Instemmen met overeenkomst en ondertekening daarvan. Akkoord gaan met concept beantwoording vragen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Instemmen met overeenkomst en ondertekening daarvan. Akkoord gaan met concept beantwoording vragen."

Transcriptie

1 Besluitenlijst vergadering B&W van 13 december 2005 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname leesmap: - Terugkoppeling kwartaalgegevens Iv3 derde kwartaal 2005 (TG-Fin.). - Voorgenomen besluit herbenoeming Algemeen Directeur WML (TZ-Fin.). - Agenda vergadering cie. Samenlevingszaken van (PB-BZ). Ter vaststelling. Ter kennisname. Conform vastgesteld Voor kennisgeving aangenomen Bestuursovereenkomst Stuurgroep Samenwerking Midden-Limburg. Startnotitie Juridische Kwaliteitszorg. Vragen Groen Links ex art. 37 RvO m.b.t. het gemeentelijk kapvergunningenbeleid n.a.v. de recente bomenkap aan de Olmstraat en de Oude Baan te Echt. Raadsuitzendingen. Drempelbedragen voor inkoop en aanbestedingen. Instemmen met overeenkomst en ondertekening daarvan. Startnotitie Juridische Kwaliteitszorg vaststellen. Akkoord gaan met concept beantwoording vragen. Gunning voor een periode van 3 jaar aan Bavo Crombach Producties. Aanpassen drempelbedragen aan nieuwe Europese drempelbedragen.

2 Nota budgetcyclus Controleprotocol 2005: net als over het dienstjaar 2004, dient de raad een opdracht aan de accountant te formuleren voor de controle over het dienstjaar Service Niveau Overeenkomst 2005, 2006 en 2007 CWI Sittard-Geleen. Het onderhoud van de gemeentelijke buitensportaccommodaties is in 2005 verzorgd door de firma BTL. Mede i.v.m. de voorgenomen privatisering van deze voorzieningen per is continuering van het contract met fa. BTL gedurende één jaar gewenst. Bezwaarschrift OJC The Curve tegen subsidievaststelling De nota budgetcyclus geeft de planningen en de werkwijze van de totstandkoming van de 4 producten uit de budgetcyclus weer. Geadviseerd wordt om deze vast te stellen. Raadsvoorstel en controleprotocol 2005 accorderen en ter vaststelling voorleggen aan de raad en ter advisering aan de commissie Middelen. Kennisnemen van de voorgestelde overeenkomst en bijbehorende protocollen en deze akkoord bevinden, middels ondertekening door de burgemeester. a. Akkoord gaan met ontwerp bestek. b. Contract met fa. BTL met 1 jaar verlengen, op basis van het door BTL geoffreerde bedrag voor het onderhoud van de sportvelden in 2005, vermeerderd met structureel noodzakelijk geacht meerwerk. Besluiten conform het advies van de bezwaarschriftencommissie en het bezwaarschrift ontvankelijk en ongegrond verklaren. Besluit van 1 juli 2005 tot vaststelling subsidie onverkort handhaven.

3 Bezwaarschrift Vocale Groep Sumadi tegen vaststelling van subsidie Diverse aangelegenheden betreffende de vaststelling van de subsidies Klacht FC RIA m.b.t. onderhoudstoestand velden te Nieuwstadt. Aanbesteding Vervoer in de Provincie Limburg. Leverancierscontract WVG-voorzieningen. Uitbreiding werkgebied GGD. Besluiten conform advies cie. bezwaarschriften. Bezwaarschrift ontvankelijk en ongegrond verklaren. Besluit tot vaststelling subsidie 2005 van 1 juli 2005 onverkort handhaven. Besluiten conform de voorstellen aangegeven bij de verschillende kwesties. FC RIA berichten dat de vereniging gehouden is de reeds in rekening gebrachte huur van de sportvelden over 2005 te voldoen. Gedeputeerde Vestjens mededelen dat wij nader advies willen inwinnen en in regionaal verband (zowel naar noord als naar zuid) afstemming zoeken. Daarna kan gereageerd worden op het verzoek van de Provincie. Op basis van de ingekomen aanbiedingen kan de volgorde voor de contractonderhandelingen bepaald worden zoals in het voorstel verwoord, contract indien mogelijk aangaan per 1 januari Gelet op het aanbod GGD NML en afbouw GGD WM takenpakket overdragen aan NML met inachtname van de afspraken die in onderling overleg zijn gemaakt. Zorgdragen voor voldoende publiciteit.

4 Instelling klankbordgroep cultuur Opstellen quick scan m.b.t. plan van aanpak digitalisering integraal vergunningen- en handhavingstraject via WFM4ALL, BWT4ALL en MPM4ALL. Antwoord op handhavingsverzoek inzake stoppen van de werkzaamheden van de fa. Baars in het gebied 'In de Breul' (toekomstige uitbreiding industriegebied). Aanvraag autobedrijf Joep Kohlen Vof, Hingenderstraat 33a, St. Joost, voor bouwvergunning t.b.v. het ter plaatse oprichten van een kantoorruimte. Advies cie. bezwaarschriften inzake de ingekomen bezwaarschriften van de buurtbewoners tegen verleende sloopvergunning aan Montforts Beheer BV voor de sloop van het pand Oude Baan 1, Echt. Aanschaf milieumodule Sensor Light. Akkoord te gaan met de voorgestelde samenstelling van de Klankbordgroep Cultuur Opdracht verstrekken aan adviesbureau Baas en Roost tot het uitvoeren van bedoelde quick scan in januari Mededelen aan klager dat het verzoek tot handhaving van de Flora- en Faunawet is doorgestuurd naar de algemene Inspectie Dienst (het bevoegde gezag). Bouwvergunning verlenen met vrijstelling ing. art. 19 lid 2 WRO en in afwijking van het negatief advies van de Welstandscommissie. Bezwaren niet-ontvankelijk resp. ongegrond verklaren en het besluit tot verlening van de sloopvergunning in stand laten. Milieumodule Sensor Light aanschaffen en DHV conform berichten. De kosten van aanschaf en de gebruikersinstructie dekken uit Milieureserve. De jaarlijkse kosten t.l.v. de diverse projecten brengen.

5 Schietlocatie voor schutterij St. Joris aan de Heerdstraat 71 te St. Joost Fietspad Aasterbergerweg-Hoge Weg. Klacht wegobstakel Hoogstraat 33. Openbare verlichting St. Brigidawal te Nieuwstadt. Behalen VCA* certificaat Openbare Werken Buitendienst. Groenplan Schellaertstraat en directe omgeving en Diergaarderplein. Instemmen om enige geluidbelasting op het stiltegebied toe te staan, onder de voorschriften zoals nader omschreven in de toelichting Besluiten koopovereenkomsten t.b.v. beoogd fietspad Aasterbergerweg-Hoge Weg aan te gaan. Verkeersinrichting van de Hoogstraat handhaven. Geen openbare verlichting plaatsen langs de St. Brigidawal. Notitie ter kennisname. Akkoord gaan met financiële middelen voor uitvoering van het groenplan. Na informatieavond bij 4 bedrijven prijs opvragen. Voor kennisgeving aangenomen ; aktieve informatie aan de raad. Kampeervergunning RCN Hommelheide. Verlenen vergunning. Vraag hr. G. Jeurissen namens Lokale Omroep Echt-Susteren, Pr. Bernhardstraat 25A, Echt omtrent de mogelijkheid tot verplaatsing van de uitzendingen naar Schoolstraat 14. Geen medewerking verlenen. Aanvrager schriftelijk in kennis stellen van besluit.

6 Woningen voor sociaal onaangepasten. Aanvraag bouwvergunning hr. R. Horsmans, Waldfeuchterbaan 3, Maria-Hoop voor het ter plaatse oprichten van een zwembad. Heroriëntatie Ruimtelijke Ordening. Het klooster Koningsbosch is aangewezen als voorbeeldproject in het kader van de provinciale Heroriëntatie Ruimtelijke Ordening. Verzoek hr. Jongen, Swaantjesweg 13, Echt om toekenning van planschadevergoeding ex art. 49 van de WRO i.v.m. vervallen van de bouwtitel op het perceel, kadastraal bekend sectie R, nr. 73. Notitie inwoning. Vooralsnog geen containerwoningen plaatsen. Indien na aantoonbare maatregelen van de woningstichting geen oplossing mogelijk is, tijdelijk container plaatsen. - Medewerking verlenen aan het betreffende bouwplan. - Procedure ex art. 19 lid 2 WRO opstarten en indien geen zienswijzen worden ingediend, besluiten de vrijstelling te verlenen. Brief Provincie ter kennisname. Raad voorstellen om het verzoek om vergoeding van planschade niet-ontvankelijk te verklaren, aangezien de in het geding zijnde bouwtitel niet is vervallen. Aanvrager zulks schriftelijk berichten. Notitie inwoning ter vaststelling aan raad voorleggen via de cie. ROEZ. Indien akkoord, beleid middels publicatie in 't Waekblaad bekend maken. Onderzoeken of beleid van woningsplitsing (in het buitengebied) geformuleerd moet worden (vergelijkbaar met gemeente Heythuysen). Voor kennisgeving aangenomen ; dereguleringsvoorstel inbrengen in college.

7 Zienswijzenrapport vrijstellingsprocedure t.b.v. het oprichten van 4 woningen en een vijftal appartementen hoek Heerweg/Kerkveldsweg- Oost te Echt. Zienswijzenprocedure 'Op de Vos'. Bestemmingsplan 'bedrijventerrein De Loop ex art. 30 WRO/actualisering'. Discussie-avond Dualisme. Voorgenomen besluit om het kernenspreekuur te Maria-Hoop te beëindigen. Zienswijzenrapport vaststellen en zienswijze ongegrond verklaren. Reclamanten schriftelijk in kennis stellen van besluit. Besluiten om de vrijstelling ex art. 19 lid 2 te verlenen. Ingediende zienswijzen ontvankelijk en ongegrond verklaren en de in deze noodzakelijke verklaring van geen bezwaar aanvragen overeenkomstig concept besluit. Tevens instemmen met beantwoording brief Kamps & Zigtema. Aan de raad op 2 februari 2006 voorstellen het bestemmingsplan 'bedrijventerrein De Loop ex art. 30 WRO/actualisering' vaststellen overeenkomstig concept raadsvoorstel en - besluit. Avond vastleggen op 12 januari 2006 om uur, aansluitend aan het (vervroegd) seniorenconvent. Voornemen kenbaar maken via 't Waekblaad, onze website en het parochieblad; indien niet aan de gewenste rentabiliteit wordt voldaan het spreekuur stoppen per 1 april a.s. Gekozen wordt voor 1 februari 2006 om uur.

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'.

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'. Besluitenlijst vergadering B&W van 12 december 2006 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname leesmap: 1. Informatiebrochure project 'Kies voor hart en sport' (GT/RMO). 2. Contract met Reijnders Groenrecycling

Nadere informatie

Ter kennisname begrotingswijziging voor de raadsvergadering van 14 december 2006.

Ter kennisname begrotingswijziging voor de raadsvergadering van 14 december 2006. Besluitenlijst vergadering B&W van 31 oktober 2006 t.b.v. raad en pers. (openbare) Stukken ter kennisname in leesmap: - Persbericht: 'Landschapspark uniek in Nederland' (WP-EZ en proj.). - Rapportage stichting

Nadere informatie

Géén registratie c.q. inschrijving aan beide adressen. commissie Maatschappelijke Voorzieningen ter behandeling in de vergadering van 8 april 2008.

Géén registratie c.q. inschrijving aan beide adressen. commissie Maatschappelijke Voorzieningen ter behandeling in de vergadering van 8 april 2008. Besluitenlijst vergadering B&W van 4 maart 2008 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname leesmap: 1. Vragen Groen Links Echt-Susteren betr. project Mouwweg Nieuwstadt, art. 37 RvO. 2. Vragen Groen Links

Nadere informatie

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad.

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad. Besluitenlijst vergadering B&W van 29 september 2009 t.b.v. raad en pers. Najaarsnota 2009. Ter vaststelling. Najaarsnota 2009 en bijbehorend raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden

Nadere informatie

Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen

Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen College Onderwerp: V200900253 Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen Samenvatting: Inleiding: Op 18 december 2007 heeft Woonveste een aanvraag voor vrijstelling

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 12 december Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 12 december Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 5 december 2006 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname in leesmap: 1. Verstoring nutsvoorzieningen: electriciteit. (BJZ/EJ). 2. Kwaliteitsrapport Iv3-jaarrkening

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 8 september 2009 t.b.v. raad en pers. Programmabegroting 2010 en meerjarenraming 2011-2013 incl. raadsvoorstel en - besluit. Ter vaststelling. De programmabegroting 2010

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) Datum besluit College: dinsdag 19 oktober 2004 Nr.: Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 19 januari 2010. Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 19 januari 2010. Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 12 januari 2010 t.b.v. raad en pers. Aanpassing drempelbedragen inkooptrajecten en aanbestedingen. Garantiefonds volmacht aan de Stichting bewaarneming voor tax reclaim/relief.

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 28 juli Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 28 juli Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 21 juli 2009 t.b.v. raad en pers. Ter vaststelling. Mobiele Telefonie. Wolfs Mobile Mind opdracht geven tegen de voorgestelde financiële vergoedingen de mobiele vloot

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007 No. 19 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van 02-03-2010 Stuknr Afdeling Commissie Raad Onderwerp Advies Beslissing 2419128 INFORMATIE Bemmelen, Annemiek van Uitvoering informatiebeleidsplan 2009-2010.

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juni 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 04 april Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 04 april Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 28.3.2006 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname: - Wekelijkse Nieuwsbrief van de Provincie Limburg nr. 8. - Toetsing rampenplan gemeente Echt- Susteren (EJ, AJZ).

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 27 JUNI 2006

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 27 JUNI 2006 No. 26 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel

Collegevoorstel. Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel College Onderwerp: V200900439 Aanvraag verklaring van geen bezwaar bij Gedeputeerde Staten met betrekking tot de vrijstellingsprocedure ten behoeve van de bouw van een woning en kantoor aan de Hogeweg

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29 GEMEENTE ALBLASSERDAM Notulen van de vergadering van burgemeester en s van 29 juli 2008 nummer 29 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, secretaris Afwezig: L.M. Huizer - burgemeester 1. Vaststellen:

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 21 november 2006 nr. 47 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Toekennen planschadeverzoek art. 49 WRO, ivm uitbreiding Sparrenheuvel te Diepenveen (5 van 5) Besluitenlijst d.d. d.d. Agenda Vertrouwelijk

Toekennen planschadeverzoek art. 49 WRO, ivm uitbreiding Sparrenheuvel te Diepenveen (5 van 5) Besluitenlijst d.d. d.d. Agenda Vertrouwelijk Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Eenheid/Cluster/Team RS_SI_RE Toekennen planschadeverzoek art. 49 WRO, ivm uitbreiding Sparrenheuvel te Diepenveen (5 van 5) 1- Notagegevens Notanummer 386370

Nadere informatie

1. Kennisnemen van de afgesloten geldlening. 2. De Provincie berichten conform concept brief.

1. Kennisnemen van de afgesloten geldlening. 2. De Provincie berichten conform concept brief. Besluitenlijst vergadering B&W van 23 juni 2009 t.b.v. raad en pers. Projectfinanciering Bovenregionaal bedrijventerrein. Ter vaststelling. 1. Kennisnemen van de afgesloten geldlening. 2. De Provincie

Nadere informatie

Nr JORI Houten, 23 mei 2000

Nr JORI Houten, 23 mei 2000 Nr. 2000-83-JORI Houten, 23 mei 2000 Aan de gemeenteraad Onderwerp Verzoek om planschadevergoeding van de heer P.J.M. Kamman en mevrouw E.H.W. Kamman- Croese op grond van artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 08-02-2011 Registratienummer: 2010/17460 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies:

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies: College Onderwerp: V200700893 Verzoek om vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1 WRO (ZPP) voor de bouw van een woning aan de Joost van de Vondellaan voor rekening van de heer E. Spee, Grotestraat

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5).

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Advies: De vrijstellingsprocedure voor het oprichten van een kantoor aan de Dillenburgstraat en een woning aan de Hogeweg te Drunen op te starten

Advies: De vrijstellingsprocedure voor het oprichten van een kantoor aan de Dillenburgstraat en een woning aan de Hogeweg te Drunen op te starten College Onderwerp: V200900104 Opstarten procedure voor verkrijging vrijstelling art 19.1 WRO (oud) voor het oprichten van een kantoor met woning aan de Hogeweg en de Dillenburgstraat te Drunen Samenvatting:

Nadere informatie

Afdeling: CZ Leiderdorp, 31 oktober 2006

Afdeling: CZ Leiderdorp, 31 oktober 2006 Agendapunt 15 2006 VOORSTELLEN Nr. 185 (1) Afdeling: CZ Leiderdorp, 31 oktober 2006 Onderwerp: Beslissing op bezwaar afwijzing planschade Spiegheldreef 2 Aan de raad. Beslispunten 1. het bezwaarschrift

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7 Voor raadsvergadering d.d.: 22-01-2008 Agendapunt: 17 Onderwerp:

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Druten gehouden op dinsdag 20 maart 2007.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Druten gehouden op dinsdag 20 maart 2007. Centrum van Maas & Waal Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Druten gehouden op dinsdag 20 maart 2007. AANWEZIG: de heer A.P.M. Aelberts, voorzitter de heer

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide.

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Onderwerp ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 24 juni 2019 Team Ruimtelijke Ontwikkeling Naam steller Maud Godschalk Portefeuillehouder Martijn

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad. Geachte leden van de raad,

Aan de gemeenteraad. Geachte leden van de raad, Aan de gemeenteraad Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp P.J. IJnsen regelgeving 7 14 augustus 2017 Verklaring van geen bedenkingen aanvraag omgevingsvergunning realisatie bedrijfswoning bij

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.03.2005 10:00 uur tot 15.03.2005 13:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: G.J.A. Broeders, drs.ir. F.J.M. Stoffels, J. van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van gemeente Binnenmaas inzake afscheidsreceptie van burgemeester A. Pijlman op 28 juni 2007 te Puttershoek. Besluit: College

Nadere informatie

Routingformulier. Opstarten procedure projectomgevingsvergunning voor het bouwen van 37 appartementen aan de Kruyderlaan

Routingformulier. Opstarten procedure projectomgevingsvergunning voor het bouwen van 37 appartementen aan de Kruyderlaan Routingformulier Nummer: 2014/ Onderwerp: Opstarten procedure projectomgevingsvergunning voor het bouwen van 37 appartementen aan de Kruyderlaan 25-29. Afdeling Duurzame Ontwikkeling Behandelend ambtenaar

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn Wethouder S. Satijn Beh.team MOPIO Reg.nr. 14-11741 Openbaar Ja, uitgesteld (één week) Onderwerp Financiële afwikkeling gymnastiekonderwijs 2014. Advies 1. De schoolbesturen van het primair- en speciaal

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2009.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2009. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris Afwezig : Mevr. R.G. Westerlaken-Loos

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 21-03-2017 onderwerp ambtelijk advies besluit Vaststellen besluitenlijst b&w 14-03-2017 Vaststellen besluitenlijst b&w-vergadering 14-03-2017 Gebiedsvisie en programma De Groote

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O (27-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 47.O

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 51 Datum: 19 december 2017 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Nr.: 37 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

gemeente eijsdervmargraten

gemeente eijsdervmargraten gemeente eijsdervmargraten Aan de gemeenteraad Raadsvoorstel Nummer: 11IN002555 1. Vermelding onderwerp en beslispunten Voorstel tot vaststelling 'Partiële herziening bestemmingsplan Kern Cadier en Keer

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Raadsvoorstel Weigeren verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van een woning aan de Nieuwe Achtse Heide 70

Raadsvoorstel Weigeren verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van een woning aan de Nieuwe Achtse Heide 70 gemeente Eindhoven 17R7211 Raadsnummer Inboeknummer 17bst00427 B&W beslisdatum 4 april 2017 Dossiernummer 17.14.652 Raadsvoorstel Weigeren verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van een woning

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Registratienummer: 1377755 Registratiedatum: 1 augustus 2019 Domein-team: id-bo Opsteller: Henriëtte Dielissen BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 06-08-2019 2. kccvg PB 1340845 Heibloem

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124 g e m e e n t e Rijssen-Holtei\i Rijssen, 17 november 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 22 december 2016 agendanummer: 14 opgemaakt door: Wonen en Ondernemen - Economie en Veiligheid

Nadere informatie

Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1

Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1 Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum : dinsdag 26 september 2006 Aanvang : 9:30 uur Plaats

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 15 april 2008, nr. 16. Aanwezig. Voorts aanwezig: bij punt: Conform advies

VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 15 april 2008, nr. 16. Aanwezig. Voorts aanwezig: bij punt: Conform advies VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 15 april 2008, nr. 16 Aanwezig Burg. : Secr. : Weth. I : Weth. II : Weth. III : N.E. Joosten Th. van Waes E. van Ooijen afwezig G. van Klinken

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

De gemeente heeft hoger beroep ingesteld. Zo nodig kan bij de Raad van State meteen worden gezegd wat u zelf precies van de aanvraag vindt.

De gemeente heeft hoger beroep ingesteld. Zo nodig kan bij de Raad van State meteen worden gezegd wat u zelf precies van de aanvraag vindt. Raadsvoorstel Inleiding:Ons college heeft op 15 december 2006 op bezwaar besloten een besluit tot bouwvergunning- en vrijstellingverlening te handhaven, voor een carport en veranda op het perceel Laagstraat

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

Voor het verlenen van medewerking is een vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1, WRO vereist (ZPP).

Voor het verlenen van medewerking is een vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1, WRO vereist (ZPP). RAADSVOORSTEL Onderwerp : Vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1, WRO voor de bouw van een dienstwoning aan de Venbroekstraat te Nieuwkuijk door Van der Heijden Vastgoed B.V., Venbroekstraat 3 Nieuwkuijk.

Nadere informatie

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan:

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan: BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 25 augustus 2015, 09:00 uur 35033 Wethouder 35180 Wethouder 34688 Wethouder, Wethouder Beantwoording raadsvragen

Nadere informatie

1.4 - Onderwerp : Brainstormen met Theo Riet op verzoek van de secretaris. Besluit Verschoven naar volgende week.

1.4 - Onderwerp : Brainstormen met Theo Riet op verzoek van de secretaris. Besluit Verschoven naar volgende week. Aanwezig: Burgemeester Secretaris : R.J.H. van der Riet : mr. F.L. Romkema : L.M.B.C. Wagenaar-Kroon : D. te Grotenhuis : J.C.N. Wagenaar BURGEMEESTER 1.1 Onderwerp : Openbare besluitenlijst B&W-vergadering

Nadere informatie

afdeling ruimtelijke en economische ontwikkeling, I. Feenstra, telefoonnummer (0521) ;

afdeling ruimtelijke en economische ontwikkeling, I. Feenstra, telefoonnummer (0521) ; Raadsvoorstel nr. : 2002/180 Aan de gemeenteraad. Raadsvergadering : 17 december 2002 Agendapunt : 19 Steenwijk, 3 december 2002. Onderwerp: Rijstelling bestemmingsplan Giethoorn 1994 Voorstel besluit

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Raadsvoorstel Inleiding: Feitelijke informatie: Afweging:

Raadsvoorstel Inleiding: Feitelijke informatie: Afweging: Raad Onderwerp: V200900439 Aanvraag verklaring van geen bezwaar bij Gedeputeerde Staten met betrekking tot de vrijstellingsprocedure ten behoeve van de bouw van een woning en kantoor aan de Hogeweg tussen

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 12 FEBRUARI 2013. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 12 FEBRUARI 2013. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 12 FEBRUARI 2013 besluitenlijst Openbare besluitenlijst van de vergadering van Burgemeester en wethouders van de Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid:

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 47 Datum: 17 november 2015 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. De heer A. Totté De heer F. van Driessche Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 15 december 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 15 december 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 15 december 2015 onderwerp ambtelijk advies / besluit besluit Verzoek om tegemoetkoming in planschade ex Bezwaarschrift gericht tegen verleende omgevingsvergunning aanleggen

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie