Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!"

Transcriptie

1 Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 22 t/m 24 mei Schoolkamp groep 8 22 t/m 24 groepen 1/2 vrij 25 mei juf Dymph jarig 25 en 26 mei Hemelvaart iedereen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag iedereen vrij 12 juni MR vergadering 22 juni OV vergadering Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Tegen alle nieuwe leerlingen op onze school zeggen wij: welkom! We hopen dat jullie samen met ons heel veel plezier beleven! VOORWOORD Beste ouders en verzorgers, In deze periode vinden veel activiteiten plaats. In dit Josephientje kunt u daarover lezen. We denken dan aan de Avondvierdaagse, het Cruyff Court en de Actiedag met sponsorloop. Allemaal activiteiten die zonder meer geslaagd genoemd mogen worden. Een woord van dank aan alle medewerkers en vrijwilligers die hier veel tijd en energie in hebben gestoken, is zeker op zijn plaats. Allemaal hartelijk dank voor jullie geweldige inzet! Na de Hemelvaart gaan we met elkaar de laatste fase van het schooljaar in. Nog een week of zes voordat de zomervakantie begint. Een periode waarin we met elkaar hard aan de slag gaan om dit schooljaar op een goede wijze af te ronden en waarin we de nodige voorbereidingen treffen om het nieuwe schooljaar goed op te starten. Met vriendelijke groet, Gerold Baan, directeur a.i. Nieuwsbrief Nr 9 meil 2017

2 PRAKTIJK EN KWALITEIT Cito Eindtoets Het totale resultaat van de Cito Eindtoets is op het moment dat dit wordt geschreven nog niet bekend. Wel is bekend dat het schoolgemiddelde boven de ondergrens van de Inspectienorm zit. En dat is goed nieuws. TERUGBLIK Avondvierdaagse Twee weken geleden hebben we meegelopen met de avondvierdaagse. Van de Josephschool waren er maar liefst 103 deelnemers. Alle wandelaars konden gelukkig op alle avonden op goed weer rekenen. We zien terug op een geslaagd sportief evenement. Sportdag De sportdag, georganiseerd op 21 april, was een groot succes. Hoewel een beetje koud zat het weer verder gelukkig mee zodat alle deelnemers een zonnige en sportieve dag hebben beleefd. Alle leerlingen hebben mee kunnen doen aan diverse atletiekonderdelen en een aantal clinics. Cruyff Court Na een geslaagd Cruyff Court toernooi in Roosendaal, mochten de dames van de Joseph deelnemen aan de regionale finales van het Cruyff Court in Etten Leur. Na een kort oponthoud door ploegen die niet aanwezig waren, kon het zonovergoten toernooi van start. De dames hebben gestreden voor wat ze waard waren, helaas betaalde dat zich niet uit in een ronde verder. Ondanks dat hebben zij een erg leuke en sportieve middag beleefd.

3 Actiedag De actiedag met sponsorloop op 12 mei is een groot succes geweest. Het weer zat enorm mee en het toegepaste draaiboek kon ook dit jaar met succes worden uitgevoerd. De totale opbrengst van de dag en de sponsorloop is nog niet precies bekend. Dit laten wij u zo spoedig mogelijk weten, want het zal een mooi bedrag worden. Allen die hier op welke wijze dan ook hun steentje hebben bijgedragen, hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet. Kamp groep 8 Het kamp van groep 8 op maandag 22 tot en met woensdag 24 mei is ook dit jaar heel goed verlopen. Met mooi droog en zonnig weer hebben de kinderen kunnen genieten van een geweldig programma. Gelukkig konden we op woensdag alle kinderen en begeleiders in goede gezondheid op school ontvangen. VOORUITBLIK Na deze drukke en enerverende periode staat er ons, qua activiteiten, een rustigere periode te wachten. Wel zullen in deze periode de reguliere CITO toetsen voor de groepen 3 t/m 7 afgenomen worden, zullen er rapport gesprekken gehouden worden en komt het welbekende stoeltjes passen ook nog aan bod. Dus geheel rustig is de laatste periode niet. Ook zal er op woensdag 5 juli een ouderbedankmoment in de ochtend plaats vinden. Hiervoor krijgen al die papa s, mama s, opa s, oma s en verder iedereen die onze school zo regelmatig helpt een uitnodiging mee via hun (klein)zoon/(klein)dochter. Natuurlijk sluit groep 7 het jaar af met het songfestival en zal groep 8 ons verrassen met een spectaculaire musical.

4 NIEUWS UIT DE GROEPEN Groep 1-2: Hallo allemaal! Hier nog een berichtje van de kleuters. Het project van de lente zit er al weer op! Na een welverdiende vakantie zijn we met zijn allen aan het werken over ziek en gezond. Er was een geweldige opening samen met de peuterspeelzaal, waarbij er een bezoekje aan de arts werd nagespeeld. Juf Kitty, verkleed als oma, kon niet meer zo goed lopen en kreeg van de arts een rollator. Daar ging het stukken beter mee! In groep 1/2 b kunnen de kinderen zelf ook proberen hoe het is om met zo'n rollator te lopen, ook zijn er krukken in de klas om mee te oefenen. In groep 1/2 a is er een heuse apotheek, daar kunnen allerlei medicijnen gemaakt en gekocht worden. Het is allemaal heel leerzaam, maar we hopen natuurlijk dat we zelf vooral gezond blijven! Veel groetjes van de kleutergroepen Groep 3-4 De afgelopen weken is er weer heel erg hard gewerkt in groep 3-4. Na de meivakantie zijn we begonnen met sommendictees. Groep 4 moet dan iedere week een tafel leren en groep 3 een splitsflat. De juffen en meneer zijn erg trots op ons want dit doen we al best knap. We hebben ook een nieuwe jongen in de klas, hij heet Giovanny en komt helemaal uit Rotterdam. Wij vinden het erg gezellig dat hij nu bij ons in de groep zit. Verder zijn we natuurlijk in de ban van de spinners (wie niet?). We mogen hier soms wel mee spelen, maar de juffen en meneer zeggen ook wel regelmatig dat ze in de laatjes moeten, omdat we dan niet goed opletten terwijl dat toch echt de bedoeling is. Groetjes van alle kinderen uit groep 3-4 Groep 5/6 Op dit moment zijn wij met rekenen heel erg veel bezig met meten en maten. Niet alleen de welbekende meters en centimeters komen voorbij, maar ook liters en centiliters. Dit is best heel erg moeilijk daarom maken wij gebruik van het metriek stelsel om ons te helpen. Weet u nog hoe het zit? Natuurlijk zijn wij met veel meer dingen bezig. Op het gebied van taal oefenen wij veel met verschillende woordsoorten. Wij werken met het lidwoord, het werkwoord, het bijvoeglijk naamwoord, het zelfstandig naamwoord en het voorzetsel. Kunt u deze zin met uw zoon/dochter ontleden? Vanmorgen liepen mijn zus en ik naar de kleine bakker op de hoek.

5 VANUIT OV Op donderdag 22 juni staat de eerstvolgende OV-vergadering op de agenda. VANUIT MR Maandag 12 juni vindt de volgende vergadering van de MR plaats om uur op school. MEDEDELINGEN De VakantieBieb Hét zomercadeautje van de Bibliotheek Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. Lezen in de vakantie is leuk én slim! In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books voor 6 t/m 18 jaar. Zo kunnen kinderen en jongeren lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en hun leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil. De VakantieBieb opent 1 juni 2017 voor jeugd en 1 juli 2017 komen hier e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 8 april 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering

Nadere informatie

Tegen alle nieuwe leerlingen op onze school zeggen wij: welkom! We hopen dat jullie samen met ons heel veel plezier beleven!

Tegen alle nieuwe leerlingen op onze school zeggen wij: welkom! We hopen dat jullie samen met ons heel veel plezier beleven! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 7 maart 2017 AGENDA 6 april schriftelijk verkeersexamen groep 7 10, 11, 12 of 13 april praktisch verkeersexamen groep 7 13 april paasontbijt 14 april goede vrijdag 16

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag!

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag! 31 mei 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 9 Agenda 3 t/m 21 juni Cito 10 juni 2 e Pinksterdag 24 juni studiedag leerlingen vrij 8 Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht:

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht: In dit maandbericht: Mei2017 - Overzicht - Geboorte dochter juf Tina (GVO) - Avondvierdaagse - Schoolreis midden en bovenbouw - Archipeldag (studiedag) - Jantje Beton - Sportdagen - Schoolreis onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Lezen in de vakantie is leuk én slim!

Lezen in de vakantie is leuk én slim! Data 31 mei, 1 en 2 juni Kamp groep 8 Zeeland 5 juni 2 e Pinksterdag, vrije dag voor iedereen 7 juni OV vergadering 13 juni Studiemiddag team. Alle kinderen zijn s middags vrij 26 juni GGD Inloopspreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015 AGENDA PRAKTIJK EN KWALITEIT

Nieuwsbrief mei 2015 AGENDA PRAKTIJK EN KWALITEIT AGENDA PRAKTIJK EN KWALITEIT Mei 10 Moederdag 11 Nieuwsbrief en Blokwijzer mee MR vergadering 12 Hoofdluiscontrole OR vergadering 14-15 Hemelvaart: alle kinderen vrij 17 Eerste communie 18 Communicanten

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 Beste ouders en verzorgers, Hierbij sturen wij u de nieuwsbrief van april. In deze nieuwsbrief aandacht voor het volgende: - Wij feliciteren in de maand april; - Start van juf Jessy;

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool.

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool. WIJCKPRAAT MEI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Levensvreugde De zomer in een jurk de trouw in een tasje De ontmoeting in een tafel

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Pionier - Spionneke 14 juni 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer 't Spionneke. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 28 juni 2018, de laatste van dit schooljaar.

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019 De SpectrOm Nummer 13, 18 april 2019 Agenda Vrijdag 19 april : Goede vrijdag, alle kinderen vrij Maandag 22 t/m vrijdag 3 mei : Meivakantie Maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni : Avond 4 daagse Woensdag 8

Nadere informatie

De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat EN Hank Woensdag 5 juli 2017

De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat EN Hank Woensdag 5 juli 2017 De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273 EN Hank 0162-402947 wilghoek@xs4all.nl www.obsdewilgenhoek.com Woensdag 5 juli 2017 Agenda 05/07: Ouderbedankdag 06/07: Afscheidsdag leerlingen groep

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

schooljaar aflevering 18 In deze Nieuwsflits: Bedankjes! Het regent bedankjes in deze nieuwsflits Sponsoring Koningsspelen en A3D

schooljaar aflevering 18 In deze Nieuwsflits: Bedankjes! Het regent bedankjes in deze nieuwsflits Sponsoring Koningsspelen en A3D schooljaar 2016-2017 aflevering 18 Bedankjes! Toetsen groep 7 en 8 Ouderbijdrage schoolreisje Schoolreisje, alles op een rijtje Voorstellen Oud papier Toetsen Bibliotheek Juf Carlijn bevallen! Belangrijke

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2019

Nieuwsbrief. Juni 2019 Nieuwsbrief Juni 2019 Regel van de maand Juni Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Pesten wordt op De Vlonder niet getolereerd! 10 17 19 24 25 26 T/m 14 juni Junivakantie Margedag; leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018.

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018. Nieuwsbrief juni 2018 Jaargang 27 Nummer 10 De komende maand: Agenda 31 mei 2018 Groep 8 praktisch verkeersexamen 31 mei 2018 en 1-6 directie afwezig i.v.m. studie-2-daagse 4 juni 2018 Overblijfoverleg

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr mei 2018

Nieuwsbrief voor ouders nr mei 2018 Nieuwsbrief voor ouders nr. 07-29 mei 2018 Inhoud Voorwoord o Groepsverdeling schooljaar 2018-2019 o School CJG-er o Feestweek o MR verkiezing Gevonden voorwerpen Sportkleding van De Werft Vanuit de verkeerswerkgroep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie