het waardhuis RUIM WONEN MET VEEL PRIVACY? Het Waardhuis in Krimpen Aan Den IJssel biedt u deze mogelijkheid. Het Waardhuis is een initiatief van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "het waardhuis RUIM WONEN MET VEEL PRIVACY? Het Waardhuis in Krimpen Aan Den IJssel biedt u deze mogelijkheid. Het Waardhuis is een initiatief van:"

Transcriptie

1 het waardhuis RUIM WONEN MET VEEL PRIVACY? Het Waardhuis in Krimpen Aan Den IJssel biedt u deze mogelijkheid. Het Waardhuis is een initiatief van:

2 perceel 4574 kadaster OLYMPIADE Wonen in een parkachtige omgeving Aan de rand van de stad, in een bocht van rivier de IJssel, op Bij de transformatie van het gebouw en de herinrichting van de de grens van de woonwijk en de parkachtige omgeving ligt het buitenruimte is goed gekeken naar de omgeving waardoor het aantrekkelijke complex Het Waardhuis. Het Waardhuis bestaat complex een hoogwaardige uitstraling gekregen heeft, en de uit een mix van drie ruime woningen met tuin, en zes appartementen. Voor het gebouw vindt u de gemeenschappelijke tuin Het Waardhuis tot de parel van de relatie met de omgeving versterkt is. Dit alles maakt Olympiade. en een parkeergelegenheid voor 15 auto s. In de collectieve tuin is er volop ruimte voor ontspanning situatie nieuw Het Waardhuis heerlijk centraal en ontmoeting op de plek wat ooit de uitvalbasis van het Krimpen Aan Den IJssel ligt centraal ten opzichte van Hoogheemraadschap Krimpenerwaard was. Rotterdam, Schoonhoven, Utrecht, Den Haag en Gouda. Plaatsen die prima te bereiken zijn via de snelwegen of met het De parel van de Olympiade openbaar vervoer. In de directe omgeving vindt u de natuurgebieden: Stormpoldervloedbos, het Loetbos en recreatiegebied Het Waardhuis ligt op een strategische plek, midden in de groene rand die de grens vormt tussen woonwijk en park, en op Het Krimpenerhout met volop fiets- en wandelmogelijkheden. loopafstand van de IJssel. Een prachtige plek voor een wandeling langs het water. In de naaste omgeving vindt u winkelcen- beschikt verder over een zwembad, manege, theaterzaal, Ideaal als u even wilt ontspannen in de natuur. Krimpen trum De Korf, De Crimpenhof en het Krimpenerwaard college. bibliotheek en verschillende winkels en horecagelegenheden, Zo heeft u de dagelijkse boodschappen binnen handbereik. een streekmuseum en verschillende sportgelegenheden.

3 Een locatie met geschiedenis Tot 2005 was op deze locatie aan de Olympiade het kantoor van het Hoogheemraadschap Krimpenerwaard gevestigd. Door de fusie tussen de hoogheemraadschappen van Schieland en de Krimpenerwaard is besloten het kantoorgebouw te verkopen. Omdat er in de hele gemeente, en dit gedeelte van Krimpen in het bijzonder, vraag is naar ruime woningen met grote tuinen en grotere, luxe appartementen is besloten Het Waardhuis te transformeren om zodoende op deze locatie beide woningtypen te kunnen realiseren. touw en visnetten. Een lucratieve bezigheid dankzij de bloei van de visserij en het toenemende verkeer op het water. Water wat in loop van de geschiedenis altijd een belangrijke rol speelde. Een rol als vriend, maar ook als vijand. Vriend in de vorm van werkgelegenheid door onder andere de aanwezigheid van scheepswerf Van der Giessen de Noord. En vijand, als tijdens de watersnoodramp van 1953 blijkt dat de open verbinding met de Noordzee en de toegankelijkheid van het tij, een gevaarlijke bedreiging vormen. Een stad met geschiedenis Krimpen Aan Den IJssel, een prachtige stad aan het water wordt in de geschiedenis voor het eerst in 1277 genoemd. Het was nog in de tijd waarin de loop van de rivier bepaalde waar gebouwd en gewoond kon worden. In de praktijk waren dat vooral boerderijen, zowel akkerbouw als veeteelt. Een verzameling verschillende, op zichzelf staande woongemeenschappen, gelegen aan de dijk die de bewoners scheidde van het water. Vanaf de 17e eeuw werd er veel hennep in de Krimpenerwaard geteeld. De vezels van deze planten werden vooral gebruikt voor Verbinding De ramp is, zoals bekend, de aanleiding voor de bouw van de Stormvloedkering Hollandse IJssel, een van de eerste deltawerken. Als deze in 1958 wordt voltooid vormt de bijbehorende Algerabrug tussen Krimpen en Capelle Aan Den IJssel de eerste verbinding tussen de Krimpenerwaard en het gedeelte ten noorden van de IJssel. En dat biedt perspectief. Halverwege de jaren 60 fungeert Krimpen Aan Den IJssel als forensenstad van Rotterdam en volgt er een flinke uitbreiding waarmee Krimpen groeit tot de huidige omvang.

4 Eengezinswoning 1 Bouwnummer 1 De woning bevindt zich op de begane grond. Een hoekwoning met vier kamers en een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer. Verder beschikt u over een toiletruimte, badkamer en aparte kast voor uw cv-installatie. De woning is verdeeld over meerdere woonlagen en heeft een oppervlakte van ca. 118 m² en een tuin van ca. 100 m² met berging. De tuin beschikt over veel privacy. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de zon kunt u hier optimaal van genieten. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats en is omgeven door groen. Begane grond 1e verdieping

5 Eengezinswoning 2 Bouwnummer 2 De woning bevindt zich op de begane grond. Een tussenwoning met vier kamers en een keuken die een open verbinding met de woonkamer heeft. Verder beschikt u over een toiletruimte, een badkamer en een aparte kast voor uw cv-installatie. De woning is verdeeld over meerdere woonlagen en heeft een oppervlakte van ca. 118 m² en een tuin van ca. 85 m² met berging. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats en is omgeven door groen. Begane grond 1e verdieping

6 Appartement 1 Bouwnummer 3 Het appartement bevindt zich op de begane grond.... een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer.., Bekijk hier de virtuele tour van uw nieuwe woning! Een appartement met vier kamers, en een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer. Verder beschikt u over een toilet, een badkamer met inloopdouche en een wastafel en een berging/technische ruimte. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 159 m², een tuin van ca. 104 m² en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een inpandige berging. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de zon en is omgeven door groen.

7 Appartement 2 Bouwnummer 4 Het appartement bevindt zich op de begane grond. Een appartement met drie of vier kamers afhankelijk van uw wensen, en een keuken die een open verbinding met de woonkamer heeft. Verder beschikt u over een toilet, een badkamer met inloopdouche en wastafel en een berging/ technische ruimte. Het appartement beschikt over een volwaardige kelder van ca. 68 m² en een stahoogte van ca. 2m70. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 140 m², een tuin van ca. 100 m² en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een inpandige berging. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de zon en is omgeven door groen.

8 Appartement 3 Bouwnummer 5 Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Het grootste appartement in het complex! Het grootste appartement in het complex. Het appartement beschikt over vier of vijf kamers afhankelijk van uw wensen, en een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer. Verder beschikt u over een toiletruimte, een badkamer met inloopdouche en wastafel en een berging/technische ruimte en enkele vaste kasten. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 180 m², een terras van ca. 22 m² en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Verder ligt het appartement gunstig ten opzichte van de zon en is omgeven door groen.

9 Appartement 4 Bouwnummer 6 Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement beschikt over drie of vier kamers, afhankelijk van uw wensen, en een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer. Verder beschikt u over een toilet, een badkamer met inloopdouche en wastafel en een technische ruimte/berging. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 167 m², een terras van ca. 20 m² met loggia en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de zon en is omgeven door groen.

10 Appartement 5 Bouwnummer 7 Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping. Het appartement beschikt over vier kamers en een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer. Verder beschikt u over een toilet, een badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel en een berging/technische ruimte en enkele vaste kasten. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 138 m², een terras van ca. 20 m² met loggia en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en inpandige berging. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de zon en is omgeven door groen... het appartement beschikt over 2 parkeerplekken..

11 Appartement 6 Bouwnummer 8 Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping. Het appartement beschikt over drie kamers en een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer. Verder beschikt u over een toilet, badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel en een berging/technische ruimte. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 104 m², een terras van ca. 20 m² en beschikt over een eigen parkeerplaats en inpandige berging. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de zon en is omgeven door groen.

12 Eengezinswoning 3 Bouwnummer 9 De woning bevindt zich op de begane grond. De grootste woning van het complex. Een hoekwoning met vijf kamers en een keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer. Verder beschikt u over een toiletruimte op begane grond en eerste verdieping, een badkamer, grote open kapverdieping en terras van ca. 14 m². De woning heeft een oppervlakte van ca. 190 m², een tuin van ca. 170 m² en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. De woning ligt gunstig ten opzichte van de zon en is omgeven door groen. Begane grond 1e verdieping Kapverdieping

13 Verdiepingoverzichten BEGANE GROND

14 1E VERDIEPING

15 2E VERDIEPING

16 T E info@blue-house.nl T E krimpen@vanherk.nl

Het facet 2&3. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 942,50 p/mnd. 56,94 p/mnd. Faciliteiten

