In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar aandacht voor onder andere lopende projecten en acties.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar aandacht voor onder andere lopende projecten en acties."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beste mensen, In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar aandacht voor onder andere lopende projecten en acties. Nieuwe medewerkers Het bestuur heeft een drietal mensen die al actief waren voor de stichting gevraagd om als vaste medewerkers toe te treden. Het bestuur prijst zich gelukkig dat Inge Bos, Jessica d Amato en Machteld Keijnemans hierin hebben toegestemd. Projecten (3 stuks) Danga (Lankerchey) meisjesschool. Ongeveer een maand nadat we de mogelijkheden van de bouw in 2011 van een eenvoudig schoolgebouwtje met de dorpsgemeenschap hebben besproken is, zonder enig bericht aan het dorpsbestuur, de overheid gestart met de bouw van een nieuw schooltje. Het grondwerk is voor het invallen van de winter gereed gekomen. Ik heb de J&K State Board of School Education geschreven met de bedoeling dit soort processen beter te begrijpen. Tot op heden nog niets gehoord. Sadiq Aarzoo (een leraar die werkzaam is in die omgeving) kon als enige verklaring geven dat ons gesprek en plan doorgekomen was bij de State Board. Aangezien alleen het schoolgebouw wordt neergezet en de inrichting zoals bij alle scholen het geval is- door de dorpsgemeenschap zelf moet worden opgebracht, is het projectplan gewijzigd in Inrichting van de Danga school. Hiervoor is naar schatting 2.500,= nodig waarvan nu al 850,= gerealiseerd en gereserveerd is.

2 Dak Bardan school Voor de reparatie / vervanging van het dak is bij benadering 2.500,= benodigd. Hiervoor zijn nog geen inkomsten gegenereerd. Sanitair project Voor dit project dat in eerste instantie op ,= is begroot maar door de hoge kosten van het grondwerk (rotsachtige bodem) beduidend duurder zal blijken te zijn is naast de al ontvangen subsidies en eenmalige giften en door acties / verkopen al ,= gegenereerd. Het ONCDO heeft onder bepaalde voorwaarden ,= subsidie toegezegd. De door Inge Bos binnen gehaalde Stichting werkgroep Een Aarde heeft 2.000,= toegezegd. Tevens heeft het bestuur van deze stichting een aantal dagen geleden besloten om de helft van de opbrengst van de in 2011 te houden rommelmarkt aan dit project te schenken. Het bestuur van het Atos Origin 3 e Wereldfonds heeft uitgesproken welwillend te staan om financiële steun te verlenen. Gesprekken daarover zijn gaande. Er lopen nog enkele aanvragen. Het bestuur van de stichting is zeer geïnteresseerd in goede suggesties en bruikbare tips om inkomen te genereren. Maatschappelijke stage Een maatschappelijke stage is een vorm van leren binnen het voortgezet onderwijs (vo). Leerlingen doen vrijwilligerswerk om anderen te helpen. Zoals een wijkfeest organiseren of een website maken voor een vrijwilligersorganisatie. Het is de bedoeling dat de leerlingen tijdens de middelbare schooltijd kennismaken met allerlei aspecten van de samenleving. De maatschappelijke stage is verplicht vanaf het schooljaar Hoe lang de maatschappelijke stage duurt, hangt af van het schooltype dat gevolgd wordt. De stichting biedt in samenwerking met Masplek stage opdrachten aan.

3 Afgesloten acties (5) Een trui voor iedere leerling Deze actie heeft een onovertroffen resultaat. Aan het einde van de actie telden we 299 truien, 252 mutsen, 193 dassen, 50 paar sokken en 79 knuffeltjes. Ongeveer de helft heeft zijn bestemming in september bereikt. De rest gaat volgend jaar mee. Kashmir sjaals De verkoop van sjaals is een succes geworden. Veel mensen hebben besteld vanaf de foto en hebben bij betaling op de bankrekening vermeld dat ze werkelijk prachtig zijn. Aangezien een aantal sjaals in consignatie ter verkoop in winkels zijn neergelegd is de netto opbrengst nog niet zuiver te bepalen maar kan geschat worden op 1.100,=. Zevenheuvelen sponsorloop Deze actie is een geweldig succes geworden. Alle deelnemers behaalden de eindstreep en deden zichzelf versteld staan door de gerealiseerde tijden. De teller van ontvangen sponsorgelden, die alle verwachtingen overtreft, staat nu op 3.100,= en op ontvangst van een aantal toezeggingen wordt nog gewacht. Het volledige bedrag is bestemd voor het sanitair project. De helden van de editie 2010

4 Hieronder een verslag geschreven door een van de loopsters, Mayke Peters. 7heuvelen-sponsor-loop 21 november 2010 Begin dit jaar ontstond het idee om voor de stichting Zanskar scholen geld in te zamelen. Daar sommigen onder ons al verwoede pogingen deden met hardlopen hun conditie op peil te krijgen, leek het een goed idee een sponsorloop te organiseren. Als je dan in Nijmegen woont of opgegroeid bent, denk je direct aan de 7heuvelenloop. Een pittig parcours van 15 km door de mooie omgeving van Nijmegen, deels over de voor velen welbekende 7heuvelenweg. Maar ja, voor zo'n sponsorloop heb je natuurlijk wel hardlopers nodig. Al snel werd dan ook onder vrienden, bekenden en collega's gepolst of er meer mensen wilden meelopen voor het goede doel. Daar waar twijfels waren, werd soms gewoon de druk een beetje opgevoerd en zo kwamen we al snel uit op een groep van 17 lopers, uit alle hoeken van Nederland. Na de nodige kilometers trainen, kwam dan de sponsorloop steeds dichterbij en werd het tijd sponsoren te vinden. Ikzelf had nog nooit aan een sponsorloop meegedaan en had zo nog mijn twijfels hoe dit het beste aan te pakken om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Daar iedereen in mijn directe omgeving inmiddels wist hoe fanatiek ik aan het trainen was voor de sponsorloop kwam ik al snel op het idee de moderne communicatie middelen van tegenwoordig in te zetten om zoveel mogelijk mensen te informeren, oftewel stuur iedereen uit je mailbox een mail en gebruik hyves! Omdat ik me een beetje bezwaard voelde al mijn kennissen geld te vragen, had ik aangegeven zelf het bedrag te verdubbellen...dat heb ik geweten. Zoveel sponsoren als zich melden, echt fantastisch om te zien dat vrienden en familie en collega's een steentje willen bijdrage om het leven van minder bedeelden te verbeteren.

5 Veel gehoord heb ik: "fijn om een wat kleinere stichting te steunen zodat we weten wat er met het geld gebeurd". En toen was het zover...zondag 21 november...tijd om onszelf te bewijzen na al die trainingsuurtjes! De weergoden waren ons welgezind, strak blauwe lucht, 10 graden een klein zonnetje en niet te veel wind...daar kon het dus niet aan liggen. Daar ikzelf 10 minuten lopen van de start woon, had ik mijn huisje beschikbaar gesteld om te verzamelen. Langzaam aan kwam iedereen binnendruppelen en werden de hardloopkleren aangetrokken. De laatste weddenschappen werden onderling gemaakt, en nog even aangemoedigd door Paul de voorzitter, vertrokken we richting start. Vreemde gewaarwording dat de wedstrijdlopers al finishten toen wij nog moesten starten. Een nieuw wereldrecord bij de mannen, 41 minuten en een beetje. Ach ja...verschil moet er zijn, wij lopen immers voor een goed doel! Eindelijk mogen we dan van start, rustig beginnen, want de eerste kilometers zijn een verraderlijk vals plat. Het groepje valt al snel uiteen. Zelf loop ik bijna de hele race samen met nog een sponsorloper. Onderweg komen we zelfs nog een spandoek tegen van de Stichting Zanskar Scholen die opgehangen is door een van de donateurs. Na een kilometer of 7,5 komen we bij de zo gevreesde 7heuvelenweg. Tot mijn verbazing loop ik de heuvels vandaag erg makkelijk. Al die trainingsarbeid is niet voor niets geweest! Na 12 kilometer bemerk ik zelfs dat we, als we zo doorlopen, zelfs onder de 1 uur 20 kunnen finishen! Ondanks de vermoeidheid, tanden op elkaar en doorgaan in die laatste kilometers. Wat een feest als het dan ook lukt. De finish gehaald in een hele mooie tijd van 1 uur 19 en 33 sec. Na de finish treffen we elkaar bij het kraampje van Stichting Zanskar Scholen waar vrijwilligers ons verwelkomen met huis gemaakte snert en roggebrood! Na die inspanning zijn we daar wel aan toe. Tijden en prestaties worden besproken, maar belangrijker... iedereen die is gestart voor de sponsorloop komt over de finish! Hoera!

6 En dan...hoeveel geld hebben we met z'n allen bij elkaar gerend? Het is maar liefst euro geworden. Wat een mooie opbrengst! Iedereen die ons gesponsord heeft ontzettend bedankt hiervoor. Ook wil ik iedereen bedanken die heeft meegeholpen het de lopers zo makkelijk mogelijk te maken voor de start en na de finish. Ik denk dat we een hele mooie bijdrage hebben kunnen leveren en daarbij ook nog eens veel plezier hebben gehad. Wie weet volgend jaar weer ;-) Rabo bank kerstmarkt Onze nieuwe medewerkster Jessica d Amato heeft het voor elkaar gekregen dat de stichting met een kraampje op de Rabo bank kerstmarkt in Naaldwijk aanwezig mocht zijn. Zo n 450 werknemers konden met hun kerstfiches, onder het genot van een hapje en een drankje, artikelen kopen bij een aantal kramen. Wij verkochten niet veel, maar ontvingen des te meer. Veel Rabo bank medewerkers stopten een deel, in enkele gevallen alle, fiches in onze donatie pot. Netto opbrengst 500,= die besteedt zal worden voor de inrichting van de Danga school. Lopende acties (4) Wenskaarten De wenskaarten kunnen nog steeds besteld worden. Het aantal verkochte kaarten gaat in de richting van de 200 stuks. Inzameling van gebruikte mobiele telefoons Gebruikte mobiele telefoons zijn, mits werkend, courant en in aanzienlijke hoeveelheden ingeleverd, geld waard.

7 In Eindhoven en omgeving zijn in 13 winkels inzameldozen geplaatst. Tevens worden bij de bedrijven Sorbo en onderdelen van Atos Origin onder het personeel inzamelacties gehouden. Indien je nog een of meerdere mobieltjes hebt, neem dan even contact op of stuur ze naar: Stichting Zanskar Scholen, Meijhorst 1138, 6537 ET te Nijmegen. Eindejaarsloterij Tot op heden zijn 300 loten verkocht. Dat is de helft van wat vorig jaar van de hand is gegaan. De netto opbrengst van de loterij wordt besteed voor de inrichting van de Danga school. Nog geen loten bestelt? Het kan nog tot halverwege januari Werfactie nieuwe donateurs Dit is welbeschouwd de enige actie die niet van de grond komt. Veel mensen zijn aangeschreven en weinigen reageren. Van die enkelingen tot op heden slechts 2 positieve reacties. Het is blijkbaar enorm moeilijk om een verplichting aan te gaan (die te allen tijde weer ongedaan kan worden gemaakt) voor een klein bedrag per maand. We hebben het aantrekkelijker proberen te maken door een presentje voor iedere nieuwe donateur en een cadeau voor de aanbrenger in het vooruitzicht te stellen. Iedereen weet dat een gegarandeerd maandelijks inkomen van wezenlijk belang is en de kurk is waarop de stichting drijft. Op dit moment is het een heel klein en smeltend ijsschotsje. Zeker na het snoeien in de subsidies die de regering bestemd voor ontwikkelingsdoeleinden zijn deze inkomsten nog belangrijker geworden. De verstrekkingen van subsidies door stichtingen en vermogensfondsen zal de komende jaren dramatisch afnemen. Indien we als organisatie niet zelf inkomen genereren zullen we onze ambities naar beneden moeten bijstellen. Dit gaat ten koste van de mensen die zich niet eens voor kunnen stellen hoe we hier leven. Wij hopen dat jullie nog eens zeer welwillend overwegen om donateur te worden en donateurs te werven. Het zou toch fantastisch zijn indien iedere lezer van deze nieuwsbrief slechts één nieuwe donateur zou weten te werven.

8 Over de in deze nieuwsbrief genoemde acties, projecten en nog veel meer is te lezen op de website. Gedurende de afgelopen maanden zijn er leuke persoonlijke initiatieven geweest om de stichting financieel te steunen. Naast de giften van mensen die we niet eens kennen zijn dat onder andere: een weduwe van een kunstschilder die de opbrengst van de verkoop van een schilderij heeft geschonken aan de stichting. Iemand die voor de eerste keer opa is geworden en daarom een bedrag heeft geschonken. Iemand die voor collega s een barbecue organiseerde, hiervoor een kleine bijdrage vroeg en deze aan de stichting schonk. Iemand die een camping winkel in beheer heeft en de fooi aan de stichting geeft. Dit is hartverwarmend en geeft de bestuursleden telkens weer de motivatie om ook na tegenslagen door te gaan. Rest ons nog iedereen een gelukkig kerstfeest toe te wensen en de hoop uit te spreken dat het jaar 2011 voor jullie succesvol en in goede gezondheid mag verlopen. Met vriendelijke groeten namens het bestuur,

9 Paul Patist Stichting Zanskar Scholen, p.a. De Meijhorst 11-38, 6537 ET Nijmegen Bankrekening: Stichting Zanskar Scholen, Goch BIC: ABNANL2A. IBAN: 36ABNA

Financiën. Nieuwsbrief Beste mensen,

Financiën. Nieuwsbrief Beste mensen, Nieuwsbrief 20 12-04-2011 Beste mensen, In Zanskar is de winter aan de terugtocht begonnen en zijn de scholen na een verlenging met twee weken van de wintervakantie weer begonnen. Dit is het signaal aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beste mensen,

Nieuwsbrief Beste mensen, Nieuwsbrief 11 13-12-2009 Beste mensen, Het bestuur van de stichting en de kinderen van de Zanskar scholen wensen alle donateurs prettige kerstdagen en een succesvol, gelukkig en gezond 2010 toe. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beste mensen,

Nieuwsbrief Beste mensen, Nieuwsbrief 14 12-05-2010 Beste mensen, Vanuit de Zanskar regio weinig nieuws te melden. Telefoon en e-mail verkeer is als gevolg van de lange winter heel moeizaam. Ik heb wel regelmatig e-mail contact

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Niets vergeten te doen?

Niets vergeten te doen? Nieuwsbrief Niets vergeten te doen? De teller loopt op...alle deelnemers hebben de eindsprint ingezet om het persoonlijk streefbedrag van minimaal 500 te behalen én te overtreffen: het winnende team krijgt

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Examen voortgezet onderwijs gehaald, en dan. Ja dan verlaten ze Futur, of beter gezegd dan krijgen ze geen ondersteuning meer vanuit onze stichting. Sommigen proberen nog door

Nadere informatie

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan:

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan: Nummer 2 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Dit is alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Wij

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind Beleidsplan Stichting Team Running Blind Inhoudsopgave Inleiding... 3 Team Running Blind... 3 Visie/Missie... 4 Doelstelling... 4 Organisatie... 4 Dagelijks bestuur... 4 Beloningsbeleid... 4 Team Runners...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND NIEUWSBRIEF SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND Al weer een jaar voorbij! Graag brengen wij u op de hoogte van de voortgang van de leerlingen en de activiteiten van het afgelopen jaar middels deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika,

Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika, Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika, Na het overwinnen van een aantal hindernissen heeft dan toch afgelopen februari heeft de train-de-trainer plaatsgevonden in Kaapstad. N.a.v

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette

Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette Leuke ideeën voor KiKa-sponsoracties Welkom bij Run for KiKa Estafette! Geweldig dat jij je in gaat zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. In dit handboek

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia Samenwerking met de van Malsen Foundation

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Afscheid 3 kinderen Wij steunen de kinderen van Futur tot en met het SMP ( 3-jarig voortgezet onderwijs). Daarna stopt de hulp van Futur, maar ze krijgen dan nog wel een klein

Nadere informatie

Jaaroverzicht Sanam Gurung beste leerling van de school in 2006!

Jaaroverzicht Sanam Gurung beste leerling van de school in 2006! Jaaroverzicht 2006 Sanam Gurung beste leerling van de school in 2006! www.kiranfonds.nl E-mail: info@kiranfonds.nl Bankrek. 10.90.78.780 Tel. 053 5729953 Wat doet het Kiran Fonds? Het Kiran Fonds is opgericht

Nadere informatie

Eerste verjaardag Stichting WATER

Eerste verjaardag Stichting WATER 1 November 2008 Tweede nieuwsbrief Eerste verjaardag Stichting WATER Een jaar geleden zaten een tweetal leden van onze vriendengroep bij de notaris en de oprichting van de Stichting WATER werd een feit.

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015

STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015 STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015 Algemeen Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa is opgericht op 5 oktober 2011. De initiatiefnemers raakten betrokken

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs

Openbare basisschool voor Daltononderwijs Openbare basisschool voor Daltononderwijs De Meern, 23 december 2016 Welkom op de Apollo 11! Welkom Giulia Verhagen, Valentijn Del Tin en Shahin Falahi Firouzi. We wensen jullie een hele fijne tijd op

Nadere informatie

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar 2016-2017 VOORWOORD Ons 4 de werkjaar als VZW Casa Maín zit er bijna op. Het was een jaar waar vooruitgang werd geboekt. De lang verwachtte eigen school van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017

Nieuwsbrief Juni 2017 Hierbij ontvangt u onze 2 e nieuwsbrief van dit jaar. SAMENWERKING TUSSEN DE WILDE GANZEN EN SHOMA. Vorig jaar hebben we bij de Wilde Ganzen een aanvraag ingediend voor 3 projecten in en rond onze school

Nadere informatie

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl Portfolio Stichting Achterhoekrunners Team 84 Roparun 23-25 mei 2015 www.achterhoekrunners.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Van de voorzitter

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag Jaarverslag 2017 www.moonbikesandcoffee.nl Jaarverslag 2017 1 Jaarverslag 2017 Stichting Moon1 in opbouw. 2 Jaarverslag 2017 3 Inhoud Voorwoord 7 1: Algemene informatie 9 2: Subsidie 11 3: Donatie/sponsoring

Nadere informatie

ZOM Renovatieproject in Basse (Gambia) afgerond

ZOM Renovatieproject in Basse (Gambia) afgerond STICHTING ZOM Klein project, groot verschil ZOM Renovatieproject in Basse (Gambia) afgerond De 280 leerlingen van de St. George s Lower Basic School in Basse Santa Su hebben eindelijk na 2 jaar een eigen

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015 december 2015 Inhoud: Hetty Vijf jaar Be4all Vierdaagse en de Ronde Tafel Land van Cuijk Worstenbrood Boekenverkoop en natuurlijk... Heel veel foto s! Pagina 1 Lieve Be4all-sponsors, friends en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

360 graden feedback 1.0 PETER VERSTEEG

360 graden feedback 1.0 PETER VERSTEEG 2015 360 graden feedback 1.0 PETER VERSTEEG Voorwoord Aan de hand van dit rapport wordt duidelijk hoe mijn collega s mij zien tijdens de werkzaamheden die ik verricht in mijn huidige functie. Door middel

Nadere informatie

Bardan Gompa School. Midden vorige week zijn de bankjes, het fotoboek en leermiddelen afgeleverd bij de Bardan Gompa School in het gelijknamige dorp.

Bardan Gompa School. Midden vorige week zijn de bankjes, het fotoboek en leermiddelen afgeleverd bij de Bardan Gompa School in het gelijknamige dorp. Bardan Gompa School Nieuwsbrief 06. 06-07-2009 Beste mensen, Midden vorige week zijn de bankjes, het fotoboek en leermiddelen afgeleverd bij de Bardan Gompa School in het gelijknamige dorp. Op maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Ondersteuning en Ontwikkeling voor Ghanezen door Ghanezen en Nederlanders

Inhoudsopgave. Ondersteuning en Ontwikkeling voor Ghanezen door Ghanezen en Nederlanders Inhoudsopgave 1. Doelstellingen van de stichting... 3 2. Uitvoering doelstelling en werkzaamheden... 3 3. Inkomsten en uitgaven... 4 4. Beheer financiën... 4 2 1. Doelstellingen van de stichting De stichting

Nadere informatie

4Daagse Journaal 2017

4Daagse Journaal 2017 4Daagse Journaal 2017 Maandag 19 Juni dag 1 van de 4daagse. Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en zwaar voor deze 4 dagen getraind (dus niet he!). De eerste loopdag begon

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Eerder dan aangekondigd is hier weer al een nieuwsbrief. In de afgelopen twee weken is er veel gebeurd en 7 september komt nu

Nadere informatie

Week van de Voedselbanken

Week van de Voedselbanken Jaargang 7, nr.2, oktober 2018 Beste lezer, Voor u ligt de laatste Nieuwsbrief van de Voedselbank Eindhoven met daarin een aantal recente acties en twee oproepen aan u. Allereerst de uitnodiging om op

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Achtergrond De collecte coördinatoren zijn een belangrijke spil in het succesvol laten verlopen van de collecteweek. Het verenigingskantoor biedt de coördinatoren

Nadere informatie

OPERATION CLEAR MIND

OPERATION CLEAR MIND Nieuwsbrief Beste lezer, OPERATION CLEAR MIND Hierbij alweer de tweede editie van onze nieuwsbrief. Wij hebben zeker niet stil gestaan de afgelopen maanden en brengen jullie graag op de hoogte van de lopende

Nadere informatie

Afscheid nemen Heidy Petra Nieuwsbrief van: Athletic school Champs

Afscheid nemen Heidy Petra  Nieuwsbrief van: Athletic school Champs Afscheid nemen Ze zeggen het al een eeuwigheid: Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan Voor een paar collega s is de tijd van gaan nu gekomen. We gaan namelijk afscheid nemen van enkele collega

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Vereniging MVV Maastricht

NIEUWSBRIEF Vereniging MVV Maastricht NIEUWSBRIEF Vereniging MVV Maastricht Postadres Internetadres Jaargang Stichting MVV www.verenigingmvvmaastricht.nl 2013-2014 T.a.v. Vereniging MVV Postbus 4444 Redactieadres Nummer 2a 6202 ZV Maastricht

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief: 1: Kerstmaaltijd 2: Samen eten 3: Muziek en dans. 4. Kerstkaartjes lezen 5. Merry Christmas taart! 6. Spelletjes spelen!

Inhoud nieuwsbrief: 1: Kerstmaaltijd 2: Samen eten 3: Muziek en dans. 4. Kerstkaartjes lezen 5. Merry Christmas taart! 6. Spelletjes spelen! Nieuwsbrief 7 Stichting Jammajammi ~ Samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - Nieuws van de Sunrise kinderen - De nieuwe Jammajammi website -

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 mei 2015

NIEUWSBRIEF 12 mei 2015 NIEUWSBRIEF 12 mei 2015 Stand van zaken bij SOID en Veal Village School in Siem Reap, Cambodja SOID s Veal Village School Beste mensen, In deze Nieuwsbrief willen we jullie in het kort informeren over

Nadere informatie

13 februari: Ouderraad vergadering (aanvang uur) 14 februari: Estafette staking Noord Nederland, leerlingen vrij.

13 februari: Ouderraad vergadering (aanvang uur) 14 februari: Estafette staking Noord Nederland, leerlingen vrij. t Nijewier Nijs E D I T I E 6 F E B R U A R I 2 0 1 8 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Op dit moment zijn we bezig met het afronden van de eerste periode leerlingvolgsysteem toetsen. Nu volgt de analyse,

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Help Bewust. Organisatie gegevens:

JAARVERSLAG Stichting Help Bewust. Organisatie gegevens: JAARVERSLAG 2015 Organisatie gegevens: Stichting Help Bewust Adres : Postbus 1 8170 AA Vaassen Email : info@helpbewust.nl Mobiel : 06 13 45 24 10 Website : Help Bewust.nl KvK : 63870398 Bank : NL 27 ABNA

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM BEEK FM Beleidsplan 2018 Vastgesteld op 8-11-2018 INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de in het najaar van 2018 opgerichte stichting Beek FM. De oprichting van de stichting en het opstellen van

Nadere informatie

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7.

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Inhoud 1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Uitnodigingsposter bedrijf 11 8. Uitnodigingskaart bedrijf

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016 JAARVERSLAG 2015 & JAARPLAN 2016 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2015: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Gesponsorde projecten Nederland 7 Fondsenwerving Public

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Lopende projecten 5 4. Vrijwilligers

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMER Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier!

NIEUWSBRIEF ZOMER Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier! NIEUWSBRIEF ZOMER 2016 Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier! Van de voorzitter Het is gelukt! De vernieuwde website vanwww.toetoheart.org

Nadere informatie

Er is een hoop werk verzet en een geweldig bedrag opgehaald voor Masakhane: 2500,-!

Er is een hoop werk verzet en een geweldig bedrag opgehaald voor Masakhane: 2500,-! Nieuwsbrief 19 maart 2015 Johan Willem Frisoschool in Leeuwarden in actie voor Masakhane. Op de Johan Willem Friso school in Leeuwarden is met een spetterende opening op maandag 16 maart 2015 de projectweek

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Salek 2010

Financieel jaarverslag Salek 2010 Financieel jaarverslag Salek 2010 Bestuur Salek Juli 2011 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Stichting Salek in 2010...4 3. Project Namu...5 3.1 Het project...5 3.2 Deelproject watervoorziening...6 4. Financieel

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Seed Netherlands

Jaarverslag Stichting Seed Netherlands Jaarverslag 2017 Stichting Seed Netherlands Voorwoord: Welkom bij het jaarverslag 2017! Terwijl ik dit schrijf is de helft van 2018 al weer voorbij en bestaan we komende week zeven jaar. Onwijs leuk toch?!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Geachte donateur / geïnteresseerde, Met deze eerste nieuwsbrief van 2015 willen we u op de hoogte brengen van de voortgang, die is geboekt rondom de bouw van de school in Rubya in Hoogeveen en omstreken

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015

Rapport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Vrienden van Hospice Wageningen-Renkum Melkweg 1 6707 CZ Wageningen tel: 0317-450047 email: vrienden@hospicewageningenrenkum.nl bankrekening nr.: IBAN NL30 RABO 0155 6526 99 ANBI nr: 8214.91.647

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Nieuws vanuit Gurube. Trots en dankbaar!! Meesters en juffen in de schoolbank

Nieuws vanuit Gurube. Trots en dankbaar!! Meesters en juffen in de schoolbank Nieuws vanuit Gurube. Meesters en juffen in de schoolbank Door de jarenlange burgeroorlog en de armoede in Zuid-Soedan zijn de meeste mensen nauwelijks naar school geweest. Dat geldt zelfs voor heel veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds BELEIDSPLAN 2016-2018 Stichting HIVSAN Fonds Versie 8 mei 2016 1 van 7 Stichting HIVsan Fonds Inhoudsopgave Introductie 3 Missie, Visie en doelstelling. 4 STICHTING Bestuur & Vrijwilligers Nederland...

Nadere informatie

Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2012

Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2012 Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2012 Bijlage: financieel jaarverslag 2012 Versie 0.1 Inleiding Als bestuur van de stichting Zuiver Afrikaans Water zijn wij blij met de resultaten die wij in

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

Sponsorcontract HomeRide 2018

Sponsorcontract HomeRide 2018 Sponsorcontract HomeRide 2018 In deze overeenkomst treft u enkele afspraken aan die wij als Stichting Route286, namens ons HomeRide-team Vive, met partijen hebben vastgelegd. Het betreft een overeenkomst

Nadere informatie

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden.

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Ideeën en tips Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Fondsenwerving is niet moeilijk, ervaar het zelf! G Wat wordt er met het

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Afscheid nemen Het blijft toch altijd weer moeilijk als het moment daar is dat we afscheid moeten nemen van de kinderen die het voortgezet onderwijs (SMP) met succes hebben doorlopen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beweegtuin Topaz Overduin April 2016

Nieuwsbrief Beweegtuin Topaz Overduin April 2016 Nieuwsbrief Beweegtuin Topaz Overduin April 2016 Beweegtuin Topaz Overduin Voor u ligt de tweede nieuwsbrief om u te informeren over de beweegtuin op het terrein van Topaz Overduin. De projectgroepleden

Nadere informatie

Stichting YUVALOKCHILD Sociaal en Financiëel jaarverslag 2014

Stichting YUVALOKCHILD Sociaal en Financiëel jaarverslag 2014 Stichting YUVALOKCHILD Sociaal en Financiëel jaarverslag 2014 bestuur YuvalokChild: Engel Antonides, voorzitter Rein Kremer, secretaris Betty Holsappel, penningmeester Linda Blaauw, lid Frans van Oorspronk,

Nadere informatie

Handboek Maatschappelijke stage Handen uit de mouwen voor ZOA

Handboek Maatschappelijke stage Handen uit de mouwen voor ZOA Handboek Maatschappelijke stage Handen uit de mouwen voor ZOA Dit document helpt je om een actie voor ZOA op te zetten. Je kan met een maatschappelijke stage voor ZOA 15 tot 30 uur maken. Wat vind je in

Nadere informatie

Stichting Paleis van de Verdraagzaamheid

Stichting Paleis van de Verdraagzaamheid Jaarplan 2011 Stichting Paleis van de Verdraagzaamheid www.paleisvandeverdraagzaamheid.nl Verdraagzaamheid is respect en waardering voor en acceptatie van de rijke verscheidenheid van de culturen in onze

Nadere informatie

Niños de Waita Ticca JAARVERSLAG 2011

Niños de Waita Ticca JAARVERSLAG 2011 Niños de Waita Ticca JAARVERSLAG 2011 Voorwoord van de directie* Hierbij het nieuwe jaarverslag van Stichting Niños de Waita Ticca over 2011. VOORWOORD Onze stichting draait op volle toeren! Niet alleen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie