Pypsterstikke 29 - Balk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pypsterstikke 29 - Balk"

Transcriptie

1 Pypsterstikke 29 - Balk Vraagprijs ,-- kosten koper

2 Omschrijving Pypsterstikke 29 - Balk Op fraaie woonstand gelegen, riante en onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met een fantastisch uitzicht over landerijen. De woning staat op een hoek locatie aan de rand van het pittoreske dorp, op een ruim perceel van 931 m2 en heeft een besloten achtertuin met een gunstige zonligging op het zuidwesten. De achtertuin is in 2011 onder architectuur geheel opnieuw aangelegd en v.v. meerdere zonneterrassen met o.a. een terrasoverkapping. De vrijstaande garage beschikt over een carport en een zolderberging. De woning is 1998 gebouwd en heeft aan de achterzijde in 2005 een forse uitbreiding gekregen middels een tuinkamer van 35 m2. Bijzonderheden: - Schitterende woonstand en omgeving. - Uitstekend onderhouden woning. - Gebouwd middels het systeem van gelamineerde zware grenen logs, door het gerenommeerde bouwbedrijf Finnhouse Bouw. - Een natuurlijke gevoel van wonen vanwege de duurzame bouwstijl met ecologische materialen. Hout heeft van nature ademende eigenschappen en reguleert warmte, vocht en geluid. - Optimaal geïsoleerd door middel van een extra isolatielaag aan de binnenzijde van de logs, hierdoor is de woning zeer energiezuinig. - Geheel v.v. isolatieglas. - Verwarming via een CV-installatie. - Door het brede dakoverstek en de hoogte van de logs boven het maaiveld is de woning onderhoudsvriendelijk. Overschilderen van de gevels met het eigen verfsysteem behoeft slechts één maal in de 5 tot 10 jaar.

3 Foto s

4

5

6 Begane Grond Indeling: ruime entree met garderobekast en toilet. L-woonkamer van 50 m2 met aansluiting houtkachel en een schitterende tuinkamer (serre) van nog eens 35 m2 aan de achterzijde. De tuinkamer met een zinken dak is v.v. vloerverwarming, tuindeuren, balkenplafond en een fraaie kastenwand.

7

8

9 Dichte eetkeuken van 19 m2 met een luxe keukeninrichting in een U-opstelling met een granieten blad en veel inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de aangrenzende bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken beschikt over witgoedaansluitingen, HR combiketel en achterentree.

10 1 e Verdieping Boven: overloop met hobbyhoek en 3 slaapkamers: 7 m2, 13 m2 en een riante ouderslaapkamer van 20m2 met kastenwand. Luxe badkamer met whirlpool, douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

11 Zolderberging Zolderberging bereikbaar middels vlizotrap.

12 Kenmerken Object gegevens Soort Villa Type Vrijstaande woning Bouwjaar 1998 Bouwvorm Bestaande bouw Permanente bewoning Ja Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Garage Vrijstaand hout, Carport Maten object Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Volume 530 m³ Perceeloppervlakte 931 m² Woonoppervlakte 168 m² Woonkamer 50 m² Details Ligging object Bijzonderheden Onderhoud binnen Onderhoud buiten Berging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Aan de rand van het dorp, fraaie tuinkamer Uitstekend Uitstekend Vrijstaande garage met carport

13 Tuin gegevens Tuin Tuin diepte/lengte Tuin breedte achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras 15 m 25 m Achtertuin 375 m² Ligging Kwaliteit Achterom Zuid, West Fraai aangelegd, achtertuin is in 2011 onder architectuur geheel opnieuw aangelegd Ja Installaties en Isolatie Verwarming C.v.-ketel, open haard, vloerverwarming geheel Bouwjaar ketel 1998 Type ketel AWB WT, Open haard, Vloerverwarming geheel Eigendom Eigendom Isolatie Dubbel glas, Volledig geïsoleerd Warmwater C.v.-ketel Balk is de hoofdplaats van de gemeente Gaasterlân-Sleat en het toeristische dorp beschikt over een levendig, historisch centrum en er zijn veel voorzieningen en er is een breed aanbod van winkels aanwezig. De gemeente Gaasterlân-Sleat ligt een bosrijke omgeving en omvat pittoreske plaatsjes, ruimte, natuurschoon, uitgebreide fiets en unieke ruiterroute en tal van watersportvoorzieningen. De jachthaven geeft direct toegang tot het Fries Merengebied en het IJsselmeer. Op circa 5 km is er een 9-holes natuurgolfbaan aanwezig van Golfclub Gaasterland. Het dorp ligt gunstig ten opzichte van Lemmer en uitvalswegen (A6) richting de Randstad en de rest van Noord Nederland (A7). Kortom alles onder handbereik!

14

15

16 68 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Pypsterstikke 29 Bal a m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 8 januari 2013 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BALK A 2264 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

17 Omgevingskaart Klantreferentie: Pypsterstikke 29 Bal 0 m 125 m 625 m Deze kaart is noordgericht. Schaal 1: Hier bevindt zich Kadastraal object BALK A 2264 Pypsterstikke 29, 8561 AW BALK De auteursrechten en databankenrechten zijn voorbehouden aan de Topografische Dienst Kadaster.

18 Dé Aankoopmakelaars van. Waarom aankoopbegeleiding? Waarschijnlijk zult u hooguit 2 of 3 keer in uw leven een huis kopen. Misschien vaker, maar dat is uitzonderlijk. Voor ons is het echter dagelijks werk. Dat betekent dat de huizenmarkt geen geheimen voor ons kent. Wij kennen de kansen en de risico s, de voordelen en valkuilen en stellen uw belang hierin voorop! Gemak en eerlijke feedback. De aankoop van een huis brengt nogal wat werk met zich mee en gaat vaak gepaard met de nodige spanning en emotie. Je wilt weten waar je aan begint. Soms kan enthousiasme blind maken voor bepaalde nadelen of risico s. Wij geven u rationele en eerlijke feedback! Voordeel Over het algemeen zijn wij, denken wij, beter in staat de onderhandeling succesvoller af te sluiten dan de gemiddelde consument. Zeker in de huidige markt waar prijzen meer onder druk staan is het goed onderhandelen wanneer je dagelijks bezig bent met de waardevaststelling van woningen en appartementen. Bovendien is uw tegenpartij in de onderhandeling een professioneel onderhandelaar die vooral gaat voor het belang van zijn opdrachtgever. Waar hij ook opdracht toe heeft. Vaak weerhoudt de prijs van de aankoopmakelaar mensen ervan ons in te schakelen. heeft een zeer scherp tarief, namelijk vanaf 1495,-- exclusief BTW (met enkele begrijpelijke voorwaarden). Een voordelig tarief en beter onderhandelingsresultaat. Dat geeft voordeel! Daarnaast is prestatiegerichte courtage op maat ook mogelijk. Zekerheid Weten wat je koopt en duidelijk je eigen verantwoordelijkheden kennen. Makelaardij Friesland weet waar de grenzen liggen tussen de informatieplicht van de verkoper en de onderzoeksplicht van de koper. Dat geeft zekerheid. Aankooptaxatie Wilt u liever alleen een onderhandelingsadvies én een aankooptaxatierapport (dat ook voor de financiering gebruikt kan worden) dan is het tarief zelfs slechts 495,-- excl. BTW. Wij zijn u graag van dienst! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak:

19 Een goed hypotheekadvies nodig? Second opinion Steeds vaker zien wij kopers die zich ruim van te voren hebben laten informeren over de financieringsmogelijkheden van hun toekomstige woning. Vaak is dit advies uitgevoerd door 'onafhankelijke hypotheekadviseurs'. Toch raden wij u aan altijd een second opinion uit te laten voeren. Vaak blijkt dat er voordeliger mogelijkheden zijn. Deze second opinion kost u niets, sterker: het levert u meestal wat op. Een afspraak kan op zeer korte termijn worden uitgevoerd. Nieuwbouw Daarnaast hebben wij voor al onze nieuwbouwprojecten de meest voordelige nieuwbouw hypotheekarrangementen weten vast te leggen tegen zeer gunstige voorwaarden. Tip! De hypotheekadviseur zal ook uitzoeken of u in aanmerking komt voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Als dat het geval is, kunt u tegen een gunstiger tarief geld lenen. De kosten die u maakt voor het afsluiten van deze garantie verdient u snel terug. Bovendien zijn ze fiscaal aftrekbaar. Bel ons voor een afspraak:

Sydwende 63 - Drachten

Sydwende 63 - Drachten Sydwende 63 - Drachten Vraagprijs 249.000,-- kosten koper Omschrijving Sydwende 63 - Drachten In fraaie bungalow/villawijk gelegen, vrijstaande woning met aangebouwde L- vormige garage en bijkeuken. De

Nadere informatie

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper Omschrijving Dwarstak 31 - Houtigehage Aan de rand van het dorp gelegen, uitstekend onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage en

Nadere informatie

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Titelroas 18 - Boornbergum Aan de rand van het dorp gelegen, in perfecte staat verkerende royale vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper

De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper Omschrijving De Meer 26 9 - Drachten Nabij winkelcentrum Noorderpoort, openbaar vervoer en het stadscentrum gelegen, 2/1-kapwoning met aangebouwde

Nadere informatie

Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper

Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Omschrijving Kommisjewei 51 - Nijega Aan doorgaande weg gelegen, vrijstaande woning met vrijstaande dubbele garage/schuur en een perceel weiland.

Nadere informatie

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Omschrijving Aardappelland 12 - Drachten Op fraaie locatie in de wijk Himsterhout gelegen, royale 2/1-kapwoning met ruime bijkeuken, grote

Nadere informatie

Lytse Buorren 13 - Sumar

Lytse Buorren 13 - Sumar Lytse Buorren 13 - Sumar Vraagprijs 349.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Buorren 13 - Sumar In het buurtschap Sumarreheide gelegen, ruime gerenoveerde vrijstaande woning met aangebouwde garage, bedrijfs-

Nadere informatie

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Op fraaie woonstand gelegen, uitstekend onderhouden bungalow met 3 slaapkamers en een mooi uitzicht

Nadere informatie

Leidijk 6* - Donkerbroek

Leidijk 6* - Donkerbroek Leidijk 6* - Donkerbroek Huurprijs 1.200,-- p.m. 1200,- per maand voor het woonhuis, exclusief gastenverblijf. 1400,- per maand voor het woonhuis, inclusief gastenverblijf en gebruik van schuur met sauna.

Nadere informatie

Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs ,00 kosten koper

Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs ,00 kosten koper Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs 169.000,00 kosten koper Aan de noordkant van Zwolle, aan de rand van de binnenstad, tegen de Aa-landen ligt deze zeer aantrekkelijke TUSSENWONING met diepe besloten

Nadere informatie

Bosvaren 16 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper

Bosvaren 16 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper Bosvaren 16 ASSEN Vraagprijs 315.000,00 kosten koper In de woonwijk Kloosterveen, nabij sportpark en basisscholen, in deelplan Kloosterbos gelegen ruime 2-onder-1 kapwoning met bijkeuken en aangebouwde

Nadere informatie

Jelle Wissesstrjitte 12 - Balk

Jelle Wissesstrjitte 12 - Balk Jelle Wissesstrjitte 12 - Balk Vraagprijs 99.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving

Nadere informatie

Kerkhoflaan 11 EELDE

Kerkhoflaan 11 EELDE Kerkhoflaan 11 EELDE Makelaardij van Santen de Hoog B.V. Groningen Gedempte Zuiderdiep 42 9711 HJ Groningen Tel: 050-3120991 Fax: 050-3120971 E-mail: info@vansantendehoog.nl Vraagprijs 439.500,00 kosten

Nadere informatie

Eikesingel 15 - Drachten

Eikesingel 15 - Drachten Eikesingel 15 - Drachten Vraagprijs 665.000,-- kosten koper Omschrijving Eikesingel 15 - Drachten Op markante locatie van Drachten gelegen vrijstaande riante villa met inpandige dubbele garage. Deze sfeervolle

Nadere informatie

Makelaardij Eelman Warmoesstraat CN Den Burg Tel: Fax:

Makelaardij Eelman Warmoesstraat CN Den Burg Tel: Fax: EPELAAN 27, DE KOOG Makelaardij Eelman Warmoesstraat 23 1791 CN Den Burg Tel: 0222-312185 Fax: 0222-312633 info@makelaardijeelman.nl www.makelaardijeelman.nl Epelaan 27 DE KOOG Vraagprijs 467.500,00 kosten

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK OMSCHRIJVING Een vrijstaande bungalow met aangebouwde serre; vrijstaande houten schuur en car-port, gelegen op 1700 m2 eigen grond. De woning

Nadere informatie

Roggeslootweg 796, De Cocksdorp

Roggeslootweg 796, De Cocksdorp Roggeslootweg 796, De Cocksdorp Vraagprijs 229.500 k.k. Geschakelde 6-persoon recreatiebungalow (Type D) met aangebouwde berging, gelegen aan de rand van het bungalowpark, op een perceel eigen grond van

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP CADZAND De Stelle 17 Verrassend mooi gelegen

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Montfort, Bosring 36 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Montfort, Bosring 36 Op een rustige en zeer goede locatie gelegen

Nadere informatie

Alkmesschen 63 ASSEN

Alkmesschen 63 ASSEN Alkmesschen 63 ASSEN Vraagprijs 350.000,00 kosten koper Laat u verrassen door deze SMAAKVOLLE LICHTE VRIJSTAANDE WONING met ruime tuin (647 m2) waar u zowel binnen als buiten heerlijk kunt vertoeven. De

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

Kattebos Heerenveen

Kattebos Heerenveen Kattebos 109 - Heerenveen Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Kattebos 109 - Heerenveen Op schitterende hoeklocatie en tegenover het Heidemeer met golfcourse gelegen, vrijstaande villa met

Nadere informatie

OVERSCHIESE KLEIWEG 677B

OVERSCHIESE KLEIWEG 677B OVERSCHIESE KLEIWEG 677B OVERSCHIESE KLEIWEG 677B OMSCHRIJVING Deze unieke en vrijstaande villa met een eigen aparte vrijstaande garage met daarbij op de 1e verdieping een extra afzonderlijk bereikbaar

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper Nijtap 39 - Opeinde Vraagprijs 985.000,-- kosten koper Omschrijving Nijtap 39 - Opeinde Omgeven door landerijen staat dit bijzondere en luxueuze landhuis met inpandige garage, vrijstaande hobby-/atelierruimte,

Nadere informatie

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT Aan achterzijde volledig vrij gelegen, over de volle breedte uitgebouwd en in de afgelopen jaren smaakvol gemoderniseerd woonhuis met berging aan vooren achterzijde,

Nadere informatie

Aluminiumweg 64 - APELDOORN. Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m². www.deheusmakelaardij.nl

Aluminiumweg 64 - APELDOORN. Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m². www.deheusmakelaardij.nl Aluminiumweg 64 - APELDOORN Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m² www.deheusmakelaardij.nl WONING VERKOPEN? VRAAG NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN! Volg ons ook! www.twitter.com/dhmakelaardij

Nadere informatie

BELCAMPOSTRAAT 61 BERKEL EN RODENRIJS

BELCAMPOSTRAAT 61 BERKEL EN RODENRIJS BELCAMPOSTRAAT 61 BELCAMPOSTRAAT 61 OMSCHRIJVING Een zeer charmante, leuke VIER-KAMER HOEKWONING met voor- en achtertuin, riante serre en eigen achterom. De woning is zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien

Nadere informatie

Oostvierdeparten 4 - Noordwolde

Oostvierdeparten 4 - Noordwolde Oostvierdeparten 4 - Noordwolde Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Omschrijving Oostvierdeparten 4 - Noordwolde In een schitterende bosrijke omgeving op de grens van Friesland en

Nadere informatie

Gruttohoek 14 - Spijkenisse

Gruttohoek 14 - Spijkenisse Gruttohoek 14 - Spijkenisse Vraagprijs: 150.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Goed onderhouden, goed geïsoleerde

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord 150 6431 HR Hoensbroek 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz.

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord 150 6431 HR Hoensbroek 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz. Loomans makelaardij OZ 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz.nl BROCHURE D o l g a a r d 1 A M S T E N R A D E Dolgaard 1 AMSTENRADE Vraagprijs 385.000,00 kosten koper ruim, goed

Nadere informatie

Veendam Van Goghlaan 11. Vraagprijs: kosten koper

Veendam Van Goghlaan 11. Vraagprijs: kosten koper Veendam Van Goghlaan 11 Vraagprijs: 625.000 kosten koper Omschrijving Veendam - Van Goghlaan 11 Uniek in de woonwijk Golfeiland aan water en golfbaan gelegen luxe vrijstaande villa met inpandige garage,

Nadere informatie

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM PLUTOSTRAAT 12 PLUTOSTRAAT 12 OMSCHRIJVING Goed onderhouden en compleet verbouwde zeskamer eengezinswoning MET OPBOUW en zonnige tuin voorzien van veranda en houten berging gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL OMSCHRIJVING Op prachtige locatie direct aan de oevers van de Brielse Maas gelegen gezellige VIJFKAMER BUNGALOW met zwembad en eigen aanlegsteigers. De woning

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

Wildervank Torenstraat 180. Vraagprijs: kosten koper

Wildervank Torenstraat 180. Vraagprijs: kosten koper Wildervank Torenstraat 180 Vraagprijs: 175.000 kosten koper Omschrijving Wildervank - Torenstraat 180 Op rustige stand, met vrij uitzicht aan viswater gelegen, uitstekend onderhouden en gemoderniseerde

Nadere informatie

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : 0548-545969 w w w.onshoes.nl info@onshoes.nl TE KOOP Goudvink 35-7463 BD Rijssen erkend lid van VastgoedPRO Vraagprijs : 387.000,00 k.k. Onder architectuur

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP SLUIS Zuiderbruggeweg 19 In de polder gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs 495.000,- k.k. Het vrijstaande LANDHUIS op ruime kavel(1226m2) gelegen in De Dreven. Kastanjeweg 6 te 9603 DE Hoogezand. Het vrijstaande LANDHUIS met aangebouwde stenen GARAGE en BERGING,

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

PROFESSOR BOLKLAAN 13

PROFESSOR BOLKLAAN 13 PROFESSOR BOLKLAAN 13 ROTTERDAM PROFESSOR BOLKLAAN 13 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Aan de rand van de oude dorpskern van Overschie, een idyllisch gelegen VRIJSTAANDE VIJFKAMER-WONING met vrijstaande GARAGE.

Nadere informatie

G.A. Brederodestraat 137 VOLENDAM

G.A. Brederodestraat 137 VOLENDAM G.A. Brederodestraat 137 VOLENDAM De Woonkamer Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. Een Lvormige woonkamer met openslaande deuren naar het achtererf. De woning is voorzien van gestukadoorde plafonds en

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Jan van Ghelcenstraat 31 - Tiel Vraagprijs 185.000,- k.k. Rozenhage Makelaardij Kellenseweg 4 4004 JD TIEL Tel: 0344-673567 E-mail: info@rozenhage.nl Website: www.rozenhage.nl Kenmerken Object gegevens

Nadere informatie

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST Uitstekend onderhouden, modern uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type hoekwoning, met inpandige garage. De woning is gelegen in een rustig en fraai hofje

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

KRALINGSE PLASLAAN 82A

KRALINGSE PLASLAAN 82A KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM OMSCHRIJVING Zeer royaal en goed onderhouden 4-kamerappartement met volledig vrij uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Nadere informatie

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST Een recent luxe gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en courant ingedeeld, vrijstaand-geschakeld woonhuis met o.a. voortuin, oprit met carport voor minimaal 2 auto s, garage,

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Hoogepat 23 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Mooi gelegen, uitgebouwde twee onder een kap woning met een multifunctioneel bijgebouw (55 m2), gesitueerd

Nadere informatie

TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE

TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE Aan de rand van het centrum van Waalre-dorp gelegen een karakteristiek uitgevoerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met oprit, grote garage / berging, voor-

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Kruswei 14 - De Veenhoop

Kruswei 14 - De Veenhoop Kruswei 14 - De Veenhoop Vraagprijs 539.000,-- kosten koper Omschrijving Kruswei 14 - De Veenhoop Gelegen in het open veld tussen Nij Beets en De Veenhoop staat dit zeer fraaie en royale landhuis bestaande

Nadere informatie

DRESDENLAAN 4 ROTTERDAM

DRESDENLAAN 4 ROTTERDAM DRESDENLAAN 4 DRESDENLAAN 4 OMSCHRIJVING Een UNIEKE VRIJSTAANDE VILLA gelegen op een schitterende locatie in Hillegersberg aan het Bergse bos, in de villawijk 'Duivesteijn' met maar liefst 1013 m² eigen

Nadere informatie

Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper

Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper Omschrijving Swannedrift 34 - Mantgum Centraal in Friesland ligt het dorp Mantgum, een fraai dorp gelegen op ca. 15 autominuten van Leeuwarden

Nadere informatie

Willem Lodewijklaan 17 - Heerenveen

Willem Lodewijklaan 17 - Heerenveen Willem Lodewijklaan 17 - Heerenveen Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland B.V. Omschrijving Willem Lodewijklaan 17 - Heerenveen Op een prachtige locatie aan de buitenrand van de woonwijk

Nadere informatie

BROCHURE De Hoek 3 Hijken

BROCHURE De Hoek 3 Hijken BROCHURE De Hoek 3 Hijken Uniek object in het hart van Drenthe waarbij een rondleiding u zal overtuigen van de plek en het huis; zien is kopen! Op schitterende woonlocatie volledig gemoderniseerde Saksische

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven De Sitterlaan 78 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Een ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met garage en een royale mooi aangelegde achtertuin op het

Nadere informatie

PROMETHEUSSTRAAT 2 ROTTERDAM

PROMETHEUSSTRAAT 2 ROTTERDAM PROMETHEUSSTRAAT 2 ROTTERDAM PROMETHEUSSTRAAT 2 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Een ruim, hoek parterre appartement met achtertuin gelegen in een kleinschalig complex grenzend aan een groenstrook. De zonnige, onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

Harkstede, Hoofdweg 203

Harkstede, Hoofdweg 203 Harkstede, Hoofdweg 203 Charmant en karakteristiek vrijstaand woonhuis met een royale vrijstaande garage. De woning is landelijk gelegen aan de rand van Meerstad met een riant uitzicht over weideland richting

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Alvenberg 29 VRAAGPRIJS: 499.000,- K.K. Een verrassend ruime vrijstaande woning met carport op een unieke locatie met een kantoor/praktijkruimte,

Nadere informatie

Lytsebuorren 51 53 - Menaam Vraagprijs 224.000,-- kosten koper

Lytsebuorren 51 53 - Menaam Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Lytsebuorren 51 53 - Menaam Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Omschrijving Lytsebuorren 51 53 - Menaam ZEER BIJZONDER WOONHUIS UIT 1880. Dubbel deels vrijstaande, monumentale gardenierswoning, in het

Nadere informatie

BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140

BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140 BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140 ROTTERDAM BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Op een prachtige locatie aan de Rotte gelegen VIERKAMER-PARTERRE-APPARTEMENT met loggia en tuin. De Bergse Voorplas

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP GROEDE Nieuwstraat 20 Goed onderhouden vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

BROCHURE Cantharel 28 Blauwestad

BROCHURE Cantharel 28 Blauwestad BROCHURE Cantharel 28 Blauwestad Uniek wonen kunt u nog in Blauwestad. Hoogwaardige bouw omringt door prachtige natuur. Alle voorzieningen van Winschoten om de hoek en de stad Groningen op nog geen half

Nadere informatie

TILSTRAAT H TA NIEUWE PEKELA K.K.

TILSTRAAT H TA NIEUWE PEKELA K.K. TILSTRAAT H 7 9663 TA NIEUWE PEKELA 225.000 K.K. INLEIDING TILSTRAAT H 7, 9663 TA NIEUWE PEKELA Volledig gemoderniseerde en energiezuinige woning, op een perceel van 1070 m2 eigen grond. De woning heeft

Nadere informatie

Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude

Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Vraagprijs 925.000,-- kosten koper Omschrijving Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Aan de rand van het fraaie natuurgebied Duurswouderheide gelegen, vrijstaande woning type landhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Reinwardtlaan K.K CS Harderwijk

TE KOOP. Reinwardtlaan K.K CS Harderwijk Reinwardtlaan 10 3843 CS Harderwijk TE KOOP 274.500 K.K. Reinwardtlaan 10 3843 CS Harderwijk Inleiding Dit zeer goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met grote garage (in spouw gebouwd) is aan een

Nadere informatie

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen Waterviolier 9 5308 LR Aalst woonoppervlakte 85 m 2 perceeloppervlakte 221 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 230.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Bjirkewei 49 A - Twijzelerheide

Bjirkewei 49 A - Twijzelerheide Bjirkewei 49 A - Twijzelerheide Vraagprijs 249.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Bjirkewei 49 A - Twijzelerheide Op een mooie hoeklocatie

Nadere informatie

TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST

TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST Op mooi hoekperceel gelegen een ruim bemeten en speels ingedeeld, vrijstaand woonhuis met o.a. oprit, kantoor-/praktijkruimte, berging en fraai aangelegde achtertuin met achterom

Nadere informatie

Nijstukken 84 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper

Nijstukken 84 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper Makelaardij Gortemaker Tamarindehout 1 9408 DG Assen Tel: 0592-399 725 E-mail: makelaardij@gortemaker.nl Nijstukken 84 ASSEN Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Goed onderhouden TUSSENWONING met aangebouwde

Nadere informatie

Zwetsloot 9 - Surhuisterveen

Zwetsloot 9 - Surhuisterveen Zwetsloot 9 - Surhuisterveen Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Zwetsloot 9 - Surhuisterveen Fraaie vrijstaande woning

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP EEDE Rijksweg 1 Instapklare vrijstaande woning

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: 369.000,- K.K. Mooi gelegen ruime vrijstaande woning met grote garage en 5 slaapkamers op een perceel van 677 m2,

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Loperweg 10 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Loperweg 10 Karakteristiek vrijstaand horeca object, bestaande

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST Een uitstekend onderhouden woonhuis, gelegen in de rustige, kindvriendelijke woonomgeving Wilhelminadorp nabij voorzieningen als winkels, scholen en kinderboerderij.

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Dr. Bosstraat 8 - Tiel Vraagprijs 225.000,- k.k. Rozenhage Makelaardij Kellenseweg 4 4004 JD TIEL Tel: 0344-673567 E-mail: info@rozenhage.nl Website: www.rozenhage.nl Kenmerken Object gegevens Soort Eengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE Perfect onderhouden, halfvrijstaand woonhuis (twee-onder-één-kap) met vrijstaande garage, diepe oprit geschikt voor vier auto s en onder architectuur aangelegde voor- en

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kerktorenstraat 1 VRAAGPRIJS: 209.000,- K.K. Mooie zonnige hoekwoning met diepe sfeervol aangelegde tuin op het zuiden. Gelegen aan een rustige straat

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Steensel Eindhovenseweg 8 VRAAGPRIJS: 419.000,- K.K. Een ruime super afgewerkte vrijstaande woning met garage en dubbele carport gelegen in de gezellige dorpskern

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Wega 26 VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Mooi gelegen hoekwoning met ruime berging op een groot perceel in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Wijbosscheweg 34 Schijndel Vraagprijs 265.000,= K.K. Perceel opp: 268 m² Inhoud woning 475 m 3 Inhoud garage 130 m 3 Woonopp ca. 167 m 2 Bouwjaar: 1956 Goed onderhouden halfvrijstaand herenhuis met zeer

Nadere informatie

Wildervank Raadhuisstraat 23. Vraagprijs: kosten koper

Wildervank Raadhuisstraat 23. Vraagprijs: kosten koper Wildervank Raadhuisstraat 23 Vraagprijs: 325.000 kosten koper Omschrijving Wildervank - Raadhuisstraat 23 Aan vaarwater gelegen goed onderhouden karakteristiek vrijstaand herenhuis met aparte stenen garage

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

It Heechhout 6 - Gytsjerk

It Heechhout 6 - Gytsjerk It Heechhout 6 - Gytsjerk Vraagprijs 239.000,-- kosten koper Omschrijving It Heechhout 6 - Gytsjerk MODERNE EN ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONING OP FRAAIE WOONLOCATIE Op mooie en rustige woonlocatie aan de

Nadere informatie

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEWEG 40 OOSTEINDSEWEG 40 OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande luxe ACHTKAMER-VILLA met vrijstaande ruime garage is gelegen aan een van de bekendste wegen die leiden naar de oude dorpskern

Nadere informatie

Kathammerstraat 48-50, Volendam

Kathammerstraat 48-50, Volendam Kathammerstraat 48-50, Volendam De Woonkamer Entree voorzien van trapopgang naar eerste verdieping, meterkast, betegelde toilet voorzien van wandcloset en de royale woonkamer is voorzien van open haard,

Nadere informatie

OOSTEINDSEWEG 151A BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEWEG 151A BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEWEG 151A OOSTEINDSEWEG 151A OMSCHRIJVING Deze schitterende VRIJSTAANDE STIJLVOLLE VILLA met 9 kamers, inpandige dubbele garage en meerdere bergruimten. Het geheel is gelegen op 1840 m2 eigen

Nadere informatie

TE KOOP: Vierhuisterweg CG Rohel K.K.

TE KOOP: Vierhuisterweg CG Rohel K.K. TE KOOP: Vierhuisterweg 31 8507 CG Rohel 300.000 K.K. 2 landelijk-wonen.nl INLEIDING Altijd al landelijk, vrij en nabij het water willen wonen? Dan is dit een buitenkans! Rohel is een dorp in de gemeente

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Woonoppervlakte Inhoud woning Externe bergruimte Bouwvorm Bouwjaar. Begane grond of flat. Zolder

Woonoppervlakte Inhoud woning Externe bergruimte Bouwvorm Bouwjaar. Begane grond of flat. Zolder STAMKAART Adresgegevens Adres Helmbloemwal Huisnummer + toevoeging 18 Postcode 7813 CJ Plaats EMMEN Algemeen Aanmelding Koopsom Koop conditie Aanvaarding Soort woning Type woning Kwaliteit woning Veiling/verkoop

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP KORTEIND 6, BEST

TE KOOP KORTEIND 6, BEST TE KOOP KORTEIND 6, BEST Onder fraaie klassieke architectuur gerealiseerd, uitstekend onderhouden en luxe uitgevoerd vrijstaand-geschakeld herenhuis met voor- en zijtuin, oprit, garage en grote achtertuin

Nadere informatie

Incastraat 31, Purmerend

Incastraat 31, Purmerend Incastraat 31, Purmerend De Woonkamer De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en aan elk detail is gedacht. Door de vele raampartijen is

Nadere informatie