Leukste strandlakens kies jij?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leukste strandlakens kies jij?"

Transcriptie

1 Leukste strandlakens kies jij? welke Gelukkig er komt weer strandweer aan en ik ga ook nog op reis. Zeker weten dat wij een aantal strand en zwembad dagen inplannen, want daar zijn wij heel hard aan toe na het afgelopen jaar. Door onze verbouwing en huizing kwam ik er alleen achter dat wij misschien niet alles even slim hebben gedaan. Zoals bij iedereen raken spullen kwijt, gaat het kapot of doe je wel eens iets weg, omdat je iets gewoon niet meer zo mooi vindt. Bij ons is dit gebeurd met de ons strandlakens. Ingepakt om glaswerk te beschermen, waarvan natuurlijk iets gesneuveld en glassplinters tussen de strandlakens zijn niet fijn. Ook bij het klussen ging er wel eens iets mis en oude strandlakens waren soms perfect voor het boenen. De nieuwe strandlakens moeten dus nog geshopt worden voor onze vakantie en dagjes weg. Geen probleem, want ik ben alvast de leukste strandlakens gaan zoeken om te shoppen. Welk strandlaken is jouw favoriet voor deze zomer? De leukste strandlakens Reisblog Reischick van Welke strandlaken is jouw favoriet? Sowieso hebben wij er een aantal nodig. Gelukkig gaan wij met de auto naar onze strandbestemming dus kan ik gewoon een decadent groot strandlaken inladen. Drie heb ik er nodig. Één voor mijzelf, één voor Eric (al kan hij natuurlijk ook zelf kiezen en nog één voor Florian voor zijn aller eerste vakantie. Veel zin om met mijn billen in het zand te zitten heb ik niet, zoals je al eerder hebt kunnen lezen in mijn Reisweetjes tag ga ik wel graag naar het strand, maar ben ik op het strand een luxe beestje.

2 1. Favoriete strandlaken De vrolijke hammamdoek Eigenlijk een beetje het nieuwe hippe strandlaken, de hammamdoek. Ook super handig als picknickkleed. Door de dunne stof is de hammamdoek veel lichter en luchtiger dan een badlaken en gaat het veel makkelijker mee dan een badlaken. Ook een tip voor de backpack voor als je toch een strandlaken mee wilt nemen. Deze hammamdoek vind ik echt geweldig door de vrolijke kleuren en doordat de hammamdoek niet zo lang nat blijft. Hmm even over nadenken dus. Wel veel voordelen. 2. Favoriete strandlaken strandlaken Het XXL hammam

3 Ook een hammamdoek in XXL formaat. Helemaal top! Nu wordt het ook nog echt een picknickkleed. Dubbele functie dus. Deze hammamdoek is wel groter om mee te nemen, maar ik vind dit strandlaken wel heel fijn voor de onverwachte momenten, vooral voor gezin en vriendenmomenten. Op het strand of voor een leuk festivalletjes. De kleur vind ik ook ideaal. Oké ik zie je denken en dat is ook mijn idee. Heel zomers het grijs, maar

4 hoe vaak zet jij je wasmachine aan op vakantie? Ik ook niet iedere dag. Op grijs en zwart zie je toch iets minder. Een musthave! 3. Favoriete strandlaken gestipt de zomer in Dit strandlaken vond ik direct leuk en ook de prijs is ontzettend leuk. Tien Euro! Alleen het is een strandlaken voor kinderen. Niet echt een probleem, want zelf heb ik ook een strandlaken voor een kind nodig en jij misschien ook wel. Makkelijk, praktisch en klassiek. Niet te duur en op het donkerblauwe zie je ook niet te veel vlekken. 4. Favoriete strandlaken I Chill Strandlaken

5 De boodschap zegt al voldoende! I Chill op een strandlaken. Eigenlijk is dit ook alles wat je gaat doen bij het zwembad, op het strand of waar je gaat chillen. De kleur heb ik al toegelicht, waarom het eventueel een favoriet is. Tja, warm worden alle badlakens in de zon. 5. Favoriete strandlaken ga voor vrolijk!

6 Vroeger had ik altijd super vrolijke strandlakens! Eigenlijk, zoals deze en nog steeds vind ik ze heel erg leuk. Sowieso bij de zomer past een zomers vrolijk strandlaken helemaal. Dit strandlaken is van Melli Mello en is er in heel veel kleurtjes. Sowieso word ik er heel vrolijk van. 6. Favoriete strandlaken Niets doen is ook iets doen

7 Deze set strandlakens vind ik wel echt geweldig. De tekst is niet echt heel internationaal, maar ach de Nederlanders herken je toch overal. Niet doen is ook iets doen. 7. Favoriete strandlaken Plekje vrij?

8 Met dit strandlaken maak je de set van Zusss compleet. Sowieso vind ik het een heel leuk strandlaken. Ken je het nog van de vakanties. Ik wel in ieder geval. Overal gereserveerde strandstoelen langs het zwembad. Nou ja gereserveerd. Gewoon je strandlaken plaatsen en doen alsof de stoel gereserveerd is. Met dit strandlaken mag jij er natuurlijk altijd bij. Welke strandlaken is jouw favoriet? Ik denk dat ik een set ga samenstellen met hammandoeken, een kinder strandlaken en de niets doen en plekje vrij. Als ik straks aan het zwembad en op strand lig zie je waar ik voor gekozen heb.

9 Like je reisblog Reischick Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+ Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat ik ook interessant en leuk vind zijn juist ook vaak de praktische zaken voor vertrek, bijvoorbeeld je koffer inpakken. Ik was bijvoorbeeld echt altijd een giga inpakster die het liefst heel haar kledingkast meenam op reis en daar bovenop ook nog de badkamer. Dit is de laatste jaren heel erg veranderd. Van al het gesjouw word ik echt niet blij, mijn vriend al helemaal niet en vervolgens word ik weer niet blij van de was, want uiteindelijk wilde ik altijd alle kleding wassen die op reis was mee geweest en zonde dat ik dan niet aan gehad! Ook vind ik het zonde, omdat het heel lastig is om souvenirs mee terug te nemen, want geen ruimte. Dus er is veel veranders en daarom Koffer inpakken, Backpack inpakken en travel light tips! Ik begin bij een stad, waar ik regelmatig ben geweest. De koffer inpakken voor Parijs. Waarom Parijs? Ik ben er regelmatig geweest, het liefst reis je naar Parijs light met een klein koffertje of backpack door de drukte of het

10 vervoermiddel, je kunt al het weer verwachten, zoals in Nederland en wat je inpakt mag ook voor alle gelegenheden zijn. Good luck! Oh ja het is ook nog een echt fashionista stad met style, om niet te vergeten. Mocht je, je daar iets van aantrekken. Koffer inpakken voor Parijs Wat heb je nodig voor Parijs? Eigenlijk gaat het om tien basis items, we gaan er even vanuit dat je een weekend naar Parijs gaat. Vertrek op vrijdagmiddag en retour maandagochtend met bijvoorbeeld de Thalys. Wat je meeneemt moet wel een beetje voor al het weer gereed zijn. Ik heb echt al het weer al meegemaakt in Parijs in juni stortbuien en geen seconde droog en in december en januari 16 graden. Gelukkig is er heel veel te doen in Parijs, maar toch moet je veel lopen en is mooi weer het fijnst. Voor een weekend weg vind ik een handbagagekoffertje echt heel fijn, overzichtelijk en netjes.

11 Best wel vrolijk deze koffer van Saxoline en je herkent de koffer direct overal. Ik heb zelf een koffer van Saxoline met Tulpen, heel Nederlands en de koffer gaat al weer heel wat jaartjes mee. Dit is ook een handbagageformaat. Mijn papieren mogen nooit in de koffer, dat vind ik eng en ook overzichtelijk, net zoals mijn camera, telefoon en andere praktische zaken. Met deze reden geen klein tasje mee, maar een mooie en iets sjiekere schoudertas die voor alle gelegenheden is. Ook voor een etentje of avondje uit.

12

13 Super makkelijk, want deze tas kan met een lange schouderband om je nek, maar kan ook kort onder schouder en zo voor veel gelegenheden geschikt. De tas is zacht en hoe voller, hoe groter. Een schoudertas vind ik sowieso altijd fijn met citytrips het geeft altijd het gevoel iets minder op te moeten letten, maar je kunt de tas ook strak onder je arm klemmen.

14

15 Zonder zonnebril kan ik sowieso niet, dus deze moet sowieso mee. Het ontspant en is ook erg fijn als je de avond ervoor alles uit een lang weekend Parijs hebt gehaald, sowieso hoort het helemaal bij het straatbeeld in Parijs. Een zonnebril, dan helaas ook paraplu. In Parijs ben ik zelf helaas gewaarschuwd. Hier heb ik van alle keren al net zoveel regen als zon meegemaakt en met een paraplu heb je toch niet iets meer plezier. Ik heb er geen plezier aan om met een grote paraplu rond te lopen dus een prettige mini variant, want een paraplu meenemen, brengt geluk of is het bijgeloof?

16 In Parijs loop ik gaan fietsen, met in Parijs lopen. voeten, zoals deze echt kilometers, waar ik thuis al lang zou de auto zou gaan of het OV zou pakken ga ik Wel met een paar goede sneakers aan mijn Nikes.

17

18 Geen sneakers aan voor als je in de avond een hapje gaat eten of toch nog een drankje gaat doen. Dan zijn instappers nu helemaal hip en ze lopen ook nog heel makkelijk! Valt je iets op? De basis is zwart. Heel basis en makkelijk en netjes te combineren. Dit kan bijvoorbeeld ook met bruin, wit of donker blauw, maar zorg er wel voor dat het in één kleur is.

19

20 Heel basis en heel makkelijk om te jurkje. Voor een warme dag leuk instappers of sneakers, maar is het jurkje ook heel goed gecombineerd jeans. combineren het overhemd met blote benen en de minder warm dan kan het worden met een strakke Ideaal en altijd meenemen een jeans. Een jeans neemt, alleen wel veel ruimte in, in de koffer. De tip, trek deze altijd aan tijdens de reis. Zeker wanneer je gaat vliegen.

21

22 Altijd iets meenemen voor de frissere dagen en frissere momenten. Met deze kaftan vrolijk je ook direct je basis outfit op. Zo pak je praktisch en strategisch in en heb je direct een eyecatcher.

23

24 Een wit blouse t-shirt makkelijk te combineren en staat eigenlijk overal bij. Zomers en fris en klassiek en daarom voor veel gelegenheden geschikt.

25 Veel lopen, alleen nog maar tijd voor het stadsstrand of juist

26 om uit te gaan dan is deze korte jumpsuit sowieso geschikt! Alleen even afhankelijk van de schoenen.

27 Echt uitgaan of hoogzomer, dan wil je misschien ook nog

28 sandalen meenemen. Een naaldhak of kleinere hak of stiletto zou ik echt thuis laten in Parijs met alle kleine tegeltjes. Veel plezier in Parijs en succes met inpakken en vergeet natuurlijk niet nog een paar kleine basisbehoefte mee te nemen. Met deze basics heb je altijd een complete outfit en heb je eigenlijk, maar 10 stuks nodig om helemaal compleet op reis te gaan. Natuurlijk heb je nog een aantal basics nodig, maar daar kom je zelf ook wel uit. Like je reisblog Reischick Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+ Wist je dat: Met gemak reis je voor 35,00 Euro per enkele reis met de Thalys naar Parijs? Binnen drie uur sta je al in Parijs. De laatste keer dat ik in Parijs was, verbleven wij hier wel 5 dagen en nog hebben wij ons niet verveeld.

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

Boedapest heeft een plekje in mijn hart

Boedapest heeft een plekje in mijn hart Boedapest heeft een plekje in mijn hart Boedapest heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart. Niet alleen ben ik een aantal keer in deze mooie Oost- Europese stad geweest voor een leuke citytrip. In

Nadere informatie

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Reizen met kinderen musthaves voor 2016

Reizen met kinderen musthaves voor 2016 Reizen met kinderen musthaves voor 2016 Reizen met kinderen klein of al groter is toch meestal een hele onderneming. Kinderen zijn ongeduldig, weten niet waarom ze gaan reizen, je kunt het niet uitleggen

Nadere informatie

Mix en match met je servies en bestek

Mix en match met je servies en bestek Mix en match met je servies en bestek Misschien herken je het wel, tijdens de feestdagen pak je niet alleen uit met het uitgebreid koken en serveer je de meest uitgebreide hapjes en culinaire diners, je

Nadere informatie

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Deze maand heb je al regelmatig kunnen lezen over onze avonturen in Oostenrijk en Italië. Ook in september en oktober heb ik er over geschreven, zoals in het

Nadere informatie

René van der Velde. met tekeningen van Georgien Overwater. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam

René van der Velde. met tekeningen van Georgien Overwater. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam René van der Velde met tekeningen van Georgien Overwater Uitgeverij Ploegsma Amsterdam Mijn eerste uitvinding Vandaag is onze vakantie naar Frankrijk begonnen. Mijn vader wilde graag vroeg wegrijden. Dan

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Infused water smaken tips

Infused water smaken tips Infused water smaken tips Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

c. Waarom is het slecht voor het milieu om textiel weg te gooien bij het restafval?

c. Waarom is het slecht voor het milieu om textiel weg te gooien bij het restafval? Overal textiel! We zijn inmiddels een week verder. Hoe gaat het met het inzamelen van textiel? Zitten de bak en container van jullie school al helemaal vol? Kun je thuis bijna niet meer door de voordeur,

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Boedapest heeft een plekje in mijn hart

Boedapest heeft een plekje in mijn hart Boedapest heeft een plekje in mijn hart Boedapest heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart. Niet alleen ben ik een aantal keer in deze mooie Oost- Europese stad geweest voor een leuke citytrip. In

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

#marktplaatspareltjes mijn familietafel

#marktplaatspareltjes mijn familietafel #marktplaatspareltjes mijn familietafel Ondertussen woon ik een half jaar in ons nieuwe huis en langzaam aan is onze inrichting steeds meer naar onze zin en zijn wij steeds meer tevreden. Wat ik dan ook

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Hooibeek 8 Losser 01 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Hooibeek 8 Losser 01 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Hooibeek 8 Losser 01 november 2017 Vraagprijs: 229.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Altijd handig die carport, ruiten krabben behoort tot het verleden! Hooibeek 8 Losser

Nadere informatie

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e Kledingkast opruimen Weg met alles wat niet meer bij je past m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e professional organizer 06-30874147 www.ruimjelevenop.nl W A A R O M J E K L E D I N G O P R U

Nadere informatie

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets.

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets. Een stedentrip is wat Giga (28) het liefste doet tijdens zijn vakanties: het lijstje van steden die hij dit jaar nog gaat bezoeken is enorm; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Gent, Praag,

Nadere informatie

Pasen en leuke plannen

Pasen en leuke plannen Maart Eetdagboek Koffie, Pasen en leuke plannen Weer een nieuw eetdagboek met niet alleen eten, maar een beetje van alles eigenlijk. Een maand, waarin ik niet heel veel buiten de deur was, helaas, want

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie

Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie Tijd om te reizen, dan is voor ons de vraag Italië waar gaan we naartoe? Eerst waarom Italië en hoe kun je mij gaan volgen op reisblog Reischick. Ons jaar Het

Nadere informatie

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS G R O O T S BOGERS XL HERENMODE - spring summer 2017 - WWW.BOGERSHERENMODE.NL SPRING SUMMER 2017 JEANS ACTIVE BUSINESS BOGERS XL HERENMODE - SPRING SUMMER - 2017 SPRING SUMMER 2017 Wij verbazen ons ieder

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 11 In de winkel

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 11 In de winkel Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 11 In de winkel 1 Woorden 1 de appel 2 de banaan 3 het blikje 4 de boodschappen 5 de chocolade 6 de drop 7 het plakje kaas 8 de kassa 9 het nummer 1 10 het pak 11 de

Nadere informatie

Dingen die licht geven:

Dingen die licht geven: Vooraf 1 Licht geven in het donker Niveau - Les 1 ls je vanavond in het donker in de auto of in de tram zit, kijk dan eens naar buiten. Probeer een fietser met licht, en een fietser zonder licht te ontdekken.

Nadere informatie

Warme feestdagen. Samen met mijn moeder

Warme feestdagen. Samen met mijn moeder Warme feestdagen De kerstdagen gaan weer bijna beginnen en misschien zit jij ook al helemaal in de kerstsfeer. Ik wel hoor, terwijl ik dit blog aan het typen ben kijk ik naar mijn kerstboom, fotolijst

Nadere informatie

In uw huis zijn al uw spullen wel verzekerd. Buiten uw huis (nog) niet

In uw huis zijn al uw spullen wel verzekerd. Buiten uw huis (nog) niet In uw huis zijn al uw spullen wel verzekerd. Buiten uw huis (nog) niet daarom: de BuitenDeDeur verzekering van Interpolis LEIP_07007_BuitenDeDeur verzeker1 1 15-05-2007 09:24:10 Als gezin ben je tijdens

Nadere informatie

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen Liturgie Emmen, 13 september 2015 (buitendienst) Thema: samen onderweg (startzondag) 1. Votum 2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen 3. Zingen: Sela: breng

Nadere informatie

Oktoberfest München we komen eraan

Oktoberfest München we komen eraan Oktoberfest München we komen eraan Afscheid nemen van Bella Italië en op naar een bestemming waar ik ontzettend graag naartoe wil. Niet zo zeer de stad München, daar heb ik eigenlijk niet heel veel verwachtingen

Nadere informatie

Afval Anne en de Sorteerbrigade

Afval Anne en de Sorteerbrigade Afval Anne en de Sorteerbrigade Verhaal ontwikkeld voor educatieproject Afval groep 3 School en Cultuur Veenendaal 2014 Geschreven door: Sanne Heymann Tekeningen door: Sjoerd Kreijns Dit is Afval Anne.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11 WHAT TO WEAR GUIDE Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene tips... 4 Tips voor mama 8 Tips voor kinderen. 10 Kledinginspiratie meisjes.. 11 Kledinginspiratie jongens.. 12 Kledinginspiratie baby s 13 Alle tips

Nadere informatie

Tornado. Maartje gaat voor het eerst logeren. s Nachts belandt ze met haar vriendinnetje Eva in een tornado en beleven ze een heel spannend avontuur.

Tornado. Maartje gaat voor het eerst logeren. s Nachts belandt ze met haar vriendinnetje Eva in een tornado en beleven ze een heel spannend avontuur. Tornado Maartje gaat voor het eerst logeren. s Nachts belandt ze met haar vriendinnetje Eva in een tornado en beleven ze een heel spannend avontuur. Geschreven in januari 2012 (Geïllustreerd t.b.v. het

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR 20 challenges voor ouders en kids! Spelboekje Samenspel Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY Samenspel is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2018 Concept en tekst:

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR Fijne dag samen! Het Handin-Handboek 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY Het Hand-in-Handboek is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2019 Concept

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Administratie... 4 Hoofdstuk 2 Bewaren... 6 Hoofdstuk 3 Sorteren... 8 Hoofdstuk 4 Post... 10 Hoofdstuk 5 Doen... 12 Hoofdstuk 6 Formulier... 14 Hoofdstuk 7 Hulp... 16 Hoofdstuk

Nadere informatie

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis 1 Woorden 1 de badkamer 2 het bed 3 de deur 4 de doek 5 de doos 6 de douche 7 het huis 8 de huiskamer 9 de kapstok 1 10 de keuken 11 de muis 12 de muur 13

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. zo hoort het

Inhoud. Mijn leven. zo hoort het Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Je gezicht... 4 Hoofdstuk 2 Je lijf... 6 Hoofdstuk 3 Je houding... 8 Hoofdstuk 4 Ontmoeting... 10 Hoofdstuk 5 Feest... 12 Hoofdstuk 6 Verdriet... 14 Hoofdstuk 7 Contact...

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Dat is afgesproken en genoteerd. Ik doe wel 3 handdoeken voor jouw makkelijker.

Dat is afgesproken en genoteerd. Ik doe wel 3 handdoeken voor jouw makkelijker. Zoals ik vrijdag al heb ge smst, ik was niet in de gelegenheid om deze afspraak te annuleren, had daar ook geen telefoon nummer van. Ik ben niet in de gelegenheid om die afspraak van Amy na te komen, omdat

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

This or that tag Foodblog Foodinista

This or that tag Foodblog Foodinista This or that tag Foodblog Foodinista Deze tag is al weer een oude tag, maar ik vind het gewoon een oudere tag die ik gewoon heel erg leuk vind. Je moet namelijk verplicht kiezen en dat is gewoon lastig,

Nadere informatie

Voorbereiding bezoek Humanity House Doelstellingen Introductie Huiswerkopdracht

Voorbereiding bezoek Humanity House Doelstellingen Introductie Huiswerkopdracht voorbereiding Voorbereiding bezoek Humanity House Het is belangrijk om voorafgaand aan het bezoek de voorbereidende les te geven. In deze les sta je samen met de leerlingen stil bij themaʼs die in het

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

Inhoud. Woord vooraf 7. Het allereerste begin 9. Oervaders 19. Israël als moeder 57. Wijsheid voor ouders en kinderen 83. Koninklijke vaders 113

Inhoud. Woord vooraf 7. Het allereerste begin 9. Oervaders 19. Israël als moeder 57. Wijsheid voor ouders en kinderen 83. Koninklijke vaders 113 Inhoud Woord vooraf 7 Het allereerste begin 9 Oervaders 19 Israël als moeder 57 Wijsheid voor ouders en kinderen 83 Koninklijke vaders 113 Profetische opvoedkunde 145 Kinderen in zijn koninkrijk 177 Leerling

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Hobolaan 37 Oldenzaal 24 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Hobolaan 37 Oldenzaal 24 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Hobolaan 37 Oldenzaal 24 oktober 2017 Vraagprijs: 289.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Die moderne architectuur, iets meer gedurfd oftewel net even anders, dus wij zoeken

Nadere informatie

Het is herfst in de poppenkast. door Nellie de Kok

Het is herfst in de poppenkast. door Nellie de Kok Het is herfst in de poppenkast door Nellie de Kok 1 Het is herfst in de poppenkast door Nellie de Kok Samenvatting Jan en Katrijn gaan naar het bos om spullen te zoeken voor de herfsttafel. Als Jan in

Nadere informatie

Spekkoek. Op de terugweg praat zijn oma de hele tijd. Ze is blij omdat Igor maandag mag komen werken.

Spekkoek. Op de terugweg praat zijn oma de hele tijd. Ze is blij omdat Igor maandag mag komen werken. Spekkoek Oma heeft de post gehaald. Er is een brief van de Sociale Werkplaats. Snel scheurt ze hem open. Haar ogen gaan over de regels. Ze kan het niet geloven, maar het staat er echt. Igor mag naar de

Nadere informatie

Lesmap de suikerbakkerij HETGEVOLG. de suikerbakkerij. regie: Nelle De Maeyer spel: Osman Aden Hosow & Himat Shinwary foto: Kris Dewitte

Lesmap de suikerbakkerij HETGEVOLG. de suikerbakkerij. regie: Nelle De Maeyer spel: Osman Aden Hosow & Himat Shinwary foto: Kris Dewitte de suikerbakkerij regie: Nelle De Maeyer spel: Osman Aden Hosow & Himat Shinwary foto: Kris Dewitte 1 De suikerbakkerij 4+ Ik ben 3 jaar. Mama draagt me in haar armen. In los zand. In los zand Het is heet.

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen.

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. My weekly 31 t/m 36 Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. Tijdens therapie even een moment voor mijzelf nemen. Ik kan

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Hobby... 4 Hoofdstuk 2 Contact... 6 Hoofdstuk 3 Lezen... 8 Hoofdstuk 4 Kijken... 10 Hoofdstuk 5 Spelen... 12 Hoofdstuk 6 Samen in een huis... 14 Hoofdstuk 7 Op bezoek...

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

Wat zie je er leuk uit!

Wat zie je er leuk uit! 89 89 HOOFDSTUK 6 Wat zie je er leuk uit! WOORDEN 1 Kies uit: kort paars steil krullen kapper 1 Het haar van de vrouw is niet zwart. Het is! 2 Gisteren ben ik bij de geweest. 3 Mijn zoon heeft in zijn

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij je Huwelijksreis

Eerste Hulp Bij je Huwelijksreis Eerste Hulp Bij je Huwelijksreis 7 Top Tips van dé Huwelijksreis Specialist Hoera! Jullie zijn verloofd, van harte gefeliciteerd! In de komende maanden zal er veel op jullie afkomen, want er moet gepland,

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Menorca ontdekken voor een week

Menorca ontdekken voor een week Menorca ontdekken voor een week Spannend en leuk! In juni gaan we Menorca ontdekken! De kleine man gaat voor de eerste keer vliegen, al is het maar 2,5 uur, toch vind ik het spannend. Eens kijken hoe alles

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo!! Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

Liefdesgedichten schrijven

Liefdesgedichten schrijven Schrijf zelf een liefdesgedicht! Deze les hoort bij het boek Wil jij met mij? met gedichten van Rian Visser en tekeningen van Annet Schaap. Het boek is verkrijgbaar als e-boek in de ibooks Store en als

Nadere informatie

Pisa 15.6 Rugzak. Geschikt voor transferprint. Gemaakt van 300D polyester. Gevoerd vak voor een laptop van 15.6

Pisa 15.6 Rugzak. Geschikt voor transferprint. Gemaakt van 300D polyester. Gevoerd vak voor een laptop van 15.6 Laptop Rugzakken Pisa 15.6 Rugzak Basic Laptop Rugzakken Nederlands De Pisa 15.6 Rugzak is een lichtgewicht rugtas. Dankzij de goede voering van de tas zit je elektronica veilig opgeborgen. De Pisa 15.6

Nadere informatie

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli Een maand eerder Zondag 25 juli Een nieuw leven Het lijkt me zo leuk om naar Aruba te verhuizen. Simon krijgt daar een topbaan en ik kan mijn leven weer op orde brengen. Ik kan gaan doen wat ik wil. Een

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

B W GEAR. Werken met Brandwebbing is nu nog leuker

B W GEAR. Werken met Brandwebbing is nu nog leuker B W GEAR Werken met Brandwebbing is nu nog leuker Brandwebbing gear Zo werkt het?! Om onze goede relaties met opdrachtgevers te onderstrepen heeft BrandWebbing het B W Gear systeem. Voor iedere opdracht

Nadere informatie

Mr. Troelstrastraat 3 Oldenzaal 02 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Mr. Troelstrastraat 3 Oldenzaal 02 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Mr. Troelstrastraat 3 Oldenzaal 02 februari 2017 Vraagprijs: 212.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Charmant toch die uitstraling? Mr. Troelstrastraat 3 Oldenzaal 212.000,--

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar 7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN Toen ik begon met ondernemen, moest ik nog veel leren over het ondernemerschap. Zo had ik weinig kaas gegeten van marketing, wist ik niet veel van boekhouden

Nadere informatie

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing 1. Bekijk het eens van een andere kant 1.1 Zwart-witdenken of relativeren Individuele opdracht 1.1 Wat vind jij? Groepsopdracht 1.1 Mag je soms stelen? 1.2 Optimist of pessimist, positief of negatief Individuele

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

www.bennyvreden.nl - BVP 1740 - Hint Music 2010 - De trein

www.bennyvreden.nl - BVP 1740 - Hint Music 2010 - De trein Lied :..! (cd track / ) Voor de lol of voor je werk. Naar een feest of naar de kerk. Naar Parijs of Almelo. Met de trein ben je er zo. Reizen naar een verre stad. Met je koffer en je kat. Stap maar in

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Groen rood geel blauw. Bruin roze oranje paars

Groen rood geel blauw. Bruin roze oranje paars 1 Groen rood geel blauw Bruin roze oranje paars 2 Bovenstaande kaartjes functioneren als dobbelsteen Knip ze langs de lijnen uit, voor iedere speler een stel. Facultatief: Kleur eventueel deze voetstappen

Nadere informatie

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2 Rapportage TIP HorstaandeMaas 28 19 mei 2016 Inhoudsopgave Zonnen 2 Zonnen De zomer komt er weer aan hallo zon! 8 7 6 5 1. Zit of lig je wel eens in de zon? 69% (n=539) 3 31% 1 Ja Nee Ja Af en toe Alleen

Nadere informatie

Uit eten met kerst Restaurant tips

Uit eten met kerst Restaurant tips Uit eten met kerst Restaurant tips Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk

Nadere informatie

Lieveling. Kim van Kooten. in makkelijke taal. naar het verhaal van Pauline Barendregt

Lieveling. Kim van Kooten. in makkelijke taal. naar het verhaal van Pauline Barendregt Lieveling Kim van Kooten naar het verhaal van Pauline Barendregt in makkelijke taal Moeilijke woorden zijn onderstreept en worden uitgelegd in de woordenlijst vanaf pagina 94. Dit boek heeft het keurmerk

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Het persoonlijk alfabet gaat verder en ondertussen zijn we aardig onderweg in het alfabet, dit betekend ook dat ik het gewoon aan het volhouden ben. De E vind

Nadere informatie

Zo gebruik je dit Vakantie Notitieboek

Zo gebruik je dit Vakantie Notitieboek Zo gebruik je dit Vakantie Notitieboek Voor je ligt jouw Vakantie Notitieboek, helemaal klaar voor gebruik! Je kunt er je voorbereidingen in noteren, je eigen vakantietoppers en -floppers in bijhouden,

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Les 4: Word jij een goede manager van je eigen tijd?

Les 4: Word jij een goede manager van je eigen tijd? Les 4: Word jij een goede manager van je eigen tijd? Waarom een les over timemanagement? Timemanagement gaat over goed en slim je tijd indelen. Het is belangrijk iets over timemanagement te leren, omdat

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Relax Acedemy. 10 inspirerende Relax Tips. Tip 1: Drink thee

Relax Acedemy. 10 inspirerende Relax Tips. Tip 1: Drink thee 10 inspirerende Relax Tips Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor onze 10 tips! Het zou toch fijn zijn als wij allemaal zo ontspannen zouden zijn dat je leven alleen nog maar uit genieten zou bestaan?

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Een tool om jongeren en jong volwassen die een strafbaar feit hebben gepleegd te laten nadenken over hun desistance proces.

Een tool om jongeren en jong volwassen die een strafbaar feit hebben gepleegd te laten nadenken over hun desistance proces. Klaar mee?! Een tool om jongeren en jong volwassen die een strafbaar feit hebben gepleegd te laten nadenken over hun desistance proces. Achtergrond van de tool Jongeren die willen stoppen met het plegen

Nadere informatie

This or that tag Foodblog Foodinista

This or that tag Foodblog Foodinista This or that tag Foodblog Foodinista Deze tag is al weer een oude tag, maar ik vind het gewoon een oudere tag die ik gewoon heel erg leuk vind. Je moet namelijk verplicht kiezen en dat is gewoon lastig,

Nadere informatie

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!...

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 1 Inhoud Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 8 2 Vertrek & Terugkomst Vertrek: Donderdag om circa 03.45

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten.

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Inhoud Een woordje vooraf 2 Profielen en tips 4 Drilsergeant 4 Schooljuffrouw 7 Beste vriendin 10 Activist

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie