worden gelezen Minimaal. Zo mag er bijvoorbeeld meer dan 1 audio-ingang en audio- uitgang worden aangeboden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "worden gelezen Minimaal. Zo mag er bijvoorbeeld meer dan 1 audio-ingang en audio- uitgang worden aangeboden."

Transcriptie

1 NOTA VAN INLICHTINGEN VERSIE 4.0 Aanbesteding: PC Hardware Aanbestedende dienst: NCB Naturalis Datum: 29 mei 2012 Algemene opmerking 1: Bijlage XV; configuraties aspecten interfaces voorkant en interfaces achterkant. Daar waar wordt gesproken over Audio-ingang, Audio-uitgang, en USB poorten dient steeds te worden gelezen Minimaal. Zo mag er bijvoorbeeld meer dan 1 audio-ingang en audio- uitgang worden aangeboden. Algemene opmerking 2: Bijlage XV configuraties; Telkens als er wordt gesproken over een monitor 23 dient te worden gelezen een monitor van minimaal 23. Nr. Verwijzing Vraag Antwoord L L14 Leverancier kan slechts instemmen met een benchmark indien dit geschied op grond van duidelijk vooraf overeengekomen criteria, waarbij vergelijkbare diensten, vergelijkbare hoeveelheden, vergelijkbare leveranciers, vergelijkbare klanten en vergelijkbare omstandigheden worden vergeleken. Prijsdumping mag nimmer meetellen in enig vergelijk. Graag uw bevestiging dat benchmarking op basis van bovenstaande opvatting zal geschieden. Uit het oogpunt van standaardisatie en beheer is het wenselijk dat het aantal merken dat gevoerd wordt beperkt is. Wij verzoeken Naturalis dan ook te bevestigen dat configuraties 4 t/m 6 van één ander merk (dan configuraties 1 t/m 3) dienen te zijn en dus niet onderling verschillende merken mogen voeren? Ten aanzien van de ongewijzigde garantietermijn kan dit theoretisch neerkomen op een oneindige garantie. Het is normaal dat op het moment dat er een item onder garantievoorwaarden vervangen wordt er op dit item weer een garantietermijn van toepassing is. Het is zeer onredelijk en absoluut niet zoals garantietermijnen op allerlei producten ongeacht branche Akkoord. Zie antwoord op vraag 5, 2 e nota van inlichtingen. Naturalis spreekt hier over de intitiele garantie van vijf jaar op het systeem zoals omschreven in L12.

2 IV IV IV gestalte krijgen. Wij verzoeken u dit artikel aan te passen naar de wettelijke regelgeving inzake garantie. Volgens de checklist dient de offerte in de Nederlandse taal gesteld te zijn. Echter op pagina 16 van de offerteaanvraag wordt ook Engels toegestaan.kunt u aangeven welke eis leidend is? Graag zou inschrijver eventuele bijlagen / technische specificaties in het Engels willen toevoegen. De inschrijvingsvoorschriften in de bijlage zijn anders dan op pagina 15 van de offerte aanvraag. Kunt u aangeven welke voorschriften gevolgd dienen te worden? Er wordt gesproken over bijlage E. Wordt hier bedoeld IV? Graag verwijderen van de doublure "Raam" (2x) Wat wordt bedoeld met "Bijlage III - Beschrijvend document"? Is dit de offerteaanvraag? Artikel 5.3 zegt dat eigendom overgaat op het moment van acceptatie, dit is ongebruikelijk in de markt. Wij vragen u dit aan te passen waarbij eigendom overgaat na betaling en het risico over gaat op het moment van feitelijke levering. Art 10.3 U vraagt inzicht in verzekeringspolis(sen). Gegadigde maakt deel uit van een internationale groep, waarvoor op groepsniveau een verzekeringspolis is afgesloten. Mede op grond van de beursregels is het Gegadigde niet toegestaan inzage te geven in de verzekeringspolis dan wel daarvan een kopie over te leggen. Wel kan Gegadigde een verzekeringscertificaat, waaruit de aard van de verzekering en de omvang van de dekking blijkt overleggen. Gegadigde verzoekt u te bevestigen dat zij met het overleggen van het certificaat kan volstaan voor het leveren van bewijs van het bestaan van de door u verlangde verzekeringsdekking. Art 9.5 Het limiteren van aansprakelijkheid tot voor directe schade acht gegadigde Zowel Engels als Nederlands is toegestaan. De offerte dient in tweevoud te worden ingediend, één kopierbaar exemplaar en één digitaal exemplaar (conform IV Checklist). De overige inschrijvingsvoorschriften op pagina 14,15, 16 en 17 blijven van kracht Zie antwoord op vraag 5 uit de eerste nota van inlichtingen. Akkoord Correct Het risico gaat over op het moment van feitelijke levering, doch eigendomsoverdracht na acceptatie zoals gesteld in Artikel 5.3 van. Akkoord. Aansprakelijkheidslimiet wordt verlaagd naar per kalenderjaar.

3 onredelijk en disproportioneel gezien de verwachte scope en waarde van onderhavige opdracht. Gegadigde verwijst hier tevens naar de "Gids Proportionaliteit" waarin gegadigde haar standpunt bevestigd ziet. De Gids is tot stand gekomen in het kader van het flankerend beleid bij het wetsontwerp Aanbestedingswet 20. (kamerstukken II nummer 32440). Het wetsontwerp beschouwt het proportionaliteitsbeginsel als een van de dragende beginselen van aanbestedingsrecht. In een AMvB bij de Aanbestedingswet zal de Gids proportionaliteit als verplicht te volgen richtsnoer worden aangewezen. p. 48 Gids Proportionaliteit augustus 2011 Aansprakelijkheid kan worden beperkt in duur, hoogte en soort.ten aanzien van de duur geldt als algemeen uitgangspunt dat de aansprakelijkheid gekoppeld wordt aan een percentage van de opdrachtwaarde van een jaar. Zo is het bij een uitvoeringsduur korter of langer dan een jaar niet altijd proportioneel de aansprakelijkheid naar een jaar om te rekenen. Een aansprakelijkheidseis voor onbepaalde duur wordt geacht disproportioneel te zijn. Ten aanzien van de soort kan onderscheid worden gemaakt tussen directe en indirecte schade. Per opdracht dient bekeken te worden aan de hand van de overwegingen aan het begin van deze paragraaf alsmede de specifieke overwegingen hierna welke beperking in het betreffende geval proportioneel is. 12 Gaat u akkoord om aansprakelijkheid van leverancier voor directe schade te beperken tot 125 procent van de contractwaarde? art 5.7 & 5.8 De hoogte van de bedragen (2500 & 1000 Euro) staan niet in verhouding met de levering en onderhoud van computer-hardware. Op dit type contract wordt minimale marge verdient en genoemde bepalingen hebben een duidelijke prijsopdrijvende werking. Hoewel inschrijver reeds jarenlang zeer lage DOA percentages kent, dient een dergelijke bepaling wel verrekend te worden in de prijs. Naturalis kan te Artikel blijft ongewijzigd.

4 13 14 allen tijde nog aanspraak maken op haar overige rechten en op basis hiervan schadevergoeding eisen indien aanbieder tekortschiet. Gezien het prijsgestuurde karakter van deze aanbesteding zou inschrijver genoemde boetebedragen verwijderd zien. Art 4.3 Bij overschrijding van de overeengekomen levertijden is leverancier meteen in verzuim en heeft u zelfs de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. Wij achten dit niet redelijk en stellen voor dit aan te passen met een ingebrekestelling met redelijke termijn tot nakoming. Leverancier is als dochtermaatschappij van een Amerikaanse concern. verplicht om het volgende artikel overeen te komen, gaat u hiermee akkoord?: "Opdrachtgever wordt erop gewezen dat zowel de wetgeving van de Europese Unie als de National United States Department of Commerce Export Regulations mogelijkerwijze de terbeschikkingstelling (export, verkoop, lease) verbiedt van bepaalde Producten en / of Diensten naar bepaalde bestemmingen en voor bepaald gebruik. Partijen zullen elkaar de benodigde informatie verstrekken om te kunnen voldoen aan aan deze wet- en regelgeving in verband met de Producten. De Producten, Software of technologie die door Leverancier in opdracht van Opdrachtgever als onderdeel van de CFI worden gebruikt, vallen onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van Opdrachtgever. Opdrachtgever vrijwaart hierbij Leverancier dienovereenkomstig met betrekking tot alle verplichtingen en aansprakelijkheden inzake de naleving van de relevante reglementeringen en exportwetten. Opdrachtgever en Leverancier komen overeen alle toepasselijke exportcontrolewetten, - reglementeringen en voorschriften na te leven. Bovendien stemt iedere partij ermee in de andere partij te vrijwaren, te behoeden en schadeloos te stellen voor alle claims, eisen en processen tegen de andere partij die te wijten zijn aan de schending of de vermeende schending door de vrijwarende partij Artikel blijft ongewijzigd. Akkoord.

5 Bijlage IX NvI 25/04/2012 bijlage IV desktop desktop desktop van de toepasselijke exportwetten, - reglementeringen en -voorschriften." Art 7.1 Inkoopvoorwaarden - "geschikt zijn voor het doel waarvoor zij zijn bestemd" Bent u bereid deze zinsnede te laten vervallen, aangezien leverancier niet volledig op de hoogte kan zijn van het beoogde doel? Leverancier benadrukt dat zij te allen tijde garandeert dat de apparatuur voldoet aan de overeengekomen specificaties. U geeft aan de deadline wegens Pinksteren op te schuiven naar 29 mei a.s. Echter om recht te doen aan de verwerking van uw beantwoording op de gestelde vragen en een optimale configuratie samen te kunnen stellen verzoeken wij u de sluitingstermijn van de inschrijving te stellen op 1 juni of later. Graag uw reactie. De partij die de in bijlage 4 opgenomen geheimhoudingsverplichting schendt, is aan de andere partij een onmiddellijk opeisbare boete verschuldigd van , per overtreding. Inschrijver kan niet akkoord gaan met dit artikel en wenst dit artikel te schrappen. Het artikel aangaande aansprakelijkheid biedt reeds voldoende mogelijkheden voor verhaal. Gaat aanbestedende dienst akkoord met deze suggestie? Indien het antwoord ontkennend is, ontvangt Inschrijver graag een toelichting. U geeft geen "definitie" of afmetingen van een SFF model. Teneinde oneigenlijke verhoudingen uit te sluiten is ons voorstel de volgende maximale maten aan te houden HxBxD 30x10x32 cm. Gaat u akkoord met dit voorstel? Intern geheugen. Het is voordeliger in aanschaf en om op termijn uit te breiden als het systeem uitgerust kan worden met 1x4GB ipv 2x2GB. Is de aanbesteder bereid ook deze geheugen configuratie toe te staan? Extern geheugen De gevraagde snelheden voor de SSD zijn niet marktconform. Hierdoor loopt u het risico harddisks aangeboden te krijgen die niet door fabrikanten zijn gevalideerd. Bent u bereid deze eis bij te stellen naar 500MB/s read en 400MB/s write? Nee. Wij verwijzen u naar nota van inlichtingen V3.. Akkoord. Nee. Wij gaan ervan uit dat de term SFF (Small Form Factor) voldoende onderscheidend is ten opzichte van andere maatvoeringen, zoals desktop en miditower. Zie antwoord op vraag 16 nota van inlichtingen V2. Nee.

6 desktop desktop miditower miditower miditower miditower workstation is vergelijk van processoren. In de markt worden de processor scores van vervangen voor een CPU passmark score van minimaal 8800? is vergelijk van grafische kaarten. In de markt worden de videokaarten scores van vervangen voor een passmark score van minimaal 303? Intern geheugen. Het is voordeliger in aanschaf en om op termijn uit te breiden als het systeem uitgerust kan worden met 1x4GB ipv 2x2GB. Is de aanbesteder bereid deze geheugen configuratie toe te staan? Extern geheugen De gevraagde snelheden voor de SSD zijn niet marktconform. Hierdoor loopt u het risico harddisks aangeboden te krijgen die niet door de fabrikant zijn gevalideerd. Bent u bereid deze eis bij te stellen naar 500MB/s read en 400MB/s write? is vergelijk van processoren. In de markt worden de processor scores van vervangen voor een CPU passmark score van minimaal 8800? is vergelijk van grafische kaarten. In de markt worden de videokaarten scores van vervangen voor een passmark score van minimaal 303? Extern geheugen De gevraagde snelheden voor de SSD zijn niet marktconform. Hierdoor loopt u het risico harddisks aangeboden te krijgen die niet door de fabrikant zijn Nee. In verband met prestaties (dual-channel) is dat niet toegestaan. Nee. Nee.

7 workstation workstation gevalideerd. Bent u bereid deze eis bij te stellen naar 500MB/s read en 400MB/s write? is vergelijk van processoren. In de markt worden de processor scores van vervangen voor een CPU passmark score van minimaal 8800? is vergelijk van grafische kaarten. In de markt worden de videokaarten scores van vervangen voor een passmark score van minimaal 705? Is onze aanname correct dat de genoemde maximale gewicht geldt voor het basissysteem exclusief eventuele opties als dvdspeler/brander? is vergelijk van processoren. In de markt worden de processor scores van vervangen voor een CPU passmark score van minimaal 4000? Aanbieder kan een dualcore processor leveren die aan de gevraagde prestatieeisen voldoet conform CPU of WEI. Is dit akkoord? Zo nee dan graag een toelichting. is vergelijk van grafische kaarten. In de markt worden de videokaarten scores van vervangen voor een passmark score van minimaal 501? Video - Is onze aanname correct dat genoemde HDMI en VGA uitgangen in het chassis van de dienen te zijn opgenomen, zodat geen verloopkabels voor connectie met randapparatuur nodig zijn? Nee. Het maximale gewicht is inclusief de eisen bij het aspect Media. Nee. In verband met de toekomstvastheid van de hardware houden wij vast aan de eis van minimaal 4 cores. Ja, deze aanname is correct.

8 Bijlage XV - compacte Bijlage XV - compacte Bijlage XV / Standaard Desktop & Standaard Mini Tower & Standaard Workstation & Standaard 14 & Compacte lichtgewicht 13.3 / Duurzaamheid Extern geheugen De gevraagde snelheden voor de SSD zijn niet marktconform. Hierdoor loopt u het risico harddisks aangeboden te krijgen die niet door de fabrikant zijn gevalideerd. Bent u bereid deze eis bij te stellen naar 500MB/s read en 400MB/s write? is vergelijk van processoren. In de markt worden de processor scores van vervangen voor een CPU passmark score van minimaal 3250? is vergelijk van grafische kaarten. In de markt worden de videokaarten scores van vervangen voor een passmark score van minimaal 405? Intel gaat vanaf begin juni nieuwe chipset platformen aankondigen voor zowel desktops als notebooks. Een gevolg hiervan is dat fabrikanten nieuwe modellen zullen aanbieden die het geëiste EPEAT label zullen krijgen maar nu nog niet zichtbaar zullen zijn op website van EPEAT. Is een verklaring vanuit de fabrikant dat de systemen het geëiste EPEAT certificaat zullen voeren een toegestaan alternatief? Nee. Een dergelijke verklaring is een toegestaan alternatief onder voorwaarde dat op het moment van feitelijke levering het EPEAT label beschikbaar is. 39 Bijlage XV / Standaard Desktop & Standaard Mini Tower & Standaard Workstation / Moederbord Een passief gekoeld moederbord impliceert dat de warmte op natuurlijke wijze middels convectie wordt afgevoerd. De gegenereerde warmte van het totale systeem zoals door Aanbesteder uitgevraagd wordt, is dusdanig dat afvoer door convectie niet voldoende is om de temperatuur voldoende laag te houden. Is onze aanname juist dat Aanbesteder hier bedoeld dat de koeling van het totale systeem wel middels actieve componenten mag plaatsvinden? Correct, met deze wordt gedoeld op koeling van componenten op het moederbord zelf. Hier mag geen actieve koeling van bijvoorbeeld chipsets, geheugen of andere componenten voorkomen. Wel mag het systeem op andere plaatsen actieve koeling gebruiken, zoals bij de processor en de voeding. 40 Bijlage XV / Standaard Workstation / Video Mag de DisplayPort aansluiting ook via een verloop van bijvoorbeeld DVI naar DisplayPort worden gerealiseerd? Ja, deze aansluiting mag ook via een DVI naar Displayport verloop worden gerealiseerd.

9 41 Bijlage XV / Standaard 14 / Interfaces FireWire (1394) is voor standaard notebooks vervangen door een esata aansluiting. Is Aanbesteder deze eis aan te passen naar 1394 of esata? Op deze wijze sluiten de interfaces ook aan bij de eisen die aan het Docking Station wordt gesteld. Nee. De eis is dat er FireWire (1394) op de configuratie aanwezig moet zijn. 42 Bijlage XV / Standaard 14 / Interfaces HDMI komt voornamelijk voor bij notebooks die in een binnen het consumenten segment gebruikt worden. Is Aanbesteder deze eis aan te passen HDMI of DiplayPort? Op deze wijze sluiten de interfaces ook aan bij de eisen die aan het Docking Station wordt gesteld. We hebben de eis voor de video uitgang voor deze configuratie aangepast. VGA is en blijft de eis, overige video uitgangen zoals HDMI en DisplayPort zijn optioneel. 43 De combinatie van gewicht, hoogte, breedte en diepte zijn niet of nauwelijks beschikbaar in de markt. Is de Aanbesteder bereid de eis aan te passen naar: Gewicht: Maximaal 1,6 kg De eisen voor de 13,3 blijven conform hetgeen vermeld in de eerder verstrekte documenten. Wij van mening dat er voldoende aanbod is dat aan deze eisen voldoet. Bijlage XV / Compacte lichtgewicht 13.3 / Uiterlijk & Ingebouwd scherm Hoogte: Diepte: Afmeting: Resolutie: 800 Maximaal 3,5 cm Maximaal 23 cm 13.3 inch of 12.1 inch 1366 x 768 of 1280 x Op deze wijze zullen er voldoende fabrikanten een product kunnen aanbieden. 44 Bijlage XV / Standaard Desktop & Standaard Mini Tower & Standaard Workstation & Standaard 14 & Compacte lichtgewicht 13.3 / Licentie: Microsoft Windows Aanbesteder vraagt hier een specifiek product uit van één fabrikant en merk. In de regel wordt in dergelijke gevallen de term of vergelijkbaar toegevoegd aan een eis. Is onze aanname correct dat daar waar Aanbesteder specifieke producten of merknamen in deze aanbesteding benoemd daar de term of vergelijkbaar van toepassing is? Correct, doch leverancier moet zich ervan bewustzijn dat de bewijslast of een product vergelijkbaar is bij leverancier ligt. Indien leverancier een vergelijkbaar alternatief biedt dient deze vergelijkbaarheid derhalve op alle mogelijke specificaties te worden aangetoond. Naturalis zal vervolgens beoordelen of de onderbouwing voldoende overtuigend is. Is dit niet het geval dan wordt de inschrijving ter zijde gelegd. 45 Bijlage XV Configuraties Betreffende de eisen voor de processoren en graphics geeft u telkens een minimale score aan, die deze componenten dienen te scoren op. Het is echter afhankelijk van de De benchmark wordt gemeten op de complete configuratie, met andere woorden inclusief moederbord, processor en videokaart. Wij gebruiken daarvoor geen externe

10 gehele systeemconfiguratie, evenals de drivers en andere software, welke score elk component behaalt in deze index. Het is daardoor haast ondoenlijk om een combinatie te zoeken die past in de door u geschetste configuraties. Kunt u aangeven via welke tool of site u dit benchmarkt en of daarbij gekeken wordt naar de score van elk component los? bronnen. De meting vindt plaats door de Windows Experience Index assessment te draaien op de aangeboden configuratie, gebruik makend van Windows 7 64-bit, voorzien van de juiste drivers voor de hardware. Daarna worden de scores van de vijf componenten bekeken. Het draaien van een dergelijke test duurt slechts enkele minuten. Wij zijn van mening dat de Windows Experience Index een objectieve uitslag geeft van de prestaties van de 46 Bijlage XV / Standaard Desktop & Standaard Mini Tower & Standaard Workstation & Standaard 14 & Compacte lichtgewicht 13.3 Bij de 14 geeft u aan dat deze maximaal 2,2kg mag wegen, is dit een harde eis, of bent u bereid deze eis bij te stellen naar max 2,4kg. Hierdoor kan er uit een breder portfolio aangeboden worden wat voor u een economisch voordeel op kan leveren. Deze eis is aangepast naar 2,4 kg voor de genoemde configuratie (Standaard 14 ). 47 Performance: Minimale Windows Experience Index score op component Graphics : 7.5 Uitgangen: Displayport met mogelijkheid tot aansluiten van twee beeldschermen. Naar aanleiding van uw vraag hebben wij deze eis bijgesteld. Een score van 7.5 is inderdaad erg hoog. De nieuwe eisen voor de WEI score voor de videokaart van de Standaard Workstation is 7.0. Geheugen: Minimaal 512 MB Resolutie: Minimaal 1920 * 1080 in 32-bit kleurendiepte Standaard workstation Video Navraag bij onze afdeling in de fabriek die allerlei benchmarks doen leert dat om een index van minimaal 7.5 te halen, je een kaart als bijvoorbeeld nvidia GTX470 of beter in een systeem moet hebben zitten. Zelfs een Quadro4000 komt niet verder dan een waarde van 7.4! Klopt de gegeven waarde wel? of kan Naturalis aangeven wat voor een kaart ze nu gebruiken die aan deze eis voldoet?

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 1 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 21 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding...

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013

Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013 Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013 Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding leveren van ICT Hardware, dossiernummer 1348. Vragen en antwoorden Ten aanzien van de offerteaanvraag zijn in totaal 20

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 2 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 30 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT BI.2013.317 Datum: maandag november 2013 Mededelingen: geen Bijlagen: geen Vraag 1 Bent u bereid de eis van Android 4.2 van tablet 1 aan te passen naar Android 4.0

Nadere informatie

Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL

Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL MEMO v0 1 an Van : Inschrijvers aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL : Chris Boessenkool, inkoper NHL Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL Datum : 15 mei 2013

Nadere informatie

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven 5 e Nota van Inlichtingen d.d. 9 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S Fluvius, De Basis, Delta

Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S Fluvius, De Basis, Delta Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S 040-066011 Fluvius, De Basis, Delta nr verwijzing (pag. onderwerp) 1 Pag. 19 geschiktheidseisen vraag U vraagt als eerste kerncompetentie

Nadere informatie

Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA

Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Nota van Inlichtingen Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Omroepvereniging BNN-VARA BNNVARA-HJ-20141007 Omschrijving:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen juli 2016

Nota van Inlichtingen juli 2016 Nota van Inlichtingen 2 13 juli 2016 1 1. Inleiding Voor u ligt de Nota van Inlichtingen 2 behorende bij de aanbesteding Aanschaf ICT Hardware inclusief aanverwante dienstverlening (kenmerk: 16.0907.RR

Nadere informatie

Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo

Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo Opdrachtgever Salomo Europese aanbesteding levering Hardware Projectnummers: 2013.022 1 Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo Anculus

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie:

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: Nota van Inlichtingen EA Kantoorautomatisering Aanbesteding EA Kantoorautomatisering Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: 2017.102 Omschrijving: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg,

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

Levering ICT Hardware. Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland

Levering ICT Hardware. Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland 3 e Nota van Inlichtingen Levering ICT Hardware Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland Datum: 27 januari 2015 Documentnummer: 15001296 Vragen n.a.v. eerdere Nota van Inlichtingen ICT

Nadere informatie

computerpromoties augustus STUNTCOMPUTER 299

computerpromoties augustus STUNTCOMPUTER 299 U computerpromoties augustus STUNTCOMPUTER #1 @ 299 nu 5 x met gratis verdubbeling van de harde schijf tot 1000Gb! U 190 goedkoper dan in de winkelu! met INTEL processor : 2 x 2.8 Ghz de ideale computer

Nadere informatie

2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN

2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN 2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN In het kader van transparantie, non-discriminatie en openheid wordt deze Nota van Inlichtingen aan elke gegadigde

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300 Juli

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 5. inzake. de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening. ten behoeve van. de IGEA-GROEP. EU-aanbesteding 2016

Nota van Inlichtingen 5. inzake. de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening. ten behoeve van. de IGEA-GROEP. EU-aanbesteding 2016 Nota van Inlichtingen 5 inzake de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening ten behoeve van de IGEA-GROEP EU-aanbesteding 2016 Leden IGEA: Drenthe College ROC Nova College ROC de Leijgraaf

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam. Referentie:

Nota van Inlichtingen. Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam. Referentie: Nota van Inlichtingen Laptops Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Laptops Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam Omschrijving: De Aanbestedende dienst wil een Overeenkomst sluiten met

Nadere informatie

Ja, de inschrijfdatum wordt verlengd tot vrijdag 26 juni 2015.

Ja, de inschrijfdatum wordt verlengd tot vrijdag 26 juni 2015. nr. Verwijzing 1 Productspecificaties Is Aanbestedende dienst zich ervan bewust dat de NVI en de nieuwe productspecificaties van een dusdanige omvang zijn waardoor het voor Inschrijver bijna onmogelijk

Nadere informatie

computerpromoties maand december STUNTCOMPUTER 299

computerpromoties maand december STUNTCOMPUTER 299 U computerpromoties maand december STUNTCOMPUTER #1 @ 299 nu 5 x met gratis verdubbeling van de harde schijf tot 1000Gb! U 190 goedkoper dan in de winkelu! met INTEL processor : 2 x 2.8 Ghz de ideale computer

Nadere informatie

Werkplek hardware en supplies

Werkplek hardware en supplies Nota van Inlichtingen Werkplek hardware en supplies Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Werkplek hardware en supplies ROC ID College TN-59463 Omschrijving: Werkplek hardware De aanbesteding

Nadere informatie

2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland

2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland 2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland Levering ICT Hardware Referentie: SHN1602 Datum: Versie: 2.0 1. Inschrijver kan zich voorstellen dat er situaties zijn waarbij een uitvraag van Aanbestedende

Nadere informatie

Lenovo P330_C246_ES_SFF_i7_8700 8gb 256GB SSD

Lenovo P330_C246_ES_SFF_i7_8700 8gb 256GB SSD V-Sys Donk 41, 2400 Mol Tel.: 014 330640 E-mail: info@v-sys.be Lenovo P330_C246_ES_SFF_i7_8700 8gb 256GB SSD Code: 4863052 Vendor code: 30C70009MB EAN code: 193124159911 Intel Core i7-8700 (12MB Cache,

Nadere informatie

Appendix 3 versie 5 van 16 juli 2014

Appendix 3 versie 5 van 16 juli 2014 Appendix 3 versie 5 van 16 juli 2014 1.1 Minimale geëiste configuratie CAD WERKPLEK Aansluiting voorzijde Aansluiting achterzijde Processor Intern geheugen Disk geheugen Videokaart Toetsenboard Besturingsysteem

Nadere informatie

TouchTable 46 infrarood specificaties

TouchTable 46 infrarood specificaties TouchTable 46 infrarood specificaties Nauwkeurige 10-punts Multitouch Ingebouwde 2 x 12W (stereo) speakers Min. Afmeting (BxHxD) 107 x 108 x 65 cm Max. Afmeting (BxHxD) 107 x 173 x 65 cm Gewicht +- 65kg

Nadere informatie

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Nota van inlichtingen Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober 2016 Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Project Europese aanbesteding Onderwijs Leer Pakket Deze nota van inlichtingen wordt

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen dd 3 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Nota van Inlichtingen dd 3 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven Nota van Inlichtingen dd 3 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300 Juli 2014

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

Voeding, dranken en aanverwante producten

Voeding, dranken en aanverwante producten 2 e Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Voeding, dranken en aanverwante producten Ten behoeve van Drenthe College Aanbestedingsnummer: 2013/S 102-174076 juni 2013, Ingenion Alle rechten

Nadere informatie

Annex X B Minimale Technische specificaties per product

Annex X B Minimale Technische specificaties per product Annex X B Minimale Technische specificaties per product TECHNISCHE SPECIFICATIES CSG CALVIJN Onderstaand worden de technische specificaties beschreven per productgroep. Eisen desktop Processor Intel, 64

Nadere informatie

Referentie: Toelichting:

Referentie: Toelichting: Nota van Inlichtingen Werkplekapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Werkplekapparatuur Bestuur OSVS Omschrijving: OSVS wenst voor al haar werkplekapparatuur het inkoopproces te verbeteren

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

1e Nota van inlichtingen

1e Nota van inlichtingen Onderstaand staan de ontvangen vragen met betrekking tot bovengenoemde aanbesteding en de daarbij door de opdrachtgever geformuleerde antwoorden. De vragen zijn geanonimiseerd en direct overgenomen van

Nadere informatie

Atelierweg 5 6562 AS Groesbeek, tel 024-3238783 Homepage: www.kecs.nl

Atelierweg 5 6562 AS Groesbeek, tel 024-3238783 Homepage: www.kecs.nl Atelierweg 5 6562 AS Groesbeek, tel 024-3238783 Homepage: www.kecs.nl Basis Systeem Asus INTEL i5-4430 (3,0 GHz) 84W processor skt 1150 Basis Systeem Asus INTEL i7-4770 (3,5 GHz) O 84W processor skt 1150

Nadere informatie

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Nota van inlichtingen Betreft 2 e Nota van Inlichtingen Datum 20 januari 2017 Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Project Europese aanbesteding ICT hardware Deze nota van inlichtingen wordt hiermee

Nadere informatie

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 In het antwoord op vraag 32 geeft u aan dat er een minimaal opslagpercentage gehanteerd dient te worden van 1%. Geldt dit voor zowel Prijswens 1 en 2? In het prijzenblad

Nadere informatie

Bijlage 2: Specificaties. 1 Specificaties Desktop computer

Bijlage 2: Specificaties. 1 Specificaties Desktop computer Bijlage 2: 1 Desktop computer Opdrachtgever eist dat de aan te schaffen hardware van een gerenommeerd merk is en geen gereviseerde hardware (ook wel refurbished genoemd). Omschrijving Afmetingen Invulling

Nadere informatie

Aanvullende (3 e ) Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland

Aanvullende (3 e ) Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland Aanvullende (3 e ) Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland Aanbesteding Infrastructuur Datalijnen & Datacenter diensten Referentie: SHN1301 Datum: Versie: 3.0 Door een aantal Gegadigden zijn naar

Nadere informatie

PROMOTIES OP NOTEBOOKS EN COMPUTERS

PROMOTIES OP NOTEBOOKS EN COMPUTERS Kingston Flash Drive DataTraveler 100 G3 64 Gb 25 PROMOTIES OP NOTEBOOKS EN COMPUTERS WESTERN DIGITAL SSD SCHIJF 250GB SATA3 Blue Retail 99 Uva Speciale promoties op alle onderstaande notebooks en computers

Nadere informatie

USB 3.0-naar-HDMI externe Multi-Monitor grafische videoadapter voor Mac & pc DisplayLink gecertificeerd HD 1080p

USB 3.0-naar-HDMI externe Multi-Monitor grafische videoadapter voor Mac & pc DisplayLink gecertificeerd HD 1080p USB 3.0-naar-HDMI externe Multi-Monitor grafische videoadapter voor Mac & pc DisplayLink gecertificeerd HD 1080p Product ID: USB32HDPRO Met de USB32HDPRO USB 3.0-naar-HDMI-adapter kunt u een HDMI-scherm

Nadere informatie

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > E Serie > VPCEB1J1E/WI NIEUW! VPCEB1J1E/WI

Nadere informatie

USB naar VGA Externe Videokaart Multi Monitor Adapter 1920x1200

USB naar VGA Externe Videokaart Multi Monitor Adapter 1920x1200 USB naar VGA Externe Videokaart Multi Monitor Adapter 1920x1200 Product ID: USB2VGAE3 Met de USB2VGAE3 USB VGA Externe Videokaart kunt u meerdere VGA-beeldschermen met een hoge resolutie (tot 1920x1200)

Nadere informatie

Zie Excel document: Vragen en Antwoorden NVI 1_ _DEF

Zie Excel document: Vragen en Antwoorden NVI 1_ _DEF Nota van Inlichtingen EA ICT Hardware voor de werkplek Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: EA ICT Hardware voor de werkplek VU medisch centrum Omschrijving: Het onderwerp van deze Europese Aanbesteding

Nadere informatie

USB 3.0-naar-HDMI externe videokaart Multi Monitor-adapter met 1-poorts USB-hub x1200 / 1080p

USB 3.0-naar-HDMI externe videokaart Multi Monitor-adapter met 1-poorts USB-hub x1200 / 1080p USB 3.0-naar-HDMI externe videokaart Multi Monitor-adapter met 1-poorts USB-hub - 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32HDEH De USB32HDEH USB 3.0-naar-HDMI -adapter verandert een USB 3.0 poort in een HDMI-uitgangspoort

Nadere informatie

Laptop Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie.

Laptop Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie. Laptop Folder 2017 Dit is onze laptop folder, hierin vindt u verschillende merken maar altijd met minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie is op "hardware" en wij geven deze garantie aan "huis". De prijzen

Nadere informatie

Uva Computershop NvTrading : "ALTIJD GOEDKOPER" ACER Notebooks, NOTEBOOKSTUNT computers, onderdelen en voor toebehoren snelle aan beslissers groothandelsprijzen @ 549 549 011351200 info@nvtrading.be www.nvtrading.be

Nadere informatie

Format C Weggestraat 13, 2170 Merksem Tel.:

Format C Weggestraat 13, 2170 Merksem Tel.: Format C Weggestraat 13, 2170 Merksem Tel.: 03 641 63 30 E-mail: info@formatc.be Code: Vendor code: EAN code: Intel Core i7-7700hq (6MB Cache, 2.8GHz), 16GB DDR4-SDRAM, 1000GB HDD, 256 SSD, 43.9 cm (17.3")

Nadere informatie

Onderwijs Noordoost-Twente. Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek

Onderwijs Noordoost-Twente. Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek Onderwijs Noordoost-Twente Aanbesteding Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek

Nadere informatie

Paginannummer Nummer. Vraagnummer Document. Hoofdstuk / paragraaf. Eis/wens. 1 OAD Bijlagen pag 20 e.v.

Paginannummer Nummer. Vraagnummer Document. Hoofdstuk / paragraaf. Eis/wens. 1 OAD Bijlagen pag 20 e.v. Deze Nota van inlichtingen bij de Nationale openbare aanbesteding Desktop personal computers en Windows 7, TenderNed-kenmerk 31562 is tot stand gekomen door het beantwoorden van de door belangstellenden

Nadere informatie

10 x ASUS notebookpromotie met gratis toebehoren aan stuntprijs. Geldig vanaf vrijdag 23 juni. Op = op!

10 x ASUS notebookpromotie met gratis toebehoren aan stuntprijs. Geldig vanaf vrijdag 23 juni. Op = op! speciale aanbiedingen geldig vanaf vrijdag 23 juni tot einde voorraad. nu alle notebooks en computers met gratis uitbreidingen en/of toebehoren. Bij ons krijgt u altijd méér notebook of computer voor minder

Nadere informatie

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5 Nota van Inlichtingen Desktops & laptops ROC MN Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Desktops & laptops ROC MN Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Gedurende de looptijd van de raamovereenkomst

Nadere informatie

Nota van inlichtingen 3

Nota van inlichtingen 3 Europese openbare aanbesteding Multifunctionele afdrukapparatuur Info+ Nota van inlichtingen 3 Document: Nota van Inlichtingen 3 Aanbesteder: Gemeente Haarlemmermeer Kenmerk: 2013-069 Status: Definitief

Nadere informatie

USB VGA Multi Monitor Externe Video-adapter

USB VGA Multi Monitor Externe Video-adapter USB VGA Multi Monitor Externe Video-adapter Product ID: USB2VGAE2 De USB2VGAE2 USB naar VGA externe video-adapter is de perfecte multi-monitor VGA-oplossing voor kantoortoepassingen en surfen op het internet.

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Product ID: TB32DP2 Met deze hoogvermogen Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz DisplayPort-schermen aan een computer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012

Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012 Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012 Vraag 1 Hoofdstuk Overeenkomst Artikel 7 paginanummer Inschrijver kan, gezien de reikwijdte van dit

Nadere informatie

1. Algemene eisen aan de Producten

1. Algemene eisen aan de Producten 1. Algemene eisen aan de Producten E1.1 De te leveren Producten zijn nieuw en zijn niet refurbished, remarketed of renewed. E1.2 De Producten worden geleverd uit een standaard serie van een fabrikant die

Nadere informatie

Slanke USB 3.0 naar HDMI externe videokaartadapter voor meerdere schermen 1920x1200 / 1080p

Slanke USB 3.0 naar HDMI externe videokaartadapter voor meerdere schermen 1920x1200 / 1080p Slanke USB 3.0 naar HDMI externe videokaartadapter voor meerdere schermen 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32HDES De USB32HDES slanke USB 3.0-naar-HDMI-adapter verandert een USB 3.0 poort in een HDMI-uitgang

Nadere informatie

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal.

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal. B I J L A G E 4 V O O R W A A R D E N A A N O N D E R N E M E R E N I N S C H R I J V I N G E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N B I J H E T I N V U L L E N V A N H E T U E A ( U N I F O R M E U R

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden

Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden Betreft Nota van Inlichtingen 1 Datum 26 augustus 2016 Ref. P163068 Project Levering ICT hardware 1.

Nadere informatie

PROCESSOR met DDR-4 geheugen Dual core : 2 x 3.3 Ghz megapower!

PROCESSOR met DDR-4 geheugen Dual core : 2 x 3.3 Ghz megapower! U INTEL computerpromoties maand juni STUNTCOMPUTER @ 349 nu 5 x met gratis verdubbeling van de harde schijf tot 1000Gb! U 240 goedkoper dan in de winkelu! met INTEL G4400 processor Supersnel en zéér zuinig

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Materialen in de Nederlandse Economie Datum: 24 oktober 2014

1 e Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Materialen in de Nederlandse Economie Datum: 24 oktober 2014 1 e Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Materialen in de Nederlandse Economie Datum: 24 oktober 2014 In deze nota van inlichtingen geeft de aanbestedende dienst antwoord op de in het kader van

Nadere informatie

Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations

Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations 1 Technische specificaties programma van Eisen onderdeel A en AA 2 Programma van eisen Werkstations"

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > W Serie > VPCW21S1E/T VPCW21S1E/T Mini-notebook

Nadere informatie

PENTIUM met DDR-3 geheugen Dual core : 2 x 3.3 Ghz megapower!

PENTIUM met DDR-3 geheugen Dual core : 2 x 3.3 Ghz megapower! U INTEL STUNTCOMPUTER #1 @ 299 nog 5 x met gratis verdubbeling van de harde schijf tot 2000Gb! U 240 goedkoper dan in de winkelu! met INTEL PENTIUM processor Supersnel en zéér zuinig : maximum 53 W verbruik

Nadere informatie

USB naar VGA Adapter - Externe USB Video Grafische Kaart voor PC en MAC x1200

USB naar VGA Adapter - Externe USB Video Grafische Kaart voor PC en MAC x1200 USB naar VGA Adapter - Externe USB Video Grafische Kaart voor PC en MAC - 1920x1200 Product ID: USB2VGAPRO2 De USB2VGAPRO2 USB naar VGA adapter functioneert als een externe grafische kaart voor Windows

Nadere informatie

speciale aanbiedingen geldig vanaf 3 februari. nu alle notebooks en computers met gratis uitbreidingen en/of toebehehoren. Bij ons krijgt u altijd

speciale aanbiedingen geldig vanaf 3 februari. nu alle notebooks en computers met gratis uitbreidingen en/of toebehehoren. Bij ons krijgt u altijd speciale aanbiedingen geldig vanaf 3 februari. nu alle notebooks en computers met gratis uitbreidingen en/of toebehehoren. Bij ons krijgt u altijd méér notebook of computer voor minder geld! Ook printers,

Nadere informatie

Raamovereenkomst Chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Partijen:

Raamovereenkomst Chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Partijen: Partijen: De Rijksuniversiteit Groningen, gevestigd aan de Broerstraat 5, 9712 CP te Groningen, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter van het College van Bestuur, prof. dr. S. Poppema,

Nadere informatie

Raamovereenkomst koop en levering ARIV-2014 contractnummer en verplichtingennummer / inkoopordernummer / middelenbestedingnummer

Raamovereenkomst koop en levering ARIV-2014 contractnummer en verplichtingennummer / inkoopordernummer / middelenbestedingnummer Instructie: - Teksten/bepalingen waar voor staat, zijn optioneel. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden. De overige

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau 1, 3521 AZ

Nadere informatie

Slanke USB 3.0 naar VGA externe videokaart multi monitor adapter x1200 / 1080p

Slanke USB 3.0 naar VGA externe videokaart multi monitor adapter x1200 / 1080p Slanke USB 3.0 naar VGA externe videokaart multi monitor adapter - 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32VGAES De USB32VGAES slanke USB 3.0-naar-VGA-adapter verandert een USB 3.0-poort in een VGAuitgangspoort

Nadere informatie

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B Blz.1 / 6 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B VPCX11S1E/B

Nadere informatie

Overzicht Referentieproducten

Overzicht Referentieproducten Overzicht Referentieproducten UBR HIS Categorie ICT Werkomgeving Rijk (IWR) Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Bijlage 24

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Systemen Folder. April 2016

Systemen Folder. April 2016 Systemen Folder April 2016 Dit is onze systemen folder, hierin vindt u verschillende merken maar altijd met minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie is op "hardware" en wij geven deze garantie aan "huis".

Nadere informatie

Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7

Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7 Nota van Inlichtingen Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst:

Nadere informatie

Slanke USB 3.0 naar DisplayPort videokaart adapter voor meerdere schermen x1600 / 1080p

Slanke USB 3.0 naar DisplayPort videokaart adapter voor meerdere schermen x1600 / 1080p Slanke USB 3.0 naar DisplayPort videokaart adapter voor meerdere schermen - 2560x1600 / 1080p Product ID: USB32DPES Deze slanke USB 3.0 naar DisplayPort adapter verandert een USB 3.0-poort in een DP uitgang.

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

méér voor minder geld!

méér voor minder geld! alle notebooks uit de compudeals folder (zie website) nu met gratis draagtas en draadloze muis en gratis klaargemaakt met uitgebreid softwarepakket + opleiding + gratis telefonische bijstand. onderstaande

Nadere informatie

Concept Overeenkomst FMIS kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx>

Concept Overeenkomst FMIS kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Concept Overeenkomst FMIS kenmerk 1100027898 Gemeente Utrecht en Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht Email concerninkoop@utrecht.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Europese openbare aanbesteding Computerwerkplekken

Nota van Inlichtingen Europese openbare aanbesteding Computerwerkplekken Nota van Inlichtingen Europese openbare aanbesteding Computerwerkplekken Aanbestedende dienst: ROC van Twente Opgesteld door: Werkgroep Computerwerkplekken Datum: 28 april 2015 Referentienummer: Aanbesteding:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN

Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN In het kader van transparantie, non-discriminatie en openheid wordt deze Nota van Inlichtingen aan elke gegadigde

Nadere informatie

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VEILIGHEIDSREGIO KENNEMERLAND

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VEILIGHEIDSREGIO KENNEMERLAND ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VEILIGHEIDSREGIO KENNEMERLAND Vastgesteld d.d. 1 juli 2016 Auteur mr A.I.B. van West Artikel 1: Definities Diensten: Leveringen: Opdrachtnemer: Overeenkomst: Partijen/Partij:

Nadere informatie

Prijsinfo Case Electronics computers

Prijsinfo Case Electronics computers Lenovo G50-70 Prijsinfo computers Geheugen Harde schijf Behuizing VGA kaart Geluidskaart CD-rom speler Speakers Netwerk Besturingssysteem Gewicht Afmetingen Garantie : 15" klasse notebook met i3 processor

Nadere informatie

Bijlage 3 Overeenkomst. Overeenkomst levering mobilofoons bijbehorende dienstverlening

Bijlage 3 Overeenkomst. Overeenkomst levering mobilofoons bijbehorende dienstverlening Bijlage 3 Overeenkomst Overeenkomst levering mobilofoons bijbehorende dienstverlening Naam Opdrachtnemer Logo Opdrachtnemer DE ONDERGETEKENDEN: Veiligheidsregio Drenthe, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Asus VivoMini UN65H-M045M. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 90MS00S1-M00450 FABRIEKSGARANTIE. Bring in Service (12 maanden) Moederbord

Asus VivoMini UN65H-M045M. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 90MS00S1-M00450 FABRIEKSGARANTIE. Bring in Service (12 maanden) Moederbord Asus VivoMini UN65H-M045M ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 52895 90MS00S1-M00450 FABRIEKSGARANTIE Bring in Service (12 maanden) Productinformatie Moederbord Processor socket BGA 1356 Processor Processorfamilie

Nadere informatie

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx>

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx> Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk 1100152515 Gemeente Utrecht en Contractnummer: Gemeente Utrecht Interne Bedrijven Inkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres

Nadere informatie

Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/ Gemeente De Bilt en xxx

Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/ Gemeente De Bilt en xxx Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/042013 Gemeente De Bilt en xxx Overeenkomst voor de Juridische dienstverlening Perceel 1: Perceel 2: Perceel 3: Perceel 4: arbeids- en ambtenarenrecht

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S

Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S034-055160 Nota van Inlichtingen nr. 3 Kenmerk 13.022-IDC Verzenddatum : 18 maart 2014 Uiterste inleverdatum

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Wat zien we in deze cursus

Wat zien we in deze cursus Algemeen patrick.dujardin@hetcvo.be Educatief verlof Opleidingscheques Pauze tussen 19h45 en 20h15 Elke week van 18h tot 21h20 (uitgezonderd schoolvakanties) op dinsdagavond 4 tussen evaluaties en 1 eindevaluatie

Nadere informatie

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32VGAEH3 De USB32VGAEH3 USB 3.0-naar-VGA-adapter verandert een USB

Nadere informatie

pagina vraag antwoord

pagina vraag antwoord Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van Hardware" - CVO Zuid West Fryslan 7 november 2013 # document paragraaf, artikel, bijlagenummer 1 Algemeen 1e NvI vraag 10 / 12 / 13

Nadere informatie

Betreft Het stellen van vragen Datum

Betreft Het stellen van vragen Datum Nota van inlichtingen 3 Aanbesteding WAN Kamer van Koophandel Betreft Het stellen van vragen Datum 15-06-2017 Van Project Gestelde vragen na aanleiding van de 2 e Ref. P.162036_WAN nota van inlichtingen.

Nadere informatie

Prijsinfo Case Electronics computers

Prijsinfo Case Electronics computers Lenovo B50-10 Prijsinfo computers Unieke features Geheugen Harde schijf Behuizing VGA kaart Geluidskaart CD-rom speler Speakers Netwerk Besturingssysteem Gewicht Afmetingen Garantie : 15" klasse notebook

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie