Nieuwsbrief Januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Januari 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Januari Uiteraard willen we van deze gelegenheid gebruik maken om u allen een heel goed en gezegend 2017 te wensen!! Omdat we pas weer op 9 januari zijn begonnen duurde de vakantie voor het gevoel veel langer en liggen de feestdagen al weer ver achter ons.het zou fijn zijn als we in dit nieuwe jaar snel aan de bouw van de nieuwe Glashorst kunnen beginnen. - Voor de vakantie hebben we de sloop van ons oude gebouw bijna dagelijks bekeken. Daarmee verdwijnen echter niet de vele goede herinneringen die we aan het gebouw hebben. Op onze huidige locatie merken we pas goed wat voor een belangrijke bijdrage een schoolgebouw aan de dagelijkse onderwijspraktijk levert. We hopen dat we in een nieuw gebouw dat vertrouwde gevoel weer terug gaan krijgen. - Ondanks het feit dat er nog steeds een bezwaar tegen de bouw is ingediend, waarvoor de gang naar de rechter gemaakt moet worden, gaan we door met de realisatie. Als alles volgens plan gaat weten we snel welke aannemer de nieuwe school kan gaan bouwen. We streven er nog steeds naar om in de zomer van 2018 naar de nieuwe school te kunnen gaan. - Deze week en komende maandag maken we kennis met twee nieuwe leerkrachten. In de nieuwsbrief van december mochten we Thieske Verkerk voorstellen als de vervangster van juf Betty in groep 3 b. In groep 8 zal voortaan op maandag juf Denise de Ridder gaan lesgeven. Zij is binnen onze vereniging een bekende omdat ze in Elst veel ervaring heeft opgedaan in groep 8. De nieuwbouw van de school zal de nodige extra tijd gaan kosten zodat we daar door deze benoeming meer aandacht aan kunnen besteden.

2 Met de komst van deze twee leerkrachten is kwaliteit, rust en de continuïteit in de groepen gewaarborgd. - U weet dat we CITO niet de inhoud van ons onderwijs willen laten bepalen. Daar geven we zelf wel invulling aan want een kind is veel meer dan een toets uitslag. Om te kijken of dit kwalitatief wel op niveau gebeurt is het echter wel goed dat dit gecontroleerd wordt. Daar gebruiken we de landelijk genormeerde CITO toetsen voor. Zo ook de eindtoets voor de leerlingen van groep 8. Al een paar jaar geeft RTL nieuws op de site een beoordeling van alle Nederlandse basisscholen. Dit op basis van genoemde eindtoets resultaten van de afgelopen drie jaar. Met de 8,5 die we onlangs kregen horen we bij de allerbeste scholen. Dat mag dan ook wel eens gezegd worden. We zijn er, gepast, heel erg trots op! Trots vooral ook op alle collega s die elke dag heel hard werken om dit te realiseren!! De uitslagen van alle scholen die hebben deelgenomen zijn te bekijken en te vergelijken op: - Meestal zijn de maanden januari en februari relatief rustige maanden op school. Zeker na een altijd weer drukke december maand. Er kan weer heel hard, ononderbroken, gewerkt worden en er zullen weer heel wat toetsen op tafel komen. Als team gaan we de komende maanden zoeken naar vervanging van onze huidige geschiedenismethode. Ook de rekenmethode is aan vervanging toe maar we kunnen helaas nog geen betere vinden dan onze huidige methode waar we uitstekende resultaten mee behalen. - Na iedere vakantie controleert de ouderwerkgroep de kinderen op hoofdluis. Woensdag 11 januari, worden alle hoofden weer door ouders nagekeken. Het blijft wel nodig dat er thuis voortdurend gecontroleerd wordt. Goed kammen is nog steeds de beste remedie!! - Groep 5 wil op maandag 16 januari de bibliotheek bezoeken. Zij gaan er leren hoe een bibliotheek je kan helpen bij het maken van een werkstuk of het houden van een spreekbeurt. - Op 10 januari hoopt groep 8 een bezoek te brengen aan het C.L.V. in Veenendaal en op 31 januari staat er een bezoek aan de Meerwaarde in Barneveld gepland. Dit als oriënteringsbezoeken voor het vervolgonderwijs. De scholen voor voortgezet onderwijs organiseren ook kennismakingsdagen.

3 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u een globaal overzicht van alle dagen die georganiseerd worden door het V.O.. U kunt dan ook zelf gaan kennismaken op deze scholen. - In de week van 16 t/m 20 januari, is er de jaarlijkse themaweek kerk en school. Het thema van dit jaar is Wat wil je worden?. Het gaat deze keer om beroepen in de Bijbel. Psalmen, liederen, bijbel verhalen en verwerkingen zullen op het thema worden aangepast. Ter afsluiting zal er in de diverse kerken op zondag 22 januari een dienst worden gehouden waarin aandacht wordt besteed aan het thema. Na afloop zullen de werkstukken die de kinderen van de verschillende scholen hebben gemaakt worden geëxposeerd. U krijgt hiervoor nog een aparte uitnodiging. - Wist u dat het filmpje ( lipdub ) op onze site, dat we in het najaar hebben opgenomen, inmiddels al ongeveer 2650 keer bekeken is!! Nog niet gezien? Kijk snel op - Op dinsdag 24 januari staat er weer een inloopavond op de agenda. U kunt dan van tot uur samen met uw kind(eren) het werk van de leerlingen bekijken. Hieronder vindt u een overzicht van de open dagen van de scholen voor voortgezet onderwijs in onze regio. School: Type: Plaats: Datum: Tijd: CLV TL-VWO Veenendaal u-21.00u Ichthus Coll. TL-VWO Veenendaal u-21.00u CSV VMBO Veenendaal u-21.00u Rembrandt Coll. TL-VWO Veenendaal u-21.00u en u-21.00u De Meerwaarde VMBO Barneveld u-17.00u JFC TL-VWO Barneveld u-21.00u SGM VMBO Maarsbergen u-13.30u Corderius College TL-VWO Amersfoort u-21.00u u-21.00u Gymnasium u-21.00u t Atrium TL-VWO Amersfoort Info-avond Open huis u-13.00u Tweetalig* u-21.00u Sportklassen* u-20.15u Vathorst college TL-VWO Amersfoort u-21.30u u-21.30u * Voor deelname moet u zich vooraf opgeven. (Kan op de website)

4 Mocht de school van uw keuze er niet bijzitten, dan kunt u natuurlijk altijd op de website van de betreffende school kijken. Kwaliteitszorg. Zoals u weet hechten we grote waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs. Op onze site kunt u dan ook tal van kwaliteitsaspecten aantreffen op onze kwaliteitskaarten. Hierop hebben we kort weergegeven waar we voor staan en wat u van ons en op onze school kunt verwachten. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten of u en uw kinderen dat inderdaad ook in de praktijk ervaren. Daarom enquêteren we regelmatig. Zo ook afgelopen najaar. In de nieuwsbrief van december hebben we verslag gedaan van de uitslagen van de ouder-enquête. Zoals beloofd in deze nieuwsbrief een aantal opmerkelijke zaken uit de leerlingen enquête die we in oktober hebben afgenomen bij de leerlingen van groep 6, 7 en 8. Ook deze kon uiteraard anoniem, op de computer, worden ingevuld. Dit om een zo objectief mogelijk beeld te krijgen van onze school. Om als school een voldoende te halen leggen we de lat hoog. Op een schaal van 1 t/m 4 willen we niet lager scoren dan een drie. Een gemiddelde score onder de drie is een (mogelijk) verbeterpunt. Er zijn 73 vragenlijsten uitgezet. Deze zijn allemaal afgerond. Dat is een scoringspercentage van 100%, maar dat is niet moeilijk te halen als iedereen moet meedoen! Uiteindelijk konden de kinderen de school een eindcijfer geven. We kregen gemiddeld een 8,0. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Er waren wel een paar punten die onder de drie werden gescoord. Dat zouden mogelijk verbeterpunten kunnen zijn: *1. De leerlingen mogen meedenken en meepraten over allerlei schoolzaken (2,39); *2. Er wordt te weinig tijd besteed aan de creatieve vakken (2,39) ; *3. De juf/meester zet niet op het bord wat we gaan doen (2,14); *4. De juf/meester laat ons zelf werk kiezen (1,93); *5. De juf/meester laat ons samenwerken (2,85); *6. De school organiseert geen activiteiten na schooltijd (2,21); Toelichting: ad.1 Ze hebben helemaal gelijk! We hebben b.v. geen leerlingenraad. We zijn er ook geen voorstanders van om bij alles de leerlingen te betrekken, maar een zeker mate van inspraak moet toch mogelijk zijn. We gaan ons bezinnen wat we hieraan en hiermee kunnen doen. ad. 2 Ook helemaal mee eens. We maken zelf regelmatig een sterkte/ zwakte analyse van onze school en dit is één van de punten waar we zelf van vinden dat het niet sterk is. Door de focus van onze overheid op de output van de scholen is het accent ook bij ons op school sterk komen te liggen op de zaakvakken waarbij vakken als muziek, handenarbeid en tekenen minder aandacht hebben gekregen. Niet goed te praten maar wel een landelijk verschijnsel.

5 ad. 3 Een kleine moeite en er zijn altijd kinderen die het nodig hebben om structuur te krijgen. In groep 1 en 2 is het de gewoonste zaak van de wereld. ad. 4 Ook dit klopt omdat het niet bij het klassikale onderwijs, dat we heel bewust geven, past. ad. 5 We gaan ons deze cursus als team, middels scholing, bezig houden hoe we in de klas met coöperatieve werkvormen ons onderwijs kunnen verbeteren. Ook dit is dus een terechte beoordeling die we ons aantrekken. ad. 6 Dit is goed gescoord omdat we inderdaad wel eens, maar zeker niet regelmatig, activiteiten buiten schooltijd organiseren. Zoals we in de vorige nieuwsbrief al zeiden vinden we het welzijn van kinderen zo mogelijk nog veel belangrijker dan de schoolprestaties. Beide kunnen dan ook niet los van elkaar gezien worden. Het was daarom ook confronterend dat het pesten en treiteren wat minder scoorde in de ouderenquête. Maar wat vinden de kinderen er zelf van? Hieronder een aantal vragen met de score van de leerlingen ( ook op een schaal van 1 t/m 4) De juf/ meester besteedt aandacht aan/ zorgt ervoor hoe we met elkaar omgaan (3,77); De juf/ meester zorgt ervoor dat we ruzies uitpraten (3,76) Op school zijn er goede regels (3,61); Ik voel me veilig op school (3,61); De juf/ meester helpt leerlingen die gepest worden (3,70); Op school wordt ervoor gezorgd dat ik geen last heb van pesten en treiteren (3,57); Op school wordt ervoor gezorgd dat ik geen last heb van pesten via internet of sms (3,19) Na de uitslag van de ouderenquête kunnen we voorzichtig concluderen dat ouders een wat negatiever beeld hebben van het pesten en gepest worden. Opvallend is daarnaast hoe de kinderen het pesten via de social media scoren (3,19). Dit bevestigt wat wij al eerder zeiden en constateerden. Omdat dit een vrij ongrijpbaar fenomeen is voor ons, als leerkrachten, en het veelal buiten school en schooltijd om gebeurt, ligt hier in de eerste plaats een taak voor de ouders. Vanaf het moment dat kinderen de beschikking krijgen over deze communicatiemiddelen moet het voor een kind heel gewoon zijn dat een ouder meekijkt over de schouder van het kind. Ga je dit later pas doen dan wordt het eerder gevoeld als controleren. Dit betekent niet dat wij ons als school onttrekken aan ook deze actualiteit. Wij kunnen immers de hele groep bereiken. Goed dat we in deze eendrachtig optrekken! Nog een paar punten waar we als leerkracht best wel vrolijk van worden: De juf/ meester doet aardig tegen de kinderen in de klas (3,50); De juf/ meester kan goed uitleggen (3,57);

6 De juf/ meester zorgt ervoor dat de leerlingen goed opletten (3,65); De juf/ meester helpt me als dat nodig is (3,53). Ook van deze enquête liggen, voor wie daar belangstelling voor heeft, de uitslagen ter inzage op kantoor. Een volgende keer willen we de leerkrachten enquête die we uiteraard ook hebben gehouden bekijken. Graag voldoen we aan het verzoek om het volgende mee te nemen in de nieuwsbrief: Beste ouders, Want waar twee of drie mensen in Mijn Naam Samen zijn ben Ik in hun midden. Matteüs 18:20 NBV Een tijdje geleden kwam van een moeder het voorstel om een nieuwe- gebedsgroep voor school te starten. Een groep ouders die samen wil bidden voor school, leerkrachten, leerlingen, ouders en bestuur. Er is nagedacht over de praktische kant van zo n gebedsgroep b.v. over de locatie, data, tijd etc. Om zo veel mogelijk ouders een kans te geven om mee te doen is gekozen voor 2 locaties en zijn twee verschillende dagen vastgesteld. Op maandagochtend van uur bij Arianne Verdoes; Oosteinde 124 in Scherpenzeel. Op woensdagochtend van uur bij Annet Eikelboom, Prinsenlaan 39 in Scherpenzeel. Op school willen we graag een gebedsbus plaatsen waar u, eventueel anoniem, uw gebedspunt(en) kunt aanleveren. Dit alles zal uiteraard heel discreet worden behandeld! Zowel vaders als moeders zijn van harte welkom. Eerstvolgende data: Woensdag 11 januari Maandag 23 januari Woensdag 8 februari Maandag 20 februari Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bellen: - Arianne Verdoes : Annet Eikelboom : Alieke Koers : U bent bij deze van harte uitgenodigd!

7

Nieuwsbrief Januari 2016

Nieuwsbrief Januari 2016 Nieuwsbrief Januari 2016 - Uiteraard willen we van deze gelegenheid gebruik maken om u allen een heel goed en gezegend 2016 te wensen!! - Meestal zijn de maanden januari en februari relatief rustige maanden

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst KBS St. Joseph Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Organisatiegegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten... 5

Nadere informatie

VL Leerlingen

VL Leerlingen VL Leerlingen 020414 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten... 6 Waardering

Nadere informatie

leerlingenvragenlijst

leerlingenvragenlijst leerlingenvragenlijst 2013-2014 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Hoe tevreden zijn onze leerlingen over onze school?

Hoe tevreden zijn onze leerlingen over onze school? Samenvatting van de uitkomsten van de leerlingvragenlijst in maart / april 2017 Hoe tevreden zijn onze leerlingen over onze school? Opzet van het onderzoek Er is een vragenlijst uitgezet onder de leerlingen

Nadere informatie

Vragenlijst Leerlingen De Klimop Amsterdam

Vragenlijst Leerlingen De Klimop Amsterdam Vragenlijst Leerlingen De Klimop Amsterdam Uitslagen Vragenlijst Cees Bos Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2016

Nieuwsbrief. December 2016 Nieuwsbrief December 2016 - Het is elk jaar toch weer aan de kinderen te merken. Sint Nicolaas brengt de nodige onrust met zich mee. Zeker in de onderbouw! Heel fijn dat hij komt maar ook heel fijn dat

Nadere informatie

VL leerlingen Uitslagen Vragenlijst. Vrijeschool de Sterrenzanger

VL leerlingen Uitslagen Vragenlijst. Vrijeschool de Sterrenzanger VL leerlingen 2014 Uitslagen Vragenlijst Vrijeschool de Sterrenzanger Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Vragenlijst Leerlingen Farelschool

Vragenlijst Leerlingen Farelschool Vragenlijst Leerlingen Farelschool Uitslagen Vragenlijst Cees Bos Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Organisatiegegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

tevredenheidspeiling leerlingen 2019

tevredenheidspeiling leerlingen 2019 tevredenheidspeiling leerlingen 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de tevredenheidspeiling leerlingen 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen 2018-2019 Uitslagen Vragenlijst Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst leerlingen 2018-2019 van KBS

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen - november 2018

Vragenlijst leerlingen - november 2018 Vragenlijst leerlingen - november 2018 Uitslagen Vragenlijst De Schakel Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

leerlingtevredenheidspeiling

leerlingtevredenheidspeiling leerlingtevredenheidspeiling Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de leerlingtevredenheidspeiling van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen (algemeen en veiligheid)

Vragenlijst leerlingen (algemeen en veiligheid) Vragenlijst leerlingen 13-14 (algemeen en veiligheid) Uitslagen Vragenlijst basisschool de Molenhoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens...

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek leerlingen

Tevredenheidsonderzoek leerlingen Tevredenheidsonderzoek leerlingen Uitslagen Vragenlijst De Regenboog Basisschool Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Tevredenheidsonderzoek leerlingen van De Regenboog Basisschool.

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Januari februari 2018 Ariane Breimer, directeur St. Maartenschool 21-3-2018 0 1 1. Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt op alle scholen van de Stichting Atrium een

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017

Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017 Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool De Hoogakker Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst St.Anna Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017

Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017 Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool Teteringen Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst kinderen 2017

Vragenlijst kinderen 2017 Vragenlijst kinderen 2017 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst De Brink Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek

Rapportage Tevredenheidsonderzoek R.k.b.s. Rapportage Tevredenheidsonderzoek November-december 2015 Auteur: Ariane Zijlstra-Breimer, directeur school 21-3-2016 [Geef tekst op] 1. Inleiding Eén keer in de vier jaar wordt op alle scholen

Nadere informatie

leerlingenvragenlijst 2014

leerlingenvragenlijst 2014 leerlingenvragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Dr. A. Kuyperschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015

tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015 tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015 Uitslagen Vragenlijst Basisschool 't Stekske Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

Schooldiagnose najaar 2014

Schooldiagnose najaar 2014 Schooldiagnose najaar 2014 In het najaar van 2014 hebben we de medewerkers, ouders, leerlingen en oud-leerlingen van De Springplank gevraagd onze school en ons onderwijs te beoordelen. Op een schaal van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidspeiling

Leerlingtevredenheidspeiling Leerlingtevredenheidspeiling Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

Uitslagen. School. Vragenlijst leerlingen CBS Het Lichtpunt juni CBS Het Lichtpunt

Uitslagen. School. Vragenlijst leerlingen CBS Het Lichtpunt juni CBS Het Lichtpunt Uitslagen Vragenlijst leerlingen CBS Het Lichtpunt juni 2011 School CBS Het Lichtpunt Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode

Nadere informatie

2015 leerlingen 4/5/6

2015 leerlingen 4/5/6 2015 leerlingen 4/5/6 Uitslagen Vragenlijst Vrije School Kennemerland Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018

Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018 Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018 Uitslagen Vragenlijst CBS de Regenboog Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

PlatOO vragenlijst leerlingen 2016

PlatOO vragenlijst leerlingen 2016 PlatOO vragenlijst leerlingen 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS de Driehoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

leerling-enquête Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Rank

leerling-enquête Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Rank leerling-enquête Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Rank Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Ouderenquête 2014 CBS De Bron

Ouderenquête 2014 CBS De Bron Ouderenquête 2014 CBS De Bron Inhoud Voorwoord... 3 Kwaliteitszorg... 4 Aanbod... 11 Tijd... 16 Pedagogisch handelen... 19 Didactisch handelen... 25 Afstemming... 28 Schoolklimaat... 31 Zorg en begeleiding...

Nadere informatie

Leerling tevredenheidspeiling 2018

Leerling tevredenheidspeiling 2018 Leerling tevredenheidspeiling 2018 Uitslagen Vragenlijst Engelenburgschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2015

Vragenlijst leerlingen 2015 Vragenlijst leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst KBS Gerardus Majella Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen

2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen 2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst Basisschool de Molenhoek Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de 2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen van Basisschool

Nadere informatie

Algemene vragenlijst Leerlingen 2015

Algemene vragenlijst Leerlingen 2015 Algemene vragenlijst Leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst R.K.basisschool Johannes Paulus Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidspeiling

Leerlingtevredenheidspeiling Leerlingtevredenheidspeiling Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Kandelaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2013

Vragenlijst leerlingen 2013 Vragenlijst leerlingen 2013 Uitslagen Vragenlijst obs de Pijlstaart Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen mei 2014

vragenlijst leerlingen mei 2014 vragenlijst leerlingen mei 2014 Uitslagen Vragenlijst C.B.S. De Ark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Rapportage Kwaliteitskaart Sociale Veiligheid

Rapportage Kwaliteitskaart Sociale Veiligheid Rapportage Kwaliteitskaart Sociale Veiligheid Afgenomen april / mei 2017. Ingevuld door ouders, kinderen van groep 7 en 8 en teamleden. Inleiding Kwaliteitszorg is: zorg en voor kwaliteit. Scholen die

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2018

Vragenlijst leerlingen 2018 Vragenlijst leerlingen 2018 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst leerlingen 2018 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Leerlingvragenlijst januari 2019

Leerlingvragenlijst januari 2019 Leerlingvragenlijst januari 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Leerlingvragenlijst januari 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Sinterklaasfair GMR

Vlindernieuws. Belangrijke data. Sinterklaasfair GMR Vlindernieuws Belangrijke data 8 november: SVOV-vergadering 11 november: Sint-Maarten 14 november: Doe avond Sint 16 november: Studiedag groep 1-8 19 november: Intocht Sinterklaas 23 november: Sinterklaasfair

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidspeiling 2015

Leerlingtevredenheidspeiling 2015 Leerlingtevredenheidspeiling 2015 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen 2018-2019 Uitslagen Vragenlijst SBO De Vlieger Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst leerlingen 2018-2019 van SBO De Vlieger. De gebruikte vragenlijst

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond!

Welkom op de informatie-avond! Welkom op de informatie-avond! Programma: Presentatie over de uitslag van de tevredenheidsonderzoeken, de verbeterplannen en de resultaten van vorig schooljaar. Interactief met elkaar van gedachten wisselen

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst CBS De Stifthorst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

kindervragenlijst

kindervragenlijst kindervragenlijst 2014-2015 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Vragenlijst ouders/verzorgers 2018

Vragenlijst ouders/verzorgers 2018 Vragenlijst ouders/verzorgers 2018 Uitslagen Vragenlijst Koningin Wilhelmina School Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Moderne onderwijskundige concepten

Moderne onderwijskundige concepten Werken aan kwaliteit op De Schakel Hieronder leest u over hoe wij zorgen dat De Schakel een kwalitatief goede school is en blijft. U kunt ook gegevens vinden over de recent afgenomen onderzoeken onder

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

Oudervragenlijst 2014

Oudervragenlijst 2014 Oudervragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Beatrixschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam

Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam Uitslagen Vragenlijst Cees Bos Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst De Driehoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Kindervragenlijst 2018/2019

Kindervragenlijst 2018/2019 Kindervragenlijst 2018/2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Kindervragenlijst 2018/2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Montessorischool Loenersloot

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Montessorischool Loenersloot Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst Montessorischool Loenersloot Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. KBS St. Joseph

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. KBS St. Joseph Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst KBS St. Joseph Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders

Vragenlijst Ouders Vragenlijst Ouders 20122013 Uitslagen Vragenlijst De Wegwijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Johannes Bogermanschool

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Johannes Bogermanschool Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst ouders compact

Vragenlijst ouders compact Vragenlijst ouders compact Uitslagen Vragenlijst Bs De Zonnewijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool

ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. obs Panta Rhei

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. obs Panta Rhei Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst obs Panta Rhei Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2014-2015

Tevredenheidsonderzoek 2014-2015 Tevredenheidsonderzoek 2014-2015 Uitslagen Vragenlijst PCBS De Zonnewijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6

Nadere informatie

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied.

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied. Agenda december Website Schoolplein Sinterklaas Waar zijn wij mee bezig? Opbrengst sponsorloop Kerstfeest Nr. 4 Schooljaar 2016-2017 Agenda december Ma 5 Sinterklaasfeest Ma 5 Continurooster tot 14.30

Nadere informatie

kindervragenlijst Uitslagen Vragenlijst Oranje Nassauschool

kindervragenlijst Uitslagen Vragenlijst Oranje Nassauschool kindervragenlijst Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten... 5 Waardering

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Samenvatting. Samenvatting. Waardering en betrokkenheid

Samenvatting. Samenvatting. Waardering en betrokkenheid Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft Vrije School De Regenboog deelgenomen aan de leerlingtevredenheidspeiling. Van onze school hebben 171 leerlingen de vragenlijst ingevuld, waarvan 94 uit groep

Nadere informatie

Samenvatting ouder enquête:

Samenvatting ouder enquête: Samenvatting ouder enquête: Aantal deelnemers: 213 Aantal afgerond : 101 Responspercentage: 47% Omdat een aantal email adressen niet meer kloppen hebben we het responspercentage handmatig uitgerekend en

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen

vragenlijst leerlingen vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst Beatrixschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers

Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers Uitslagen Vragenlijst De Regenboog Basisschool Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers van De Regenboog

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

ouders feb/mrt 2018 Uitslagen Vragenlijst Airborneschool

ouders feb/mrt 2018 Uitslagen Vragenlijst Airborneschool ouders feb/mrt 2018 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage Waardering

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

29 Februari voorjaarsvakantie. 7 maart Luizencontrole 9 maart start EHBO groep 8 15 maart inspectiebezoek

29 Februari voorjaarsvakantie. 7 maart Luizencontrole 9 maart start EHBO groep 8 15 maart inspectiebezoek 26 februari 2016 Agenda 29 Februari voorjaarsvakantie. 7 maart Luizencontrole 9 maart start EHBO groep 8 15 maart inspectiebezoek Kwaliteitszorg: Cito- resultaten Midden 2016 Alle toetsen zijn weer afgenomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 NIEUWE LEERLINGEN? Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding voor de formatie van het volgende schooljaar. We zouden graag van u willen weten

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst Dynamiek Scholengroep Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Organisatiegegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

Welkom op de voorlichtingsavond van groep 8

Welkom op de voorlichtingsavond van groep 8 Welkom op de voorlichtingsavond van groep 8 Cito? Scholen voor VO in ons gebied maken vanaf 2015 bij de toelating en plaatsing van nieuwe brugklassers geen gebruik meer van de resultaten van de Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 directie.speelenwerkhoeve@degroeiling.nl www.speelenwerkhoeve.nl In deze nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek p 1 Rapportcijfers p 1 Onderwerpen p 2 Sociale veiligheid

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS Johan Friso

leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS Johan Friso leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS Johan Friso Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4 Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst ouders - november 2018

Vragenlijst ouders - november 2018 Vragenlijst ouders - november 2018 Uitslagen Vragenlijst De Schakel Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst ouders - november 2018 van De Schakel. De gebruikte vragenlijst

Nadere informatie

PlatOO vragenlijst ouders 2016

PlatOO vragenlijst ouders 2016 PlatOO vragenlijst ouders 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS de Driehoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

tevredenheidspeiling ouders 2019

tevredenheidspeiling ouders 2019 tevredenheidspeiling ouders 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de tevredenheidspeiling ouders 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Vragenlijst ouders (compact)

Vragenlijst ouders (compact) Vragenlijst ouders (compact) Uitslagen Vragenlijst Daltonschool Klaverweide Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst ouders (compact) van Daltonschool Klaverweide. De

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen sociale veiligheid t/m 8

Vragenlijst leerlingen sociale veiligheid t/m 8 Vragenlijst leerlingen sociale veiligheid 2018 5 t/m 8 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Gijsingstraat 51 3026 RH Rotterdam Valentijnschool. Tel: 010-476 11 84 info@valentijnschool.nl. www.valentijnschool.nl NL11 ABNA 0542 299 135

Gijsingstraat 51 3026 RH Rotterdam Valentijnschool. Tel: 010-476 11 84 info@valentijnschool.nl. www.valentijnschool.nl NL11 ABNA 0542 299 135 Ma ar 201 t 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 wo do vr Ouderinloop met rectie za zo ma wo do vr za zo ma Week van de Lentekriebels wo Veldvoetbaltoernooi groep 5/6 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 ma

Nadere informatie

Uitslagen. School. Ouderenquete School met de Bijbel

Uitslagen. School. Ouderenquete School met de Bijbel Uitslagen Ouderenquete 2011 School School met de Bijbel Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie