG Rotterdam. 511,05 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Boog Franselaan 32 D 3028AG Rotterdam Netto huur 511,05 p/mnd Servicekosten 50,47 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het bijzondere woongebouw Boog woont u in de levendige wijk Oud-Mathenesse. In

Nadere informatie

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer Molenpad 97 1431 BZ Aalsmeer TE KOOP 489.000 V.O.N. Molenpad 97 1431 BZ Aalsmeer Inleiding MOLENSTAETE Móói wonen in het centrum, met mogelijkheden tot zorg op maat! Dat vindt u in het schitterend ontworpen

Nadere informatie

Het facet 2&3. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 942,50 p/mnd. 56,94 p/mnd. Faciliteiten

Het facet 2&3. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 942,50 p/mnd. 56,94 p/mnd. Faciliteiten Het facet 2&3 Rondweg 215 2922ET Krimpen aan den IJssel Netto huur 942,50 p/mnd Servicekosten 56,94 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Woongebouw Het Facet is een voorbeeld van geborgen woongenot, waarbij

Nadere informatie

01 48 Eengezinswoningen Muntendam. 02 24 Eengezinswoningen Assen

01 48 Eengezinswoningen Muntendam. 02 24 Eengezinswoningen Assen 01 48 Eengezinswoningen Muntendam 02 24 Eengezinswoningen Assen Kerncijfer Totale WOZ-waarde (1-1-2012): 4.363.000 Totale maandhuur (13-11-2013): 21.869 Gemiddelde max. redelijke huur: 656 De gemiddelde

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Inhoud - Algemene / technische omschrijving appartementen 2, 3 - Plattegrond appartementen 4, 5,

Nadere informatie

KLEIN BRABANT ( ROOSENHOF ) Huurprijs: vanaf 736,- excl, servicekosten. Woning kenmerken. Verhuurpunt 4707, ROOSENDAAL

KLEIN BRABANT ( ROOSENHOF ) Huurprijs: vanaf 736,- excl, servicekosten. Woning kenmerken. Verhuurpunt 4707, ROOSENDAAL KLEIN BRABANT ( ROOSENHOF ) 4707, ROOSENDAAL Zorgcomplex Residence Roosenhof (Klein Brabant) is gelegen nabij het centrum van Roosendaal. Het complex omvat zowel koop- als huurappartementen. Een standaarddienstverlening

Nadere informatie

Raadhuis Hedel.

Raadhuis Hedel. Raadhuis 208 - Hedel www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Wikkestraat 2 te Arnhem

Wikkestraat 2 te Arnhem Wikkestraat 2 te Arnhem Eengezinswoning (hoek), ruime tuin, centrale, rustige ligging. Inleiding Deze nette eengezinswoning (hoekwoning) is gelegen aan een rustige straat in Malburgen Oost. De ruime zonnige

Nadere informatie

11 unieke appartementen

11 unieke appartementen 11 unieke appartementen INSPIRATIEPLATTEGROND APPARTEMENT 8 In het kort Woonoppervlakte gem. ca. 142 m2 GBO Woonkamer met open keuken en eventuele bijkeuken Twee ruime slaapkamers en eventuele werkkamer

Nadere informatie

901,- Edisonstraat 44 A2 4816AW, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg.

901,- Edisonstraat 44 A2 4816AW, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg. Edisonstraat 44 A2 4816AW, Breda Oppervlakte: 109 m 2 Aantal kamers: 3 Appartement 901,- WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl Brochure Edisonstraat 44 A2

Nadere informatie

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier.

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier. Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen 55 huurappartementen Vida en Armonia Plattegronden en huurprijzen www.spaanskwartier.nl Armonia President Rooseveltlaan Salvador Dalístraat Vida Antoní Gaudipark

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

Stadsbrink. Stadsbrink 455 t/m 517, Wageningen. Comfortabele drie- en vierkamer huurappartementen

Stadsbrink. Stadsbrink 455 t/m 517, Wageningen. Comfortabele drie- en vierkamer huurappartementen Stadsbrink Stadsbrink 455 t/m 517, Wageningen Comfortabele drie- en vierkamer huurappartementen Inhoudsopgave Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 3 Plaatsinformatie Wageningen Pagina 4 Het woongebouw Stadsbrink

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM 180.000 k.k. www.javaplein22a.nl Omschrijving Op toplocatie in de gewilde Indische buurt ligt dit sfeervolle begane grond appartement van ca. 38m². De woning heeft een terras op

Nadere informatie

Huurprijs: + 1.000,- per maand

Huurprijs: + 1.000,- per maand Eperweg 33 E Heerde Huurprijs: + 1.000,- per maand excl. servicekosten en energie Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Willem Barentszstraat 56 * 5223 HM 's-hertogenbosch. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt

TE KOOP K.K. Willem Barentszstraat 56 * 5223 HM 's-hertogenbosch. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt TE KOOP Willem Barentszstraat 56 * 5223 HM 's-hertogenbosch Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt 0411-642116 info@vandenboerog.nl vandenboerog.nl 175.000 K.K. Op een aangename

Nadere informatie

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer TE KOOP 519.000 V.O.N. Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer Inleiding MOLENSTAETE Móói wonen in het centrum, met mogelijkheden tot zorg op maat! Dat vindt u in het schitterend ontworpen

Nadere informatie

De Beemden Wonen met zorg in het centrum van Schinnen

De Beemden Wonen met zorg in het centrum van Schinnen Woonmaatschappij ZO Wonen Correspondentieadres: Postbus 13, 6130 AA Sittard Telefoon (046) 420 96 00 Fax (046) 420 96 66 E-mail: info@zowonen.com www.zowonen.com Wijzigingen voorbehouden Aan de samenstelling

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo Comfort Verzorgd Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik?

Nadere informatie

Thomas Jeffersonlaan. Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk

Thomas Jeffersonlaan. Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk Thomas Jeffersonlaan Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk 1 Centraal en royaal wonen in Rijswijk De 192 huurappartementen aan de Thomas Jeffersonlaan in Rijswijk kenmerken zich door veel ruimte,

Nadere informatie

VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu-

VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu- Hinthamerstraat 100 6 unieke monumentale appartementen CENTRUM S-HERTOGENBOSCH VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu- KELDER nieuw jasje BEGANE GROND EERSTE VERDIEPING TWEEDE VERDIEPING overzicht

Nadere informatie

3191EG Hoogvliet Rotterdam

3191EG Hoogvliet Rotterdam Buitenban Kinheim 25 3191EG Hoogvliet Rotterdam Netto huur 877,03 p/mnd Servicekosten 52,61 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw BuitenBan vindt u luxe appartementen, verdeeld over 2 gebouwen:

Nadere informatie

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Situatieschets A1 A2 B C D E vijf levensloopbestendige woningen binnen huurtoeslaggrens drie levensloopbestendige woningen, duurdere huur zeven

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

3068JK Rotterdam ,21 p/mnd. 63,66 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3068JK Rotterdam ,21 p/mnd. 63,66 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Binnenhoftoren Niels Bohrplaats 55 3068JK Rotterdam Netto huur 1.034,21 p/mnd Servicekosten 63,66 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Het hoge woongebouw Binnenhoftoren is een blikvanger in Ommoord en

Nadere informatie

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 68, 5213 SV s-hertogenbosch 3-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijke lichte woonkamer Nette keuken en ruime badkamer Gratis

Nadere informatie

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten. 786,70 p/mnd. 207,21 p/mnd. Faciliteiten

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten. 786,70 p/mnd. 207,21 p/mnd. Faciliteiten Leemgaarde Patrijzenlaan 328 3233BR Oostvoorne Netto huur 786,70 p/mnd Servicekosten 207,21 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving De Leemgaarde ligt in een groene, rustige omgeving in Oostvoorne. In dit

Nadere informatie

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG IN VIANEN HOF VAN BATENSTEIN De vraag naar goede zorg in combinatie met wonen is de afgelopen jaren gegroeid. Ook in Vianen. Daarom hebben LEKSTEDEwonen, ZorgSpectrum

Nadere informatie

TE KOOP NIEUWE FELLENOORD 15 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP NIEUWE FELLENOORD 15 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP NIEUWE FELLENOORD 15 EINDHOVEN Wonen in het centrum met alle voorzieningen op loopafstand! Nabij het levendige centrum van Eindhoven gelegen prima onderhouden 3-kamer appartement op de eerste verdieping

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

Eperweg 33 K. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Eperweg 33 K. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Eperweg 33 K Heerde Huurprijs: + 1.000,- per maand excl. servicekosten en energie Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij

Nadere informatie

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 369 3059XD Rotterdam Netto huur 1.092,46 p/mnd Servicekosten 44,41 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wie van luxe houdt, voelt zich in de Kristal helemaal thuis. In dit woongebouw

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca. TE KOOP HAARLEMSTRAAT 45 DEN BOSCH NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca. 1967 Perceeloppervlak: ca. 137 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in de Wever 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in De Wever Mooiland realiseert vernieuwbouw huurappartementen in de Weverstraat in Gennep. Gennep is een stadje in de provincie Limburg waar

Nadere informatie

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Het Prinsenhof Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Locatie Roermond Stad van een rijke geschiedenis, monumenten, gezellige winkelstraatjes,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Montfoorthof 63 te Amsterdam

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Montfoorthof 63 te Amsterdam TE KOOP Montfoorthof 63 te Amsterdam Vraagprijs: 195.000,-- k.k. Makelaardij Amsterdam Zuidoost OMSCHRIJVING Modern en licht 4-kamerappartement met balkon op het westen met vrij uitzicht op groen, ruime

Nadere informatie

3033BC Rotterdam. 558,83 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3033BC Rotterdam. 558,83 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Heulbrug Schiekade 41 H 3033BC Rotterdam Netto huur 558,83 p/mnd Servicekosten 69,39 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het kleinschalige woongebouw Heulbrug is op korte termijn een 2-kamerappartement

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Zanglijsterstraat 133 Rotterdam 3084 NT. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Zanglijsterstraat 133 Rotterdam 3084 NT. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Zanglijsterstraat 133 Rotterdam 3084 NT Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Royaal vierkamer appartement van maar liefst 148

Nadere informatie

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel.

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel. 15 appartementen in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT Leven in het hart van Bladel. MIDDEN IN BLADEL Midden in de bruisende kern Bladel wordt Het Parlement ontwikkeld. Aan de Rotonde

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

het waardhuis RUIM WONEN MET VEEL PRIVACY? Het Waardhuis in Krimpen Aan Den IJssel biedt u deze mogelijkheid. Het Waardhuis is een initiatief van:

het waardhuis RUIM WONEN MET VEEL PRIVACY? Het Waardhuis in Krimpen Aan Den IJssel biedt u deze mogelijkheid. Het Waardhuis is een initiatief van: het waardhuis RUIM WONEN MET VEEL PRIVACY? Het Waardhuis in Krimpen Aan Den IJssel biedt u deze mogelijkheid. Het Waardhuis is een initiatief van: perceel 4574 kadaster OLYMPIADE Wonen in een parkachtige

Nadere informatie

Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden

Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden ZORGWONINGEN Een zorgwoning is een huurwoning die rolstoeltoegankelijk is en ook geschikt is om zorg en welzijn in de woning te ontvangen. Zorgwoningen zijn bedoeld

Nadere informatie

JULIANA / ST. JORISSTRAAT

JULIANA / ST. JORISSTRAAT JULIANA / ST. JORISSTRAAT ALPHEN AAN DEN RIJN Luxe huurappartementen in hartje centrum met eigen parkeerplaats en balkon! Huurprijs vanaf 780,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & OMSCHRIJVING Luxe huurappartementen

Nadere informatie

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel 2 inleiding Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen; voor steeds meer ouderen een

Nadere informatie

TE HUUR. Kazernestraat 31 C 2514 CR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Kazernestraat 31 C 2514 CR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Kazernestraat 31 C 2514 CR Den Haag 1.450 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.450 p.m. ex. Postcode 2514 CR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 84m² Inhoud 210m³ Kamers 3 Oplevering per

Nadere informatie

Franselaan 34 H. 3028AG Rotterdam. 605,66 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Franselaan 34 H. 3028AG Rotterdam. 605,66 p/mnd. 50,47 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Boog Franselaan 34 H 3028AG Rotterdam Netto huur 605,66 p/mnd Servicekosten 50,47 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Voor deze woning staat een groepsbezichtiging gepland op dinsdag 16 april 2019 om

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland 14 woningcomplexen Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland Mooiland is een woningcorporatie met circa 27.000 woningen in ruim 140 gemeenten in heel Nederland. Om op lange termijn te kunnen blijven

Nadere informatie

Bordeslaan 'S-Hertogenbosch

Bordeslaan 'S-Hertogenbosch Bordeslaan 302 - 'S-Hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive

Nadere informatie

Variaties op één thema: genieten!

Variaties op één thema: genieten! Variaties op één thema: genieten! Zorgeloos genieten van ruimte en comfort. Dat is waar alle toekomstige bewoners van de GiessenPoort op mogen rekenen. In totaal 41 appartementen, onderverdeeld in 13 types,

Nadere informatie

Te koop. 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin. Binnensingel 16, 3291 TC Strijen

Te koop. 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin. Binnensingel 16, 3291 TC Strijen Te koop 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin Binnensingel 16, 3291 TC Strijen Algemeen Deze benedenwoning is gebouwd in 1971 en maakt deel uit van 4 appartementen, waarvan 2

Nadere informatie

Eperweg 33 A. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Eperweg 33 A. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Eperweg 33 A Heerde Vraagprijs: 260.000,- k.k. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen aansprakelijkheid. - Bonenburgerlaan

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Damiaanstraat, Breda

Zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Damiaanstraat, Breda hamelakker Damiaanstraat, Breda Zelfstandig wonen met zorg in de buurt Damiaanstraat, Breda ZELFSTNDIG WONEN met zorg in buurt Hamelakker Damiaanstraat Breda Zoekt u een mooi zorgappartement? Waarin u

Nadere informatie

Statensingel

Statensingel Statenhove Statensingel 103 3004 3039LH Rotterdam Netto huur 720,42 p/mnd Servicekosten 43,00 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Woongebouw Statenhove ligt aan één van de statige singels in de populaire

Nadere informatie

Dubbel bovenhuis in het prachtige complex "De Real"

Dubbel bovenhuis in het prachtige complex De Real Dubbel bovenhuis in het prachtige complex "De Real" Realengracht 154 te Amsterdam Algemeen: Een bijzonder dubbel bovenhuis in het complex "De Real". Zo heeft het bovenhuis onder andere een totale vloeroppervlakte

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren 1 Interieurimpressie woonkamer 3 Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen Woonburg ontwikkelt aan de Nieuwe Wei in Gapinge vier comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

3232LE Brielle. 710,68 p/mnd. 70,58 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3232LE Brielle. 710,68 p/mnd. 70,58 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Geuzenhof Plantageweg 10 3232LE Brielle Netto huur Servicekosten 710,68 p/mnd 70,58 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Begane grond woning in de Geuzenhof. Gelegen dicht bij de entree, postboxen, recreatiezaal

Nadere informatie

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen.

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie