la dolce villa III vivente! 8 stijlvilla s aan het villapark van Gemert

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "la dolce villa III vivente! 8 stijlvilla s aan het villapark van Gemert"

Transcriptie

1 la dolce villa III vivente! 8 stijlvilla s aan het villapark van Gemert

2 De stijlvilla s in La Dolce Villa kennen la twee architectonische basiswoningen: de halfvrijstaande Villa Elegante en de vrijstaande Villa Eccellente. Voor beide dolce villa s bestaat een uitgebreid palet aan keuzemogelijkheden waarmee u uw villa nog meer karakter geeft. Een rieten villa kap is zo n persoonlijk accent dat uw Villa Eccellente verfraait, net als de keuze voor de kleur van de gevelstenen. III U heeft daarnaast talloze mogelijkheden om uw wooncomfort nog meer inhoud te geven in de vorm van erkers, dakkapellen, schuifdeuren aan de achterzijde of extra slaap- of speelkamers. Ook de keuze voor de situering van uw garage is bijvoorbeeld vrij. En wat dacht u van een veranda aan de achterzijde die uw buitenbeleving in elk seizoen tot een genot maakt? Daarbij komen nog uw specifieke woonwensen die wij in het ontwerp kunnen toepassen. In Villapark La Dolce Villa III geniet u van ruimte, rust en privacy in bijzonder fraaie stijlvilla s. De zes vrijstaande villa s van het type Elegante of Eccellente liggen aan de Fielepien. Het gaat om ruime percelen die varieren van ca. 275 m 2 tot ca. 584 m 2, afhankelijk van uw keuze. Daarnaast biedt Villapark La Dolce Villa III ruimte aan twee halfvrijstaande villa s van het type Grazia en Raffinato aan De Wouw, waarvan de kavels ca. 190 m 2 meten. Villapark La Dolce Villa ligt aan de noordzijde van Gemert in de nieuwe woonwijk Doonheide tussen de straten Doonheide, Lodderdijk, Fielepien en de Wouw. Een bijzonder rijke woon- en leefomgeving op een van de mooiste locaties in Gemert, waar bossen en buitengebied uw buren zijn. Die landelijke sfeer en beleving wordt nog eens versterkt door de bestaande bebouwing uit de omgeving. Hier sieren statige herenhuizen, eigentijdse villa s en boerderijwoningen het straatbeeld. Een omgeving die in alles luxe en wooncomfort uitstraalt. Welkom in La Dolce Villa, het heerlijk luxe wonen in Gemert.

3 vita spiegel van je ambitie Een huis kan zoveel meer bieden dan woonruimte alleen. Zeker in La Dolce Villa III waar karakteristieke klasse zich vertaalt naar ongekend woongenot. Hier leeft u het leven naar uw eigen stijl en ritme. Persoonlijkheid weerspiegelt zich in alles om u heen. Een bijzonder rijk gevoel waar elke dag weer een warm welkom van uitgaat. Benvenuto in La Dolce Villa, la vostra bella casa...

4 Inspiratiebron voor de villa s is de Amsterdamse School die zich kenmerkt door een karaktervolle bouwstijl met veel oog voor detaillering en verbijzondering van de woning. Voor de vrijstaande villa s heeft u de keuze uit twee types. We onderscheiden het type Elegante, met een gebogen zadeldak en een inhoud vanaf ca. 541 m 3 en het type Excellent, met een gebogen topgevel en een inhoud van ca. 574 m 3. Voor beide villa s bestaat een uitgebreid palet aan keuzemogelijkheden waarmee u uw villa nog meer karakter geeft. Een rieten kap of leipan is zo n persoonlijk accent dat uw vrijstaande villa verfraait, net als de keuze voor de kleur van de gevelstenen, donker rood of lichte gevelsteen met accent.

5 seduzione Finesse, verfijnde smaak en raffinement. In La Dolce Villa laat dit zich als vanzelf invullen. Een eigen stijl komt hier echt tot zijn recht. Met een keuzepalet dat zo uitgebreid is, kunt u tot in het kleinste detail uw woonbeleving inhoud geven. U heeft talloze mogelijkheden als het gaat om de indeling en de afwerking. Zeker ook in het interieur waar uw inspiratie en onze professionele begeleiding resulteren in een villa die uw signatuur draagt. Godetevi la vita, geniet van het leven...

6 bellissima De villa s zijn door de architect dusdanig vormgegeven dat ze uitgaan van een maximale ruimtebeleving, ook in de woning. Woonkamer, keuken en slaapkamers hebben hierdoor allemaal zeer royale afmetingen. De vrijstaande villa s kennen maar liefst vijf slaapkamers. Hier kunnen bijvoorbeeld de kinderen hun eigen Dolce Villa beleven. De badkamer biedt ruimte aan een aparte douche en ligbad, naast de luxe van meerdere wastafels en eventueel een sauna. Wat wenst u nog meer? Vertel het ons en samen realiseren wij uw Dolce Villa.

7 Of u nu kiest voor een Villa Eccellente, Elegante, Grazia of Raffinato, elke dag weer ervaart u ongekende ruimte in een omgeving die u zelf vormgeeft. Een heerlijke woonbeleving in een bijzondere stijl die in alles klasse en luxe uitstraalt. Fijnzinnige architectonische details, zoals een doorlopende raampartij aan de zijgevel, een klassieke schoorsteen of een beeldbepalende rieten kap zijn elementen waarmee u uw villa een persoonlijk karakter geeft. Leve het leve in La Dolce Villa!

8 splendente binnen en buiten van bijzonder hoog niveau Wonen in La Dolce Villa is genieten van uw eigen stijl in een karaktervolle villa. Een heerlijk gevoel dat zich niet beperkt tot de woning. De tuin verdient daarbij extra aandacht. Er is gekozen voor een tuinbeleving met het accent aan de achterzijde van de woning, waardoor de diepe tuinen voornamelijk zijn gelegen op het zuiden. Hierdoor kunt u elke dag weer optimaal van de zon genieten met alle rust en privacy die u wenst. Om dat mediterrane en luxe gevoel nog meer tot leven te laten komen, leggen wij graag een zwembad in uw tuin aan. Hoort u de Middellandse Zee al...?

9 Kiest u voor een halfvrijstaande villa, dan heeft u twee opties. We onderscheiden het type Raffinato, met een gebogen zadeldak en een inhoud vanaf ca. 444 m 3 en het type Grazia, met een gebogen topgevel en een inhoud van ca. 471 m 3. Het dak van de stijlvolle villa s is gedekt met een gebakken leipan waarbij de donkerrode gevelsteen met een speels accent het statige woonbeeld zeer fraai onderstreept.

10 Impressie vele mogelijkheden en uitbreidingsvarianten villa Grazia en Raffinato Echt een aanwinst, zo n erker Zonnepanelen, omdat we voor duurzaam gaan! Bij zo n villa hoort natuurlijk een garage Impressie vele mogelijkheden en uitbreidingsvarianten villa Eccellente en Elegante Een eigen speelkamer voor de kinderen Riet of pannen, kiezen we een witte of een rode gevelsteen? Wat een luxe: een extra grote woonkamer en een veranda Op elke verdieping een dakkapel! Door de veranda genieten we elk seizoen van de tuin Zo n karakteristieke schoorsteen maakt de villa echt af Architect van uw eigen villa Voor een sfeervolle 3D-animatie en actuele informatie kunt u kijken op: De villa s in La Dolce Villa III hebben ongekende mogelijkhe- erkers, dakkapellen, extra ruime woonkamer, schuifdeuren animatie die de ontwerpmogelijkheden in beeld brengt. Ook professional creëert u stap voor stap uw perfecte villa. Dat den. Er zijn dusdanig veel uitbreidings- en indelingsvarianten aan de achterzijde of extra slaap- of speelkamers. Ook de vindt u op de website de meest actuele informatie als het begint met de keuze voor de kavel en het type villa en geeft dat werkelijk elke denkbare woonwens kan worden ingevuld. keuze van een garage en de situering is bijvoorbeeld vrij. gaat om het project, de verkoopprijzen en bijvoorbeeld het aan wat uw programma van eisen is aan de hand van een Uw villa kunt u dan ook volledig naar eigen wens tot in detail, En wat dacht u van een veranda aan de achterzijde die uw aantal villa s dat nog beschikbaar is. checklist. Onze Co-creator vertaalt dit in uw persoonlijke vormgeven, samenstellen en realiseren. Door de zorgvuldig ontworpen en op elkaar afgestemde keuzemogelijkheden leidt dat altijd tot een bijzonder fraai eindresultaat, zowel buitenbeleving in elk seizoen tot een genot maakt of een nog grotere woonkamer? Kiest u voor een rieten kap of een kap gedekt met pannen, een rode of een witte gevelsteen? Co-creation Mocht u desondanks uw villa aan de hand van de mogelijk- plattegrond en een schetsimpressie van een ruimte in uw woning. Op basis hiervan gaan we de laatste fase in: u geeft aan welke aanpassingen u nog meer wenst waardoor we exterieur als interieur. U heeft volledige keuzevrijheid om Op krijgt u een indruk van de heden die we u presenteren niet kunnen samenstellen, uiteindelijk tot het definitieve ontwerp komen geheel uw wooncomfort nog meer inhoud te geven in de vorm van talloze mogelijkheden aan de hand van een sfeervolle dan krijgt u advies van onze Co-creator. Samen met deze afgestemd op uw persoonlijke wensen.

11 Villa Eccellente/Elegante Begane grond

12 Villa Eccellente 1 e verdieping Villa Elegante 1 e verdieping

13 Villa Eccellente 2 e verdieping Villa Elegante 2 e verdieping

14 spazio Creatief, innovatief en professioneel Verkoopinformatie BL Huisvesting ontwikkelt woon- en leefomgevingen waarin zaken gemeen hebben: kwaliteit, helderheid, flexibiliteit en Bij de aankoop van een villa in La Dolce Villa III wordt u dat uw villa gegarandeerd gebouwd wordt. Deze verplichting de bewoners centraal staan. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar zekerheid. Ook het werken op basis van Co-creation geeft persoonlijk begeleid door een van de twee geselecteerde is vastgelegd in de koop- of aannemingsovereenkomst. U de mate waarin BL Huisvesting dit in praktijk brengt, is uniek. inhoud aan het innovatieve karakter en de servicegerichtheid makelaars. Zowel Geerts Makelaars - Taxateurs als Van heeft dus altijd een veilig contract. Tevens biedt het waar- Zo introduceerde BL Huisvesting al enige jaren geleden Per- van BL Huisvesting. Deze solide werkwijze heeft onder andere Helvoort Makelaardij geven u alle informatie die u wenst, borg/garantiecertificaat een financiële waarborg in het geval soonlijke Huisvesting: kopers kunnen tot in het kleinst detail geresulteerd in gerealiseerde en in aanbouw zijnde projecten om te beginnen met het vastleggen van de kavel van uw dat de woning om welke reden dan ook niet wordt opgeleverd hun woning zowel exterieur als interieur vormgeven. Dit in de regio Gemert als 40 woningen in De Rooije Hoeven aan de keuze. Uiteraard lichten deze gerenommeerde makelaars de zoals vastgelegd in de overeenkomsten. concept heeft geresulteerd in een groot aantal projecten die Groeskuilenstraat/Laarveld, 26 woningen La Dolce Villa I en II verkooptekeningen toe en gaan in op de garanties die u BL Huisvesting heeft ontwikkeld in het zuiden van Nederland. Heel verschillende woon- en leefomgevingen die een aantal aan de Fielepien en de Wouw, 11 woningen aan de Oudestraat/ Bisonstraat en 9 woningen aan de Antoon Roelofsstraat. gedurende het hele proces heeft: de villa s worden gerealiseerd onder een waarborg/garantiecertificaat. Dit betekent van helvoort makelaardij bv

15 Grazia begane grond Grazia 2 e verdieping Grazia 1 e verdieping Villa Grazia

16 Raffinato begane grond Raffinato 2 e verdieping Raffinato 1 e verdieping Villa Raffinato 1 e verdieping

17 Voor meer informatie over de kavels in La Dolce Villa kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars: La Dolce Villa III is een project van: van helvoort makelaardij bv Geerts Makelaars - Taxateurs Van Helvoort Makelaardij B.V

Kennismakingsbijeenkomst. De Beekse Bron druk bezocht. BL Huisvesting, innovatieve ontwikkelaar van succesvolle projecten. Nieuwsbrief DeBeekseBron

Kennismakingsbijeenkomst. De Beekse Bron druk bezocht. BL Huisvesting, innovatieve ontwikkelaar van succesvolle projecten. Nieuwsbrief DeBeekseBron Nr 3 Nieuwsbrief Woonconsulent Hans Moors: Ik ben uw persoonlijke begeleider en adviseur Co-creator Marco van Leeuwen: Uw woonwensen zijn mijn inspiratie Kennismakingsbijeenkomst De Beekse Bron druk bezocht

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Nr 2 Nieuwsbrief DeBeekseBron Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord

Nr 2 Nieuwsbrief DeBeekseBron Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord Nr 2 Nieuwsbrief Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord Op weg naar de perfecte wijk! De Beekse Bron wordt de meest duurzame

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

De Beekse Bron manifestatie

De Beekse Bron manifestatie Nieuwsbrief Een nieuwe woonwijk komt tot leven De Beekse Bron manifestatie De Beekse Bron Een nieuwe woonwijk komt tot leven! Op zondag 31 mei vond De Beekse Bron Manifestatie plaats. Een informatief en

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

T E K O O P. Vogelsberg 23 te Maarheeze

T E K O O P. Vogelsberg 23 te Maarheeze Vogelsberg 23 - Maarheeze De Vogelsberg is een authentieke, verkeersarme laan, gelegen in de dorpskern maar toch omgeven door akkerland en veel groen. De bebouwing bestaat enkel uit vrijstaande herenhuizen

Nadere informatie

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 DE ENTREE nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 Frisse, eigentijdse woningen met een nostalgisch karakter,

Nadere informatie

DeBeekseBron gaat van start! Co-creation bijeenkomst in het 1 e kwartaal van 2014!

DeBeekseBron gaat van start! Co-creation bijeenkomst in het 1 e kwartaal van 2014! Nr 1 Nieuwsbrief Wij wensen u een groene Kerst en een gelukkig en duurzaam 2014! gaat van start! Co-creation bijeenkomst in het 1 e kwartaal van 2014! De start van, de meest duurzame wijk van Limburg,

Nadere informatie

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze Meidoornstraat 12 - Maarheeze De Meidoornstraat is een mooie rustige straat gelegen in een groene omgeving, grenzend aan een wandelbos. De straat kenmerkt zich door het autoluwe karakter en de diversiteit

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

Veldhoven (Meerstraat) De Egel

Veldhoven (Meerstraat) De Egel Veldhoven (Meerstraat) De Egel 5 moderne en verrassend ruim opgezette vrijstaand geschakelde (semi-) bungalows met inpandig bereikbare garage en tuin, gunstig gelegen aan de Egel in plan "Meerstraat" in

Nadere informatie

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel 8 vrijstaand geschakelde gezinswoningen met garage De vrijstaand geschakelde woningen in Het Klavier De vrijstaand

Nadere informatie

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Meentweg 23-25 te Bussum VOORGEVEL ACHTERGEVEL ZIJGEVEL Ruime, statige halfvrijstaande eengezinswoning in een rustige woonstraat aan de rand van het

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong

Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong Vraagprijs: 425.000 vrij op naam Omschrijving Vianen - Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong In Helsdingen voel je je direct thuis. Het is een kleinschalig buurtje met een

Nadere informatie

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n SAmen Bouwen IN TILBURG PLAN KOOLHOVEN PLAN KOOLHOVEN Koolhoven is een grote uitbreidingslocatie in Tilburg ten zuiden van woonwijk de Reeshof, omsloten door bos, heide, natuurgebied en een landgoederenzone,

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

Den Burghstraat TN Voorburg k.k.

Den Burghstraat TN Voorburg k.k. TE KOOP Den Burghstraat 32 2275 TN Voorburg 759.000 k.k. KENMERKEN Prijs 759.000 k.k. Postcode 2275 TN Ligging Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 830cm

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande villa. Albrechtplein 43 Sliedrecht

Te koop Vrijstaande villa. Albrechtplein 43 Sliedrecht Te koop Vrijstaande villa Albrechtplein 43 Sliedrecht Te koop Vrijstaande rietgedekte villa Albrechtplein 43 Sliedrecht Betreft : Op één van de mooiste locaties van Sliedrecht is deze compleet gemoderniseerde

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014. Status

Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014. Status Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014 Kavel Soort Kavel VON prijs Villa VON prijs Villa VON prijs Status nr. (ca. m²) Elegante (541 m³) Eccellente (574 m³) Villa Unico 1 vrijstaand

Nadere informatie

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event.

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event. Nieuwsbrief De Beekse Bron Event. Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron Een gevarieerde, aantrekkelijke en duurzame wijk Start selectie aannemers en bouwpartners Voorspoedig

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Aan de rand van De Zuidduinen van het villadorp in Noordwijk aan Zee verrijzen

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

Gerens Marke. Sfeervol Zwolle Zuid. 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje. Nieuwbouw Ittersum

Gerens Marke. Sfeervol Zwolle Zuid. 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje. Nieuwbouw Ittersum Sfeervol Zwolle Zuid Gerens Marke Nieuwbouw Ittersum 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje Dorps wonen in Gerens Marke Gerens Marke is een bijzonder nieuwbouwproject van 14 (half)vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Oudestraat 28 5421 WE GEMERT Koopsom: 269.000 v.o.n.

TE KOOP. Oudestraat 28 5421 WE GEMERT Koopsom: 269.000 v.o.n. TE KOOP Oudestraat 28 5421 WE GEMERT Koopsom: 269.000 v.o.n. Omschrijving Unieke semi-bungalows in het centrum van Gemert aan de Oudestraat Aan de Oudestraat, in de monumentale boerderij op wandelafstand

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

GREVELINGEN 2 VriJStaanDe Villa'S aan De kreek te nieuw-beijerland fase 2

GREVELINGEN 2 VriJStaanDe Villa'S aan De kreek te nieuw-beijerland fase 2 GREVELINGEN 2 VriJStaanDe Villa'S aan De kreek te nieuw-beijerland fase 2 De Omgeving nieuw-beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van oud-beijerland. Het dorp nieuw-

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Steneweg. Vraagprijs: k.k. Middelharnis. Steneweg 81, Middelharnis

Steneweg. Vraagprijs: k.k. Middelharnis. Steneweg 81, Middelharnis Steneweg 81 Middelharnis Vraagprijs: 885.000 k.k. Uw bedrijf voeren vanuit uw luxe authentieke huis temidden van het centrum van Middelharnis op een wel heel royale kavel? Ondernemers opgelet! Deze authentieke

Nadere informatie

Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen. sept 2009

Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen. sept 2009 sept 2009 7 Foto: Marcel Bosmans, Gemerts Nieuwsblad Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen Op 16 september hebben de gemeente Gemert-Bakel en BL Huisvesting de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven.

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven. Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water lev n beleven www.wonenaandeherenweg.nl Vrijstaand wonen in een royale rietgedekte villa aan de Herenweg Omgeven door water maar toch op korte afstand

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k.

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k. Rozenburg 13, DOORN Vraagprijs 339.000 k.k. Rozenburg 13 DOORN Midden in het centrum van Doorn biedt dit prachtige appartement u volop privacy. De architectonische diversiteit zorgt voor een hele

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te

Nadere informatie

De Rooije Hoeven vanaf 12 december in de vrije verkoop!

De Rooije Hoeven vanaf 12 december in de vrije verkoop! dec 2009 9 De Rooije Hoeven vanaf 12 december in de vrije verkoop! Namens het team van BL Huisvesting en De Rooije Hoeven wens ik u fantastische feestdagen en een gelukkig en gezond 2010! Bas van de Laar,

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor.

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor. SAmen Bouwen in NUNSPEET GEEF UW DROMEN DE RUIMTE WONEN in NUNSPEET Nunspeet is een zogeheten esdorp en gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. De omgeving van Nunspeet is prachtig om al fietsend

Nadere informatie

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs: TE KOOP Oudestraat 73.. 5421 WC GEMERT Prijs: 359.000 Omschrijving OUDESTRAAT 73 GEMERT. Deze karakteristieke royaal uitgebouwde twee onder-een kapwoning is gelegen op een riant perceel in een gewilde

Nadere informatie

geschakelde ngen fase

geschakelde ngen fase woningen fase D 9 geschakelde geschakelde woningen Bouwnummers 8 en 9 9 geschakelde woningen Bouwnummers 1 t/m 7 2 Wonen. Daar denk je goed over na. De hypotheek moet kloppen. En de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

HERENWEG 268-270 WILNIS 495.000 v.o.n. www.herenweg268-270.nl Omschrijving Aan de karakteristieke lintbebouwing van Wilnis worden twee halfvrijstaande herenhuizen gebouwd. De directe ligging aan doorgaand

Nadere informatie

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr Het Makelaarshuis B.V. Weemstraat 1 8331 JA STEENWIJK Tel: 0521-521 521 Fax: 0521-535 808 info@hetmakelaarshuis.nl www.hetmakelaarshuis.nl BROCHURE Nieuwbouw plan Bergstein Tuk Het Makelaarshuis BV Weemstraat

Nadere informatie

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel Zeldzaam mooi wonen de Paradijsvogel U kunt haar nu het paradijs beloven In de Randstad doet zich een bijzondere woonkans voor. In Vlaardingen-Holy ligt de Vogelwijk en daar komen straks 20 fraaie waterwoningen,

Nadere informatie

Parklaan 13 Putten. Parklaan 13 Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Parklaan 13 Putten. Parklaan 13 Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op een unieke locatie aan de lommerrijke Parklaan treft u op nummer 13 een prachtig karakteristieke, onder architectuur ontworpen vrijstaande woning aan. Aan een van de mooiste

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Tegenbosch 8 te Eindhoven. Koopsom: op aanvraag

Tegenbosch 8 te Eindhoven. Koopsom: op aanvraag Tegenbosch 8 te Eindhoven Unieke vrijstaande woning in hoeve stijl gebouwd gelegen op gewilde locatie tegen landgoed De Wielwaal. De woning is zeer luxe afgewerkt en beschikt o.a. over een fantastische

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Nordhornsestraat 35 Denekamp 04 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Nordhornsestraat 35 Denekamp 04 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Nordhornsestraat 35 Denekamp 04 november 2017 Vraagprijs: 545.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Meer dan 100 jaar geleden ontworpen en gebouwd, een bijzondere sfeer en

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

riante vrijstaande woningen in Ter Aar

riante vrijstaande woningen in Ter Aar riante vrijstaande woningen in Ter Aar Een rustige omgeving, maar wel overal dichtbij Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke dorpssfeer én een breed aanbod aan voorzieningen

Nadere informatie

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen De Steeg Leunen Vrij wonen naar eigen inzicht 4 vrijstaande woningen Optie Verkoopbrochure 4 vrijstaande woningen Leunen, november 2016 situatie Kies de woning die bij u past In het landelijke Leunen (gemeente

Nadere informatie

Groene Loper VK Bleiswijk k.k.

Groene Loper VK Bleiswijk k.k. TE KOOP Groene Loper 60 2665 VK Bleiswijk 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Adres Groene Loper 60 Postcode 2665 VK Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Geschakelde woning Woonruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Zevenblad K.K EA Oldenzaal

TE KOOP. Zevenblad K.K EA Oldenzaal Zevenblad 24 7577 EA Oldenzaal TE KOOP 359.000 K.K. Zevenblad 24 7577 EA Oldenzaal Inleiding Bent u op zoek naar een royale vrijstaande woning? Dan is dit wat u zoekt! Vrijstaande woning gelegen op een

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Stobbeweg 19 - Hierden

Stobbeweg 19 - Hierden Vraagprijs 1.495.000,-- kosten koper Omschrijving Exclusief, vrijstaand en onder architectuur gebouwd RIETGEDEKT LANDHUIS gelegen op een fraai perceel eigen grond van 1.985 m². Dit stijlvolle woonhuis

Nadere informatie

Nico Staalstraat 4 Hank

Nico Staalstraat 4 Hank Nico Staalstraat 4 Hank Schitterende en perfect onderhouden riet gedekte villa met inpandige garage en magnifieke tuin. Het is een degelijk gebouwd huis dat in 2006 is opgeleverd aan de huidige bewoners.

Nadere informatie

TE KOOP. Achterkamp K.K WH Denekamp

TE KOOP. Achterkamp K.K WH Denekamp Achterkamp 7 7591 WH Denekamp TE KOOP 329.000 K.K. Achterkamp 7 7591 WH Denekamp Inleiding Op zoek naar een jonge vrijstaande woning gelegen op een rustige locatie? Dan is dit prachtige object met een

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 4 CAMMINGHASTRAAT LEEUWARDEN INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort herenhuis Type vrijstaande woning Ligging in woonwijk Bouwjaar 1906-1930 Garage

Nadere informatie

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9 j u l i 2 0 0 9 5 Maak kennis met de Woonhoeve In de vorige nieuwsbrief heeft u uitvoerig kennis gemaakt met de Laanwoning, Dorpswoning, Erfwoning en de Hofwoning. In deze nieuwsbrief introduceren wij

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Goudbloemsedijk 4a Hoeven

Goudbloemsedijk 4a Hoeven Goudbloemsedijk 4a Hoeven Goudbloemsedijk 4a, Hoeven Op één van de mooiste en meest unieke plekjes van Hoeven, op een rijafstand van een half uur van Rotterdam, staat deze geheel in stijl én luxe high-tech

Nadere informatie

TE KOOP. Denekamperstraat K.K GC Oldenzaal

TE KOOP. Denekamperstraat K.K GC Oldenzaal Denekamperstraat 38 7573 GC Oldenzaal TE KOOP 275.000 K.K. Denekamperstraat 38 7573 GC Oldenzaal Inleiding Op zoek naar een riante twee-onder-een-kap woning gelegen in Oldenzaal? Dan is dit je kans! Ideaal

Nadere informatie

Verkoopinformatie. Notweg 20 te Bergen NH

Verkoopinformatie. Notweg 20 te Bergen NH Verkoopinformatie Notweg 20 te Bergen NH Vrijstaande villa met ruim zelfvoorzienend bijgebouw en maar liefst 1000 m2 grond op centrumlocatie in Bergen! Dit geheel is goed onderhouden en zeer gunstig gesitueerd

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Hoofdweg 209-a te Paterswolde

Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 290a te Paterswolde Wilt u ook optimaal genieten door te wonen in een penthouse met uitzonderlijk wooncomfort? Wonen in de kop van Drenthe, nabij de bruisende stad

Nadere informatie

12 STATIGE WITTE WONINGEN

12 STATIGE WITTE WONINGEN WWW.HOOGLUCHEN.NL 12 STATIGE WITTE WONINGEN LUCHEN MIERLO Luchen is een moderne nieuwbouwwijk, fraai gelegen in het groene Brabantse landschap aan de rand van Mierlo (gemeente GeldropMierlo). Deze unieke

Nadere informatie

Te koop. Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk. Moonshof. Burgermeester

Te koop. Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk. Moonshof. Burgermeester Te koop Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk Burgermeester Moonshof Wonen in een vertrouwde omgeving Inhoudsopgave Locatie 5 Wonen 8 Slapen 11 Hobby 13 Sanitair 14 Keuken 15 Financiering

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

Indelingsvarianten grondgebonden woningen

Indelingsvarianten grondgebonden woningen Indelingsvarianten grondgebonden woningen Gevarieerd wonen, voor iedere doelgroep Het slimme duurzame bouwconcept. Van VolkerWessels Alle soorten grondgebonden woningen Naast de lage prijs en het duurzame

Nadere informatie

BEUKENHOF 200 LELYSTAD

BEUKENHOF 200 LELYSTAD BEUKENHOF 200 LELYSTAD 425.000 k.k. www.beukenhof200.nl Omschrijving Vraagprijs: Bieden vanaf 425.000,-- K.K. *Ieder voorstel boven de genoemde "bieden vanaf" prijs zal door verkopers serieus in overweging

Nadere informatie

TE KOOP. Sodalietdreef K.K CR Emmen. Noordbarge Makelaardij. Kruisstraat AS

TE KOOP. Sodalietdreef K.K CR Emmen. Noordbarge Makelaardij. Kruisstraat AS TE KOOP 305.000 K.K. Noordbarge Makelaardij Kruisstraat 1 7812 AS 0591-64 46 77 info@makelaardij-noordbarge.nl Sodalietdreef 52 7828 CR Emmen Sodalietdreef 52 7828 CR Emmen Inleiding In de wijk Parc Sandur

Nadere informatie

7 herenhuizen burosalt "vedelplein" Aria te Goes

7 herenhuizen burosalt vedelplein Aria te Goes Inleiding Aria vedelplein Een herenhuis aan een plein: dan is uw eerste gedachte die van een statige woning. Zo zijn wij als architecten ook begonnen aan het ontwerp van de herenhuizen type SALT aan het

Nadere informatie

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen Buitenkans in het hart van Bennebroek 10 Riante nieuwbouwwoningen Dorps wonen in een dynamisch leefgebied De regio Zuid-Kennemerland is zeer gewild als woonlocatie. Het is een prachtig gebied met een gemoedelijke,

Nadere informatie

halfvrijstaande villa s

halfvrijstaande villa s halfvrijstaande villa s Individueel aantrekkelijk De bijzondere architectuur van de halfvrijstaande villa s maakt de woningen aan alle kanten aantrekkelijk. Er is niet gekozen voor één ontwerp, maar voor

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst Je eigen lievelingsplek in Berghorst Op deze fraaie locatie worden 6 ruimte rijwoningen met bergingen en twee 2-onder-1-kapwoningen

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k.

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k. ZEIST HERENLAAN 35 vraagprijs: 695.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonopp. Perceelopp. herenhuis tussenwoning 7 192 m² 200 m² Inhoud 732 m³ Bouwjaar 1910 Tuin achtertuin, voortuin Verwarming c.v.-ketel

Nadere informatie

de Meihorst Wonen met klasse HAREN

de Meihorst Wonen met klasse HAREN Wonen met klasse HAREN www.meihorst.nl Wonen met klasse Wonen Wonen met klasse Haren Beste woongemeente Locatie en situatie Omgeving pag 4 met klasse in Haren Woningontwerp Stedenbouwkundige indeling Woningontwerpen

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De prachtige twee-onder-een-kapwoning met zijentree heeft extra ruime afmetingen en is voorzien van een aangebouwde, stenen berging en eigen parkeerplaats. Dat is luxe wonen en

Nadere informatie

Paviljoensweg 12 te Laren Nh

Paviljoensweg 12 te Laren Nh Paviljoensweg 12 te Laren Nh T: 035-6319191 F: 035-6210308 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl GEWELDIGE RUSTIGE LOCATIE OP LOOPAFSTAND VAN HET DORP NOG TE VERBOUWEN

Nadere informatie

TE KOOP. Hertog Albrechtlaan GS Den Haag k.k.

TE KOOP. Hertog Albrechtlaan GS Den Haag k.k. TE KOOP Hertog Albrechtlaan 9 2553 GS Den Haag 1.300.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.300.000 k.k. Postcode 2553 GS Ligging Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande

Nadere informatie

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent IJSSELMAERE De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent Bouw je eigen droomvilla aan het water Het zelf bouwen van een huis is een intensief traject waarbij je rekening moet houden met een

Nadere informatie

KLEIWEG 81 ROTTERDAM

KLEIWEG 81 ROTTERDAM KLEIWEG 81 KLEIWEG 81 OMSCHRIJVING Zeer royaal en karakteristiek herenhuis (ca. 160 m2 woonoppervlakte) met zonnige achtertuin en terras. Dit fraaie woonhuis is o.a. voorzien van ruime living met openslaande

Nadere informatie