Het facet 2&3. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 942,50 p/mnd. 56,94 p/mnd. Faciliteiten Het facet 2&3 Rondweg 215 2922ET Krimpen aan den IJssel Netto huur 942,50 p/mnd Servicekosten 56,94 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Woongebouw Het Facet is een voorbeeld van geborgen woongenot, waarbij

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Oldenhagen BX ROTTERDAM

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Oldenhagen BX ROTTERDAM Villex Wonen B.V. TE KOOP Oldenhagen 60 3078 BX ROTTERDAM Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 154.500, k.k. Instapklaar

Nadere informatie

TE KOOP. Den Hertigstraat 18 B K.K KC Rotterdam.

TE KOOP. Den Hertigstraat 18 B K.K KC Rotterdam. TE KOOP 199.000 K.K. Den Hertigstraat 18 B 3081 KC Rotterdam Den Hertigstraat 18 B 3081 KC Rotterdam Inleiding Ruim en luxe wonen nabij het Hart van Zuid? Dat kan bij deze instapklare 4-kamer woning (ca.

Nadere informatie

3 exclusieve driekapwoningen type c

3 exclusieve driekapwoningen type c 3 exclusieve driekapwoningen type c De 3 drie-onder-een-kapwoningen aan de Van de Broekelaan liggen in feite midden tussen de reeds bestaande bouw. Qua uitstraling passen deze woningen dus perfect in het

Nadere informatie

NACHTEGAALLAAN 7 ROTTERDAM

NACHTEGAALLAAN 7 ROTTERDAM NACHTEGAALLAAN 7 NACHTEGAALLAAN 7 OMSCHRIJVING Zeer luxe en royale ZES-KAMER woning met voor- en achtertuin, gelegen aan een mooie en zeer gewilde laan binnen Hillegersberg. De woning is onlangs volledig

Nadere informatie

Toutenburg 119, Dordrecht

Toutenburg 119, Dordrecht Toutenburg 119, Dordrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 99.900 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

KRALINGSE PLASLAAN 82A

KRALINGSE PLASLAAN 82A KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM OMSCHRIJVING Zeer royaal en goed onderhouden 4-kamerappartement met volledig vrij uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Nadere informatie

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Dijkwacht 26, Leiderdorp Dijkwacht 26, Leiderdorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 409.000 k.k. Aangeboden sinds 03-06-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Park de Elsberg DA Voorburg k.k.

Park de Elsberg DA Voorburg k.k. TE KOOP Park de Elsberg 22 2272 DA Voorburg 750.000 k.k. KENMERKEN Prijs 750.000 k.k. Postcode 2272 DA Ligging Aan park, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest, 860 1030cm Garage

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 35 ROTTERDAM

MOLENSTRAAT 35 ROTTERDAM MOLENSTRAAT 35 MOLENSTRAAT 35 OMSCHRIJVING Sfeervolle, gemoderniseerde eengezinswoning! De woning verkeert in een goede staat van onderhoud, houten vloer, en een gezellige open keuken. De zolder is bereikbaar

Nadere informatie

Het facet. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 710,68 p/mnd. 51,79 p/mnd. Faciliteiten

Het facet. Rondweg ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 710,68 p/mnd. 51,79 p/mnd. Faciliteiten Het facet Rondweg 413 2922ET Krimpen aan den IJssel Netto huur 710,68 p/mnd Servicekosten 51,79 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving U woont in Krimpen aan den IJssel op een unieke locatie met tal van

Nadere informatie

TE KOOP. Markkant 5 en 5A te Oosterhout. Vraagprijs: 363.000 k.k. HALFVRIJSTAANDE ATELIERWONING

TE KOOP. Markkant 5 en 5A te Oosterhout. Vraagprijs: 363.000 k.k. HALFVRIJSTAANDE ATELIERWONING TE KOOP Markkant 5 en 5A te Oosterhout Vraagprijs: 363.000 k.k. HALFVRIJSTAANDE ATELIERWONING Ideaal multifunctioneel pand: - werken aan huis - dubbele bewoning - winkel - enz. HALF VRIJSTAANDE ATELIERWONING

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197

ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ROTTERDAM ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Gelegen in het bekende appartementen-complex de Raephorst, dit ruime DRIEKAMER-PARTERRE HOEK APPARTEMENT met mooi

Nadere informatie

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM TERBREGSEWEG 86 TERBREGSEWEG 86 OMSCHRIJVING Karakteristiek en sfeervol herenhuis gelegen aan de Terbregseweg 86 te Terbregge in Rotterdam op een ruim perceel van 318 m2 eigen grond en grenzend aan een

Nadere informatie

Troelstrastraat 9. Nijmegen

Troelstrastraat 9. Nijmegen Troelstrastraat 9 Nijmegen Kenmerken en verdere gegevens Ideale starterswoning in een gezellige en kindvriendelijke woonomgeving in Hatert. Deze lichte tussenwoning MET ZONNEPANELEN heeft een woonoppervlakte

Nadere informatie

Waterlandsingel 39, Den Haag

Waterlandsingel 39, Den Haag Waterlandsingel 39, Den Haag Kenmerken Overdracht Vraagprijs 365.000 k.k. Aangeboden sinds 08-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

BEATRIXSTRAAT 58 VEENENDAAL. Restyle

BEATRIXSTRAAT 58 VEENENDAAL. Restyle BEATRIXSTRAAT 58 VEENENDAAL Restyle INTRO Bijzonder ruime hoekwoning uit 1928, ideaal geschikt voor mantelzorg en mensen met een lichamelijke beperking, met riante achtertuin en op loopafstand van het

Nadere informatie

Hoekwoning met een berging!

Hoekwoning met een berging! Hoekwoning met een berging! TE KOOP: Heuvelbrink 66 4812 GT Breda 189.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 189.000,- k.k. In overleg Geheel perceel

Nadere informatie

J.W. Pienemanstraat 9 - Deventer

J.W. Pienemanstraat 9 - Deventer - Vraagprijs 269.000,- k.k. Omschrijving - KOM BINNEN EN LAAT JE VERRASSEN! Met recht kunnen we hier spreken van een fijn gezinshuis. Gelegen op een aantrekkelijke plek van de wijk 'de Vijfhoek', in een

Nadere informatie

TE KOOP. Paltrokmolen K.K LH Waddinxveen

TE KOOP. Paltrokmolen K.K LH Waddinxveen TE KOOP 459.000 K.K. Paltrokmolen 8 2741 LH Waddinxveen Paltrokmolen 8 2741 LH Waddinxveen Inleiding Wonen aan de Gouwe Waddinxveen is een gezellig kleinschalig dorp, centraal gelegen aan de Gouwe, midden

Nadere informatie

K.K. SCHOTSBOSSENSTRAAT AE ROOSENDAAL

K.K. SCHOTSBOSSENSTRAAT AE ROOSENDAAL SCHOTSBOSSENSTRAAT 7 4705 AE ROOSENDAAL 335.000 K.K. Riant, vrijstaand wonen nabij het centrum en uitvalswegen? Het kan in deze goed onderhouden, uitgebouwde woning met dubbele carport op een perceel van

Nadere informatie

K.K. BRÖMMELS KAMP NEUENHAUS. Bouwjaar: 2007 Inhoud: ca 680 m3 Perceeloppervlakte: ca 882 m2 Woonoppervlakte: ca 170 m2

K.K. BRÖMMELS KAMP NEUENHAUS. Bouwjaar: 2007 Inhoud: ca 680 m3 Perceeloppervlakte: ca 882 m2 Woonoppervlakte: ca 170 m2 BRÖMMELS KAMP 13 49828 NEUENHAUS 272.500 K.K. Bouwjaar: 2007 Inhoud: ca 680 m3 Perceeloppervlakte: ca 882 m2 Woonoppervlakte: ca 170 m2 Voor meer informatie: www.keupink.nl/www.funda.nl INLEIDING BRÖMMELS

Nadere informatie

ROZENSTRAAT 14, ALPHEN AAN DEN RIJN k.k.

ROZENSTRAAT 14, ALPHEN AAN DEN RIJN k.k. ROZENSTRAAT 14, ALPHEN AAN DEN RIJN 269.000 k.k. www.rozenstraat14.nl Rozenstraat 14, Alphen aan den rijn Rozenstraat 14 Alphen aan den Rijn Wat een leuk huis! Schitterend gelegen, charmante jaren 30 woning

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING

ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING ABTSREGT 21 DELFT ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING Op een steenworp afstand van het sfeervolle historische centrum van Delft staat aan de rand van het recreatiegebied Midden-Delfland en het Abtswoudsche

Nadere informatie

HONINGERHOF 19 ROTTERDAM

HONINGERHOF 19 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Te Koop : Honingerhof 19, Rotterdam Drie-kamer appartement gelegen op de derde verdieping van het moderne appartementencomplex Honingerhof. Het appartement beschikt over een zeer zonnig balkon

Nadere informatie

RHENENDAEL 124 RHENEN

RHENENDAEL 124 RHENEN RHENENDAEL124 RHENEN INTRO Ervaar elke dag het vakantiegevoel vanuit uw eigen luxe 3-kamer appartement in een uitermate bijzondere en natuurrijke omgeving. Het appartement bevindt zich in het goed onderhouden

Nadere informatie

NOORDER STATIONSWEG 7 BLOEMENDAAL 1.095.000 k.k. www.noorderstationsweg7.nl Noorder Stationsweg 7, Bloemendaal STATIGE HALF-VRIJSTAANDE VILLA GELEGEN IN HARTJE BLOEMENDAAL, VILLAPARK HARTENLUST Deze karakteristieke

Nadere informatie

STATE OF-THE-ART APARTMENTS

STATE OF-THE-ART APARTMENTS EISENHOWERLAAN 156 STATENKWARTIER - DEN HAAG 19 APPARTEMENTEN VOOR DE VERHUUR EISENHOWERLAAN 156 Waar eerst een kantoorgebouw stond zijn nu 19 luxe en gevarieerde huurappartementen gerealiseerd. Het nieuwe

Nadere informatie

LEEUWENBEKSTRAAT 5 ALKMAAR 229.000 k.k. www.leeuwenbekstraat5.nl Leeuwenbekstraat 5, Alkmaar Wonen in 1 van Alkmaars leukste en nog betaalbare wijken, dat kan in de Bergerhof. De Bergerhof is gelegen achter

Nadere informatie

Molenhof 14 - Bathmen. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Molenhof 14 - Bathmen. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving - Wilt u lekker genieten van alle vrije tijd die u heeft, dan is dit huis perfect voor u! Dit comfortabele huis heeft een riante ligging op 323m2 eigen grond en

Nadere informatie

TE KOOP. Talmastraat K.K AT Zelhem

TE KOOP. Talmastraat K.K AT Zelhem Talmastraat 5 7021 AT Zelhem TE KOOP 149.000 K.K. Talmastraat 5 7021 AT Zelhem Inleiding Overzichtelijke SENIORENWONING op steenworpafstand van de vele voorzieningen die Zelhem te bieden heeft. Deze knusse

Nadere informatie

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP T: 010-8188661 E: info@vastgoedkampioen.nl TE KOOP 1 e Terralaan 35, 2909PC Capelle aan den IJssel Omschrijving In de moderne en kindvriendelijke woonwijk Fascinatio staat deze vrijstaande woning te koop.

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: , k.k. Bijzonder ruime 5-kamer woning in Hartje Schiedam. Spinhuispad 30 Schiedam

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: , k.k. Bijzonder ruime 5-kamer woning in Hartje Schiedam. Spinhuispad 30 Schiedam Villex Wonen B.V. TE KOOP Spinhuispad 30 Schiedam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 185.000, k.k. Bijzonder ruime 5-kamer

Nadere informatie

TE KOOP. Hattasingel K.K HH Rotterdam.

TE KOOP. Hattasingel K.K HH Rotterdam. TE KOOP 550.000 K.K. Hattasingel 110 3066 HH Rotterdam Hattasingel 110 3066 HH Rotterdam Inleiding Landelijk Wonen in Prinsenland? Dat kan bij deze royale parkvilla (een moderne hoek Herenhuis van ca.

Nadere informatie

Mezenlaan 16, Boekel

Mezenlaan 16, Boekel Mezenlaan 16, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 698.000 k.k. Aangeboden sinds 17-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

KERKEWIJK 32 VEENENDAAL

KERKEWIJK 32 VEENENDAAL KERKEWIJK 32 VEENENDAAL INTRO Nergens anders in Veenendaal vindt u zo n bijzondere woning! Geen pand is vergelijkbaar wat betreft de bouwstijl, sfeer en woonoppervlakte.deze karakteristieke, vrijstaande

Nadere informatie

LOEVENHOUTSEDIJK 337 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LOEVENHOUTSEDIJK 337 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LOEVENHOUTSEDIJK 337 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LOEVENHOUTSEDIJK 337 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 259.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 72M2 INHOUD CIRCA 236M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Kokardebloem 37, Papendrecht

Kokardebloem 37, Papendrecht Kokardebloem 37, Papendrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel.

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel. 15 appartementen in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT Leven in het hart van Bladel. MIDDEN IN BLADEL Midden in de bruisende kern Bladel wordt Het Parlement ontwikkeld. Aan de Rotonde

Nadere informatie

MARIE VAN EIJSDEN-VINKSTRAAT 81

MARIE VAN EIJSDEN-VINKSTRAAT 81 MARIE VAN EIJSDEN-VINKSTRAAT 81 MARIE VAN EIJSDEN-VINKSTRAAT 81 OMSCHRIJVING Luxe en zeer stijlvol VIERKAMER PENTHOUSE gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig modern appartementencomplex aan

Nadere informatie

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen De Hoek Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith Prachtig gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Lobith Lobith is onderdeel van de groene en waterrijke gemeente Rijnwaarden in de provincie Gelderland

Nadere informatie

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen TE KOOP 225.000 K.K. Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Inleiding Gelegen in de groene woonwijk de Groenswaard een 5-kamer eengezinswoning. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers

Nadere informatie

Aletta Jacobsstraat 36 - Deventer

Aletta Jacobsstraat 36 - Deventer - Vraagprijs 239.000,- k.k. Omschrijving - Zijn kernwoorden bij het huis waar u naar op zoek bent: licht, ruim, luxe, goed geïsoleerd, verzorgde tuin met veel zon, parkeerplek voor de deur, centraal gelegen,

Nadere informatie

Wormerhoek 835,- excl TX Capelle ad IJssel Appartement Type Huurprijs Plaats Oppervlakte Interieur Slaapkamers Geschikt voor

Wormerhoek 835,- excl TX Capelle ad IJssel Appartement Type Huurprijs Plaats Oppervlakte Interieur Slaapkamers Geschikt voor Wormerhoek 835,- excl. 2905 TX Capelle ad IJssel Appartement Type Appartement Plaats Capelle ad IJssel Oppervlakte 54m² Interieur Gestoffeerd Slaapkamers 1 Geschikt voor 1-2 personen Beschikbaar per 11

Nadere informatie

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis 3 riante haven appartementen en 2 penthouses aan het water met terras, 2 parkeerplaatsen en eigen grote ligplaats

Nadere informatie

Comfortabel, ruim & duurzaam wonen in Vlaardingen. 30 huurwoningen in een groene woonomgeving

Comfortabel, ruim & duurzaam wonen in Vlaardingen. 30 huurwoningen in een groene woonomgeving Comfortabel, ruim & duurzaam wonen in Vlaardingen 30 huurwoningen in een groene woonomgeving 2 Veel wooncomfort op een levendige locatie Drie identieke blokken met ieder veertig woningen. Negentig huurappartementen

Nadere informatie

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC Bart uw makelaar TE KOOP Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg Bart uw makelaar Ringbaan-Noord 156 28 5046 AC 013-5909612 info@bartuwmakelaar.nl bartuwmakelaar.nl 200.000 K.K. Ruim en sfeervol driekamerappartement

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

FREERICKSPLAATS 22B ROTTERDAM

FREERICKSPLAATS 22B ROTTERDAM FREERICKSPLAATS 22B FREERICKSPLAATS 22B OMSCHRIJVING In de gezellige dorpskern gelegen 2 (voorheen 3) kamer appartement met een zonnig balkon op de middagen avondzon (zuidwest). Het appartement, dat op

Nadere informatie

Markkant 110 OOSTERHOUT. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Markkant 110 OOSTERHOUT. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Markkant 110 OOSTERHOUT Omschrijving Op een unieke locatie, prachtig gelegen aan het Markkanaal! Deze geschakelde woning is onder architectuur gebouwd en kenmerkt zich door de lichte ruimtes. Vanaf elke

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. La Fontainestraat 162 Rotterdam. Leuke woning voor gezinnen!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. La Fontainestraat 162 Rotterdam. Leuke woning voor gezinnen! Villex Wonen B.V. TE KOOP La Fontainestraat 162 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 150.000, k.k. Leuke woning

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

Het facet 2&3. Rondweg 365. 2922ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 710,68 p/mnd. 51,51 p/mnd. Faciliteiten

Het facet 2&3. Rondweg 365. 2922ET Krimpen aan den IJssel. Netto huur. Servicekosten. 710,68 p/mnd. 51,51 p/mnd. Faciliteiten Het facet 2&3 Rondweg 365 2922ET Krimpen aan den IJssel Netto huur 710,68 p/mnd Servicekosten 51,51 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Rustig wonen met diverse voorzieningen binnen handbereik? In het

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

Scholekster 55, Eemnes

Scholekster 55, Eemnes Scholekster 55, Eemnes Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.700 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 17-12-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 3.400 Totale servicekosten

Nadere informatie

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LESTER YOUNGPAD 7 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 126M2 INHOUD CIRCA 443M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM

JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM 180.000 k.k. www.javaplein22a.nl Omschrijving Op toplocatie in de gewilde Indische buurt ligt dit sfeervolle begane grond appartement van ca. 38m². De woning heeft een terras op

Nadere informatie

Park Hoogstraat, 5451 BT Mill. Park Hoogstraat 5451 BT Mill 14 Vraagprijs: op aanvraagk.k.

Park Hoogstraat, 5451 BT Mill. Park Hoogstraat 5451 BT Mill 14 Vraagprijs: op aanvraagk.k. Park Hoogstraat, 5451 BT Mill Park Hoogstraat 5451 BT Mill 14 Vraagprijs: op aanvraagk.k. Omschrijving Prachtig Penthouse met royaal dakterras, deels overdekt, eigen berging en parkeerplaats in parkeergarage.

Nadere informatie

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Jadestraat 14 BREDA Omschrijving Goed onderhouden nette tussenwoning met 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een tuin op het westen, gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Brabantpark.

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Den Otterleede VW Barendrecht

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Den Otterleede VW Barendrecht Villex Wonen B.V. TE KOOP Den Otterleede 31 2991 VW Barendrecht Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 259.500, k.k. Ontzettend

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Te hoogerbrugge 2&5 Varenhof 108 3069KL Rotterdam Netto huur 967,57 p/mnd Servicekosten 152,23 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouwen 2 en 5 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit

Nadere informatie

De Quaystraat 23, Rijen

De Quaystraat 23, Rijen De Quaystraat 23, Rijen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 265.000 k.k. Aangeboden sinds 20-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG 569.000 k.k. www.loolaan53.nl Omschrijving Elke dag wonen ervaren als een belevenis? Bezoek dan deze uitstekend onderhouden en speels ingedeelde VRIJSTAANDE VILLA met inpandige

Nadere informatie

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT 399.000 k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT Omschrijving: In Utrecht Oost bieden wij dit hoogwaardig afgewerkte, goed onderhouden, drie kamer appartement (126m² ). Het appartement heeft de beschikking over een

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k.

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k. ANSSEN 3 ZUIDLAREN 194.500 k.k. www.anssen3.nl Anssen 3, Zuidlaren Sfeervolle geschakelde twee onder 1 kap woning gelegen in een aantrekkelijke, kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het dorp. De Zuid-es

Nadere informatie

BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140

BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140 BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140 ROTTERDAM BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Op een prachtige locatie aan de Rotte gelegen VIERKAMER-PARTERRE-APPARTEMENT met loggia en tuin. De Bergse Voorplas

Nadere informatie

Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde

Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Fraai gelegen en zeer comfortabel landhuis aan de rand van Noordwolde-Zuid in een kleinschalige nieuwbouwwijk met voornamelijk

Nadere informatie

BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5

BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 ROTTERDAM BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Een zeer mooie, luxe, door architect ontworpen, vrijstaande villa aan de rand van Rotterdam op een unieke locatie.

Nadere informatie

Sterrenkroos 157 Zwolle

Sterrenkroos 157 Zwolle Wilt u wonen met alle voorzieningen en gezelligheid dichtbij, maar ook het gevoel van midden in de natuur te wonen? Dat kan in dit moderne 3-kamerappartement op de 4 de woonlaag aan de Milligerplas in

Nadere informatie

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in het gezellige Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse verse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen en een

Nadere informatie

TE KOOP. Luttenberg K.K EG Amersfoort

TE KOOP. Luttenberg K.K EG Amersfoort TE KOOP 365.000 K.K. Luttenberg 72 3825 EG Amersfoort Inleiding Wonen aan het Park der Tijden! Deze speelse en moderne woning met eigen parkeerplaats voor de deur ligt direct aan het 'Park der Tijden'.

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Bieden vanaf , k.k. Van Duin-Akker 36 Barendrecht

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Bieden vanaf , k.k. Van Duin-Akker 36 Barendrecht Villex Wonen B.V. TE KOOP Van Duin-Akker 36 Barendrecht Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Bieden vanaf 247.500, k.k. Intern opgeknapte

Nadere informatie

Charley Tooropstraat MR UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)

Charley Tooropstraat MR UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) Charley Tooropstraat 18 - UTRECHT Charley Tooropstraat 18 3544 MR UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) VERKOCHT 63m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k.

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k. TE KOOP Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg 539.000 k.k. KENMERKEN Prijs 539.000 k.k. Postcode 2271 EH Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 620 960cm Garage Garage,

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Rotterdam Granadoslaan 72

Rotterdam Granadoslaan 72 Rotterdam Granadoslaan 72 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving In Hillegersberg vindt u dit fraai gelegen studioappartement

Nadere informatie

Fossielenerf 48, Heerlen

Fossielenerf 48, Heerlen Fossielenerf 48, Heerlen Kenmerken Overdracht Huurprijs 775 onbepaalde tijd Uitvoering Kaal Aangeboden sinds 06-07-2017 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 2 Totale servicekosten

Nadere informatie

s-gravensloot Woerden

s-gravensloot Woerden 132 s-gravensloot Woerden INFO Wilt u vrijstaand en landelijk wonen met prachtig uitzicht op het polderlandschap, maar toch op loopafstand van het centrum van Woerden? Dan mag u deze kans niet missen.

Nadere informatie

Vlinderparkweg 46, 7423 SC Deventer

Vlinderparkweg 46, 7423 SC Deventer Vlinderparkweg 46, 7423 SC Deventer Vraagprijs 309.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving Uniek en stijlvol. Dit begane

Nadere informatie

Tuinstraat 8A 3901RB Veenendaal 735,- p.m. Appartement Per direct beschikbaar. In het centrum van Veenendaal is complex Het Stempel gebouwd. Onderdeel hiervan is het appartement aan Tuinstraat 8A. U

Nadere informatie

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W:

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W: ASSEN Kruisstraat 4 Vraagprijs: 795.000 kosten koper Omschrijving ASSEN - Kruisstraat 4 *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat

Nadere informatie

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen Lommerhof Schapenweide 2 t/m 74, Duiven Royale driekamer huurappartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Duiven Pag. 4 Omschrijving woning en kenmerken Pag. 5 Het woongebouw

Nadere informatie

Nijenburg 18 - Rotterdam

Nijenburg 18 - Rotterdam Nijenburg 18 - Rotterdam Vraagprijs 219.500,= k.k. Omschrijving Nijenburg 18 - Rotterdam In de nieuwe wijk Burchten bieden wij u een uitstekend verzorgde tussenwoning aan met 3 slaapkamers en een woonoppervlakte

Nadere informatie

Incastraat 31, Purmerend

Incastraat 31, Purmerend Incastraat 31, Purmerend De Woonkamer De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en aan elk detail is gedacht. Door de vele raampartijen is

Nadere informatie

HULWEG 26 HUIZEN k.k.

HULWEG 26 HUIZEN k.k. HULWEG 26 HUIZEN 205.000 k.k. www.hulweg26.nl Plattegronden Plattegronden 3D Kadaster Lijst van zaken Omschrijving Karakteristiek vissershuis met historische uitstraling en zonnige tuin. Vlakbij

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

K.K. PUNTKROOS NV ZWOLLE

K.K. PUNTKROOS NV ZWOLLE PUNTKROOS 57 8043 NV ZWOLLE 220.000 K.K. Ruimte, licht en gezellig! Heerlijk woonhuis met tuin op het westen, een eigen berging en parkeerplaats voor deur, gelegen op rustige en kindvriendelijke plek in

Nadere informatie

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg Aartsbisschop Romerostraat 169 - Utrecht Huurprijs 950,- per maand Omschrijving In de geliefde wijk Voordorp bevindt zich dit uitermate goed onderhouden driekamer appartement met zonnige loggia op het

Nadere informatie

5 kamer(s) 4 slaapkamer(s) Oppervlakte 104m²

5 kamer(s) 4 slaapkamer(s) Oppervlakte 104m² Dickensstraat 42 175.000,- k.k. 3076SE Rotterdam Tussenwoning 5 kamer(s) 4 slaapkamer(s) Oppervlakte 104m² LET OP: DIT IS EEN "BIEDEN VANAF PRIJS" Direct aan het park gelegen 5-kamer eengezinswoning,

Nadere informatie

Steltloperstraat NV Delft

Steltloperstraat NV Delft www.livemakelaars.nl Steltloperstraat 77 2623 NV Delft Bekijk deze woning LIVE op Facebook Vraagprijs: 170.000,- k.k. www.livemakelaars.nl Inhoud: Kenmerken Geografische ligging Omschrijving Foto s Lijst

Nadere informatie

'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL

'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL 'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL 'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL OMSCHRIJVING Direct aan golfbaan gesitueerde, vrijstaande design villa met garage, op maar liefst 1.595 m² eigen grond. De

Nadere informatie

Bordewijkring 23 OUD BEIJERLAND

Bordewijkring 23 OUD BEIJERLAND Bordewijkring 23 OUD BEIJERLAND Zeer royale vrijstaande villa met buitenzwembad Aan de rand van Poortwijk I met slaapkamer en badkamer op de begane grond Gelegen op een perceel van 445m² eigen grond De

Nadere informatie

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs 425.000,- k.k. Op zoek naar een ruime woning met oprit op een prima locatie aan de rand van Bleiswijk en op loopafstand van de Rottemeren? Deze woning is voorzien

Nadere informatie

Muurkruid 13, De Meern

Muurkruid 13, De Meern Muurkruid 13, De Meern Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 23-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Seino van Dorthlaan 13, 7437 VZ Bathmen

Seino van Dorthlaan 13, 7437 VZ Bathmen Seino van Dorthlaan 13, 7437 VZ Bathmen Vraagprijs 239.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving Rustig wonen, heerlijk BBQ-en

Nadere informatie