Te Koop Molensteyn 60 te De Meern

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te Koop Molensteyn 60 te De Meern"

Transcriptie

1 Te Koop Molensteyn 60 te De Meern

2 Te koop Zelfstandig bedrijfs-/kantoorgebouw Gemeente : Utrecht. Adres : Molensteyn 60 te De Meern. Algemeen : Het zelfstandige bedrijfs-/kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Oudenrijn op loopafstand van de woonwijken Langerak en Parkwijk in Leidsche Rijn. Het object bevindt zich op het deel van het bedrijventerrein waar kantoorruimte is gecombineerd met showroom-/bedrijfsruimte. Het bedrijfsgebouw is totaal groot ca m² en is verdeeld over 5 bouwlagen geschikt voor zowel kantoor als showroom en/of bedrijfsruimte. Ligging c.q. bereikbaarheid : Het pand ligt direct aan de afrit De Meern van de A12 (Arnhem-Den Haag) evenals de A2 (Amsterdam-Eindhoven). Tevens is het pand goed te bereiken met het openbaar vervoer met de HOV-lijn vanaf Utrecht CS (reisduur ca. 9 minuten). De bushalte is gelegen op korte loopafstand van het gebouw. Kadastrale gegevens : Gemeente: Oudenrijn Sectie: A Nummer: 3354, 3741 en 3742 Perceeloppervlakte: 5 are 20 centiare, respectievelijk 11 are 89 centiare, respectievelijk 97 centiare Eigen grond: nummer 3354 en 3741 Erfpacht: nummer 3742 De kadastrale gegevens zijn aan deze informatie toegevoegd. Bouwjaar : Energielabel : A.

3 Bestemming en gebruik : Bedrijventerrein. De bestemmingsplangegevens zijn aan deze informatie toegevoegd. Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor. Vloeroppervlakte : Totaal ca m² verhuurbaar vloeroppervlak, inclusief toedeling algemene ruimten, als volgt verdeeld: ca. 44 m² gelegen in de kelder; ca. 413 m² gelegen op de begane grond; ca. 405 m² gelegen op de 1 e verdieping; ca. 404 m² gelegen op de 2 e verdieping; ca. 404 m² gelegen op de 3 e verdieping; ca. 389 m² gelegen op de 4 e verdieping. Koopsom : ,= kosten koper Waarborgsom : Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10 % van de koopsom. Notaris : Keuze koper. Koopakte : Conform model notariaat. Oplevering : Per direct, in huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken zichtbare en onzichtbare gebreken (voor zover bij de kopende partij niet bekend) heersende-/leidende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De verkoper staat niet in voor gebreken aan het verkochte. Voorts verkoopt de verkoper het verkochte zonder enige garantie ( voetstoots ). Transport : In overleg, doch spoedig.

4 Baten en lasten : Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens het feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend. Opleveringsniveau : Het bedrijfspand wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief: - aansluitingen voor gas, elektra, water en rioleringen; - automatische gebalanceerd verwarming en koelingssysteem via de vloeren; - elektrische installatie; - bekabeling en elektra door middels van vloerpotten beschikbaar; - T.L. verlichting in de kantoorruimte/ automatische spots in de algemene ruimten op sensoren; - elektronische inbraakbeveiliging; - mechanische ventilatie; - toiletgroep per verdieping; - kantine/keuken op de 4e verdieping; - lift (13 personen / kg Kone); - zonwering door middel van luxaflex tussen het dubbelglas; - te openen ramen; - gietvloer in het gehele pand; - brandbeveiligingsmiddelen; - overwerktimers; - per verdieping vloerputten met daarin IP aansluitingen en telefoonaansluitingen voorzien van databekabeling; - intercom met camera. Parkeergelegenheid : Er zijn circa 24 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein evenals een overdekte fietsenstalling. Bijzonderheden : Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verkoper c.q. eigenaar. Plattegrondtekeningen : De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking met gebouwen met overeenkomstige samenstelling mogelijk. Kantoorfunctie Gebruiksoppervlak m 2 Opnamedatum Energielabel geldig tot Afmeldnummer Naam adviseur ing. A.R. Gadella Examennummer 5204 Handtekening (zie de bijlage voor de samenstelling) Adviesbedrijf Ingenieursbureau Gadella Inschrijfnummer EPG KvK-nummer Straat (zie bijlage) Molensteijn Nummer/toevoeging 60 Postcode 3454 PT Woonplaats De Meern Volgnummer gebouw A tot en met D Energielabel op basis van een ander representatief gebouw of gebouwdeel? Adres representatief gebouw of gebouwdeel: nee Standaard energiegebruik voor dit gebouw Energiegebruik per vierkante meter maakt vergelijking met andere gebouwen mogelijk. Het standaard energiegebruik van dit gebouw is de hoeveelheid energie die jaarlijks nodig is voor verwarming, gebouwkoeling, de productie van warm tapwater, ventilatie en verlichting (exclusief apparatuur die geen deel uitmaakt van de klimaat- en verlichtingsinstallaties). Bij de berekening wordt uitgegaan van het gemiddelde Nederlandse klimaat, een gemiddelde bezettingsgraad van het gebouw en een gemiddeld gebruikersgedrag. Het standaard energiegebruik per jaar wordt uitgedrukt in de eenheid megajoules per vierkante meter gebruiksoppervlakte (MJ/m ), dit wordt uitgesplitst naar elektriciteit (kwh/m ), gas (m /m ) en warmte (GJ/m ). De CO -emissie per jaar als gevolg van het standaard energiegebruik wordt uitgedrukt in 2 kilogram per vierkante meter gebruiksoppervlakte (kg/m ) ,0 MJ/m 2 (megajoules) 22,6 kg/m 2 (CO -emissie) 2 40,0 kwh/m 2 (elektriciteit) 3 0 m /m 2 (gas) 0 GJ/m 2 (warmte)

20 Advies voor dit gebouw Een goed moment om energiebesparende maatregelen te treffen is tijdens het uitvoeren van (groot)onderhoud of een renovatie. De kosten van de energiebesparende maatregelen zullen dan lager zijn. Via kunt u een indicatie krijgen hoeveel onderstaande maatregelen kosten en wat zij opleveren aan energiebesparing. U kunt ook een advies op maat aanvragen, speciaal op uw situatie afgestemd (maatwerkadvies). De adviseur zet op een rij hoe u energie kunt besparen, hoeveel u daarvoor moet investeren en op welke termijn u de investering kunt terugverdienen. In de praktijk blijkt dat aanvragers van het energielabel dit vaak combineren met een maatwerkadvies. Het merendeel van de bedrijven en organisaties in Nederland valt direct onder het Activiteitenbesluit. Bij een jaarlijks energiegebruik van meer dan kwh elektriciteit en/of m3 aeq (aardgasequivalenten) dienen ze alle mogelijke energiebesparende maatregelen te treffen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Mogelijk zijn een aantal geadviseerde maatregelen verplicht in het kader van het Activiteitenbesluit. Op vindt u (een link met) meer informatie over het Activiteitenbesluit. De volgende verbetermaatregelen kunnen voor dit gebouw van belang zijn: Toepassing van veegschakeling en/of dagschakeling en/of aanwezigheidsdetectie. Energiezuinige schakeling Sommige energiebesparende maatregelen kunnen gelijktijdig op het energielabel genoemd worden, terwijl slechts één van de maatregelen zinvol is om uit te voeren. Bijvoorbeeld bij HR-107 ketel en warmtepomp voor verwarming. U kunt hieruit een keuze maken. Een maatwerkadvies kan u hierbij helpen.

21 BIJLAGE Toelichting gebruiksoppervlakte De gebruiksoppervlakte is dat deel van de vloeroppervlakte dat direct gericht is op het gebruik van het gebouw of van afzonderlijke delen van het gebouw. De niet-dragende binnenwanden spelen bij de bepaling geen rol. De oppervlakte zal afwijken van Bruto vloeroppervlakte (BVO), Netto vloeropperlak (NVO) en Verhuurbare Vloeroppervlakte (VVO). De volledige definitie voor de bepaling van de oppervlakte is vastgelegd in de NEN Een gebouw kan één of meerdere gebruiksfuncties hebben. De volgende gebruiksfuncties kunnen voorkomen: bijeenkomstgebouw-, celgebouw-, gezondheidsgebouw- (klinisch of niet-klinisch, kantoor-, logiesgebouw-, onderwijsgebouw-, sportgebouw-, en winkelfunctie. Dit gebouw heeft de volgende samenstelling aan gebruiksfuncties. Samenstelling/functie Percentage Kantoorfunctie 100 % Energielabelklasse Voor dit gebouw is de energieprestatie bepaald. Dit getal wordt vertaald naar een energielabelklasse die aangeeft hoe energiezuinig uw gebouw is. De energielabelklasse wordt weergegeven met een letter en kleur in onderstaande balk. De energielabelklasse wordt bij de basismethodiek uitgedrukt in de energie-index (EI), bij de gedetailleerde methodiek wordt deze uitgedrukt in de E P;tot /E P;adm;tot;nbwaarde (E/E). A 0,58 (EI) Is het energielabel voor dit gebouw opgenomen met de basismethodiek, dan krijgt het gebouw een energielabelklasse in de range G tot en met A. De basismethodiek wordt vooral gebruikt bij bestaande gebouwen. Is het energielabel voor dit gebouw opgenomen met de gedetailleerde methodiek, dan krijgt het gebouw een energielabelklasse in de range B tot en met A++++. De gedetailleerde methodiek wordt vooral gebruikt bij nieuwbouw en bestaande gebouwen die grondig gerenoveerd zijn (tot bijna nieuwbouw niveau). Het energielabel wordt berekend op basis van de energieprestatie van de bouwkundige eigenschappen en de gebouwgebonden installaties. De berekening houdt rekening met het gemiddelde Nederlandse klimaat, een gemiddelde bezettingsgraad en gemiddeld gebruikersgedrag.

22 BIJLAGE Disclaimer De op het energielabel voorgestelde maatregelen zijn in de meeste gevallen kosteneffectief of kunnen dit binnen de geldigheidsduur van het energielabel worden. Of de genoemde maatregelen daadwerkelijk verantwoord toegepast kunnen worden uit oogpunt van bijvoorbeeld binnenmilieu, comfort, technische mogelijkheden, gezondheid, kosteneffectiviteit en dergelijke is afhankelijk van de huidige specifieke eigenschappen van dit gebouw. U kunt hierover nader advies inwinnen bij uw adviseur. Het energielabel geeft inzicht in het gestandaardiseerd gebouwgebonden energiegebruik en niet in het daadwerkelijke energiegebruik van de gebruikers van dit gebouw. Daarom komt het jaarlijks energiegebruik op het energielabel wellicht niet overeen met de informatie op de jaarlijkse energierekening van dit gebouw. Alleen een volledig ingevuld energielabel is rechtsgeldig.

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

SPECIMEN. E (zie toelichting in bijlage) Energielabel gebouw. Dit gebouw. Standaard energiegebruik voor dit gebouw. 968,3 MJ/m 2

SPECIMEN. E (zie toelichting in bijlage) Energielabel gebouw. Dit gebouw. Standaard energiegebruik voor dit gebouw. 968,3 MJ/m 2 Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking met gebouwen met overeenkomstige

Nadere informatie

Energielabel. SKG-IKOB gecertificeerd BRL & BRL

Energielabel. SKG-IKOB gecertificeerd BRL & BRL Energielabel SKG-IKOB gecertificeerd BRL 9500-01 & BRL 9500-03 Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het energielabel welke wij voor u hebben opgenomen. Dit label hebben wij vervaardigd in samenwerking

Nadere informatie

F (zie toelichting in bijlage)

F (zie toelichting in bijlage) Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden F (zie toelichting in bijlage) Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

A (zie toelichting in bijlage)

A (zie toelichting in bijlage) Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Energielabel gebouw Dit gebouw Straat (zie bijlage) Gebruiksoppervlak Adviesbedrijf Nummer/toevoeging Opnamedatum Inschrijfnummer Postcode

Energielabel gebouw Dit gebouw Straat (zie bijlage) Gebruiksoppervlak Adviesbedrijf Nummer/toevoeging Opnamedatum Inschrijfnummer Postcode Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking met gebouwen met overeenkomstige

Nadere informatie

EPA U. advies- en ingenieursbureau. Nieuwbouw kantoorpand Demostraat, Tiel

EPA U. advies- en ingenieursbureau. Nieuwbouw kantoorpand Demostraat, Tiel Nieuwbouwkantoorpand Demostraat,Tiel EPA U Adresgegevens Fokkerstraat 39, 3905 KV Veenendaal Postbus 1152, 3900 BD Veenendaal T 0318-75 78 88 F 0318-75 78 87 info@enerpro.nl www.enerpro.nl Voorbeeldbedrijf

Nadere informatie

Energielabel. Object. Noordeinde 49 DEN HAAG

Energielabel. Object. Noordeinde 49 DEN HAAG Energielabel D Object Noordeinde 49 DEN HAAG Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden D (zie toelichting in bijlage) Weinig besparingsmogelijkheden

Nadere informatie

Object. Hoge Zand 35 DEN HAAG Energielabel A

Object. Hoge Zand 35 DEN HAAG Energielabel A Object Hoge Zand 35 DEN HAAG Energielabel A Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden

Nadere informatie

Memo van de gedeputeerde M.J.G. Spierings Gedep. Agrar. ontw., Energie en Bestuur

Memo van de gedeputeerde M.J.G. Spierings Gedep. Agrar. ontw., Energie en Bestuur Provincie Noord-Brabant Memo van de gedeputeerde M.J.G. Spierings Gedep. Agrar. ontw., Energie en Bestuur Onderwerp Energie prestatie advies Museumkwartier Datum 3 december 201 8 Documentnummer 4452355

Nadere informatie

ONLINE VEILING. Bedrijfs-/kantoorgebouw TE KOOP BEDRIJFS-/KANTOORGEBOUW MOLENSTEYN 60, DE MEERN (UTRECHT)

ONLINE VEILING. Bedrijfs-/kantoorgebouw TE KOOP BEDRIJFS-/KANTOORGEBOUW MOLENSTEYN 60, DE MEERN (UTRECHT) ONLINE VEILING Bedrijfs-/kantoorgebouw TE KOOP BEDRIJFS-/KANTOORGEBOUW Het zelfstandige bedrijfs-/kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Oudenrijn op loopafstand van de woonwijken Langerak en Parkwijk

Nadere informatie

Touwslagerij 7 te Amstelveen

Touwslagerij 7 te Amstelveen Projectinformatie Touwslagerij 7 te Amstelveen Op een goed bereikbare locatie wordt aangeboden een geheel én vrijstaand bedrijfspand, bestaande uit een begane grond en een verdieping. Het object omvat

Nadere informatie

E (zie toelichting in bijlage)

E (zie toelichting in bijlage) Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden E (zie toelichting in bijlage) Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt de vergelijking

Nadere informatie

TE HUUR. De Plank Veldhoven. Het gebouw beschikt over energielabel A

TE HUUR. De Plank Veldhoven. Het gebouw beschikt over energielabel A TE HUUR De Plank 110-118 Veldhoven Het gebouw beschikt over energielabel A De Plank 110-118 te Veldhoven Locatie : Het betreft een modern, solitair kantoorgebouw. Het gebouw maakt deel uit van drie nagenoeg

Nadere informatie

Industrieweg 107 te Heeze

Industrieweg 107 te Heeze Te Koop Industrieweg 107 te Heeze 2 3 4 5 6 Bedrijfsruimte 7 Entree / Kantoren 8 9 10 INDUSTRIEWEG 107 TE HEEZE Beschrijving object Locatie / Ligging : Grootschalig productiecomplex met buitenterrein!

Nadere informatie

795 m 2 kantoor-/bedrijfsruimte. Wegens verhuizing TE HUUR TE KOOP. Zwollestraat 14 Oldenzaal

795 m 2 kantoor-/bedrijfsruimte. Wegens verhuizing TE HUUR TE KOOP. Zwollestraat 14 Oldenzaal 795 m 2 kantoor-/bedrijfsruimte Wegens verhuizing TE HUUR TE KOOP Zwollestraat 14 Oldenzaal Adres Plaats OBJECT Algemeen Wegens verhuizing te koop c.q. te huur modern bedrijfspand, bestaande uit kantoorruimte

Nadere informatie

Het Energielabel is opgesteld in softwarepakket VABI EPA-U Stand-Alone v3.41, gebaseerd op de Basismethodiek zoals omschreven in ISSO 75.1, hst. 7.

Het Energielabel is opgesteld in softwarepakket VABI EPA-U Stand-Alone v3.41, gebaseerd op de Basismethodiek zoals omschreven in ISSO 75.1, hst. 7. Notitie b e t r e f t : Huisvesting Hoogheemraadschap Delft Conceptversie Energielabel Phoenixstraat 32 d a t u m : 13 februari 2017 r e f e r e n t i e : v a n : WK/ JStr/ MdH/ GF 15774-1-NO ir. J.B.

Nadere informatie

TE KOOP VIA BOG-AUCTIONS.COM ONLINE EXECUTIE VEILING

TE KOOP VIA BOG-AUCTIONS.COM ONLINE EXECUTIE VEILING Verhuurd Kantoorobject TE KOOP VIA BOG-AUCTIONS.COM ONLINE EXECUTIE VEILING Welbergweg 30-40 te Hengelo Op een uitstekende locatie in Hengelo is het kantoorobject welke momenteel verhuurd is aan Visschedijk

Nadere informatie

C (zie toelichting in bijlage)

C (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden C (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Pré Wonen Postbus CA HAARLEM Etalage Geprint op : Blekersvaartweg 48 D. galerijwoning

Pré Wonen Postbus CA HAARLEM  Etalage Geprint op : Blekersvaartweg 48 D. galerijwoning Pré Wonen Postbus 2008 2002 CA HAARLEM www : www.prewonen.nl Etalage Geprint op : 24-08-2016 Adres Blekersvaartweg 48 D Postcode 2101 CD Plaats HEEMSTEDE Omschrijving Woning Type galerijwoning Wijk omschrijving

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. Veluwehaven 19 te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsunit. Veluwehaven 19 te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsunit Veluwehaven 19 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Veluwehaven 19. Omschrijving Het betreft hier een keurig afgewerkte bedrijfsunit. Het bedrijfspand is verdeeld over twee bouwlagen

Nadere informatie

Willem II Singel 25 te Roermond Energielabel Datum 29 juli 2013 Referentie 20131023-01

Willem II Singel 25 te Roermond Energielabel Datum 29 juli 2013 Referentie 20131023-01 Willem II Singel 25 te Roermond Energielabel Datum 29 juli 2013 Referentie 20131023-01 Referentie 20131023-01 Rapporttitel Willem II Singel 25 te Roermond Energielabel Datum 29 juli 2013 Opdrachtgever

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. Veluwehaven 19 te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsunit. Veluwehaven 19 te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsunit Veluwehaven 19 te Nieuwegein 1 Plaats Nieuwegein. Adres Veluwehaven 19. Omschrijving Het betreft hier een keurig afgewerkte bedrijfsunit. Het bedrijfspand is verdeeld over twee bouwlagen

Nadere informatie

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Dit gebouw Weinig besparingsmogelijkheden

Nadere informatie

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Plaats Veenendaal. Adres Standaardruiter 29 en 31. Omschrijving Het betreft hier twee vrijstaande zelfstandige bedrijfsgebouwen,

Nadere informatie

Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte. Nedereindseweg 149 te Nieuwegein

Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte. Nedereindseweg 149 te Nieuwegein Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte Nedereindseweg 149 te Nieuwegein 1 Plaats Nieuwegein. Adres Nedereindseweg 149. Omschrijving Ligging c.q. Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een woonhuis

Nadere informatie

A (zie toelichting in bijlage)

A (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. De Liesbosch 12M te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsunit. De Liesbosch 12M te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsunit De Liesbosch 12M te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres De Liesbosch 12M. Omschrijving Zeer representatieve bedrijfsunit bestaande uit kantoorruimte gelegen op de 1 e verdiepeing en

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Montageweg 22 te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Montageweg 22 te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte Montageweg 22 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Montageweg 22. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier bedrijfsruimte met

Nadere informatie

Te Koop Showroom-/bedrijfsruimte met kantoorruimte. Tennesseedreef 7E te Utrecht

Te Koop Showroom-/bedrijfsruimte met kantoorruimte. Tennesseedreef 7E te Utrecht Te Koop Showroom-/bedrijfsruimte met kantoorruimte Tennesseedreef 7E te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Tennesseedreef 7E. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een bedrijfsunit,

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. Vleugelboot 78 te Houten

Te Koop Bedrijfsunit. Vleugelboot 78 te Houten Te Koop Bedrijfsunit Vleugelboot 78 te Houten 1 Plaats Houten. Adres Vleugelboot 78. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een representatieve bedrijfsunit, welke bedrijfsunit

Nadere informatie

Groenkampen 12 Assen

Groenkampen 12 Assen Groenkampen 12 Assen Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging van

Nadere informatie

Te Koop Zelfstandig bedrijfsgebouw. Fermiweg 51 te Utrecht

Te Koop Zelfstandig bedrijfsgebouw. Fermiweg 51 te Utrecht Te Koop Zelfstandig bedrijfsgebouw Fermiweg 51 te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Fermiweg 51. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zelfstandig bedrijfsgebouw, bestaande

Nadere informatie

B (zie toelichting in bijlage)

B (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden B (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

B (zie toelichting in bijlage)

B (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden B (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

TE KOOP. Drenthehaven 22 te Nieuwegein

TE KOOP. Drenthehaven 22 te Nieuwegein TE KOOP Drenthehaven 22 te Nieuwegein Omschrijving Het betreft hier een bedrijfsunit welke deel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op het bedrijventerrein Plettenburg De Wiers. De bedrijfsunit

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Zwarte Woud 218 te Utrecht

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Zwarte Woud 218 te Utrecht Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte Zwarte Woud 218 te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Zwarte Woud 218. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zeer representatieve

Nadere informatie

A (zie toelichting in bijlage)

A (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Te Koop Multifunctioneel Scholencomplex. Noordweg 12 te Zeist

Te Koop Multifunctioneel Scholencomplex. Noordweg 12 te Zeist Te Koop Multifunctioneel Scholencomplex Noordweg 12 te Zeist Plaats Zeist. Adres Noordweg 12. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zelfstandig gebouwencomplex

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. Vrijewade 21 te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsunit. Vrijewade 21 te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsunit Vrijewade 21 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Vrijewade 21. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een representatieve bedrijfsunit. Het bedrijfspand

Nadere informatie

Te huur: Uiterst hoogwaardige kantoorruimte op toplocatie gelegen aan het Kennedyplein 200 te Eindhoven

Te huur: Uiterst hoogwaardige kantoorruimte op toplocatie gelegen aan het Kennedyplein 200 te Eindhoven Te huur: Uiterst hoogwaardige kantoorruimte op toplocatie gelegen aan het Kennedyplein 200 te Eindhoven Locatie Het kantorencomplex Kennedy Toren heeft een unieke uitstraling en maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Te Koop Markante watervilla. Sallandhaven 6 te Nieuwegein

Te Koop Markante watervilla. Sallandhaven 6 te Nieuwegein Te Koop Markante watervilla Sallandhaven 6 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Sallandhaven 6. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zeer representatieve en mooie

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Zwarte Woud 216 te Utrecht

Te Koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Zwarte Woud 216 te Utrecht Te Koop Bedrijfs-/kantoorruimte Zwarte Woud 216 te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Zwarte Woud 216. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een representatieve bedrijfsunit

Nadere informatie

Van Heuven Goedhartlaan 67, 1181LE AMSTELVEEN (44118)

Van Heuven Goedhartlaan 67, 1181LE AMSTELVEEN (44118) Van Heuven Goedhartlaan 67, 1181LE AMSTELVEEN (44118) Appartement Appartementsrecht, plaatselijk bekend Van Heuven Goedhartlaan 67 te Amstelveen (woning 7e etage, berging begane grond en parkeren op niveau

Nadere informatie

Voorzijde pand. Algemeen

Voorzijde pand. Algemeen Voorzijde pand Landjuweel 16-4, Algemeen Representatieve kantoorvilla bestaande uit circa 330 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Er behoren 9 parkeerplaatsen bij

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Peppelkade 19 te Houten

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Peppelkade 19 te Houten Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte Peppelkade 19 te Houten Plaats Houten. Adres Peppelkade 19. Omschrijving Het betreft hier een zelfstandig, multifunctioneel bedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfsruimte

Nadere informatie

TE KOOP. De Spaander Archimedesbaan te Nieuwegein

TE KOOP. De Spaander Archimedesbaan te Nieuwegein TE KOOP De Spaander Archimedesbaan 12-14 te Nieuwegein Omschrijving De Spaander Het betreft hier 12 (twaalf) bedrijfsunits gesitueerd op een fraaie locatie op het bedrijventerrein Plettenburg te Nieuwegein.

Nadere informatie

Te koop winkelruimte. Lombardstraat 4 te Vianen (Ut)

Te koop winkelruimte. Lombardstraat 4 te Vianen (Ut) Te koop winkelruimte Lombardstraat 4 te Vianen (Ut) Plaats Vianen. Adres Lombardstraat 4. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Oppervlakte Zelfstandige winkelruimte gelegen in een zijstraat van de

Nadere informatie

Burg. Haspelslaan 45-83 Amstelveen BUILDING INFORMATION

Burg. Haspelslaan 45-83 Amstelveen BUILDING INFORMATION Burg. Haspelslaan 45-83 Amstelveen BUILDING INFORMATION Stena Realty BV Burgemeester Haspelslaan 61 Tel +31 20 426 16 16 Chamber of Commerce Amsterdam 1181 NB Amstelveen Fax +31 20 426 16 20 Trade register

Nadere informatie

Burg. Haspelslaan Amstelveen BUILDING INFORMATION

Burg. Haspelslaan Amstelveen BUILDING INFORMATION Burg. Haspelslaan 45-83 Amstelveen BUILDING INFORMATION Stena Realty BV Burgemeester Haspelslaan 61 Tel +31 20 426 16 16 Chamber of Commerce Amsterdam 1181 NB Amstelveen E-mail info@stenarealty.com Reg

Nadere informatie

PDFlib PLOP: PDF Linearization, Optimization, Protection. Page inserted by evaluation version www.pdflib.com sales@pdflib.com

PDFlib PLOP: PDF Linearization, Optimization, Protection. Page inserted by evaluation version www.pdflib.com sales@pdflib.com PDFlib PLOP: PDF Lineariation, Optimiation, Protection Page inserted by evaluation version www.pdflib.com sales@pdflib.com p Energielabel woning supplement* Afgegeven conform de Regeling energieprestatie

Nadere informatie

Veraartlaan 4 Rijswijk BUILDING INFORMATION

Veraartlaan 4 Rijswijk BUILDING INFORMATION Veraartlaan 4 Rijswijk Op een van de best bereikbare locaties van de Randstad (Bedrijventerrein Plaspoelpolder) langs de A4/A13, bevindt zich het kantoorgebouw aan de Veraartlaan 4 te Rijswijk. Reeds tal

Nadere informatie

Zeestraat 100 Den Haag BUILDING INFORMATION

Zeestraat 100 Den Haag BUILDING INFORMATION Zeestraat 100 Den Haag Het kantoorgebouw + parkeergarage en achtergelegen parkeerterrein is gelegen op de hoek Zeestraat/Laan van Meerdervoort. In dit zeer zichtbare object is momenteel circa 1.423 m²

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Geffen Geffens Veld 5 Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Geffens Veld 5, 5386 LL Geffen : 475.000,--

Nadere informatie

Energielabel woning. Uw woning. Standaard energiegebruik voor uw woning MJ (megajoules)

Energielabel woning. Uw woning. Standaard energiegebruik voor uw woning MJ (megajoules) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden D (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Energielabel voor gebouwen

Energielabel voor gebouwen Energielabel voor gebouwen Het energielabel, wegwijzer naar lagere kosten en een beter milieu Energielabel voor gebouwen Inhoud 1. Wat biedt het energielabel 05 2. Enkele feiten op een rij 07 3. Een energielabel

Nadere informatie

Gildetrom 35 45, 3905 TB Veenendaal

Gildetrom 35 45, 3905 TB Veenendaal Gildetrom 35 45, 3905 TB Veenendaal Vraagprijs 1.250.000, 1.250.000,- kosten koper Omschrijving Algemeen Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw bestaande uit circa 1.653 m2 kantoorruimte verdeeld over

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 34

Bennekom Ericapark 34 Leuke en knusse SEMI-BUNGALOW (hoekwoning, groot type) met inpandige berging. Ruim terras aan voorzijde en mogelijkheid voor terras aan achterzijde. Mogelijkheid om de woning aan achterzijde uit te bouwen.

Nadere informatie

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I Een aantrekkelijk, gezellig en zonnig appartement met berging. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer, een heerlijke woonkeuken, balkon, 2 mooie slaapkamers, een ruime badkamer en veel vaste

Nadere informatie

Kervelstraat 23. 105.000 k.k. 6833 GC Arnhem. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 86 m2. perceeloppervlakte 144 m2. 3 slaapkamers.

Kervelstraat 23. 105.000 k.k. 6833 GC Arnhem. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 86 m2. perceeloppervlakte 144 m2. 3 slaapkamers. Kervelstraat 23 6833 GC Arnhem woonoppervlakte 86 m2 perceeloppervlakte 144 m2 3 slaapkamers te koop 105.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 27

Bennekom Madeliefje 27 Ruime, gezellige en ideale EENGEZINSWONING met stenen berging en een besloten, vrije, groene tuin op het zuidoosten. De woning heeft een zonnige, tuingerichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers met

Nadere informatie

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k.

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k. Ede Marktstraat 169 Op de 2e woonlaag, in het centrum van Ede met leuk uitzicht, goed geïsoleerd, licht en keurig onderhouden, ruim 2-KAMER APPARTEMENT met een berging in de onderbouw. Dit in 2006 gebouwde

Nadere informatie

Doorwerth W.A. Scholtenlaan 85

Doorwerth W.A. Scholtenlaan 85 Een aantrekkelijk, ruim, lue, veilig en mooi vormgegeven APPARTEMENT (4 kamers) met eigen parkeerplaats en berging in de kelder. De woning heeft een grote woonkamer, winterbalkon / werkkamer, nette keuken

Nadere informatie

Bennekom Mariënhoven 70

Bennekom Mariënhoven 70 Een sfeervol, licht, zonnig en gezellig HOEKAPPARTEMENT (type maisonnette) met een mooie woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een extra raam in de zuidgevel, heerlijk balkon op het westen en een

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties HUUR Zoggelsestraat 17a Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie HUURprijs : Zoggelsestraat 17a, 5384 LL

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig en zonnig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een vrije, besloten achtertuin. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, bijkeuken,

Nadere informatie

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR Een ruim en praktisch ingedeeld VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR of WONING / KANTOOR GECOMBINEERD met grote garage, carport, ook geschikt voor caravanstalling, en parkeerplaatsen aan voor- en achterzijde.

Nadere informatie

Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen. Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht

Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen. Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Kobaltweg 23 en 25. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Het betreft hier twee zeer representatieve nieuw

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een schitterend aan de rand van het dorp gelegen, ruim, licht en modern HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, diepe, verzorgde tuin en een prachtig uitzicht over de proefvelden. De woning heeft een

Nadere informatie

Wageningen Wilslaan 38. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Wilslaan 38. Vraagprijs ,-- k.k. Een speels en gezellig APPARTEMENT met balkon, op de 1 e verdieping, en berging op de begane grond. Gezellige woonkamer met weids uitzicht, nette open keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Gelegen

Nadere informatie

Ede Arnhemseweg 10 H. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Arnhemseweg 10 H. Vraagprijs ,-- k.k. Ede Arnhemseweg 10 H Een aantrekkelijk en heerlijk ruim 4-KAMER APPARTEMENT (Penthouse) met berging en eigen parkeerplaats in het souterrain. Het appartement heeft een grote woonkamer met weids uitzicht,

Nadere informatie

A (zie toelichting in bijlage)

A (zie toelichting in bijlage) Energielabel gebouw Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Weinig besparingsmogelijkheden Dit gebouw Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een ruim en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, overdekt terras en zonnige, diepe tuin op het zuiden. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, ruime badkamer en 5 slaapkamers.

Nadere informatie

Nedereindseweg, 3438 AA Nieuwegein

Nedereindseweg, 3438 AA Nieuwegein Nedereindseweg, 3438 AA Nieuwegein Vraagprijs 27.500,- k.k. Omschrijving Altijd al je auto, motor of aanhangwagen droog en veilig willen stallen? Of heb je aardig wat spullen die je niet meer kunt opbergen

Nadere informatie

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k. Een leuke, geschakelde WONING met zeer grote garage met bergzolder, carport en leuke tuin. Grondoppervlakte: 365 m². De woning heeft een L-vormige woonkamer, eetkeuken, 3 slaapkamers en een grote badkamer.

Nadere informatie

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k. Een gezellig, VRIJSTAAND WOONHUIS met een diepe, zonnige en vrije achtertuin. Deze woning heeft een leuke woonkamer, eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een praktische bijkeuken, serre en

Nadere informatie

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k.

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k. Een gezellig APPARTEMENT met inpandige berging in een kleinschalig en overzichtelijk appartementencomple. De woning heeft een zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, een nette keuken voorzien een

Nadere informatie

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT Van Humboldtstraat 34 UTRECHT De Meern Meerndijk 17 3454 HM De Meern T: 030-241 61 71 E: demeern@nenh.nl Utrecht Kievitstraat 4 3514 VB Utrecht T: 030-272 39 59 E: utrecht@nenh.nl Van Humboldtstraat 34

Nadere informatie

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Nassaulaan 28 Een leuk, ruim en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage, berging en vrije, zonnige achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie uitstraling, grote woonkamer, tuinkamer of slaapkamer, nette

Nadere informatie

Wageningen Wilslaan 40. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Wilslaan 40. Vraagprijs ,-- k.k. Een zonnig, speels en ruim APPARTEMENT met 2 dakterrassen, 2 balkons en een grote inpandige berging. De woning heeft een grote woonkamer met veel ramen en een weids uitzicht, nette open keuken, 2 ruime

Nadere informatie

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k. Een uitgebouwde hoekwoning met garage, berging en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het westen. De woning heeft een grote, lichte woonkamer, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers met mogelijkheid

Nadere informatie

SUPPLIED TO GEERT VAN DEN BOOMEN ON 04 NOV 14 10:43:23 GMT

SUPPLIED TO GEERT VAN DEN BOOMEN ON 04 NOV 14 10:43:23 GMT SUPPLI TO RT VAN N OOMN ON 04 NOV 14 10:43:23 MT SUPPLI TO RT VAN N OOMN ON 04 NOV 14 10:43:23 MT SUPPLI TO RT VAN N OOMN ON 04 NOV 14 10:43:23 MT SUPPLI TO RT VAN N OOMN ON 04 NOV 14 10:43:23 MT nergieprestatiecertificaat

Nadere informatie

Kazemat 11 Veenendaal

Kazemat 11 Veenendaal Kazemat 11 Veenendaal Dit multifunctionele bedrijfsobject biedt circa 100 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 200 m² kantoor-/showroomruimte op de eerste en tweede verdieping en bevindt zich

Nadere informatie

Telefoon: 030-2368484 E-mail: utrecht@ludenhoff.nl Website: www.ludenhoff.nl

Telefoon: 030-2368484 E-mail: utrecht@ludenhoff.nl Website: www.ludenhoff.nl 2 e Achterstraat 2 & Lange Lauwerstraat 36 te Utrecht Vraagprijs 350.000,- k.k. Op de Lange Lauwerstraat treft men een prachtig pand met een gereinigde gevel en voorzien van een snijvoeg. Het houtwerk

Nadere informatie

Koninginneborgh, Koninginnegracht 23 Den Haag BUILDING INFORMATION

Koninginneborgh, Koninginnegracht 23 Den Haag BUILDING INFORMATION Koninginneborgh, Koninginnegracht 23 Den Haag BUILDING INFORMATION Stena Realty BV Burgemeester Haspelslaan 61 Tel +31 20 426 16 16 Chamber of Commerce Amsterdam 1181 NB Amstelveen E-mail info@stenarealty.com

Nadere informatie

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Heerlijk rustig gelegen, aangename en ruime SEMI-BUNGALOW met een carport, mooi aangelegde, grote en vrije tuin met vijver en houten tuinhuisje. De woning heeft een ruime, zonnige woonkamer, nette keuken,

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Lithoijen Bouwkavel Stuwstraat ong Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Koopsom : Stuwstraat ong. te Lithoijen

Nadere informatie

Bennekom Swammerdamlaan 17

Bennekom Swammerdamlaan 17 Een HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, berging en een vrije tuin. De woning heeft een zonnige woonkamer, dichte keuken, praktische bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Mooie ligging nabij de

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE. Kantoorruimte. Ir. D.S. Tuijnmanweg 6 te Vianen

PROJECTINFORMATIE. Kantoorruimte. Ir. D.S. Tuijnmanweg 6 te Vianen PROJECTINFORMATIE Kantoorruimte Ir. D.S. Tuijnmanweg 6 te Vianen Project: D.1554 Pagina 1 van 8 Adres Ir. D.S. Tuijnmanweg 6, 4131 PN Vianen. Totaal 1.627 m² verhuurbare vloeroppervlakte (conform NEN2580)

Nadere informatie

Ede Dubceksingel 124 APPARTEMENT berging parkeerplaats

Ede Dubceksingel 124 APPARTEMENT berging parkeerplaats Een heerlijk en zonnig APPARTEMENT met balkon op het westen, berging en parkeerplaats. Het appartement heeft een zonnige woonkamer, open keuken, ruime slaapkamer, badkamer en mogelijkheid voor een werk-/hobbykamer.

Nadere informatie

Bennekom Van Hoffenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Van Hoffenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k. Een ruim VRIJSTAAND WOONHUIS met aangebouwde, grote garage. De woning heeft een zonnige woonkamer, een eetkeuken, 5 slaapkamers met mogelijkheid voor een 6 e kamer, provisiekelder, ruime garage en een

Nadere informatie

Bennekom Van Wijnbergenstraat 4

Bennekom Van Wijnbergenstraat 4 Een ruime MIDDENWONING met berging en een heerlijke besloten tuin. De woning heeft een speelse woonkamer, half open keuken, 4 ruime slaapkamers, nette badkamer, wasruimte en een berg-/stookruimte. Leuke,

Nadere informatie

Vraagprijs 219.000,-- k.k.

Vraagprijs 219.000,-- k.k. Op loopafstand van de winkels, aangename SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) met carport, berging en zonnige tuin. De woning heeft een gezellige, lichte woonkamer, nette keuken, slaap-/logeer-/werkkamer en badkamer

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig, sfeervol HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote garage voorzien van een bergzolder, carport en een zonnige en vrije tuin met groot terras. De woning heeft een grote woonkamer met open haard,

Nadere informatie

Bennekom Ooievaarsbek 21. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Ooievaarsbek 21. Vraagprijs ,-- k.k. Een grote, nette en aangename TUSSENWONING met berging en zonnige tuin op het zuidoosten. De woning heeft een gezellige, tuingerichte woonkamer, mooie open keuken, modern toilet en badkamer, 3 slaapkamers

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging Aangenaam en rustig wonen in een leuke, uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) met inpandige bijkeuken / berging en een zonnig terras. De woning heeft een knusse en zonnige woonkamer, ruime slaapkamer,

Nadere informatie

Bennekom Kierkamperweg 5

Bennekom Kierkamperweg 5 Een leuke, verzorgde SEMI-BUNGALOW met garage en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het zuiden. De woning heeft een ruime woonkamer, eetkamer, eetkeuken, mooie, grote slaapkamer met kastenwand, wasruimte

Nadere informatie

Heelsum Prins Bernhardlaan 24. Vraagprijs ,-- k.k.

Heelsum Prins Bernhardlaan 24. Vraagprijs ,-- k.k. Heelsum Prins Bernhardlaan 24 Een mooi en ruim VRIJSTAAND WOONHUIS, bouwjaar 1935, met houten berging en een diepe, zonnige tuin op het westen. De woning heeft veel authentieke details waaronder prachtige

Nadere informatie

Bennekom Gasthuisbouwing 9 A. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Gasthuisbouwing 9 A. Vraagprijs ,-- k.k. Een nagenoeg geheel gemoderniseerde, mooie TUSSENWONING met berging, veranda en tuin op het zuiden. De woning heeft een zonnige woonkamer, een prachtige, uitgebreide keuken, modern toilet, moderne, lue

Nadere informatie

K.P. van der Mandelelaan Rotterdam BUILDING INFORMATION

K.P. van der Mandelelaan Rotterdam BUILDING INFORMATION K.P. van der Mandelelaan 30-38 Rotterdam BUILDING INFORMATION Stena Realty BV Burgemeester Haspelslaan 61 Tel +31 20 426 16 16 Chamber of Commerce Amsterdam 1181 NB Amstelveen E-mail info@stenarealty.com

Nadere informatie

Te huur Peppelkade 10 te Houten

Te huur Peppelkade 10 te Houten Te huur Peppelkade 10 te Houten Te huur Bedrijfsruimte met kantoorruimte Gemeente : Houten. Adres : Peppelkade 10. Algemeen : Het betreft gerenoveerde (2009) bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte

Nadere informatie