Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8"

Transcriptie

1 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in de groepen plaatsvindt. Denkt u nog aan de kennismaking met onze directeur aanstaande maandag. Hij hoopt u dan allen te mogen ontmoeten. Met de leerlingen maakt hij dinsdag kennis. We vragen u ook alvast woensdagavond 7 september in uw agenda te noteren, dan vindt namelijk de informatieavond plaats. Op deze avond zult u ook de kalender van ons ontvangen met daarop de vakanties en alle andere belangrijke data en gegevens voor dit schooljaar. Zaterdag 10 september staan wij samen met de peuterspeelzaal met een kraam op de Rijsoorddag. Wij hopen u daar allen te zien en veel nieuwe mensen te ontmoeten. Rest mij nog u allen een heel fijn weekend toe te wensen. Met vriendelijke groet, Maria Groeneweg Nieuws uit groep 1/2 Wat waren de eerste dagen spannend. Zowel voor de kinderen als voor juf Sabine. Het is in het begin toch even aftasten hoe de dingen gaan in de klas. Het planbord zag er anders uit en er was een winkel in de klas. Na alles te hebben bekeken, zijn we begonnen. Afgelopen maandag mochten we ook 2 nieuwe kinderen verwelkomen in de klas, namelijk Demi en Vince. We heten jullie van harte welkom en wensen jullie een hele fijn tijd op De Klimop. We werken de komende weken in de klas over het thema de ijscoman. Het thema is geïntroduceerd door het voorlezen van het reuzenprentenboek de ijskraam van jan en san. Dit boek lag ingepakt in de klas. De kinderen hadden al snel door dat het een boek was. We zijn maar snel het spannende verhaal gaan lezen. Verder hebben we ijsjes gevouwen en zijn we bezig geweest met het inrichten van de ijswinkel. We willen binnenkort ook zelf ijsjes maken. Wie heeft er vormpjes voor ijsjes te leen? We kunnen ook bakjes en ijsspullen gebruiken voor in de ijssalon.

2 Deze week hebben we een nieuw Bijbellied geleerd: Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees daarom blij, wees daarom blij en zingt verheugd, en zingt verheugd. Dit is de dag die de Heer ons geeft. Wees daarom blij en zingt verheugd. Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft. Afgelopen dinsdag hebben we niet gegymd i.v.m. het mooie weer. De bedoeling is dat we iedere dinsdag gaan gymmen. Wil u zorgen dat er passende gymschoenen met naam in de bak liggen voor uw kind? We wensen u een fijn weekend toe. Nieuws uit groep 3/4 Welkom in groep 3/4! Op de allereerste schooldag heeft u een gele brief met informatie op de tafel van uw zoon/dochter gevonden. In deze brief hebben we alvast wat praktische zaken benoemd, maar we hopen u natuurlijk allen te ontmoeten op de informatieavond waar we meer zullen vertellen over de inhoudelijke zaken. De eerste twee weken van dit schooljaar werkt juf Mieke op maandag- en dinsdagochtend extra en juf Jonella op donderdag- en vrijdagochtend. Op deze manier kunnen we de groepen los van elkaar kennis laten maken met het nieuwe materiaal en alle aandacht geven om vol vertrouwen aan dit schooljaar te beginnen. Lezen: Groep 3: Afgelopen maandag was het eindelijk zover; beginnen in groep 3! De meeste kinderen waren maandag best wat gespannen, maar gelukkig veranderde dat snel. Deze week leerden we de letters i en k schrijven en lezen. Daardoor kan iedereen nu al het woordje ik lezen! Knap hoor! Groep 4: Na zo n lange vakantie is het altijd weer een beetje wennen. Het leestempo en de letterkennis is bij veel kinderen wat weggezakt en daarom zijn we in de eerste weken heel veel aan het oefenen met woordjes en teksten die we aan het eind van groep 3 al konden lezen. Op deze manier komt alle kennis weer paraat, waardoor de stof van groep 4 makkelijker te snappen is.

3 Taal en spelling: Groep 3: De kinderen werken in een werkboekje, maar in deze eerste week zijn er bijna dagelijks ook al wat kleurplaten en een medaille mee naar huis gekomen. Dit is waarschijnlijk al aanleiding geweest voor gesprekjes wat we die dag op school gedaan hebben. We werken in de klas rondom een verhaal over Kim en Sim en gekkie de geit. In dit verhaal wordt op allerlei manieren gezocht naar de letter i. De kinderen hebben hier ook een wedstrijdje van gemaakt en zelfs een medaille gewonnen! Groep 4: We werken de eerste drie weken kern 12 van Veilig Leren Lezen door. Dit hoort bij de methode die de kinderen in groep 3 doorgewerkt hebben. We zijn deze week druk bezig geweest met het lezen van woorden met drie lettergrepen; bijv. buitenkant en opvoeren. Bij spelling hebben we gewerkt op de Snappet. Hierbij oefenden we met klankwoorden en weetwoorden. De woorden die we deze week geleerd hebben vindt u terug in het huiswerkmapje dat de kinderen vrijdag meegekregen hebben. Rekenen: Groep 3: De week hebben we geleerd wat een getallenlijn is en we oefenden met het koppelen van getalbeelden aan cijfers. Dit deden we met dobbelstenen. We oefenen deze eerste periode het tellen en terugtellen tot 20. Oefent u met ons mee? Groep 4: De kinderen hadden er zin in! In groep 4 leren we de tafels en de eerste stickers voor de tafel van 1 en 10 zijn al verdiend. Deze stickers kunnen ze verdienen door de tafel helemaal op te zeggen en daarna antwoord te geven op de tafelsommen die de juf door elkaar noemt. In de lessen leerden we getallen tot 100 op de juiste manier schrijven, meten met een meetlat van 1 meter en we oefenden met sommen tot 20; bijv Zoals u gelezen heeft in de informatiebrief hebben wij het komende jaar een stagiaire in de klas. In onderstaand stukje stelt zij zich aan u voor. Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Gözde. Ik ga dit schooljaar groep 3/4 gezelschap houden! Ik volg de opleiding Onderwijsassistent op het Albeda College leerjaar 2. Ik loop elk jaar stage op een andere basisschool om meer kennis en ervaring op te doen. Nadat ik deze opleiding heb afgerond ga ik verder studeren op het HBO, opleiding PABO zodat ik later zelf voor de klas kan staan. Mijn avontuur begon op OBS de Reijer in Ridderkerk. Daar heb ik groep 1/2 mogen helpen en begeleiden. Nu ik de ladder een stukje hoger wil beklimmen ga ik dit schooljaar van start in groep 3/4. Mijn doel is, net als wat de school zelf wilt bereiken met uw kinderen, om ze veel te laten samenwerken. Zelf problemen oplossen door samen te werk te gaan!

4 Ik ben er te vinden op de dagen donderdag en vrijdag. Mocht u verder nog vragen hebben beantwoord ik ze graag. Ik ben ervan verzekerd dat het een gezellig schooljaar gaat worden! Met vriendelijke groet, Gözde (Stagiaire) Nieuws uit groep 5/6 De eerste week zit er al weer op! We hebben een goede start gemaakt! De kinderen hadden er weer zin in en er is al hard gewerkt. Fijn! We gymmen dit jaar op de dinsdag- en woensdagochtend. Wat hebben we deze week allemaal gedaan? Rekenen: Groep 5: door- en terugtellen t/m 300 (op de getallenlijn), plus- en minsommen t/m 100, de tafels, klokkijken, meten en zelf sommen maken. Groep 6: door- en terugtellen t/m (op de getallenlijn), plus- en minsommen t/m 1000, geldsommen, keer- en deelsommen t/m 1000, digitaal klokkijken en meten. Taal: Groep 5: woordenschat, vertellen op verschillende manieren, woorden en zinnen en een verhaal schrijven bij een plaatje Groep 6: woordenschat, luisteren op verschillende manieren, werkwoorden en zelfstandige naamwoorden en omgevingsteksten

5 Spelling: Groep 5: woorden die eindigen op: -en, -er, -el en -e en woorden met ei. Groep 6: woorden met twee klankgroepen en woorden met ei. Lezen: Het thema was: Dieren en Nieuwsbegrip ging over: Reuzenberenklauw. Nieuws over de komende weken: maandag 29 augustus a.s. is de kennismakingsavond met de directeur. dinsdag 30 augustus a.s. komt onze directeur ook kennismaken in de klassen. woensdag 7 september a.s. is de algemene informatieavond. vrijdag 16 september a.s. gaan we op schoolreis! Het huiswerk voor komende week is: Groep 5 en 6: Woorden van de week, blok 1 les 3 en 4. Nieuws uit groep 7/8 Deze week zijn we met frisse moed begonnen. Vanaf de eerste dag was het heel gezellig; we hadden verwacht dat de kinderen startproblemen zouden hebben na zo een lange vakantie, maar dat viel alles mee. Voor groep 7 is het natuurlijk even wennen; zoveel nieuwe informatie en we begrijpen best dat het een tijdje duurt voordat alles in het systeem zit. Groep 8 ging meteen van start; ze hebben goed hun best gedaan. Het was even wennen dat nieuwe rooster, maar het eten op school met elkaar was super gezellig. Even wat belangrijke informatie; Het is de bedoeling dat de kinderen in groep 7/8 een agenda hebben, hierin schrijven de kinderen het huiswerk op. Alle kinderen krijgen op maandag een woordenlijst mee; hierop staan de woordjes die ze moeten leren; aan het eind van de week (op vrijdag) worden deze woorden overhoord. Op dinsdag krijgen de kinderen de woordenschat mee. De betekenissen moeten ze de week daarop, op een maandag weten. Dit schrijven de kinderen elke week in hun agenda. Op dinsdag en woensdag hebben de kinderen gym; we proberen op de dinsdag buiten te gymmen. Als het weer dit niet toelaat gaan we naar de gymzaal.

6 Groep 7 Rekenen We oefenden deze week in het handig rekenen; hoe reken je de volgende som handig uit; 2 x 295? Eerst 2 x 300 en daarna 10 eraf. Taal Wat is het onderwerp en wat is het gezegde? Spelling We leerden over de korte klanken; wanneer krijg je bomen en wanneer krijg je bommen? Groep 8 Rekenen We herhaalden sommen met grote getallen; 2,4 miljoen is het zelfde als Taal We leerden over de telwoorden. Er zijn woorden die een hoeveelheid aangeven, zoals zes of twaalf, maar er zijn ook worden die een volgorde aangeven; zoals eerste, tweede enz. Dit noemen we beide telwoorden. Maar denk ook aan enkele, weinig veel of minder. Alle woorden die een hoeveelheid of volgorde aangeven noem je dus telwoorden. Spelling We herhaalden het begrip lange klank en korte klank, zoals bij; betalen en vertellen.

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op de informatieavond aanstaande woensdag. We starten gezamenlijk in de hal van de school om 19.30 uur. Vanaf

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Voor u ligt alweer de eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. Ik hoop dat u een heerlijke vakantie achter de rug hebt en de start van het schooljaar

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Weekbrief 03 februari Algemene informatie

Weekbrief 03 februari Algemene informatie Algemene informatie Bijbelse Geschiedenis Komende week worden onderstaande verhalen in de groepen verteld: Petrus, Jacobus en Johannes volgen Lucas 5:1-11 De melaatse man Lucas 5:12-16 De verlamde man

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wat waren we blij en dankbaar toen de familie Vogel naar onze school kwam. Helaas moet ik u meedelen dat de familie toch besloten heeft terug te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 22 mei 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 21:1-7 Genesis 21:8-21 Genesis 22:1-9 Isaäk wordt

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Jesaja 9:1-6 Jesaja 11:1-10 Jesaja 40:1-11 Licht in het donker

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Oudertevredenheidspeiling In het overzicht zien wij dat 20 ouders deze voor ons hebben ingevuld. Hartelijk dank daarvoor! 32 ouders hebben de oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wat vliegt de tijd. We hebben er al weer acht schoolweken opzitten. Na een geweldige tweede workshopmiddag is de vakantie voor de leerlingen ingegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39

Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39 Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39 Agenda Datum Activiteit 26-09 Informatieavond; welkom! 2-10 Voorstelling kinderboekenweek in Oldebroek 4-10 Dierendag: er mag een knuffel mee! 9-10 Woorddictee groep 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 In deze nieuwsbrief: Beste ouders en kinderen, Nieuwe leerlingen Toetsen Afscheid juf Annebeth Schoolreisje Subsidie Herinschrijving Medewerkers gezocht! Alvast noteren in de agenda:

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 05-09-16 Algemeen Belangrijke data: 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle ouders 13 September Schoolreis

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 2 april 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE GROEP 4

INFORMATIEBOEKJE GROEP 4 Godsdienstige Vorming INFORMATIEBOEKJE GROEP 4 Elke dag starten wij in de groep met een Bijbelverhaal of we zingen mooie christelijke liederen. We gebruiken hierbij de methode KIND OP MAANDAG. Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

VAKANTIES & VRIJE DAGEN. NIEUWSBRIEF 5 maart t/m 9 maart 2018 NIEUWS VOOR OUDERS. Beste ouders en verzorgers,

VAKANTIES & VRIJE DAGEN. NIEUWSBRIEF 5 maart t/m 9 maart 2018 NIEUWS VOOR OUDERS. Beste ouders en verzorgers, V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4 Welkom in groep 3b/4 Wij, juf Arende Panhuis en juf Hermien van den Brink, zijn de twee juffen die dit jaar voor groep 4a staan. Middels deze brief willen we u informeren wat wij dit jaar hopen te leren

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Leestip van de maand: Lees samen! Of jullie nu samen onder een dekentje op de bank liggen of een luisterboek afspelen in de auto, samen lezen is belangrijk om uw kind te motiveren om te lezen. Ouders mr

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!!

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!! nov. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Tevredenheidsonderzoek / Scholen met Succes : Alle scholen van St SchOOL doen 1 x in de drie jaar mee aan een tevredenheidsonderzoek. Ouders, kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders,

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders, Lesbrief groep 5/6 Beste ouders, Het is al weer een tijdje geleden dat we een lesbrief aan jullie hebben gestuurd. Maar met de start op onze prachtige nieuwe school, ook gelijk maar een doorstart met de

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 zs Gerard Alewijnszstraat 48 2988 XD Ridderkerk Tel. 0180-420598 www.cbsdeklimoprijsoord.nl info_klimoprijsoord@pcpobr.nl Weekbrief 26 juni 2015 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Informatie groep 3 en 4

Informatie groep 3 en 4 Informatie groep 3 en 4 Hierbij even wat informatie over de dingen waar uw kind dit schooljaar mee te maken krijgt. Dit kan u helderheid verschaffen over wat de kinderen leren in groep 3 en 4. En ook hoe

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

Wat doen we allemaal in groep 3?

Wat doen we allemaal in groep 3? Wat doen we allemaal in groep 3? Maandag en dinsdag: Juf Andrea Woensdag, donderdag en vrijdag: Juf Marije (In verband met het muziekproject zullen gedurende een aantal weken de maandagochtend door juf

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Betreft: informatiebrief begin schooljaar Aan: de ouder(s)/verzorger(s) met leerlingen in groep 4. Boskoop, 28 augustus 2016

Betreft: informatiebrief begin schooljaar Aan: de ouder(s)/verzorger(s) met leerlingen in groep 4. Boskoop, 28 augustus 2016 OBS De Populier Populierenhof 10 2771 DG Boskoop 0172 214254 www.obsdepopulier.nl..nl Betreft: informatiebrief begin schooljaar 2017-2018 Aan: de ouder(s)/verzorger(s) met leerlingen in groep 4 Boskoop,

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie