Bedankt sponsor! Alle opbrengsten worden weggeschonken, ook dankzij u!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedankt sponsor! Alle opbrengsten worden weggeschonken, ook dankzij u!"

Transcriptie

1

2 Bedankt sponsor! Oprechte dank aan alle partners, bedrijven, verenigingen en vrijwilligers die onze organisatie de afgelopen vier edities hartelijk hebben gesteund! Dankzij uw participatie, deelname en steun hebben we de werking van onze sociale partners kunnen verzekeren. Alle opbrengsten worden weggeschonken, ook dankzij u! Zoals bekend worden alle opbrengsten integraal aangewend ter ondersteuning van onze sociale partners, die mede dankzij uw steun, de werking van hun verenigingen kunnen financieren. Dankzij uw financiële en fysieke participatie kunnen we het risico nemen van te organiseren en de nodige winsten te genereren. De opbrengsten van Actie Zorgenmens worden integraal weggeschonken aan de sociale verenigingen in de grote omgeving van Heist-op-den-Berg. Een organisatie van Actie Zorgenmens Actie zorgenmens is de verzamelnaam van evenementen georganiseerd door Rotary Heist-op-den- Berg, dit in nauwe samenwerking en volledig ten voordele voor de sociale partners in onze gemeente en daarrond. Rotary Heist-op-den-Berg organiseert elk jaar enkele fundraising projecten, nodig om deze sociale projecten en andere noodzoekende organisaties te kunnen ondersteunen. Actief deelnemen en genieten van publiciteit, het kan tijdens onze Actie Zorgenmens! 2 Het succes van onze organisatie is vooral te danken door de steun van de bedrijven en hun massale inschrijvingen van collega s, vrienden en familie. Een deelname aan het evenement heeft drie voordelen: U geniet als bedrijf een jaar lang van onze promotiecampagne! Daarbij kan u gratis een heel aantal deelnemers inschrijven! U steunt rechtstreeks de werking van onze sociale verenigingen!

3 Nethedal Booischot In Juni 2002 heeft Provinciegouverneur Camille Paulus in Booischot het tehuis Nethedal officieel geopend. Nethedal is een tehuis voor volwassen mentaal gehandicapten. 29 residenten met een mentale handicap vinden er een dagverblijf op maat gesneden. Reeds in 1985 werd met het initiatief Nethedal gestart, vertelt directeur Herwig Jacobs. In het vroegere gemeentehuis van Schriek werden de eerste tien volwassenen opgevangen en konden zij er terecht om hun dag door te brengen. Er is immers een grote nood aan dagopvang van mentaal gehandicapte volwassenen zodra zij het buitengewoon onderwijs verlaten, aldus de directeur. Er was duidelijk meer vraag naar opvang dan plaatsen en de bovenverdieping van het Schriekse gemeentehuis voldeed niet meer. In 1995 werd dan ook beslist om in een nieuwbouw te voorzien. In samenwerking met de Rotary van Heist werd een bouwgrond aangeschaft aan de Zwerfheide in Booischot. Na toezegging van 19 miljoen frank aan subsidies werd het aanbestedingsdossier afgewerkt. Voor zowat 30 miljoen frank kon een modern en comfortabel gebouw opgericht worden. 3 Leefgroepen Het tehuis moet een echte thuis vormen voor de 29 gebruikers en hun begeleiders. De leefvleugel is opgedeeld in drie leefgroepen van elk een tiental residenten. Elke groep beschikt over een eetkamer, zithoeksalons zoals bij hen thuis. Verder werd in het gebouw een turnzaal, snoezelruimte, ateliers en vergaderlokalen ondergebracht. De gebruikers krijgen er zorg op maat gesneden. De leefgroep is hun thuisbasis. Een hele dag krijgen ze gevarieerde activiteiten aangeboden. Hun vaardigheden worden aangescherpt, sommige activiteiten hebben een therapeutisch doel en andere zijn dan weer ontspannend. Door de inplanting van het project in een woonomgeving wordt ook gewerkt aan de sociale contacten. Nethedal heeft nog meer plannen. Zo wil men in de toekomst voor de residenten een echt home ontwikkelen waarin een volledig verblijf mogelijk is. Voor sommigen vormt een dagverblijf op termijn geen oplossing indien de ouders wegvallen.

4 1. Heist Wandelt i.s.m. Den Toer Van Heist Op 20 Mei 2012 organiseren we Heist Wandelt in samenwerking met Den Toer Van Heist. De wandelingen van Heist Wandelt zijn de jokerwandelingen van het criterium van de 10 Heistse KWB wandelingen. Dankzij Den Toer Van Heist kunnen we rekenen op minstens 1000 wandelaars! Vier wandelingen worden uitgetekend voor u, met allen een bezoek aan Nethedal te Booischot, een dagcentrum voor mentaal gehandicapten, opgericht door Rotary Heist-op-den-Berg. 4 Heist Wandelt in samenwerking met Den Toer Van Heist, dit jaar met 1000 wandelaars! Vier prachtige en toffe wandelingen: KM De kortste wandeling is ideaal voor rolstoelgebruikers en kinderwagens Alle wandelingen met een bezoek aan Nethedal te Booischot, een dagcentrum voor mentaal gehandicapten, opgericht door Rotary Heist-op-den-Berg Vertrek en aankomst, Sportcentrum, Lostraat 50, Heist-op-den-Berg: 8u30-15u00 2. Heist Fietst Heist Fietst bestaat uit een familiefietstocht die loopt langs de gezellige straatjes van onze gemeente. We voorzien een tweetal routes met verschillende afstanden die gekozen kunnen worden. Beide routes voorzien een tussenstop in Nethedal. Heist Fietst is een familiefietstocht bij uitstek We voorzien een tweetal routes met verschillende afstanden Op alle cruciale punten tijdens de rit worden pijlen opgehangen en u ontvangt bij vertrek een duidelijke route kaart. Misrijden is onmogelijk Vertrek en aankomst, Sportcentrum, Lostraat 50, Heist-op-den-Berg: 8u30-15u00 3. Nethedal fungeert als drankstop tijdens Heist Wandelt & Fietst In Nethedal wordt een heus Heist Wandelt & Fietst café opgezet, zodat u als deelnemer even kan uitrusten en een drankje, gebakje kan nuttigen. Het dagverblijf voor mentaal gehandicapten opent deze dag zijn deuren en zullen u graag ontvangen. Alle opbrengsten van deze catering zal ook volledig voor de sociale kas van Nethedal zijn.

5 Feesteditie 5 jaar Heist Loopt & Zingt 1. Heist Loopt: 120 bedrijventeams lopen feestelijk in de kijker op de Berg van Heist Aflossingwedstrijden zitten in de lift! Ekidon Brussels is hiervan een sprekend voorbeeld, met aflossingsteams bestaande uit deelname van de 10 tallen bedrijven. Maar ook Heist Loopt heeft de kaap van de 1000 deelnemers overschreden dankzij de inzet en deelname van bedrijven uit Heist! In 2011, 150 teams op de berg met daarvan 120 bedrijventeams ofwel 600 mensen uit het bedrijf In teamverband de Halve Marathon van Heist, samen op de Berg! Per vier een team, elk 5KM Daarbij eveneens een kinderjogging, G-atleten jogging, 5KM - 10KM individueel, de Halve Marathon van Heist Een ganse namiddag sport en plezier op de berg! Kinderanimatie, met een kinderkaraoke en springkastelen! 5 2. Heist Zingt een feestelijke editie op de Berg Speciaal voor deze feesteditie plant Al&Trick een comeback! Meezingen met Al&Trick op de allerbekendste liedjes, dit op het mooiste plekje van Heist, het Kerkplein boven op de berg! Uniek feest op een unieke locatie: de berg van Heist Meezingen op de bekendste liedjes Met een evenement-zangboekje in de hand Een kerkplein, vol met ambiance en met gezelligheid troef!

6 NIEUW : CYCLING TO SERVE 25 Augustus 2012 Rotary Heist-op-den-Berg heeft de licentie beet voor het organiseren van het Belgisch kampioenschap Cycling 2 Serve 2012, en het wereldkampioenschap Cycling 2 Serve Dit zijn wielerwedstrijden voor en door de leden van een Service Club, dit per leeftijdscategorie, die fietsen ten voordele voor de gemeenschap: Service voor community. 6 Zaterdag 25 Augustus 2012, de dag voor Heist Loopt & Zingt Start omstreeks 12u00 met de eerste wedstrijd van Cycling 2 Serve Start en aankomst op de berg van Heist Een wielercriterium op het parkoer van Heist Loopt, op en rond de berg van Heist (ronde van 5km) Ondertussen een overheerlijke BBQ voor deelnemers en de supporters, inschrijven kan! Aanwezigheid van heel wat prominente personen uit de wielerwereld Meet & greet met bekende wielrenners uit Vlaanderen Fietstalenten in uw bedrijf?... Gentlemenwedstrijd Ook de wielerliefhebber in uw bedrijf kan zich tijdens de de Gentlemenwedstrijd meten met de wielerconcurrentie uit de grote regio. De Gentlemenwedstrijd is een heuse wedstrijd voor renners zonder contract. Zo kan de echte wieleramateur zich tijdens deze wedstijd kronen tot de snelste renner van de berg van Heist. De Gentlemenwedstrijd is een wedstrijd voor alle wielerliefhebbers Ronden van 5km, met een totaal van 50km Start 16u00 Sponsorformule Cycling is GRATIS! Wij bieden u, naargelang uw deelname, gratis extra publiciteit tijdens de dag van Cycling to Serve. Deze publiciteit is inbegrepen in het pakket dat u kiest! Naast de gratis publiciteit kan u extra personen inschrijven op onze overheerlijke BBQ; collega s, vrienden en familie. Zo geniet u samen van deze lekkere hap, en steunt u extra het evenement.

7 Uw bedrijf in een positief daglicht Arrangementen In deze brochure vindt u alle informatie over de verschillende sponsorarrangementen die wij u aanbieden. Indien u vragen heeft, aarzel vooral niet ons te contacteren. Wij hopen op een positieve én sportieve samenwerking. Wordt partner van onze evenementen: samen één groeibedrijf! Dit jaar vijf evenementen, vijf volwaardige publiekstrekkers! Twee verschillende locaties, twee verschillende data. Vierdubbele publiciteit. Collega s, vrienden en familie kunnen deelnemen dankzij uw participatie! Massa-event: duizenden deelnemers tijdens deze evenementen. Arrangementen op maat zijn mogelijk. 7 Heist Wandelt & Fietst en Heist Loopt & Zingt heeft uw steun van harte nodig! Rechtstreekse steun aan sociale verenigingen. Een jaar lange promotiecampagne. Uw bedrijf wordt positief en sportief in de kijker gezet. Duizenden deelnemers maken direct en indirect kennis van uw bedrijf. Uw bedrijf kan ook actief deelnemen. Heist Wandelt & Fietst : Samen met uw collega s een hele dag leuke vertier: toffe wandeltochten en leuke fietstochten. Vrienden en familie ook zeker uitgenodigd. Heist Loopt & Zingt : Sportief in teamverband uw bedrijf in de kijker op de berg van Heist. Cycling 2 Serve: Service in action: ervaar tijdens deze dag service aan de gemeenschap met een bezoekje aan de wielerwedstrijd en met een lekkere hap op de Berg. De wielerliefhebber in uw bedrijf kan eveneens zich meten tijdens de Gentlemenwedstrijd met de concurrentie in de buurt. Het Sportiefste bedrijf van 2011: De Cock, Peeters & Partners met meer dan 40 deelnemers waarvoor dank!

8 1. Arrangement - Oympisch Brons 175 Heist Wandelt & Fietst: Zondag 20 mei Sportcentrum Heist Gratis deelname van 4 wandelaars en 4 fietsers Gratis 4 drankbonnen Naamvermelding: Inschrijvingkaarten Flyers - affiche - mailings naar onze partners en deelnemers Website: Weblink naar uw persoonlijke website Klein logovermelding op de partner-pagina Naamvermelding op de pagina s: Heist Wandelt - Heist Fietst Bedrijfsinformatie en extra publiciteit aan de deelnemers: schenken van een tombola prijs, verdelen van gadgets en publiciteitsfolders aan de deelnemers Ophangen van 1 spandoek Cycling 2 Serve: Zondag 25 Augustus 2012 Gratis deelname van 1 wielrenner tijdens de Gentlemenwedsrijd Naamvermelding: Naamvermelding op de website van Cycling 2 Serve, pagina van onze partners In het evenementenboekje (A5) 8 Heist Loopt & Zingt : Zondag 26 Augustus 2012 Gratis deelname van 1 bedrijfteam tijdens de aflossing halve marathon : 4 personen per team Gratis 4 consumptiebonnen voor de deelnemers van de wedstrijd Gratis 4 drankbonnen tijdens Heist Zingt Gratis origineel evenement t-shirt per deelnemers Naamvermelding: Affiche en mailings naar onze partners en deelnemers, meer dan 1000! Klein Logovermelding: Flyers van Heist Loopt (6000) Pagina in het evenementenboekje (A5) Pagina op de billboard (lichtkrant) boven op het kerkplein tijdens de ganse dag en avond Website: Naamvermelding op de pagina s: Heist Loopt en Heist Zingt Weblink naar uw persoonlijke website Bedrijfsinformatie en extra publiciteit aan de deelnemers: schenken van een prijs aan de winnaars van Heist Loopt Publiciteitsfolders en leuke gadgets voor de deelnemers van Heist Loopt (worden verdeeld via de 400 sponsorzakken) Ophangen van 1 spandoek

9 2. Arrangement - Olympisch Zilver 295 Heist Wandelt & Fietst: Zondag 20 mei Sportcentrum Heist Gratis deelname van 6 wandelaars en 6 fietsers Gratis 6 drankbonnen Naamvermelding: Inschrijvingskaarten Mailings naar onze partners en deelnemers Klein logovermelding: Flyers & affiche Website: Klein logovermelding op de partner-pagina en de pagina s: Heist Wandelt en Heist Fietst Weblink naar uw persoonlijke website Bedrijfsinformatie en extra publiciteit aan de deelnemers: schenken van een tombola prijs Verdelen van gadgets en publiciteitsfolders onder de deelnemers Ophangen van 2 spandoeken Cycling 2 Serve: Zondag 25 Augustus 2012 Gratis deelname van 3 wielrenners tijdens de Gentlemenwedsrijd. Gratis 2 BBQ eetbonnen. klein Logovermelding: Op de website van Cycling 2 Serve, pagina van onze partners. 1/4 Pagina in het evenementenboekje (A5). Heist Loopt & Zingt : Zondag 26 Augustus 2012 Gratis deelname van 3 bedrijfsteams tijdens de Aflossing halve marathon: 4 personen per team Gratis 12 consumptiebonnen voor de deelnemers van de wedstrijd Gratis 6 drankbonnen tijdens Heist Zingt Gratis origineel evenement T-shirt per deelnemers Naamvermelding: mailings naar onze partners en deelnemers (meer dan 1000!) klein Logovermelding: Flyers (6000) en affiche 1/3 Pagina in het evenementenboekje (A5) Pagina op de billboard (lichtkrant) boven op het kerkplein tijdens de ganse dag en avond Website: Logo vermelding op de partner-pagina en de pagina s Heist Loopt Heist Zingt Weblink naar uw persoonlijke website Bedrijfsinformatie en extra publiciteit aan de deelnemers: schenken van een prijs aan de winnaars van Heist Loopt Publiciteitsfolders en leuke gadgets aan de deelnemers van Heist Loopt, verdeeld via de 400 sponsorzakken Ophangen van twee spandoeken 9

10 3. Arrangement All Round sponsor - Olympisch goud 500 Heist Wandelt & Fietst: Zondag 20 mei Sportcentrum Heist Gratis deelname van 10 wandelaars en 10 fietsers! Gratis 10 drankbonnen Naamvermelding: Inschrijvingkaarten Mailings naar onze partners en deelnemers Logovermelding: Flyers en affiche Website: Logovermelding homepage, partner-pagina en de pagina s: Heist Wandelt Heist Fietst Weblink naar uw persoonlijke website Bedrijfsinformatie en extra publiciteit aan de deelnemers: schenken van een tombola prijs, verdelen van gadgets publiciteitsfolders aan de deelnemers Ophangen van 3 spandoeken Cycling 2 Serve: Zondag 25 Augustus 2012 Gratis deelname van 5 wielrenners tijdens de Gentlemenwedsrijd Gratis 2 BBQ eetbonnen Logovermelding: Op de website homepage van Cycling 2 Serve, en de pagina van onze Partners 1/3 Pagina in het evenementenboekje (A5) Ophangen van 1 spandoek 10 Heist Loopt & Zingt : Zondag 26 Augustus 2012 Gratis deelname van 5 bedrijfsteams tijdens de Aflossing halve Marathon : 4 personen per team Gratis 20 consumptiebonnen voor de deelnemers van de wedstrijd Gratis 10 drankbonnen tijdens Heist Zingt Gratis origineel evenement t-shirt per deelnemers Eén gratis fles Prosecco aangeboden in samenwerking met Il Sodo Naamvermelding: Mailings naar onze partners en deelnemers (meer dan 1000!) Logovermelding: Baanborden (50) op cruciale plaatsen in de gemeente, flyers (6000) & affiches 1/2 Pagina in het evenementenboekje (A5) Pagina op de billboard (lichtkrant) boven op het kerkplein tijdens de ganse dag en avond Logovermelding op de achterkant van de evenement-t-shirt, geschonken aan alle deelnemers (1000 shirts) Klein logovermelding in onze publiciteit in de regionale kranten: 4 inlassingen Klein logovermelding in onze publiciteit in C-Magazine Website: Logovermelding homepage, partner-pagina en de pagina s Heist Loopt Heist Zingt Weblink naar uw persoonlijke website. Bedrijfsinformatie en extra publiciteit aan de deelnemers: Schenken van een prijs aan de winnaars van Heist Loopt. Publiciteitsfolders en leuke gadgets aan de deelnemers van Heist Loopt, verdeeld via de 400 sponsorzakken Ophangen van 2 spandoeken.

11 4. Arrangement - Platina 1000 Alle voordelen van een gouden partner met vele extra s! Gratis extra deelnamers tijdens alle evenementen Gratis 30 consumptiebonnen voor de deelnemers van Heist Loopt! Gratis 20 drankbonnen tijdens Heist Zingt Gratis origineel evenement T-shirt per deelnemers Drie gratis flessen Prosecco aangeboden in samenwerking met Il Sodo Logovermelding: De grootste logo s duidelijk aangebracht op alle publicaties: affiches - alyers - baanborden - website - billboard 1/1 Pagina in het evenementenboekje (A5) RTV: 1 pagina voor alle plantina sponsors tijdens de publiciteit op RTV Op de borstnummers van alle deelnemers tijdens Heist Loopt Mogelijkheid om een promotiestand te bouwen tijdens de evenementen: Platina VIP Extra spandoeken Cycling 2 Serve : Zondag 25 Augustus 2012 Gratis deelname van 10 wielerliefhebbers tijdens de Gentlemenwedsrijd Gratis 2 BBQ eetbonnen. Eén gratis fles Rode wijn aangeboden in samenwerking met Il Sodo Logovermelding: Op de website homepage van Cycling 2 Serve, en de pagina van onze partners 1/2 Pagina in het evenementenboekje (A5) Ophangen van 2 spandoeken Arrangement - Platina VIP 1500 Alle voordelen van een platina partner Vijf gratis flessen Prosecco aangeboden in samenwerking met Il Sodo. Piramide VIP tent tijdens Heist Loopt & Zingt. Hier kan u al uw gasten en deelnemers de ganse dag feestelijk ontvangen en extra verwennen. Catering verkrijgbaar via onze organisatie aan speciaal aangepaste condities. Mogelijkheid om een promotiestand te bouwen tijdens de evenementen rond de VIP tent

12 Bedrijfsgadgets & gepersonaliseerde teamuitrustingen 1. Bedrijfsgadgets Elke deelnemer ontvangt een verrassing pakket. Dit pakket wordt overwegend samengesteld met bedrijfsgadgets, aangeleverd door de sponsors. Gamma-Publicity, leverancier van bedrijfsgadgets en relatiegeschenken is onze partner voor promotieartikelen. Bij elke bestelling die Gamma-Publicity ontvangt in het kader van deze evenementen, wordt integraal 10% van de bestelling overgemaakt op de rekening van Actie Zorgenmens. Wees creatief in het promoten van uw onderneming! Hier vindt u alvast enkele ideetjes waarop u uw logo kan drukken: petten, stylo s, laneyards, sleutelhangers, ballonnen, usb sticks, silicone bracelet Gepersonaliseerde outfit: maak je team herkenbaar! 12 Loop, wandel of fiets in de kijker met uw firma en geef uw deelnemers een gepersonaliseerde outfit, zodat uw deelname niet onopgemerkt zal verlopen: petten, T-shirts, polo s, joggings, singlets of sweaters Gamma Publicity bvba Hoge Brugstraat Heist o/d Berg Tel Fax info@gamma-publi.be dank aan Onze ondersteunende partners Heist Loopt & Zingt komt tot stand met en door de steun van deze partners. Tot op heden zijn dat: Sint-Lambertusinstituut voor het gebruik van de sporthal Gemeente Heist-op-den-Berg en de gemeentelijke sportdienst Gemeentelijke technische dienst Politie Heist-op-den-Berg Berglopers AZVK Foto Demarsin voor hun talrijke deelnemers Mediapartners : RTV, Radio Christina, De Bie Reclame, Drukkerij Michiels, Flamingo, Hit Solutions, Sentenz Philip De Bie Promotie materiaal: Gamma-Publicity voor de storting van 10% op alle bestellingen Alle vrijwilligers en onze sociale verenigingen!

13 Een overzicht van onze sociale partners 1. Nethedal te Booischot 2. G-zwemmen 3. G-tennis 4. G-Atleten 5. Make a Wish Andere... Rotaract Home Marjorie De Regenboog: Putte Comenius projecten: Path for peace Cultuurprijs Heist-op-den-Berg Centrum Hulp en geleide honden voor blinden National Burn Camp Instituut Maria Govaerts Rotaract Heist-op-den-Berg

14 Deelname arrangementen Bedrijf: Adres: Tel: Keuze arrangement: Brons Zilver Goud Gelieve dit document te verzenden naar: faxnummer: 015/ Of een te verzenden naar: Overschrijving nr: Wij nemen na ontvangst contact op om alle afspraken te behandelen. Briefwisseling : Gert Vercammen - Bergstraat Heist-op-den-Berg info@actiezorgenmens.be - info@heistloopt.be faxnummer: 015/ Tel.: Overeenkomstig met het gekozen arrangement kan gratis deelgenomen worden! Maar extra deelnemers zijn natuurlijk ook welkom! Zo hebt u bij het arrangement Goud recht op Gratis deelname met: wandelaars en 10 fietsers tijdens Heist Wandelt&Fietst 2 BBQ eetbonnen 5 wielrenners tijdens Cycling 2 Serve 5 joggingteams van 4 personen of 20 deelnemers tijdens Heist Loopt Heist zingt is volledig gratis voor iedereen Heist Wandelt heist Fietst 1. M / V: 1. M / V: 2. M / V: 2. M / V: 3. M / V: 3. M / V: 4. M / V: 4. M / V: 5. M / V: 5. M / V: 6. M / V: 6. M / V: 7. M / V: 7. M / V: 8. M / V: 8. M / V: 9. M / V: 9. M / V: 10. M / V: 10. M / V:

15 Cycling 2 Serve BBQ deelnemers Wielrenners 1. M / V: 1. M / V: 2. M / V: 2. M / V: 3. M / V: 3. M / V: 4. M / V: 4. M / V: 5. M / V: 5. M / V: Bedrijf: Heist loopt Formule A: 4 personen per ploeg, elk 1 ronde: Aflossing halve Marathon Formule B: 2 personen per ploeg, elk 2 ronden: de 10 kilometer van de berg Formule C: Individueel 4 ronden: de Halve Marathon van Heist Formule D: Individueel 1 ronde: 1 Toer van den Berg Opgelet! De hier opgegeven volgorde van de deelnemers wordt gerespecteerd als startvolgorde! Graag zo volledig mogelijk invullen (naam, achternaam, man / vrouw en geboortedatum) Naam ploeg 1: formule: A - B - C - D 1. M / V: geb. datum 2. M / V: geb. datum 3. M / V: geb. datum 4. M / V: geb. datum 15 Naam ploeg 2: formule: A - B - C - D 1. M / V: geb. datum 2. M / V: geb. datum 3. M / V: geb. datum 4. M / V: geb. datum Naam ploeg 3: formule: A - B - C - D 1. M / V: geb. datum 2. M / V: geb. datum 3. M / V: geb. datum 4. M / V: geb. datum Naam ploeg 4: formule: A - B - C - D 1. M / V: geb. datum 2. M / V: geb. datum 3. M / V: geb. datum 4. M / V: geb. datum Naam ploeg 5: formule: A - B - C - D 1. M / V: geb. datum 2. M / V: geb. datum 3. M / V: geb. datum 4. M / V: geb. datum

16 Heist Loopt & Zingt - Heist Wandel platina sponsors 2011 DE COCK PEETERS & PARTNERS BOEKHOUDING & FISCALITEIT Gouden sponsors h e r i t h o s I C T v o o r K M O Zilveren sponsors 2011 invatral Bronzen sponsors 2011 Chris Scheirs - KBC - Architectenbureau Feyaerts - t Kaderke Inlijstatelier - S.M.E.C. - Brochetto C&M Vastgoed - Bergbos Restau

17 OnZe merken Tom Ford, Prada, Gucci, DknY, Polo ralph Lauren, max mara, Versace, Tommy Hilfiger, e.a. Oude Godstraat Heist-op-den-Berg T info@brilcenter.com Openingsuren Dinsdag vrijdag: en uur Zaterdag: en uur t & Fiets dankzij deze partners! zakenkantoor GORRIS 17 HEIST - OP-DEN-BERG - BE n i e u w e n a j a a r s c o l l e c t i e Terug naar school: ruime collectie kinderbrillen BRILCENTER.COM HORECAHANDEL - Tel Het magazine met stijl The Green Hole Maastrichtersteenweg 29, B-3700 Tongeren +32 (0) Factory For Piu - Philip Stein Watches - Oranjetour Heist O/D Berg - Cafe Koer rant - Hit solution - Van Loock Electro - Roger Moons Fietsen - Betsa Rent

18 lier / mechelen n15 n15 n15 n15 Hallaar Heist Loopt & Zingt is een organisatie van Rotary Heist-op-den-Berg START aankomst kerkplein e 313 itegem / herentals n15 westerlo Heist-op-den-Berg parcours P parking P hoofdparking station inschrijven, kleedkamers en douches Bevoorrading verantwoordelijk uitgever : Gert Vercammen. Bergstraat Heist-op-den-Berg. tel: e 313 Wiekevorst / herentals zondag 26 augustus 2012

19 Uw bedrijf kan zich inschrijven voor al deze activiteiten Heist Wandelt & Fietst 20 Mei Sportcentrum Lostraat - Heist-op-den-Berg 08.00u u Heist Wandelt Vier wandelingen, met een bezoek aan Nethedal 08.00u u Heist Fietst Twee familiefietstochten, met een bezoek aan Nethedal Cycling 2 Serve 25 Augustus Kerkplein Heist-Centrum 12.00u Start wedstrijden Cycling 2 Serve 16.00u Opening van de BBQ 16.00u Start Gentlemen wedstrijd: 50Km Heist Loopt & Zingt 26 Augustus Kerkplein Heist-Centrum Heist Loopt! Aflossing Halve Marathon in teamverband 4 deelnemers uit uw bedrijf joggen elk één ronde van 5Km 14.00u Kinderjogging 14.20u G-Atleten jogging 14.30u Eén Toer van den Berg (5km): individueel één ronde 14.40u Twee Toeren van den Berg (10km): individueel twee ronden 14.40u Aflossing Halve Marathon: met vier in 1 team een Halve Marathon 14.40u De Halve Marathon van Heist: individueel een Halve Marathon 20.00u Heist Zingt met Al&Trick Alle informatie in detail is eveneens te vinden op

20

Record steun aan onze sociale partners, dankzij u! Heist Loopt & Zingt is een organisatie van Actie Zorgenmens

Record steun aan onze sociale partners, dankzij u! Heist Loopt & Zingt is een organisatie van Actie Zorgenmens 5 Jaar Heist Loopt & Zingt het was een feest! Bedankt partner! We hebben tijdens de vijfde editie alle records gebroken. Dat kunnen we alleen maar realiseren dankzij de deelname en participatie van u als

Nadere informatie

Heist Wandelt & Fietst splitst van Heist Loopt & Zingt!

Heist Wandelt & Fietst splitst van Heist Loopt & Zingt! We breiden verder uit! Heist Wandelt & Fietst splitst van Heist Loopt & Zingt! Oprechte DANK aan alle partners, bedrijven, verenigingen en vrijwilligers die onze organisatie de afgelopen drie edities hartelijk

Nadere informatie

Actie Zorgenmens. Bedankt partner! HEIST LOOPT & ZINGT 2014! U steunt rechtstreeks Actie Zorgenmens!

Actie Zorgenmens. Bedankt partner! HEIST LOOPT & ZINGT 2014! U steunt rechtstreeks Actie Zorgenmens! Bedankt partner! Samen met u zijn alle records gebroken! 1300 joggers tijdens Heist loopt! Een propvol kerkplein tijdens Heist zingt! Zolang de weergoden ons goed gezind zijn, zolang U als partner aan

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015 / 1

SPONSORDOSSIER 2015 / 1 SPONSORDOSSIER 2015 / 1 Heist Loopt & Zingt, Natour Criterium & Heist Zomert worden partner van Heist Bruist! De zomer van Heist zal een metamorfose ondergaan, waar Heist loopt en zingt als gekende afsluiter

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

Lolands Sponsordossier. zaterdag 17 september de Editie

Lolands Sponsordossier. zaterdag 17 september de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2016 zaterdag 17 september 2016 5 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

Hof ter Welle kent drie werkvormen, gevestigd in Beveren en Sint- Niklaas:

Hof ter Welle kent drie werkvormen, gevestigd in Beveren en Sint- Niklaas: Sponsordossier VOORSTELLING Hof ter Welle zorgt voor de opvang en begeleiding van kinderen en jongeren in problematische opvoedingssituaties. In nauwe samenwerking met de ouders en andere bevoegde instanties

Nadere informatie

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER GENK zondag 24 mei 2015 PARTNERDOSSIER INHOUD GENK zondag 24 mei 2015 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD CONCEPT GEGEVENS DRIE REDENEN OM TE SPONSOREN PARTNERFORMULES CONTACT 2 3 VOORWOORD Voor de vijfde keer wordt

Nadere informatie

MEER DaN 14000 bezoekers genoten van HEISt bruist! WElkOM IN DE zomerbar van HEISt bruist!

MEER DaN 14000 bezoekers genoten van HEISt bruist! WElkOM IN DE zomerbar van HEISt bruist! SPONSORDOSSIER 2016 / 2 Meer dan 14000 bezoekers genoten van Heist Bruist! Samen met 14.000 bezoekers hebben jullie als partner tijdens de zomer kunnen genieten van de nieuwe formule van Heist Bruist.

Nadere informatie

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night RTARY CLUB ZNHVEN organiseert weer een schitterende Party to Serve BRAZILIAN NIGHT om fondsen te werven voor 3 goede

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

neemt in 2017 voor de zevende maal deel aan

neemt in 2017 voor de zevende maal deel aan voor KOM OP TEGEN KANKER neemt in 2017 voor de zevende maal deel aan www.komoptegenkanker.be www.1000km.be En U kan KOM OP TEGEN KANKER steunen door het Malinwa Cycling Team te SPONSOREN! De 1000 KM VOOR

Nadere informatie

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R E D N I T I O S U M M E R Ster hippique Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli 2017 E D I T I O N S U M M E R STER HIPPIQUE Sfeer, gezelligheid, toegankelijkheid paardensport voor iedereen!

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden!

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Beste wielerliefhebber, Het veldritseizoen is van start gegaan en ook ons bestuur is volop bezig met de voorbereiding van alweer een nieuwe Superprestige veldrit te Hoogstraten. Het is nu de derde keer

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

Op zondagnamiddag 6 mei 2018 organiseert Lions Club Ieper-Poperinge Canard Koerse op de Leie in Wervik. Wat is Canard Koerse?

Op zondagnamiddag 6 mei 2018 organiseert Lions Club Ieper-Poperinge Canard Koerse op de Leie in Wervik. Wat is Canard Koerse? Op zondagnamiddag 6 mei 2018 organiseert Lions Club Ieper-Poperinge Canard Koerse op de Leie in Wervik. Wat is Canard Koerse? Canard Koerse is beter bekend als een Duck Race. Hierbij worden badeendjes

Nadere informatie

We kijken er al naar uit! U ook?

We kijken er al naar uit! U ook? SPONSOR DOSSIER We kijken er al naar uit! U ook? Toon uw hart voor Run to Rock De Materrunners, een recreatieve loopclub die 3x per week samenkomt aan de molen te Mater. Als we allen aanwezig zijn, passeren

Nadere informatie

69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD. Zaterdag 1 maart 2014

69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD. Zaterdag 1 maart 2014 69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD Zaterdag 1 maart 2014 Omloop Het Nieuwsblad, de openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar. Een dag waar renners en wielerliefhebbers maanden reikhalzend naar uitkijken.

Nadere informatie

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent voor wie ons nog niet kent De Alkense Oogstfeesten is een prachtig plattelandsevenement dat de laatste jaren uit zijn voegen barst. Wat ooit startte als een trekpaardkeuring met één wedstrijdring is nu

Nadere informatie

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018 Sponsordossier Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters Ponytornooi 12 augustus 2018 Paardentornooi 15 augustus 2018 Lombaardstraat 63 St-Kat.Waver LRV Zomertornooi 2018 600 pony s & 800 paarden

Nadere informatie

Brass Band Heist heeft uw steun nodig!

Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Sponsor Brochure Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Om financieel en organisatorisch als vzw goed te kunnen functioneren en wij ook een hoge muzikaliteit en kwaliteit willen blijven garanderen, is

Nadere informatie

In de Nekker (Mechelen) op zaterdag 14/09/2019. Georganiseerd door duikclub Neptunus vzw

In de Nekker (Mechelen) op zaterdag 14/09/2019. Georganiseerd door duikclub Neptunus vzw In de Nekker (Mechelen) op zaterdag 14/09/2019 Georganiseerd door duikclub Neptunus vzw 1 Overzicht Studio Brussel De warmste week Wie zijn wij Duikclub Neptunus De goede doelen Evenement Duikparcours

Nadere informatie

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe Sponsormap 15-16 1.Historiek : Hoe het ooit begon... In het jaar 84 kwam er een dame op het idee gekomen om onze jeugd wat disciplines van de turnsport aan te leren. De pionier van de turnkring was zeer

Nadere informatie

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Stichting Wielerronde Tungelroy zal op 11 mei 2019 wederom een wielerronde in Tungelroy organiseren. Met ervaringen die werden opgedaan in eerdere jaren,

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen 29 december 2018 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP BEDRIJFSWIELRENNEN 9 SEPTEMBER OOSTENDE

BELGISCH KAMPIOENSCHAP BEDRIJFSWIELRENNEN 9 SEPTEMBER OOSTENDE BELGISCH KAMPIOENSCHAP BEDRIJFSWIELRENNEN 9 SEPTEMBER OOSTENDE WOORD VOORAF 2 Wie goed in z n vel zit presteert beter. Dit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. U als onderneming kan hier een

Nadere informatie

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Rit: Genk Genk Just On Time -ploegentijdrit voor bedrijven Zaterdag 13 augustus 2011 Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Situering Beste sportliefhebber, Genk

Nadere informatie

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN Persmap 2014 1. Vanwaar Jan & Alleman? Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 heeft de gemeente Brasschaat een nieuwe burgemeester, namelijk Jan Jambon.

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE VOLTA LIMBURG CLASSIC 2 APRIL 2016 WEDSTRIJD #43 3 APRIL 2016 TOERVERSIE #06 EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA

Nadere informatie

Rotary Zonhoven. presents. Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine

Rotary Zonhoven. presents. Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine Rotary Zonhoven presents Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine Rotary Club Zonhoven District 1630 rotaryclubzonhoven.be PARTY TO SERVE: The great Gatsby ZATERDAG 18 OKTOBER 2014 Ons jaarlijkse

Nadere informatie

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon:

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon: Sponsoring Geachte, In 2008 kende de 46 ste editie van de Zuidkempense Pijl een overdonderend succes. We konden voor een primeur zorgen met de eerste live-uitzending van een amateurwielerwedstrijd in België.

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Cyclocross voor iedereen op een uitdagend parcours. 6-7 oktober 2018 SPONSORDOSSIER

Cyclocross voor iedereen op een uitdagend parcours. 6-7 oktober 2018 SPONSORDOSSIER Cyclocross voor iedereen op een uitdagend parcours 6-7 oktober 2018 SPONSORDOSSIER KONINKLIJKE WIELERCLUB EENDRACHT Historiek Al 60 jaar is in Oudegem wielerclub Eendracht actief. De club is daarmee een

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré de Ereprijs Garage De Prêtre Mannen Elite UCI 1.1 Zaterdag 8 juli 2017 Organisatie : KWC De Mandelzonen vzw Start: Ieper Aankomst: Roeselare-Beveren SPONSORDOSSIER VOORWOORD

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

HOSPITALITY + PUBLICITY. VIERSEL WATERSKICLUB VZW Watersportlaan 2A 2240 Viersel

HOSPITALITY + PUBLICITY. VIERSEL WATERSKICLUB VZW Watersportlaan 2A 2240 Viersel HOSPITALITY + PUBLICITY VIERSEL WATERSKICLUB VZW Watersportlaan 2A 2240 Viersel www.waterskiracing.be/diamond-race vierselwaterskiclub@gmail.com Met ons sportief en kwalitatief hoogstaand manifest zorgt

Nadere informatie

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen.

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen. Sponsoring: Een inrichting als deze kost natuurlijk zeer veel. U begrijpt meteen dat, naast de inkomgelden, er heel wat sponsorgeld nodig is om deze zaak rond te maken. Om die reden wenden wij ons tot

Nadere informatie

Triathlon Oud Gastel. Oud Gastel, November Geachte relatie,

Triathlon Oud Gastel. Oud Gastel, November Geachte relatie, Oud Gastel, November 2016 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2017 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. Na een jaar vol nationale publiciteit, in verband met de Rennen voor Twee uitzendingen,

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN In de sfeervolle omgeving van De Strohoeve, gelegen in het idyllische dorp Wortegem- Petegem, gaat dit jaar het Belgisch Kampioenschap Mennen door. Dit in combinatie met veel randanimatie, een Art Fair,

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

Beste (toekomstige) buddy (vriend) van de Godelievefeesten,

Beste (toekomstige) buddy (vriend) van de Godelievefeesten, 23-01-2017 Beste (toekomstige) buddy (vriend) van de Godelievefeesten, Al 51 jaar zijn deze feesten een jaarlijkse vaste waarde in Roeselare. Deze feesten staan symbool voor alles waar buurtwerking en

Nadere informatie

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP 29 30 31 mei 2015 VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP Voorwoord Beste Sportvrienden, Eind mei organiseren wij weer onze jaarlijkse. Zoals u inmiddels wel weet hebben wij voor deze naam gekozen omdat de club

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

Jumping Sint-Niklaas 23>26 MEI Recreatiepark De Ster.

Jumping Sint-Niklaas 23>26 MEI Recreatiepark De Ster. Jumping Sint-Niklaas Recreatiepark De Ster 23>26 MEI 2019 www.wasepaard.be info@wasepaard.be Voorwoord 03 / Programma 04 / Fun & Food 05 / Publiciteit 06 / Contact 07 Jumping Sint-Niklaas In 2019 organiseert

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 Baloise Belgium Tour in 2018 van 22 tot en met 27 mei 2018 dinsdag 22/05: Ploegenvoorstelling in BUGGENHOUT woensdag 23/05:BUGGENHOUT-BUGGENHOUT donderdag

Nadere informatie

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt.

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt. Sponsordossier 6hM³ in het kort Op 2 mei 2015 organiseert een groep vrienden, ondersteund door de sportraad, een nieuw event in Merksplas. Die eersteling gaat door op de Kolonie aan de vernieuwde grote

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Hey Center Vrienden Brugge

Hey Center Vrienden Brugge Hey Center Vrienden Brugge De vzw Hey Center Vrienden werd een tijd geleden opgericht en komt voort uit een reünieproject, enkele jaren terug. Even duiden: het Hey Center was tussen 1974 en 1983 een legendarische

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen 28 december 2017 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7,5 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

Het NCK is terug in Dronten

Het NCK is terug in Dronten 1 2 Het NCK is terug in Dronten Na een afwezigheid van 10 jaar is het Nederlands Club Kampioenschap weer op de plek waar het hoort. In de polder. Wielervereniging de IJsselstreek is een langdurige samenwerking

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem

De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem De Reigervrienden uit Ichtegem interclub 1.12 IC2 te Ichtegem Zaterdag 5 juli 2014 Eerste interclub 1.12 IC2 Belo

Nadere informatie

GENT-WEVELGEM GULLEGEM KOERSE

GENT-WEVELGEM GULLEGEM KOERSE SPONSORDOSSIER BRUGGE HARELBEKE ZATERDAG 6 JANUARI 18 E403 R8 IEPER DOORNIK A19 KORTRIJK 2X JONGE ORGANISATIE & DYNAMISCH TEAM PETER CYCLOCROSS KLAAS VANTORNOUT A CROSS NETWERKEVENT REGIONALE BEDRIJVEN

Nadere informatie

SCHELDEPRIJS HOSPITALITY + PUBLICITY WOE 06 04 16

SCHELDEPRIJS HOSPITALITY + PUBLICITY WOE 06 04 16 SCHELDE HOSPITALITY + PUBLICITY WOE 06 04 16 104 e SCHELDE WOE 06 04 16 Het internationale wielerpeloton verzamelt op woensdag 6 april 2016 weerom aan het eilandje bij het prestigieuze MAS voor het grootste

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

PARTNERDOSSIER Geef uw bedrijf extra uitstraling en doe mee met de bedrijvenwedstrijd van Wormstrong.

PARTNERDOSSIER Geef uw bedrijf extra uitstraling en doe mee met de bedrijvenwedstrijd van Wormstrong. PARTNERDOSSIER Geef uw bedrijf extra uitstraling en doe mee met de bedrijvenwedstrijd van Wormstrong. Win de wisselbeker Wormstrong Spirit Challenger. INHOUD PARTNERDOSSIER 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD WORMSTRONG

Nadere informatie

Grote Prijs Etienne De Wilde

Grote Prijs Etienne De Wilde 2012 Grote Prijs Etienne De Wilde VZW Sportclub Laarne Wielervrienden SPONSORDOSSIER 27-5-2012 Inhoudstafel Voorwoord voorzitter 2 Grote Prijs Etienne De Wilde, een voorstelling. 3 o Wie zijn wij? 4 o

Nadere informatie

Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters

Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters Beste, Dit jaar is Halle toe aan zijn 4 de editie al en dat wil toch wat zeggen. Het is dus al van 2009 geleden dat we hier in Halle het startschot gaven voor wat

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN

SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN VZW WIELERCLUB WETTHRA VOORWOORD Beste, Na tien jaar dernyfestival in Wetteren heb ik samen met de mensen van het bestuur van Wielerclub Wetthra beslist om

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

BBQ 24/05. 23-25 mei 2014. jumpfuif SPEKTAKEL: JUMPING WIJGMAAL. Hambosstraat 64, 3018 Wijgmaal. Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be.

BBQ 24/05. 23-25 mei 2014. jumpfuif SPEKTAKEL: JUMPING WIJGMAAL. Hambosstraat 64, 3018 Wijgmaal. Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be. JUMPING WIJGMAAL 2010-2014 Sponsorbrochure BBQ spetterende jumpfuif 24/05 JUMPING WIJGMAAL 23-25 mei 2014, 3018 Wijgmaal Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be SPEKTAKEL: Masters op zaterdag & Derby op

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen. Masters@rock 2013? Na het verdwijnen van rock torhout in 1998 leek het er even op alsof Torhout voorgoed van de muziekkaart zou verdwijnen. Kiwanis Torhout Houtland nam in 2009 het initiatief om nog eens

Nadere informatie

Mis dit evenement niet!

Mis dit evenement niet! SPONSORBROCHURE 7 OKTOBER 2018 Nationaal Tornooi 2018 7 oktober 2018, Nationaal Tornooi LRV Paarden! Ruiters! Amazones! Menners! LRV betekent vooral paardrijden in verenigingsverband en daar zijn we in

Nadere informatie

Hoe sterk is de. fietser die krom gebogen over zijn stuur tegen de wind Zichzelf een weg baant

Hoe sterk is de. fietser die krom gebogen over zijn stuur tegen de wind Zichzelf een weg baant Hoe sterk is de. fietser die krom gebogen over zijn stuur tegen de wind Zichzelf een weg baant Wat vind je terug in deze brochure? Warme oproep aan de ondernemer Het actieplan Wat zijn jullie & onze partner-momenten?

Nadere informatie

war 3egem 2015 3 E EQUI AWARDS 03/05/2015 HIPPODROOM WAREGEM PARTNERDOSSIER Beste sponsor,

war 3egem 2015 3 E EQUI AWARDS 03/05/2015 HIPPODROOM WAREGEM PARTNERDOSSIER Beste sponsor, PARTNERDOSSIER Beste sponsor, Na twee succesvolle edities van de Equi Awards willen we er in 2015 weer een spetterend evenement van maken. Deze happening wordt elke keer mogelijk gemaakt dankzij de talrijke

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen.

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Via dit korte voorwoord richten wij ons als bestuur graag tot u.

Nadere informatie

ENECO TOUR - Stad Genk 2012

ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Sponsordossier ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Rit: Riemst Genk Woensdag 8 augustus 2012 Cor Vos Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Beste sportliefhebber, Dat Genk een echte sportstad is, wist u waarschijnlijk

Nadere informatie

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij TRAKTEER UZELF EN UW RELATIES OP HET VLAAMS SPORTEVENT BIJ UITSTEK Beleef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de

Nadere informatie

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER 4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré Ereprijs Bekaert Technics Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER VOORWOORD Beste wielerliefhebber, Na drie succesvolle edities van de Grote

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

mei 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI

mei 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI mei 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud mei 2019 3 4 7 11 12 13 Agenda Terugblik Evenementen Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 12 / 05 ZONDAG 17 / 05 VRIJDAG Zotter Chocolate Factory en wandeling

Nadere informatie

Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015

Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015 SPONSORDOSSIER Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015 Sportpark De Soeverein in Lommel Wat is Levensloop? Met de steun van: Levensloop is een 24-uur durende solidariteits- en fondsenwervende estafetteloop

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren.

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren. LOKEREN Zaterdag 14 JANUARI 2017 Cyclocross Park Ter Beuken - Lokeren www.rapencross.be 2 de Editie Rapencross Lokeren - Zaterdag 14 januari 2017 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en

Nadere informatie

Peer, maart 2015. Teutenroute zondag 17 mei 2015. Uw deelname maakt het verschil! Beste,

Peer, maart 2015. Teutenroute zondag 17 mei 2015. Uw deelname maakt het verschil! Beste, Peer, maart 2015 Teutenroute zondag 17 mei 2015. Uw deelname maakt het verschil! Beste, Al sinds 1986 organiseren de stad Peer en de vliegbasis Kleine-Brogel gezamenlijk de jaarlijkse MS-actie waarvan

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

www.kimkotk.be www.facebook.com/kimkomtoptegenkanker http://www.1000km.be/team/kim-co-komen-op-tegen-kanker 1000 km? Tijdens het hemelvaartweekend (10 tot 13 mei 2018) vindt de negende editie van de 1000

Nadere informatie

Over de Gaversche Prinsenfeesten

Over de Gaversche Prinsenfeesten Over de Gaversche Prinsenfeesten Met de organisatie van de Gaversche Prinsenfeesten op 21 juni 2015 op de markt in Gavere wil de Rotary Club een vervolg geven aan de succesvolle Breydel- feesten die tot

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012 Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 titel titel INTRODUCTIE & POSITIONERING Regio West - Brabant De gemeenschappelijke regeling Regio West-Brabant

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

ZA 29/10 EN ZO 30/10 MARKT PARTY. Zondag 30/10 Van 10 tot 18u Met kinderanimatie

ZA 29/10 EN ZO 30/10 MARKT PARTY.  Zondag 30/10 Van 10 tot 18u Met kinderanimatie ZA 29/10 EN ZO 30/10 PARTY Zaterdag 29/10 Vanaf 21u Optreden C-duction Inkom 15,00 MARKT Zondag 30/10 Van 10 tot 18u Met kinderanimatie www.halloweenevent.be HET LIONS HALLOWEEN-EVENT SPONSEREN... dat

Nadere informatie

GRAND DÉPART BINCKBANK TOUR 2019

GRAND DÉPART BINCKBANK TOUR 2019 GRAND DÉPART BINCKBANK TOUR 2019 ZONDAG 11 AUGUSTUS: PLOEGENPRESENTATIE MARKT HULST MAANDAG 12 AUGUSTUS: RIT BEVEREN ST-GILLIS-WAAS STEKENE - HULST GOLAZO DE KOERS IS VAN U Ruim 53 miljoen mensen keken

Nadere informatie

INTERNATIONALE BERENCROSS MEULEBEKE 2017

INTERNATIONALE BERENCROSS MEULEBEKE 2017 MEULEBEKE INTERNATIONALE BERENCROSS MEULEBEKE 2017 Het bestuur van vzw Cyclocross Meulebeke is zeer dankbaar voor de sponsoring en steun die het bij de afgelopen edities mocht ontvangen vanwege de vele

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. 2 de EDITIE OBSTAKELRUN EVERBERG

SPONSORDOSSIER. 2 de EDITIE OBSTAKELRUN EVERBERG SPONSORDOSSIER 2 de EDITIE OBSTAKELRUN EVERBERG 7 MEI 2016 1 www.obstakelrun.be www.flurksefeesten.be Affiche editie 2015 2 Organisator Chiro Flurk houdt zich bezig met het entertainen van kinderen tussen

Nadere informatie

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER Limitless vzw SPONSORDOSSIER 1 Wie zijn wij? Limitless VZW is een jonge organisatie, gesticht door acht gepassioneerde sportievelingen die door sportieve uitdagingen aan te gaan geld inzamelen om verscheidene

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie