Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking"

Transcriptie

1 Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking I. Hoe kunt u overschakelen naar elektronische uittreksels in PC banking? II. III. Hoe kunt u uw uittreksels in PC banking raadplegen? Hoe kunt u uw uittreksels in PC banking downloaden en bewaren?

2 I. Hoe kunt u overschakelen naar elektronische uittreksels in PC banking? 1.1. Toegang tot uw huidige voorkeuren voor rekeninguittreksels Meld u aan in PC banking. 1. Klik in het linkermenu op 'Uw rekeninguittreksels'. 2. U ziet een overzicht van al uw rekeningen waarvoor u uittreksels hebt die beschikbaar zijn in uw archief vanaf 01/01/ Klik op 'Uw voorkeuren voor rekeninguittreksels'

3 1.2 Wijzig uw voorkeuren voor rekeningen waarvan u houder bent. 4. U ziet in het bovenste deel uw standaardvoorkeur die geldt voor alle rekeningen waarvan u houder bent en waarop geen uitzondering is ingesteld. 5. U kunt deze voorkeur wijzigen door te klikken op 'Uw voorkeur wijzigen'. 6. U ziet in het onderste deel in de rubriek 'Uw specifieke keuzes voor enkele van uw rekeningen' de rekeningen waarvoor de voorkeuren afwijken van uw standaardvoorkeur. Deze rubriek toont ook de rekeningen waarvan u niet de houder bent. Om de voorkeuren voor deze rekeningen te wijzigen, zie

4 1.3 Wijzig uw voorkeuren voor rekeninguittreksels 7. U kiest om uw rekeninguittreksels voortaan te ontvangen via PC banking. Belangrijk: u kunt ze dan niet meer opvragen via de uittrekseldrukkers in de Self. 8. U kiest de frequentie. Uittreksels zijn dus steeds beschikbaar op de dag na afloop van de gekozen frequentie: dagelijks, wekelijks, maandelijks. Lees hieronder meer over de verschillende frequenties. 9. U bevestigt uw nieuwe voorkeuren met een handtekening, aangemaakt met de kaartlezer of Digipass. 7 8 Frequentie Dagelijks U ontvangt van dinsdag tot zaterdag in de loop van de dag een uittreksel in uw PC banking. Op dat uittreksel staan alle verrichtingen die wij de bankwerkdag voordien voor u uitgevoerd hebben. Op maandag krijgt u geen nieuw uittreksels. Op dinsdag ontvangt u het uittreksel met de verrichtingen van zaterdag tot en met maandag. Frequentie 'Wekelijks, iedere ' U kiest dan zelf de slotdag van de week. De uittreksels doen verslag van de verrichtingen van die week, met inbegrip van de verrichtingen op de gekozen slotdag. De uittreksels zijn in de loop van de volgende dag beschikbaar. U kunt zaterdag of zondag niet kiezen als slotdag van de week. Op die dagen worden immers geen bankverrichtingen geboekt. Kiest u voor vrijdag als slotdag, dan loopt de week van zaterdag tot en met vrijdag daarna. Het uittreksel is beschikbaar in PC banking in de loop van zaterdag.

5 Frequentie 'Maandelijks, de van de maand' U ontvangt uw uittreksels voor een volledige maand. U kunt kiezen op welke datum u de maand afsluit: - Wilt u telkens een volledige kalendermaand, dan kiest u als afsluitingsdag de 31 e, ook voor maanden die korter zijn dan 31 dagen. - U kunt ook een andere dag kiezen, bijvoorbeeld de 15 e van de maand. De uittreksels voor de verrichtingen van de afgelopen maand zijn beschikbaar in PC banking op de eerste dag van de volgende maand. Valt het einde van de maand in een weekend, dan zullen de afschriften pas op dinsdag en dus niet op maandag beschikbaar zijn in PC banking. 1.4 Wat met uw uittreksels na een voorkeurwijziging? U wijzigt van Self, verzenden na 90 dagen naar PC banking, Dagelijks. Op de bankwerkdag nadat u gekozen hebt voor PC banking maken wij nog een laatste A6 (2A6-1A4) uittreksel aan met alle verrichtingen van die dag tot de vorige opvraging via Self. Dit uittreksel zal in PC banking verschijnen na 3 bankwerkdagen. De verrichtingen van de daaropvolgende bankwerkdagen zullen steeds één dag later beschikbaar zijn in het nieuwe A4 uittreksel in PC banking. Verrichtingen van vrijdag zijn beschikbaar op zaterdag, verrichtingen van maandag zijn beschikbaar op dinsdag. Als u uw niet afgeleverde uittreksels vandaag nodig hebt, klik op Uw uittreksels afdrukken. Als u ze vandaag niet nodig hebt, klik op Uw uittreksels niet afdrukken. Dan zijn ze binnen 3 werkdagen beschikbaar in PC banking.

6 U wijzigt van Self, geen verzending naar PC banking, Maandelijks op 31 dag. Op de bankwerkdag die volgt op de dag waarop u gekozen hebt voor PC banking maken wij nog een laatste A6 uittreksel aan met alle verrichtingen van die dag tot deze van de vorige opvraging via Self. Dit wordt u niet opgestuurd. Dit uittreksel zal in PC banking verschijnen na 3 bankwerkdagen. Hebt u dit uittreksel sneller nodig? Dan kunt u dit eenmalig via de oude applicatie opvragen door te klikken op de link 'Uw uittreksels downloaden' in het scherm voor de bevestiging van uw voorkeuren. De verrichtingen van de daaropvolgende bankwerkdagen worden verzameld op het uittreksel (1 pdf) dat wordt afgesloten op de laatste dag van de maand. Dit uittreksel is de volgende dag beschikbaar in PC banking. Is de laatste dag van de maand een zaterdag of zondag dan ziet u het uittreksel op dinsdag. Is de slotdag een feestdag dan wordt het uittreksel afgesloten op de daaropvolgende bankwerkdag en verschijnt het uittreksel een dag later in PC banking. U wijzigt van Post, maandelijks op 31 naar PC banking, Wekelijks op Vrijdag. Op de bankwerkdag die volgt op de dag dat u gekozen hebt voor PC banking maken wij nog een laatste uittreksel aan met alle verrichtingen van die dag tot en met de verrichtingen die nog niet op een uittreksel gedrukt zijn vorige maand. Dit wordt u via de post opgestuurd. Dit uittreksel zal ook in PC banking verschijnen na 3 bankwerkdagen. De verrichtingen van de daaropvolgende bankwerkdagen worden verzameld op het uittreksel dat wordt afgesloten op vrijdag en beschikbaar is in PC banking op zaterdag. 1.5 Wijzig uw voorkeuren voor rekeningen met specifieke keuze Wilt u ook de rekeninguittreksels van deze rekeningen in PC banking ontvangen volgens dezelfde frequentie? Vink dan de betrokken rekening(en) aan en klik op Toepassen van uw voorkeuren. Hierdoor past u dezelfde voorkeur toe op alle aangevinkte rekeningen. Indien u een andere frequentie voor één van deze rekeningen wil, dan dient u elke rekening afzonderlijk aan te vinken en op Uw specifieke keuzes wijzigen te klikken. U kiest dan PC banking en de frequentie voor die rekening. U bevestigt uw nieuwe voorkeuren met een handtekening, aangemaakt met de kaartlezer of Digipass. Opgelet: Indien u voorkeuren wijzigt voor rekeningen waarvan u niet de houder bent, dan kan de houder zelf de uittreksels niet meer opvragen via de uittrekseldrukkers in de Self. Hij kan ze ook niet via de post ontvangen.

7

8 II. Hoe kunt u uw uittreksels in PC banking raadplegen? U meldt zich aan in PC banking. 1. In het linkermenu kiest u 'Uw rekeninguittreksels'. 2. Het scherm 'Uw rekeninguittreksels' toont alle rekeningen waarvoor u rekeninguittreksels hebt. 3. Klik op het rekeningnummer van de rekening waarvan u de rekeninguittreksels wilt raadplegen.

9 4. U ziet de beschikbare uittreksels van de rekening. In de rubriek Selectiecriteria kunt u de geselecteerde periode wijzigen of uitbreiden. Elke pdf heeft een naam gekregen bestaande uit 2 letters, een jaartal en een volgnummer (GA staat voor Gewoon Afschrift, VB is Vrij Bericht, FB is Fiscaal bericht en CB voor Commercieel Bericht ) 5. Om een rekeninguittreksel te raadplegen, klik op de titel van een van de beschikbare uittreksels. Het document gaat open als PDF. Deze PDF kunt u nu op uw computer bewaren of afdrukken. 4 5 Gebeurt er niets als u het nummer aanklikt van het uittreksel dat u wil bekijken? Verifieer de instellingen van uw browser en sta het gebruik van popups toe voor de site Opgelet: Indien u Google Chrome als browser gebruikt, blokkeert Google de opening van bepaalde documenten in pdf. Indien u een document in pdf tracht te openen, ziet u een foutboodschap bovenaan rechts van uw browser (klein vierkant). U dient hierop te klikken en de popups van de site toe te staan.

10 III. Hoe kunt uw uittreksels in PC banking downloaden en bewaren? U kunt via PC banking de aangemaakte uittreksels (pdf s) verzamelen en opvragen in één zip file om die vervolgens te downloaden. U meldt zich aan in PC banking. 1. In het linkermenu kiest u 'Uw rekeninguittreksels'. 2. Het scherm 'Uw rekeninguittreksels' toont alle rekeningen waarvoor u rekeninguittreksels hebt. 3. Om een groep van rekeninguittreksels te downloaden selecteert u de rekeningen en drukt u op de knop 'Uittreksels downloaden onderaan het scherm

11 4. Kies vervolgens de periode. Wanneer u meerdere rekeningen selecteert kunt u alleen de nog niet gedownloade uittreksels ophalen. 5. Kies één of meerdere types van uittreksels die u wilt downloaden: gewone uittreksels, vrije mededelingen, fiscale attesten of informatie. U doet dat door ze aan te klikken. 6. Klik op Volgende en uw aanvraag wordt behandeld.

12 7. U komt op het scherm 'Uittreksels downloaden - behandeling van uw aanvraag' terecht. Klik op de knop 'Uw rekeninguittreksels'.

13 8. In het onderdeel 'Laatste aanvraag voor een download' klikt u verschillende keren op 'Vernieuwen' tot het gevraagde beschikbaar is. 8

14 9. Klik op Downloaden om uw uittreksels op te halen en te bewaren op uw computer. Bewaar het bestand dan op uw computer op een plaats naar keuze. 9

15 10. Is het downloaden op uw computer geslaagd dan sluit u het tussenliggende venster en kunt u op de ja-button klikken.

Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking

Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking Ik schakel over naar aflevering van mijn uittreksels in PC banking in het nieuwe A4-formaat. Hoe gaat het dan verder? Binnen

Nadere informatie

Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking

Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking Ik schakel over naar aflevering van mijn uittreksels in PC banking in het nieuwe A4-formaat. Hoe gaat het dan verder? Binnen

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud...1 Wat is Record@Home?...2 Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken?...3 Gebruik van de kaartlezer...4 Gebruik van de digipass...5 Gebruik van de elektronische

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rapporten. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rapporten. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Rapporten www.deutschebank.nl Internet Bankieren Rapporten 2 Rapporten U beheert uw Rapporten via het menu links op het scherm. Onder Rapporten

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud Wat is Record@Home? Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken? Gebruik van de kaartlezer Gebruik van de digipass Gebruik van de elektronische identiteitskaart Wat

Nadere informatie

e-derden advocaat PROFESSIONELEN

e-derden advocaat PROFESSIONELEN e-derden advocaat PROFESSIONELEN Al uw derdenrekeningen Startpagina PC banking. Meldt u aan in PC banking Pro en ga naar de pagina "Uw rekeningen en kaarten". Op die pagina ziet u enkel uw eigen rekeningen

Nadere informatie

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u.

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. PROFESSIONELEN Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. Kom langs in het kantoor (op afspraak ma-vrij tot 19 u.; za 9-12 u.) Bel ons op tel. 02 433 41 01 (ma-vrij 7-22 u.; za

Nadere informatie

Professionelen. e-rubriek notaris

Professionelen. e-rubriek notaris Professionelen e-rubriek notaris Al uw rubriekrekeningen in een muisklik In het kader van uw beroepsactiviteit moet u geregeld rubriekrekeningen openen en afsluiten. Voortaan is dit alles online en in

Nadere informatie

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal Helpdesk: in geval van problemen kan u contact opnemen met de helpdesk op volgend adres: portahealth@health.belgium.be Voor de goede werking van

Nadere informatie

Snel van start met Zoomit in ING Home Bank

Snel van start met Zoomit in ING Home Bank Snel van start met Zoomit in ING Home Bank WWW.ING.BE 1 Inhoud 1. Wat is Zoomit? 3 2. Hoe kunt u een document bekijken via ING Home Bank? 4 2.1. Opstarten 4 2.2. Het is uw ING Home Bank-abonnement en u

Nadere informatie

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads?

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? In deze handleiding Voor wie is Natuurpunt Rapporten & Downloads? Waarvoor dient

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2014 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel...2 2 Werkwijze...3 3 Minimale vereisten...3 4 Inloggen op de site...4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be...4 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads?

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? In deze handleiding Voor wie is Natuurpunt Rapporten & Downloads? Waarvoor dient

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Snel van start met Zoomit in ING Home Bank

Snel van start met Zoomit in ING Home Bank Snel van start met Zoomit in ING Home Bank WWW.ING.BE 1 Inhoud 1. Wat is Zoomit? 3 2. Hoe kunt u een document bekijken via ING Home Bank? 4 2.1. Opstarten 4 2.2. Het is uw ING Home Bank-abonnement en u

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA)

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos 6.6 introduceert de automatische verwerking van uw elektronische bankafschriften (CODA). Om de match tussen verkoopfactuur en betaling uniek

Nadere informatie

Handleiding E-kickoff

Handleiding E-kickoff Elke club heeft een gerechtigd correspondent. Deze persoon zal een logincode ontvangen en een digipass. Om in te loggen op www.e-kickoff.com kan je de logincode invullen onder Username. Het wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING REPORTING REKENINGINFORMATIE

HANDLEIDING REPORTING REKENINGINFORMATIE HANDLEIDING REPORTING REKENINGINFORMATIE INHOUDE Algemeen...3 1. Korte beschrijving van de module...3 2. Hoe de module bekomen?...3 3. Waar vind ik deze module terug?...3 Openen van een rekening...5 1.

Nadere informatie

Handleiding downloaden bankafschriften MT940 Rabobank

Handleiding downloaden bankafschriften MT940 Rabobank Handleiding downloaden bankafschriften MT940 Rabobank Deze handleiding beschrijft stap voor stap het downloaden van de bankafschriften bij de Rabobank. Zelf wilt u waarschijnlijk graag als.xls of als.pdf

Nadere informatie

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5).

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5). HANDLEIDING TECHNISCHE VERGUNNINGEN VOOR COACHES AANVRAGEN VIA DE SMART CLIENT A. Voor coaches die aangesloten zijn bij uw club Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten

Nadere informatie

Wanneer u in Belfius Direct Net kiest om een bestand te downloaden, zal er een pop-up worden geopend met daarin een link.

Wanneer u in Belfius Direct Net kiest om een bestand te downloaden, zal er een pop-up worden geopend met daarin een link. Belfius Direct Net Een pdf-bestand openen Windows & Mac Beste klant, Via Belfius Direct Net heeft u de mogelijkheid om allerlei documenten zoals rekeningafschriften, attesten enz naar uw computer te downloaden,

Nadere informatie

Handleiding voor spraaksynthese

Handleiding voor spraaksynthese Digipass Comfort Voice Handleiding voor spraaksynthese Download deze handleiding op: www.fortis.be/info/pcb/documentatie 2006 Fortis Bank nv BNP Paribas Fortis is de handelsnaam van Fortis Bank nv, Warandeberg

Nadere informatie

Hoe uw browser configureren voor MyPlansByBelfius?

Hoe uw browser configureren voor MyPlansByBelfius? Hoe uw browser configureren voor MyPlansByBelfius? 1 WINDOWS PC... 2 1.1 INTERNET EXPLORER... 2 1.1.1 Hoe nakijken welke versie van Internet Explorer u hebt?... 2 1.1.2 Hoe MyPlansByBelfius configureren

Nadere informatie

Handleiding : Regletten in Pharmawin

Handleiding : Regletten in Pharmawin Handleiding : Regletten in Pharmawin Februari 2007 Corilus Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke Tel. 03/253.20.20 Fax 03/253.20.40 pharma@corilus.be www.corilus.be 1. ALGEMEEN De module regletten of etiketten

Nadere informatie

Klik in het linkermenu op overzicht onder mijn verzenders.

Klik in het linkermenu op overzicht onder mijn verzenders. Klik in het linkermenu op overzicht onder mijn verzenders. Klik op detail bij de zender of het type document waarvoor u de toegang tot derden wenst te wijzigen. 13 Klik op aanpassen (rechts onderaan).

Nadere informatie

1 Aanmelden bij http://vimko.vsko.be

1 Aanmelden bij http://vimko.vsko.be 1 Aanmelden bij http://vimko.vsko.be 1.1 Gebruikersnaam en wachtwoord Om de website te openen gaat u als volgt te werk: Start een browser 1 op om Internet te raadplegen. Tik de url 2 in http://vimko.vsko.be

Nadere informatie

Krant controleren vanuit de database

Krant controleren vanuit de database Krant controleren vanuit de database Deze instructie beschrijft het controleren van de kabelkrant vanuit de database, in dit geval met schermafdrukken van Apple Mac, maar deze zijn hetzelfde als in Firefox

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker Handleiding Digitale Salarisstrook voor de medewerker Pagina 1 van 15 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN VOORBEREIDING... 3 2 INLOGGEN IN HET MEDEWERKERDOSSIER... 4 3 INHOUD MIJN DOSSIER... 6 4 TABBLAD RESULTATEN...

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Hoe uw browser configureren voor Belfius Direct Net?

Hoe uw browser configureren voor Belfius Direct Net? Hoe uw browser configureren voor Belfius Direct Net? 1 WINDOWS PC... 2 1.1 INTERNET EXPLORER... 2 1.2 MOZILLA FIREFOX... 7 1.3 GOOGLE CHROME... 9 2 MACINTOSH PC... 12 2.1 SAFARI... 12 2.2 MOZILLA FIREFOX...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

HOOFDMENU ORDERINVOER EN ORDERVOLGSYSTEEM:

HOOFDMENU ORDERINVOER EN ORDERVOLGSYSTEEM: HOOFDMENU ORDERINVOER EN ORDERVOLGSYSTEEM: 1. Hier kunt u orders raadplegen waarbij informatie rechtstreeks uit ons plansysteem wordt opgehaald, zoals statussen, aflevertijden en afleverbewijzen. Voor

Nadere informatie

Portahealth: hoe de referentiegegevens voor MZG, MPG of FINHOSTA opvragen?

Portahealth: hoe de referentiegegevens voor MZG, MPG of FINHOSTA opvragen? Portahealth: hoe de referentiegegevens voor MZG, MPG of FINHOSTA opvragen? Helpdesk Als u bij het gebruik van één van de applicaties van Portahealth problemen ondervindt, kan u onze helpdesk via dit e-mailadres

Nadere informatie

VIPLive - Financiële module (FIN):

VIPLive - Financiële module (FIN): VIPLive - Financiële module (FIN): Afboeken in VIPLive: Om met de module te beginnen, kunt u op scherm te zien: klikken. U krijgt dan onderstaand U moet aangeven of u gebruik maakt van een extern boekhoudpakket

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

Sdu Jurisprudentie Handleiding

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in. Er wordt nu gevraagd om

Nadere informatie

Handleiding Artsenviewer Radiologie

Handleiding Artsenviewer Radiologie Handleiding Artsenviewer Radiologie Het Heilig Hart Ziekebhuis Leuven biedt u de mogelijkheid om via een webbased applicatie onderzoeken, uitgevoerd op de afdeling Radiologie, te raadplegen. Wij hopen

Nadere informatie

Bestandsoverdracht tussen Group S en de Aangeslotenen via https

Bestandsoverdracht tussen Group S en de Aangeslotenen via https Bestandsoverdracht tussen Group S en de Aangeslotenen via https Auteur : Group S Juli 2013 1. Inhoudsopgave 1. INHOUDSOPGAVE... 2 2. INLEIDING... 3 3. VERBINDING... 3 4. SELECTIE VAN DE TOEPASSING... 4

Nadere informatie

Technische handleiding database ontslagmanagement

Technische handleiding database ontslagmanagement Technische handleiding database ontslagmanagement 1. Het databasevenster De database opent u door te dubbelklikken 1 op het Access-icoon Ontslagmanagement.lnk Mogelijk krijgt u eerst één of meerdere vensters

Nadere informatie

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.)

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Retourinformatie via de website van Vecozo Wanneer declaraties zijn ingediend bij de

Nadere informatie

Welkom op My Degroof Petercam

Welkom op My Degroof Petercam Welkom op My Degroof Petercam Hoe logt u de allereerste keer in op My Degroof Petercam vanop uw computer? 1 het Uw digipass en serienummer Als u uw digipass voor de eerste keer gebruikt: De toegang tot

Nadere informatie

Veilig bankieren met Online Banking en MyBank. Snelle handleiding van de digipass

Veilig bankieren met Online Banking en MyBank. Snelle handleiding van de digipass Veilig bankieren met Online Banking en MyBank Snelle handleiding van de digipass Inhoud Waarvoor dient uw digipass? 3 Uw digipass gebruiksklaar maken 4 Inloggen met uw digipass op Online Banking 6 Uw transacties

Nadere informatie

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1 Downloaden & installeren BankingTools Cashflow v5.1 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie

Nadere informatie

EasyNurse App CURSUS

EasyNurse App CURSUS EasyNurse App CURSUS INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen... 1 1.1 Voorwaarde... 1 1.2 Inloggen... 2 2. Gebruik app... 4 2.1 Notificaties... 5 2.2 Kalenderfunctie... 5 2.3 Werklijst... 6 2.3.1 Detail van bezoek:

Nadere informatie

De toepassing Referentiegegevens

De toepassing Referentiegegevens De toepassing Referentiegegevens Helpdesk Als u bij het gebruik van een van de applicaties van Portahealth problemen ondervindt, kan u onze helpdesk via dit mailadres contacteren: portahealth@health.belgium.be

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Handleiding Sociale kaart Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Opgesteld door Dennis Servaas bijgewerkte versie januari 2012 1 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Zoekfilters... 4 3. Fiches bekijken...

Nadere informatie

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform Handleiding EB Online en het Uitwisselingsplatform 2015 Allianz EB Online en het Uitwisselingsplatform - 2 Inhoud 3 Welkom op EB Online en het Uitwisselingsplatform 3 Aanmelden met uw digipass 4 Homepage

Nadere informatie

Portahealth: hoe de resultaten van de controles voor MZG, MPG of FINHOSTA opvolgen?

Portahealth: hoe de resultaten van de controles voor MZG, MPG of FINHOSTA opvolgen? Portahealth: hoe de resultaten van de controles voor MZG, MPG of FINHOSTA opvolgen? Helpdesk Als u bij het gebruik van één van de applicaties van Portahealth problemen ondervindt, kan u onze helpdesk via

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie Gebruikers- handleiding Module Reporting Rekeninginformatie A. ALGEMEEN 1. KORTE BESCHRIJVING VAN DE MODULE Module Reporting Rekeninginformatie voor BelfiusWeb-klanten met uitvoerige behoeften op vlak

Nadere informatie

Deutsche Bank. Veilig online bankieren met uw sprekende digipass. Handleiding

Deutsche Bank. Veilig online bankieren met uw sprekende digipass. Handleiding Deutsche Bank Veilig online bankieren met uw sprekende digipass Handleiding Inhoud Wat is een sprekende digipass?...3 De toetsen van uw sprekende digipass...4 De taal van uw sprekende digipass veranderen...6

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz December 2015 Inhoud 1. Een account aanmaken 2 2. Een locatie toevoegen 4 3. Een medewerker toevoegen 5 4. Wachtwoord aanpassen 7 5. Credits aanschaffen 8

Nadere informatie

Agenda. Hier wordt getoond de persoonlijke agenda.

Agenda. Hier wordt getoond de persoonlijke agenda. De digitale agenda bestaat uit een aantal onderdelen die gezamenlijk de digitale agenda vormen. Het bestaat uit: a. de maandkalender b. de afspraakkaart c. het agendablad met de dagagenda d. het agendablad

Nadere informatie

Car-Pass versie 7_1_0

Car-Pass versie 7_1_0 Car-Pass versie 7_1_0 1 ALGEMEEN Iedereen in de garagesector is wettelijk verplicht om de kilometerstanden van elke auto of lichte bestelwagen waarop hij/zij een interventie doet door te geven aan Car-Pass.

Nadere informatie

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren.

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. HELP BIJ HET RAADPLEGEN VAN HET PORTAAL HDP Hoe internet-cookies aanvaarden? U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. Internet Explorer

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost. Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost!

Handleiding MyUnifiedPost. Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Versie Datum laatste update 3.0 15 april 2010 Inhoud DEEL I DOCUMENTEN ONTVANGEN EN BEHEREN 1. De MyUnifiedPost Inbox... 5 1.1

Nadere informatie

Handleiding Web Banking Digipass

Handleiding Web Banking Digipass Handleiding Web Banking Digipass 1 : Uw codes PIN De PIN-code, die u per post ontvangen hebt, dient u in te voeren in uw Digipass telkens u wenst in te loggen in Web Banking of wanneer u een omschrijving

Nadere informatie

GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows Vista, Windows 7 & Windows 8

GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows Vista, Windows 7 & Windows 8 GfK Internet Monitor installatie en inschakelen op Windows Vista, Windows 7 & Windows 8 Voor deelname aan de GfK Internet Monitor is het volgende nodig: - Computer: Desktop (PC) of laptop - Besturingssysteem:

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

Beheer FAVV-dossier Handleiding voor operatoren

Beheer FAVV-dossier Handleiding voor operatoren Beheer FAVV-dossier Handleiding voor operatoren Versie september 2017 Inhoudsopgave 1. Het doel van deze applicatie... 2 2. Wat vindt u terug in het tabblad Mijn dossier / Signaletiek?... 2 3. Wat heb

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je Sony e-reader...

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Gebruikshandleiding

Gebruikshandleiding http://www.esaotetraining.kpmg.it Gebruikshandleiding Inhoudstabel 1. Platform a) Toegang b) Wachtwoord personaliseren c) Sectie Mijn cursussen d) Reporting 2. Cursussen a) Inhoud van een standaardcursus

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2012 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel... 2 2 Werkwijze... 3 3 Minimale vereisten... 3 4 Inloggen op de site... 4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be... 4

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Documenten

Handleiding Site to Edit Module Documenten THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Documenten

Nadere informatie

FIU-Nederland. Handleiding Meldformulier

FIU-Nederland. Handleiding Meldformulier FIU-Nederland Handleiding Meldformulier FIU-Nederland l september 2012 Voorwoord In deze handleiding vindt u informatie die u nodig heeft om op een correcte manier het Meldformulier voor ongebruikelijke

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

KidSc@n Opvangregistratiesysteem GBS t Haegje Oudermodule Handleiding ouders

KidSc@n Opvangregistratiesysteem GBS t Haegje Oudermodule Handleiding ouders KidSc@n Opvangregistratiesysteem GBS t Haegje Oudermodule Handleiding ouders Kristiaan Mannaert Inhoud Inleiding... 3 Aanmelden... 3 Eerste keer aanmelden... 3 Wachtwoord wijzigen... 4 Mijn gezin... 4

Nadere informatie

Elektronische indiening van offertes

Elektronische indiening van offertes Elektronische indiening van offertes Een checklist voor inschrijvers van overheidsopdrachten Wat heb ik nodig om via de applicatie e-tendering elektronische offertes in te dienen? Hoe ga ik te werk om

Nadere informatie

U kunt deze documenten eveneens opslaan of afdrukken.

U kunt deze documenten eveneens opslaan of afdrukken. Uw elektronisch document ziet er net uit als de papieren tegenhanger. Bij vragen over de inhoud van het document, vindt u alle contactgegevens van de zender bovenaan het scherm. U kunt deze documenten

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

Bankbestanden (MT940) en Afschriften van de Rabobank aanleveren aan Admaxi

Bankbestanden (MT940) en Afschriften van de Rabobank aanleveren aan Admaxi Bankbestanden (MT940) en Afschriften van de Rabobank aanleveren aan Admaxi Werkwijze aanleveren bankbestanden vanuit internetbankieren (Let op! gegevens van de rabobank zijn slechts 16 maanden beschikbaar.

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Accept Financieel Elektronische aangifte Vervanging certificaten DigiNotar KPN

Accept Financieel Elektronische aangifte Vervanging certificaten DigiNotar KPN Accept Financieel Elektronische aangifte Vervanging certificaten DigiNotar KPN Aanpassing certificaten Men heeft een bericht ontvangen dat de certificaten van DigiNotar zullen worden vervangen door die

Nadere informatie

Handleiding online ticketverkoop 2016 AntigoneCloud Editie

Handleiding online ticketverkoop 2016 AntigoneCloud Editie . Handleiding online ticketverkoop 2016 AntigoneCloud Editie Opmerking vooraf: het platform werkt het best met de browsers Firefox of Google Chrome. Via de website www.ccdeadelberg.be kiest u rechtstreeks

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rekeninginformatie. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rekeninginformatie. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Rekeninginformatie www.deutschebank.nl Internet Bankieren Rekeninginformatie 2 Rekeninginformatie U controleert uw Rekeninginformatie via het

Nadere informatie

Awingu versie Versie 14 januari 2019

Awingu versie Versie 14 januari 2019 Awingu Handleiding Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Vereisten... 2 2 Awingu opstarten... 2 3 Indeling van het scherm... 3 3.1 Werkruimte... 3 3.2 De zijbalk... 3 4 Toepassingen... 5 4.1 Indeling van het scherm...

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

Handleiding Internetbankieren

Handleiding Internetbankieren Handleiding Internetbankieren 1) I N L E I D I N G... 2 2) H E L P D E S K... 2 3) V E R K L A R I N G I C O N E N... 2 4) O V E R Z I C H T H O M E P A G I N A... 3 5) R E K E N I N G E N... 3 a. Mutaties...

Nadere informatie

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal Helpdesk Als u bij het gebruik van een van de applicaties van Portahealth problemen ondervindt, kan u onze helpdesk via dit mailadres contacteren:

Nadere informatie

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Wanneer u op www.filmfonds.nl bij een van de verschillende programma s op Aanvraag starten klikt, wordt u doorgeleid naar onderstaande inlogpagina https://aanvragen.filmfonds.nl/register/.

Nadere informatie

Welkom op My Degroof Petercam

Welkom op My Degroof Petercam Welkom op My Degroof Petercam Hoe logt u de allereerste keer in op My Degroof Petercam vanop uw ipad? 1 het Uw digipass en serienummer Als u uw digipass voor de allereerste keer gebruikt: De toegang tot

Nadere informatie

Handleiding. Porta applicatie

Handleiding. Porta applicatie Handleiding Porta applicatie Inleiding Met de applicatie Porta op het Extranet kunt u als ketenpartner gegevensbestanden met het CAK uitwisselen. In deze handleiding staat beschreven hoe u dit kunt doen.

Nadere informatie

Aanvraag studietoelage als persoon. ten laste

Aanvraag studietoelage als persoon. ten laste Aanvraag studietoelage als persoon Beste student, ten laste Wil je een aanvraag voor een studietoelage van de Vlaamse overheid indienen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan heeft KdG Stuvo met

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie