Enquêtes GC Zwolle. Een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Marq- it

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Enquêtes GC Zwolle. Een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Marq- it"

Transcriptie

1 Enquêtes GC Zwolle Een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Marqit September 2016

2 Voorwoord Na een periode van twee maanden enquêteren zijn er 844 vragenlijsten ingevuld. Marqit heeft samen met de marketingcommissie de vragenlijsten samengesteld. Marqit heeft de vragenlijsten en analyse geheel vrijwillig uitgevoerd. Deze rapportage is een interpretatie van de exacte onderzoeksresultaten. Marqit is opgericht door Bart Bakker Schut en Gerard Hekkers. Marqit biedt het MKB inventieve marketingoplossingen. Wij geven gemotiveerde studenten een kans om te werken binnen hun toekomstige beroepenveld. Door samenwerkingsverbanden met andere studenten (ICT en Grafisch Ontwerp) kunnen wij uw organisatie een inventieve marketingoplossing bieden. Marqit ziet in dat u zich als ondernemer bezig wilt houden met uw corebusiness. Wij zorgen voor een efficiënte besteding van uw tijd en vertalen uw propositie naar een uiting aan uw klant. Marqit bedankt u als respondent van dit onderzoek voor uw tijd. Bovendien hoopt Marqit dat het bestuur door deze rapportage meer inzicht heeft in wat leden vinden en voelen en dat het bijdraagt in de verdere ontwikkeling van Golfclub Zwolle. Marqit wenst u veel plezier met het tijdens het lezen van deze rapportage. Inhoudsopgave Voorwoord 2 Leden 3 Aspirantleden en Twillightleden 5 Par 3abonnementshouders 6 Starters 7 Gastspelers 8 Exleden 9 Nawoord 10

3 Leden Onder de leden was het aantal respondenten het hoogst; 465 reacties. Hiervan is 68 procent man en 32 procent vrouw. Positieve punten De Par 3baan is uitdagend (92%) en kwalitatief goed (95%). Het 4sterrenabonnement wordt door 82% van de leden gewaardeerd. Zeker 75% maakt graag gebruik van deze optie. Voor wat betreft het flexibele lidmaatschap gaf 61% van de leden aan lid te willen blijven en niet over willen te stappen naar deze alternatieve abonnementsvorm. Daarnaast gaf 24% aan dat het misschien over zou stappen naar deze abonnementsvorm. Negatieve punten De drivingrange en chipping area is niet uitdagend genoeg, dit wordt aangegeven door 29% en 20%. De kwaliteit van de drivingrange wordt door 19% gewaardeerd als onvoldoende. 34% van de respondenten geeft aan dat zij ontevreden zijn over de restaurantruimte. 32% van de leden is ontevreden over de horecaonderneming. GC Zwolle heeft een Net Promotor Score van 11. Overige opmerkingen: Het aantal opmerkingen lag relatief hoog. Ze zijn gecategoriseerd weergegeven in onderstaande tabel. Aantal reacties Omschrijving 33 Andere inrichting van het restaurant en terras 32 Kwaliteit horeca niet naar wens 22 Rough is te hoog 10 Meer uitdaging op de drivingrange door middel van doelen 9 Ondergrond en zand bunkers te hard 8 Starttijden invoeren of reserveersysteem introduceren 7 Te veel baansluitingen 7 Lockers 6 GEEN starttijden 6 leden moeten vriendelijker zijn tegen greenfee/ gast spelers 5 Te veel ganzenpoep 4 De baan par 3 is te moeilijk 4 Overkapte plaats om de trolly's te stallen 4 Verbeteren afspuitplaats voor schoenen of trolly s / verhard pad afspuitplaats naar parkeerplaats 3 Hoger hek op de driving range 3 GEEN stemrecht voor flexleden 2 Verlichten oefenfaciliteiten 2 Uitbreiding par 3

4 2 Matten en ballen van de driving range zijn oud en versleten 2 Vroegere tijden dames/heren dag zodat 'werkende' mensen na 17:00 uur kunnen spelen 2 Speelrecht zoals Herendag los aanbieden Daarnaast zijn er nog individuele, opbouwende opmerkingen geplaatst waar GC Zwolle misschien iets zou kunnen doen: De baan op vrijdag maaien i.p.v. maandag; De baan beter prepareren tijdens wedstrijden Nieuw zand plaatsen in de bunkers rond de chipping area; Stemmen bij de algemene leden vergadering via internet; Mogelijkheid introduceren om speelpartners te vinden; Mogelijkheid om lidmaatschap bij blessures op te kunnen opzeggen; Introduceren van een ander betalingssysteem waardoor er in het restaurant minder fouten gemaakt worden. Dit zijn opvallende citaten uit de reacties: Doe iets aan de horeca, iets meer variatie en klasse dan het huidige "bruine cafe aanbod". Een iets langere driving range zou ook niet verkeerd zijn, maar ik begrijp dat dit een ingrijpende wijziging is. De Horeca is ronduit slecht. Het is een kantine geworden, geen restaurant waar ik mijn familie mee naar toe wil nemen. Bediening is te bijdehand en straalt geen klasse uit. Vriendelijker voor buitenstaanders zijn, bijvoorbeeld de zgn. 'wegsleepregeling' en 'geen wisselgeld voor wytmerplas' komt arrogant over. Er is ruimte zat, en een paar euro s extra in de kassa houden...clichés over golfers wordt in stand gehouden. De aula bij begraafplaats Kranenburg heeft meer sfeer en uitstraling dan ons clubhuis. Graag ook na de competitie het gras wat korter houden naast de fairway. Horeca aanspreken vanwege het regelmatige slechte eten. Tot twee keer toe beschimmeld brood gehad, smakeloze salades en slechte kwaliteit vlees en vis. Helaas geen vragen over maaibeleid. Ik ben uiterst ontevreden over het maaibeleid. Ballen die de fairway maar net missen zijn zeer moeilijk of niet te vinden. Tijdrovend en frustrerend!! Voor mij regelmatig reden om erg kwaad te worden.

5 Aspirantleden en Twillightleden Onder deze twee doelgroepen is de response te laag geweest. Respectievelijk vier en negen personen waren bereid de enquête in te vullen na het uitsturen van twee s. Uit deze kleine groep respondenten werd vier keer een verbeterpunt geplaatst over de drivingrange, twee keer over de horeca. Dit zijn opvallende citaten uit de reacties: Meer gebruik gaan maken van vrijwilligers voor bepaalde trajecten. Sponsorcommissie uit breiden met leden die zelf al in het bedrijfsleven zitten. Deze hebben zakelijk meestal veel contacten met collega's en andere bedrijven. Het moet aantrekkelijker gemaakt worden voor "jonge" mensen om te starten met golf. Instuif toernooien en een grotere par 3 baan i.c.m. clinics of zo. Uit ervaring weet ik dat de Mesen het wel leuk vinden maar de drempel is te groot om te starten. Complimenten voor de kwaliteit van de baan die zienderogen vooruitgaat t.o.v. vorig jaar. Wel stoor ik me enorm aan de hoeveelheid pitchmarks op de greens. Ik ben er regelmatig 10 aan het repareren per green. Dit ligt aan de overige gebruikers.

6 Par 3abonnementshouders Onder de par 3abbonementshouders was het aantal respondenten 55. Hiervan is 74 procent man en 26 procent vrouw. Positieve punten Negatieve punten 82% speelt meer dan één keer per maand, waarvan 49% één keer per week of meer vaker speelt. De restaurantruimte wordt het slechtst beoordeeld, 16% is ontevreden. Over het algemeen zijn par 3 abbonementshouders zeer tevreden over GC Zwolle, in tegenstelling tot leden. 20% van de abonnementhouders geven zeker aan om over te stappen naar de voorgestelde vorm van flexibel lidmaatschap. Daarnaast geeft 29% aan waarschijnlijk over te stappen. Deze groep geeft een positieve Net Promotor Score van 9. Dit zijn opvallende citaten uit de reacties: Een dronefilmpje van Golfclub Zwolle en alle holes op de website plaatsen. Golfclub Zwolle zorgt naar mijn idee goed voor de leden maar hoe maakt Golfclub Zwolle dat concreet duidelijk, via welk medium? Lockers zijn zeer wenselijk. De clubsfeer mag opener, toegankelijker voor nieuwe leden en greenfree spelers. Als GC Zwolle oprecht meent dat ze open moet/willen staan voor green fee spelers, is reserveringen m.b.v. starttijden een MUST!! Het is GC Zwolle haar goed recht om alleen open te staan voor leden. Keuze is keuze maar wees consequent en eerlijk. Meer promotie voor leuke/leerzame activiteiten. Ik ben zelf par 3 lid en kwam er laatst achter dat er rabbit wedstrijden waren wat me erg interessant lijkt. Het hek aan de achterzijde van de drivingrange verhogen, nog altijd vliegen er ballen op de par drie. Gevaarlijk.

7 Starters Onder de starters lag het aantal respondenten relatief laag, op 24 reacties. Hiervan is zit 96% in de eerste en tweede fase en 4% in de derde fase. Positieve punten Negatieve punten Het concept wordt enorm gewaardeerd, alle respondenten zijn positief waarvan 37% zeer tevreden is. Deze respondenten geven aan uitsluitend positief te zijn over alle ondervraagde onderdelen. 71% van de Starters heeft zich nog niet verdiept in de mogelijke lidmaatschappen op GC Zwolle. Reden hiertoe is onbekend. De Starters geven een Net Promotor Score van 50, wat erg hoog is.

8 Gastspelers Onder de Starters was het aantal respondenten redelijk hoog; 168. Hiervan is 68 procent man en 32 procent vrouw. Ongeveer de helft van de respondenten zit in de handicapcategorie 20 tot 36. Slechts 35 uit 168 respondenten is woonachtig in Zwolle. Positieve punten Negatieve punten Gastspelers zijn overwegend positief. Ruim 88% vindt de 18holesbaan uitdagend en 84% geeft aan tevreden te zijn over de kwaliteit. Gastspelers zijn daarnaast ook erg tevreden over de horeca en ontvangst. Ruim 90% geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn. Gastspelers geven een positieve Net Promotor Score van 16. Gastspelers zijn zeer tevreden over GC Zwolle. Er zijn op basis van de afgenomen enquête geen negatieve punten te noemen. Er is echter wel een opmerkingen te plaatsen rondom de promotie van GC Zwolle: Overige opmerking Slechts 5% van de gastspelers is in aanraking gekomen met GC Zwolle door social media. 46% geeft aan dat het in aanraking gekomen is met GC Zwolle door kennissen en vrienden. Eén derde deel geeft anders aan. Wanneer gevraagd wordt om dit nader toe te lichten worden evenementen als Business Open, Golf 0 Max en NLGS genoemd. Daarnaast worden de ligging van GC Zwolle, vouchers en hospitality regelingen genoemd. Hoeveel tijd wordt er gespendeerd aan het promoten van GC Zwolle en in welke verhouding gebeurt dit?

9 Exleden Onder de exleden lag het aantal respondenten relatief hoog, op 128 reacties in slechts twaalf dagen. Positieve punten Negatieve punten 11% van de exleden bezoekt GC Zwolle eens per maand als gastspeler, daarnaast bezoekt 18% van de respondenten GC Zwolle eens per kwartaal. Er zijn veel klachten over het beleid van het bestuur over obligatieregelingen. Voor wat betreft het flexibele lidmaatschap geeft 10% aan waarschijnlijk over te stappen naar deze lidmaatschapsvorm. Slechts 4% geeft aan zeker over te stappen. 19 personen zouden graag persoonlijk benaderd willen worden door GC Zwolle. 36 respondenten geven aan dat de contributie te hoog is in combinatie met beperkte vrije tijd. Dit zijn opvallende citaten uit de reacties: Te weinig gelegenheid om te spelen, te veel wedstrijden waardoor baan geblokkeerd. Geen tee times. Sfeer binnen de vereniging, bediening/kwaliteit horeca, periodiek slecht bespeelbare baan. Wij zouden t.z.t. op de oude voorwaarden weer in willen stappen, entreegeld is reeds betaald en de obligatie in 2voud ook al aan de club geschonken. Ik ben nog in afwachting van terugbetaling van het inschrijvingsgeld bij starten van mijn lidmaatschap. Ik verwacht op korte termijn dit geld te ontvangen. Wanneer mijn obligatie bedrag wordt terugbetaald overweeg ik sterk om weer een lidmaatschap aan te gaan. Tee time instellen. Vanwege vele wedstrijden en golf clinics etc. zijn de mogelijkheden daarna beperkt en staan er vaak 610 personen op de afslag tee. Ik ga geen 30 min of meer wachten om dan af te slaan. Hoe zit het met al de uitsluitingen van een volledig lidmaatschap met de renteloze lenig die nog steeds uitstaat?

10 Nawoord Marqit bedankt GC Zwolle en haar marketingcommissie voor deze samenwerking. Het was voor ons een leerzaam proces om relatief grote groepen respondenten te enquêteren, deze gegevens te analyseren om vervolgens begrijpbare conclusies te geven. Wij hopen dat GC Zwolle deze gegevens gebruikt om haar dienst/product te verbeteren. Enerzijds om haar leden een gevoel van waardering te geven, anderzijds om continuïteit te realiseren. Wij hopen dat het geleverde werk tot veel positiviteit zal leiden.

Resultaten van de enquête GC Bois-le-Duc en Golf Parc De Pettelaar 2012

Resultaten van de enquête GC Bois-le-Duc en Golf Parc De Pettelaar 2012 Resultaten van de enquête GC Bois-le-Duc en Golf Parc 2012 De enquête was, is en blijft strikt vertrouwelijk De enquête is verzonden aan 605 leden De enquête is beantwoord door 380 leden De response is

Nadere informatie

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten Welkom Utrechtse Golfclub Amelisweerd De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een golfvereniging voor en door leden, die recreatief of prestatiegericht de golfsport beoefenen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit

Nadere informatie

Informatie Businessclub Nieuwegeinse Golfclub

Informatie Businessclub Nieuwegeinse Golfclub Informatie Businessclub Nieuwegeinse Golfclub 2017 Informatie Businessclub Nieuwegeinse Golfclub 1 Welkom bij de Nieuwegeinse Golfclub, de meest uitdagende 9 holes verenigingsbaan in de regio. De Nieuwegeinse

Nadere informatie

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten Welkom Utrechtse Golfclub Amelisweerd De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een golfvereniging voor en door leden, die recreatief of prestatiegericht de golfsport beoefenen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit

Nadere informatie

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen.

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen. Sportief 1 Sportief Tespelduyn Golf De Bloembollenbaan is een uitdagende 9-holes Qualifying golfbaan van 1825 meter en par 32 (gemeten over 9 holes) met de NGF B-Status. De baan beschikt over: - Vijf par

Nadere informatie

GOLFEN EN ZAKEN DOEN

GOLFEN EN ZAKEN DOEN GOLFEN EN OOK NOG Businessclub ZAKEN DOEN Businessclub Golfbaan Heelsum is een jonge snel groeiende, gelieerd aan Golfclub Heelsum. Het is een afzonderlijke vereniging met een eigen bestuur bestaande uit

Nadere informatie

Gezonde (?) ontwikkelingen Deze presentatie zal vanaf maandag op het NGF Informatieplein staan

Gezonde (?) ontwikkelingen Deze presentatie zal vanaf maandag op het NGF Informatieplein staan Gezonde (?) ontwikkelingen Deze presentatie zal vanaf maandag op het NGF Informatieplein staan Wat komt er aan bod? 1. Het Nederlandse sportlandschap 2. Ontwikkelingen golf internationaal 3. Ontwikkelingen

Nadere informatie

AGENDA. 1. Algemeen 2. Type lidmaatschappen 3. Keuze van de golfbaan 4. Speelfrequentie 5. Tevredenheid. Van Lanschot Bankiers - Deloitte

AGENDA. 1. Algemeen 2. Type lidmaatschappen 3. Keuze van de golfbaan 4. Speelfrequentie 5. Tevredenheid. Van Lanschot Bankiers - Deloitte AGENDA 1. Algemeen 2. Type lidmaatschappen 3. Keuze van de golfbaan 4. Speelfrequentie 5. Tevredenheid ALGEMEEN Response percentage onderzoek vs. werkelijke percentage golfpopulatie Met baan Zonder baan

Nadere informatie

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten Welkom Utrechtse Golfclub Amelisweerd De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een golfvereniging voor en door leden, die recreatief of prestatiegericht de golfsport beoefenen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit

Nadere informatie

4 juli 2009 Accommodatie ALV

4 juli 2009 Accommodatie ALV 4 juli 2009 Accommodatie ALV G.C. de Semslanden Is tot nu toe de homecourse van de GSGV. De Semslanden ligt in Gasselternijveen. 18 holes Goedkope greenfee-tarieven (kosten voor 9 holes zijn euro 12.50)

Nadere informatie

Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs.

Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs. Hengelo (Gld.), 16 augustus 2010 Geachte geïnteresseerde lezer, Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs. Golfclub t Zelle is opgericht

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50 ALGEMENE INFORMATIE De golfschool van Golf de Gulbergen wordt vertegenwoordigd door 4 PGA professionals. Het team bestaat uit Flip Klok, Cecil Brown, Bert van Zutphen en Ronald Dix. Met dit team zijn wij

Nadere informatie

5-STAPPENPLAN: Van kennismaking tot het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB)

5-STAPPENPLAN: Van kennismaking tot het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) Via initiaties (in groep vanaf 8 personen) of instappakketten (individueel voor 95 voor 7,5u les gespreid over 5 weken) Vrijblijvend een balletje komen slaan o 5 toegang driving range (DR) en putting green

Nadere informatie

Baanreglement. April 2016 versie 7

Baanreglement. April 2016 versie 7 Baanreglement April 2016 versie 7 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 1 Baanreglement... 3 Algemeen... 3 De Baan... 3 Veiligheid... 4 Wedstrijden... 5 2 Voorwoord Het baanreglement is de kapstok voor leden en

Nadere informatie

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Lidmaatschap leden 4 Jeugdtrainingen 5 Wedstrijden 6 Baanpermissie en 9-stappenplan 7 Kernwaarden 8 Competitie 9 2 Voorwoord De Golf en Countryclub Heiloo is een club met een

Nadere informatie

Sportief Beleid De Woeste Kop

Sportief Beleid De Woeste Kop Sportief Beleid De Woeste Kop Programma Sportief Beleid Maatschappelijke ontwikkelingen Huidige situatie DNA De Woeste Kop + SWOT Doelstellingen Aan de slag! Sportief Beleid Waarom Sportief Beleid? Jaarlijks

Nadere informatie

Golfbegrippen. Samenvatting van de Golfregels

Golfbegrippen. Samenvatting van de Golfregels Golfbegrippen Samenvatting van de Golfregels Albatros: een score van 3 slagen onder PAR op een hole Approach: een slag naar de green Apron: kort gemaaide gras rond de green. Het gras is korter dan de fairway

Nadere informatie

Lesaanbod 2013: STARTEN MET GOLF

Lesaanbod 2013: STARTEN MET GOLF 1. Clinic Aanbod Golfschool Zeewolde biedt twee standaard clinics aan: Voor de beginnende golfer Voor de golfer met golfervaring (maar zonder GBP) Golfers met handicap of GVB: Voor golfers die in het bezit

Nadere informatie

Sponsor Pakket Golfpark De Turfvaert 1

Sponsor Pakket Golfpark De Turfvaert 1 Sponsor Pakket Sponsor Pakket 1 Hoofd Sponsor vijf jaar Lid Businessclub, deelname aan minimaal 6 business wedstrijden door vier medewerkers. Twee speelgerechtigde op naam en lid van de vereniging. Een

Nadere informatie

Golf Cirkel Waarom lid worden? Exclusief. Voorwaarden Golf Cirkel

Golf Cirkel Waarom lid worden? Exclusief. Voorwaarden Golf Cirkel Golf Cirkel 2018 De Golf Cirkel is een samenwerkingsverband tussen zes golfbanen in of nabij Flevoland. De zes golforganisaties, die zijn aangesloten bij de Golf Cirkel bieden hun leden met onbeperkt speelrecht

Nadere informatie

Informatie Business Membership 2013. Cruquius, 17 november 2013. Geachte heer, mevrouw,

Informatie Business Membership 2013. Cruquius, 17 november 2013. Geachte heer, mevrouw, Informatie Business Membership 2013 Cruquius, 17 november 2013 Geachte heer, mevrouw, Hierbij doen wij u met veel genoegen informatie toekomen over de Business Club Membershipmogelijkheden die de Haarlemmermeersche

Nadere informatie

Enquête over de tevredenheid van de leden van Golfclub De Heelsumse

Enquête over de tevredenheid van de leden van Golfclub De Heelsumse Enquête over de tevredenheid van de leden van Golfclub De Heelsumse Deze enquête is opgesteld om de tevredenheid van de leden te peilen m.b.t. het plezier dat beleefd wordt op de accommodatie Golfbaan

Nadere informatie

Najaars-ALV. 13 november 2018

Najaars-ALV. 13 november 2018 Najaars-ALV 13 november 2018 Agenda 1. Opening, mededelingen voorzitter 2. Vaststelling agenda 3. Ingekomen stukken 4. Vaststelling notulen voorjaarsvergadering 2018 5. Diverse ontwikkelingen I (Horeca)

Nadere informatie

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2019

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2019 Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2019 Een ondernemende golfclub De Hoge Kleij verbindt ondernemers en bedrijven met elkaar in een sportief en actief netwerk. Als sponsor bent u samen met vele andere bedrijven

Nadere informatie

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Afslaan onder een stralende zon! Het Sultanaat van Oman is een relatief nieuwe bestemming op het gebied van golfen. Op dit moment kent Oman drie 18-holes

Nadere informatie

Dé golfbaan in het Groene Hart

Dé golfbaan in het Groene Hart DE TORENBAAN BAANBOEKJE Dé golfbaan in het Groene Hart 365 dagen per jaar spelen op de mooiste golfbaan in het Groene Hart 27 uitdagende holes voor zowel de beginnende als de ervaren golfer Lessen, golfen,

Nadere informatie

Het grote NGF en NVG spelersonderzoek: kansen voor de golfsport

Het grote NGF en NVG spelersonderzoek: kansen voor de golfsport Het grote NGF en NVG spelersonderzoek: kansen voor de golfsport Nationaal Golf Congres & Beurs 12 februari 2015, Amsterdam Remco Hoekman, senior onderzoeker @RemcoHoekman m.m.v. Ine Pulles & Aniek Verhoofstad

Nadere informatie

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Het is voor ons heel belangrijk dat u zich als nieuwe Golfer snel thuis gaat voelen op International Golf Maastricht en bij Impact

Nadere informatie

1.490 leden hebben voorrang

1.490 leden hebben voorrang De Princenboschgetallen 2012 27 holes A-B B-C C-A Princenbosch is met haar 27 volwaardige holes uniek in de regio Breda. En dat heeft twee grote voordelen. Ten eerste kunnen wij daardoor natuurlijk veel

Nadere informatie

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018 Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018 Een ondernemende golfclub De Hoge Kleij verbindt ondernemers en bedrijven met elkaar in een sportief en actief netwerk. Als sponsor bent u samen met vele andere bedrijven

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN. Informatie over lidmaatschap bij Golfclub Golfresidentie Dronten. Januari 2017.

INFORMATIEBULLETIN. Informatie over lidmaatschap bij Golfclub Golfresidentie Dronten. Januari 2017. INFORMATIEBULLETIN Informatie over lidmaatschap bij Golfclub Golfresidentie Dronten Januari 2017. Geachte belangstellende, Wij danken u voor uw interesse in het lidmaatschap van onze golfclub. Deze informatie

Nadere informatie

Notulen ALV OCL d.d. 30 november uur uur

Notulen ALV OCL d.d. 30 november uur uur Notulen ALV OCL d.d. 30 november 2015 20.00 uur- 22.30 uur Het bestuur heeft 16 afmeldingen. 74 leden hebben de presentielijst getekend. Tevens zijn er 22 machtigingen afgegeven. Opening, ingekomen stukken

Nadere informatie

Rapportage Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Rapportage Medewerkerstevredenheidsonderzoek Rapportage Medewerkerstevredenheidsonderzoek 2017 Versie 1.0.0 Drs. J.J. Laninga maart 2016 MTO-CQI www.triqs.nl Voorwoord Met genoegen bieden wij u hierbij de rapportage aan over het uitgevoerde medewerkerstevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 Club Agenda Do 15 Senioren Winterwedstrijd 10.30 u Di 20 Dames Krokuswedstrijd 10.30 u Wo21 [Business Club Wintercompetitie] 14.00 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor

Nadere informatie

Een Company Membership kan eveneens elke 1e van elke 1e van iedere maand van het jaar in gaan, voor een minimale duur van drie jaar.

Een Company Membership kan eveneens elke 1e van elke 1e van iedere maand van het jaar in gaan, voor een minimale duur van drie jaar. Artikel 1. Private Member, Company Member, Administratief lid Een Private Member is een privé persoon die tegen betaling één jaar lang gebruik wenst te maken van alle faciliteiten van Dutch Golf, zowel

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 53 dec15-jan16 Nieuwsbrief De Heensche Voorwoord van de redactie De redactie wenst alle leden van onze golfclub een heel goed en gezond Nieuwjaar met veel golfplezier!!! Engelbert, Rita en Wim Oliebollen

Nadere informatie

2. Missie: deze vloeit voort uit de visie en beschrijft waar we als GC Zwolle voor staan en wat voor uitgangspunten we nemen;

2. Missie: deze vloeit voort uit de visie en beschrijft waar we als GC Zwolle voor staan en wat voor uitgangspunten we nemen; GC ZWOLLE 2020 Memo Aan Van Bestuur GC Zwolle Ter info Datum mei 2017 Betreft Concept Beleidsplan GC Zwolle 2020 Inleiding In februari 2015 is door het bestuur een beleidsplan 2015-2017 gepresenteerd en

Nadere informatie

GVB halen? de 15 meeste gestelde vragen

GVB halen? de 15 meeste gestelde vragen GVB halen? de 15 meeste gestelde vragen INHOUD 1. MAG IK ZONDER EEN GVB EN HCP 54 OP EEN GROTE GOLFBAAN SPELEN?... 3 2. MAG IK ZONDER EEN GVB OP EEN DRIVING RANGE BALLEN SLAAN?... 3 3. WAT MOET IK DOEN

Nadere informatie

Bedrijfslidmaatschap ALBATROS

Bedrijfslidmaatschap ALBATROS Bedrijfslidmaatschap ALBATROS Dit bedrijfslidmaatschap omvat de volgende faciliteiten: Een banier met uw naamsvermelding-/logo bij de entree van de golfbaan Uw naamsvermelding-/logo op het centrale sponsorbord

Nadere informatie

Golf Puyenbroeck. tarieven

Golf Puyenbroeck. tarieven Golf Puyenbroeck tarieven Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen vindt dat iedereen aan golfsport moet kunnen doen. Om de golfsport voor iedereen vlot toegankelijk te maken, ontwikkelde het provinciebestuur

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek vrijwilligersorganisaties Actieradius najaar 2011

Klanttevredenheidsonderzoek vrijwilligersorganisaties Actieradius najaar 2011 Klanttevredenheidsonderzoek vrijwilligersorganisaties Actieradius najaar 2011 In het najaar van 2011 heeft Actieradius- vrijwillige inzet Land van Cuijk een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder

Nadere informatie

GC ZWOLLE Concept Beleidsplan

GC ZWOLLE Concept Beleidsplan GC ZWOLLE 2020 Concept Beleidsplan 1 Inleiding In februari 2015 is door het bestuur een beleidsplan 2015-2017 gepresenteerd en vastgesteld. De bedoeling is om het plan elke 3 jaar te actualiseren. Het

Nadere informatie

Baanreglement Golfvereniging De Woeste Kop

Baanreglement Golfvereniging De Woeste Kop Datum: juni -2018 Baanreglement Golfvereniging De Woeste Kop ARTIKEL 1 ALGEMEEN 1.1 Elke speler, die de baan van GV De Woeste Kop betreedt, dient kennis genomen te hebben van dit baanreglement en van de

Nadere informatie

GOLFCLUB DE DORPSWAARD KERKDRIEL

GOLFCLUB DE DORPSWAARD KERKDRIEL CADDIEBOEKJE Holeplattegronden met afstanden en pinposities DE DORPSWAARD G O L F V E R E N I G I N G GOLFCLUB DE DORPSWAARD KERKDRIEL DE DORPSWAARD Informatie over onze baan en golfvereniging DE DORPSWAARD

Nadere informatie

Golfschool. Puyenbroeck

Golfschool. Puyenbroeck Golfschool Puyenbroeck Inhoud 1. Woord vooraf 2. 5-stappenplan: hoe begin ik met golfen? 3. Persoonlijk opvolging De golfschool van de toekomst De provincie Oost-Vlaanderen is ervan overtuigd dat sporten

Nadere informatie

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 Golf is leuk! Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk. Behalve een individuele sport is golf ook een sociale sport. Je speelt met anderen maar vooral voor jezelf. En

Nadere informatie

Verslag bijeenkomsten ledenraadpleging

Verslag bijeenkomsten ledenraadpleging Verslag bijeenkomsten ledenraadpleging De twee groepsgesprekken van de ledenraadpleging zijn op 28 en 30 oktober gehouden in goed gefaciliteerde conferentieruimtes van de Engelenburg. Open, vertrouwelijke

Nadere informatie

In hoofdstuk 1 is onze missie beschreven (hoe willen wij ons als club profileren).

In hoofdstuk 1 is onze missie beschreven (hoe willen wij ons als club profileren). 1 Golfclub Zwolle: Beleidsplan 2015-2017. (februari 2015) Inleiding: Het beleid van de Golfclub Zwolle wordt geformuleerd in een beleidsplan, dat elke drie jaar wordt geactualiseerd en vervolgens vastgesteld

Nadere informatie

Internationaliseringsdesk regio Zwolle

Internationaliseringsdesk regio Zwolle Internationaliseringsdesk regio Zwolle Rapportage over de mogelijke behoefte aan een internationaliseringsdesk/duitslanddesk voor de regio Zwolle Lectoraat International Business Kenniscentrum Strategisch

Nadere informatie

Door de vergrijzing van de bevolking komt deze bron van inkomsten steeds meer onder druk te staan.

Door de vergrijzing van de bevolking komt deze bron van inkomsten steeds meer onder druk te staan. BEGROTING 2019 INLEIDING Zoals in de toelichtingen op de begrotingen van de afgelopen jaren is aangegeven is het aantal leden van groot belang voor de exploitatie van een golfclub, ruim 70% van de opbrengsten

Nadere informatie

Baanreglement GOLFCLUB HOOGLAND AMERSFOORT

Baanreglement GOLFCLUB HOOGLAND AMERSFOORT Baanreglement GOLFCLUB HOOGLAND AMERSFOORT Algemeen In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het Management van Golfclub Hoogland Amersfoort over de te nemen beslissing of maatregel.

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK RESULTATEN Marlijn Antonides Msc marlijnantonides@gmail.com Resultaten In deze rapportage bekijken we de resultaten van het Klanttevredenheidsonderzoek 2017 van Kindercentra

Nadere informatie

BUSINESS EN NETWERKEN

BUSINESS EN NETWERKEN BUSINESS EN NETWERKEN WWW.HOOGEGRAVEN.NL WAT IS HOOGE GRAVEN? Hooge Graven is één van de mooiste bos en heide banen van ons land. Een gezellige gastvrije vereniging en biedt diverse mogelijkheden om ongedwongen

Nadere informatie

(Nog) beter op weg over water!? Klanttevredenheidsonderzoek 2014

(Nog) beter op weg over water!? Klanttevredenheidsonderzoek 2014 2 (Nog) beter op weg over water!? Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Riveer Onderzoeksrapport December 2014 3 INHOUD 1. Opzet van het onderzoek 1.1. Waarom? 5 1.2. Hoe? 5 2. Gebruik per veerverbinding 6

Nadere informatie

Klantonderzoek: de laatste inzichten!

Klantonderzoek: de laatste inzichten! : de laatste inzichten! Hoe tevreden bent u over de door ons bedrijf geleverde producten en diensten? Veel bedrijven gebruiken deze vraag om de klanttevredenheid te meten. Op een schaal van zeer ontevreden

Nadere informatie

Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK BEWONERS

Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK BEWONERS Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK BEWONERS Inhoudsopgave Inleiding... 2 Onderzoek... 3 Steekproeftrekking... 3 Exclusiecriteria bewoners... 3 Onderzoek... 3 Respons bewoners... 4 Resultaten

Nadere informatie

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van

Nadere informatie

een topbaan op een toplocatie!

een topbaan op een toplocatie! Golfbaan Echt-Susteren, een topbaan op een toplocatie! Informatie 201 Overzicht pakketten Basis 75,- p/mnd PRO+ 83,35 p/mnd Alleen mogelijk met PRO 15,85 p/mnd Greenfee 79,00 p/mnd speelrechtcertificaat

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Wbtv 2015

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Wbtv 2015 Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Wbtv 1 Juni 1 Doel van het onderzoek is het verkrijgen van inzicht in de huidige mate van tevredenheid van tolken en vertalers, afnemers van tolk- en vertaaldiensten

Nadere informatie

AV Edese Golf Club Papendal

AV Edese Golf Club Papendal AV Edese Golf Club Papendal 14 mei 2018 WELKOM Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Ingekomen post 4. Mededelingen van het bestuur 5. Notulen Algemene Vergadering van 18 december 2017 6. Jaarrekening

Nadere informatie

Keiler sporters enquete

Keiler sporters enquete Keiler sporters enquete 2013 Respons enquetes deelnemers % respons Heren wedstrijd 15 25 60% Dames wedstrijd 7 10 70% Heren recreanten 51 125 41% Dames recreanten 22 45 49% Totaal 95 205 46% Onbekend 1

Nadere informatie

Young Executive Network Program

Young Executive Network Program Young Executive Network Program Young Executive Network Program Je bent jong, ambitieus en je wilt jezelf graag ontwikkelen in je persoonlijke en maatschappelijke carrière. Het is daarbij belangrijk dat

Nadere informatie

Jaarlijks onderzoek onder gasten 2015

Jaarlijks onderzoek onder gasten 2015 Jaarlijks onderzoek onder gasten 2015 Elk jaar voert Resto VanHarte een impact- en tevredenheidsmeting uit onder haar gasten. Deze is in 2015 verspreid in 32 vestigingen van Resto VanHarte, in 20 steden/gemeenten.

Nadere informatie

Peiling Bibliotheek Olst-Wijhe Oktober 2018

Peiling Bibliotheek Olst-Wijhe Oktober 2018 Peiling Bibliotheek - Oktober 2018 Resultaten Inleiding De gemeenteraad van - heeft in 2014 een besluit genomen over de toekomst van het bibliotheekwerk in - tot en met 2020. Daarbij is onder andere gekozen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF MAART Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF MAART 2018 Club Agenda Zo 11 Jeugd Openingswedstrijd 10.00 u Do 15 Senioren 09.00 u Wo14 [1 e Business Club Wedstrijd] 13.00 u Di 20 Dames Openingswedstrijd 10.00 u Do 22 Senioren 09.00 u Zo

Nadere informatie

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016 TV Beekhuizen Ledentevredenheidsenquête November 16 Algemeen info enquête De enquête is uitgezet onder leden (vanaf 13 jaar en ouder) via 97 mailadressen De respons op de enquête is 17,5% De enquête bestond

Nadere informatie

Het Koffie Op De Zaak onderzoek. De ondernemer aan het woord over de koffie op zijn of haar kantoor

Het Koffie Op De Zaak onderzoek. De ondernemer aan het woord over de koffie op zijn of haar kantoor Het Koffie Op De Zaak onderzoek De ondernemer aan het woord over de koffie op zijn of haar kantoor Onderzoek uitgevoerd door Dutch Network Group In opdracht van PerTazza Datum: februari 2016 Inleiding

Nadere informatie

Bedrijfslidmaatschap Albatros

Bedrijfslidmaatschap Albatros Bedrijfslidmaatschap Albatros Bij het aangaan van bedrijfslidmaatschap Albatros biedt Golfbaan Crimpenerhout u de Een banier met uw naamsvermelding-/ en logo bij de entree van de golfbaan Uw bedrijfsnaam

Nadere informatie

Maart 2017 versie 8. Baanreglement

Maart 2017 versie 8. Baanreglement Maart 2017 versie 8 Baanreglement Inhoudsopgave Baanreglement... 3 Algemeen... 3 De Baan... 3 Veiligheid... 4 Wedstrijden... 5 Baansluiting/ -opening..... 5 Bijlage: Kleding in de baan 7 2 Baanreglement

Nadere informatie

Deze week zijn er weer veel activiteiten geweest op De Zeeuwsche van clinics tot partijen.

Deze week zijn er weer veel activiteiten geweest op De Zeeuwsche van clinics tot partijen. Beste leden van De Zeeuwsche, Deze week zijn er weer veel activiteiten geweest op De Zeeuwsche van clinics tot partijen. Elke zaterdagmorgen is er inloop par 3. Er worden diverse wedstrijdvormen gespeeld.

Nadere informatie

Golfbaan Echt-Susteren

Golfbaan Echt-Susteren Golfbaan Echt-Susteren Informatie voorziening 2012/2013 Overzicht Basis Pakket 75,00 p.m. PRO+ Pakket 83,35 p.m. PRO Pakket 145,85 p.m. Greenfee Pakket 79,00 p.m. Mogelijk bij het bezit van een speelrechtcertificaat

Nadere informatie

AMELISWEERD IN ONTWIKKELING

AMELISWEERD IN ONTWIKKELING AMELISWEERD IN ONTWIKKELING Bestuur Golfclub Amelisweerd mei 2016 INLEIDING In oktober 2014 keurden de Algemene Ledenvergadering en de BGA/SAK de nota Amelisweerd in een veranderende golfomgeving goed.

Nadere informatie

LAAT KEER OP KEER DE JUISTE INDRUK ACHTER

LAAT KEER OP KEER DE JUISTE INDRUK ACHTER LAAT KEER OP KEER DE JUISTE INDRUK ACHTER Ons doel is om een ervaring van hoge kwaliteit te leveren voor iedere gast. Leadingcourses helpt ons om betekenisvolle feedback te verkrijgen van de golfers die

Nadere informatie

brabantse 2017 disabled open

brabantse 2017 disabled open brabantse 2017 disabled open Voor het tweede jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Al 8 jaar vond op GC Overburg ons eigen kampioenschap voor

Nadere informatie

Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten

Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten De Golf Residentie Dronten is een exclusieve, besloten woon- en golf accommodatie. Een prachtige ambiance op een

Nadere informatie

WELKOM. Hartelijk dank voor uw belangstelling om lid te worden bij Golfclub Kromme Rijn.

WELKOM. Hartelijk dank voor uw belangstelling om lid te worden bij Golfclub Kromme Rijn. WELKOM Hartelijk dank voor uw belangstelling om lid te worden bij Golfclub Kromme Rijn. De Golfbaan Op LANDGOED DE BRAKEL ligt de baan van Golfbaan Kromme Rijn. Goed bereikbaar gesitueerd tussen Bunnik

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 In deze 1 e nieuwsbrief van het jaar wenst het bestuur u een goed, gezond en gelukkig nieuwjaar. Zoals gebruikelijk vind u hieronder informatie over diverse zaken die voor u interessant

Nadere informatie

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Golf Puyenbroeck. tarieven. bruikleen clubs inbegrepen. ballenkaart inbegrepen

Golf Puyenbroeck. tarieven. bruikleen clubs inbegrepen. ballenkaart inbegrepen Golf Puyenbroeck tarieven Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen vindt dat iedereen aan golfsport moet kunnen doen. Om de golfsport voor iedereen vlot toegankelijk te maken, ontwikkelde het provinciebestuur

Nadere informatie

Rapport nieuwe drank- en horecawet

Rapport nieuwe drank- en horecawet Rapport nieuwe drank- en horecawet Inhoud Voorwoord 3 Inleiding 4 Enquête 5 Bevindingen 5 Aanbevelingen 7 Vragenlijst enquête 8 1 Colofon Jongerenraad JONG Roosendaal Bloemenmarkt 12 4701 JB Roosendaal

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoeken PIKO

Klanttevredenheidsonderzoeken PIKO Klanttevredenheidsonderzoeken PIKO Samenvatting Juni 2013 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding en respons p. 3 2. Algemene tevredenheid & loyaliteit p. 6 3. Communicatie & informatievoorziening p. 7 4. Opvangtijden

Nadere informatie

Jaarlijks onderzoek onder gasten 2016

Jaarlijks onderzoek onder gasten 2016 Jaarlijks onderzoek onder gasten 2016 Elk jaar voert Resto VanHarte een impact- en tevredenheidsmeting uit onder haar gasten. Deze is in 2016 verspreid in 40 vestigingen van Resto VanHarte, in 29 steden/gemeenten.

Nadere informatie

Schiedam, 5 november Aan: het college en de gemeenteraad van Schiedam. Geachte collega's, geacht college,

Schiedam, 5 november Aan: het college en de gemeenteraad van Schiedam. Geachte collega's, geacht college, GROEN: Schiedam, 5 november 2008 Aan: het college en de gemeenteraad van Schiedam Geachte collega's, geacht college, In het voorjaar 2008 hebben GroenLinks en D66 een passantenonderzoek uitgevoerd in het

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Ledentevredenheidsonderzoek Voorbeeld

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Ledentevredenheidsonderzoek Voorbeeld PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Ledentevredenheidsonderzoek Voorbeeld Online bestaan veel tools om makkelijk en snel enquêtes te kunnen versturen. Hierbij worden ook automatisch de resultaten helder

Nadere informatie

brabantse 2018 disabled open

brabantse 2018 disabled open brabantse 2018 disabled open Voor het derde jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Voor de wedstrijd in september 2018 verwachten wij wederom enkele

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Welzijn Middelburg Klanttevredenheidsonderzoek juli 2014 Voorwoord Met gepaste trots presenteer ik u het klanttevredenheidonderzoek (KTO) naar de dienstverlening en activiteiten van Stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF JULI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF JULI 2017 Club Agenda Za01 Clubkampioenschappen Matchplay 2 rondes 09.00u/13.00u Zo02 Clubkampioenschappen Matchplay 2 rondes 09.00u Di04 Dames Eclectic 3 09.00u Di04 Herenmiddag 4 15.00u Do06

Nadere informatie

Het Rijk van Sybrook NATIONALE GOLFDAG. voor Brandweer Nederland in Twente

Het Rijk van Sybrook NATIONALE GOLFDAG. voor Brandweer Nederland in Twente NATIONALE GOLFDAG voor Brandweer Nederland in Twente Het kampioenschap (7 e keer) wordt gehouden op vrijdag 13 juni 2014 op de golfbanen van Het Rijk van Sybrook Voor informatie en aanmelden: p.peperkamp@brandweertwente.nl

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van GOLFVERENIGING SOESTDUINEN GOLFPARK SOESTDUINEN B.V. UITGAVE 2016

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van GOLFVERENIGING SOESTDUINEN GOLFPARK SOESTDUINEN B.V. UITGAVE 2016 van GOLFVERENIGING SOESTDUINEN en GOLFPARK SOESTDUINEN B.V. UITGAVE 2016 1. INLEIDING 1.1. Hoezo Huishoudelijk Reglement Waar twee of meer mensen samen iets ondernemen heb je regels en afspraken nodig.

Nadere informatie

Trial. Trial : proeflidmaatschap

Trial. Trial : proeflidmaatschap Trial Voor de golfer die al GVB of handicap 54 heeft biedt de G&CCW alle mogelijkheden het golfspel verder te verbeteren: door les te nemen bij de pro s van RedFlagGolf, door regelmatig te spelen op de

Nadere informatie

Tevredenheid zorg- en dienstverlening Verzorgingshuis Unit 1, Unit 2, Unit 3 en Klaproos Oktober 2017

Tevredenheid zorg- en dienstverlening Verzorgingshuis Unit 1, Unit 2, Unit 3 en Klaproos Oktober 2017 Tevredenheid zorg- en dienstverlening Verzorgingshuis Unit 1, Unit 2, Unit 3 en Klaproos Oktober 2017 Afdeling kwaliteit Pagina 1 van 12 Voorwoord Eén van de vereiste uit het kwaliteitskader is dat elke

Nadere informatie

Baanreglement Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 1.3 Artikel 2 Openingstijden 2.1. 2.2 Artikel 3 Toegang golfbaan 3.1 3.2. 3.3

Baanreglement Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 1.3 Artikel 2 Openingstijden 2.1. 2.2 Artikel 3 Toegang golfbaan 3.1 3.2. 3.3 Baanreglement Artikel 1 Algemeen 1.1. Iedere bezoeker/speler wordt geacht dit baanreglement te kennen en toe te passen. 1.2. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het Bestuur. 1.3.

Nadere informatie

Laat keer op keer de juiste indruk achter...

Laat keer op keer de juiste indruk achter... Laat keer op keer de juiste indruk achter... essential verrijk uw profiel U kunt met essential uw profielpagina optimaliseren, door meer informatie te plaatsen en zelf uw profiel- en achtergrondfoto te

Nadere informatie

Informatie over de Heemskerkse Golfclub

Informatie over de Heemskerkse Golfclub Informatie over de Heemskerkse Golfclub De golfbaan Onze baan is gelegen in het hart van Kennemerland, op een kwartier afstand van Haarlem en Alkmaar en op een half uur rijden van Amsterdam. Hoewel de

Nadere informatie

Gedurende de looptijd van deze overeenkomst verkrijgt sponsor van gesponsorde:

Gedurende de looptijd van deze overeenkomst verkrijgt sponsor van gesponsorde: PAKKET A 1 speelrechten op naam logo en websitekoppeling op website vermelding op sponsorbord deelname aan de jaarlijkse sponsordag met 2 personen; 1x per jaar kosteloos gebruik vergaderruimte 20 vouchers

Nadere informatie

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018 D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B B2B Netwerk 2018 DOEL VAN HET B2B NETWERK Business Development via een sportief en kwalitatief netwerk van bedrijfsleiders Onze bedrijven en hun contactpersonen

Nadere informatie

Een compliment; wie wil dat nou niet?

Een compliment; wie wil dat nou niet? Een compliment; wie wil dat nou niet? Mensen die werkzaam zijn in de sector zorg en welzijn werken hard, hebben hart voor de zorg en doen enorm belangrijk werk. Maar krijgen ze daarvoor ook genoeg waardering?

Nadere informatie

2017 Businessgolf. Golfbaan Stippelberg Hooizak RZ Bakel

2017 Businessgolf. Golfbaan Stippelberg Hooizak RZ Bakel 2017 Businessgolf Golfbaan Stippelberg Hooizak 7 5761 RZ Bakel 0492-820020 www.golfbaan-stippelberg.com Golfbaan Stippelberg Absolute schoonheid in een onverwachte omgeving! Golfbaan Stippelberg is gelegen

Nadere informatie