riante vrijstaande woningen in Ter Aar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "riante vrijstaande woningen in Ter Aar"

Transcriptie

1 riante vrijstaande woningen in Ter Aar

2 Een rustige omgeving, maar wel overal dichtbij Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke dorpssfeer én een breed aanbod aan voorzieningen gaan hier hand in hand. Naast het aanbod aan restaurants, winkels en voorzieningen, zoals scholen, zwembad Aarweide, Golfclub Liemeer, sportfaciliteiten en gezondheidscentra, investeert de gemeente ook in een bloeiend verenigingsleven en streeft zij naar een goede mix van inwoners van alle leeftijden. Midden in het Groene Hart, ruim gelegen en met vrij uitzicht, wordt een schitterende nieuwe wijk gerealiseerd: Het Hollands Hof. De 35 vrijstaande woningen en 7 rijwoningen, die aan de Oostkanaalweg zijn gelegen, vormen straks een levendige buurt aan de rand van het gezellige Ter Aar. Een hofjesachtige sfeer om u thuis te laten voelen Het Hollands Hof heeft een landschappelijk karakter, zowel door de vrije ligging van de wijk ten opzichte van het dorp als door de inrichting van de buurt. In Het Hollands Hof, de naam zegt het eigenlijk al, herleeft de herinnering aan een karakteristiek Hollands hofje. Hollands gezellig en volgens de huidige maatstaven en gemakken van nu. Het open karakter en de straat vormen een prachtige, rustige buitenruimte waar voldoende plek is voor spelende kinderen en gezelligheid. Elke woning heeft een riante tuin rondom Ter Aar ligt zeer gunstig in de Randstad en ten opzichte en u bepaalt zelf hoe uw woning er uit zal zien. van andere steden in de regio: dichtbij Alphen aan den Rijn, slechts 25 km van Schiphol en 30 km van Amsterdam, vlak bij toerit naar de A12 (bij Bodegraven) en de A4 (Leimuiden). Het Hollands Hof zelf is makkelijk bereikbaar vanaf de toegangsbrug aan de Oostkanaalweg. Wonen in Het Hollands Hof staat voor bereikbaarheid én de nabijheid van meerdere grote (rand) steden maar dan wel op een van de rustigste en mooiste plekjes van Nederland. Richting Leiden KRUISWEG N446 Richting Schiphol/Amsterdam A4 PROVINCIALE WEG N207 LANGERAARSEWEG Alphen aan den Rijn ZEGERBAAN N207 Golfclub Zegersloot Manege Langeraarse Plassen OOSTKANAALWEG N480 N481 Ter Aar KERKWEG Richting Utrecht N11/A12 Papenveer Zwembad Aarweide Golfclub Liemeer ZEVENHOVENSEWEG ACHTTIENKAVELSWEG N231 N482 Aarlanderveen N231 Zevenhoven Nieuwkoop Noordeinderpl Het palet aan verschillende woningtypen Modern, Hollands, Traditioneel of Landelijk biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke woonwensen te verwezenlijken. Dit maakt wonen in Het Hollands Hof extra aantrekkelijk: de vrije keuze uit de vier schitterende woningtypes en de gemoedelijke hofjesachtige sfeer maken dat u er zich beslist thuis zal voelen.

3 4 types, 35 kavels... de keuze is aan u Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is uw droomhuis nu binnen handbereik. U kiest uw favoriete kavel en daarna welke van de vier woningtypes het meest Oostkanaalweg Alphen aan den Rijn Ter Aar 12 - Type Markant Type Markant Type Modern aansluit bij uw persoonlijke smaak. Vervolgens bepaalt u of u met diverse woonopties uw woning verrijkt en optimaal laat aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Uiteindelijk geeft u de opdracht om uw droomhuis te bouwen. Op de volgende pagina s worden de verschillende woningtypes beschreven aan de hand van plattegronden en afbeeldingen. U krijgt een duidelijk beeld van de verschillende woningtypes, waarschijnlijk ontdekt u al snel uw voorkeur.

4 modern Het woningtype Modern wordt gekenmerkt door het eigentijdse en opvallende lijnenspel, de strakke vormen en grote raampartijen. Deze woning met een woonoppervlakte van ruim 125 m 2 heeft een plat dak en bestaat uit twee woonlagen. Een extra voordeel van deze woning is de grote vrijheid die u heeft bij de indeling van de voorzieningen. Zo kan de garage worden ingericht met een extra hobbyruimte en/of berging. Tevens biedt type Modern de mogelijkheid voor volledige bewoning op de benedenverdieping. Door een slaapkamer met badkamer beneden te realiseren is deze woning ideaal voor mensen die op de toekomst voorbereid willen zijn. Vraag de woonadviseur naar de mogelijkheden. Licht en ruimte, optimaal wooncomfort begane GROND Omdat de voordeur in de zijgevel van de woning is gepositioneerd ontstaat er een bijzonder ruimte-effect en optimale indeling van de woning. Vanuit de hal neemt u de trap naar de bovenverdieping of betreedt u de ruime, lichte woonkamer van circa 55 m 2. Deze ruimte met open keuken van ruim 11 m 2 aan de voorkant van de woning is beslist royaal te noemen. Door de erker aan de lange zijde van de woonkamer ontstaat er een speels effect van invallend licht en zicht op de tuin. optie Volledige bewoning mogelijk op de benedenverdieping.

5 1 e verdieping Wanneer u de trap naar boven neemt komt uit op de ruime overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer met ligbad, tweede toilet en aparte douche. De twee grote slaapkamers zijn beiden circa 15 m 2 groot. De derde slaapkamer is met zijn 8 m 2 en twee ramen opvallend ruim en licht. Type Traditioneel 9610

6 traditioneel begane GROND Het woningtype Traditioneel laat zich het best omschrijven als een authentieke villa met kenmerkende klassieke vormen uit de jaren dertig architectuur. De overstekken, de hoge raampartijen en de dakkapel versterken samen de chique uitstraling van deze woning. Dit woningtype heeft een woonoppervlakte van circa 150 m 2 en kan naar wens verder worden aangevuld met een erker aan de zijgevel of uitbouw aan de achtergevel van het huis. Vraag de woonadviseur naar de mogelijkheden. De woning is tevens voorzien van een ruime garage van circa 19 m 2. Wonen is genieten De entree van deze woning is gesitueerd aan de zijkant, waardoor er binnen een bijzondere ruimtebeleving ontstaat. De vierkante hal, met meterkast en toilet met wastafel, geeft toegang tot de woonkamer van circa 52 m 2 met aan de voorkant van de woning een open keuken die voorzien is van een prachtige raampartij. De openslaande deuren naar de tuin geven uw woonkamer een lichte en ruimtelijke uitstraling. Wilt u de tuin bij de woonkamer betrekken? Dan is een optionele erker aan de zijgevel wellicht iets voor u. Hoge, smalle ramen zorgen voor een prachtige, speelse lichtinval. En uw buitengevel op zijn beurt straalt extra klasse uit.

7 1 E verdieping 2 E verdieping Vanuit de hal leidt de trap u naar de ruime overloop. Hier vandaan heeft u toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet met fonteintje en de badkamer met ligbad en aparte douche. De twee grote slaapkamers zijn beiden circa 15 m 2 groot, de derde slaapkamer is 8 m 2 groot. Op de tweede verdieping vindt u de opstelplaats voor de wasmachine en droger en heeft u onder het dak nog de beschikking over een grote ruimte van circa 24 m 2. Hier kan, door de optionele dakkapel, makkelijk een extra slaapkamer, speelzolder voor de kinderen of misschien wel uw wellness-ruimte gerealiseerd worden Traditioneel Markant Op twee markante plekken in het plan, kavels 7 en 12, zijn twee afwijkende types Hollands en Traditioneel ontworpen. Op de kavels 13, 29 en 30 kan eventueel ook voor dit type Markant worden gekozen. Dit type kenmerkt zich door het dwars plaatsen van het type Hollands en Traditioneel, waardoor een brede en bijzondere voorgevel ontstaat met diverse extra architectonische toevoegingen Keuze voor het type Modern en Landelijk is op de kavels 7 en 12 niet mogelijk.

8 hollands Type Hollands Hollands gezellig met de gemakken van nu Het woningtype Hollands is stijlvol en zeer ruim van opzet. De prachtige kopgevel met een rond raam in de punt en ramen met roedeverdeling verwijzen naar de oudhollandse stadswoningen. Dit type omvat maar liefst 160 m 2 woonoppervlakte, naar wens verder aan te vullen met een erker aan de zijgevel of uitbouw aan de achtergevel van het huis. Hierdoor ontstaat nog meer ruimte en zal ook nog meer daglicht het huis binnenkomen. Vraag de woonadviseur naar de mogelijkheden. De woning is aan de zijkant voorzien van een grote garage van circa 19 m 2.

9 begane grond 1 e verdieping Net zoals bij de andere woningtypes is ook hier de entree van deze woning gesitueerd aan de zijkant. Vanuit de hal met meterkast en toilet met fonteintje heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken, samen ruim 52 m 2. De openslaande deuren betrekken de tuin bij de woonkamer, ze zorgen voor veel licht en een chique uitstraling. Dit gevoel kan nog verder geaccentueerd worden door te kiezen voor een erker, eveneens met openslaande deuren, aan de zijgevel van het huis Vanuit de hal leidt de trap naar de ruime overloop op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet met fonteintje en de badkamer met ligbad en aparte douche. De twee grote slaapkamers zijn beiden circa 15 m 2 groot. De derde kamer is 8 m 2 groot.

10 2 e verdieping Op de tweede verdieping bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine en droger en een grote zolderruimte van ruim 32 m 2. Door de ronde ramen in de punt van de gevels bent u zelfs op zolder verzekerd van ruim voldoende daglicht. Hier kan door de optionele dakkapel gemakkelijk een extra slaapkamer of fitnessruimte gerealiseerd worden. Hollands Markant Op twee markante plekken in het plan, kavels 7 en 12, zijn twee afwijkende types Hollands en Traditioneel ontworpen. Op de kavels 13, 29 en 30 kan eventueel ook voor dit type Markant worden gekozen. Dit type kenmerkt zich door het dwars plaatsen van het type Hollands en Traditioneel, waardoor een brede en bijzondere voorgevel ontstaat met diverse extra architectonische toevoegingen. Keuze voor het type Modern en Landelijk is op de kavels 7 en 12 niet mogelijk

11 begane grond Type Landelijk Het woningtype Landelijk is een woning van circa 110 m 2 met een gemoedelijke uitstraling. De bovenverdieping zit meteen in de kap, waardoor er een aangename sfeer ontstaat. Door de entree aan de zijkant van de woning te situeren is er in de voorgevel ruim spel voor de fraaie raampartij. Dit heeft een aantrekkelijk effect op de licht- en ruimtebeleving binnen. Het zijraam naast de voordeur zorgt voor daglicht in de ruime, vierkante hal. De woonkamer van ruim 52 m 2 met aan de voorkant een open keuken maakt dankbaar gebruik van de vele ramen in alle gevels. De carport met buitenberging kan desgewenst vervangen worden door een grote garage.

12 1 e verdieping De bovenverdieping van deze Voor meer informatie neem contact op met uw woonadviseur: woning is verrassend ruim: de royale overloop geeft toegang tot twee slaapkamers van respectievelijk 13 m 2 en 12 m 2, tot de badkamer met Tel.: info@verkerkvastgoed.nl wastafel en douche én tot een bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Er is zelfs ruimte voor een Tel.: nieuwbouw@drieman.nl bureau of werkblad. De schuine randen van het dak zorgen op deze verdieping voor een prettige sfeer. Beleef Het Hollands Hof ook in 3D. Maak een afspraak met uw woonadviseur voor een bezoek aan het Wooniversum Het Hollands Hof is een initiatief van: in samenwerking met: 4730 Disclaimer Deze brochure is met uiterste zorg samengesteld. De genoemde oppervlakten en maten onder schuine daken zijn gemeten vanaf 1,50 meter + vloer. De teksten, plattegronden en artist impressions in deze brochure zijn gebaseerd op de laatst bekende gegevens. Zij geven een impressie weer. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend Concept en realisatie M.A.S.C. Company

13 hethollandshof.nl

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

t Laantje - 7 karakteristieke rijwoningen in Ter Aar

t Laantje - 7 karakteristieke rijwoningen in Ter Aar t Laantje - 7 karakteristieke rijwoningen in Ter Aar Een rustige omgeving, maar wel overal dichtbij Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke dorpssfeer én een breed aanbod

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Lindelaan BJ Leidschendam k.k.

Lindelaan BJ Leidschendam k.k. TE KOOP Lindelaan 35 2267 BJ Leidschendam 749.000 k.k. KENMERKEN Prijs 749.000 k.k. Postcode 2267 BJ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Halfvrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost,

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Mondriaanstraat 6 Oud-Beijerland

Mondriaanstraat 6 Oud-Beijerland Mondriaanstraat 6 Oud-Beijerland In een rustige kindvriendelijke wijk gelegen royale tussenwoning met o.a. vier slaapkamers en grote achtertuin op het 't zonnige westen op 166 m² eigen grond. Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Jonagold Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Brummelhuis, samen bouwen Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt.

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer is één

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

Noordweg AC Den Haag k.k.

Noordweg AC Den Haag k.k. TE KOOP Noordweg 54 2548 AC Den Haag 695.000 k.k. KENMERKEN Prijs 695.000 k.k. Postcode 2548 AC Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja Garage Garage, Carport Woonruimte

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²)

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²) Vrijstaande villa s (type F1) Type F1-6000 mm (woonoppervlakte 163 m²) Bouwnummers: Type F1 42 5, 18 en 39 Op een rijtje: t Zeer grote woonkamer circa 53,4 m² t Standaard topgevel voor een lichte en vooral

Nadere informatie

fraaie 2-onder-1-kap woningen NIEUWE ES De Laares Enschede Fase 2

fraaie 2-onder-1-kap woningen NIEUWE ES De Laares Enschede Fase 2 26 fraaie 2-onder-1-kap woningen NIEUWE ES De Laares Enschede Fase 2 NIEUWE ES De kavelindeling fase 2 De Nieuwe Es is ruim opgezet waarbij de drie monumentale bomen aan de Lavendelstraat worden behouden.

Nadere informatie

Vrijstaande villa - type F1

Vrijstaande villa - type F1 Type F1 beukmaat 6.000 mm Bouwnummer: Type F1 3 Op een rijtje: Grote woonkamer met open keuken van circa 69 m² Standaard topgevel voor een lichte en vooral zeer ruime zolder, geschikt voor diverse indelingen

Nadere informatie

TE KOOP. Rhemenshuizenstraat TV Zwolle k.k.

TE KOOP. Rhemenshuizenstraat TV Zwolle k.k. TE KOOP Rhemenshuizenstraat 9 8043 TV Zwolle 445.000 k.k. KENMERKEN Prijs 445.000 k.k. Postcode 8043 TV Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja Garage Garage, Aangebouwd steen Woonruimte 153m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 2 vrijstaande woningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

Kleine Heistraat , Wernhout

Kleine Heistraat , Wernhout Kleine Heistraat 16-344, Wernhout Kenmerken Overdracht Vraagprijs 159.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

Markiezenhof 7 LELYSTAD. Bieden vanaf: 250.000,- Kosten Koper

Markiezenhof 7 LELYSTAD. Bieden vanaf: 250.000,- Kosten Koper Markiezenhof 7 LELYSTAD Bieden vanaf: 250.000,- Kosten Koper Markiezenhof 7 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin

Nadere informatie

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k. VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK 995.000 k.k. www.vandoornincklaan6.nl Van Doornincklaan 6, Bennebroek Royale villa op fraaie locatie in Bennebroek. Deze geweldige, goed onderhouden, vrijstaande villa kenmerkt

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

OESTER 12 MIDDENMEER.

OESTER 12 MIDDENMEER. OESTER 12 MIDDENMEER www.oester12.nl Omschrijving Oester 12 in Middenmeer Heeft u behoefte aan veel ruimte in en om het huis, dan is dit uw kans. Deze royale twee-onder-één kapwoning is gebouwd in de geliefde

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

Over de Barte 8 - St.-Annaparochie

Over de Barte 8 - St.-Annaparochie Over de Barte 8 - St.-Annaparochie Vraagprijs 299.950,-- kosten koper Omschrijving Over de Barte 8 - St.-Annaparochie Deze sfeervolle woning is 60.000euro in prijs verlaagd! Sint Annaparochie, een levendig

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Kenmerken Overdracht Vraagprijs 270.000 k.k. Aangeboden sinds 09-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning

Prachtige vrijstaande woning Prachtige vrijstaande woning Sterk in uw regio! Gerrit Kosterweg 1 Ballum Prachtige vrijstaande woning Aan de rand van het historische dorpje Ballum staat dit prachtig nieuwbouwhuis (2008) dat in authentiek

Nadere informatie

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k.

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k. Brochure van Galenlaan 57 - Doorn Vraagprijs 412.000,-- k.k. Omschrijving van Galenlaan 57 - Doorn Op een unieke locatie aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat dit goed onderhouden

Nadere informatie

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten.

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten. De Brink De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen Wonen met de Veluwe aan je voeten. Inhoudsopgave Project Heidezoom 4 Situatietekening 6 Inleiding woningen Veldbiesweg 8 Veldbiesweg:

Nadere informatie

Birstumerraklaan 19, Utrecht

Birstumerraklaan 19, Utrecht Birstumerraklaan 19, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 499.000 k.k. Aangeboden sinds 14-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Mezenlaan 16, Boekel

Mezenlaan 16, Boekel Mezenlaan 16, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 698.000 k.k. Aangeboden sinds 17-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type MONZA 4 rijenwoning waarvan 2 met garage H 8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type 4 twee onder één kap met garage MONZA H ELLENDOORN De gemeente Hellendoorn is een prachtig woongebied. Niet alleen vanwege

Nadere informatie

Samen bouwen in Meppel

Samen bouwen in Meppel Samen bouwen in Meppel Meppel Berggierslanden Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De oude binnenstad heeft vele karakteristieke straten, grachten en pleinen en biedt volop

Nadere informatie

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES KLAVERSTRAAT 46 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 450.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 91M2 INHOUD CIRCA 368M3 BOUWJAAR 1895

Nadere informatie

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k. TE KOOP Havezathenallee 93 8043 RB Zwolle 675.000 k.k. KENMERKEN Prijs 675.000 k.k. Postcode 8043 RB Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom, Noordoost, 17 16m Woonruimte 230m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

WILLIBRORDUSWEG 8 SPIJK

WILLIBRORDUSWEG 8 SPIJK WILLIBRORDUSWEG 8 SPIJK www.willibrordusweg8.nl Omschrijving INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR! Deze woning wordt u aangeboden met een aantrekkelijke "vanaf" prijs. Ieder voorstel boven de 199.500 euro

Nadere informatie

IJssellaan 2-B, Gouda

IJssellaan 2-B, Gouda IJssellaan 2-B, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 155.000 k.k. Aangeboden sinds 26-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

VESTERHOUT. Vrij wonen in een prachtige villa!

VESTERHOUT. Vrij wonen in een prachtige villa! VESTERHOUT Vrij wonen in een prachtige villa! ALL ELECTRIC vrijstaande villa VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout op grootse wijze

Nadere informatie

Broekslootkade HA Voorburg k.k.

Broekslootkade HA Voorburg k.k. TE KOOP Broekslootkade 20 2274 HA Voorburg 750.000 k.k. KENMERKEN Prijs 750.000 k.k. Postcode 2274 HA Ligging In woonwijk Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, 950 530cm Woonruimte 179m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

MOLENAKKERS 35 ANNEN 385.000 k.k. www.molenakkers35.nl Omschrijving Deze karakteristieke en fraai verbouwde "hoofdmeesterswoning" met 5 slaapkamers, aangebouwde garage/ schuurruimte en een nieuwe vrijstaande

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

Dorpsstraat 20 Nieuwkoop

Dorpsstraat 20 Nieuwkoop Dorpsstraat 20 Nieuwkoop Welkom bij Drieman Garantiemakelaars Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u zorgvuldig moet overwegen. Waar wilt u wonen?

Nadere informatie

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k. TE KOOP Havezathenallee 95 8043RB Zwolle 560.000 k.k. KENMERKEN Prijs 560.000 k.k. Postcode 8043RB Woningtype Vrijstaande woning Woonruimte 180m² Perceeloppervlakte 494m² Kamers 7 Oplevering in overleg

Nadere informatie

Groenoord 170 Alphen aan den Rijn

Groenoord 170 Alphen aan den Rijn Groenoord 170 Alphen aan den Rijn Welkom bij Drieman Garantiemakelaars Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u zorgvuldig moet overwegen. Waar

Nadere informatie

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Romanovhof 62 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Uitstekend onderhouden, luxe vrijstaande woning met verwarmd zwembad, garage

Nadere informatie

T E K O O P Elzerik 10 te Maarheeze

T E K O O P Elzerik 10 te Maarheeze Elzerik 10 - Maarheeze De Elzerik is mooi gelegen in een rustige, groene woonomgeving aan de rand van het dorp. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette straten en gevarieerde bebouwing. Het wandel-/fietspad

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

fase 03 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED

fase 03 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN Aan de Steenovenweg komen 6 eengezinswoningen van 5,4

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

Weerselostraat 22, Tilburg

Weerselostraat 22, Tilburg Weerselostraat 22, Tilburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 10-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

KAPELSTRAAT 42 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

KAPELSTRAAT 42 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // KAPELSTRAAT 42 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES KAPELSTRAAT 42 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 500.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 110M2 INHOUD CIRCA 368M3 BOUWJAAR 0 AANVAARDING

Nadere informatie

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k.

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k. TE KOOP Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Postcode 2461 GL Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest,

Nadere informatie

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Almelo - 7602 HS - Almelo Vraagprijs: 369.000 Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Algemeen: Een prachtig karakteristiek en vrijstaand herenhuis in 1932 onder architectuur gebouwd

Nadere informatie

Bloemstraat 4 ZAANDAM

Bloemstraat 4 ZAANDAM Bloemstraat 4 ZAANDAM 232.500,00 kosten koper Deze royaal bemeten tussenwoning is zeer centraal en gunstig gelegen, nabij het winkelcentrum van Zaandam. De woning is recent opgeleverd en nog niet bewoond

Nadere informatie

Lage heiweg 10, Vianen

Lage heiweg 10, Vianen Lage heiweg 10, Vianen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 629.000 k.k. Aangeboden sinds 03-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES FRANS HALSSTRAAT 18 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.195.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 923M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond Interieursuggestie U heeft een grote keuken en een eetkamer aan de voorzijde. De ruime woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. De centraal gelegen entree zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen beide

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

Maarland Noordzijde 52 - Brielle Vraagprijs 645.000,= k.k. Website: Omschrijving Op een unieke locatie aan de haven met zicht op de Brielse Dom vindt u dit prachtig monumentale grachtenpand uit de 16e

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Brochure. Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 425.000,-- k.k.

Brochure. Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 425.000,-- k.k. Brochure Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Traaij 136 - Driebergen-Rijsenburg Aan de rand van het gezellige centrum van Driebergen op het goed bereikbare deel van

Nadere informatie

Bouwnummers 05 t/m 19

Bouwnummers 05 t/m 19 Casanova Hernandez architecten Exclusieve eengezinswoningen collectief De Boomgaard Wonen in NIEUW BLARICUM Plattegronden 1:50 bouwnummers: 05, 10, 15 bouwnummers: 09, 14, 19 7020 bouwnummers: 05, 10,

Nadere informatie

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: 1.075.000,-- k.k. In het landelijke plaatsje Driemond nabij Amsterdam bieden wij aan een zeer royaal en goed onderhouden vrijstaand landhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: 269.500,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Wie wil er nou niet in een jonge wijk in een ruime woning aan het water wonen met een achtertuin

Nadere informatie

5 Rijwoningen 12 Twee-onder-een-kap 2 Kavels. Een gloednieuwe woonbuurt komt tot bloei. buitengewoonmooijlimmen.nl

5 Rijwoningen 12 Twee-onder-een-kap 2 Kavels. Een gloednieuwe woonbuurt komt tot bloei. buitengewoonmooijlimmen.nl 5 Rijwoningen 12 Twee-onder-een-kap 2 Kavels Een gloednieuwe woonbuurt komt tot bloei 2 Type Hermitage Type Adore Een prachtig plekje in sfeervol Limmen De kleurrijke locatie waar familiebedrijf Mooij

Nadere informatie

Alexander Verhuellstraat 2 - Brielle Vraagprijs 750.000,= k.k. Omschrijving Wilt u vrij wonen nabij het centrum in de gezellige wijk Rugge? Dan is deze villa een unieke kans. De locatie en de woning zijn

Nadere informatie

ZEIST VAN RENESSELAAN 84. vraagprijs: k.k.

ZEIST VAN RENESSELAAN 84. vraagprijs: k.k. ZEIST VAN RENESSELAAN 84 vraagprijs: 799.000 k.k. Kenmerken Soort eengezinswoning Inhoud 591 m³ Garage vrijstaand steen, Type 2/1-kapwoning Bouwjaar 1938 parkeerplaats Kamers 5 Tuin achtertuin, voortuin

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eekhoornhof BT Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eekhoornhof BT Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eekhoornhof 2 5622 BT Eindhoven 298.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 298.000 k.k. Postcode 5622 BT Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten Een verrassende villa! Op één van de mooiste locaties van Gieten ligt deze unieke semibungalow. De onder architectuur gebouwde villa is verrassend, ruimtelijk, spannend

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 43 Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 43 Maarheeze De Puttendijk is mooi gelegen in een rustige, groene woonomgeving aan de rand van het dorp. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette straten en gevarieerde bebouwing. Het wandel-/fietspad richting

Nadere informatie

TE KOOP. Ericapark EG Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Ericapark EG Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Ericapark 36 2403 EG Alphen Aan Den Rijn 585.000 k.k. KENMERKEN Prijs 585.000 k.k. Postcode 2403 EG Ligging Aan park, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage Garage,

Nadere informatie

RIJSSEN Lentfersweg 17. vraagprijs k.k

RIJSSEN Lentfersweg 17. vraagprijs k.k RIJSSEN Lentfersweg 17 vraagprijs 245.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 360 m³ Woonoppervlakte: 95 m² Perceeloppervlakte: 446 m² Bouwjaar: 1967 Bijzonder mooi

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Nachtegaalstraat 53, Middenbeemster

Nachtegaalstraat 53, Middenbeemster Nachtegaalstraat 53, Middenbeemster Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.000 k.k. Aangeboden sinds 08-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0

Nadere informatie

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Meentweg 23-25 te Bussum VOORGEVEL ACHTERGEVEL ZIJGEVEL Ruime, statige halfvrijstaande eengezinswoning in een rustige woonstraat aan de rand van het

Nadere informatie

TE KOOP Trichterberg 34 te De Meern Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Trichterberg 34 te De Meern Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Trichterberg 34 te De Meern Vraagprijs: 300.000,-- k.k. OMSCHRIJVING INDELING Energiezuinige en aan de achterzijde uitgebouwde 5-kamer woning met een ca. 10 meter diepe achtertuin die gezellig

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie